Læs den officielle beskrivelse

Aga Khan University er en unik hybrid: en institution i akademisk ekspertise, der også er agent for social udvikling. En førende kilde til mig cinsk, sygepleje og læreruddannelsen, forskning og offentlig service i udviklingslandene, University forbereder mænd og kvinder til at lede forandringer i deres samfund og til at trives i den globale økonomi. AKU's fakultet, studerende og kandidater går, hvor behovet er størst, der arbejder i uformelle bymæssige bebyggelser, fjerntliggende landsbyer og regioner, hvor konflikter eller forsømmelse har decimeret grundlæggende tjenester. Ja, i mange tilfælde sådanne samfund er deres hjem. Baseret på principperne om effekt, kvalitet, relevans og adgang, den UNIVERSITET har campusser og programmer i Afghanistan, Østafrika, PakistanOg Det Forenede Kongerige. Faciliteterne omfatter universitetshospitaler, sygeplejeskoler, Medicinsk Colleges, Institutter for Pædagogisk Udvikling, En Undersøgelse BoardOg en Institut for studiet af muslimske civilisationer. På AKUStuderende trives i en indbydende, støttende miljø, der favner pluralisme, kræver ekspertise og opfordrer lederskab, teamwork, intellektuel nysgerrighed, debat og direkte engagement med virkelige verdens problemer. Adgang til universitetet er baseret på fortjeneste, uden hensyn til finansielle behov.Institut for studiet af muslimske civilisationer

Baseret i London, Aga Khan Universitets Institut for studiet af muslimske Civilisations har til formål at styrke forskning og undervisning om arven fra muslimske samfund, med særlig opmærksomhed på de udfordringer disse samfund står over for i moderne indstillinger.

ISMC mandat er at belyse de historiske og nutidige aspekter af muslimske samfund og skabe en platform for nytænkning omkring deres fremtid gennem forskning, publikationer, offentlige arrangementer og en tværfaglig kandidatuddannelse, der tiltrækker studerende fra hele verden til sin London campus.

Instituttet søger at give en flerstrenget tilgang til studiet af muslimske folkeslag gennem en ramme af verdens kulturer, humaniora og samfundsvidenskab. Denne tilgang afspejles i kandidatuddannelsen samt en række korte kurser og gennem forskning og publikationer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

The Aga Khan University: ​​Institute for the Study of Muslim Civilisations

Baseret i det centrale London, Aga Khan University Institute for Study of muslimske civilisationer (ISMC) toårige MA program tilbyder en karakteristisk måde at forstå mus ... [+]

Baseret i det centrale London, Aga Khan University Institute for Study of muslimske civilisationer (ISMC) toårige MA program tilbyder:

Et karakteristisk måde at forstå muslimske civilisationer, som de har udviklet sig over tid. Understreger flerhed og kompleksiteten af ​​tidligere og nuværende muslimske kulturer, studere dem som en del af verdens kulturer. Beskæftiger værktøjerne i samfundsvidenskab og humaniora som en ramme for læring.

Inden disciplinerne samfundsvidenskab og humaniora vores studerende studere en række emner, herunder, udviklingsstudier, økonomi, statskundskab, kunst, arkitektur, historie, litteratur, komparativ religion og jura.

Den MA Programmet består af en række centrale og valgfrie kurser, som omfatter et felt-baserede sprog Immersion Programme (arabisk, persisk eller tyrkisk), en kommunikation og Leadership Programme samt feltarbejde, der bidrager til en afhandling.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk