Læs den officielle beskrivelse

Siden 1914 vi har tilbudt erhvervsrettet inspireret uddannelse relevant for alder. Dengang vores fokus var på minedrift og keramik. Men tiderne har ændret sig, og vi har for. Nu vi leverer alt fra Computerspil Design til Retsvidenskab.

Vores vision og værdier er grundlaget for Staffordshire University; Det er, hvordan vi gør tingene. Det vil aldrig ændre sig.

Hvem er vi

De tankespil. Tanken provokers. Sindet ekspandere.

Vi er den venlige University med den globale kant. Vi er et sted bogstaveligt midt i alting, i hjertet af England.

Vi har ikke bare skubbe grænser, vi bryde dem.

Vi har ikke bare åbne bøger, vi åbner sind.

Vores universitetsområder

Vores hovedaktivitet er centreret på to campusser i Stoke-on-Trent og Stafford, med yderligere to tilstedeværelse i Shrewsbury og Lichfield.

Staffordshire University

Vores vision er at skabe et levende og dynamisk kant byens campus med strålende læring og undervisningsfaciliteter, gode offentlige transportforbindelser og sociale aktiviteter.

Undervisning Fakulteter, der tidligere er blevet delt over to campusser vil komme sammen resulterer i en mere koncentreret investering i faciliteter. Der vil være store opgraderinger til undervisning og sociale rum. Vi har allerede investeret mere end £ 40m i transformere campus og gøre universitetet Quarter en virkelig inspirerende sted at bo og studere. Dette vil fortsætte.

Centres of Excellence

Vores satellit campusser på Stafford, Lichfield og Shrewsbury bliver videncentre i sundhed, uddannelse og sygepleje og jordemødre, og vil også drage fordel af investeringer i bygninger og anlæg.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Staffordshire University

Dette kursus er designet til dem, der ønsker at fast-track til en karriere i journalistik. Dette er en meget faglig award og har fuld akkreditering fra Det Nationale Råd ... [+]

MA i journalistik

Dette kursus er designet til dem, der ønsker at fast-track til en karriere i journalistik. Dette er en meget faglig award og har fuld akkreditering fra Det Nationale Råd for uddannelse af journalister (NCTJ).

Kursus oversigt

Staffordshire University nyder stærke forbindelser med journalistik industrien og vores pædagogiske personale har mange års erfaring med at arbejde i aviser, online journalistik, radio og tv.

Du vil nyde godt af at arbejde med et team af top journalister og akademikere og lære at selv fungere som en multi-media journalist. Vores fokus er på at kombinere teori og praksis inden for en livlig og engagerende atmosfære, der kopierer den virkelige verden af ​​journalistik. Der lægges vægt på uafhængig undersøgelse, at udvikle en portefølje og forfølge karrieremuligheder. Prisen følger et program med løbende evaluering og kræver de studerende til at gennemføre en fuldt vurderet praktik.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke-on-Trent
August 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Staffordshire University

Denne 1 års kursus vil hjælpe dig med at udvikle gode færdigheder i 3D modellering og skulptur eller computerspil designteori og anvendelse ... ... [+]

MSc i 3D Computerspil Design

Denne 1 års kursus vil hjælpe dig med at udvikle gode færdigheder i 3D modellering og skulptur eller computerspil design teori og praktisk anvendelse.

Kursus oversigt

Prisen er designet sammen med vores industrielle partnere og leverer up-to-date indhold ved hjælp industristandard software, der opfylder nuværende og fremtidige 3D-spil industriens krav. Det vil give dig mulighed for at udvikle og fremme din evne, der bygger på viden og færdigheder erhvervet i dit første grad, og udvide til områder relateret til computerspil design.

Det vil forbedre dine evner inden for forskning, problemløsning og ledelse, og du vil anvende viden og færdigheder til at løse komplekse design og 3D problemer under din afhandling projekt. Prisen integrerer nuværende industri paradigmer i både vurderings- og forskningsmuligheder, der sigter mod at hjælpe dig med at komme ind enten spilbranchen eller akademiske kredse.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke-on-Trent
August 2019
Fuldtid
12 - 32 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Staffordshire University

MSc Cloud Computing giver specialist undersøgelse af Cloud Computing. Dette er et voksende område for at imødegå de problemer af kollaborativt arbejde med data lagret cen ... [+]

MSc i Cloud Computing

MSc Cloud Computing giver specialist undersøgelse af Cloud Computing. Dette er et voksende område for at imødegå de problemer af kollaborativt arbejde med data lagret centralt, enten i huset eller eksternt. Prisen er bygget op omkring en kerne af netværk på CCNP niveau, de emner networking udnytter Cisco netværksudstyr og støtte materiale fra Cisco Systems Inc.

Virtualisering, server side teknologi og mobile / trådløse teknologier er undersøgt i forbindelse med understøttede mobile arbejdstagere i et virksomhedsmiljø.

Adgangskrav

En bachelor Honours BSc / Diplomingeniør (2,2 eller derover) i et beslægtet Computing emne, eller i Telecommunications eller Electronic Engineering med telekommunikation / Network moduler fra et britisk universitet eller det internationale tilsvarende.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke-on-Trent
August 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Staffordshire University

Udvikle en dyb forståelse af de teknologier og principper bag moderne musik produktion og distribution. Lær avancerede optagelse teknikker, akustik, mastering, digital ly ... [+]

MSc i Music Technology

Udvikle en dyb forståelse af de teknologier og principper bag moderne musik produktion og distribution. Lær avancerede optagelse teknikker, akustik, mastering, digital lyd syntese, musik softwareudvikling og lyd design.

Kursus oversigt

MSc Music Technology studerende har gavn af fantastiske ressourcer, herunder flagskibet optagelse og blande studie med SSL AWS 900. Vi er også en Avid Learning Partner, så de studerende har mulighed for at tage Pro Tools Akkreditering op til Avid 210M.

Undervises moduler kan nævnes:

Lydoptagelse Mastering og Signalbehandling Akustik Moderne Sammensætning Avancerede Pro Tools Teknikker elektronik Elektroakustiske Sammensætning Graduate destinationer ... [-]
Det Forenede Kongerige Stoke-on-Trent
August 2019
Fuldtid
12 - 32 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Staffordshire University

Kurset er designet til at appellere til kandidater af regnskab, finans eller business management awards. De første fire moduler af tildelingen danner bunden af ​​dine stu ... [+]

MSc i regnskab og finansiering

Kurset er designet til at appellere til kandidater af regnskab, finans eller business management awards.

De første fire moduler af tildelingen danner bunden af ​​dine studier og giver en solid forankring i de centrale aspekter af regnskab og finansiering. Derefter vil du studere traditionelle og moderne teoretiske aspekter af regnskab og finansiering.

Prisen omfatter en række markante moduler f.eks Regnskab Theory modulet behandler slave principper, der fører til regnskabspraksis; Portefølje modulet ser på konstruktionen af ​​en investeringsportefølje. Muligheden Modulet giver dig mulighed for at undersøge en regnskab og finansiering område, der især interesserer dig, mens forskningsbaseret afhandling giver dig mulighed for at fremme din viden i et område af interesse, som understøtter din karriere ambitioner, eller udforske et område, hvor du ønsker at udvide din forskning yderligere på ph.d.-niveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke-on-Trent
August 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

International Welcome

Staffordshire University 100 years