University of Strathclyde: Faculty of Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med en af ​​Storbritanniens førende fakulteter for videnskab, University of Strathclyde giver en levende, dynamisk, støttende og venlige sted at studere.

Det Naturvidenskabelige Fakultet undersøger de udfordringer og muligheder det naturlige og teknologiske verden, fra lægemiddelforskning og folkesundhed til miljøhensyn, bekæmpelse af cyberkriminalitet og forståelse plads. Leveret af forskere i verdensklasse, vores masteruddannelser giver mulighed for at få en uvurderlig postgraduate kvalifikation, der vil øge dine karrieremuligheder. Studerende tilbydes undervisning af høj kvalitet, informeret af innovativ forskning, og stærke bånd til erhvervslivet NHS og internationale partnere. I 2014 Research Excellence Framework, blev afdelingen for Fysik bedømt nummer 1 i Storbritannien for forskningskvalitet.

For forskning magt, Apotek & Biomedicinsk Institut blev 4. i Storbritannien og 1. i Skotland, og Kemi var 4th i Storbritannien. Ved at vælge at studere videnskab på Strathclyde vil du blive en del af et internationalt samfund af medarbejdere og studerende fra mere end 40 lande. Mere end en fjerdedel af fakultetets ph.d.-studerende er fra uden for UK og personalet befolkning er tilsvarende kosmopolitisk. Faciliteter er fremragende, med veludstyrede, moderne laboratorier og undervisningslokaler, plus 24-timers adgang til en avanceret computer informationsnetværk og en sofistikeret virtuel e-læringsmiljø.

Fakultetet er organiseret i følgende afdelinger:

Ren og Anvendt Kemi (herunder Center for Forensic Science)

Department of Pure & Anvendt Kemi har nationale og internationale forbindelser til industrien i alle områder af kemi, herunder programmet prisbelønnede Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil og ph.d.. Afdelingen arbejder med alle størrelser af virksomheder fra multinationale til små og mellemstore virksomheder. Samarbejde omfatter kontrakter med USA og koreanske drug discovery selskaber, diagnostik forskning med Renishaw Diagnostics Ltd og nano kemi forskning med British Biocell International. Den studerende-ledede 'Kemi Clinic' service giver adgang til kemi faciliteter og rådgivning, for store eller små projekter, ved store eller små virksomheder.

Computer og Information Sciences

Computeren og Information Sciences Afdelingen har en stærk track record af industriel og professionel engagement, herunder en unik og nationalt førende forskning og undervisning partnerskab med Glasgow Life, en af ​​de største kulturelle konsortier i Europa og omfattende Glasgow By biblioteker, som giver os mulighed for at give de studerende med overvågede professionelle placeringer at få praktisk bibliotekar oplevelse. Professionel engagement giver os også mulighed for at integrere praktiske projekter i vores klasser, og sikrer, at vi har regelmæssige gæstetalere fra erhvervslivet til at illustrere vores undervises emner i praksis.

Matematik og statistik

Institut for Matematik og statistik har en stærk international ry i brugen af ​​anvendt matematik, matematisk analyse og statistik til at løse problemer i forskellige brancher. Vi samarbejder med forskere i andre universiteter og industrien over hele Storbritannien, Europa og USA og samarbejdsforbindelser er udviklet med forskere i mange institutioner i hele verden. Disse omfatter: joint venture med University of Glasgow for at skabe et center, der ser på matematisk modellering anvendes på alle aspekter af medicin og biologi; Marine Alliance for Videnskab og Teknologi Skotland (master) at udvikle vækst af havforskning og undervisningsaktivitet miljømæssige forestillede inden for akvakultur, fiskeri og miljø.

Fysik (herunder Institut for Fotonik)

Storbritanniens førende forskningskvalitet afdeling har nationale og internationale forbindelser med industrien, der arbejder med små og mellemstore virksomheder, som TMD, og ​​herunder mange spin-out virksomheder som M2 og Cascade, gennem til multinationale selskaber som sammenhængende og e2v. Vores forbindelser med industrien dækker udvikling af nye nye strålingskilder igennem til udviklingen af ​​komplette målesystemer med virksomheder som Horiba. Instituttet var den første til at danne en britisk partnerskab med Fraunhofer Institute.

Strathclyde Institut for Farmaci og Biomedicinsk Institut

Den Strathclyde Institut for Farmaci og Biomedicinsk Institut i en større forskningscenter i hjertet af Glasgow, der har nationalt og internationalt anerkendte forskning og forbindelser til industrien. Afdelingen huser EPSRC Center for Innovative Manufacturing i kontinuerlig produktion og Krystallisation, Cancer Research UK Formulering Unit, den skotske Funding Rådet / Scottish Enterprise finansierede Industrial Biotechnology Innovation Centre og Center for Biofotonik. Instituttet har en lang tradition for vellykket samarbejde med erhvervslivet, og giver mulighed for samarbejde og konsulentvirksomheder med store og små virksomheder.

Placeringer

Glasgow

University of Strathclyde

Address
16 Richmond Street,
G1 1 XQ Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 141 552 4400

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig