Læs den officielle beskrivelse

I hjertet af et universitet med en 400 år arv, er konsekvent vurderet en af ​​verdens bedste, og centralt beliggende i et af Europas mest fantastiske forretnings- og kulturelle hovedstæder den University of Edinburgh Business School tilbyder en oplevelse, som kun få kan rival.

Den University of Edinburgh Business School har en lang tradition for undervisning og forskning. Skolen tilbyder bachelor-, kandidat-og lederuddannelse programmer i erhvervslivet og forvaltningen og giver en platform for forskning, diskussion og debat om en bred vifte af forretningsmæssige problemstillinger.

Triple akkrediteret

Vi er i den øverste 1% af business schools i verden til at holde triple akkreditering. Disse er blevet tildelt af:

Den amerikanske Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Den europæiske Kvalitet og Improvement System (EQUIS) Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA)

En international skole

Som en af ​​de førende business schools i Europa, er skolen består af en international studerende organ, der repræsenterer mere end 88 lande, lokkende nye ideer fra forskellige kulturer og baggrunde. Vores globale alumnenetværk strækker sig over 120 lande, der tillader dig adgang til en lang række kontakter i hele verden.

Forskning

Vi stræber efter at producere teori-ledede, praktisk relevant forskning, der tager fat udfordringer, som virksomheder, offentlige organisationer, tilsynsmyndigheder og politiske beslutningstagere står over for. Skolen har til formål at skabe et støttende, samarbejdsorienteret, og levende forskning kultur ved at hæve kvaliteten af ​​vores forskning output og ved at bistå fakultetet at nå vores mål.

Programoversigt

Business School tilbyder fagligt stringent og stærkt udformet programmer for bachelor, postgraduate og ph.d.-studerende. Den undervisning og forskning dækker seks hovedområder, som er: regnskab & finans, iværksætteri og innovation, ledelse videnskab & erhvervsøkonomi, marketing, organisatoriske undersøgelser og strategi & international business.

Faciliteter og ressourcer

Denne state-of-the-art bygning har auditorier, flere grupperum, en lederuddannelse suite, en café og betydelig plads til studerende og ansatte. Studerende har også adgang til Hub, et center, der giver omfattende studiefaciliteter og adgang til forskning databaser, online tidsskrifter og førende finansielle informationstjenester.

Mission

Udvikling af effektive og ansvarlige ledere ved at skabe indsigtsfulde viden og inspirerende sind i dialog med verden omkring os.

Vision

For at blive anerkendt som en progressiv og tilsluttet samfund til eftertanke lederskab på den internationale business scene.

Værdier

Business School har identificeret 5 nøgleværdier, der vil hjælpe os til at nå vores vision og dermed personale opfordres til at vedtage disse hvor det er muligt.

Visionær inspirerende Collaborative effektfuld bæredygtig

Hvorfor Edinburgh?

Edinburgh har konsekvent blevet kåret som en af ​​de bedste steder at bo og arbejde i Storbritannien. Byen er kendt for sine fine georgisk og viktoriansk arkitektur, slående parker og bemærkelsesværdige skyline.

Beliggende på bredden af ​​Firth of Forth og sæt på syv høje, indeholder Edinburgh City et kongeligt palads, en klippetop slot og en uddød vulkan. Byen har en moderne dynamik sammenstillet med historiske brostensbelagte gader og er hjemsted for fire universiteter, den berygtede Edinburgh Fringe Festival, verdensklasse gallerier, teatre, koncertsale og shoppinggader.

En by af kultur

Edinburgh er en international by. Folk fra hele verden har slået sig ned her giver anledning til en bred vifte af restauranter, caféer og barer med en stærk etnisk smag. Byen er kompakt og nemt at navigere til fods, men det har alle fordelene ved en stor europæisk hovedstad.

En by for erhvervslivet

Edinburgh er også en by for erhvervslivet. Det er den næststørste finansielle centrum i England med en blomstrende, forskelligartet økonomi og en højt uddannet, motiveret arbejdsstyrke. Flere store globale finansielle institutioner - banker, forsikringsselskaber, investeringsselskaber huse og mæglere - har deres hovedkvarterer i Edinburgh.

En by af innovatører

Byen, og faktisk universitetet, er hjemsted for nogle instrumental tænkere, innovatører, forskere og erhvervsfolk. Dolly fårene, verdens første klonede pattedyr blev født i Edinburgh University, som også er hjemsted for den mest kraftfulde computer i Storbritannien. Universitetet kan prale af mange bemærkelsesværdige alumner herunder Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle og Robert Louis Stevenson. Business School i sig selv er også alma mater af nogle kendte iværksættere, herunder John Boyd Dunlop af Dunlop Rubber og Arthur Young Ernst & Young.

Skotland

Beyond byens grænser, Skotland er et land med barske skønhed, en af ​​Europas sidste store vildmarker med bjerge, søer og syv tusinde miles af fantastiske kystlinje.

Inden kun et par miles af skolen ligger den kuperede landskab i East Lothian, med strande, landsbyer og berømte golfbaner som alle er værd en dagstur eller weekend besøg. Edinburghs omkringliggende byer prale masser af attraktioner: St Andrews golfbaner, Glasgow skib arv og Aberdeen fantastiske granit arkitektur er alle let tilgængelige med de hyppige bus eller togforbindelser. Skotland er lige så berømt for sine mange smukke øer rundt omkring i landet, der tilbyder en velkommen, afslappende pause fra den travle byliv.

Landskabet i denne slående, mangfoldigt land er ideel til udendørs sportslige liv. Skiløb, surfing, vandreture, mountainbiking og kajaksejlads er blot nogle af de spændende aktiviteter på tilbud, mest kun få minutter fra din hoveddør.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Edinburgh Business School

Målet med vores MSc i Banking og Risk er at give dig den viden, forståelse og centrale færdigheder, der gør det muligt for dig at være effektive risikanalytikere og leder ... [+]

Målet med vores MSc i Banking og Risk er at give dig den viden, forståelse og centrale færdigheder, der gør det muligt for dig at være effektive risikanalytikere og ledere i finansielle institutioner, især banker, i ethvert land i verden.

Programoversigt

Vores MSc i Banking og Risiko adskiller sig fra de fleste lignende programmer, fordi det opfylder kravene fra specialafdelinger inden for finansielle virksomheder. Som studerende vil du lære om bankens rolle i økonomien og de forskellige risici, bankerne står over for, og hvordan man håndterer dem. Du vil også få praktiske færdigheder i at forstå årsregnskaber, forudsige risikoen forbundet med en potentiel låntager og estimere modeller med prædiktive risici ved hjælp af computersoftware. Alt i alt behandler programmet bank som en mangesidig industri snarere end en akademisk disciplin.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Dette er en alder af Big Data. Organisationer har mere information om deres forretningsmiljø end nogensinde før. I stigende grad anerkender disse organisationer datas rol ... [+]

Dette er en alder af Big Data. Organisationer har mere information om deres forretningsmiljø end nogensinde før. I stigende grad anerkender disse organisationer datas rolle i at opnå indsigt og udfordrende konkurrenter. Som følge heraf er der en stigende efterspørgsel efter medarbejdere og ledere, der har analytiske evner og kan træffe velinformerede beslutninger, der kan drive organisatorisk succes.

Programoversigt

I betragtning af det stadigt stigende datamængde, som virksomheder har adgang til i dag, er der en efterspørgsel efter medarbejdere, der har beregningsmæssige og analytiske færdigheder, og som kan informere forretningsbeslutninger om at øge effektiviteten. Vores Masters i Business Analytics er udviklet med netop det i tankerne, og vores mål er at lære eleverne at anvende beskrivende, prædiktiv og prescriptiv analyse af store datakoncepter og teknikker til at skabe værdifuld indsigt, der kan hjælpe med beslutningstagning.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Vores kandidatuddannelse i Carbon Finance er verdens første program dedikeret til fagfolk inden for økonomi og investering i lavt kulstof. Designet til at udvikle din for ... [+]

Vores kandidatuddannelse i Carbon Finance er verdens første program dedikeret til fagfolk inden for økonomi og investering i lavt kulstof. Designet til at udvikle din forståelse af, hvordan klimaudfordringerne kører billioner af pund af nye investeringer i et stort udvalg af sektorer, herunder energiproduktion, boliger og infrastruktur, vil programmet også forberede dig til at levere denne investering med avanceret viden og færdigheder .

Programoversigt

Vores program vil give dig en forståelse af klimaforskningens videnskab og politik, deres forhold til finansiering og investeringer samt procedurer og problemer inden for energisektoren og kulstofmarkederne. Det er dedikeret til fagfolk inden for økonomi og investeringer med lavt kulstofindhold, med fokus på forretningsmuligheder og finansielle strømme, der drives af samfundets reaktion på klimaændringer. Kandidatuddannelsen er grundlæggende tværfaglig karakter og hilser derfor ansøgere fra en bred vifte af baggrunde, herunder erhvervslivet, økonomi og videnskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Med organisationer, der søger at ansætte individer med mulighed for at få øje på og udnytte nye muligheder, er iværksætter- og innovationsfærdigheder i stigende grad efte ... [+]

Med organisationer, der søger at ansætte individer med mulighed for at få øje på og udnytte nye muligheder, er iværksætter- og innovationsfærdigheder i stigende grad efterspurgt. Vores kandidatuddannelse forbereder dig til en bred vifte af karrierer i erhvervslivet, herunder forretningsudvikling og køre en opstart.

Programoversigt

Vores kandidatuddannelse er designet til at fremme iværksætter- og innovationsfærdigheder hos eleverne, så du kan have en karriere, der forvalter innovation i eksisterende virksomheder og at finde nye virksomheder. Du vil lære, hvordan organisationer bygger værdi gennem anvendelse af iværksætterpraksis, de udfordringer og muligheder, der typisk står over for nye og eksisterende virksomheder, og evnen til at designe og gennemføre kreative strategier. Programmet lægger stor vægt på anvendelsen af ​​dine færdigheder og viden til virkelige situationer og organisationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

MSc i Human Resource Management (HRM) sigter mod at give de studerende den viden, forståelse og nøglekompetencer, som kræves af dagens HR-fagfolk og for at sætte de stude ... [+]

MSc i Human Resource Management (HRM) sigter mod at give de studerende den viden, forståelse og nøglekompetencer, som kræves af dagens HR-fagfolk og for at sætte de studerende i stand til effektivt at bidrage til dynamiske organisationer.

Programoversigt

Efterhånden som porteføljen af ​​Human Resource Management-ansvar udvikler sig, vil næste generations ledere omfatte bredere politikker forbundet med områder som incitamentsdesign og balance mellem arbejde og liv. I takt med fremskridt udvikler vores fuldt CIPD-akkrediterede MSc viden om HRM-koncepter og de menneskelige ledelsesevner, der er afgørende for den moderne forretning. Vores kandidatuddannelse er i spidsen for forskningsorienteret, praktisk og teoretisk informeret uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Vores kandidatuddannelse vil udvikle din forståelse af nye markeder og hvordan virksomheder kan drage nytte af globaliseringen af ​​verdens økonomi. Vi tilstræber at udst ... [+]

Vores kandidatuddannelse vil udvikle din forståelse af nye markeder og hvordan virksomheder kan drage nytte af globaliseringen af ​​verdens økonomi. Vi tilstræber at udstyre dig med de vigtigste forretningskompetencer til effektivt at håndtere mennesker og virksomheder i en multikulturel sammenhæng.

Programoversigt

Vores kandidatuddannelse vil hjælpe dig med at sætte pris på dynamikken i de enkelte nationer og vækstøkonomier, og forstå de centrale spørgsmål i forbindelse med international virksomheders konkurrenceevne. Det vil også hjælpe dig med at udvikle de praktiske teknikker og færdigheder, der er nødvendige for at arbejde med virksomheder på internationale forretningsprojekter. Samlet set har programmet til formål at informere dig om, hvordan virksomheder kan udnytte den økonomiske globalisering og forhandle om den hurtige udvikling af nye økonomiske krafthuse.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Globalisering og et skiftende økonomisk landskab indfører nye muligheder og praksis for effektiv HR-forvaltning. Vores MSc i International Human Resource Management vil u ... [+]

Globalisering og et skiftende økonomisk landskab indfører nye muligheder og praksis for effektiv HR-forvaltning. Vores MSc i International Human Resource Management vil udvikle din forståelse af HR-spørgsmål i real-verden og udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at operere på tværs af landegrænser som en professionel personale.

Programoversigt

Baseret på succesen for vores MSc i Human Resource Management, giver den nyligt introducerede MSc i International Human Resource Management chefer nøgle praktiske, teoretiske og forskningsfærdigheder specifikke for kravene til arbejde for multinationale organisationer og på tværs af landegrænser. På denne kandidatuddannelse vil du få en forståelse af de centrale teorier i HRM, en dybdegående viden om specifikke IHRM-praksis samt en forståelse af internationale personaleledelsesproblemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Vores kandidatuddannelse giver dig en forståelse af moderne ledelsesproblemer i et stadigt skiftende forretningsmiljø og chancen for at anvende din viden til virkelige le ... [+]

Vores kandidatuddannelse giver dig en forståelse af moderne ledelsesproblemer i et stadigt skiftende forretningsmiljø og chancen for at anvende din viden til virkelige ledelsesmæssige udfordringer. Dette program, der er placeret i top 10 i Storbritannien i 2017 af Financial Times, er værdifuldt for både de, der starter i erhvervslivet og dem, der ønsker at udvikle sig i deres eksisterende karriere.

Programoversigt

Vores MSc i Management vil give dig en dybdegående forståelse af de ledelsesteknikker, der anvendes i forskellige forretningssituationer, samt evnen til at anvende denne viden i relevante scenarier. Du vil lære at gennemføre metodologisk forskning i corporate og management spørgsmål og at udforme dine egne begreber indlysende og følsomt. Blandt klassiske ledelsesteknikker med det seneste inden for ledelsens tænkning omfatter programmet internationale problemer og forskellige nationale forretningsegenskaber og -indstillinger.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Vores kandidatuddannelse giver dig et indgående kendskab til markedsføring fra både en akademisk og praktiserende synsvinkel, så du kan løse marketingudfordringer på krit ... [+]

Vores kandidatuddannelse giver dig et indgående kendskab til markedsføring fra både en akademisk og praktiserende synsvinkel, så du kan løse marketingudfordringer på kritiske og kreative måder. Programmet er designet til at hjælpe dem fra generelle forretnings- eller ledelsesrelaterede discipliner udvikle sig til innovative marketingfolk, der kan drive strategiske beslutninger i skabelsen af ​​succesfulde produkter og tjenester.

Programoversigt

Vores MSc i Marketing giver dig en teoretisk forståelse af forbrugernes adfærd, markedsanalysemetoder og marketing management samt kompetence og kreativitet til at anvende denne viden i real-life marketing situationer. Programmet vil også give dig rig mulighed for at opbygge nøgle ledelsesfærdigheder som kommunikation og uafhængig handling gennem gruppearbejde og individuelle præsentationer. MSc inkorporerer aktuelle og nye trends i marketing teori og praksis for at give dig den forskningsorienterede viden og færdigheder, der kræves af virksomheder og arbejdsgivere.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Vores MSc i Marketing og Business Analysis vil give dig de teoretiske grundlag for markedsføring og data analyse og business modellering teknikker, der i stigende grad bl ... [+]

Vores MSc i Marketing og Business Analysis vil give dig de teoretiske grundlag for markedsføring og data analyse og business modellering teknikker, der i stigende grad bliver brugt til at forme og informere forretningsbeslutninger. Kombinerer ekspertise inden for både marketing og management science, forbereder programmet studerende på karriere inden for begge områder.

Programoversigt

Leveres af skolens marketingfakultet i samarbejde med sin ledelsesvidenskabelige gruppe, giver vores kandidatuddannelse dig en teoretisk forståelse af marketing- og ledelsesvidenskab både fra en akademisk og praktiserende synsvinkel, samt muligheden for at anvende forretningsanalyseteknikker til at adressere marketing og forretning problemer. Programmet vil også give dig mulighed for at forstå, hvordan markedsføringsforskningsmetoder anvendes og selv foretage kvalitativ og kvantitativ forskning.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Vores MSc i regnskab og finansiering giver teoretisk forståelse og centrale færdigheder for at fremme din karriere inden for en række finans-relaterede erhverv. Vi sigter ... [+]

Vores MSc i regnskab og finansiering giver teoretisk forståelse og centrale færdigheder for at fremme din karriere inden for en række finans-relaterede erhverv. Vi sigter mod at udstyre dig med væsentlige regnskabsmæssige og finansielle evner, herunder kritisk analyse, forskning og avanceret numeracy.

Programoversigt

Vores kandidatuddannelse er designet til at give eleverne en specialuddannelse inden for regnskab og finansiering, der passer til en række karriere inden for finanssektoren. Det vil give dig en forståelse af internationale regnskabsstandarder, globale finansielle markeder og faktorerne bag succes og fiasko i forskellige organisationer. Programmet vil også hjælpe dig med at udvikle praktiske færdigheder, som evnen til at evaluere regnskaber, estimere dagsværdier og sammenligne forskellige investeringer.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Ved at kombinere up-to-the-minute teori med praktisk anvendelse vil vores Master i finansiering forberede dig til et stort antal karriereindstillinger. Ved at kombinere u ... [+]

Kombinerer up-to-the-minute teori med praktisk anvendelse, vil vores Masters in Finance forberede dig til et stort antal karrieremuligheder. Dette Masters-program er blevet udformet for at give dig mulighed for at skræddersy dine læringer til dine karrieremuligheder. Programmet giver dig mulighed for at blande forskellige områder af økonomi eller specialisere sig i:

SelskabsfinansieringEnergimarkederFinansiereProgramoversigt

De praktiske, teoretiske og numeriske færdigheder, der læres gennem programmet, samt det globale perspektiv, der vil blive opnået gennem klasseværelset læring og diskussion, vil efterlade dig godt kvalificeret til en række finansrelaterede erhverv. Vi forventer, at kandidater tager stilling til virksomheder som Big 4, med investerings- og forretningsbanker; markeds- og forbrugerforskningscentre fondsstyringsfirmaer; energiforbrug og rådgivningsvirksomheder; samt med de offentlige sektorer med ansvar for finanssektoren, energi- og klimaændringspolitikken.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Edinburgh Business School

Virkemåden på de finansielle markeder og levering af finansielle tjenesteydelser påvirker en række virkelige problemer, herunder jobskabelse og kreditgodkendelse. Vores f ... [+]

Virkemåden på de finansielle markeder og levering af finansielle tjenesteydelser påvirker en række virkelige problemer, herunder jobskabelse og kreditgodkendelse. Vores fagligt mindede nye MSc i økonomi, teknologi og politik , den første af sin art i verden, adresserer det vidensforskel, der skabes af tempoet i teknologisk omdannelse i finansielle tjenester og markeder.

Læringsresultater

Denne kandidatseksamen sidder i krydset mellem de tre vigtigste drivkræfter i en moderne økonomi - finansielle tjenesteydelser og markeder, teknologi og politik.

Udover at levere en solid forståelse af centrale teoretiske økonomi og økonomiske begreber, opfordrer denne MSc potentielle fremtidige ledere til at analysere og udfordre den accepterede finansielle opsætning.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Business School The University of Edinburgh 29 Buccleuch Place
EH8 9JS Edinburgh, Skotland, Det Forenede Kongerige