Læs den officielle beskrivelse

University of Nottingham: Det Tekniske Fakultet

DeTekniske Fakultet ved NottinghamEr kendt for sin verdensklasse forskning, inspirerende undervisning og diverse akademiske samfund.

Ved at tiltræde os i Nottingham, vil du være en del af et fællesskab af studerende fra mere end 150 forskellige lande fra hele verden.

 • 3. i Storbritannien for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regerings forskningspraksis
 • Mere end 98% af ingeniørforskningen er af international kvalitet, med 85% som verdens førende eller internationalt fremragende (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Fakultet: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham er rangeret i UK top 10 for maskinteknik og elektroteknik (QS World Rankings 2017)

Du kan finde fakultetet er en venlig og støttende arbejdsmiljø. Du vil arbejde sammen med kreative og inspirerende mennesker, der er ivrige efter at dele deres erfaringer.

Vi er forpligtet til at støtte talentfulde mennesker og at udvikle partnerskaber med industri, finansieringsorganer og statslige organer for at skabe et positivt miljø, hvor opdagelse, stipendium, innovation, kommerciel udnyttelse og offentligt engagement trives. Fakultetet er involveret i hundredvis af levende forskningsprojekter, og arbejder tæt sammen med industrien. Vores praktiske fokus og tilgang kan hjælpe med at udstyre dig med de viden og færdigheder, du har brug for til at gå i postgraduate forskning eller forfølge en karriere inden for ingeniørvirksomhed overalt i verden.

Ved at studere på Nottingham du vil:

 • Udvikle high-end markedsmæssige færdigheder
 • Undervises af ekstraordinært og højt citeret akademisk personale, ofte verdensledere på deres område
 • Vær en del af et globalt postgraduate samfund med et netværk af internationale campusser i Storbritannien, Kina og Malaysia
 • Graduate med en internationalt anerkendt og værdsat kvalifikation

Du vil blive undervist af akademikere, der er lidenskabelige over deres ekspertområder og engageret i at udvikle fremtidens ingeniører, arkitekter og forskere. Som en postgraduate studerende i fakultetet får du adgang til en imponerende suite af faciliteter og ressourcer til at understøtte aktivitet på tværs af forskellige specialiteter.

Mange af vores kurser er akkrediteret af faglige organer, og mange af vores forskningsprojekter er tværfaglige og bringer sammen en bred vifte af specialister fra hele universitetet, forskningsinstitutioner, industripartnere og offentlige myndigheder til at udvikle nye løsninger til udfordrende globale problemer.

I 2012 åbnede vi Instituttet for Aerospace Technology (IAT), som er vært for Marie Curie Innovative Doctoral Program, der fokuserer på at levere en plan for morgendagens lufttransport. Vores Creative Energy Homes er en syv boligudvikling, der giver et levende teststed for førende virksomheder at arbejde sammen med universitetet for at undersøge integrationen af ​​energieffektive teknologier i bygninger.

Vores forskningsstyrker omfatter kompositmaterialer, additivproduktion og 3D-trykning, energi, bæredygtighed og rumfart. Vi har en af ​​de største strømelektronikforskningsgrupper og en af ​​de største additive fremstillingsforskningsgrupper i verden.

The University of Nottingham

 • Tildelt en Gold rating for vores fremragende undervisning i Storbritanniens Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
 • Et af de mest målrettede universiteter i Storbritannien af ​​kandidatarbejdere (nummer 1 mest målrettede universitet (Graduate Market i 2014) og næstmest uddannede universitet (Graduate Market i 2015 og 2016) - High Fliers Research)
 • Navngivet Årets Universitet for Graduate Beskæftigelse i Tiderne og Søndagstiderne God Universitetsvejledning 2017

Universitetet i Nottingham Center for Engelsk Sprogundervisning (CELE) giver høj kvalitet akademisk engelsk og studiefærdigheder forberedelse og støtte før og under elevernes studier.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på specialist arkitektonisk viden og avanceret design teknikker og teknologier. ... [+]

Den 12 måneders MArch Architecture Design kursus fokuserer på udvikling og anvendelse af specialist arkitektoniske viden og avancerede design teknikker og teknologier.

Dette kursus blev oprindeligt oprettet for at reagere på den stigende konkurrence inden for erhvervsmæssig indkøb af bygninger og den voksende efterspørgsel efter specialkundskaber og færdigheder i udøvelsen af ​​arkitektonisk ekspertise. Det giver mulighed for at koncentrere sig om arkitektoniske eller bydesign, humaniora, miljødesign og teknologi til et højt niveau af raffinement uden at skulle arbejde inden for et enkelt fagområde.

Nøgle FaktaInstitut for Arkitektur og Byggemiljø vil som en del af sin opgave udvikle dine faglige færdigheder og den miljømæssigt ansvarlige holdning, der er nødvendig i nutidens hurtigt skiftende verden.Afdelingen har stærke samarbejdsforbindelser med oversøiske institutioner.Dette tværfaglige program deler moduler med andre postgraduate kurser inden for afdelingen.... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på rollen og anvendelsen af ​​materialer og teknologi i skabelsen af ​​moderne arkitektur. ... [+]

Denne 12 måneders MArch Architecture Design og Build fokuserer på forholdet mellem design og fysisk skabelse af rummet. Kurset vil undersøge arten af ​​fremstilling og produktion som de vedrører arkitektonisk design og praksis.

Kurset er designet til at sikre, at eleverne får mulighed for at lære om arkitektur ved at forstå, forstå materialer gennem en praktisk udforskning i deres ansøgning og i sidste ende at udvikle et kritisk svar på konsekvenserne af designbeslutninger på mennesker og steder.

Et bemærkelsesværdigt træk ved dette kursus er udviklingen af ​​designideer på skalaen 1: 1, og integrationen med arkitekturstuderende danner varierende baggrunde og erfaringsniveauer.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på at bringe miljømæssige overvejelser til forkant med arkitektonisk design. ... [+]

Dette kursus tager sigte på at udstyre designere med de nødvendige færdigheder til at integrere miljødesign principper fra et tidligt stadium i designprocessen, så de kan levere virkelig bæredygtige bygninger.

12-måneders kursus i arkitektur og bæredygtig design er en design-baseret kandidatgrad, der var designet til at give avanceret træning i integreret miljødesign og bæredygtighed i arkitekturen. Det er primært beregnet til praktikere inden for arkitektur og i byggebranchen, der ønsker at udvide deres viden inden for bæredygtigt byggeri og anvendelse af miljødesign principper og praksis i arkitektoniske projekter.

Kurset understreger en problemløsende tilgang, hvor teknisk og teoretisk viden er godt integreret i designprojekter, en unik læringsmetode inden for miljødesignuddannelse. Ved at bruge designprojekterne som køretøjer, vil du blive introduceret til en integreret designmetode, hvor miljødesignsteorier og -principper bruges til at informere designprocessen. Designforslag testes og raffineres ved hjælp af en række fysiske og computerbaserede simuleringsværktøjer, der er tilgængelige fra vores førsteklasses faciliteter. Andre moduler læres sammen med studiet design for at understøtte denne proces.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på det kreative design af det offentlige område, byområder og byer, der kombinerer innovativt design, bæredygtighedsaspekter og den nyeste forsknin ... [+]

Det 12 måneders MArch Sustainable Urban Design-kursus fokuserer på udformningen af ​​byområder og byer og er et forsknings- og projektbaseret program. Kurset er designet til at forbedre kvaliteten af ​​vores byer ved at bringe innovativt design i et nyt forhold til den nyeste teoretiske forskning med hensyn til strukturen af ​​byform og opbygning af byområder for at imødekomme de store muligheder og udfordringer.

Programmet trækker på forskning og praksis ekspertise af det akademiske personale inden for afdelingen. Dette omfatter forfatterne af internationalt anerkendte bøger og tidsskrifter om bydesign og beslægtede områder sammen med en betydelig international praksisoplevelse, der informerer undervisningen om programmet.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus giver et omfattende civilingeniørstudie på tværs af en række fagområder. ... [+]

Civilingeniørproblemer kræver anvendelse af analytiske beslutninger og kritiske tænkningskompetencer. Dette kursus giver eleverne den tekniske viden og erfaring, der er nødvendig for at udvikle disse færdigheder. Det vil også udstyre eleverne med en række overførbare færdigheder; en ideel kombination for en førende karriere inden for civilingeniør.

Dette kursus er også undervist på University of Nottinghams Malaysia Campus.

Nøgle FaktaVi har for nylig investeret over 3 millioner kroner i opgradering af vores faciliteter.Afdelingen har omfattende forbindelser med industrisponsorer og andre organisationer, lokalt, nationalt og internationalt.Vores forskning støttes af Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), britiske industrielle og kommercielle virksomheder, britiske regeringer, velgørende organisationer og EU.Denne grad er akkrediteret af Joint Board of Moderators of ICE, IStructE, CIHT og IHE.Kursus detaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus giver specialuddannelse i teknologi, menneskelige faktorer og ledelse, der er relevant for additiv fremstilling. ... [+]

Denne postgraduate kursus i additiv fremstilling og 3D-udskrivning kan give dig de avancerede færdigheder og viden, du har brug for at blive en industri faglig eller forsker i dette spændende og voksende område.

Du vil drage nytte af Nottinghams industrielle forbindelser og forskningsstyrker i avanceret produktion, som dem, der er etableret i Institute for Advanced Manufacturing (IfAM).

Du får adgang til additivproduktionslaboratorier og faciliteter i den nye Advanced Manufacturing Building samt Coates Building L2 labs. Fagligt tilsyn vil være tilgængeligt på Jubilee Campus samt inden for Det Tekniske Fakultet på University Park campus.

Nøgle Fakta

Dette kursus bygger på succesen i Nottinghams EPSRC Center for Doktorsuddannelse i Additive Manufacturing (CDT) program.Kurset er tilgængeligt på heltid over et år (12 måneder).Kursusdetaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus giver en bred og dyb forståelse af behandling, natur og egenskaber af ingeniørmaterialer. ... [+]

Kursusindhold

MSc Advanced Materials giver en god grad af fleksibilitet ved at kombinere grundlæggende obligatoriske moduler med en række valgfrie moduler - det betyder, at du kan oprette et studieprogram, der afspejler dine interesser.

Kurset består af 120 studiepoints kerne- og valgfrie undervisningsmoduler sammen med et 60-kredit stort individuel forskningsbaseret projekt i løbet af sommeren. Vær opmærksom på, at modulerne kan ændres.

Gennem en blanding af kerne og valgfrie moduler udvikler du følgende:

Viden og forståelse af de grundlæggende principper for materialer og den nødvendige baggrundsvidenskab.Viden og forståelse af avanceret produktionsteknologi relevant for branchen.Forståelse af forholdet mellem de mekaniske egenskaber af materialer, deres mikrostruktur og deres behandlingshistorie.Evnen til at kommunikere ideer effektivt i skriftlige rapporter, mundtligt og ved hjælp af præsentationer til grupper.Evne til at udøve original tankegang.Evne til at planlægge og gennemføre et individuelt projekt.Evne til at forstå og anvende teori, metode og praksis af materialer fremstillet i en bred vifte af brancher.Interpersonelle, kommunikation og faglige færdigheder.... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Denne nye toårige MSc-kursus består af to semestre af undervisningsmoduler efterfulgt af et årslangt projekt. Projektet vil i videst muligt omfang blive gennemført i sama ... [+]

Dette program har til formål at give dig en udvidelse til dine tidligere studier og muligheden for at gennemføre det, du har lært i et udvidet industrielt relevant forskningsprojekt, så du kan få beskæftigelse som professionelle ingeniører på dette område. For at give fleksibilitet tilbyder kurset også en bred vifte af valgfrie moduler.

Du vil få erfaring med de typer problemer, som akademiske og industrielle forskere møder, både via undervisede kurser og projektarbejde. Skriftlige præsentationer vil blive gennemført på forskellige stadier af kurset.

Et væsentligt udvidet individuel projekt vil blive gennemført, udvikle din evne til at engagere sig i selvstændig læring og forberede dig til ph.d.-forskning eller karriere i industrien. Projektet vil danne grundlag for din skriftlige afhandling. Du vil også udvikle din evne til logisk og kritisk at tænke på at erhverve problemløsningskompetencer, blive kompetente brugere af relevant udstyr og software og kommunikere resultater effektivt.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Få et stærkt fundament i moderne bioteknologi teknologi. ... [+]

Dette 12 måneders kursus sigter mod at give videnskabs- eller ingeniørstuderende fra en mangfoldighed af baggrunde med en solid grundforbindelse i moderne bioteknologi teknologier sammen med muligheder for at udvikle vægt i biomekanik og biomaterialer, bioimaging og biosensing og digital modellering af forskellige menneskelige systemer, der vil forberede studerende til en karriere i et industrielt, klinisk eller forskningsmiljø.

Dette kursus er et af to tæt relaterede bioengineering master kurser, der består af en fælles kerne med evnen til at fokusere på specifikke aspekter af bioengineering.

Kurset har et bredere omfang end det andet beslægtede kursus, så de studerende kan vælge moduler relateret til biomaterialer, biomekanik og digital modellering.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Få et stærkt fundament i moderne bioengineeringsteknologi med fokus på biomaterialer og biomekanik. ... [+]

Dette 12-måneders kursus sigter mod at give videnskabs- eller ingeniørstuderende fra en mangfoldighed af baggrunde med en solid grundforbindelse i moderne bioengineeringsteknologier sammen med en stærk vægt på biomekanik og biomaterialer. Dette kursus forbereder eleverne til en karriere i et industrielt, klinisk eller forskningsmiljø, selvstændig læring og forskeruddannelse eller karriere i industri eller hospitaler.

Dette kursus er et af to nært beslægtede bioteknologi kurser, der består af en fælles kerne med evnen til at fokusere på specifikke aspekter af bioengineering.

Denne tværfaglige kandidatuddannelse dækker et praktisk og teoretisk aspekt af bioteknologi, herunder:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på omdannelsesprocesser og praktiske evner i ledelsesrelaterede spørgsmål. ... [+]

MSc Building Performance Engineering er designet til at give dig et højt niveau af teknisk og teknisk ekspertise inden for energikonvertering processer kombineret med praktiske evner i management-relaterede spørgsmål.

Dette kursus er skræddersyet til kandidater inden for ingeniørvidenskab, videnskab og beslægtede discipliner. Den stærke vægt på videnskab, teknologi og teknik er specifikt rettet mod fagområder inden for rammerne af vedvarende og bæredygtig energiteknologi og det byggede miljø og kombinerer dette unikt med effektive ledelsesevner, økonomisk vurdering og forståelse af de nuværende politikker og regler, som kan anvendes inden for moderne industri i Storbritannien, EU og internationalt.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus kan give dig avancerede færdigheder inden for vedvarende energi, energieffektivitet og forretning. ... [+]

MSc Bæredygtig Energi og Entreprenørskab tilbydes af Institut for Arkitektur og Byggemiljø i samarbejde med Nottingham University Business School. Dette kursus giver eleverne avancerede færdigheder inden for vedvarende energi, energieffektivitet og business.

Kurset er designet til studerende med en baggrund inden for ingeniørvidenskab (f.eks. Maskinteknik, kemiteknik, energi osv.) Eller videnskab (fysik, kemi, miljøvidenskab) eller økonomi.

Kurset er også velegnet til ansøgere med baggrund i arkitektur, geografi, erhvervsliv, ledelse eller andre lignende emner med et bevis på deres grundlæggende matematik færdigheder og deres grundlæggende viden eller erfaring i energi.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus er designet til at gøre det muligt for videnskabs- og ingeniørstuderende at vurdere forskellige energiforsyningsoptioner og at analysere bæredygtige energite ... [+]

Dette 12-måneders kursus er designet til at gøre det muligt for videnskabs- og ingeniørstuderende at vurdere forskellige energiforsyningsalternativer. Studerende får en omfattende forståelse af moderne bæredygtige, vedvarende og konventionelle teknologier til en bred vifte af applikationer.

På grund af den voksende mangel på færdigheder inden for energisektoren, især inden for nye energiteknologier, kræver branchen kandidater med specialkundskab og tværfaglig evne. En bred forståelse af energiteknologier og mere praktiske tekniske færdigheder gives i hele kurset.

Nøgle FaktaDette kursus er akkrediteret af Institutionen for Mekaniske IngeniørerDet giver projektledelse som en del af Projekt Organisation og Design modul, og økonomisk evaluering som led i Energy Systems Performance og Appraisal modul.... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus er en bred MSc med et stort udvalg af muligheder fra elektrisk strøm til mikroelektronik. ... [+]

MSc Electrical and Electronic Engineering giver mulighed for at studere en række emner, herunder elektronisk design, kommunikation, software engineering, elproduktion og distribution, elektriske maskiner og vedvarende energisystemer.

Kurset giver en bred forståelse af kunsten inden for el og elektronik og en grundig undersøgelse af emner, der dækker moderne teknologi til elektrisk og elektronisk teknik.

Vores mål er at hjælpe dig med at udvikle selvtillid til at arbejde som professionel, rolig med disciplinens konventioner og klar til at tackle ethvert forskningsområde inden for elektrisk og elektronisk teknik.

Nøgle FaktaStuderende vil få erfaring med den type problemer, som akademiske og industrielle forskere støder på.Dette kursus er velegnet til kandidater af nært beslægtede discipliner, der ønsker at konvertere til elektrisk og elektronisk teknik.Dette kursus er akkrediteret af IET (Institut for Teknologi og Teknologi) for at opfylde en Chartered Engineers yderligere læringskrav.Kursus detaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus er en bred MSc med et stort udvalg af muligheder fra Software Engineering til hardware elektronisk system design. ... [+]

Denne 12 måneders MSc i Elektronisk Kommunikation og Computer Engineering giver mulighed for at studere en række emner, herunder elektronisk design, kommunikation og software engineering.

Kurset giver bred forståelse af kunsten inden for elektronisk teknik og en grundig undersøgelse af emner, der dækker moderne teknologi til elektroniske ingeniør- og kommunikationssystemer.

Vores mål er at hjælpe dig med at udvikle selvtillid til at arbejde som professionel, rolig med disciplinens konventioner og klar til at tackle ethvert forskningsområde inden for elektronikteknik.

Nøgle Fakta

Studerende vil få erfaring med den type problemer, som akademiske og industrielle forskere støder påDette kursus er akkrediteret af IET (Institut for Teknologi og Teknologi) for at opfylde en Chartered Engineers yderligere læringskrav.Kursus detaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus tilbyder en række forskellige moduler. Emner omfatter elektriske maskiner, strømelektronik og elektrisk applikation. ... [+]

Denne MSc i Elektroteknologi giver mulighed for at studere en række emner fra elektroteknologi feltet. Disse omfatter elnet, elektriske maskiner, drev og motorstyring, energikonvertering, strøm-elektroniske omformere og deres design og moderne kontrolmetoder.

Der er også flere applikationsfokuserede moduler, der dækker emner som strømsystemer til transport og vedvarende energi.

Vores mål er at hjælpe dig med at udvikle selvtillid til at arbejde som professionel, rolig med disciplinens konventioner og klar til at tackle ethvert forskningsområde inden for elteknik.

Hvis du er interesseret i et toårigt el-program, kan du overveje Erasmus Mundus MSc.

Nøgle Fakta... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Kurset fokuserer i samarbejde med Business School på at reklamere for nye teknologier. ... [+]

Dette 12-måneders kursus giver dig mulighed for at opnå de færdigheder, der kræves for at udvikle og kommercialisere nye teknologier inden for elektrisk og elektronisk teknik.

Dette kursus samler styrkerne og ressourcerne fra både Department of Electrical and Electronic Engineering og Nottingham University Business School.

Da du får den uvurderlige chance for at opleve de nødvendige skridt til at kommercialisere en teknisk ide, giver dette program et glimrende grundlag for de ingeniører, der ønsker at kommercialisere deres ideer eller kandidater, der ønsker at udforske den spændende verden af ​​kommercialisering.

Nøgle FaktaDette kursus er et samarbejde mellem Det Tekniske Fakultet og Nottingham University Business School, et førende center for ledelsesuddannelse, der er placeret som sjette i Storbritannien for forskningskraft.Det Tekniske Fakultet er rangeret 3 i Storbritannien for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regerings forskningskvalitetsramme. Mere end 98% af ingeniørforskningen er klassificeret af international kvalitet, med 85% klassificeret som verdens førende eller internationalt fremragende.Kursus detaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus kombinerer principper og udviklinger i bæredygtig og vedvarende energi med elteknik. ... [+]

MSc Elektroteknologi for Bæredygtig og Vedvarende Energi er designet til at give instruktion i principperne om bæredygtig energi og vedvarende teknologier. Disse principper undervises sammen med studier inden for elektroteknik, herunder strømelektronik, elektriske maskiner og elsystemer.

Denne 12-måneders kursus vil give dig avanceret dækning af de specialiserede tekniske færdigheder, der kræves af en ingeniør, der arbejder inden for elektrisk teknologi til vedvarende og bæredygtige energisystemer.

Vores mål er at hjælpe dig med at udvikle selvtillid til at arbejde som professionel, rolig med disciplinens konventioner.

Nøgle FaktaUniversitetet i Nottingham er blevet anerkendt som at levere en Guldstandard i undervisnings Excellence Framework (TEF), som sigter mod at anerkende og belønne fremragende læring og undervisning.Dette kursus er akkrediteret af THEIET (Institut for Teknologi og Teknologi) for at opfylde en Chartered Engineers yderligere læringskrav.... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette multi-university partnerskabskursus vil give dig en solid grundforbindelse i effektive fossile energiteknologier. ... [+]

Dette MSc kursus er en del af Midlands Energy Graduate School (MEGS), et partnerskab mellem Nottingham, Birmingham og Loughborough universiteter. Studerende har den enestående mulighed for at tage moduler på hver af partneruniversiteterne og studere sammen med andre MEGS-studerende, der er registreret på alle tre universiteter og dermed drage fordel af den bedste forskning, ressourcer og støtte på tværs af alle universiteter. Moduler studeret repræsenterer den akademiske specialisme, der tilbydes af hvert universitet, og forskningsprojektet, der tages på det universitet, hvor du registrerer, vil fokusere på specifikke aspekter af fossile energiteknologier.

Kursus detaljer

Hvert universitet specialiserer sig på et andet område:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus giver høj kvalitet undersøgelse og positionering og geospatial informationsanalyse og ledelse sammen. ... [+]

Med de fortsatte krav fra byggevirksomheden og udviklingen af ​​infrastruktur til støtte for kommunikation, forsyningsselskaber og transport er der behov for ekspertise fra ingeniørundersøgeren.

Specialistkundskaber og viden om ingeniørundersøgelsen er ofte nødvendige fra de indledende planlægningsfaser lige igennem byggeplanen til projektets afslutning. Ingeniørens landmåls rolle stopper ikke da, da der kan være behov for overvågning af kort eller lang sigt bevægelse eller deformation af infrastruktur, bygninger eller jord til sikkerhed eller andre formål

Dette kursus har udviklet sig fra de tidligere vellykkede MSc kurser tilbydes på University of Nottingham inden for opmåling, geodesi og mere generelt geomatik.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de færdigheder, viden og evne til at blive en professionel mat proces ingeniør. ... [+]

Denne kandidatuddannelse i Food Process Engineering vil give dig den teoretiske og praktiske viden, der kræves i fødevareindustrien, som i kombination med relevant erhvervsuddannelse og erfaring kan hjælpe dig på vej mod at blive en chartret ingeniør.

Din træning vil give dig en detaljeret forståelse af fødevareprocesteknik teori, metoder og praksis, og leveres af et team af specialister, herunder foredragsholdere fra fødevareindustrien eller med madindustri erfaring.

Nøgle Fakta Din læring vil blive informeret af undervisere fra fødevareindustrien eller med erfaring fra madindustrien. Dette kursus giver specialuddannelse, informeret af industrien og fakultetets forskningsstyrker, i behandling af egenskaber af fødevarematerialer, fra gård til gaffel. University of Nottingham har et stærkt forskningsomdømme inden for fødevarevidenskab. Vores biovidenskabskole er rangeret nr. 1 forskningsmiljø i Storbritannien for landbrug, dyrlæge og fødevarevidenskab (2014 Research Excellence Framework). ... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette akkrediterede kursus fokuserer på avanceret teknik praksis; design, drift og løsning af praktiske problemer. ... [+]

Den MSc Chemical Engineering kursus giver de ekstra træning virksomheder nu forventer fra den næste generation af kemiske ingeniører, der producerer højt kompetente kandidater med potentialet til at være fremtidens ledere af industrien.

Du vil få færdigheder inden for avanceret teknik praksis, som omfatter design, drift, problemløsning og praktiske elementer. Den avancerede praksis er centreret om temaer inden for bæredygtig processteknologi og energiløsninger.

Du vil få betydelig erfaring inden for områder som kemisk og petroleumsforarbejdning, energieffektivitet, kulstoffangst og vandbehandling.

Kurset er akkrediteret af Institutionen for Kemiske Ingeniører (IChemE) og er designet til at opfylde UK-SPEC krav fra IChemE for de studerende, der allerede har en BIng, BSc eller ikke-akkrediteret kemiteknologi grad og ønsker at fortsætte til chartret status .... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus giver en avanceret forståelse af maskinteknik, der tilbyder strømme til en bestemt specialisering. ... [+]

Denne kandidatuddannelse giver mulighed for at studere avancerede emner inden for maskinteknik, der dækker ingeniørvidenskab, design og teknologi.

På baggrund af denne brede base tilbyder vi en række strømme, som giver dig mulighed for at specialisere sig inden for et bestemt område, herunder luftfart, bilindustrien, bioengineering, materialer og fremstilling. Disse strømme bygger på vores nøgleforskning og akademiske styrker sammen med vores stærke industriforbindelser.

Moduler og projekter leveres af internationalt anerkendte eksperter i området, herunder specielle forelæsninger fra industrieksperter.

Nøgle FaktaDenne suite af kandidatuddannelser inden for maskinteknik tilbyder specialstrømme forbundet med vores verdensledende forskningsaktiviteter og centre.Dette kursus er akkrediteret af institutionen for Mechanical Engineers. Dette kursus er også undervist på University of Nottingham'sMalaysia Campus.Det Tekniske Fakultet er rangeret 3 i Storbritannien for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regerings forskningskvalitetsramme. Mere end 98% af ingeniørforskningen er klassificeret af international kvalitet, med 85% klassificeret som verdensledende eller internationalt fremragende.Universitetet i Nottingham er blevet anerkendt som at levere en guldstandard i Teaching Excellence Framework (TEF), som sigter mod at anerkende og belønne fremragende læring og undervisning.Kursus detaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus kigger på viden og færdigheder, der er nødvendige for at designe produkter og miljøer ud fra et menneskeligt perspektiv. ... [+]

Denne MSc i menneskelige faktorer og ergonomi sigter mod at udstyre de studerende med den viden og færdigheder, der kræves for at designe produkter, job / opgaver og miljøer fra det menneskelige perspektiv. Hvis du er interesseret i mennesker, teknologi og design, så kan dette være kurset for dig.

I dette kursus vil du lære om en række menneskelige karakteristika (fysisk, kognitiv, social og følelsesmæssig), som de vedrører vores interaktioner med job, miljøer, produkter, tjenester og andre mennesker. Du vil udstede med en postgraduate uddannelse, der bliver mere og mere ønskelig i branchen og giver den nødvendige viden og færdigheder til at løse menneskelige faktorer problemer for det 21. århundrede.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Kurset fokuserer på miljøvurdering, ressourcehåndtering, processteknologisk design og teknologi. ... [+]

MSc Miljøteknologi kursus giver højt beskæftigelige kandidater, der vil fungere som ledere og ledere, der tjener miljømæssige behov i procesindustrien. Programmet undersøger miljøproblemer som giftigt affald, luftforurening, bortskaffelse af affald, energieffektivitet, forurenet jord og vand og udnytter kandidater med høj kompetence inden for processteknisk design, miljøvurdering, ressourceforvaltning og teknologisk innovation.

Kurset tilbyder studerende med BIng, BSc eller ikke-akkrediterede ingeniører grader de færdigheder, der kræves for at være kvalificeret til Chartered Engineer status.

Nøgle FaktaAfdelingen tilbyder en unik kombination af ingeniørfærdigheder, der giver et stærkt og dynamisk læringsmiljø med tætte forbindelser mellem forskning og undervisning.Relevans for industrien er et stærkt træk ved afdelingen, hvor en stor del af undervisningspersonalet er chartret ingeniører og / eller har relevant erhvervserfaring samt løbende forskningsforbindelser til industrien.Kursus detaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Baseret i Wroclaw i Polen og Nottingham, giver dette kursus avanceret træning inden for telekommunikationsteknologi. ... [+]

Msc Modern Telecommunications er et fælles kursus mellem afdelingerne for elektrisk og elektronisk teknik ved University of Nottingham, UK og elektronik ved Wroclaw University of Technology, Polen.

Nøgle FaktaKurset vil give den tekniske viden og færdigheder til at udstyre dig til en førende karriere inden for kommunikation, elektronisk eller fotonisk teknik og computerteknik.Universitetet i Nottingham er blevet anerkendt som at levere en guldstandard i Teaching Excellence Framework (TEF), som sigter mod at anerkende og belønne fremragende læring og undervisning.Kursus detaljer

Kurset er opdelt i tre semestre, der starter i januar i Wroclaw og overføres til Nottingham for andet semester i september. For tredje semester, vil du overføre tilbage til Wroclaw for at gennemføre dit forskningsprojekt.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus giver en specialuddannelse inden for strømelektronik og drevteknikker og nuværende praksis. ... [+]

Dette træningsprogram er udviklet for at give et opdateret og dynamisk kursus i strømelektronik og drev og deres applikationer.

Kontrol og omstilling af elektrisk kraft ved hjælp af solid state-teknikker er nu almindelig både i hjemmet og industrien. Et nyligt estimat foreslog, at over 40% af al elproduktion passerer gennem silicium, inden den når sin endelige destination.

Kendskab til og forståelse for de forskellige discipliner, der indgår i strømelektronik - enheder, konvertere, styringsteori og motordrevne systemer - er derfor afgørende for alle maskinens ingeniører.

Dette kursus tager sigte på at levere en specialuddannelse inden for strømelektronik og drevteknikker, der dækker centrale grundlæggende principper sammen med moderne applikationer og nuværende praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Denne fuldtidsuddannelse giver faglig teknisk viden og færdigheder til studerende, der ønsker at specialisere sig inden for strukturteknik. ... [+]

Dette postgraduate program giver dig mulighed for at udvikle en detaljeret teoretisk forståelse af strukturteknik, og hvordan man bruger den forståelse til praktiske design situationer. Disse omfatter reaktion fra strukturer til ekstrem belastning, såsom vind og jordskælv.

Kurset integrerer teori, applikation og design. Teori vil blive introduceret sammen med sin anvendelse ved hjælp af avanceret software og computer modellering, inden for strukturteknik og i BIM, så du kan se, hvordan det relaterer til virkelige problemer.

Strukturelt design er et kerneelement i kurset, hvilket giver dig mulighed for at udvide din viden om stål og betonstrukturer. Tall bygninger og broer giver yderligere muligheder for at integrere avanceret analyse med design i en praktisk kontekst.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus ser på, hvordan vedvarende og bæredygtig energiteknologi kan skabe miljøvenlige bygninger. ... [+]

MSc Sustainable Building Technology er specielt skræddersyet til kandidater inden for bygningstjenester, arkitektonisk miljøteknik, arkitektur og andre relaterede discipliner.

Kurset er omhyggeligt struktureret for at imødekomme interesser og færdigheder hos dem, der er relateret til bygningens design og teknologi samt bygning af energi og miljøpræstationer.

Den stærke vægt er rettet mod en vellykket integrering af vedvarende og bæredygtig energiteknologi i bygninger, hvilket kræver forståelse af både design og teknologi og dermed det tætte samarbejde mellem arkitektur og teknik.

Nøgle FaktaInstitut for Arkitektur og Byggemiljø har som led i sin opgave at udvikle dine faglige færdigheder og den miljømæssigt forsvarlige holdning, der er nødvendig i dagens verden med hurtige forandringer.Afdelingen har stærke samarbejdsforbindelser med oversøiske institutioner.Dette kursus er akkrediteret af Chartered Institute of Building Services Engineers.Kursus detaljer... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Tilgængelig med to Pathways , bæredygtige motorveje eller bæredygtige jernbaner holder dette etårige fuldtids kursus tæt på teknik praksis. Det sigter mod at uddanne inge ... [+]

Dette kursus har to forskellige Pathways ; Bæredygtige motorveje og bæredygtige jernbaner.

Highway engineering beskæftiger sig med planlægning, design, konstruktion, vedligeholdelse og drift af motorveje, herunder køretøjer, cykel- og fodgængerveje og med deres effektive styring. Alt dette skal opnås så bæredygtigt som muligt.Jernbaneingeniør beskæftiger sig med planlægning, design, konstruktion, vedligeholdelse og drift af jernbaner, der strækker sig til hurtige transit (sporvogn) systemer og med deres effektive styring. Alt dette skal opnås så bæredygtigt som muligt.

Begge Pathways inden for dette MSc-program tager en radikal, hands-on tilgang ved at forbinde traditionel undervisning intimt med næsten real-life highway og jernbane ingeniørproblemer. Det giver den tekniske viden og færdigheder til at udvikle de analytiske, beslutningsmæssige og kritiske kræfter, der kræves for at løse på en bæredygtig måde ægte, praktiske motorvejs- og jernbaneproblemer. Det vil hjælpe dig med at udvikle overførbare færdigheder, som kan føre til en vellykket karriere inden for motorvej eller jernbane.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Kurset fokuserer på at integrere vedvarende energi og bæredygtige teknologier for at forbedre komfort og klima. ... [+]

MSc Renewable Energy and Architecture er et tværfagligt kursus for global integrering af vedvarende energi og bæredygtig energi og byggeteknologi i webstedet plan og bygning form, stof og tjenesteydelser med fokus på klima og menneskelig komfort ved hjælp af arkitektoniske og tekniske teknikker og kraftfulde computer- og laboratoriesimuleringer.

Dette internationale kursus er omhyggeligt struktureret for at imødekomme interesser og færdigheder hos dem, der er relateret til bygningens design og teknologi samt bygning af energi og miljøpræstationer. Den er åben for ansøgere fra forskellige baggrunde, herunder arkitektur, ingeniørvirksomhed (mekanisk, civil / strukturel, elektrisk og bygningsingeniør) og byplanlægning / bydesign.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB