UCFB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skole introduktion

UCFB har det højeste niveau af fysisk uddannelse i verden, der leverer bacheloruddannelser og avanceret ledelsesuddannelse i fodbold- og sportsindustrien. UCFB tilbyder et fremragende leve- og læringsmiljø. To campusser med topmoderne faciliteter ligger i London og Manchester. Det ikoniske Wembley Stadium og Etihad Stadium ligger på campus.

UCFB forpligtet til at levere banebrydende bacheloruddannelser og kandidatuddannelser i de strategiske, operationelle og kommercielle områder af fodboldvirksomheden og forskellige sports- og begivenhedsbrancher. På UCFB har vi skabt et banebrydende kvalifikationsforløb for erhvervslivet for at forbedre deres karriere og give dem dem, der ønsker at gøre noget i denne spændende globale markedsindustri med flere milliarder pund. muligheder. Disse uddannelser giver hver studerende mulighed for at studere traditionelle fagområder inden for områder, som de elsker og er interesseret i.

Graduate grad

På UCFB har vi skabt et banebrydende kvalifikationsforløb for erhvervslivet for at forbedre deres karriere og give dem dem, der ønsker at gøre noget i denne spændende globale markedsindustri med flere milliarder pund. muligheder.

Master of Science i Sports Management på vores skole, som alle vores kurser, vil blive undervist af ledere i fodboldvirksomheden og sportsakademien. Vores studerende vil have mulighed for at få råd fra branchens ledere og arbejde med dem, og kan etablere forskningsvejledninger gennem afgangsopgaven.

Hvert kursus er designet til at finde anvendelse på den globale industri for at sikre, at hver elev har førsteklasses forretnings- og ledelsesevner for at lykkes i fodbold-, sports- og sportsindustrien.

Vores unikke og populære masteruddannelse er i samarbejde med European University - Real Madrid Graduate School - verdens største fodboldklubs uddannelsesinstitution, hvilket giver International Sports Management Master of Science-studerende en enestående mulighed for at gå på et års kursus Den spanske hovedstad lever, lærer og arbejder.

Graduate grad programmer

  • Sports Management Master
  • International Sports Management Master
  • International Sports Management (Network Training) Master
  • Fodbold coach og analyse master

Undervisningsfaciliteter

UCFB Wembley Campus

UCFB hjertet af Londons UCFB Wembley campus er Wembley Stadium. Hvad mere kan motivere folk til aktivt at deltage i fodbold- og sportsindustrien end at træde ind i verdens mest berømte stadion? Vores UCFB Wembley campus er udstyret med førsteklasses faciliteter såsom store klasseværelser, specielle klasseværelser, stille studieområder, biblioteker og medieværelser.

En kort gåtur fra stadionet finder du forskellige læringsfaciliteter omkring Wembley Library og Trommeteateret i Brent Civic Center, samt Wembley Holiday Inn, Hilton og Novotel Business Center. Giv en professionel atmosfære og forbedre din pædagogiske oplevelse. UCFB sikrer altid, at disse faciliteter vil opretholde et ensartet og perfekt læringsmiljø for vores studerende.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad campus er en meget avanceret campus dedikeret til at betjene fodboldvirksomheden og beslægtede industrier. Det ligger i hjertet af Manchester, verdens mest berømte fodboldby, og antallet af elever vokser.

Etihad Stadium ligger i hjertet af campusen, centreret om Europas mest avancerede fodboldfaciliteter, hvor eleverne bor, studerer og arbejder. Der er mange imponerende faciliteter på campus, der kan bruges til at hjælpe dig i dine studier, herunder blændende store klasseværelser og specielle klasseværelser, studenters sociale områder og caféer, biblioteker, medierum og stille studieområder. I atmosfæren er det svært at ikke opmuntres.

Faciliteter i verdensklasse på Adelhat campus omfatter:

  • Manchester Regional Stadium har otte runways og et sportsområde, der kan rumme 6.500 tilskuere. Blev først brugt som et opvarmningssted for 2002 Commonwealth Games;
  • National Squash Center, hjemmebasen for England Squash og Manchester Squash Club;
  • Det lokale tenniscenter indeholder seks indendørs baner og tre udendørs baner. Belysningen opfylder LTA-standarden, og der er tre tredje generationens fodboldstadioner, der hver kan rumme to hold af fem spillere.

Udover Etihad Stadion og Etihad Campus, vil UCFB studerende også blive undervist i den nærliggende Bellevue Sports Village, et helt nyt GBP-klasse omfattende sportscenter bestående af følgende faciliteter:

  • Bellevue Leisure Centre omfatter to state-of-the-art alle vejrbaner, fitnessfaciliteter, dansestuer og otte badminton sportshaller;
  • National Basketball Performance Center, med tre FIBA ​​standard domstole, er hjemmebane for Englands nationale basketballhold;
  • National Racing Stadium, Bellevue Aces teamets felt og mange avancerede undervisningssteder.

Bibliotekstjenester

Begge campusser har et bibliotek med et stort udvalg af lærebøger, der kan bruges til at hjælpe dig med at lære. Museet er også udstyret med det mest avancerede Mac computersystem, så de studerende kan kontakte den bedste teknologi og udstyr i daglig brug.

Studieliv

UCFB rolle er at fungere som repræsentant for eleverne på UCFB . Tiden her vil være så rig og spændende som muligt. Elevforeningen er også ansvarlig for at arrangere eleverne til at deltage i forskellige aktiviteter på campus, såsom planlægning af mindeværdige sociale arrangementer, taler på vegne af studerende og engagerende med ledende medarbejdere.

Hvert medlem af studentrådet er omhyggeligt udvalgt på baggrund af jobkrav, og de er stolte af deres rolle ved UCFB . Studentrådet har ansvaret for at arrangere velkomstugen i begyndelsen af ​​hvert skoleår. Indholdet af hvert år er vidunderligt. Den uges lange fest er en fantastisk mulighed for nybegyndere at kende hinanden, herunder at deltage i live koncerter, se fodboldkampe og spille spil (afhængigt af skoledistriktet) i hele London og Manchester for at lære det omgivende område at kende.

På det tidspunkt, hvor du deltager i UCFB , får du mulighed for personligt at deltage i en række interessante og unikke ture og efterlader mindeværdige minder om dit liv. Tidligere ture omfattede dagsudflugter til Londons løbsbane, yachtfester og private natklubber.

UCFB Athletic Alliance giver eleverne mulighed for at deltage i et stort antal sportsgrene i løbet af skolen, hvoraf nogle er konkurrencedygtige, mens andre er til underholdning.

Vi har mænds og kvinders hold af forskellige sportsgrene på begge campusser, herunder fodbold, rugby, squash og basketball. Flere projekter vil fortsat blive tilføjet i fremtiden.

Vi har flere hold, der deltager i forskellige typer ligaer og turneringer, der er vært hos BUCS, branchens førende universitetslærer. Vores fodboldhold på begge campusser har opnået meget gode resultater i de seneste år. Hvis din daglige deltagelse i sport endnu ikke har etableret en varsity hos UCFB , kan det være en god mulighed for dig at oprette dit eget hold. Vores sportskoordinatorer er altid klar til at hjælpe og udforske nye ideer og fortsætte med at udvide de mange aktiviteter, der tilbydes til studerende.

Vi opfordrer også studerende, der ønsker at deltage i individuelle sportsprogrammer, for at lære af hinanden og give dem støtte i alle aspekter af at deltage i konkurrencen i skolen.

Sammenlignet med at deltage i studerende, der foretrækker at se spillet, har de også mulighed for at deltage i parternes spilrapporteringsteam. Muligheden for at skyde konkurrencer, interviewe spillere og skrive konkurrencerapporter hjælper ikke kun eleverne med at kommunikere deres klassekammeraters fremragende præstation, men giver også muligheder for sportsmedarbejdere til at udvikle færdigheder.

Bor i London

I de senere år har en række store studier vist, at London er det mest eftertragtede arbejdssted i verden. Den meget elskede britiske by, "Europe Capital", er også det mest populære turistmål i verden. Fra UCFB Wembley campus, gå til byens centrum og mange verdensberømte vartegn, restauranter, sportsarrangementer og kulturelle attraktioner, kun 20 minutter med metro.

Bor i Manchester

Manchester er synonymt med succes i fodboldverdenen og er hjemsted for to Premier League-giganter Manchester City og Manchester United. Udover fodbold er der også masser af fodboldligaer, rugbyligaer, cricket og cykelbegivenheder at se. Levende musik er også et af byens kerneelementer. Mange kendte udførelsessteder udfører om natten med berømte bands som Oasis og Rock Rose. Shopping, museer, barer og restauranter gør også London til en af ​​de fineste byer i Storbritannien.

Placeringer

London

Address
UCFB Wembley Wembley National Stadium Wembley
HA9 0WS London, England, Det Forenede Kongerige

Manchester

Address
UCFB Etihad Campus Etihad Stadium Etihad Campus
M11 3FF Manchester, England, Det Forenede Kongerige

Burnley

Address
Burnley, England, Det Forenede Kongerige

Wembley

Address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, England, Det Forenede Kongerige