Læs den officielle beskrivelse

Et verdensklasse universitet

Swansea University er et forsknings-ledet universitet, der har gjort forskel siden 1920. Universitetssamfundet trives med efterforskning og opdagelse og tilbyder den rette balance mellem fremragende undervisning og forskning, der matches af en misundelsesværdig livskvalitet.

Universitetet har haft en periode med enorm vækst, og vi har opnået vores ambition om at være en top 30 forskningsuniversitet, der skyder op i 2014-undersøgelsen for excellence framework til 26 i Storbritannien fra 52. i 2008.

Derudover er et ambitiøst Campus Development Program i gang - en af ​​de største videnøkonomiske projekter i Storbritannien og inden for de fem bedste i Europa.

Det indebærer oprettelsen af ​​Bay Campus, en helt ny £ 450 millioner udvikling på den østlige tilgang til byen, sammen med omdannelsen af ​​vores eksisterende Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturelle dual-campus-samfund giver et globalt perspektiv og muligheder for at opnå færdigheder, som varer hele livet.

Tro mod synet af sine industrielle grundlæggere i 1920 vil Swansea University:

 • Giv et miljø med forskning af topkvalitet, med forskning, der er verdens førende, globalt samarbejde og internationalt anerkendt;
 • Levere en fremragende studerende erfaring, med forskning-ledede og praksis-drevne undervisning af højeste kvalitet, der producerer globale kandidater uddannede og udstyret til fornem personlig og faglig præstation;
 • Brug sin forskning styrke, samarbejde med erhvervslivet og global rækkevidde, til at drive den økonomiske vækst, skabe velstand, berige samfundet og kulturelle liv i Wales, og bidrage til sundhed, fritid og borgernes velfærd.

Et fyrtårn for banebrydende samarbejder

I Research Excellence Framework i 2014 opnåede Swansea University sin ambition om at blive en britisk top 30 forskningsinstitution.

Vores REF-rangering af 26. var det "største spring mellem forskningsintensive institutioner", ifølge Times Higher Education. Nu, som universitetet nærmer sig sit hundredeårsår i 2020, har vi nye mål. De skal:

 • Bliv et britisk top 30-rangeret universitet inden 2018
 • Fortsæt vores ambitiøse ekspansionsplaner
 • Udvid vores globale rækkevidde; og
 • Flyt tættere på at blive en af ​​verdens 200 bedste universiteter.

I REF 2014 blev kvaliteten af ​​Swanseas forskning sat på niveau med eller udførte seks Russell-koncernuniversiteter. Vi blev også rangeret 22 for virkningen af ​​denne forskning.

Vi tror på ...

Ligestilling

Swansea University tilstræber at tilbyde et inklusivt og støttende arbejdsmiljø, der er fri for uretfærdig diskrimination og gør det muligt for medarbejdere og studerende at opfylde deres personlige potentiale.

Universitets ligestillingshold støtter aktivt personale og studerende til at identificere og fjerne eventuelle potentielle hindringer og sikrer, at universitetet tilbyder lige muligheder for alle medarbejdere og studerende uanset race, køn, alder, handicap, seksuel orientering, religion og tro, køn omplacering, graviditet og barselsstatus eller status for ægteskab og civil partnerskab.

Løbende universitetsjævneprojekter omfatter Athena SWAN, Workplace Equality Index, Race Charter Mark og Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Yderligere information findes på Lige Muligheder websider.

Værdighed på arbejde og studie

Værdighed på arbejdspladsen og studiepolitik fremmer værdien af ​​alle elever og medarbejdere ved universitetet ved at eliminere alle former for offensiv adfærd og etablere et arbejdsmiljø, der er fri for chikane og aggression. Medlemmer af universitetet skal behandles med værdighed og respekt og at blive beskyttet mod chikane og intimidering på arbejde og studier.

Understøttelse af det walisiske sprog

Vi er forpligtet til aktivt at støtte, fremme og berige walisisk kultur og det walisiske sprog.

Som led i vores vision søger vi at øge vores elevoplevelse ved at øge mulighederne for at studere gennem Welsh-formidlet og bedre udnyttelse af bestemmelsen.

Vi vil også øge mulighederne for alle universitetsmedlemmer, der kan bruge det walisiske sprog og dermed styrke universitetets image i Wales som en tosprogede institution.

Berigelse af andres liv

Discovery er en frivilligt ledet, velgørende organisation, der har til formål at berige livet for mennesker i Swansea. Organisationen forestiller et samfund, hvor folk behandles som ligestillede og ikke diskrimineres eller dårligt stilles af samfundet.

Discovery sigter mod at:

 • Berig livet for mennesker i Swansea for at de kan opfylde deres potentiale som bemyndigede personer og som medlemmer af grupper og samfund.
 • Tilbyder nye oplevelser og muligheder gennem en bred vifte af studentledede aktiviteter i samfundet, der fører til øget gensidig forståelse og lighed.
 • Aktivt støtte eleverne til at være opmærksom på deres personlige udvikling og indvirkningen på dem selv og andres liv gennem deres engagement i samfundsbaserede aktiviteter.

Et sundt universitet

Swansea er blevet udpeget som en af ​​Verdenssundhedsorganisationens "sunde byer", der deltager i et eliteband af byer, der arbejder sammen om at forbedre de lokale samfunds sundhed. På samme måde er Swansea University blevet udpeget som et sundt universitet og har etableret et sundt netværk på campus med ansvar for at øge sundhed og velvære af universitetssamfundet.

Internationale studerende

Swansea University er anerkendt som World Top 200 University for International Students, og vi glæder os over ansøgninger fra internationale studerende fra hele verden.

Vi opfordrer vores internationale studerende til at lave applikationer via vores online ansøgningssystem. For mere information om at gøre en bachelor-eller postgraduate ansøgning til at studere på Swansea University besøg venligst vores ansøgningssider.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Swansea University

MRes in Biosciences giver dig ekspertundervisning, der er integreret i vores forskningsgrupper i verdensklasse indlejret i et eller flere af vores forskningstemaer i Bios ... [+]

Kursusoversigt

MRes in Biosciences giver dig ekspertundervisning, der er integreret i vores forskningsgrupper i verdensklasse indlejret i et eller flere af vores forskningstemaer i Biosciences. Du vil drage fordel af vores specialiserede faciliteter på vej til at opnå en forskningskvalifikation med ægte skelnen.

Vores specialiserede faciliteter inkluderer:

Et specialdesignet kystundersøgelsesskib på 12,5 millioner pund.Det unikke Center for bæredygtig akvatisk forskning.Avancerede computerfaciliteter med avancerede grafiske arbejdsstationer.Skræddersyet adfærd og økologilaboratoriefaciliteter.Dedikeret molekylær økologi og endokrinologifaciliteter og laboratorier.

Den første periode består af to obligatoriske moduler, der leverer centrale videnskabelige færdigheder, viden om forskningsmetoder og videnskabelig gennemgang, og et modul valgt fra en række tilbud fra College of Science. Det andet og tredje udtryk besættes af forskningsprojektet.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Swansea University

Kriminalitet, dens årsager, og hvordan vi skal håndtere det, er aldrig langt fra overskrifterne, og ekspertise på dette område værdsættes i stigende grad af arbejdsgivere ... [+]

Kursusoversigt

Kriminalitet, dens årsager, og hvordan vi skal håndtere det, er aldrig langt fra overskrifterne, og ekspertise på dette område værdsættes i stigende grad af arbejdsgivere i regeringen og andre sektorer.

Undersøg vores kandidatuddannelse i anvendt kriminel retfærdighed og kriminologi, og du får indgående viden om årsagerne til kriminalitet, strafferetssystemet og aktuelle temaer i kriminologiske debatter.

Læring af eksperter med et væld af akademiske og praktiske erfaringer, får du et niveau af viden, der åbner en række spændende karrieremuligheder.

Hvorfor anvendes kriminel retfærdighed og kriminologi i Swansea?

Som ph.d.-studerende ved Hillary Rodham Clinton School of Law vil du være en del af en globalt anerkendt advokatskole med et blomstrende akademisk miljø, der er forpligtet til at være fremragende i undervisning og forskning, og tilbyde en enestående studerendeoplevelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores MA i Anvendt Criminal Justice og Criminology vil hjælpe dig med at lære om årsagerne til kriminalitet, strafferetlige systemer og banebrydende temaer i kriminologis ... [+]

Vores MA i Anvendt Criminal Justice og Criminology vil hjælpe dig med at lære om årsagerne til kriminalitet, strafferetlige systemer og banebrydende temaer i kriminologiske debatter fra førende eksperter på området. Der er et spændende udvalg af forskellige moduler, der tilbydes, fokuseret på at anvende kriminologisk viden til arbejdet i Criminal Justice System.

Nøglefunktioner

MA i Anvendt Criminal Justice and Criminology tilbyder:

En dybtgående forståelse af kriminologiske teorier om kriminalitet og kriminalsystemets funktionKendskab til internationale udviklinger inden for kriminologisk og strafferetlig forskningEn mulighed for at studere virkningen af ​​sociale, politiske og økonomiske faktorer i kriminalitet og strafferetlig politikForbedret beskæftigelsesegnethed til en karriere inden for strafferet, akademi eller forskningBeskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i kreativ skrivning er et unikt inspirerende program, der leverer integreret træning i skrivning af litterær og medietekst. ... [+]

Kursusoversigt

MA i kreativ skrivning er et unikt inspirerende program, der leverer integreret træning i skrivning af litterær og medietekst.

Dette kursus er undervist af erfarne forfattere med stor profil og giver undervisning i en række genrer, herunder fiktion, novelle, poesi, drama, manuskript og kreativ ikke-fiktion.

Dine studier vil forbinde med den unikke litterære kultur i Wales, der er hjemsted for en af de ældste bardiske traditioner i Europa.

Hvorfor kreativ skrivning på Swansea?

Som en del af et pulserende Swansea-samfund af forfattere og kunstnere har du chancen for at skabe personlige forbindelser med National Theatre Wales og open-mic events på spillesteder som Dylan Thomas Center og Howl. Der er også plads til arbejdserfaring med lokale udgivere.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores MA cyberkriminalitet og terrorisme vil udsætte dig for den konstante forandring af online forbrydelser og kriminel adfærd for at forstå trusler, tendenser, spørgsmå ... [+]

Vores MA cyberkriminalitet og terrorisme vil udsætte dig for den konstante forandring af online forbrydelser og kriminel adfærd for at forstå trusler, tendenser, spørgsmål og svar i terrorisme og cybersikkerhed samt de afgørende etiske spørgsmål.

Nøglefunktioner

Vores MA Cyber ​​Crime and Terrorism giver eleverne mulighed for at:

Undersøg spørgsmål relateret til cyber-rige fra et tværfagligt og flerdimensionelt perspektiv, der giver et unikt kig på problemerne.Engagere direkte med projektarbejde og med interessenter, som kan give indsigt og up-to-the-minute viden om fagområdet.Vælg mellem en lang række moduler til rådighed på Hillary Rodham School of Law.Muligheden for at specialisere sig på bestemte områder af cyberkriminalitet og / eller online terrorisme gennem en MA-afhandling.Beskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i digitale medier udforsker de farverige fortid, nutid og fremtid med digitale medier. Dette kursus er ideelt til nyuddannede eller nuværende fagfolk og tilbyder en fr ... [+]

Kursusoversigt

MA i digitale medier udforsker de farverige fortid, nutid og fremtid med digitale medier.

Dette kursus er ideelt til nyuddannede eller nuværende fagfolk og tilbyder en frisk, moderne vinkel på de største samfundsspørgsmål i dag, der trækker på vores ekspertise inden for medie- og kommunikationsstudier.

Du vil udforske de digitale mediers forretning og politik med førende akademikere ved at kombinere teoretiske og anvendte perspektiver for at give en robust ramme for forståelse af nutidige debatter.

Også dækket er akademiske tendenser inden for studiet af digitale medier og teknologi og de almindelige forskningsmetodologier, der er passende inden for området, og som arbejdsgiverne ønsker meget.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i internationale relationer har til formål at åbne dit sind og udvide dine evner. ... [+]

MA i internationale relationer har til formål at åbne dit sind og udvide dine evner.

Nøglefunktioner

Denne MA tilbyder avanceret forskning inden for internationale relationer, der giver eleverne en detaljeret forståelse af det internationale system, nøgleproblemer, de afgørende aktører og alternative måder at analysere og fortolke emnet på.

Med en forståelse af den globale dynamik på arbejdspladsen har du mulighed for at specialisere dig i at undersøge et bestemt område i verden: Asien-Stillehavet.

College of Arts and Humanities har et Graduate Center. Graduate Center fremmer og understøtter individuel og samarbejdsvillig forskningsaktivitet af international excellence og tilbyder et levende og støttende miljø for studerende, der forfølger forskeruddannelse og undervist masters studie. Centret sørger for uddannelse på uddannelsesområdet for at forbedre faglig og faglig udvikling og letter deltagelse i seminarprogrammer, workshops og internationale konferencer.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i International Journalism giver en dynamisk og robust tilgang til undervisning i nutidig journalistik gennem linsen til globalisering og digitalisering. ... [+]

Kursusoversigt

MA i International Journalism giver en dynamisk og robust tilgang til undervisning i nutidig journalistik gennem linsen til globalisering og digitalisering.

Vores tværfaglige og tværkulturelle metoder trækker på ekspertise inden for medie- og kommunikationsstudier.

Du vil forfine din viden og forståelse af journalistik i det 21. århundredes samfund gennem praktiske færdigheder og journalistiske produktionsteknikker og udforske specifik praksis fra teoretiske og analytiske perspektiver.

Kandidater på dette kursus går videre til vellykkede og givende karrierer inden for journalistik, medier, kommunikation og PR, tv-spredning og udgivelse.

Hvorfor international journalistik i Swansea?... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i international sikkerhed og udvikling introducerer dig til de store problemer og kritiske debatter inden for et dybt alvorligt felt. Sikkerhed, vold og konflikt er nu ... [+]

Kursusoversigt

MA i international sikkerhed og udvikling introducerer dig til de store problemer og kritiske debatter inden for et dybt alvorligt felt.

Sikkerhed, vold og konflikt er nu centralt for international politik og udviklingspolitisk diskurs. At forstå den moderne verden kræver en fuld forståelse af konflikt og vold.

På dette kursus udforsker du dækningen af 'traditionelle' sikkerhedsspørgsmål som krig og konflikt ud over 'ikke-traditionelle' spørgsmål såsom økonomisk sikkerhed, miljøsikkerhed, sundhed og migration.

Ved at udnytte afdelingens ekspertise inden for sikkerhed får du en avanceret introduktion til de vigtigste tilgange i studiet af sikkerhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i kinesisk-engelsk oversættelse og sprog er tilgængelig, hvis du er et førstesprogligt mandarin-højttaler fra Kina, der er interesseret i en anvendt sprogkarriere som ... [+]

Kursusoversigt

MA i kinesisk-engelsk oversættelse og sprog er tilgængelig, hvis du er et førstesprogligt mandarin-højttaler fra Kina, der er interesseret i en anvendt sprogkarriere som oversættelse og undervisning i engelsk eller kinesisk som fremmedsprog.

Dette kursus giver dig sprogspecifikke færdigheder i oversættelsesstudier og anvendt sprogvidenskab. Det sigter mod at låse det brede oversættelsesområde til en bestemt kontekst, der oversætter mellem engelsk og kinesisk.

Du vil behandle spørgsmålet om ikke-modersmålstalere som engelsklærere, anvendte sprogundersøgelser og oversættelse og undervisning i engelsk eller kinesisk som et andet sprog.

Vores grad viser sig at være lige så attraktiv for mandarin-lærere, der ønsker at opbygge viden inden for anvendt sprogteori og praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i kommunikation, mediepraksis og PR (Public Relations) er designet til studerende, der ønsker at fokusere deres energi på den sociale verden af ​​sociale medier, udvik ... [+]

MA i kommunikation, mediepraksis og PR (Public Relations) er designet til studerende, der ønsker at fokusere deres energi på den sociale verden af ​​sociale medier, udvikle deres kreative praksis og faglige skrivefærdigheder eller søger at arbejde i et iværksætterkundskab.

Nøglefunktioner

MA tilbyder syllabus-baseret praksis i faglige, moderne medier færdigheder, undervist af industri fagfolk med akademiske baggrunde. Programmet omfatter moduler i Professional Writing / Journalism, Visual Communications og Media Design, Video og Documentary Making og PR, Branding og Promotion. Andre moduler i kommunikation, teori, film og historie er også tilgængelige.

Programmet giver kandidater mulighed for at tilføje værdifulde og ønskelige professionelle medievidenskaber til karriere inden for erhvervslivet, journalistik, offentlige og medieforbindelser, radio- og tv-spredning, reklame og marketing og fagfolk inden for erhvervslivet for at erhverve nye mediekompetencer og kvalifikationer, som vil forbedre deres fortsatte faglige udvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Uanset om du vil have en strategisk forståelse af sociale medier, raffinerede kreative evner gennem professionel skrivning eller følsomheden i kommunikationerne for at få ... [+]

Kursusoversigt

Uanset om du vil have en strategisk forståelse af sociale medier, raffinerede kreative evner gennem professionel skrivning eller følsomheden i kommunikationerne for at få en iværksætterpåvirkning, er MA i kommunikation, mediepraksis og PR (PR) ideel.

Du vil gennemføre struktureret praksis i moderne mediefærdigheder, undervist af motiverede branchefolk med imponerende akademiske kvalifikationer.

At få værdifulde professionelle medieevner forbedrer dine muligheder for en succesrig karriere inden for journalistik, public relations, tv-spredning, iværksætteri, reklame eller marketing.

Hvis du allerede er erhvervsfaglig, tilbyder dette kursus dynamiske nye mediefærdigheder og kvalifikationer for at øge din fortsatte faglige udvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i Oversættelse og Tolkning (MATI) er en specialiseret variant, med særlig vægt på tolkningskompetencer, af vores etablerede MA i Professional Translation. Det er et in ... [+]

MA i Oversættelse og Tolkning (MATI) er en specialiseret variant, med særlig vægt på tolkningskompetencer, af vores etablerede MA i Professional Translation. Det er et integreret program designet til at vende deltagere med dokumenteret excellence på fremmedsprog til vellykkede og omsættelige professionelle sprogkundskaber.

Nøglefunktioner

Kernen i MATI ligger i avanceret oversættelsesarbejde på generelle, administrative og tekniske teksttyper, fortolkning (i et eller to af følgende miljøer: lokalforvaltning, sundhed, politi og domstol) og uddannelse i industristandard computerassisteret oversættelse (CAT) værktøjer. Del 1 af graden omfatter også muligheder for at udvikle yderligere specialiserede færdigheder inden for tolkning, audiovisuel oversættelse, maskinoversættelse (MT) og software lokalisering, terminologistyring, videofremstilling eller digital udgivelse, mens eleverne i oversættelsesarbejdserfaringsmodulet danner simulerede oversættelsesvirksomheder, arbejder med lokale oversættelsesvirksomheder og udfører reelle provisioner til faglige standarder og frister.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA in Professional Translation (MAPT) vil udvikle dig fra en fremragende fremmedsprog til en succesrig professionel sprogforsker. ... [+]

Kursusoversigt

MA in Professional Translation (MAPT) vil udvikle dig fra en fremragende fremmedsprog til en succesrig professionel sprogforsker.

MAPT (tidligere Oversættelse med sprogteknologi) er en del af det europæiske Master in Translation Network, der i øjeblikket har 64 medlemmer i hele Europa. Swansea University er det eneste medlem af Wales.

Du vil foretage avanceret oversættelsesarbejde på generel, administrativ og teknisk tekst og uddannelse i branche-standard Computer-Assisteret Oversættelsesværktøjer.

Den første del af graden inkluderer muligheder for at udvikle specialiserede færdigheder inden for tolkning af public service, audiovisuel oversættelse, maskinoversættelse og softwarelokalisering, terminologistyring, videofremstilling eller digital publicering.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i udvikling og menneskerettigheder undersøger den forholdsvis nye grænseflade mellem menneskerettigheder og international udvikling. ... [+]

MA i udvikling og menneskerettigheder undersøger den forholdsvis nye grænseflade mellem menneskerettigheder og international udvikling.

Nøglefunktioner

Denne MA er et tværfagligt program, der kombinerer indsigt fra udviklingsstudier, politik, politisk teori og international ret. Det undersøger nogle af de centrale spørgsmål, der konfronterer globale samfund fra det 21. århundrede gennem et dynamisk program, der kombinerer teoretiske og anvendte perspektiver og undervises af et team af førende akademikere på deres områder.

Studerende vil blive opfordret til at anvende juridisk teori, social og politisk teori og forskningsværktøjer til analyse og forståelse af udvikling og menneskerettigheder samt at undervise i centrale historiske og politiske dimensioner og begreber.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Swansea University

På kandidatuddannelsen i Advanced Computer Science kurset vil du blive grundigt forberedt på en karriere inden for it eller relaterede brancher. Kurset er for dig, hvis d ... [+]

På kandidatuddannelsen i Advanced Computer Science kurset vil du blive grundigt forberedt på en karriere inden for it eller relaterede brancher. Kurset er for dig, hvis du er computervidenskabelig kandidat, eller hvis du har fået erfaring inden for computer og programmering i en anden første grad. Villighed til at arbejde hårdt og en evne til at løse problemet er lige så vigtigt for denne kandidatuddannelse.

MSc i Advanced Computer Science kursus vil udvikle de færdigheder og viden, du har opnået fra din første grad ved at udvide og uddybe din viden om Computer Science gennem en række avancerede moduler og materiale.

Beskrivelse

På kandidatuddannelsen i Advanced Computer Science kurset vil du blive grundigt forberedt på en karriere inden for it eller relaterede brancher. Kurset er for dig, hvis du er computervidenskabelig kandidat, eller hvis du har fået erfaring inden for computer og programmering i en anden første grad. Villighed til at arbejde hårdt og en evne til at løse problemet er lige så vigtigt for denne kandidatuddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores MSc Advanced Computer Science with Industry er kun åben for internationale studerende. Der er en udvælgelsesproces for dette kursus - se afsnittet 'hvordan man ansø ... [+]

Kursusoversigt

Vores MSc Advanced Computer Science with Industry er kun åben for internationale studerende. Der er en udvælgelsesproces for dette kursus - se afsnittet 'hvordan man ansøger' på denne side.

Få to års erfaring i Storbritannien og muligheden for at arbejde i samarbejde med industrien på en virkelig udfordring. Denne nye kandidatuddannelse er en udvidelse af vores MSc Advanced Computer Science og inkluderer et andet år, der giver dig mulighed for enten at foretage en erhvervsplacering eller et branchefokuseret projekt med en industriel partner.

Hvorfor avanceret datalogi med industri i Swansea?

Computer Science ved Swansea University er bredt anerkendt som en førende britisk afdeling med en række imponerende placeringer, der afspejler undervisning og ekspertise inden for forskning. College er rangeret:... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et højt anvendt kursus med undervisede elementer og et væsentligt projekt, der kan leveres. ... [+]

Kursusoversigt

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et højt anvendt kursus med undervisede elementer og et væsentligt projekt, der kan leveres.

Du vil lære at tænke hurtigt og fleksibelt og handle afgørende i mangel af komplette oplysninger for at forbedre livskvaliteten gennem tekniske løsninger.

Størstedelen af verdens konstruktion er placeret i "udviklingslande, primært på den sydlige halvkugle" (UNDP). Disse miljøer står over for udfordringer fra ekstrem fattigdom og mangel på mad til menneskeskabte klimaændringer og uopretteligt tab af biodiversitet.

Dette kursus tager sigte på at gøre dig til en del af en ny generation af praktikere, der kan løse sådanne udfordringer gennem praktiske ingeniørløsninger, der bygger modstandsdygtighed over for lokalsamfund i lyset af hurtig urbanisering.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et højt anvendt kursus med undervisede elementer og et væsentligt projekt, der kan leveres. Du v ... [+]

Kursusoversigt

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et højt anvendt kursus med undervisede elementer og et væsentligt projekt, der kan leveres.

Du vil lære at tænke hurtigt og fleksibelt og handle afgørende i mangel af komplette oplysninger for at forbedre livskvaliteten gennem tekniske løsninger.

Størstedelen af verdens konstruktion er placeret i "udviklingslande, primært på den sydlige halvkugle" (UNDP). Disse miljøer står over for udfordringer fra ekstrem fattigdom og mangel på mad til menneskeskabte klimaændringer og uopretteligt tab af biodiversitet.

Dette kursus tager sigte på at gøre dig til en del af en ny generation af praktikere, der kan løse sådanne udfordringer gennem praktiske ingeniørløsninger, der bygger modstandsdygtighed over for lokalsamfund i lyset af hurtig urbanisering.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc'en i cybersikkerhed dækker kritiske moderne teknologispørgsmål fra sikkerhed og privatliv for personlige data til cyberterrorisme, cyberkriminalitet og mobilsikkerhed ... [+]

Kursusoversigt

MSc'en i cybersikkerhed dækker kritiske moderne teknologispørgsmål fra sikkerhed og privatliv for personlige data til cyberterrorisme, cyberkriminalitet og mobilsikkerhed.

I denne afdeling af Computer Science i Swansea samler en holistisk og tværfaglig tilgang moduler om penetrationstest, formel modellering, informationssikkerhedsstyring, kryptografi og kunstig intelligens.

Vores helt nye £ 32,5m Computational Foundry ligger i hjertet af dette kursus. Sofistikeret undervisnings- og forskningsudstyr inkluderer et Vision and Biometric Lab, et Maker Lab, et TechHealth Lab, et Theory Lab, et Cyber Security / Networking Lab, et User Lab og en Visualization Suite.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

På MSc i Cyber ​​Security kursus på Swansea University , vil dine studier omfatte temaer, herunder kryptografi, blockchain, cryptocurrencies, sikkerhed og privatliv for p ... [+]

På MSc i Cyber ​​Security kursus på Swansea University , vil dine studier omfatte temaer, herunder kryptografi, blockchain, cryptocurrencies, sikkerhed og privatliv for personlige data, cyberterrorisme, cyberkriminalitet og mobil sikkerhed for blot at nævne nogle få. I dette kursus tager Swansea Computer Science en holistisk og tværfaglig tilgang, der samler moduler om forskellige emner som penetrationstest, formel modellering, informationssikkerhedsstyring, kryptografi og AI for at udstyre vores studerende med et passende tankegang for en karriere inden for cybersikkerhed .

Instituttets cybersecurity-lab giver det perfekte kuliss for at udforske sikkerhedslandskabet, så studerende og medarbejdere kan udføre eksperimenter inden for netværkssikkerhed, mobil sikkerhed og at udforske trusler og forsvarsmekanismer i forbindelse med tingenes internet.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc'en i datavidenskab giver dig en solid forankring i datavidenskabelige koncepter og teknologier til at udtrække information og konstruere viden fra data. ... [+]

Kursusoversigt

MSc'en i datavidenskab giver dig en solid forankring i datavidenskabelige koncepter og teknologier til at udtrække information og konstruere viden fra data.

Dette kursus fokuserer på tre centrale tekniske temaer inden for data mining, maskinindlæring og visualisering.

Du studerer beregningsprincipper, metoder og systemer til forskellige applikationer i den virkelige verden, der kræver matematiske fundamenter, programmeringsevner, kritisk tænkning og opfindsomhed.

Vores helt nye £ 32,5m Computational Foundry ligger i hjertet af dette kursus. Sofistikeret undervisnings- og forskningsudstyr inkluderer et Vision and Biometric Lab, et Maker Lab, et TechHealth Lab, et Theory Lab, et Cyber Security / Networking Lab, et User Lab og en Visualization Suite.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores kandidateksamen elektronisk og elektroteknik med industri er kun åben for internationale studerende. ... [+]

Kursusoversigt

Vores kandidateksamen elektronisk og elektroteknik med industri er kun åben for internationale studerende.

Der er en udvælgelsesproces for dette kursus - se afsnittet 'hvordan man ansøger' på denne side.

Få to års erfaring i Storbritannien og muligheden for at arbejde i samarbejde med industrien på en virkelig udfordring.

Denne nye kandidatuddannelse er en udvidelse af vores MSc elektronisk og elektroteknik og inkluderer et andet år, der giver dig mulighed for enten at foretage en erhvervsplacering eller et branchefokuseret projekt med en industriel partner.

Hvorfor elektronisk og elektroteknik med industrien i Swansea?

Elektronisk og elektrisk ingeniørvirksomhed i Swansea er hjemsted for globalt anerkendte forskningseksperter inden for kraftelektronik, telekommunikation, nanoteknologi og biometri.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Få ekspertuddannelse i avancerede psykologiforskningsmetoder og gennemføre grundlæggende og anvendte forskningsprojekter inden for en lang række områder med dette kandida ... [+]

Kursusoversigt

Få ekspertuddannelse i avancerede psykologiforskningsmetoder og gennemføre grundlæggende og anvendte forskningsprojekter inden for en lang række områder med dette kandidatuddannelse.

Du lærer at bruge en række forskningsværktøjer, såsom databaser, statistisk software og computerprogrammer og udvikle omfattende praktiske forskningsevner til anvendelse i enhver sammenhæng, hvor menneskelig adfærd er vigtig.

Du vil udvikle en dybtgående forståelse af arten og begrænsningerne af den videnskabelige metode og de vigtigste alternativer sammen med en viden om de historiske, teoretiske og filosofiske spørgsmål, der ligger til grund for psykologisk og adfærdsvidenskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc'en i geografisk information og klimaforandringer giver tværfaglig uddannelse i det videnskabelige grundlag af GIS, satellitfjernemåling og jordsystemmodellering samme ... [+]

Kursusoversigt

MSc'en i geografisk information og klimaforandringer giver tværfaglig uddannelse i det videnskabelige grundlag af GIS, satellitfjernemåling og jordsystemmodellering sammen med aspekter af klimaændringer.

Du vil koncentrere dig om de tekniske aspekter af GIS og jordobservation samt fortid, nutid og fremtid global og regional miljø- og klimaforandring.

Efter eksamen vil du have praktisk erfaring og teknisk viden inden for GIS og fjernmåling, understøttet af en bred viden om videnskabelige problemer, der ligger til grund for klimaændringer.

Din læring drager fordel af den kombinerede ekspertise inden for geografi og biovidenskab fra vores medarbejdere omkring geografisk information, miljø- og klimadynamik, hav- og økosystembiologi og bæredygtig udvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Ingeniører og tekniske kandidater har potentialet til at nå toppen af ledelse og lederskab. ... [+]

Kursusoversigt

Ingeniører og tekniske kandidater har potentialet til at nå toppen af ledelse og lederskab.

Gennem ekstern konsultation med erhvervslivet er denne kandidatuddannelse i teknisk ledelse og ledelse designet til at udstyre dig med de vitale kandidatfærdigheder, der er nødvendige for at få succes i en ingeniørledelses- eller lederrolle.

Dette program er udviklet i fællesskab af School of Management og College of Engineering. Studerende på programmet vil drage fordel af at blive undervist af både ledelses- og ingeniørakademikere og vil være i stand til at drage fordel af faciliteterne inden for begge fakulteter.

Hvorfor Engineering and Leadership Management i Swansea?... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Dette MSc program, gennem høring af erhvervslivet (både store og små), er indstillet til at etablere de centrale kandidatfærdigheder og attributter, der kræves for at lyk ... [+]

Det er et velkendt faktum, at ingeniører og tekniske kandidater har potentialet til at nå selve ledelsen af ​​ledelse og ledelse inden for erhvervslivet.

Dette MSc program, gennem høring af erhvervslivet (både store og små), er indstillet til at etablere de centrale kandidatfærdigheder og attributter, der kræves for at lykkes i en ledelse og / eller ledende rolle inden for ingeniørbranchen.

Nøglefunktioner

Indholdet af dette tværfaglige kursus vil blive meget informeret af branchen. Nøglemoduler vil give en bred introduktion til ledelsen sammen med detaljerede ingeniørspecifikke moduler på:

Ledelsens grundlagStrategiLedelseProjektledelseOperations ManagementAsset ManagementOverholdelseMiljøanalyseEnterprise, Innovation og Intellectual PropertySmart ManufacturingVirtuelle systemerProjekt / afhandling... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Kandidatuddannelsen i International Banking and Finance er rettet mod kandidater, der ønsker at erhverve et solidt fundament i international bank og finans, som vil udsty ... [+]

Kandidatuddannelsen i International Banking and Finance er rettet mod kandidater, der ønsker at erhverve et solidt fundament i international bank og finans, som vil udstyre dem til karriere inden for bank-, handels- eller finansanalyse.

NøglefunktionerEt forbedret specialprogram, der kan gennemføres inden for et årAlle moduler undervises af vores verdensklasse fakultet, der har en bred vifte af industriel og akademisk videnSwansea er fælles 1. i Wales for international rangeret forskning (REF 2014)En bred vifte af professionelle akkrediteringer for at fremskynde din karriere afhængigt af de valgfrie moduler du tager93% af Swansea-studerende i beskæftigelse seks måneder efter eksamenHøj kontakttid - vores moduler kommer med et foredrag (i klassestørrelser afkortet på ca. 150 studerende) og seminar / tutorial (i klassestørrelser afkortet til 30) hver eneste uge. Interesseret i faciliteterne? Se dem her.Stipendier til rådighed for fremragende studerende - klik her for flere detaljerSwansea er 1. i Wales for verdens førende effekt - 60% på et 4-stjernet niveau (REF 2014)Beskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Denne kandidatgrad er designet til at bygge bro over forskellen mellem ph.d.-studier og ph.d.-forskning inden for kognitiv neurovidenskab, eksperimentel psykologi og bill ... [+]

Kursusoversigt

Denne kandidatgrad er designet til at bygge bro over forskellen mellem ph.d.-studier og ph.d.-forskning inden for kognitiv neurovidenskab, eksperimentel psykologi og billeddannelsesmetoder.

Du lærer at designe, analysere og evaluere neuroimaging-eksperimenter, der bidrager til vores forståelse af hjernemekanismerne, som understøtter aspekter af kognition og opførsel, såsom hukommelse, opmærksomhed, genkendelse af objekt, neurodegeneration og hjerne traumer.

Du får en grundig træning i kognitiv neurovidenskabsundersøgelse, introduktion af principperne for neuroimaging og få praktisk erfaring med strukturel og funktionel magnetisk resonansafbildning (sMRI og fMRI), elektroencefalografi (EEG) og transkranial direkte strømstimulering (tDCS).... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores kandidatuddannelse i maskinteknik med industri er kun åbent for internationale studerende. Denne nye kandidatuddannelse er en udvidelse af vores MSc Mekanik og inkl ... [+]

Kursusoversigt

Vores kandidatuddannelse i maskinteknik med industri er kun åbent for internationale studerende.

Der er en udvælgelsesproces for dette kursus - se afsnittet 'hvordan man ansøger' på denne side.

Få to års erfaring i Storbritannien og muligheden for at arbejde i samarbejde med industrien på en virkelig udfordring.

Denne nye kandidatuddannelse er en udvidelse af vores MSc Mekanik og inkluderer et andet år, der giver dig mulighed for at foretage enten en erhvervsplacering eller et branchefokuseret projekt med en industriel partner.

Hvorfor maskinteknik med industrien i Swansea?

Vidste du?

Mekanisk konstruktion er placeret 9. i Storbritannien af The Times Good University Guide 2019.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc i matematik og beregning til finansiering er designet til at imødekomme efterspørgslen efter specielt uddannede matematikere på verdens finans- og forsikringsmarkeder ... [+]

Kursusoversigt

MSc i matematik og beregning til finansiering er designet til at imødekomme efterspørgslen efter specielt uddannede matematikere på verdens finans- og forsikringsmarkeder.

Banker har et presserende behov for medarbejdere med avancerede matematiske færdigheder og evnen til at udvikle en virksomhedsdækkende forståelse af turbulente finansielle markeder.

Du vil studere forskellige elementer i matematik og computing og udvikle dine forsknings-, projektledelses- og skriftlige kommunikationsevner.

Vores omfattende ekspertstøtte hjælper med at forme din afhandling til et fremragende fundament for din fremtidige karriere.

Efter endt uddannelse vil du være en kyndig og specialiseret matematiker med beviste færdigheder til selvstændigt at levere et betydeligt projekt og potentialet til at gøre en alvorlig forskel i enhver organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores MSc Materials Engineering med Industry-kursus er kun åbent for internationale studerende. Denne nye kandidatuddannelse er en udvidelse af vores MSc Materials Engine ... [+]

Kursusoversigt

Vores MSc Materials Engineering med Industry-kursus er kun åbent for internationale studerende.

Der er en udvælgelsesproces for dette kursus - se afsnittet 'hvordan man ansøger' på denne side.

Få to års erfaring i Storbritannien og muligheden for at arbejde i samarbejde med industrien på en virkelig udfordring.

Denne nye kandidatuddannelse er en udvidelse af vores MSc Materials Engineering og inkluderer et andet år, der giver dig mulighed for at foretage enten en erhvervsplacering eller et branchefokuseret projekt med en industriel partner.

Hvorfor materialeteknik med industrien i Swansea?

Vidste du?

Swansea er et af Storbritanniens førende centre for undervisning og forskning i materialer. Den internationalt førende materialeforskning, der udføres i Swansea, finansieres af prestigefyldte organisationer, herunder Rolls-Royce, Airbus, Det Europæiske Rumfartsagentur og Tata Steel.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Du bliver trænet i eventyrlystne og spændende computervidenskab, der arbejder på udfordringer i den virkelige verden, der vil transformere samfundet og økonomien. ... [+]

Kursusoversigt

Du bliver trænet i eventyrlystne og spændende computervidenskab, der arbejder på udfordringer i den virkelige verden, der vil transformere samfundet og økonomien. Mens der er gyldige bekymringer for, hvilken indvirkning big data og kunstig intelligens kan have på enkeltpersoner, lokalsamfund, job og samfund, fokuserer dette program på menneskets potentiale, behov, ønsker og bekymringer, og hvordan disse motiveringer kan bruges til at drive innovation.

Du vil påtage dig dit store projekt i samarbejde med en af vores partnere i verdensklasse (herunder Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft og mange flere), og også deltage i en række yderligere færdighedsforbedrende aktiviteter, såsom sandkasser, retreats og fokuserede træningsbegivenheder. Som en del af en tæt sammenkoblet kohort lærer de studerende menneskecentrede metoder, der er baseret på en bred vifte af teoretiske, eksperimentelle, domæne- og metodologiske perspektiver for at forstå, hvordan disse kan forstærke og forbedre det menneskelige potentiale i big data og AI.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Bliv en succesfuld markedsførende leder af fremtiden. Udvikle dine marketing- og strategiske færdigheder på højt plan med en kritisk forståelse af aktuelle problemer og u ... [+]

Bliv en succesfuld markedsførende leder af fremtiden. Udvikle dine marketing- og strategiske færdigheder på højt plan med en kritisk forståelse af aktuelle problemer og udfordringer i en industri, som konstant udvikler sig. Dette kursus er akkrediteret af Chartered Institute of Marketing (CIM), herunder modul undtagelser fra CIM professionelle kvalifikationer (CIM Graduate Gateway ordningen).

NøglefunktionerAlle moduler undervises af vores verdensklasse fakultet, der har en bred vifte af industriel og akademisk videnValg af enten Dissertation eller 3-måneders industri Placering ProjektSwansea er fælles 1. i Wales for international rangeret forskning (REF 2014)93% af Swansea-studerende ansætter eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamenHøj kontakttid - hvert modul indeholder en 2 timers forelæsning (klassestørrelser ca. 150 studerende) efterfulgt af et 1-timers seminar / tutorial (klassestørrelser afkortet til 30) hver eneste uge.Stipendier til rådighed for fremragende studerendeBeskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Studerende på MSc Structural Engineering-kursus vil blive forsynet med dybdegående viden og eksponering for etablerede og innovative ideer og teknikker for at gøre det mu ... [+]

Kursusoversigt

Strukturingeniørens rolle er af stigende betydning for samfundet, efterhånden som befolkningen vokser, og verden bliver mere sammenkoblet. Skyskrabere bliver højere, og broer bliver længere. Green Energy-revolutionen kræver, at energiproducerende infrastruktur strukturelt designes til modstandsdygtighed i barske miljøer, f.eks. Høj vind eller dybe marine placeringer. Som en vigtig bidragyder til CO2-produktion (10% af de globale emissioner) er byggebranchen afhængig af konstruktionsingeniører til at designe energieffektive bygninger ved hjælp af passende materialer for at minimere sektorens miljøpåvirkning.

Studerende på MSc Structural Engineering-kursus vil blive forsynet med dybdegående viden og eksponering for etablerede og innovative ideer og teknikker for at gøre det muligt for dem at udvikle lydløsninger til konstruktionstekniske problemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Studerende på MSc Struktur Engineering kurset vil blive forsynet med dybdegående viden og eksponering for konventionelle og innovative ideer og teknikker for at give dem ... [+]

Kursusoversigt

Studerende på MSc Struktur Engineering kurset vil blive forsynet med dybdegående viden og eksponering for konventionelle og innovative ideer og teknikker for at give dem mulighed for at udvikle lydløsninger til strukturtekniske problemer.

Det vil dække strukturteknikens forskelligartede karakter ved integration af viden fra mekanik, materialer, strukturanalyse og strukturelle design. Programmet dækker også den seneste tekniske udvikling inden for civil- og strukturteknik, herunder avancerede beregningsmodelleringsevner og dækker i vid udstrækning tekniske udfordringer og løsninger, der står over for storskala infrastrukturarbejder.

Hvorfor Strukturteknik i Swansea?... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc'en i strømteknik og bæredygtig energi udstyrer dig med et godt kendskab til halvlederenheder og teknologier, avanceret kraftelektronik og avancerede kraftsystemer. ... [+]

Kursusoversigt

MSc'en i strømteknik og bæredygtig energi udstyrer dig med et godt kendskab til halvlederenheder og teknologier, avanceret kraftelektronik og avancerede kraftsystemer.

Du lærer også om vedvarende energiproduktionsteknologier, bred bandgapelektronik, energihøstning, solceller og biobrændstoffer.

Stigende bekymringer omkring drivhusgasemission og global opvarmning betyder, at emnet for energiteknik og bæredygtig energi har aldrig været mere vigtigt.

Hvorfor strømteknik og bæredygtig energi i Swansea?

Ingeniørhøjskolen har et etableret globalt ry for banebrydende forskning og undervisning inden for elektrisk og elektronisk energi og avancerede halvledermaterialer.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Hvis du i øjeblikket arbejder i en sundhedsrelateret ledelsesrolle og ønsker at bygge videre på din oplevelse eller ønsker at udvikle din karriere på dette område, giver ... [+]

Kursusoversigt

Hvis du i øjeblikket arbejder i en sundhedsrelateret ledelsesrolle og ønsker at bygge videre på din oplevelse eller ønsker at udvikle din karriere på dette område, giver vores kandidatgrad i sundhedsvæsenstyring dig den perfekte forankring.

Du lærer, hvordan du planlægger og leverer service forbedringer, administrerer ændringer, arbejder med andre for at nå organisatoriske mål, kommunikere effektivt og udnytte ressourcerne bedst.

Gennem dine studier får du ledelsesværktøjer, der kan anvendes i en bred vifte af sundhedsydelser og relaterede ledelsesroller.

Hvorfor sundhedsvæsenets ledelse i Swansea?

Dette kursus tiltrækker studerende fra en bred vifte af nationaliteter og giver fremragende muligheder for at dele viden om de unikke udfordringer, som sundhedschefer, der arbejder i forskellige lande, står overfor.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores kandidatgrad i unormal og klinisk psykologi vil udstyre dig med et højt niveau af forståelse af teori og praksis for klinisk psykologi inden for sundhedsmæssige ram ... [+]

Kursusoversigt

Vores kandidatgrad i unormal og klinisk psykologi vil udstyre dig med et højt niveau af forståelse af teori og praksis for klinisk psykologi inden for sundhedsmæssige rammer og forberede dig til professionel klinisk træning på doktorgradsniveau.

Du vil studere kerneemner, herunder spiseforstyrrelser, psykopati og seksuel fornærmelse, neuropsykologi og psykoterapi sammen med centrale statistiske og forskningsmetoder.

Gennem dine studier vil du forfine kritiske forsknings- og analysefærdigheder i relation til klinisk psykologipraksis.

Hvorfor unormal og klinisk psykologi i Swansea?

Vores psykologiafdeling har et fremragende ry både i England og internationalt. I henhold til Research Excellence Framework 2014 er vi en af kun fire psykologiafdelinger i Storbritannien for at opnå en 100% 4 * vurdering (maksimal score muligt) for rækkevidden og betydningen af vores arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Designet til kandidater i økonomi relaterede fagområder, der søger et avanceret program for at forbedre karriere og / eller yderligere forsknings muligheder. Udvikle den ... [+]

Designet til kandidater i økonomi relaterede fagområder, der søger et avanceret program for at forbedre karriere og / eller yderligere forsknings muligheder. Udvikle den faglige økonoms færdigheder og ekspertise, samtidig med at du udvikler din evne til at forstå og gennemføre nyskabende forskning i både teoretiske og anvendte situationer.

NøglefunktionerAlle moduler undervises af vores verdensklasse fakultet, der har en bred vifte af industriel og akademisk videnSwansea er fælles 1. i Wales for international rangeret forskning (REF 2014)93% af Swansea-studerende ansætter eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamenHøj kontakttid - hvert modul indeholder en 2 timers forelæsning (klassestørrelser ca. 150 studerende) efterfulgt af et 1-timers seminar / tutorial (klassestørrelser afkortet til 30) hver eneste uge.Beskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige