University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

School of Engineering og Digital Arts har et fremragende ry anerkendt for både kvaliteten af ​​vores undervisning og virkningen af ​​vores forskning.

En specialskole, der kombinerer teknik, teknologi og digitale medier, er vores blandede ekspertise velegnet til behovene i det 21. århundrede. Fremadrettet og kulturelt forskelligartet, er vi forpligtet til at udvikle beskæftigelsesmæssige og etiske kandidater, der vil have en positiv indflydelse på samfundet. egen bygning, vi er små nok til at lære alle vores elever at kende som enkeltpersoner og medarbejdere og studerende arbejder i et meget venligt miljø.

Skolen blev etableret for over 50 år siden og har udviklet en topkvalitets undervisnings- og forskningsbase, der modtager fremragende bedømmelser i både undersøgelser og undervisningsevalueringer. Engageret i forskning i høj kvalitet inden for kommunikation , intelligente interaktioner og instrumentering og kontrol med betydelig national og international betydning har vi konsekvent tiltrukket betydelige forskningsmidler fra Det Forenede Kongeriges forskningsråd, europæiske forskningsprogrammer, industrielle og kommercielle virksomheder, offentlige myndigheder og andre og vores ekspertise giver os mulighed for hurtigt at reagere på nye udviklinger. I den seneste Research Excellence Framework (REF) blev 98% af vores forskning vurderet af international kvalitet.

Vi forbereder vores studerende til en bred vifte af erhverv, der sætter dem i stand til at forfølge dynamisk professionel karriere i Storbritannien og i udlandet.

Vores 33 akademiske medarbejdere og over 130 postgraduate studerende og forskningspersonale udgør teams, der giver et ideelt fokus for effektivt at understøtte et højt niveau af forskningsaktivitet. Der er en blomstrende studerendes befolkning, der studerer for ph.d.-grader i et særligt venligt og støttende undervisnings- og forskningsmiljø.

Undervises kurser

E NGINEERING

· Avanceret Kommunikationsteknologi (RF Teknologi og Telekommunikation) (MSc)

· Advanced Communications Engineering (trådløse systemer og netværk) (MSc)

· Advanced Electronic Systems Engineering (MSc)

· Informationssikkerhed og biometri (MSc)

D IGITAL ARTS

· Computer Animation (MSc)

· Digital Visual Effects (MSc)

FORSKNINGSGRÆNSER

· Digital Arts MSc, PhD

· Elektronisk ingeniørfag MSc, ph.d.

Spændende karrieremuligheder

For at være i stand til at imødekomme kravene til et konkurrencedygtigt arbejdsmarked skal du erhverve et højt niveau af akademisk viden og udvikle overførbare færdigheder, som kan anvendes på alle aspekter af beskæftigelsen. I Kent tilbyder vi en omfattende pakke af uddannelsesprogrammer , karriere rådgivning og frivilligt arbejde og betalte jobmuligheder for at forbedre dine karrieremuligheder på en global arbejdsplads. Hvert af vores kursus sider har mere detaljeret information om færdigheder og karriere specifikke for det pågældende program.

Kent har en fremragende postgraduate jobbeskrivelse: 92% af vores ph.d.-studerende, der blev eksamen i 2017 og svarede på en national undersøgelse, var i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder (DLHE).

Tværfagligt Fællesskab

Postgraduate studerende erfaring på Kent går langt ud over dine akademiske studier. Vores tværfaglige postgraduate samfund giver medarbejdere og studerende mulighed for at interagere og udveksle ideer med andre uden for deres specialisme.

Vi tilbyder også en stærk ramme for støtte gennem vores Graduate School. Skolen er forpligtet til udvikling af karrierefærdigheder for alle elever, demonstreret af vores avancerede træningsværksteder, Global Skills Award og Researcher Development Program.

Postgraduate ressourcer

School of Engineering og Digital Arts har en bred vifte af hardware og software til image-opkøb og -behandling og faciliteter til design af indlejrede systemer ved hjælp af programmerbar logik- og chipteknologi, der understøttes af CAD-værktøjer og udviklingssoftware fra internationale virksomheder, herunder CadenceTM, XilinxTM, AlteraTM, National Instruments® og Mentor GraphicsTM. En komplet serie af Matlab / Simulink® værktøjer er til rådighed. Vores instrumentationslaboratorium har flerfasestrømme og forbrændingsprøve rigge, der kan generere en række virkelige, omend reducerede industrielle processer.

Der er værktøjer til softwareudformning af RF-, antenne- og fotoniske systemer (såsom ADSTM, CSTTM, HFSSTM og VPITransmissionMakerTM) og efterfølgende test med netværk og spektrumanalysatorer op til 110 GHz, vilkårlig bølgeformgenerator til 12 GSa / s, højhastigheds prøveudtagning oscilloskop til 100 GSa / s, on-wafer prober og højkvalitets anechoic kamre.

Dens omfattende digitale medier computing ressourcer omfatter førende pc-arbejdsstationer, der kører AliasTM Maya og Foundry Nuke, et fotografisk studie og et produktionsstudio med grøn skærm.

En aktiv skole

Som kandidatstuderende er du en del af et blomstrende forskningsmiljø og modtager støtte gennem et omfattende program for individuel overvågning, specialiserede forskningsseminarer, generelle færdighedsuddannelsesprogrammer og generel afdelingscolloquia, normalt med eksterne højttalere. Vi opfordrer dig til at deltage i og præsentere dit arbejde på større konferencer samt deltage i vores interne konference- og seminarprogrammer. Vores skoles atmosfære er uformel og venlig og har i centrum et blomstrende og forskelligartet postgraduate samfund fra hele verden verdenen. Vi har også et livligt fællesskab af studerende og kandidater, der deltager i vores sociale medier samfund på Facebook og Twitter, som du opfordres til at være en del af.

Hvorfor ikke besøge vores YouTub e-kanal for at kigge på vores salgsfremmende videoer og elevarbejde plus en virtuel rundvisning på vores skole.

Finansiel støtte

Universitetet har en stipendium på over 11 mio. £ til støtte for vores postgraduate samfund. Studerende studie er en betydelig investering i din fremtid, en der høster en levetid af fordele, og vi har udtænkt en række pakker for at sikre, at du har den nødvendige økonomiske support. Vi har fulde præmier til støtte for ph.d.-forskningskandidater, undervisningspriser til dem, der studerer undervises Master og loyalitetsrabatter for vores alumner. Med kandidatlån til kandidatuddannelser kan studerende, der er berettigede, låne op til 10,609 £.

Applikationer

Du kan søge online på universitetets hjemmeside.

Kontaktoplysninger

For yderligere information kontakt venligst Tara Sutton, Rekrutteringskoordinator i School of Engineering og Digital Arts:

E-mail: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Tlf: 44 1227 827323

Postadresse:
School of Engineering og Digital Arts
Jennison Building
University of Kent
Canterbury
Kent, CT2 7NT
Det Forenede Kongerige

Hjemmeside: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Placeringer

Canterbury

Jennison Bldg

Address
The University of Kent,
Jennison Building

CT2 7NT Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0)1227 823246

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig