Læs den officielle beskrivelse

Et verdensklasse universitet

Swansea University er et forsknings-ledet universitet, der har gjort forskel siden 1920. Universitetssamfundet trives med efterforskning og opdagelse og tilbyder den rette balance mellem fremragende undervisning og forskning, der matches af en misundelsesværdig livskvalitet.

Universitetet har haft en periode med enorm vækst, og vi har opnået vores ambition om at være en top 30 forskningsuniversitet, der skyder op i 2014-undersøgelsen for excellence framework til 26 i Storbritannien fra 52. i 2008.

Derudover er et ambitiøst Campus Development Program i gang - en af ​​de største videnøkonomiske projekter i Storbritannien og inden for de fem bedste i Europa.

Det indebærer oprettelsen af ​​Bay Campus, en helt ny £ 450 millioner udvikling på den østlige tilgang til byen, sammen med omdannelsen af ​​vores eksisterende Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturelle dual-campus-samfund giver et globalt perspektiv og muligheder for at opnå færdigheder, som varer hele livet.

Tro mod synet af sine industrielle grundlæggere i 1920 vil Swansea University:

  • Giv et miljø med forskning af topkvalitet, med forskning, der er verdens førende, globalt samarbejde og internationalt anerkendt;
  • Levere en fremragende studerende erfaring, med forskning-ledede og praksis-drevne undervisning af højeste kvalitet, der producerer globale kandidater uddannede og udstyret til fornem personlig og faglig præstation;
  • Brug sin forskning styrke, samarbejde med erhvervslivet og global rækkevidde, til at drive den økonomiske vækst, skabe velstand, berige samfundet og kulturelle liv i Wales, og bidrage til sundhed, fritid og borgernes velfærd.

Et fyrtårn for banebrydende samarbejder

I Research Excellence Framework i 2014 opnåede Swansea University sin ambition om at blive en britisk top 30 forskningsinstitution.

Vores REF-rangering af 26. var det "største spring mellem forskningsintensive institutioner", ifølge Times Higher Education. Nu, som universitetet nærmer sig sit hundredeårsår i 2020, har vi nye mål. De skal:

  • Bliv et britisk top 30-rangeret universitet inden 2018
  • Fortsæt vores ambitiøse ekspansionsplaner
  • Udvid vores globale rækkevidde; og
  • Flyt tættere på at blive en af ​​verdens 200 bedste universiteter.

I REF 2014 blev kvaliteten af ​​Swanseas forskning sat på niveau med eller udførte seks Russell-koncernuniversiteter. Vi blev også rangeret 22 for virkningen af ​​denne forskning.

Vi tror på ...

Ligestilling

Swansea University tilstræber at tilbyde et inklusivt og støttende arbejdsmiljø, der er fri for uretfærdig diskrimination og gør det muligt for medarbejdere og studerende at opfylde deres personlige potentiale.

Universitets ligestillingshold støtter aktivt personale og studerende til at identificere og fjerne eventuelle potentielle hindringer og sikrer, at universitetet tilbyder lige muligheder for alle medarbejdere og studerende uanset race, køn, alder, handicap, seksuel orientering, religion og tro, køn omplacering, graviditet og barselsstatus eller status for ægteskab og civil partnerskab.

Løbende universitetsjævneprojekter omfatter Athena SWAN, Workplace Equality Index, Race Charter Mark og Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Yderligere information findes på Lige Muligheder websider.

Værdighed på arbejde og studie

Værdighed på arbejdspladsen og studiepolitik fremmer værdien af ​​alle elever og medarbejdere ved universitetet ved at eliminere alle former for offensiv adfærd og etablere et arbejdsmiljø, der er fri for chikane og aggression. Medlemmer af universitetet skal behandles med værdighed og respekt og at blive beskyttet mod chikane og intimidering på arbejde og studier.

Understøttelse af det walisiske sprog

Vi er forpligtet til aktivt at støtte, fremme og berige walisisk kultur og det walisiske sprog.

Som led i vores vision søger vi at øge vores elevoplevelse ved at øge mulighederne for at studere gennem Welsh-formidlet og bedre udnyttelse af bestemmelsen.

Vi vil også øge mulighederne for alle universitetsmedlemmer, der kan bruge det walisiske sprog og dermed styrke universitetets image i Wales som en tosprogede institution.

Berigelse af andres liv

Discovery er en frivilligt ledet, velgørende organisation, der har til formål at berige livet for mennesker i Swansea. Organisationen forestiller et samfund, hvor folk behandles som ligestillede og ikke diskrimineres eller dårligt stilles af samfundet.

Discovery sigter mod at:

  • Berig livet for mennesker i Swansea for at de kan opfylde deres potentiale som bemyndigede personer og som medlemmer af grupper og samfund.
  • Tilbyder nye oplevelser og muligheder gennem en bred vifte af studentledede aktiviteter i samfundet, der fører til øget gensidig forståelse og lighed.
  • Aktivt støtte eleverne til at være opmærksom på deres personlige udvikling og indvirkningen på dem selv og andres liv gennem deres engagement i samfundsbaserede aktiviteter.

Et sundt universitet

Swansea er blevet udpeget som en af ​​Verdenssundhedsorganisationens "sunde byer", der deltager i et eliteband af byer, der arbejder sammen om at forbedre de lokale samfunds sundhed. På samme måde er Swansea University blevet udpeget som et sundt universitet og har etableret et sundt netværk på campus med ansvar for at øge sundhed og velvære af universitetssamfundet.

Internationale studerende

Swansea University er anerkendt som World Top 200 University for International Students, og vi glæder os over ansøgninger fra internationale studerende fra hele verden.

Vi opfordrer vores internationale studerende til at lave applikationer via vores online ansøgningssystem. For mere information om at gøre en bachelor-eller postgraduate ansøgning til at studere på Swansea University besøg venligst vores ansøgningssider.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Swansea University

Vores MA i Anvendt Criminal Justice og Criminology vil hjælpe dig med at lære om årsagerne til kriminalitet, strafferetlige systemer og banebrydende temaer i kriminologis ... [+]

Vores MA i Anvendt Criminal Justice og Criminology vil hjælpe dig med at lære om årsagerne til kriminalitet, strafferetlige systemer og banebrydende temaer i kriminologiske debatter fra førende eksperter på området. Der er et spændende udvalg af forskellige moduler, der tilbydes, fokuseret på at anvende kriminologisk viden til arbejdet i Criminal Justice System.

Nøglefunktioner

MA i Anvendt Criminal Justice and Criminology tilbyder:

En dybtgående forståelse af kriminologiske teorier om kriminalitet og kriminalsystemets funktionKendskab til internationale udviklinger inden for kriminologisk og strafferetlig forskningEn mulighed for at studere virkningen af ​​sociale, politiske og økonomiske faktorer i kriminalitet og strafferetlig politikForbedret beskæftigelsesegnethed til en karriere inden for strafferet, akademi eller forskningBeskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores MA cyberkriminalitet og terrorisme vil udsætte dig for den konstante forandring af online forbrydelser og kriminel adfærd for at forstå trusler, tendenser, spørgsmå ... [+]

Vores MA cyberkriminalitet og terrorisme vil udsætte dig for den konstante forandring af online forbrydelser og kriminel adfærd for at forstå trusler, tendenser, spørgsmål og svar i terrorisme og cybersikkerhed samt de afgørende etiske spørgsmål.

Nøglefunktioner

Vores MA Cyber ​​Crime and Terrorism giver eleverne mulighed for at:

Undersøg spørgsmål relateret til cyber-rige fra et tværfagligt og flerdimensionelt perspektiv, der giver et unikt kig på problemerne.Engagere direkte med projektarbejde og med interessenter, som kan give indsigt og up-to-the-minute viden om fagområdet.Vælg mellem en lang række moduler til rådighed på Hillary Rodham School of Law.Muligheden for at specialisere sig på bestemte områder af cyberkriminalitet og / eller online terrorisme gennem en MA-afhandling.Beskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i internationale relationer har til formål at åbne dit sind og udvide dine evner. ... [+]

MA i internationale relationer har til formål at åbne dit sind og udvide dine evner.

Nøglefunktioner

Denne MA tilbyder avanceret forskning inden for internationale relationer, der giver eleverne en detaljeret forståelse af det internationale system, nøgleproblemer, de afgørende aktører og alternative måder at analysere og fortolke emnet på.

Med en forståelse af den globale dynamik på arbejdspladsen har du mulighed for at specialisere dig i at undersøge et bestemt område i verden: Asien-Stillehavet.

College of Arts and Humanities har et Graduate Center. Graduate Center fremmer og understøtter individuel og samarbejdsvillig forskningsaktivitet af international excellence og tilbyder et levende og støttende miljø for studerende, der forfølger forskeruddannelse og undervist masters studie. Centret sørger for uddannelse på uddannelsesområdet for at forbedre faglig og faglig udvikling og letter deltagelse i seminarprogrammer, workshops og internationale konferencer.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i kommunikation, mediepraksis og PR (Public Relations) er designet til studerende, der ønsker at fokusere deres energi på den sociale verden af ​​sociale medier, udvik ... [+]

MA i kommunikation, mediepraksis og PR (Public Relations) er designet til studerende, der ønsker at fokusere deres energi på den sociale verden af ​​sociale medier, udvikle deres kreative praksis og faglige skrivefærdigheder eller søger at arbejde i et iværksætterkundskab.

Nøglefunktioner

MA tilbyder syllabus-baseret praksis i faglige, moderne medier færdigheder, undervist af industri fagfolk med akademiske baggrunde. Programmet omfatter moduler i Professional Writing / Journalism, Visual Communications og Media Design, Video og Documentary Making og PR, Branding og Promotion. Andre moduler i kommunikation, teori, film og historie er også tilgængelige.

Programmet giver kandidater mulighed for at tilføje værdifulde og ønskelige professionelle medievidenskaber til karriere inden for erhvervslivet, journalistik, offentlige og medieforbindelser, radio- og tv-spredning, reklame og marketing og fagfolk inden for erhvervslivet for at erhverve nye mediekompetencer og kvalifikationer, som vil forbedre deres fortsatte faglige udvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i Oversættelse og Tolkning (MATI) er en specialiseret variant, med særlig vægt på tolkningskompetencer, af vores etablerede MA i Professional Translation. Det er et in ... [+]

MA i Oversættelse og Tolkning (MATI) er en specialiseret variant, med særlig vægt på tolkningskompetencer, af vores etablerede MA i Professional Translation. Det er et integreret program designet til at vende deltagere med dokumenteret excellence på fremmedsprog til vellykkede og omsættelige professionelle sprogkundskaber.

Nøglefunktioner

Kernen i MATI ligger i avanceret oversættelsesarbejde på generelle, administrative og tekniske teksttyper, fortolkning (i et eller to af følgende miljøer: lokalforvaltning, sundhed, politi og domstol) og uddannelse i industristandard computerassisteret oversættelse (CAT) værktøjer. Del 1 af graden omfatter også muligheder for at udvikle yderligere specialiserede færdigheder inden for tolkning, audiovisuel oversættelse, maskinoversættelse (MT) og software lokalisering, terminologistyring, videofremstilling eller digital udgivelse, mens eleverne i oversættelsesarbejdserfaringsmodulet danner simulerede oversættelsesvirksomheder, arbejder med lokale oversættelsesvirksomheder og udfører reelle provisioner til faglige standarder og frister.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MA i udvikling og menneskerettigheder undersøger den forholdsvis nye grænseflade mellem menneskerettigheder og international udvikling. ... [+]

MA i udvikling og menneskerettigheder undersøger den forholdsvis nye grænseflade mellem menneskerettigheder og international udvikling.

Nøglefunktioner

Denne MA er et tværfagligt program, der kombinerer indsigt fra udviklingsstudier, politik, politisk teori og international ret. Det undersøger nogle af de centrale spørgsmål, der konfronterer globale samfund fra det 21. århundrede gennem et dynamisk program, der kombinerer teoretiske og anvendte perspektiver og undervises af et team af førende akademikere på deres områder.

Studerende vil blive opfordret til at anvende juridisk teori, social og politisk teori og forskningsværktøjer til analyse og forståelse af udvikling og menneskerettigheder samt at undervise i centrale historiske og politiske dimensioner og begreber.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Swansea University

På kandidatuddannelsen i Advanced Computer Science kurset vil du blive grundigt forberedt på en karriere inden for it eller relaterede brancher. Kurset er for dig, hvis d ... [+]

På kandidatuddannelsen i Advanced Computer Science kurset vil du blive grundigt forberedt på en karriere inden for it eller relaterede brancher. Kurset er for dig, hvis du er computervidenskabelig kandidat, eller hvis du har fået erfaring inden for computer og programmering i en anden første grad. Villighed til at arbejde hårdt og en evne til at løse problemet er lige så vigtigt for denne kandidatuddannelse.

MSc i Advanced Computer Science kursus vil udvikle de færdigheder og viden, du har opnået fra din første grad ved at udvide og uddybe din viden om Computer Science gennem en række avancerede moduler og materiale.

Beskrivelse

På kandidatuddannelsen i Advanced Computer Science kurset vil du blive grundigt forberedt på en karriere inden for it eller relaterede brancher. Kurset er for dig, hvis du er computervidenskabelig kandidat, eller hvis du har fået erfaring inden for computer og programmering i en anden første grad. Villighed til at arbejde hårdt og en evne til at løse problemet er lige så vigtigt for denne kandidatuddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et højt anvendt kursus med undervisede elementer og et væsentligt projekt, der kan leveres. Du v ... [+]

Kursusoversigt

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et højt anvendt kursus med undervisede elementer og et væsentligt projekt, der kan leveres.

Du vil lære at tænke hurtigt og fleksibelt og handle afgørende i mangel af komplette oplysninger for at forbedre livskvaliteten gennem tekniske løsninger.

Størstedelen af verdens konstruktion er placeret i "udviklingslande, primært på den sydlige halvkugle" (UNDP). Disse miljøer står over for udfordringer fra ekstrem fattigdom og mangel på mad til menneskeskabte klimaændringer og uopretteligt tab af biodiversitet.

Dette kursus tager sigte på at gøre dig til en del af en ny generation af praktikere, der kan løse sådanne udfordringer gennem praktiske ingeniørløsninger, der bygger modstandsdygtighed over for lokalsamfund i lyset af hurtig urbanisering.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

På MSc i Cyber ​​Security kursus på Swansea University , vil dine studier omfatte temaer, herunder kryptografi, blockchain, cryptocurrencies, sikkerhed og privatliv for p ... [+]

På MSc i Cyber ​​Security kursus på Swansea University , vil dine studier omfatte temaer, herunder kryptografi, blockchain, cryptocurrencies, sikkerhed og privatliv for personlige data, cyberterrorisme, cyberkriminalitet og mobil sikkerhed for blot at nævne nogle få. I dette kursus tager Swansea Computer Science en holistisk og tværfaglig tilgang, der samler moduler om forskellige emner som penetrationstest, formel modellering, informationssikkerhedsstyring, kryptografi og AI for at udstyre vores studerende med et passende tankegang for en karriere inden for cybersikkerhed .

Instituttets cybersecurity-lab giver det perfekte kuliss for at udforske sikkerhedslandskabet, så studerende og medarbejdere kan udføre eksperimenter inden for netværkssikkerhed, mobil sikkerhed og at udforske trusler og forsvarsmekanismer i forbindelse med tingenes internet.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Dette MSc program, gennem høring af erhvervslivet (både store og små), er indstillet til at etablere de centrale kandidatfærdigheder og attributter, der kræves for at lyk ... [+]

Det er et velkendt faktum, at ingeniører og tekniske kandidater har potentialet til at nå selve ledelsen af ​​ledelse og ledelse inden for erhvervslivet.

Dette MSc program, gennem høring af erhvervslivet (både store og små), er indstillet til at etablere de centrale kandidatfærdigheder og attributter, der kræves for at lykkes i en ledelse og / eller ledende rolle inden for ingeniørbranchen.

Nøglefunktioner

Indholdet af dette tværfaglige kursus vil blive meget informeret af branchen. Nøglemoduler vil give en bred introduktion til ledelsen sammen med detaljerede ingeniørspecifikke moduler på:

Ledelsens grundlagStrategiLedelseProjektledelseOperations ManagementAsset ManagementOverholdelseMiljøanalyseEnterprise, Innovation og Intellectual PropertySmart ManufacturingVirtuelle systemerProjekt / afhandling... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Kandidatuddannelsen i International Banking and Finance er rettet mod kandidater, der ønsker at erhverve et solidt fundament i international bank og finans, som vil udsty ... [+]

Kandidatuddannelsen i International Banking and Finance er rettet mod kandidater, der ønsker at erhverve et solidt fundament i international bank og finans, som vil udstyre dem til karriere inden for bank-, handels- eller finansanalyse.

NøglefunktionerEt forbedret specialprogram, der kan gennemføres inden for et årAlle moduler undervises af vores verdensklasse fakultet, der har en bred vifte af industriel og akademisk videnSwansea er fælles 1. i Wales for international rangeret forskning (REF 2014)En bred vifte af professionelle akkrediteringer for at fremskynde din karriere afhængigt af de valgfrie moduler du tager93% af Swansea-studerende i beskæftigelse seks måneder efter eksamenHøj kontakttid - vores moduler kommer med et foredrag (i klassestørrelser afkortet på ca. 150 studerende) og seminar / tutorial (i klassestørrelser afkortet til 30) hver eneste uge. Interesseret i faciliteterne? Se dem her.Stipendier til rådighed for fremragende studerende - klik her for flere detaljerSwansea er 1. i Wales for verdens førende effekt - 60% på et 4-stjernet niveau (REF 2014)Beskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Bliv en succesfuld markedsførende leder af fremtiden. Udvikle dine marketing- og strategiske færdigheder på højt plan med en kritisk forståelse af aktuelle problemer og u ... [+]

Bliv en succesfuld markedsførende leder af fremtiden. Udvikle dine marketing- og strategiske færdigheder på højt plan med en kritisk forståelse af aktuelle problemer og udfordringer i en industri, som konstant udvikler sig. Dette kursus er akkrediteret af Chartered Institute of Marketing (CIM), herunder modul undtagelser fra CIM professionelle kvalifikationer (CIM Graduate Gateway ordningen).

NøglefunktionerAlle moduler undervises af vores verdensklasse fakultet, der har en bred vifte af industriel og akademisk videnValg af enten Dissertation eller 3-måneders industri Placering ProjektSwansea er fælles 1. i Wales for international rangeret forskning (REF 2014)93% af Swansea-studerende ansætter eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamenHøj kontakttid - hvert modul indeholder en 2 timers forelæsning (klassestørrelser ca. 150 studerende) efterfulgt af et 1-timers seminar / tutorial (klassestørrelser afkortet til 30) hver eneste uge.Stipendier til rådighed for fremragende studerendeBeskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Studerende på MSc Struktur Engineering kurset vil blive forsynet med dybdegående viden og eksponering for konventionelle og innovative ideer og teknikker for at give dem ... [+]

Kursusoversigt

Studerende på MSc Struktur Engineering kurset vil blive forsynet med dybdegående viden og eksponering for konventionelle og innovative ideer og teknikker for at give dem mulighed for at udvikle lydløsninger til strukturtekniske problemer.

Det vil dække strukturteknikens forskelligartede karakter ved integration af viden fra mekanik, materialer, strukturanalyse og strukturelle design. Programmet dækker også den seneste tekniske udvikling inden for civil- og strukturteknik, herunder avancerede beregningsmodelleringsevner og dækker i vid udstrækning tekniske udfordringer og løsninger, der står over for storskala infrastrukturarbejder.

Hvorfor Strukturteknik i Swansea?... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Designet til kandidater i økonomi relaterede fagområder, der søger et avanceret program for at forbedre karriere og / eller yderligere forsknings muligheder. Udvikle den ... [+]

Designet til kandidater i økonomi relaterede fagområder, der søger et avanceret program for at forbedre karriere og / eller yderligere forsknings muligheder. Udvikle den faglige økonoms færdigheder og ekspertise, samtidig med at du udvikler din evne til at forstå og gennemføre nyskabende forskning i både teoretiske og anvendte situationer.

NøglefunktionerAlle moduler undervises af vores verdensklasse fakultet, der har en bred vifte af industriel og akademisk videnSwansea er fælles 1. i Wales for international rangeret forskning (REF 2014)93% af Swansea-studerende ansætter eller videreuddannelse inden for seks måneder efter eksamenHøj kontakttid - hvert modul indeholder en 2 timers forelæsning (klassestørrelser ca. 150 studerende) efterfulgt af et 1-timers seminar / tutorial (klassestørrelser afkortet til 30) hver eneste uge.Beskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige