University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UCL Institut for Kardiovaskulær Videnskab blev oprettet i 2011 og sigter mod at være et ekspertisecenter i verdensklasse i banebrydende roman, integrerende strategier inden for forebyggende og terapeutisk kardiovaskulær medicin. UCL Institut for Kardiovaskulær Videnskab kombinerer basale og kliniske forskere fra UCL og ekspertklinikere fra UCL-partnerhospitaler.

Om

UCL Institut for Kardiovaskulær Videnskab samler grundlæggende og kliniske forskere fra UCL og ekspertklinikere fra UCL-partnerhospitaler for at give:

  • Innovativ forskning til forebyggelse og behandling af hjertesygdomme og cirkulation
  • Undervisning i verdensklasse i kardiovaskulær videnskab
  • Fremadrettede politikudvikling for effektiv styring af kardiovaskulær sygdom

Vi har omkring 140 medarbejdere og 40 forskerstuderende, der er baseret i forskellige forskningscentre på Bloomsbury campus og i UCL partnerhospitaler.

Vores forskning er bred, der spænder over opdagelsesbaseret laboratorievidenskab, klinisk oversættelse og eksperimentel medicin samt sundhedsvurdering, implementering og politik. Meget af arbejdet er tværfagligt, integreret med UCL Engineering, Nanoteknologi, Kemi, Behavioral Science, og UCL Genetics Institute. Vi har en blomstrende forbindelse med førende kardiovaskulære forskere og klinikere på Yale University gennem Yale UCL Collaborative.

Undervisning

Studerende ved UCL Institut for Kardiovaskulær Videnskab drager fordel af de produktive samarbejder mellem forskere og kliniske forskere og eksponering for kliniske aspekter af forskningsaktiviteter samt adgang til faciliteter i verdensklasse.

Centralt for vores aktiviteter er tæt samarbejde mellem industri, klinikere og akademikere. Væsentlige indtægter fra videnskabelige tilskud og velgørende organisationer støtter vores rolle som leder inden for kardiovaskulær forskning i Storbritannien.

Vi driver en "kompis" mentorordning til at støtte, inspirere og guide eleverne til at fremme deres karriere både i instituttet og i det videnskabelige samfund som helhed.

Forskning

Vores forskning er bred, der spænder over opdagelsesbaseret laboratorievidenskab, klinisk oversættelse og eksperimentel medicin samt sundhedsvurdering, implementering og politik. Meget af arbejdet er tværfagligt, integreret med UCL Engineering, Nanoteknologi, Kemi, Behavioral Science, og UCL Genetics Institute.

Placeringer

London

Address
Gower Street
WC1E 6BT London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: