The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Nottingham: Faculty of Engineering

Ingeniørfakultetet i Nottingham er kendt for sin førsteklasses forskning, inspirerende undervisning og forskelligartede akademiske samfund.

Ved at slutte sig til os i Nottingham vil du være en del af et samfund af studerende fra mere end 150 forskellige lande fra hele verden.

  • 3. i Storbritannien for forskningsmagt under REF 2014, den britiske regerings Research Excellence Framework
  • Mere end 98% af ingeniørforskningen er af international kvalitet med 85% klassificeret som verdensledende eller internationalt fremragende (REF 2014)

Du finder ud af, at fakultetet er et venligt og støttende arbejdsmiljø. Du arbejder sammen med kreative og inspirerende mennesker, der er ivrige efter at dele deres oplevelser.

Vi er forpligtet til at støtte talentfulde mennesker og udvikle partnerskaber med industrien, finansieringsorganer og offentlige organer for at skabe et positivt miljø, hvor opdagelse, stipendium, innovation, kommerciel udnyttelse og offentligt engagement trives. Fakultetet er involveret i hundredvis af levende forskningsprojekter og arbejder tæt sammen med industrien. Vores praktiske fokus og tilgang kan hjælpe med at udstyre dig med den viden og færdigheder, du har brug for til at gå ind i forskeruddannelse eller forfølge en karriere inden for ingeniørarbejde overalt i verden.

Ved at studere i Nottingham vil du:

  • Udvikle avancerede omsættelige færdigheder
  • Bliv undervist af ekstraordinære og højt citerede akademiske medarbejdere, ofte verdensledende inden for deres felt
  • Vær en del af et globalt postgraduate samfund med et netværk af internationale campusser i Storbritannien, Kina og Malaysia
  • Kandidat med en internationalt anerkendt og værdsat kvalifikation

Du vil blive undervist af akademikere, der brænder for deres ekspertiseområder og er forpligtet til at udvikle den næste generation af fremtidige ingeniører, arkitekter og forskere. Som postgraduate studerende på fakultetet har du adgang til en imponerende række faciliteter og ressourcer til at støtte aktivitet på tværs af en række specialer.

Mange af vores kurser er akkrediteret af professionelle organer, og mange af vores forskningsprojekter er tværfaglige og samler en bred vifte af specialister fra hele universitetet, forskningsinstitutioner, industripartnere og offentlige afdelinger for at udvikle nye løsninger til udfordrende globale spørgsmål.

I 2012 åbnede vi Institute for Aerospace Technology (IAT), der er vært for Marie Curie Innovative Doctoral Program med fokus på at levere en plan for morgendagens lufttransport. Vores Creative Energy Homes er en syv-huse-udvikling, der giver et levende teststed for førende virksomheder til at arbejde sammen med universitetet for at undersøge integrationen af energieffektive teknologier i bygninger.

Vores forskningsstyrker inkluderer kompositmaterialer, additiv fremstilling og 3D-udskrivning, energi, bæredygtighed og rumfart. Vi har en af de største forskningsgrupper inden for kraftelektronik og en af de største forskningsgrupper inden for fremstilling af additiver i verden.

University of Nottingham

  • Tildelt en guldvurdering for vores fremragende undervisning i UK's Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
  • Et af de mest målrettede universiteter i Storbritannien af kandidatarbejdsgivere (nummer 1 mest målrettede universitet (The Graduate Market i 2014) og det næstmest målrettede universitet (The Graduate Market i 2015 og 2016) - High Fliers Research)
  • Udnævnt til Årets Universitet for Gradueret Beskæftigelse i The Times og The Sunday Times Good University Guide 2017

University of Nottingham's Center for English Language Education (CELE) tilbyder akademisk engelsk af høj kvalitet og forberedelse og støtte til studiekompetencer før og under studerendes studier.

Placeringer

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig