Læs den officielle beskrivelse

School of Advanced Study (SAS), University of London samler 9 internationalt anerkendte forskningsinstitutter for at danne Storbritanniens nationale center for støtte og fremme af forskning inden for humaniora.

Beliggende i hjertet af det intellektuelle London i Bloomsbury - omgivet af University of London Colleges, herunder UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, London School of Hygiene and Tropical Medicine, Institut for Uddannelse samt British Museum og British Library - SAS tilbyder et unikt videnskabeligt fællesskab for postgraduate studerende i humaniora. Vores studerende nyder godt af nem adgang til utroligt rige forskningsressourcer, herunder senathusbiblioteket, universitetet i Londons centralbibliotek og en af Storbritanniens største humanitære forskningssamlinger.

Syv af skolens institutter tilbyder en række undervisede kandidatuddannelser og ph.d.-tilsyn inden for deres fagområder inden for: Historie, kunsthistorie, fransk / tysk / latinsk / italiensk / portugisisk kultur og litteratur, engelsk studier, lov, politik og international udvikling, Menneskerettigheder, Commonwealth Studies, Latinamerikanske Studier, Flygtningestudier, International Corporate Governance and Financial Regulation, and Taxation.


Finansiering

Skolen for Avanceret Studie driver hvert år en række stipendier og finansieringsmuligheder. Hertil kommer, at skolens institutter også tilbyder en række egne finansieringsmuligheder, herunder stipendier og stipendier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of London, School of Advanced Study

Den MA i Have og Landskab historie ved Institut for historisk forskning vil give en akademisk stringent miljø, hvor de studerende vil udvikle deres akademiske forskning o ... [+]

Den MA i Have og Landskab Historie ved Institut for historisk forskning vil give en akademisk stringent miljø, hvor de studerende vil udvikle deres akademiske forskning og skrivefærdigheder, og få en dyb forståelse af haver og landskaber, der spænder over hele kloden, og århundreder.

Dette kursus vil være særlig nyttig for kandidater, der har afsluttet en første grad i et beslægtet emne, samt for arkitekter og anlægsgartnere søger at uddybe deres faglighed eller føje en kant til deres curriculum vitae.

Undervisningen vil forekomme på Institut for historisk forskning, med en stærk vægt på tutor-elev interaktion i klassen. Der vil også blive lagt vægt på praktisk træning, med sessioner på museer og biblioteker og besøg på haver i London. ... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of London, School of Advanced Study

Denne grad ved Warburg-instituttet har til formål at udstyre eleverne til tværfaglig forskning i middelalder- og renæssancestudier og i modtagelse af den klassiske tradit ... [+]

Om graden

Warburg Institute MA i kulturel, intellektuel og visuel historie sigter mod at udstyre studerende til tværfaglig forskning i middelalderlige og renæssance studier og i modtagelse af den klassiske tradition. Studerende vil blive en del af et internationalt samfund af lærde, der arbejder i et verdensberømt bibliotek. De vil udvide deres videnområde til at inkludere den historisk informerede fortolkning af billeder og tekster, kunsthistorie, filosofi, videnskabens historie, litteratur og religionens indflydelse på samfundet. Studerende vil forbedre deres viden om latin, fransk og italiensk og vil erhverve bibliotek og arkiv færdigheder afgørende for forskning på primære tekster.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk