Staffordshire University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 1914 vi har tilbudt erhvervsrettet inspireret uddannelse relevant for alder. Dengang vores fokus var på minedrift og keramik. Men tiderne har ændret sig, og vi har for. Nu vi leverer alt fra Computerspil Design til Retsvidenskab.

Vores vision og værdier er grundlaget for Staffordshire University; Det er, hvordan vi gør tingene. Det vil aldrig ændre sig.

Hvem er vi

De tankespil. Tanken provokers. Sindet ekspandere.

Vi er den venlige University med den globale kant. Vi er et sted bogstaveligt midt i alting, i hjertet af England.

Vi har ikke bare skubbe grænser, vi bryde dem.

Vi har ikke bare åbne bøger, vi åbner sind.

Vores universitetsområder

Vores hovedaktivitet er centreret på to campusser i Stoke-on-Trent og Stafford, med yderligere to tilstedeværelse i Shrewsbury og Lichfield.

Staffordshire University

Vores vision er at skabe et levende og dynamisk kant byens campus med strålende læring og undervisningsfaciliteter, gode offentlige transportforbindelser og sociale aktiviteter.

Undervisning Fakulteter, der tidligere er blevet delt over to campusser vil komme sammen resulterer i en mere koncentreret investering i faciliteter. Der vil være store opgraderinger til undervisning og sociale rum. Vi har allerede investeret mere end £ 40m i transformere campus og gøre universitetet Quarter en virkelig inspirerende sted at bo og studere. Dette vil fortsætte.

Centres of Excellence

Vores satellit campusser på Stafford, Lichfield og Shrewsbury bliver videncentre i sundhed, uddannelse og sygepleje og jordemødre, og vil også drage fordel af investeringer i bygninger og anlæg.

Placeringer

Stoke-on-Trent

Address
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stoke-on-Trent, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig