University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores Tekniske Fakultet er den største i Skotland. Vi er også en af ​​de største, bedst udstyrede engineering fakulteter i Storbritannien.

Vi er hjemsted for over 5.000 studerende fra 100 lande. Du kan vælge at studere i nogen af ​​vores otte verdens førende afdelinger.

Vores imponerende udvalg af over 40 bachelorstuderende, postgraduate og professionel udvikling kurser tilbyde dig en ingeniøruddannelse passer til dine behov.

Vores medarbejdere og studerende udføre forskning, der gør en reel effekt, der leverer løsninger til mange af de globale udfordringer, der er i dag står over for samfundet.

Hvis du er seriøs omkring en karriere som ingeniør, Strathclyde er stedet at være.

Hvorfor vælge Strathclyde for teknik

Du kan blive en Chartered Engineer

Alle vores bachelor Engineering programmer er fuldt akkrediteret af de relevante faglige Engineering institutioner. Dette giver vores kandidater til at blive berettiget til Chartered Engineer status. Mange af vores postgraduate grader er også akkrediteret.

Vi har en bred vifte af ingeniøruddannelser

Vi tilbyder mere end 40 bachelor-kurser, der dækker en bred vifte af discipliner. Vores postgraduate kursus portefølje har også over 40 baner og er en af ​​de største i Storbritannien. Du kan studere vores undervist i en af ​​vores otte afdelinger:

arkitektur Biomedicinsk teknik Kemiske & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil og miljøteknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Design, Fremstilling & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkitektur hav og skibsteknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Vi kan hjælpe dig med at nå dine beskæftigelsesmæssige ambitioner

Vores stærke forbindelser til industrien at sikre, at næsten 90% af vores kandidater er i fuldtidsjob eller videre studier inden seks måneder efter eksamen.

Vi tilbyder et stort udvalg af stipendier

Vi har en af ​​de største porteføljer af stipendier på tilbud af enhver Engineering Fakultet i Storbritannien.

Du vil nyde godt af vores forskning ekspertise

Vi har et af de største forskningsprojekter porteføljer i Storbritannien ved £ 85.000.000 - og voksende.

Tre af vores afdelinger placeres først i Skotland på forskning magt. Syv af vores otte afdelinger rang i top 10 i England på forskning effekt (REF 2014).

Tag et kig på vores forskning.

Vi har stærke forbindelser med industrien

Vores studerende er ofte givet mulighed for at arbejde på rigtige industriens udfordringer. De kan have form af projekter tildelt af eksterne virksomheder.

Vores studerende gavn af vores unikke årlige rekruttering og networking middag, 'Gala'. Næsten 50 graduate rekruttere virksomheder deltage i middagen.

Vi er nummer et skotsk universitet for vores viden Transfer Partnership ydeevne. Vi er i top tre i Storbritannien.

Strathclyde er syvende i ligaen af ​​entrepreneurielle universiteter i Storbritannien. Vi har genereret mere end 40 spin-out virksomheder til dato. Vi har også fået mere end 160 patenter og licensaftaler. Disse har genereret mere end € 56M i royaltyindtægter.

Vi har verdensklasse faciliteter

Vi har for nylig afsluttet en £ 40.000.000 investeringsprogram i Engineering faciliteter og support infrastruktur. Som studerende har du adgang til udstyr og arbejdsområder state-of-the-art.

Læs mere om vores faciliteter.

Placeringer

Glasgow

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Address
Engineering Faculty Office,
University of Strathclyde,
Room 5.25, Royal College Building,
204 George Street

G1 1XW Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0)141 548 2749

Aalborg

Address
Aalborg, Danmark

Hamborg

Address
Hamborg, Hamborg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MSc