Swansea University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et verdensklasse universitet

Swansea University er et forsknings-ledet universitet, der har gjort forskel siden 1920. Universitetssamfundet trives med efterforskning og opdagelse og tilbyder den rette balance mellem fremragende undervisning og forskning, der matches af en misundelsesværdig livskvalitet.

Universitetet har haft en periode med enorm vækst, og vi har opnået vores ambition om at være en top 30 forskningsuniversitet, der skyder op i 2014-undersøgelsen for excellence framework til 26 i Storbritannien fra 52. i 2008.

Derudover er et ambitiøst Campus Development Program i gang - en af ​​de største videnøkonomiske projekter i Storbritannien og inden for de fem bedste i Europa.

Det indebærer oprettelsen af ​​Bay Campus, en helt ny £ 450 millioner udvikling på den østlige tilgang til byen, sammen med omdannelsen af ​​vores eksisterende Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturelle dual-campus-samfund giver et globalt perspektiv og muligheder for at opnå færdigheder, som varer hele livet.

Tro mod synet af sine industrielle grundlæggere i 1920 vil Swansea University:

  • Giv et miljø med forskning af topkvalitet, med forskning, der er verdens førende, globalt samarbejde og internationalt anerkendt;
  • Levere en fremragende studerende erfaring, med forskning-ledede og praksis-drevne undervisning af højeste kvalitet, der producerer globale kandidater uddannede og udstyret til fornem personlig og faglig præstation;
  • Brug sin forskning styrke, samarbejde med erhvervslivet og global rækkevidde, til at drive den økonomiske vækst, skabe velstand, berige samfundet og kulturelle liv i Wales, og bidrage til sundhed, fritid og borgernes velfærd.

Et fyrtårn for banebrydende samarbejder

I Research Excellence Framework i 2014 opnåede Swansea University sin ambition om at blive en britisk top 30 forskningsinstitution.

Vores REF-rangering af 26. var det "største spring mellem forskningsintensive institutioner", ifølge Times Higher Education. Nu, som universitetet nærmer sig sit hundredeårsår i 2020, har vi nye mål. De skal:

  • Bliv et britisk top 30-rangeret universitet inden 2018
  • Fortsæt vores ambitiøse ekspansionsplaner
  • Udvid vores globale rækkevidde; og
  • Flyt tættere på at blive en af ​​verdens 200 bedste universiteter.

I REF 2014 blev kvaliteten af ​​Swanseas forskning sat på niveau med eller udførte seks Russell-koncernuniversiteter. Vi blev også rangeret 22 for virkningen af ​​denne forskning.

Vi tror på ...

Ligestilling

Swansea University tilstræber at tilbyde et inklusivt og støttende arbejdsmiljø, der er fri for uretfærdig diskrimination og gør det muligt for medarbejdere og studerende at opfylde deres personlige potentiale.

Universitets ligestillingshold støtter aktivt personale og studerende til at identificere og fjerne eventuelle potentielle hindringer og sikrer, at universitetet tilbyder lige muligheder for alle medarbejdere og studerende uanset race, køn, alder, handicap, seksuel orientering, religion og tro, køn omplacering, graviditet og barselsstatus eller status for ægteskab og civil partnerskab.

Løbende universitetsjævneprojekter omfatter Athena SWAN, Workplace Equality Index, Race Charter Mark og Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Yderligere information findes på Lige Muligheder websider.

Værdighed på arbejde og studie

Værdighed på arbejdspladsen og studiepolitik fremmer værdien af ​​alle elever og medarbejdere ved universitetet ved at eliminere alle former for offensiv adfærd og etablere et arbejdsmiljø, der er fri for chikane og aggression. Medlemmer af universitetet skal behandles med værdighed og respekt og at blive beskyttet mod chikane og intimidering på arbejde og studier.

Understøttelse af det walisiske sprog

Vi er forpligtet til aktivt at støtte, fremme og berige walisisk kultur og det walisiske sprog.

Som led i vores vision søger vi at øge vores elevoplevelse ved at øge mulighederne for at studere gennem Welsh-formidlet og bedre udnyttelse af bestemmelsen.

Vi vil også øge mulighederne for alle universitetsmedlemmer, der kan bruge det walisiske sprog og dermed styrke universitetets image i Wales som en tosprogede institution.

Berigelse af andres liv

Discovery er en frivilligt ledet, velgørende organisation, der har til formål at berige livet for mennesker i Swansea. Organisationen forestiller et samfund, hvor folk behandles som ligestillede og ikke diskrimineres eller dårligt stilles af samfundet.

Discovery sigter mod at:

  • Berig livet for mennesker i Swansea for at de kan opfylde deres potentiale som bemyndigede personer og som medlemmer af grupper og samfund.
  • Tilbyder nye oplevelser og muligheder gennem en bred vifte af studentledede aktiviteter i samfundet, der fører til øget gensidig forståelse og lighed.
  • Aktivt støtte eleverne til at være opmærksom på deres personlige udvikling og indvirkningen på dem selv og andres liv gennem deres engagement i samfundsbaserede aktiviteter.

Et sundt universitet

Swansea er blevet udpeget som en af ​​Verdenssundhedsorganisationens "sunde byer", der deltager i et eliteband af byer, der arbejder sammen om at forbedre de lokale samfunds sundhed. På samme måde er Swansea University blevet udpeget som et sundt universitet og har etableret et sundt netværk på campus med ansvar for at øge sundhed og velvære af universitetssamfundet.

Internationale studerende

Swansea University er anerkendt som World Top 200 University for International Students, og vi glæder os over ansøgninger fra internationale studerende fra hele verden.

Vi opfordrer vores internationale studerende til at lave applikationer via vores online ansøgningssystem. For mere information om at gøre en bachelor-eller postgraduate ansøgning til at studere på Swansea University besøg venligst vores ansøgningssider.

Placeringer

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige

Dubai

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai
Block 2A - F164
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 501723
Dubai, U.A.E

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Programmer

Ledelseskurser
MA
MSc