Sheffield Hallam University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sheffield Hallam University er et indbydende fællesskab af studerende og medarbejdere fra mere end 120 lande. Vi tilbyder exceptionel undervisning på tværs af 700 programmer på grund-, bachelor-, postgraduate og forskningsgrad niveau. Med mere end 31.000 studerende er vi blandt de største universiteter i Storbritannien.

Vores kurser udvikler de færdigheder, du har brug for til at udmærke sig i din karriere. Vi integrerer erhvervserfaring og real-world case studies i vores undervisning, så du har mange muligheder for at sætte din læring i praksis. Vi har en stærk track record på jobplaceringer med vores elever, der gennemfører næsten 19.000 placeringer hvert år. Vores dedikerede karriere tilbyder en-til-en støtte til jobansøgninger og interviews. Vi er også vært for regelmæssige foredrag fra industrieksperter og en række fagspecifikke karriere messer. Mange af vores kurser er akkrediteret af organisationer, herunder CIMA, RIBA og CIM. Vi er stolte over, at 93% af vores kandidater er i arbejde eller studerer inden for seks måneder (DLHE, 2013-14).

Sheffield Hallam University tilbyder en enestående læring og undervisning erfaring og et forskningsprogram rangeret i top fem af alle britiske moderne universiteter i Storbritannien (Research Excellence Framework, 2014).


Sheffield Hallams TESOL Center tilbyder britiske råd akkrediterede engelsksprogskurser for at forbedre dine læsnings-, skrivnings-, lytnings- og taleværdier, inden du starter din bachelor- eller postgraduate-kursus. Gratis engelsksproglige klasser er også tilgængelige for at støtte dig under dine studier.

Universitetet ligger i Sheffield, en indbydende, multikulturel by med en rig og stolt historie. Det er et sikkert, venligt og billigt sted at bo, hvilket er grunden til at det er den studerendes destination for mere end 60.000 studerende. Sheffield tilbyder det bedste fra begge verdener, med alle faciliteter, kultur og underholdning i en storby og de fredelige, grønne områder på landet.

Placeringer

Sheffield

Address
Howard St, Sheffield S1 1WB, UK
S1 1WB Sheffield, England, Det Forenede Kongerige