Schumacher College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tilmeld dig vores ONLINE OPEN DAG. Du vil være i stand til at chatte live med fakultet og personale, se videoer om Schumacher College , Dartington campus og lære mere om hvert program.

Lær mere og registrer dig her: https://www.schumachercollege.org.uk/postgraduate-open-day

Folk fra hele verden, af alle aldre og baggrunde, er blevet informeret, inspireret og opmuntret til at handle ved vores transformative kurser for bæredygtig levevis .

Schumacher College har et misundelsesværdigt ry for banebrydende læring. Vores arbejde er at inspirere, udfordre og sætte spørgsmålstegn ved os selv som medborgere i verden, for at stille de spørgsmål, vi alle kæmper for at finde svar på og finde god viden, intuition og undre sig i vores søgen efter løsninger.

Vi samler de ledende tænkere, aktivister og praktikere internationalt for at levere et unikt mærke af erfaringer fra små grupper. Denne læring foregår i klasseværelset, haverne, køkkenet - det er en del af alt, hvad vi gør.

Her vil du opdage ting om dig selv, lave dybe venskaber med studerende fra hele verden, og som mange alumner starte en livslang forbindelse med kollegiet.

Med fokus på interaktive, erfaringsmæssige og deltagende læring, tilbyder vi de praktiske færdigheder og strategisk tænkning, der kræves for at imødegå de økologiske, økonomiske og sociale udfordringer i det 21. århundrede.

Det er netop på dette tidspunkt af global omvæltning, at vi ønsker at du kommer til kollegiet for at dele med os de måder, hvorpå du er flyttet til at leve og handle anderledes.

Schumacher College er et meget specielt sted. Når vi forsøger at finde ud af, hvad i alverden vi skal gøre med denne opløselige planet, er det blevet en tyndtank for håb, et batteri til positiv vision! - Bill McKibben, grundlægger af 350.org

Hvorfor skulle du komme?

Hvis du kommer til Schumacher College for et postgraduate program, kort kursus eller erhvervsuddannelse, vil du være en del af vores internationale læringssamfund i de smukke omgivelser i South Devon, på Dartington Hall Estate (linket er eksternt).

Dartington Hall Estate blev grundlagt i 1920'erne af to karismatiske iværksættere, der tog deres påvirkninger fra øst og vest for at etablere et forsøg på landlig regenerering. Deres vision var baseret på progressive former for uddannelse, kunst og landbrug - en arv, som vi fortsætter i dag.

Alle vores kurser er dybt jordet i et økologisk og holistisk verdensbillede, som en gang har oplevet, vil helt forandre den måde, du bor og arbejder i verden på.

Kommer her er en rig og varieret oplevelse, som giver dig mulighed for at blande med ligesindede elever, lærere og aktivister, der stræber efter positive forandringer i verden. Schumacher College er et sted hvor du vil møde venner og allierede fra alle samfundslag og fra alle dele af kloden, som har en interesse og en passion for planeten vi beboer.

Schumacher College er simpelthen et af de fineste lærings- og læringsmiljøer, der findes overalt i verden. - David Abram, The Spell of the Sensuous og Becoming Animal

19365_photoset-1.jpg

Hvad det er at være her

Schumacher College kurser er af højeste kvalitet og tilbyder læring og undervisning, der sjældent findes i universiteter og gymnasier i dag.

Kursernes unikke karakter er ikke kun i indholdet, men i den måde som du som elev er aktivt involveret som co-creator.

Du vil ikke være en passiv modtager af viden her, men du forventes at være en aktiv elev, der søger løsninger på spørgsmål, som ingen endnu har besvaret.

Schumacher College er et strenge og krævende sted, og vores studerende er en integreret del af at gøre læringserfaringen unik, uforglemmelig og helt livsforandrende.

Du vil være en del af det rige tæppe, som udgør College dagligt, blander med studerende, frivillige, lærlinge, besøgslærere, praktikere, højttalere og kunstnere.

Hvad vi tror på

Fællesskab - levende, arbejder og lærer sammen

Den bedste læring sker i grupper. Vi bestræber os på at køre vores korte kurser med i gennemsnit 20 deltagere og vores Postgraduate Program med 15, selv om dette er underlagt variation. Dette gør det muligt for dig at få det bedste ud af dine interaktioner med hinanden og med dine kursuslærere og facilitatorer. Vi anvender en række undervisningsmetoder og faciliterede processer for at sikre, at både gruppe- og individuelle læringsmuligheder maksimeres, og at en reel følelse af medskabelse og tilhørsforhold opstår uanset længden af ​​dit ophold på kollegiet.

Vi starter dagen med et fælles morgenmøde for at gå igennem dagens forretning og tildele arbejdsgrupper og opgaver. Alle elever og medarbejdere deltager i daglig madlavning, rengøring og havearbejde, der ud over at være en integreret del af vores læring, hjælper med at skabe en følelse af samfund og er en god mulighed for at blande sig med alle medlemmer af kollegiet.

Hvor det er muligt, opfordrer vi deltagernes deltagelse i kollegiums bredere samfund. Vi har regelmæssige åbne aftener for offentligheden, hvor vores kortkurselærere giver Earth Talks. Dette er en fantastisk mulighed for studerende at blande sig med lokale beboere. Vi gør også det meste af vores partnerskab med Transition Town Totnes (linket er eksternt) - hjemsted for den internationale overgangsbevægelse - som regelmæssigt inviteres til at holde samtaler med vores studerende.

Respekt for alle levende systemer - et økologisk verdensbillede

Alt, hvad vi gør, er med hensyn til dens indvirkning på den bredere verden. Vi er heldige at være baseret i en meget smuk del af verden med den historiske arv fra Dartington Hall Estate bag os og Collegeet selv i en atmosfærisk opført bygning - The Old Postern. Vedligeholdelsen og driften af ​​kollegiet er ikke uden udfordringer med hensyn til bæredygtighed, men vi tilstræber at præsentere vores tale dagligt.

Vores bibliotek er en meget værdifuld ressource, der indeholder bøger og arkivfilm, der går tilbage gennem 20 års eksistens som kollegium. Nogle af de største navne i bæredygtighed og økologisk levetid har besøgt os i løbet af denne tid, og vores samling afspejler dette. Studerende, forfattere og journalister besøger ofte os på tilbagetog for at bruge denne facilitet. Som studerende har du ubegrænset adgang, syv dage om ugen.

Sund krop - sundt sind

Nogle mennesker fortsætter med at komme tilbage til kollegiet for mad alene! Vores team af indendørs kokke (med støtte fra jer) forbereder lækker vegetarisk, økologisk og lokalt fremskaffet mad til hver måltidstid. Standarden på mad er så god, at vores almindelige madlavningskurser sælges meget hurtigt i forvejen.

En betydelig del af maden dyrkes i kollegiet på 3,5 hektar store grunde, der forvaltes af kollegiet med hjælp fra studerende og frivillige. Foruden mad voksende omfatter grunden områder specielt til dyreliv, kontemplation og inspiration i naturen. Haverne styres af økologiske principper og permakulturdesign.

Også pleje en sund krop og sind, vi har et målrettet rum til meditation og stille refleksion, hvor du kan vælge at starte dagen med en faciliteret mæglings session før morgenmad. (Jeg kan ikke lide den konsekvens, at havearbejde eller madlavning ikke kan være en rolig forfølgelse, men deler jeg hår !?)

Ud over College er gården og den smukke grund af Dartington Hall Estate. Tag en tur gennem de blandede skovområder, der omgiver kollegiet, langs floden Dart, der løber gennem ejendommen, eller gennem Dartington Halls prydhave i sig selv for kunstrelaterede arrangementer og festivaler samt biograf, teater og kunstrum.

Venture længere væk til byen Totnes, kun 20 minutter til fods, for at opleve det bedste byen har at tilbyde med hensyn til alternativ levevis, grønne samfund og komplementære sundhedsydelser. Eller tag en tur til vildmarken i nærheden af ​​Dartmoor - et område med stor naturskønhed i vores naboland. Den fantastiske sydlige Devon kyst er også tæt på, med vilde klipper og sandstrande.

19364_photoset-2.jpg

Placeringer

Totnes

Schumacher College

Address
The Old Postern, Dartington,

TQ9 6EA Totnes, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1803 865934

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig