Læs den officielle beskrivelse

Om os

Antropologisk og Bevarelsesskole er et multinationalt forskningsmiljø, der stræber efter virkelighedens virkninger. Vores kreative foredragsholdere, internationalt anerkendt forskning, state-of-the-art laboratoriefaciliteter og indbydende studieområder skaber et inspirerende læringsmiljø.

  • Guld i Undervisnings Excellence Framework, den højest mulige rating
  • 15. for antropologi i Complete University Guide 2019
  • 88% af antropologistudenterne, der reagerede på National Student Survey 2018, var tilfredse med deres kursus generelt

Vores vision

Vi anerkender betydningen af ​​den grundlæggende sammenhæng mellem det menneskelige samfund, den menneskelige udvikling og det naturlige miljø. Dette er nøglen til vores styrke: Ved at nedbryde barriererne mellem natur- og samfundsvidenskaberne kan vi udforske relationerne mellem mennesker og den verden vi lever i og søge løsninger på de udfordringer, vi står overfor. Vi ønsker at være verdensforandringer, og vi vil have, at du er med på dette eventyr.

Inspirerende undervisning

Vores højt motiverede akademiske medarbejdere lærer en bred vifte af moduler, der informeres af den nyeste forskning. Deltagerne sikrer, at du udvikler praktiske, akademiske, faglige og internationaliseringsfærdigheder sammen med teori og grundlæggende viden. Vi lægger stor vægt på at lære gennem erfaring, og derfor tilbyder de fleste programmer udflugter og, hvor det er relevant, undervisning i vores banebrydende laboratoriefaciliteter og campusbaserede feltsteder.

Vi ønsker at dele vores passion for vores arbejde med dig. Vi sætter stor pris på vores inklusiv og internationale skole samfund, der skaber et læringsmiljø rig på kultur, mangfoldighed og intellektuel udfordring.

Støttende elevmiljø

Skolen giver et indbydende miljø. Vores foredragsholdere er ivrige efter at lytte og tilbyde rådgivning, der arbejder med dig for at sikre, at du når dit fulde potentiale. Vores elever er en motiveret og ambitiøs gruppe, der nyder godt af at arbejde sammen og støtte hinanden.

Alle studerende tildeles en personlig akademisk rådgiver. Du har også adgang til vores Student Pastoral Support Co-ordinator, der tilbyder support, vejledning og skiltning til yderligere tjenester til både personlig velfærd og akademiske spørgsmål.

Forskning excellence

Vi tror på den intime forbindelse mellem undervisning og forskning, som sikrer, at vores moduler er inspirerende, relevante og tankevækkende. Vores lærere og forskerstuderende er involveret i spændende projekter i Storbritannien og rundt om i verden. Vi fremmer innovativ og tværfaglig forskning, der ledsages af vores forskningscentre.

Vores forskningspersonale er aktive på akademiske og faglige konferencer, både nationalt og internationalt, og udgiver i førende tidsskrifter. Deres arbejde tiltrækker ofte global medie opmærksomhed, og en række af vores medarbejdere og studerende har modtaget prestigefyldte priser for deres forskning og dets bidrag til videnskab og virkelige spørgsmål. Disse omfatter Whitley Awards, RSPB Conservation Science Awards, Fremtidens Nature Awards, Distinguished Ethnobotanist of the Year og Richard Evans Schultes Research Award.

State-of-the-art faciliteter

Skolen tilbyder studerende og forskergrupper med fremragende faciliteter, der er udstyret med state-of-the-art udstyr og ressourcer. Vi har dedikerede laboratorier til dyr postkranisk udvikling, økologi, etnobiologi, human osteologi, genetik, virtuel palæoantropologi og visuel antropologi.

Vores undervisningsrum er fuldt udstyret med audiovisuelle evner, og vores computersuite er indrettet med 32 pc'er med HD-opløsning og premium hardware.

Spændende perspektiver

At studere med Antropologi og Bevaringsskole udstyre dig til en vellykket karriere. Udover at give en førsteklasses akademisk oplevelse udvikler vi også dine overførbare færdigheder som kommunikation, teamarbejde, problemløsning og computerfærdighed.

Du drager fordel af de omfattende forsknings- og forretningsnettet dyrket af vores medarbejdere. Med ugentlige seminarer, årlige forelæsninger og beskæftigelsesmuligheder messer tiltrække verdensberømte og feltledende eksperter, har du mange muligheder for at blive inspireret og udvikle dine egne kontakter.

I løbet af de sidste 25 år har vores studerende været ved at holde nøgleroller i nogle af verdens mest innovative og vellykkede bæredygtighedsinitiativer og arbejde i en bred vifte af organisationer, herunder Global Diversity Foundation, Harvard Economic Botany Museum og Porchlight Homelessness Charity .

Beliggenhed

Antropologi og Bevarelsesskole er baseret på vores Canterbury campus med sine førsteklasses akademiske og fritidsfaciliteter. Vi er udstyret med de nyeste ressourcer, og vores smukke omgivelser byder på masser af rolige områder at studere og slappe af.

Alt hvad du behøver på campus er inden for gåafstand, herunder en dagligvarebutik, en boghandel, bank, biograf, teater, et medicinsk center og et apotek. Du kan gå ud af campus for at udforske byens middelalderlige bygninger, historiske pubber og et væld af butikker; London og Frankrig er kun en times kørsel med tog.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Dette program er designet som et avanceret kursus i social antropologi og er for studerende, der allerede har studeret antropologi enten som en gradskursus eller som en d ... [+]

Antropologi er stolt af sit indgående og tværfaglige fokus. Det tager en holistisk tilgang til det menneskelige samfund, der kombinerer biologiske og sociale perspektiver.

Oversigt

Dette program er designet som et avanceret kursus i social antropologi og er for studerende, der allerede har studeret antropologi enten som en gradskursus eller som en del af en kandidatuddannelse på bachelorniveau. Det giver en grundig generalistisk uddannelse i antropologi og er fremragende forberedelse til dem, der går i gang med forskeruddannelser i antropologi eller har til hensigt at komme ind på fagområder, hvor antropologisk træning er fordelagtig.

Hvorfor studere hos os?Et års kandidatuddannelseForpligtet til praksis-ledet teori undervist af aktive forskere.Praktiske metoder træner for at forberede dig til selvstændig forskning.Et bredt udvalg af valgfrie moduler giver mulighed for yderligere specialisering inden for ekspertise.Regionale specialiteter omfatter Amazon, Sydøstasien og Sydasien, Europa, Mellemøsten, Mellemamerika, New Guinea og Polynesien.Mulighed for at udvikle færdigheder inden for visuel antropologi gennem moduler i antropologisk brug af fotografering, film og video.Specialisering i anvendelse af computere og it til antropologisk forskning og praksis.Små grupper og fremragende faciliteterMulighed for at deltage i vores årlige ekskursion til Museum for Arkæologi og Antropologi, Cambridge.Nationale vurderinger... [-]
Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

MSc i Bevarelse og Udvikling af Landdistrikter undersøger de spørgsmål, der ligger til grund for debatten om bevarelse og udvikling af landdistrikterne, og tilbyder prakt ... [+]

På grund af høje interesser i 2018/19 ansøgninger til dette program vil lukke søndag den 17. juni. Ansøgninger modtaget efter denne dato vil blive betragtet individuelt, og ansøgere kan placeres på en venteliste, hvis yderligere pladser bliver tilgængelige.

Oversigt

MSc i Bevarelse og Udvikling af Landdistrikter undersøger de spørgsmål, der ligger til grund for debatten om bevarelse og udvikling af landdistrikterne, og tilbyder praktiske og metodologiske redskaber til at arbejde på grænsefladen mellem bevarelse og udvikling af landdistrikter.

Forholdet mellem bevarelse og udvikling af landdistrikterne kan bedst beskrives som en urolig alliance: På den ene side er der en betydelig fælles grund mellem dem for at forhindre miljøforringelse, men på den anden side er de ofte i direkte konflikt. Denne Pathway undersøger de spørgsmål, der ligger til grund for debatten om bevarelse / udvikling af landdistrikterne, og tilbyder praktiske og metodologiske værktøjer til at arbejde i grænsefladen mellem de to.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

MSc i Conservation og International Wildlife Trade giver dig den videnbaserede database til at håndtere handel regulering og ledelse på både nationalt og internationalt n ... [+]

På grund af høje interesser i 2018/19 ansøgninger til dette program vil lukke søndag den 17. juni. Ansøgninger modtaget efter denne dato vil blive betragtet individuelt, og ansøgere kan placeres på en venteliste, hvis yderligere pladser bliver tilgængelige.

Oversigt

MSc i Conservation og International Wildlife Trade giver dig den videnbaserede database til at håndtere handel regulering og ledelse på både nationalt og internationalt niveau.

International dyrelivshandel er stor forretning og spænder fra højt volumen tømmer og fiskevarer til de mere traditionelle dyrelivsprodukter fra truede arter, der anvendes i gartnerier, kæledyr, læder og medicinalvirksomhed. International handel og overanvendelse er impliceret i nedgangen på omkring en tredjedel af truede arter.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

MSc i Bevaringsbiologi giver dig en vidensbase og den praktiske erfaring til at løse problemer i forbindelse med bevarelse af biodiversitet og biodiversitetsstyring. ... [+]

På grund af høje interesser for 2018/19 ansøgninger til dette program vil lukke søndag den 17. juni. Ansøgninger modtaget efter denne dato vil blive betragtet individuelt, og ansøgere kan placeres på en venteliste, hvis yderligere pladser bliver tilgængelige.

Oversigt

MSc i Bevaringsbiologi giver dig en vidensbase og den praktiske erfaring til at løse problemer i forbindelse med bevarelse af biodiversitet og biodiversitetsstyring.

Den moderne bevarelsesvidenskab overstiger de traditionelle grænser for biologi, økologi og miljøledelse. Dagens ledere af biodiversitet er nødt til at kende på en bred vifte af specialiserede områder, fra befolkningsøkologi og menneskelig samfundsudvikling til internationale dyrelivshandler og bevaringsøkonomi samt de nyeste teknikker til genopretning af truede arter.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Dette program lægger stor vægt på kritisk tænkning og forståelse af både det brede felt for biologisk antropologi og specialismen indenfor. Kernen til programmet er udvik ... [+]

Oversigt

MSc i biologisk antropologi er et perfekt fundament for ph.d.-forskning: den giver den teoretiske baggrund, disciplinspecifik viden og avancerede, kvantitative forskningsmetoder.

Undervist af en af Storbritanniens største gruppe biologiske antropologer med en demonstreret rekord af verdensklasse forskning i menneskelig og primær adfærd, menneskelig udvikling og skeletbiologi denne innovative etårige MSc giver dig mulighed for at fokusere dine studier gennem en af to ruter:

Human-og Primate Behavior-ruten kombinerer principper for evolutionær antropologi og opførsel af menneskelige og ikke-menneskelige primater med aspekter af evolutionær social, kognitiv og retsmedicinsk psykologi (tidligere MSc i Evolution og Human Behavior).... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Etnobotanien er kendetegnende tværfaglig, der involverer viden og anvendelse af planter og deres økologi i sammenhæng med deres kulturelle, sociale og økonomiske betydnin ... [+]

Etnobotanien er kendetegnende tværfaglig, der involverer viden og anvendelse af planter og deres økologi i sammenhæng med deres kulturelle, sociale og økonomiske betydning.

Oversigt

Ethnobotany er undersøgelsen af ​​sammenhængen mellem mennesker og planter, historisk og tværkulturelt, især planternes rolle i menneskelig kultur og praksis, hvordan mennesker har brugt og modificerede planter, og hvordan de repræsenterer dem i deres videnskabelige systemer.

Dette program kombinerer antropologiske undersøgelser af menneskelig miljøinteraktion og sociokulturel viden om planter i forskellige dele af verden med økologi, bevaringsvidenskab, biodiversitetsstyring og klimaforskning. Det dækker også lægemiddelanvendelse og etnofarmakologi, plantebeskyttelse og bæredygtig forvaltningspraksis, taksonomi og økonomisk botanik. Studerende vil modtage praktik i blandede metoder og lære at udføre tværfaglig forskning i etnobotanier, som forberedelse til doktorgradsforskning eller en karriere inden for beslægtede områder.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Lær de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at genoprette menneskelige rester i marken. Få den teoretiske viden, der er nødvendig for at rekonstruere biologiske p ... [+]

Dette nye MSc program udstyrer dig med evnen til at udgrave og analysere menneskelige rester.

Oversigt

Lær de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at genoprette menneskelige rester i marken. Få den teoretiske viden, der er nødvendig for at rekonstruere biologiske profiler fra hårdt væv, understøttet af laboratoriebaseret træning.

Du lærer af et team af internationalt respekterede akademikere med stor faglig erfaring. Du har mulighed for at få adgang til en af ​​de største menneskelige skeletsamlinger i Storbritannien, med omfattende skeletpatologi og ledsagende røntgenbilleder. Samlingen er kureret af Skeletalbiology Research Center, i skolens Human Osteology Research Laboratory.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc Conservation field trip to Scotland

What is Anthropology?

Should oil palm be banned?

Marlowe Building
Address
School of Anthropology and Conservation, Marlowe Building, The University of Kent
CT2 7NR Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 1227 824689