The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Nottingham: Det Tekniske Fakultet

DeTekniske Fakultet ved NottinghamEr kendt for sin verdensklasse forskning, inspirerende undervisning og diverse akademiske samfund.

Ved at tiltræde os i Nottingham, vil du være en del af et fællesskab af studerende fra mere end 150 forskellige lande fra hele verden.

 • 3. i Storbritannien for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regerings forskningspraksis
 • Mere end 98% af ingeniørforskningen er af international kvalitet, med 85% som verdens førende eller internationalt fremragende (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Fakultet: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham er rangeret i UK top 10 for maskinteknik og elektroteknik (QS World Rankings 2017)

Du kan finde fakultetet er en venlig og støttende arbejdsmiljø. Du vil arbejde sammen med kreative og inspirerende mennesker, der er ivrige efter at dele deres erfaringer.

Vi er forpligtet til at støtte talentfulde mennesker og at udvikle partnerskaber med industri, finansieringsorganer og statslige organer for at skabe et positivt miljø, hvor opdagelse, stipendium, innovation, kommerciel udnyttelse og offentligt engagement trives. Fakultetet er involveret i hundredvis af levende forskningsprojekter, og arbejder tæt sammen med industrien. Vores praktiske fokus og tilgang kan hjælpe med at udstyre dig med de viden og færdigheder, du har brug for til at gå i postgraduate forskning eller forfølge en karriere inden for ingeniørvirksomhed overalt i verden.

Ved at studere på Nottingham du vil:

 • Udvikle high-end markedsmæssige færdigheder
 • Undervises af ekstraordinært og højt citeret akademisk personale, ofte verdensledere på deres område
 • Vær en del af et globalt postgraduate samfund med et netværk af internationale campusser i Storbritannien, Kina og Malaysia
 • Graduate med en internationalt anerkendt og værdsat kvalifikation

Du vil blive undervist af akademikere, der er lidenskabelige over deres ekspertområder og engageret i at udvikle fremtidens ingeniører, arkitekter og forskere. Som en postgraduate studerende i fakultetet får du adgang til en imponerende suite af faciliteter og ressourcer til at understøtte aktivitet på tværs af forskellige specialiteter.

Mange af vores kurser er akkrediteret af faglige organer, og mange af vores forskningsprojekter er tværfaglige og bringer sammen en bred vifte af specialister fra hele universitetet, forskningsinstitutioner, industripartnere og offentlige myndigheder til at udvikle nye løsninger til udfordrende globale problemer.

I 2012 åbnede vi Instituttet for Aerospace Technology (IAT), som er vært for Marie Curie Innovative Doctoral Program, der fokuserer på at levere en plan for morgendagens lufttransport. Vores Creative Energy Homes er en syv boligudvikling, der giver et levende teststed for førende virksomheder at arbejde sammen med universitetet for at undersøge integrationen af ​​energieffektive teknologier i bygninger.

Vores forskningsstyrker omfatter kompositmaterialer, additivproduktion og 3D-trykning, energi, bæredygtighed og rumfart. Vi har en af ​​de største strømelektronikforskningsgrupper og en af ​​de største additive fremstillingsforskningsgrupper i verden.

The University of Nottingham

 • Tildelt en Gold rating for vores fremragende undervisning i Storbritanniens Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
 • Et af de mest målrettede universiteter i Storbritannien af ​​kandidatarbejdere (nummer 1 mest målrettede universitet (Graduate Market i 2014) og næstmest uddannede universitet (Graduate Market i 2015 og 2016) - High Fliers Research)
 • Navngivet Årets Universitet for Graduate Beskæftigelse i Tiderne og Søndagstiderne God Universitetsvejledning 2017

Universitetet i Nottingham Center for Engelsk Sprogundervisning (CELE) giver høj kvalitet akademisk engelsk og studiefærdigheder forberedelse og støtte før og under elevernes studier.

Placeringer

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

MSc
Denne skole tilbyder også: