University of Edinburgh Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I hjertet af et universitet med en 400 år arv, er konsekvent vurderet en af ​​verdens bedste, og centralt beliggende i et af Europas mest fantastiske forretnings- og kulturelle hovedstæder den University of Edinburgh Business School tilbyder en oplevelse, som kun få kan rival.

Den University of Edinburgh Business School har en lang tradition for undervisning og forskning. Skolen tilbyder bachelor-, kandidat-og lederuddannelse programmer i erhvervslivet og forvaltningen og giver en platform for forskning, diskussion og debat om en bred vifte af forretningsmæssige problemstillinger.

Triple akkrediteret

Vi er i den øverste 1% af business schools i verden til at holde triple akkreditering. Disse er blevet tildelt af:

Den amerikanske Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Den europæiske Kvalitet og Improvement System (EQUIS) Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA)

En international skole

Som en af ​​de førende business schools i Europa, er skolen består af en international studerende organ, der repræsenterer mere end 88 lande, lokkende nye ideer fra forskellige kulturer og baggrunde. Vores globale alumnenetværk strækker sig over 120 lande, der tillader dig adgang til en lang række kontakter i hele verden.

Forskning

Vi stræber efter at producere teori-ledede, praktisk relevant forskning, der tager fat udfordringer, som virksomheder, offentlige organisationer, tilsynsmyndigheder og politiske beslutningstagere står over for. Skolen har til formål at skabe et støttende, samarbejdsorienteret, og levende forskning kultur ved at hæve kvaliteten af ​​vores forskning output og ved at bistå fakultetet at nå vores mål.

Programoversigt

Business School tilbyder fagligt stringent og stærkt udformet programmer for bachelor, postgraduate og ph.d.-studerende. Den undervisning og forskning dækker seks hovedområder, som er: regnskab & finans, iværksætteri og innovation, ledelse videnskab & erhvervsøkonomi, marketing, organisatoriske undersøgelser og strategi & international business.

Faciliteter og ressourcer

Denne state-of-the-art bygning har auditorier, flere grupperum, en lederuddannelse suite, en café og betydelig plads til studerende og ansatte. Studerende har også adgang til Hub, et center, der giver omfattende studiefaciliteter og adgang til forskning databaser, online tidsskrifter og førende finansielle informationstjenester.

Mission

Udvikling af effektive og ansvarlige ledere ved at skabe indsigtsfulde viden og inspirerende sind i dialog med verden omkring os.

Vision

For at blive anerkendt som en progressiv og tilsluttet samfund til eftertanke lederskab på den internationale business scene.

Værdier

Business School har identificeret 5 nøgleværdier, der vil hjælpe os til at nå vores vision og dermed personale opfordres til at vedtage disse hvor det er muligt.

Visionær inspirerende Collaborative effektfuld bæredygtig

Hvorfor Edinburgh?

Edinburgh har konsekvent blevet kåret som en af ​​de bedste steder at bo og arbejde i Storbritannien. Byen er kendt for sine fine georgisk og viktoriansk arkitektur, slående parker og bemærkelsesværdige skyline.

Beliggende på bredden af ​​Firth of Forth og sæt på syv høje, indeholder Edinburgh City et kongeligt palads, en klippetop slot og en uddød vulkan. Byen har en moderne dynamik sammenstillet med historiske brostensbelagte gader og er hjemsted for fire universiteter, den berygtede Edinburgh Fringe Festival, verdensklasse gallerier, teatre, koncertsale og shoppinggader.

En by af kultur

Edinburgh er en international by. Folk fra hele verden har slået sig ned her giver anledning til en bred vifte af restauranter, caféer og barer med en stærk etnisk smag. Byen er kompakt og nemt at navigere til fods, men det har alle fordelene ved en stor europæisk hovedstad.

En by for erhvervslivet

Edinburgh er også en by for erhvervslivet. Det er den næststørste finansielle centrum i England med en blomstrende, forskelligartet økonomi og en højt uddannet, motiveret arbejdsstyrke. Flere store globale finansielle institutioner - banker, forsikringsselskaber, investeringsselskaber huse og mæglere - har deres hovedkvarterer i Edinburgh.

En by af innovatører

Byen, og faktisk universitetet, er hjemsted for nogle instrumental tænkere, innovatører, forskere og erhvervsfolk. Dolly fårene, verdens første klonede pattedyr blev født i Edinburgh University, som også er hjemsted for den mest kraftfulde computer i Storbritannien. Universitetet kan prale af mange bemærkelsesværdige alumner herunder Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle og Robert Louis Stevenson. Business School i sig selv er også alma mater af nogle kendte iværksættere, herunder John Boyd Dunlop af Dunlop Rubber og Arthur Young Ernst & Young.

Skotland

Beyond byens grænser, Skotland er et land med barske skønhed, en af ​​Europas sidste store vildmarker med bjerge, søer og syv tusinde miles af fantastiske kystlinje.

Inden kun et par miles af skolen ligger den kuperede landskab i East Lothian, med strande, landsbyer og berømte golfbaner som alle er værd en dagstur eller weekend besøg. Edinburghs omkringliggende byer prale masser af attraktioner: St Andrews golfbaner, Glasgow skib arv og Aberdeen fantastiske granit arkitektur er alle let tilgængelige med de hyppige bus eller togforbindelser. Skotland er lige så berømt for sine mange smukke øer rundt omkring i landet, der tilbyder en velkommen, afslappende pause fra den travle byliv.

Landskabet i denne slående, mangfoldigt land er ideel til udendørs sportslige liv. Skiløb, surfing, vandreture, mountainbiking og kajaksejlads er blot nogle af de spændende aktiviteter på tilbud, mest kun få minutter fra din hoveddør.

Placeringer

Edinburgh

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Skotland, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer