Læs den officielle beskrivelse

Skole introduktion

UCFB har det højeste niveau af fysisk uddannelse i verden, der leverer bacheloruddannelser og avanceret ledelsesuddannelse i fodbold- og sportsindustrien. UCFB tilbyder et fremragende leve- og læringsmiljø. To campusser med topmoderne faciliteter ligger i London og Manchester. Det ikoniske Wembley Stadium og Etihad Stadium ligger på campus.

UCFB forpligtet til at levere banebrydende bacheloruddannelser og kandidatuddannelser i de strategiske, operationelle og kommercielle områder af fodboldvirksomheden og forskellige sports- og begivenhedsbrancher. På UCFB har vi skabt et banebrydende kvalifikationsforløb for erhvervslivet for at forbedre deres karriere og give dem dem, der ønsker at gøre noget i denne spændende globale markedsindustri med flere milliarder pund. muligheder. Disse uddannelser giver hver studerende mulighed for at studere traditionelle fagområder inden for områder, som de elsker og er interesseret i.

Graduate grad

På UCFB har vi skabt et banebrydende kvalifikationsforløb for erhvervslivet for at forbedre deres karriere og give dem dem, der ønsker at gøre noget i denne spændende globale markedsindustri med flere milliarder pund. muligheder.

Master of Science i Sports Management på vores skole, som alle vores kurser, vil blive undervist af ledere i fodboldvirksomheden og sportsakademien. Vores studerende vil have mulighed for at få råd fra branchens ledere og arbejde med dem, og kan etablere forskningsvejledninger gennem afgangsopgaven.

Hvert kursus er designet til at finde anvendelse på den globale industri for at sikre, at hver elev har førsteklasses forretnings- og ledelsesevner for at lykkes i fodbold-, sports- og sportsindustrien.

Vores unikke og populære masteruddannelse er i samarbejde med European University - Real Madrid Graduate School - verdens største fodboldklubs uddannelsesinstitution, hvilket giver International Sports Management Master of Science-studerende en enestående mulighed for at gå på et års kursus Den spanske hovedstad lever, lærer og arbejder.

Graduate grad programmer

 • Sports Management Master
 • International Sports Management Master
 • International Sports Management (Network Training) Master
 • Fodbold coach og analyse master

Undervisningsfaciliteter

UCFB Wembley Campus

UCFB hjertet af Londons UCFB Wembley campus er Wembley Stadium. Hvad mere kan motivere folk til aktivt at deltage i fodbold- og sportsindustrien end at træde ind i verdens mest berømte stadion? Vores UCFB Wembley campus er udstyret med førsteklasses faciliteter såsom store klasseværelser, specielle klasseværelser, stille studieområder, biblioteker og medieværelser.

En kort gåtur fra stadionet finder du forskellige læringsfaciliteter omkring Wembley Library og Trommeteateret i Brent Civic Center, samt Wembley Holiday Inn, Hilton og Novotel Business Center. Giv en professionel atmosfære og forbedre din pædagogiske oplevelse. UCFB sikrer altid, at disse faciliteter vil opretholde et ensartet og perfekt læringsmiljø for vores studerende.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad campus er en meget avanceret campus dedikeret til at betjene fodboldvirksomheden og beslægtede industrier. Det ligger i hjertet af Manchester, verdens mest berømte fodboldby, og antallet af elever vokser.

Etihad Stadium ligger i hjertet af campusen, centreret om Europas mest avancerede fodboldfaciliteter, hvor eleverne bor, studerer og arbejder. Der er mange imponerende faciliteter på campus, der kan bruges til at hjælpe dig i dine studier, herunder blændende store klasseværelser og specielle klasseværelser, studenters sociale områder og caféer, biblioteker, medierum og stille studieområder. I atmosfæren er det svært at ikke opmuntres.

Faciliteter i verdensklasse på Adelhat campus omfatter:

 • Manchester Regional Stadium har otte runways og et sportsområde, der kan rumme 6.500 tilskuere. Blev først brugt som et opvarmningssted for 2002 Commonwealth Games;
 • National Squash Center, hjemmebasen for England Squash og Manchester Squash Club;
 • Det lokale tenniscenter indeholder seks indendørs baner og tre udendørs baner. Belysningen opfylder LTA-standarden, og der er tre tredje generationens fodboldstadioner, der hver kan rumme to hold af fem spillere.

Udover Etihad Stadion og Etihad Campus, vil UCFB studerende også blive undervist i den nærliggende Bellevue Sports Village, et helt nyt GBP-klasse omfattende sportscenter bestående af følgende faciliteter:

 • Bellevue Leisure Centre omfatter to state-of-the-art alle vejrbaner, fitnessfaciliteter, dansestuer og otte badminton sportshaller;
 • National Basketball Performance Center, med tre FIBA ​​standard domstole, er hjemmebane for Englands nationale basketballhold;
 • National Racing Stadium, Bellevue Aces teamets felt og mange avancerede undervisningssteder.

Bibliotekstjenester

Begge campusser har et bibliotek med et stort udvalg af lærebøger, der kan bruges til at hjælpe dig med at lære. Museet er også udstyret med det mest avancerede Mac computersystem, så de studerende kan kontakte den bedste teknologi og udstyr i daglig brug.

Studieliv

UCFB rolle er at fungere som repræsentant for eleverne på UCFB . Tiden her vil være så rig og spændende som muligt. Elevforeningen er også ansvarlig for at arrangere eleverne til at deltage i forskellige aktiviteter på campus, såsom planlægning af mindeværdige sociale arrangementer, taler på vegne af studerende og engagerende med ledende medarbejdere.

Hvert medlem af studentrådet er omhyggeligt udvalgt på baggrund af jobkrav, og de er stolte af deres rolle ved UCFB . Studentrådet har ansvaret for at arrangere velkomstugen i begyndelsen af ​​hvert skoleår. Indholdet af hvert år er vidunderligt. Den uges lange fest er en fantastisk mulighed for nybegyndere at kende hinanden, herunder at deltage i live koncerter, se fodboldkampe og spille spil (afhængigt af skoledistriktet) i hele London og Manchester for at lære det omgivende område at kende.

På det tidspunkt, hvor du deltager i UCFB , får du mulighed for personligt at deltage i en række interessante og unikke ture og efterlader mindeværdige minder om dit liv. Tidligere ture omfattede dagsudflugter til Londons løbsbane, yachtfester og private natklubber.

UCFB Athletic Alliance giver eleverne mulighed for at deltage i et stort antal sportsgrene i løbet af skolen, hvoraf nogle er konkurrencedygtige, mens andre er til underholdning.

Vi har mænds og kvinders hold af forskellige sportsgrene på begge campusser, herunder fodbold, rugby, squash og basketball. Flere projekter vil fortsat blive tilføjet i fremtiden.

Vi har flere hold, der deltager i forskellige typer ligaer og turneringer, der er vært hos BUCS, branchens førende universitetslærer. Vores fodboldhold på begge campusser har opnået meget gode resultater i de seneste år. Hvis din daglige deltagelse i sport endnu ikke har etableret en varsity hos UCFB , kan det være en god mulighed for dig at oprette dit eget hold. Vores sportskoordinatorer er altid klar til at hjælpe og udforske nye ideer og fortsætte med at udvide de mange aktiviteter, der tilbydes til studerende.

Vi opfordrer også studerende, der ønsker at deltage i individuelle sportsprogrammer, for at lære af hinanden og give dem støtte i alle aspekter af at deltage i konkurrencen i skolen.

Sammenlignet med at deltage i studerende, der foretrækker at se spillet, har de også mulighed for at deltage i parternes spilrapporteringsteam. Muligheden for at skyde konkurrencer, interviewe spillere og skrive konkurrencerapporter hjælper ikke kun eleverne med at kommunikere deres klassekammeraters fremragende præstation, men giver også muligheder for sportsmedarbejdere til at udvikle færdigheder.

Bor i London

I de senere år har en række store studier vist, at London er det mest eftertragtede arbejdssted i verden. Den meget elskede britiske by, "Europe Capital", er også det mest populære turistmål i verden. Fra UCFB Wembley campus, gå til byens centrum og mange verdensberømte vartegn, restauranter, sportsarrangementer og kulturelle attraktioner, kun 20 minutter med metro.

Bor i Manchester

Manchester er synonymt med succes i fodboldverdenen og er hjemsted for to Premier League-giganter Manchester City og Manchester United. Udover fodbold er der også masser af fodboldligaer, rugbyligaer, cricket og cykelbegivenheder at se. Levende musik er også et af byens kerneelementer. Mange kendte udførelsessteder udfører om natten med berømte bands som Oasis og Rock Rose. Shopping, museer, barer og restauranter gør også London til en af ​​de fineste byer i Storbritannien.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

UCFB

Vores fodbold coaching og analyse masters program er omhyggeligt arrangeret for at forberede dig til det bedste forberedelse til en lederposition i fodboldindustrien. ... [+]

UCFB

Dette kursus giver et inkluderende, moderne og multi-uddannet læringsprogram, der afspejler fodboldindustriens behov og gælder for heltids- eller deltidsstudenter. Dette kursus tager sigte på at støtte den fortsatte faglige udvikling af fodboldbaner og dem, der arbejder i fodbold eller et nært beslægtet felt.

Statistik og analyse har fremmet fodbold mere end nogensinde før. Fra en fysisk kondition til en spiller til deres egenskaber i spillet, spiller forskellige data en vigtig rolle i moderne spil. Dette uddannelsesprogram vil dykke ind i disse data og gøre spillet værdifuldt, samtidig med at man kombinerer teorien og praksis med coaching-teknologi disciplinen.

... [-]
Det Forenede Kongerige London Wembley
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UCFB

Denne grad undervises i og omkring det verdensberømte Wembley Stadium, som er designet til at give kandidater en ledende rolle i den globale sportsvirksomhed. Derudover t ... [+]

UCFB

Kursus placering: UCFB Wembley Campus

Denne grad undervises i og omkring det verdensberømte Wembley Stadium, som er designet til at give kandidater en ledende rolle i den globale sportsvirksomhed. Derudover tilbyder den spanske Real Madrid Graduate School også en ekstra studieperiode, så de studerende vil få værdifuld erfaring med deres disses og beskæftigelsesudsigter.

Outline

Vores unikke Master of Science i International Sports Management giver uovertruffen uddannelse og erfaring muligheder for de bedste spillere inden for luftfartsindustrien. Dette banebrydende kursus er en transformationsrejse for kandidater fra alle discipliner og fagfolk inden for forskellige brancher som ledelse, marketing eller drift i sportsbranchen.... [-]

Det Forenede Kongerige London Wembley
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
UCFB

MSc fodboldkommunikation ... [+]

Den måde, fodbold- og sportsfans forbruger medier har betydet rollen som indholdsskabere, og marketingfolk er nødt til at udvikle sig, tilpasse sig og i nogle tilfælde slå sammen. Det er nu vigtigt at forstå digitale visningstendenser, sociale medier publikum og hvordan man planlægger engagerende og effektiv digital mediedækning til en krævende fanebase.

Oversigt

MSc fodboldkommunikation

Programmet udnytter nutidige temaer fra marketing, såsom digital markedsføring, PR, fan engagement og multimediejournalistik, så de studerende kan evaluere forholdet mellem disse områder. Dem med særlig interesse og erfaring i forbindelse med marketing- og kommunikationsbranchen er særligt velegnet til dette program.... [-]

Det Forenede Kongerige London Wembley
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UCFB

Dette dybtgående program er designet til dem, der ønsker at udvikle en forståelse af nøgleområder, der forme fodboldindustriens nuværende landskab. Programmet giver mulig ... [+]

Fodbold er en global, multi-billion-pund virksomhed, der ikke viser tegn på at bremse ned. Bumper TV-tilbud og store overførselsgebyrer betyder mere penge end nogensinde gennemstrømmer spillet, hvilket sikrer, at det er vigtigt, at der er personale klar til at hoppe direkte ind og forme sin fremtid.

Oversigt

Dette dybtgående program er designet til dem, der ønsker at udvikle en forståelse af nøgleområder, der forme fodboldindustriens nuværende landskab. Programmet giver mulighed for at engagere sig i forskellige aspekter af fodboldvirksomheden, herunder områder som governance og regulering, forbruger engagement, operationel ledelse og forretningsudvikling. Fra tv-tilbud til spilleroverførsler er fodbold nu en global industri med flere milliarder kroner, der har brug for mere branchespecifikke kvalificerede personer.... [-]

Det Forenede Kongerige London Wembley
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UCFB

Denne unikke læseplan omfatter kernefunktionerne i virksomhedsledelse, management på højt niveau og driftsledelse, herunder økonomistyring, styring, corporate strategy, s ... [+]

UCFB

Kursus placering: UCFB Wembley Campus

Denne unikke læseplan omfatter kernefunktionerne i virksomhedsledelse, management på højt niveau og driftsledelse, herunder økonomistyring, styring, corporate strategy, strategisk markedsføring og ledelse.

Outline

Sportens særlige forhold kombineret med dens høje mediedækning og mange interessenter kræver, at ledere har ekstremt dygtige erhvervskompetencer og en dyb forståelse af principperne om sportsforvaltning. Derfor har vores skole en kandidatuddannelse i sports management videnskab for dem, der ønsker at stige til et højt niveau eller ledelse position i de centrale funktionelle afdelinger i sportsforvaltning industrien. Derfor er Master of Science grad i Sports Management designet til folk, der er interesseret i at holde ledende medarbejdere eller førende ledelsesstillinger i de centrale funktionelle afdelinger i sports management industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige London Wembley
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

UCFB

UCFB

Location address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, England, GB