University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Antropologisk og Bevarelsesskole er et multinationalt forskningsmiljø, der stræber efter virkelighedens virkninger. Vores kreative foredragsholdere, internationalt anerkendt forskning, state-of-the-art laboratoriefaciliteter og indbydende studieområder skaber et inspirerende læringsmiljø.

  • Guld i Undervisnings Excellence Framework, den højest mulige rating
  • 15. for antropologi i Complete University Guide 2019
  • 88% af antropologistudenterne, der reagerede på National Student Survey 2018, var tilfredse med deres kursus generelt

Vores vision

Vi anerkender betydningen af ​​den grundlæggende sammenhæng mellem det menneskelige samfund, den menneskelige udvikling og det naturlige miljø. Dette er nøglen til vores styrke: Ved at nedbryde barriererne mellem natur- og samfundsvidenskaberne kan vi udforske relationerne mellem mennesker og den verden vi lever i og søge løsninger på de udfordringer, vi står overfor. Vi ønsker at være verdensforandringer, og vi vil have, at du er med på dette eventyr.

Inspirerende undervisning

Vores højt motiverede akademiske medarbejdere lærer en bred vifte af moduler, der informeres af den nyeste forskning. Deltagerne sikrer, at du udvikler praktiske, akademiske, faglige og internationaliseringsfærdigheder sammen med teori og grundlæggende viden. Vi lægger stor vægt på at lære gennem erfaring, og derfor tilbyder de fleste programmer udflugter og, hvor det er relevant, undervisning i vores banebrydende laboratoriefaciliteter og campusbaserede feltsteder.

Vi ønsker at dele vores passion for vores arbejde med dig. Vi sætter stor pris på vores inklusiv og internationale skole samfund, der skaber et læringsmiljø rig på kultur, mangfoldighed og intellektuel udfordring.

Støttende elevmiljø

Skolen giver et indbydende miljø. Vores foredragsholdere er ivrige efter at lytte og tilbyde rådgivning, der arbejder med dig for at sikre, at du når dit fulde potentiale. Vores elever er en motiveret og ambitiøs gruppe, der nyder godt af at arbejde sammen og støtte hinanden.

Alle studerende tildeles en personlig akademisk rådgiver. Du har også adgang til vores Student Pastoral Support Co-ordinator, der tilbyder support, vejledning og skiltning til yderligere tjenester til både personlig velfærd og akademiske spørgsmål.

Forskning excellence

Vi tror på den intime forbindelse mellem undervisning og forskning, som sikrer, at vores moduler er inspirerende, relevante og tankevækkende. Vores lærere og forskerstuderende er involveret i spændende projekter i Storbritannien og rundt om i verden. Vi fremmer innovativ og tværfaglig forskning, der ledsages af vores forskningscentre.

Vores forskningspersonale er aktive på akademiske og faglige konferencer, både nationalt og internationalt, og udgiver i førende tidsskrifter. Deres arbejde tiltrækker ofte global medie opmærksomhed, og en række af vores medarbejdere og studerende har modtaget prestigefyldte priser for deres forskning og dets bidrag til videnskab og virkelige spørgsmål. Disse omfatter Whitley Awards, RSPB Conservation Science Awards, Fremtidens Nature Awards, Distinguished Ethnobotanist of the Year og Richard Evans Schultes Research Award.

State-of-the-art faciliteter

Skolen tilbyder studerende og forskergrupper med fremragende faciliteter, der er udstyret med state-of-the-art udstyr og ressourcer. Vi har dedikerede laboratorier til dyr postkranisk udvikling, økologi, etnobiologi, human osteologi, genetik, virtuel palæoantropologi og visuel antropologi.

Vores undervisningsrum er fuldt udstyret med audiovisuelle evner, og vores computersuite er indrettet med 32 pc'er med HD-opløsning og premium hardware.

Spændende perspektiver

At studere med Antropologi og Bevaringsskole udstyre dig til en vellykket karriere. Udover at give en førsteklasses akademisk oplevelse udvikler vi også dine overførbare færdigheder som kommunikation, teamarbejde, problemløsning og computerfærdighed.

Du drager fordel af de omfattende forsknings- og forretningsnettet dyrket af vores medarbejdere. Med ugentlige seminarer, årlige forelæsninger og beskæftigelsesmuligheder messer tiltrække verdensberømte og feltledende eksperter, har du mange muligheder for at blive inspireret og udvikle dine egne kontakter.

I løbet af de sidste 25 år har vores studerende været ved at holde nøgleroller i nogle af verdens mest innovative og vellykkede bæredygtighedsinitiativer og arbejde i en bred vifte af organisationer, herunder Global Diversity Foundation, Harvard Economic Botany Museum og Porchlight Homelessness Charity .

Beliggenhed

Antropologi og Bevarelsesskole er baseret på vores Canterbury campus med sine førsteklasses akademiske og fritidsfaciliteter. Vi er udstyret med de nyeste ressourcer, og vores smukke omgivelser byder på masser af rolige områder at studere og slappe af.

Alt hvad du behøver på campus er inden for gåafstand, herunder en dagligvarebutik, en boghandel, bank, biograf, teater, et medicinsk center og et apotek. Du kan gå ud af campus for at udforske byens middelalderlige bygninger, historiske pubber og et væld af butikker; London og Frankrig er kun en times kørsel med tog.

Placeringer

Canterbury

Marlowe Building

Address
School of Anthropology and Conservation,
Marlowe Building, The University of Kent

CT2 7NR Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1227 824689

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig