UCFB x GIS

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

UCFB er en verden først inden for sportsuddannelse, der tilbyder universitetsgrader i fodbold- og sportsbranchen. Vi leverer et enestående miljø at leve og lære i med avancerede faciliteter på to inspirerende campusse i London og Manchester, som har de ikoniske Wembley- og Etihad-stadioner i hjertet.

UCFB er dedikeret til levering af banebrydende postgraduate-programmer inden for de strategiske, operationelle og forretningsmæssige aspekter af fodbold og sport. UCFB har udviklet en profil med banebrydende kvalifikationer for at gøre det muligt for dem, der arbejder inden for branchen, at drive deres karriere fremad, og for at skabe en gateway for dem, der ønsker at forfølge deres ambitioner om at arbejde i den globale sektor med flere milliarder pund. Som en del af UCFB 's UCFB har vi også et valg af online og blandede programmer for at give studerende mulighed for at fremme deres karriereambitioner fra komforten i deres eget hjem og inden for en tidsramme, der er mere passende til deres livsstil.

UCFB også en række partnerskaber med nogle af de førende navne inden for sport, herunder fodboldforbundet, ligamanisterforeningen, National League og The Rugby fodboldliga, hvilket giver studerende adgang til nogle af de største og bedste sind inden for fodbold og sport.

Vi er stolte af, at 92% af kandidatuddannelserne er i fuldtidsbeskæftigelse inden for seks måneder, og 82% arbejder inden for sport.

Postgraduate grader

UCFB har udviklet en profil med banebrydende postgraduate-kvalifikationer for at gøre det muligt for dem, der arbejder inden for branchen, at drive deres karriere fremad, og for at give en gateway for dem, der ønsker at forfølge deres ambitioner om at arbejde i denne spændende globale multimilliarder pund markedssektor.

Som med alle vores programmer undervises vores ph.d.-grader af ledende figurer i fodboldvirksomheder og sportsakademier. Vores studerende vil have mulighed for at høre fra og arbejde med ledere fra branchen og udvikle specifikke interesser gennem en forskningsafhandling.

Hvert program er designet med den verdensomspændende industri hensigtsmæssigt for at sikre, at hver elev får de bedst mulige forretnings- og ledelsesevner, der kræves for at være en succes på tværs af fodbold-, sport- og begivenhedsbranchen.

Postgraduate uddannelser

 • MSc Sport Management
 • MSc International Sport Management
 • MSc International Sport Management (Online)
 • MSc Fodbold Coaching & Analyse
 • MSc Football Business
 • MSc Football Business (Online)
 • MSc Fodboldkommunikation og digital marketing
 • MA Fodboldtræning (blandet)

Faciliteter

UCFB Wembley

UCFB Wembley, London, har det ikoniske Wembley Stadium i hjertet af sin campus. Hvad kan være mere motiverende for en fremtidig karriere i sportsbranchen end at gå ind i det mest berømte stadion i verden?

Vores UCFB Wembley-campus nyder fremragende faciliteter med forelæsningsteatre, seminarværelser, stille studieområder, bibliotek og mediesuiter for at nævne nogle få.

De uovertrufne faciliteter på UCFB Wembley inkluderer:

 • Wembley Stadium - hjertet af UCFB Wembley campus;
 • The Hive, London - hjemsted for UCFB Academy, Wembley;
 • Bridge Park Community Leisure Centre - er et fritidscenter med flere sportsgrene;
 • The Drum Theatre & Conference Center - Beliggende lige overfor Wembley Stadium, er The Drum et moderne begivenhedsrum i hjertet af fornyelsen af Brent. Ud over moderne begivenhedsområder tilbyder faciliteten catering på stedet og drager fordel af dens store tilgængelighed til det centrale London;
 • Vale Farm Sports Center - Bare en kort gåtur fra North Wembley metrostation (Bakerloo) tilbyder Vale Farm en række faciliteter, herunder en 3G-fodboldbane, tennisbaner, et avanceret fitnesscenter og sportshal til adskillige sportsaktiviteter ;
 • UCFB Study Hub - en moderne studentfacilitet inkluderer et bibliotek, studiecentrum og socialt rum samt pastoral og læringsstøtte drop-in-tjenester;
 • Purushottam Mahal Sports Hall - En del af Shree Muktajeevan Swamibapa-komplekset i Kingsbury, sportshallen ligger kun en kort gåtur fra undergrundsstationen Kingsbury (Jubilee);
 • Forum House - hjemmet til UCFB Study Hub, bibliotek, UCFB og moderne forelæsnings teatre;
 • Halvmånehuset - har moderne læringsrum;
 • Hendon FC - hjemsted for forskellige UCFB fodboldhold og et praktisk og teoretisk undervisningsrum til coachingprogrammer.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus er vores avancerede campus, der er viet til fodboldindustrien i hjertet af Manchester - en af verdens mest berømte fodboldbyer med en blomstrende studerende.

Med Etihad Stadium i hjertet af campus kan eleverne leve, lære og arbejde i centrum af en af ​​Europas mest progressive fodboldfaciliteter. Med imponerende faciliteter på stedet til rådighed til støtte for dine studier, herunder fantastiske foredrags teatre og seminarier, studerendes sociale områder og cafeteria, bibliotek, mediesuite og stille studiezoner, er det svært ikke at blive inspireret af dine omgivelser.

De faciliteter i verdensklasse på Etihad Campus omfatter:

 • Etihad Stadium - Etihad Stadium, der har 55.000 kapacitet, ligger i hjertet af Etihad Campus;
 • Manchester Sports Village, Belle Vue - undervisningsstedet for alle ikke-fodboldstuderende på UCFB Etihad Campus;
 • Curzon Ashton - UCFB udnytter de tilgængelige faciliteter på Curzon Ashton inklusive en 3G-tonehøjde;
 • National Basketball Center - National Basketball Center, der ligger ved siden af Manchester Sports Village, kan prale af tre baner med markeringer for basketball og netball. Det inkluderer også et fritidscenter, dansestudio og et motionscenter;
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place - Beliggende lige overfor Piccadilly Station og i hjertet af Manchester, denne splinterny moderne studerendefacilitet;
 • Manchester Regional Arena - en ottebanespor og arena med kapacitet til 6.500 tilskuere. Rummet blev oprindeligt brugt som et opvarmningsområde under 2002 Commonwealth Games;
 • National Squash Center - hjemmet England Squash og Manchester Squash Club;
 • Manchester Tennis & Fodboldcenter - en blanding af seks indendørs og tre udendørs baner fuldt oplyst til LTA-standarder sammen med tre 5-til-side 3G-fodboldbaner;
 • National Speedway Stadium - hjemsted for Belle Vue Aces og en række undervisningsrum;
 • The National Cycling Center - et af verdens fineste og hurtigste brettespor, British Cycling's hjemsted og Storbritanniens eneste permanente BMX-bane indendørs;
 • Ten Acres Lane Sports Complex - hjemsted for National Taekwondo Center. Faciliteten giver også en moderne 3G-fodboldbane.

Bibliotekstjenester

Begge campusser har biblioteker med en lang række lærebøger til rådighed for at hjælpe dine studier. Avancerede computer-suiter er også tilgængelige, så de studerende får adgang til den bedste teknologi og udstyr, der findes dagligt.

Studieliv

Studentsamfundets rolle er at repræsentere UCFB studerende og gøre din tid her så spændende og givende som muligt. SU er også ansvarlig for studerendes inddragelse omkring hvert campus, såsom planlægning af uforglemmelige sociale begivenheder og at være den studerendes stemme og kontaktpunkt med den øverste ledelse.

Hvert medlem af SU vælges til deres stilling og sætter stor ære i deres rolle på UCFB . SU har ansvaret for at arrangere den altid utrolige årlige Freshers 'Week ved starten af hvert studieår. Den uges lange fest er en god mulighed for nye studerende at mødes og inkluderer live musik, en tur til en fodboldkamp og sjove spil rundt om i London og Manchester - afhængigt af dit campus - for at lære området at kende.

I løbet af din tid på UCFB har du muligheden for at deltage i en række sjove og unikke ture, der vil leve længe i hukommelsen. Tidligere ture har inkluderet en dag på Cheltenham løb, bådfester og eksklusive begivenheder på natklub.

UCFB Athletic Union gør det muligt for studerende at deltage i en række sportsgrene i deres tid her, hvad enten de er konkurrencedygtige eller rekreative.

Vi har hold på tværs af begge universiteter for mandlige og kvindelige studerende, herunder fodbold, rugby, squash og basketball, med flere sportsgrene bliver tilføjet hele tiden.

En række af vores hold konkurrerer i de britiske universiteter og colleges sport (BUCS) ligaer og turneringer - den førende arrangør af konkurrencedygtig aktivitet blandt universiteter. Vores fodboldhold på tværs af begge campusser har haft særlig succes de seneste år. Hvis en sport, du spiller, ikke har et hold på UCFB , kan der være mulighed for at etablere en. Vores sportskoordinatorer er altid glade for at hjælpe og diskutere nye ideer til at udvide de aktiviteter, der tilbydes studerende.

Studerende, der ønsker at deltage i individuelle sportsaktiviteter, opfordres også til at konkurrere og vil blive støttet af UCFB til at deltage i konkurrencer i hele deres tid her.

For studerende, der foretrækker at observere snarere end at deltage, er der også muligheder for at deltage i kampdagens mediehold fra UCFB respektive sider. Muligheden for at filme kampe, interviewe spillere og skrive kamprapporter hjælper ikke kun studerende med at promovere hinandens succeser, men det er også en mulighed for spirende sportsmedier til at forbedre deres evner.

Bor i London

London er indbegrebet af en verdensby. I de senere år har store undersøgelser afsløret, at det er det mest ønskelige sted på jorden at arbejde, Storbritanniens foretrukne by, 'Europas hovedstad' og verdens mest populære turistmål. Ikke dårligt at gå for hovedstaden i et land lidt over halvdelen af Californiens størrelse.

Mens Wembley ligger i den nordvestlige del af London, betyder bekvem adgang til metrostationens Metropolitan- og Jubilee-linjer, at centrale attraktioner og faciliteter kan nås på kun 20 minutter med tog. Med dette i tankerne er det let at se, hvorfor så mange studerende vælger at tilmelde sig UCFB Wembley.

Bor i Manchester

Manchester er synonymt med fodbold succes og er hjemsted for to af Premier League giganter, Manchester City og Manchester United. Bortset fra fodbold, er der store followings for rugby liga, rugby union, cricket og cykling også. Levende musik er også kernen i denne by, med mange berømte spillesteder, som ligesom Oasis og The Stone Roses prydede udstillingsbånd på en natlig basis. Shopping, museer, barer og restauranter gør også denne by til Storbritanniens fineste.

UCFB globale UCFB

UCFB globale UCFB findes i nogle af verdens mest spændende sportsdestinationer. New Yorks Red Bull Arena, Atlantas splinternye Mercedes-Benz Stadium, Toronto FC's BMO-felt og Melbourne Cricket Ground, vil alle være vært for uges lange UCFB Global Summits rundt om i verden, hvilket gør det muligt for studerende og kandidater at forbedre deres viden og ekspertise inden for den internationale sportsindustri.

Placeringer

Manchester

Address
UCFB Etihad Campus
Etihad Stadium
Etihad Campus

M11 3FF Manchester, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig