Læs den officielle beskrivelse

Med en af ​​Storbritanniens førende fakulteter for videnskab, University of Strathclyde giver en levende, dynamisk, støttende og venlige sted at studere.

Det Naturvidenskabelige Fakultet undersøger de udfordringer og muligheder det naturlige og teknologiske verden, fra lægemiddelforskning og folkesundhed til miljøhensyn, bekæmpelse af cyberkriminalitet og forståelse plads. Leveret af forskere i verdensklasse, vores masteruddannelser giver mulighed for at få en uvurderlig postgraduate kvalifikation, der vil øge dine karrieremuligheder. Studerende tilbydes undervisning af høj kvalitet, informeret af innovativ forskning, og stærke bånd til erhvervslivet NHS og internationale partnere. I 2014 Research Excellence Framework, blev afdelingen for Fysik bedømt nummer 1 i Storbritannien for forskningskvalitet.

For forskning magt, Apotek & Biomedicinsk Institut blev 4. i Storbritannien og 1. i Skotland, og Kemi var 4th i Storbritannien. Ved at vælge at studere videnskab på Strathclyde vil du blive en del af et internationalt samfund af medarbejdere og studerende fra mere end 40 lande. Mere end en fjerdedel af fakultetets ph.d.-studerende er fra uden for UK og personalet befolkning er tilsvarende kosmopolitisk. Faciliteter er fremragende, med veludstyrede, moderne laboratorier og undervisningslokaler, plus 24-timers adgang til en avanceret computer informationsnetværk og en sofistikeret virtuel e-læringsmiljø.

Fakultetet er organiseret i følgende afdelinger:

Ren og Anvendt Kemi (herunder Center for Forensic Science)

Department of Pure & Anvendt Kemi har nationale og internationale forbindelser til industrien i alle områder af kemi, herunder programmet prisbelønnede Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil og ph.d.. Afdelingen arbejder med alle størrelser af virksomheder fra multinationale til små og mellemstore virksomheder. Samarbejde omfatter kontrakter med USA og koreanske drug discovery selskaber, diagnostik forskning med Renishaw Diagnostics Ltd og nano kemi forskning med British Biocell International. Den studerende-ledede 'Kemi Clinic' service giver adgang til kemi faciliteter og rådgivning, for store eller små projekter, ved store eller små virksomheder.

Computer og Information Sciences

Computeren og Information Sciences Afdelingen har en stærk track record af industriel og professionel engagement, herunder en unik og nationalt førende forskning og undervisning partnerskab med Glasgow Life, en af ​​de største kulturelle konsortier i Europa og omfattende Glasgow By biblioteker, som giver os mulighed for at give de studerende med overvågede professionelle placeringer at få praktisk bibliotekar oplevelse. Professionel engagement giver os også mulighed for at integrere praktiske projekter i vores klasser, og sikrer, at vi har regelmæssige gæstetalere fra erhvervslivet til at illustrere vores undervises emner i praksis.

Matematik og statistik

Institut for Matematik og statistik har en stærk international ry i brugen af ​​anvendt matematik, matematisk analyse og statistik til at løse problemer i forskellige brancher. Vi samarbejder med forskere i andre universiteter og industrien over hele Storbritannien, Europa og USA og samarbejdsforbindelser er udviklet med forskere i mange institutioner i hele verden. Disse omfatter: joint venture med University of Glasgow for at skabe et center, der ser på matematisk modellering anvendes på alle aspekter af medicin og biologi; Marine Alliance for Videnskab og Teknologi Skotland (master) at udvikle vækst af havforskning og undervisningsaktivitet miljømæssige forestillede inden for akvakultur, fiskeri og miljø.

Fysik (herunder Institut for Fotonik)

Storbritanniens førende forskningskvalitet afdeling har nationale og internationale forbindelser med industrien, der arbejder med små og mellemstore virksomheder, som TMD, og ​​herunder mange spin-out virksomheder som M2 og Cascade, gennem til multinationale selskaber som sammenhængende og e2v. Vores forbindelser med industrien dækker udvikling af nye nye strålingskilder igennem til udviklingen af ​​komplette målesystemer med virksomheder som Horiba. Instituttet var den første til at danne en britisk partnerskab med Fraunhofer Institute.

Strathclyde Institut for Farmaci og Biomedicinsk Institut

Den Strathclyde Institut for Farmaci og Biomedicinsk Institut i en større forskningscenter i hjertet af Glasgow, der har nationalt og internationalt anerkendte forskning og forbindelser til industrien. Afdelingen huser EPSRC Center for Innovative Manufacturing i kontinuerlig produktion og Krystallisation, Cancer Research UK Formulering Unit, den skotske Funding Rådet / Scottish Enterprise finansierede Industrial Biotechnology Innovation Centre og Center for Biofotonik. Instituttet har en lang tradition for vellykket samarbejde med erhvervslivet, og giver mulighed for samarbejde og konsulentvirksomheder med store og små virksomheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Strathclyde: Faculty of Science

Dette er en faglig kursus i anvendt fysik for alle med en baggrund i de fysiske videnskaber eller ingeniør. ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Dette er en faglig kursus i anvendt fysik for alle med en baggrund i de fysiske videnskaber eller ingeniør.

Du kan vælge klasser der er relevante for din karriere interesser fra en bred vifte af emner, herunder:

høj effekt mikrobølger laserbaserede partikel acceleration og aktiverede programmer fysik og biovidenskab materialer og faststoffysik fotonik kvanteoptik og kvanteinformationsteknologi

Du vil sætte den opnåede viden i de underviste klasser til at bruge på et forskningsprojekt. Du kan designe projektet til at passe ind med dine interesser og karriereplaner.

Kurset giver dig mulighed for at udforske og beherske en bred vifte af anvendte fysik færdigheder. Den lærer dig omsættelige, problemløsning og regnefærdigheder, der er bredt efterspurgt hele den kommercielle sektor.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Strathclyde: Faculty of Science

Den dækker oprettelse, lagring, genfinding og formidling af information i organisationer og samfundet som helhed. Det omfatter både private og offentlige biblioteker og i ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Kurset er godkendt af Chartered Institute of Library og Information Professionals (CILIP).

Den dækker oprettelse, lagring, genfinding og formidling af information i organisationer og samfundet som helhed. Det omfatter både private og offentlige biblioteker og informationssystemer og -tjenester. Dette er sammen med relaterede emner som ledelse, forlagsvirksomhed og evaluering og anvendelse af oplysninger.

Kurset er for kandidater i enhver disciplin, der ønsker at forfølge en karriere inden for informations- eller bibliotekstilbud.

Du vil studere

Diplom og kandidatstuderende følger samme instruktions kursus for de første to semestre.

Hvis du opfylder standarden kræves for at gå videre til MSc, skal du foretage en afhandling i de følgende tre måneder.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Strathclyde: Faculty of Science

Kandidatuddannelsen i Kvantitative Finance - en innovativ cross-fakultet alliance mellem Strathclyde Business School og Det Naturvidenskabelige Fakultet - er udviklet til ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Globalt er finansielle værktøjer, produkter og software bliver mere og mere komplekse og sofistikerede. Der er en efterspørgsel efter markedsbaserede bevidst kandidater, der kan dokumentere en forståelse af matematiske modeller, der anvendes i disse produkter.

Den MSc i Kvantitative Finance - En innovativ cross-fakultet alliance mellem Strathclyde Business School og Det Naturvidenskabelige Fakultet - er udviklet til at imødekomme dette behov. Kurset er designet således, at studerende, der har en stærk evne til matematik, statistik og databehandling, men som ikke har studeret disse emner i detaljer i deres første grad kan lære de nødvendige færdigheder til at bevæge sig ind i den finansielle sektor.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Strathclyde: Faculty of Science

Kandidatuddannelsen i Forensic Science er Storbritanniens længste etablerede retsvidenskab kursus. Det vil give dig mulighed for at kvalificere sig som en domstol igangvæ ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Den MSc i Retsvidenskab er Storbritanniens længste etablerede retsvidenskab kursus. Det vil give dig mulighed for at kvalificere sig som en domstol igangværende retsmedicinsk videnskabsmand, samt forberede dig til mange alternative karrierer, som kræver problemløsning og analyse.

Du vil opgradere med relevante praktiske færdigheder kombineret med analytisk og undersøgende tænkning.

Du vil studere:

kriminalefterforskning og juridiske processer criminalistics (f.eks sko mærker) retskemiske (brande, sprængstoffer, glas, maling) toksikologi og narkotika misbrug (hash, heroin kokain osv) retsmedicinsk biologi (kropsvæske analyse, blod mønster fortolkning) spore beviser og fiber undersøgelse adspurgte dokumenter fortolkning af bevismateriale ... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk