Swansea University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Swansea blev grundlagt i 1920 og er et pulserende forskningsledet universitet.

Swansea University er et forskningsledet universitet, der har gjort en forskel siden 1920. Vores forskellige og indbydende samfund trives med udforskning og opdagelse med en balance mellem fremragende undervisning og forskning sammen med en fremragende livskvalitet.

Vores forpligtelse til forskning med fordele i den virkelige verden har set os opnå vores ambition om at være et Top 30 Research University, hvor vi steg op til ligaen tabellen 2014-2021 Research Excellence Framework til 26. i England fra 52. i 2008.

Swansea University er udnævnt til Årets Universitet i Whatuni Student Choice Awards for anden gang på fem år. Ud over at blive kåret til Årets Swansea University tog Swansea University toppladsen i kategorien International og placerede top tre i kategorierne Postgraduate og Course and Lektor. Nu i det sjette år vælges Whatuni Student Choice Awards udelukkende af studerende, med mere end 41.000 anmeldelser og kommentarer fra mere end 160 britiske institutioner.

I de prestigefyldte Times og Sunday Times, Good University Guide 2019, er vi steget seks pladser i Storbritanniens top 30. Vi er nummer to til det samlede britiske universitet i året og har vundet titlen Welsh University of the Year til anden gang på tre år, hvilket cementerer vores position som Wales 'førende institution for videregående uddannelser.

Swansea University er top i Wales i The Guardian University Guide 2020. Andelen af studerende, der er tilfredse med deres kursus, er steget markant, med Swansea nu placeret på 4. plads i England. Swansea er også rangeret som fælles 5. sammen med Cambridge University for andelen af studerende, der opnår kandidatniveau beskæftigelse eller yderligere studier seks måneder efter eksamen.

Vi placerer vores studerende i hjertet af alt. Som et resultat opnåede vi en guldklassificering, den højest mulige bedømmelse, i den nationale undervisningsekspertise og studerendeudviklingsramme (TEF) og er rangeret som UK's top 10 for studerendes tilfredshed i National Student Survey for 2019.

Vores fantastiske campus ved vandet gør os til et ønskeligt sted for studerende og personale fra hele verden, og vores multikulturelle samfund giver et globalt perspektiv, der gør det muligt for dem, der slutter sig til os, at udvikle færdigheder og viden, der sætter dem i en vellykket og berigende karriere.

Internationale studerende

Swansea University er anerkendt som World Top 200 University for International Students, og vi hilser ansøgninger fra internationale studerende fra hele verden velkommen.

Vi opfordrer vores internationale studerende til at indgive ansøgninger via vores online applikationssystem. For mere information om at lave en kandidat- eller postgraduate-ansøgning til studiet ved Swansea University du besøge vores ansøgningssider.

Placeringer

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc