Læs den officielle beskrivelse

Om os

På University of Stirling er forskellen i vores DNA-forsynende uddannelse med en hensigt og udførelse af forskning, der hjælper med at forme samfundet.

Vi er et internationalt universitet med en banebrydende ånd og et globalt ry for undervisning og forskning af høj kvalitet. Vi er lidenskabelige med at skabe indflydelse på alt, hvad vi gør.

Stirling er et sted hvor evne - ikke baggrund - er værdsat.

Vores omdømme

Gør vores indflydelse ved at tænke anderledes

Siden starten i 1967 har University of Stirling altid været drevet af transformativ tænkning og en ånd af innovation. Vores mission er at gøre alt, hvad vi kan for at give vores elever den viden og ekspertise, der skal gøre deres indflydelse i verden.

Alt, hvad vi gør, gør en positiv forskel for folks liv. Vi er en agent for forandring, forbinder mennesker, nyskabende og omdanner livet for vores elever, medarbejdere og de globale samfund, vi tjener. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gøre en forskel for samfundet. Det er, hvordan vi har tjent vores globale ry for højkvalitetsundervisning og internationalt anerkendt forskning.

Stirlingforskning: Ændring af liv

Vores mål er simpelt. Fra at fodre verden til at bruge psykologi til at fange kriminelle, vil vi takle de globale problemer i vores tid. Vores tværfaglige forskere udfordrer antagelser, nyskabende tænkning og finde løsninger.

Vores forskningstemaer er:

  • Lever godt
  • Kulturer, samfund og samfund
  • Global sikkerhed og modstandsdygtighed

Vores vision

At blive anerkendt over hele verden som et universitet, der adresserer samfundets behov gennem nyskabende og tværfaglig forskning; læring og undervisning af højeste kvalitet og ved at dele vores viden med verden.

Positioneringsopgørelse

På University of Stirling er vores tænkere lyse, nysgerrige og innovative.

Alt vi gør som institution og som enkeltpersoner har formåen og indflydelse. Dette former vores kultur, vores personlighed og vores tankegang. Det opfordrer os til at udfordre status quo og skubbe normen. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gavne samfundet og gøre en forskel for de samfund, vi tjener.

Vi bruger vores tankegang til at forbedre alt. Ved at forbinde, forny og omdanne, tror vi, at vores tænkning kan ændre verden.

Vores mission

Vores bidrag og tilgang er defineret af:

  • Udvikling af mennesker og hjælpe samfundet gennem udøvelse og forståelse af viden. Vi skaber betingelserne for nyskabende, tværfaglig forskning og formidler det vi har lært til den globale verden på en klar og nyttig måde.
  • Transformere vores studerendes og personalers liv ved at give dem muligheder for at nå deres fulde potentiale intellektuelt og følelsesmæssigt; ved at gøre dem elastiske og give dem de færdigheder, de har brug for til den moderne verden; og ved at indgyde dem en følelse af ansvar for at fremme det offentlige gode.
  • Oprettelse af globale borgere, der arbejder i partnerskab med regeringer, erhvervsliv, den offentlige og tredje sektor og kolleger i andre institutioner for at identificere og imødekomme samfundets skiftende behov.

Vores værdier

Excellence

Ledende vejen globalt i vores områder af forskningskompetencer og gennem levering af en fremragende læringserfaring.

Åbenhed

At være åben i alt, hvad vi gør, kommunikere universitetets arbejde og værdien til den bredere verden og engagere folk i leveringen af ​​vores vision.

Ambition

Vokser universitetet på innovative måder, indlejrer bæredygtighed og gør det til en rollemodel for sektoren.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Stirling

På dette kandidatuddannelse lærer du at producere fint, nuanceret skrift og en masse arbejde i enten poesi, fiktion eller kreativ non-fiction. ... [+]

Oversigt

På dette kandidatuddannelse lærer du at producere fint, nuanceret skrift og en masse arbejde i enten poesi, fiktion eller kreativ non-fiction. Vi kombinerer intensive forfatteres workshops, teknikfokuserede klasser og en-til-en-undervisning af fornemte forfattere, sammen med fascinerende og nyttige besøg fra forfattere, agenter og forlag for at hjælpe dig med din kreative rejse.

Kurset er designet til at udvikle dit skrive talent. Det giver dig mulighed for intensivt at fokusere på et projekt, mens du engagerer dig i en række genrer og arbejdspraksis, der bygger på vores rige ekspertise inden for nutidig litteratur, forlag, film, medier og journalistik. Du vil også udvikle færdigheder i lytning, redigering og peer feedback.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling 's MLitt Det gotiske fantasi kursus giver dig den enestående mulighed for at fordybe dig i den gotiske videnskabelige anerkendelse. Vores er en ... [+]

Oversigt

Samtidskultur fremhæver en genoplivet interesse for gotisk - fra den nuværende mode for en horrorfilm og den ekstraordinære succes forfattere som Stephen King og Stephenie Meyer til manifestationer af en alternativ gotisk impuls i mode, musik og livsstil.

University of Stirling 's MLitt Det gotiske fantasi kursus giver dig den enestående mulighed for at fordybe dig i den gotiske videnskabelige anerkendelse. Vores er en af ​​de få masteruddannelser verden over, der udelukkende er viet til det akademiske studie af det dynamiske og stadigt voksende felt af gotiske studier.

Vi giver en streng og intensiv historisk undersøgelse af gotisk litterære oprindelse og udvikling, og kortlægger dens spredning i en bred vifte af medier og nationale sammenhænge.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette masteruddannelse er en del af SASP-programmet - hvilket er Skotlands førende center for kandidatstudier i filosofi og en af ​​de højest rangerede og største filosof ... [+]

Oversigt

Dette masteruddannelse er en del af SASP-programmet - hvilket er Skotlands førende center for kandidatstudier i filosofi og en af ​​de højest rangerede og største filosofiske skoler i Det Forenede Kongerige. Det har også en fremragende placering rekord for sine kandidater.

Kurset er primært designet til nyere filosofiske kandidater og tjener som forberedelsesår for adgang til postgraduate forskning ved at give dig et solidt fundament af generel forståelse og færdigheder i filosofi. Disse færdigheder vil give dig et solidt grundlag for filosofisk forskning.

MLitt er et etårigt undervist kursus, der hovedsageligt leveres i St. Andrews af personale fra begge universiteter. Efter at have fået MLitt, kan du gå videre til en ph.d.-studerende på enten Stirling eller St. Andrews. Tidligere kandidater er også gået videre til førende institutioner i Storbritannien og i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Stirling Center for International Publishing and Communication ved University of Stirling er et verdensledende center for forskeruddannelser, der tilbyder en omfattende o ... [+]

Oversigt

Stirling Center for International Publishing and Communication ved University of Stirling er et verdensledende center for forskeruddannelser, der tilbyder en omfattende og sammenhængende tilgang til alle former for udgivelse.

Du udvikler ekspertviden af ​​hele forlagsprocessen i både trykte og digitale miljøer - fra planlægning, redigering og produktion til marketing og publicering. Vi opdaterer indholdet af dette kursus hvert år for at afspejle de hurtige ændringer, der omdanner branchen, så du vil uddanne med banebrydende færdigheder og viden om nuværende praksis og standarder for forlagsbranchen.

Dette kursus er krævende, stimulerende og fornøjeligt - det er derfor mange udgivere nu anser det for at svare til et års erfaring hos et forlag. Vores kandidater indtager ledende stillinger i både kommercielle og ikke-for-profit publikationsorganisationer over hele verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Med debat fortsætter over Skotlands politiske status, undersøger denne kandidatgrad i skotsk litteratur litteraturens rolle i formgivning af nationens billede og virkelig ... [+]

Oversigt

Med debat fortsætter over Skotlands politiske status, undersøger denne kandidatgrad i skotsk litteratur litteraturens rolle i formgivning af nationens billede og virkelighed. Du lærer at se skotsk skrift, ud fra et perspektiv formet af kritisk teori, såvel som traditionel litterær historie.

I løbet af fire århundreder af den skotske litterære fantasi udforsker dette kursus nøgletal, tekster og debatter fra Regal Union (1603) til nutid - ofte lægger litteraturskrift kernen i den kulturelle og politiske debat.

Du vil se på en bred vifte af forfattere, tekster og debatter fra den tidlige moderne til nutiden - herunder værkerne af Robert Burns, Walter Scott og James Hogg, lige igennem til nutidige forfattere som James Kelman, Janice Galloway og Kathleen Jamie. Vi vil også undersøge Robert Louis Stevenson, Nan Shepherds arbejde, Muriel Spark og for mange andre at nævne.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores Masters i Public Policy giver dig mulighed for at udvikle de konceptuelle, analytiske og praktiske færdigheder, du skal omdefinere verden af ​​politikker. Vi forber ... [+]

Oversigt

Vores Masters i Public Policy giver dig mulighed for at udvikle de konceptuelle, analytiske og praktiske færdigheder, du skal omdefinere verden af ​​politikker. Vi forbereder dig til en karriere i den offentlige sektor og kald, der bidrager til udvikling eller levering af offentlig orden.

Dette kursus er ekstremt fleksibelt, og du kan skræddersy det til dine særlige interesser. Kernemoduler om politikteori og praksis kombineres med valgfrie moduler i social forskning og politikrelevante discipliner. Hvis du ønsker at forfølge interesse for andre politikrelaterede discipliner, kan du også kombinere fokus på politik og forskning med muligheder på områder som:

lovøkonomiadfærdsmæssige videnskabsocial markedsføringenergimiljømæssig og international politik... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores Masters i Business og Management Research Methods er akkrediteret af Economic and Social Research Council (ESRC) og Scottish School of Social Science for uddannelse ... [+]

Oversigt

Vores Masters i Business og Management Research Methods er akkrediteret af Economic and Social Research Council (ESRC) og Scottish School of Social Science for uddannelse af ph.d.-studerende.

Du lærer at:

gennemføre ph.d.-forskning inden for erhvervslivet og ledelsenudstyre dig selv til en akademisk eller kommerciel karriere inden for business og management forskningforetage, evaluere, udføre eller forvalte forskning i de kommercielle, offentlige eller frivillige sektorer

MRes kursus har et stærkt praktisk fokus og træner dig i de avancerede færdigheder, der er nødvendige for business, management, økonomisk og politisk forskning. Vores mål er at hjælpe dig med at blive en forsker, der er:... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Kandidatuddannelsen i Historisk Forskning er et etårigt kursus, der er forskningsorienteret og giver dig mulighed for at specialisere sig på bestemte forskningsområder. ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i Historisk Forskning er et etårigt kursus, der er forskningsorienteret og giver dig mulighed for at specialisere sig på bestemte forskningsområder.

MRes er designet til at:

sætte dig i stand til at blive en veluddannet historikerdemonstrere din evne til at foretage forskning på ph.d.-niveau på Stirling eller andre universiteter i Storbritannien og i udlandet

Begge disse mål opnås gennem afslutning af uafhængige studie moduler, felt seminarer og færdighedsuddannelse udført under tilsyn. Du vil også blive tildelt en individuel vejledende til at styre din uafhængige undersøgelse og planlægge læseplanen for at afspejle dine interesser og behov.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Kandidatuddannelsen i humaniora giver dig mulighed for at forfølge et personlig skræddersyet studie af kandidatstudier i et struktureret, tværfagligt og forskningsdrevet ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i humaniora giver dig mulighed for at forfølge et personlig skræddersyet studie af kandidatstudier i et struktureret, tværfagligt og forskningsdrevet miljø. Det er fokuseret på dine interesser og er tilgængeligt på tværs af en bred vifte af discipliner i Det Naturvidenskabelige Fakultet. Du vil gennemføre et udvidet stykke forskning inden for et studieprogram designet sammen mellem dig og din vejleder. MRes kan forfølges til personlig eller karriereudvikling, eller som en skridt til doktorgradsstudier (PhD).

MRes er et etårigt, forskningsorienteret undervist kursus. Du er tildelt en vejleder eller vejledere, og sammen planlægger du en læseplan, der afspejler dine interesser og behov. Meget af dit arbejde består af selvstyret forskning med planlagte tilsynsmøder, der hjælper dig med at guide dig, diskutere dit arbejde og gennemgå udkast til indsendelser. Du har et andet udvalg af læringsmuligheder, der supplerer dit forskningsprojekt.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne tværfaglige kandidatgrad undervises i fællesskab af ledende akademikere inden for medie- og samfundsvidenskabelig forskning. Du får både en teoretisk og praktisk fo ... [+]

Oversigt

University of Stirling er rangeret 1 i Skotland og top 10 i Storbritannien for medie- og filmstudier (The Guardian University Guide 2018).

Denne tværfaglige kandidatgrad undervises i fællesskab af ledende akademikere inden for medie- og samfundsvidenskabelig forskning. Du får både en teoretisk og praktisk forståelse af samfundsvidenskabelige forskningsmetoder og lærer at anvende disse på medie- og kulturindustrien. Dækker samfundsvidenskab og humaniora tilgange, vores masters vil give dig solid, omfattende uddannelse i avancerede medier forskningsmetoder. Du vil blive opmuntret til at udforske dine egne forskningsinteresser, få virkelige erfaringer med forskning og udvikle din egen tilgang til forskning gennem hele kurset.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Stirling Center for International Publishing and Communication ved University of Stirling er et verdensledende center for postgraduate forskeruddannelser, der tilbyder ek ... [+]

Oversigt

Stirling Center for International Publishing and Communication ved University of Stirling er et verdensledende center for postgraduate forskeruddannelser, der tilbyder ekspertise inden for moderne og historisk udgivelse i Storbritannien og videre.

MRes Publishing Studies er et forberedelsesforberedende kandidatuddannelse, der giver eleverne mulighed for skræddersyet kandidatuddannelse inden for udgivelse af studier. Det giver også mulighed for at forberede sig til en ph.d. gennem koncentreret forskning med en specialisering inden for udgivelse.

Kurset hjælper dig med at udvikle en analytisk og forskningsdrevet tilgang til udgivelse. Det giver også maksimal fleksibilitet, så du kan skræddersy kurset, så det passer til dine forskningsinteresser og faglig praksis. Kandidater fra MRes kurset fortsætter ofte med at fortsætte med at studere, som for eksempel at forfølge en ph.d. gennem koncentreret forskning med en specialisering inden for udgivelse. Når det er sagt, giver kurset dig også mulighed for at undersøge dybtgående spørgsmål, der påvirker din nuværende praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne innovative Masters kursus forbereder dig til en karriere inden for pædagogisk forskning, uanset om du planlægger at gå på en doktorgrad eller tage din forskning i a ... [+]

Oversigt

Denne innovative Masters kursus forbereder dig til en karriere inden for pædagogisk forskning, uanset om du planlægger at gå på en doktorgrad eller tage din forskning i andre retninger.

Under ekspert vejledning af vores team af førende akademikere, vil du udvikle en bred vifte af forskningsevner. Du lærer at designe og planlægge forskningsprojekter og indsamle, analysere, fortolke og rapportere kvalitative og kvantitative data. På det tidspunkt du graduerer har du en dybere forståelse af de teoretiske, etiske, politiske og komparative aspekter af udførelsen af ​​pædagogisk forskning.

Kurset dækker også digitale metoder, og du bliver involveret i banebrydende forskningsprojekter, der i øjeblikket udføres af medarbejdere i Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Optjent en kandidatuddannelse i kriminologisk forskning fra Skotlands top-rangerede universitet for kriminologi (The Guardian University Guide 2020). Få ekspertuddannelse ... [+]

Optjent en kandidatuddannelse i kriminologisk forskning fra Skotlands top-rangerede universitet for kriminologi (The Guardian University Guide 2020). Få ekspertuddannelse i de nyeste metoder og tilgange.

Dette kursus giver dig ekspertuddannelse i de nyeste metoder og tilgange, der bruges i kriminologisk forskning. Vi er placeret 1. i Skotland og top 10 i England for kriminologi (The Guardian University Guide 2020).

Vi dækker principperne for indsamling, analyse og rapportering af kvalitative og kvantitative data, samtidig med at der tages hensyn til etik, pålidelighed og validitet. Du vil kritisk undersøge de teoretiske fundamenter, der understøtter kriminologi og socio-juridisk forskning, samt udforske spørgsmål med komparativ forskning og udvikle en forståelse af forholdet mellem kriminologi forskning og politisk beslutningstagning.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Stirling

Det faglige uddannelses- og ledelsesteam i Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har gennem en årrække arbejdet i partnerskab med lokale myndigheder og andre interessenter ... [+]

Oversigt

Det faglige uddannelses- og ledelsesteam i Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har gennem en årrække arbejdet i partnerskab med lokale myndigheder og andre interessenter for at udvikle dette højt ansete faglige uddannelseskursus. Disse kandidater i faglig uddannelse og lederskab er designet til at påvirke direkte på professionelle praksis og elevernes læringserfaringer og resultater.

Dette kursus trækker på nuværende forskning for at hjælpe dig med at udvikle en kritisk og spørgende tilgang til ledende faglig praksis i den nuværende politiske kontekst.

På baggrund af succesen og virkningen af ​​tidligere kurser tager de moduler, du tager på dette kursus, hensyn til den nuværende politik og General Education Council for Scotland's (GTCS) Professional Standards Framework (2012), der giver mulighed for at øve lederskab på alle niveauer.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
36 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Kurset giver dig mulighed for at udvikle viden, der er specifik for din rolle og indstilling. Relevante moduler er godkendt og akkrediteret af organisationer som Scottish ... [+]

Oversigt

Hvis du allerede er kvalificeret i socialt arbejde eller et beslægtet erhverv, er vores praktiske fagstudier den perfekte måde at udvide din ekspertise på.

Kurset giver dig mulighed for at udvikle viden, der er specifik for din rolle og indstilling. Relevante moduler er godkendt og akkrediteret af organisationer som Scottish Social Services Council (SSSC) . Du har mulighed for at bidrage til at opbygge en Masters kvalifikation med en række specialiserede Pathways studier, der fokuserer på områder som:

Børnebeskyttelse og beskyttelseLedelse og ledelse i sociale tjenesterVoksen Service, Support og BeskyttelseAvanceret praksis i børns velfærd og beskyttelseSocial Work Practice Education... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
36 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Målrettet mod dem, der allerede arbejder inden for boligsektoren, vil vores boligstudiekursus hjælpe dig med at udvikle din karriere yderligere. Akkrediteret af Chartered ... [+]

Oversigt

Målrettet mod dem, der allerede arbejder inden for boligsektoren, vil vores boligstudiekursus hjælpe dig med at udvikle din karriere yderligere. Akkrediteret af Chartered Institute of Housing, dækker pensumet alle aspekter af boligtjenester, herunder:

opretholdende samfundstyring og lovboligorganisationersundhed og velvære

Med fokus på at opnå bedre bolig for alle, får du den forreste viden og kompetencer, der er nødvendige for at løse problemer i boliger og hjemløshed i Skotland og i hele Storbritannien. Du vil blive introduceret til de mest up-to-date ideer og debatter i boliger.

Denne rute blander lejlighedsvise undervisningssæsoner på campus med et væsentligt element af online studie, der giver dig den ideelle læringserfaring i et format, der er tilgængeligt og engagerende.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 - 36 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne MSc / PgDip Boligstudier (med praktikophold) integrerer fuldt ud alle de akademiske og praktiske komponenter i den faglige kvalifikation af Chartered Institute of H ... [+]

Oversigt

Denne MSc / PgDip Boligstudier (med praktikophold) integrerer fuldt ud alle de akademiske og praktiske komponenter i den faglige kvalifikation af Chartered Institute of Housing. Dette omfatter en 10-ugers struktureret, vurderet praktikopholdsstipendium, der sætter kandidater til en "hurtig spor" i en karriere med boligorganisationer i den sociale, frivillige og private sektor.

Du vil blive introduceret til de mest up-to-date ideer og debatter i boliger og tilbød muligheden for at lære om forkant af bolig praksis.

Akkrediteret af Chartered Institute of Housing, dækker kurset alle aspekter af boligtjenester, bæredygtige samfund, styring og lov, boligorganisationer og sundhed og velvære.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Disse Masters i Human-Animal Interaction vil introducere dig til tværfaglige tilgange og en bred vifte af metoder, der bruges til at undersøge vores forhold til andre art ... [+]

Oversigt

Disse Masters i Human-Animal Interaction vil introducere dig til tværfaglige tilgange og en bred vifte af metoder, der bruges til at undersøge vores forhold til andre arter. Den dækker en bred vifte af emner og ser på interaktioner mellem mennesker og dyr på tværs af en bred vifte af kontekster - fra dyrehavende til dyreassisterede interventioner, zoologiske haver, gårde og bevaring.

Du vil gennemføre en placering og forskningsprojekt for at få direkte erfaring skræddersyet til dine individuelle karrieremål. Du vil også lære af vores anerkendte eksperter i interaktion mellem mennesker og dyr, hvis specialiteter omfatter:

akvakulturbevarelsekonflikt mellem mennesker og dyrdyreassisteret terapiundersøgelsen af ​​dyreadfærd og dyrevelfærd... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kandidateksamen undersøger historien, konteksten og udviklingen af ​​nøglefeminære debatter, udforsker commonalities og forskelle på de måder de har spillet ud i en ... [+]

Oversigt

Vores kandidateksamen undersøger historien, konteksten og udviklingen af ​​nøglefeminære debatter, udforsker commonalities og forskelle på de måder de har spillet ud i en række moderne, historiske og globale kulturer. Dette tværfaglige kursus er udviklet af specialister, der lidenskabeligt beskæftiger sig med køns-, feministiske og queer-spørgsmål.

Gennem kernemoduler som forståelse af køn, feministisk forskning og nøgle feministiske tænkere vil du udforske en række teoretiske og metodologiske metoder til at studere køn. Du vil også dykke ind på de måder, hvor akademisk debat informerer, formes af og til tider afviger fra, hvordan køn rent faktisk 'virker' i virkelige sammenhænge.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores MSc Criminology kursus etablerer klare forbindelser mellem konceptuelle teorier om kriminalitet og retfærdighed, og anvendte eksempler på hvordan de påvirker nutidi ... [+]

Oversigt

Vores MSc Criminology kursus etablerer klare forbindelser mellem konceptuelle teorier om kriminalitet og retfærdighed, og anvendte eksempler på hvordan de påvirker nutidige samfund. Kurset har et internationalt fokus, der går ud over britiske eller skotske grænser, hvilket gør det tiltalende for en mangfoldig elevkohorte.

Kursusindholdet tilskynder til at forfølge innovative og samfundsmæssigt svar på problemet med kriminalitet fra forbrydelser på gaderne eller i hjemmet, til forbrydelser mod de magtfulde, forbrydelser på tværs af grænserne eller det meget nyere fænomen online kriminalitet. I løbet af kurset lægges der vægt på behovet for en stærk kritisk forståelse af, hvordan forskning er indrammet, anvendt og udviklet, som leveres via moduler inden for dataanalyse og forskningsdesign samt kriminologiske og socio-juridiske forskningsmetoder. Du får mulighed for at udforske begreber om strafferet, kriminelle samfundsmæssige sammenhænge og forskellige kriminologiske teoretiske perspektiver samt anvendte indsigter.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores MSc Digital Media and Society har en stærk vægt på at forstå det moderne miljø for multi-platform indholdsudvikling og potentialet i multikanals netværk og deres fo ... [+]

Oversigt

Verden ændrer sig hurtigt som følge af digitalisering, globalisering, webforbindelse og sociale medier, hvilket gør det til en spændende tid at studere digitale medier.

Vores MSc Digital Media and Society har en stærk vægt på at forstå det moderne miljø for multi-platform indholdsudvikling og potentialet i multikanals netværk og deres forbrug. Kurset vil udstyre dig med færdigheder og erfaring til at blive en digital medie ekspert, der giver en ideel Pathway til en vellykket digital karriere på tværs af en række forskellige sektorer.

MSc er en del af vores voksende forskning og undervisning portefølje i digital. Med dette kursus, vil du få overførbare færdigheder til en digital karriere, med fleksibilitet til at vælge dine egne læring Pathway og læringsmål.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Undersøgelse ved det verdensberømte institut for akvakultur - et førende internationalt center for bæredygtig skaldyrsproduktion og den største af sin art i verden. Insti ... [+]

Oversigt

Undersøgelse ved det verdensberømte institut for akvakultur - et førende internationalt center for bæredygtig skaldyrsproduktion og den største af sin art i verden. Instituttet samler verdensklasse tværfaglige forskere til at løse en bred vifte af globale udfordringer for industrien og samfundet.

Vores master i bæredygtig akvakultur udforsker akvakulturprincipperne og de vigtigste faktorer, der påvirker levedygtigheden af ​​akvakulturbrug og fødevareproduktionssystemer. Du vil udvikle en forståelse af vanddyrbiologi, miljøspørgsmål, ernæring, reproduktion og genetik, sygdom og sundhedsledelse.

Med praktisk anvendelse i kernen i dine studier kan du vælge at fokusere på specifikke aspekter af bæredygtig akvakultur, herunder:... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Som en del af den meget fleksible læringsmetode tilbydes følgende gradudbud, som alle tilbyder en rute til en kandidatuddannelse, postgraduate diploma og postgraduate cer ... [+]

Introduktion

Som en del af den meget fleksible læringsmetode tilbydes følgende gradudbud, som alle tilbyder en rute til en kandidatuddannelse, postgraduate diploma og postgraduate certificate-kvalifikation. Alle studerende vil i første omgang registrere sig for bacheloruddannelsen i Bæredygtig Akvakultur og få mulighed for at ændre gradenes udfald ved slutningen af ​​fondsmodulerne. Alle muligheder for at opnå din kvalifikation er mulige på heltid eller diskontinuerligt grundlag, så de passer til dine individuelle behov.

Akvakultur VirksomhedsledelseAkvakultur og udviklingAkvakultur og MiljøAkvakultur Virksomhedsledelse

Akvakultur Virksomhedsledelse giver passende og fleksible læringsmuligheder for at give eleverne mulighed for at forstå akvakulturens økonomi og opstille forretningsplaner, der er nødvendige for at etablere og konsolidere nye og eksisterende akvakulturvirksomheder. Kurset lægger vægt på investering, økonomistyring og markedsføringshensyn, der er afgørende for succesen af ​​kommercielle akvakulturaktiviteter i enhver driftsmæssig sammenhæng.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores akvatiske patobiologi postgraduate grad giver dig en enestående mulighed for at studere forebyggelse, diagnose og behandling af akvatiske sygdomme hos dyrkede organ ... [+]

Oversigt

Vores akvatiske patobiologi postgraduate grad giver dig en enestående mulighed for at studere forebyggelse, diagnose og behandling af akvatiske sygdomme hos dyrkede organismer. Du vil studere ved Institut for Akvakultur, en af ​​de øverste institutioner på dette område. Instituttet er internationalt anerkendt til både forskning og undervisning og har mere end 70 medarbejdere og 80 postgraduate studerende. Denne master i akvatisk patobiologi er blevet undervist på Instituttet i næsten 40 år og er den eneste postgraduate grad af sin art i verden.

Kurset kombinerer højkvalitets, praktisk arbejde og feltbesøg med klassebaseret træning i akvatisk sygdomsdiagnose og sundhedsstyringsudfordringer trukket fra virkelige situationer. Du vil også udvikle en forståelse af biologi, opdræt og miljø af opdrættede akvatiske arter.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette Masters kursus giver dig de færdigheder og viden, du har brug for til at udføre robust social forskning og evaluering. ... [+]

Oversigt

Dette Masters kursus giver dig de færdigheder og viden, du har brug for til at udføre robust social forskning og evaluering.

Du lærer at indsamle, analysere og rapportere kvalitative og kvantitative data under hensyntagen til etik, pålidelighed og validitet. Du vil også kritisk undersøge de teoretiske fundamenter, der understøtter social videnskabelig forskning og udforske problemerne med social network research. Endelig vil du udvikle en forståelse af forholdet mellem forskning og politik.

Vores kandidatuddannelse anerkendes af Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC) for at opfylde retningslinjerne for uddannelse til at gennemføre en ph.d. i sociologi, socialpolitik, socialt arbejde eller samfundsjuridik, samt forberede dig på en ESRC anerkendt tværfaglig ph.d. i familier, relationer og demografiske ændringer og social pleje.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Social statistik og social forskning giver politikere, akademikere og andre en værdifuld indsigt i folks adfærd. Denne masteruddannelse vil give dig en forståelse af soci ... [+]

Oversigt

Social statistik og social forskning giver politikere, akademikere og andre en værdifuld indsigt i folks adfærd. Denne masteruddannelse vil give dig en forståelse af social forskning, med særlig fokus på kvantitative metoder og social statistik.

Du vil lære om sociale forskningsmetoder og teorierne bag dem, samtidig med at du udfører detaljeret træning på en bred vifte af statistiske metoder. Du vil også få et indgående kendskab til statistisk software og lære en række højt efterspurgte tekniske færdigheder, herunder adgang til, forberedelse, analyse og opsummering af komplekse kvantitative datasæt.

For at imødekomme kravene i vores dynamiske teknologiske miljø kan du også vælge avancerede moduler inden for datahåndtering og vigtige nye områder som stor data og social netværksanalyse.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores MSc Banking and Finance kursus er velegnet til alle, uanset om du allerede har relaterede kvalifikationer eller erfaring, eller ønsker at ændre retningen af ​​din k ... [+]

Oversigt

Vores MSc Banking and Finance kursus er velegnet til alle, uanset om du allerede har relaterede kvalifikationer eller erfaring, eller ønsker at ændre retningen af ​​din karriere. Kurset hjælper dig med at gøre fremskridt mod anerkendte faglige kvalifikationer, som er akkrediteret af Chartered Banker Institute, hvilket gør vores kursus et af de få UK-programmer til at tilbyde dette anerkendelsesniveau.

Du vil udvikle en forståelse af begreberne og metoderne i bankpraksis, en vurdering af forskningsværdier og -begrænsninger og en kritisk bevidsthed om de nuværende og potentielle problemer i branchen. Du vil også forbedre din evne til at forstå og kompilere økonomiske rapporter, firmakonti og finansielle prognoser.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus bygger på ekspertisen hos vores globalt anerkendte akademiske personale ved University of Stirling 's Behavioral Science Center - den eneste adfærdsøkono ... [+]

Oversigt

Ønsker du at blive en af ​​de næste generationer af virksomhedsledere? Omdefinere din fremtid ved at studere vores Masters i Behavioral Science for Management.

Dette kursus bygger på ekspertisen hos vores globalt anerkendte akademiske personale ved University of Stirling 's Behavioral Science Center - den eneste adfærdsøkonomiske gruppe i Skotland. Det er et forskningscenter, der gør det muligt at integrere økonomi, psykologi, ledelse og politisk design i kurset.

Du vil udforske kerneteorien og metoderne for adfærdsvidenskab og adfærdsmæssig økonomi, og hvordan disse kan anvendes på forretnings- og politikrelaterede spørgsmål og kritiske problemer i erhvervslivet. Kandidater med disse relevante adfærdsmæssige færdigheder er højt værdsat i ledelsesroller.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne spændende MSc Data Science for Business er den første i Skotland, der drives i partnerskab med SAS, en global leder inden for business analytics løsninger. Vi har a ... [+]

Oversigt

Denne spændende MSc Data Science for Business er den første i Skotland, der drives i partnerskab med SAS, en global leder inden for business analytics løsninger. Vi har arbejdet sammen med ledende finansielle serviceorganisation HSBC og The Data Lab for at udvikle kurset, så det opfylder industriens behov.

Dette MSc kursus giver dig en dyb forståelse af den industrielle og videnskabelige relevans af avanceret analyse og deres anvendelse i strategisk og operationel beslutningstagning. Kurset retter sig mod den erkendte mangel på virksomhedsledere og ledere med en detaljeret viden om dataanalyse. Som kandidat har du en meget efterspurgt blanding af dataanalyser, business acumen og avancerede ledelsesevner.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Undersøg sprogets indviklede arbejde, udforske dens centrale rolle i samfundet og få ekspertviden om moderne sprogteorier. ... [+]

Undersøg sprogets indviklede arbejde, udforske dens centrale rolle i samfundet og få ekspertviden om moderne sprogteorier.

Oversigt

Vores engelske sprog- og lingvistik-ph.d.-grad giver dig en fantastisk mulighed for at studere sprogets komplekse arbejde og udforske dets centrale rolle i samfundet. Med vejledning fra ekspertpersonale vil du undersøge, hvordan sprog fungerer, hvordan folk bruger det, hvad folk bruger det til, hvor det kommer fra, og hvordan det ændrer sig.

Du lærer at udføre uafhængig forskning og engagere dig med andre forskere ved at skrive, debattere og levere mundtlige og skriftlige præsentationer.

Kurset giver også grundlag for teorier og metoder, der er afgørende for en række karriere. Du vil uddanne dig med ekspertviden om moderne sprogteorier og deres anvendelse i en bredere kulturel kontekst - herunder både generative og kognitive tilgange til sproglig beskrivelse samt de sammenhænge, hvor disse teorier virker.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores AMBA-akkrediterede MSc Business and Management (MBM) kursus giver dig mulighed for at få den viden og de færdigheder, du har brug for at være en inspirerende, effek ... [+]

Oversigt

Vores AMBA-akkrediterede MSc Business and Management (MBM) kursus giver dig mulighed for at få den viden og de færdigheder, du har brug for at være en inspirerende, effektiv og robust leder. Vi kombinerer managementteori med at udvikle dine praktiske ledelsesevner, og vores kursus undervises af internationalt anerkendte fageksperter.

Vores MBM fokuserer på drift og strategisk ledelse og undersøger behovet for at administrere begrænsede ressourcer effektivt, med maksimal forretningsmæssig effekt. Dette er det ideelle kursus, hvis du søger at tage dine første skridt i ledelsen. Vi dækker de vigtigste funktioner i organisationer - regnskab, marketing, drift, folk og talent management. Finans og økonomi er integreret gennem vores strategiske orientering.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Fintech overtager bank- og finansbranchen. Måden vi håndterer penge ændrer sig, og hele branchen noterer sig - fra internationale banker til backroom-opstart. For at gøre ... [+]

Oversigt

Fintech overtager bank- og finansbranchen. Måden vi håndterer penge ændrer sig, og hele branchen noterer sig - fra internationale banker til backroom-opstart. For at gøre det godt i fintech skal du forstå teknologi, økonomi og forretningsskabelse.

Vores nye MSc Financial Technology (Fintech) giver et solidt fundament i databehandlingsteknologi, finansteori, etiske og lovgivningsmæssige begrænsninger og forretningsmæssige kompetencer. Det er et innovativt kursus designet til dem, der ønsker at komme ind i en karriere inden for fintekindustrien.

Fintech kombinerer teknologien fra store data og analyser, mobil computing og moderne finansielle tjenester. En del af aktiviteten i sektoren udføres af de store eksisterende finansielle institutioner, men størstedelen kommer fra små virksomheder, der udvikler forstyrrende teknologier.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Regnskabs- og finansroller har i stigende grad taget en international dimension. Med den voksende globalisering og konvergensen i international regnskabspraksis opfylder ... [+]

Oversigt

Regnskabs- og finansroller har i stigende grad taget en international dimension. Med den voksende globalisering og konvergensen i international regnskabspraksis opfylder dette kursus erhvervslivets efterspørgsel efter kandidater, der er uddannet på kandidatniveau i International Accounting and Finance.

Kurset giver specialuddannelse i international regnskab og finansiering og hjælper dig med at udvikle de specialiserede rapporterings- og analysekompetencer, som er nødvendige af verdensomspændende organisationer. Det giver dig også mulighed for at sætte pris på internationale investeringsproblemer fra en række perspektiver.

I slutningen af ​​kurset vil du være i stand til at tilbyde arbejdsgivere en forståelse af internationale rapporteringsstandarder, som har en stigende global relevans sammen med en avanceret bevidsthed om de internationale finansielle markeder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

I løbet af denne kandidat i International Business udvikler du problemløsning og kritisk tænkning inden for rammerne af handel på tværs af landegrænser. I slutningen af ​ ... [+]

Oversigt

Vi er her for at hjælpe dig med at forberede en blomstrende karriere i international forretning.

I løbet af denne kandidat i International Business udvikler du problemløsning og kritisk tænkning inden for rammerne af handel på tværs af landegrænser. I slutningen af ​​kurset vil du have en ekspansiv viden om, hvordan organisationer opererer på tværs af økonomier, valutaer og lovgivningsmæssige rammer. Du bliver også ekspert i at engagere sig med interessenter fra forskellige kulturer og arbejde effektivt i et multi-location team.

Vores internationale business Masters kursus vil øge din bevidsthed om nye handelsblokke og deres indvirkning på virksomheder og ledere.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores postgraduate International Human Resources Management (HRM) kursus bygger på den centrale human resource management teori og praksis for at undersøge de unikke fakt ... [+]

Oversigt

Vores postgraduate International Human Resources Management (HRM) kursus bygger på den centrale human resource management teori og praksis for at undersøge de unikke faktorer og kulturelle følsomheder forbundet med multinationale operationer.

I hele vores kandidatuddannelse vil du undersøge nutidige debatter om HR-ledelsespraksis og undersøge de metoder, som arbejdsgiverne tager til menneskelige ressourcer. Du får en forståelse for, hvad der kræves for at udvikle lokale og globale HR-systemer, der overvejer virksomhedernes sociale ansvar, innovation og deltagelsespraksis.

Dette kursus giver en kritisk akademisk vurdering af de tilgange, som internationale arbejdsgivere tager til HRM. Der er fokus på at forstå, hvordan ansvar og bæredygtighed har betydning for HR-ledelsen, samt at undersøge, hvordan organisationer har indflydelse på HR-praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Leveret af vores erfarne praktikere og ledende lærde, forbereder vores kandidats grad i international konflikt og samarbejde dig til at løse forskellige udfordringer for ... [+]

Oversigt

Leveret af vores erfarne praktikere og ledende lærde, forbereder vores kandidats grad i international konflikt og samarbejde dig til at løse forskellige udfordringer for stater og internationale organisationer i dag. Dette kursus ser på dynamikken i international konflikt og samarbejde i lyset af større begivenheder som slutningen af ​​den kolde krig, terrorangrebene den 9/11 og det arabiske forår.

Vi tager en tematisk tilgang til konfliktløsning og de internationale organisationers rolle for at fokusere på konfliktforebyggelse og forvaltning i specifikke geografiske områder. Kurset undersøger også udvikling og regulering af konflikt i forhold til faktorer som naturressourcer og migration.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling MSc Investment Analysis har et verdensomspændende ry og er Storbritanniens længst etablerede postgraduate kursus på banen. Det er også en af ​​få f ... [+]

Oversigt

University of Stirling MSc Investment Analysis har et verdensomspændende ry og er Storbritanniens længst etablerede postgraduate kursus på banen. Det er også en af ​​få få kandidatgrader i Det Forenede Kongerige, der anerkendes som et tilknyttet universitet under det Chartered Financial Analyst (CFA) Institute University Affiliation Program (UAP). Dette anerkender, at kurset dækker mindst 70 procent af CFA Program Candidate Body of Knowledge (CBOK) og lægger vægt på CFA Institute Code of Ethics og Practices. Kurset positionerer eleverne godt for at opnå den Chartered Financial Analyst-betegnelse, som er blevet den mest respekterede og anerkendte investeringspensential i verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores postgraduate grad i Management og engelsk sprogundervisning er for nuværende og fremtidige engelsksprogede lærere, der ser sig selv som potentielle ledere af sprogu ... [+]

Oversigt

Vores postgraduate grad i Management og engelsk sprogundervisning er for nuværende og fremtidige engelsksprogede lærere, der ser sig selv som potentielle ledere af sprogundervisningsafdelinger eller -skoler. Denne masteruddannelse er en af ​​kun få få grader i Storbritannien.

Under dette masteruddannelse lærer du de vigtigste viden og færdigheder, der er nødvendige for at være en professionel lærer i engelsk som fremmedsprog. Derudover udvikler du kompetencerne til at styre et multikulturelt arbejdsmiljø gennem moduler undervist af den internationalt anerkendte University of Stirling Management School.

Vi er her for nybegyndere og erfarne lærere

Vi fokuserer på træning både nybegynder og erfarne lærere, balanceringsteori og praksis, og tager en innovativ tilgang til undervisning, som omfatter særlig støtte til engelsksprogede engelsksprogede.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores University of Stirling Management School's Marketing Division er blandt de bedste i landet. Vi er 2. i Skotland og top 10 i Storbritannien (Complete University ... [+]

Oversigt

Vores University of Stirling Management School's Marketing Division er blandt de bedste i landet. Vi er 2. i Skotland og top 10 i Storbritannien (Complete University Guide 2019).

Marketing handler om at skabe, kommunikere og levere værdibevægelser mellem en organisation og kunder, der tilfredsstiller kunden, organisationen og samfundet som helhed. Vores Masters i Marketing kursus giver dig mulighed for at få en teoretisk og praktisk forståelse af markedsføring, og dens rolle inden for organisationer.

Du vil lære om praksis og teori om moderne markedsføring, såvel som aktuelle forretningstendenser inden for brandidentitet skabelse, multi-kanal markedsføring og sport marketing.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

MSc Media and Communications Management er leveret på engelsk af akademikere fra University of Stirling , med undervisning fra internationalt anerkendte lokale medier spe ... [+]

Oversigt

MSc Media and Communications Management er leveret på engelsk af akademikere fra University of Stirling , med undervisning fra internationalt anerkendte lokale medier specialister og førende vietnamesiske mediepraksis. Dette indebærer både ansigt til ansigt undervisning, samt online instruktion.

I løbet af kurset får du en dybtgående forståelse af byggestenene i kommunikationsstyring, herunder:

markedsføringbrandingintern og krisestyringmedieøkonomifinansiereforretningsstrategisocial media community management

Du får også mulighed for at forbedre dine ledelsesevner, såvel som dit analytiske perspektiv på kommunikations- og medieindustrien. Du vil blive uddannet i passende forskningsmetoder, både kvantitative og kvalitative.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling MSc Media Management kursus udvikler sig konstant for at følge med i verdens hurtigst voksende medielandskab. Det forbereder også medieforvaltere t ... [+]

Oversigt

University of Stirling MSc Media Management kursus udvikler sig konstant for at følge med i verdens hurtigst voksende medielandskab. Det forbereder også medieforvaltere til at imødegå de udfordringer, der skyldes hidtil uset forandring og øget konkurrence inden for mediemiljøet.

Som studerende vil du drage nytte af at blive undervist af højt kvalificerede, internationale standardvejledere og vil uddanne dig med stærke ledelsesevner og et analytisk perspektiv på mediebranchen. Du vil også udvikle en solid forståelse af det udviklende lovgivningsmæssige og politiske miljø, hvor medierne opererer.

Dette kursus giver et teoretisk og case-studie-baseret fundament i medie økonomi, finans og forretningsstrategi - med avanceret undersøgelse i nutidige medier, kulturteorier og uddannelse i passende forskningsmetoder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores tværfaglige masteruddannelse er ideel, hvis du allerede arbejder inden for arvssektoren eller er på udkig efter en karriere på dette område. Det giver den perfekte ... [+]

Oversigt

Vores tværfaglige masteruddannelse er ideel, hvis du allerede arbejder inden for arvssektoren eller er på udkig efter en karriere på dette område. Det giver den perfekte balance mellem de praktiske og intellektuelle elementer af arv og politik.

Kurset udforsker kulturelle, naturlige, håndgribelige og immaterielle arv, med særlig fokus på miljøhistorie. Du vil udvikle stærke praktiske færdigheder i løbet af kurset - både i feltet og i klasseværelset - og du vil gennemføre et individuelt forskningsprojekt.

Vi har stærke forbindelser med industrien, så du får gavn af gæstens højttalere, som er eksperter på deres område - såvel som eksterne partnere, der tilbyder muligheder for jobbaserede projekter.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus blev etableret for 25 år siden og er nu bredt anerkendt som en international leder inden for uddannelse af miljøschefer til arbejde i både den offentlige og ... [+]

Introduktion

Dette kursus blev etableret for 30 år siden og er nu bredt anerkendt som en international leder inden for uddannelse af miljøschwefer til arbejde i både den offentlige og private sektor. Miljøledere spiller en afgørende rolle i beskyttelsen og bæredygtig ressourceudnyttelse. Studerende lærer at løse problemer som tilpasning til klimaforandringer, biodiversitet og bæredygtig energistyring. På lokalt plan fokuserer Miljøstyring på bevarelse og beskyttelse af jord- og vandressourcer og naturtyper.

Stirlings kandidater arbejder for organisationer som miljøbeskyttelsesbureauer, større bevaringsorganer, lokale myndigheder og uafhængige miljøkonsulenter, mange i ledende stillinger.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vi har tilbudt vores innovative miljøledelse kursus med en specialisering i bevarelse siden 2013. Med denne masteruddannelse vil du få den videnskabelige viden og lære ti ... [+]

Oversigt

Vi har tilbudt vores innovative miljøledelse kursus med en specialisering i bevarelse siden 2013. Med denne masteruddannelse vil du få den videnskabelige viden og lære tilgange til bevaringsvidenskab og praksis.

Du får mulighed for at specialisere sig på bestemte områder med udvælgelsen af ​​relevante moduler og i dit forskningsprojekt. Områder med potentiel specialisering omfatter:

økosystemtjenestermiljøøkonomibevarelseskonflikterlevesteder og biodiversitetsforvaltninganvendelse af geografiske informationssystemer (GIS) og remote sensing

Du får masser af øvelse inden for miljøbevarelse og ledelsesfeltfærdigheder, da der er en obligatorisk boligfelt, der finder sted i Cairngorm National Park. Vi tilbyder også et to ugers felt kursus om tropisk økologi og bevarelse i Gabon. Få mere at vide om Gabons feltkursus .... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kandidatuddannelse i miljøledelse (Energi) bygger på succesen af ​​vores respekterede og langsigtede miljøledelse kursus, som har over 600 kandidater. Kurset trække ... [+]

Oversigt

Storbritannien søger at være verdensførende inden for vedvarende energi, og dets genereringspotentiale anerkendes globalt, men det er lige så kendt for kvaliteten af ​​dets naturlige miljø. Dette skaber potentielle konflikter. Som følge heraf skal vi bedre forstå de forskellige miljøomkostninger forbundet med 21. århundredes energiteknologier, hvad enten det er vedvarende eller ikke-vedvarende, og hvordan disse omkostninger kan evalueres, styres og formindskes.

Vores kandidatuddannelse i miljøledelse (Energi) bygger på succesen af ​​vores respekterede og langsigtede miljøledelse kursus, som har over 600 kandidater. Kurset trækker på vores eksisterende ekspertise og forskningsstyrker i miljøkonsekvensvurdering, kulstofhandel, planlægning og virkninger af vindkraft, vandkraft og atomkraft samt vores ekspertise inden for energiledelse og miljøøkonomi.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kursus giver den nødvendige videnskabelige grounding og teknisk uddannelse til at undersøge disse problemer og identificere løsninger. Det fører direkte til en post ... [+]

Oversigt

Miljøvidenskaben er vokset ud af stigende bekymring for miljøet og behovet for en videnskabelig tilgang til undersøgelsen af ​​menneskets indvirkning på naturressourcerne. Hvordan imødekommer vi vores voksende behov for ressourcer, samtidig med at de sikres dem for fremtidige generationer?

Vores kursus giver den nødvendige videnskabelige grounding og teknisk uddannelse til at undersøge disse problemer og identificere løsninger. Det fører direkte til en postgraduate uddannelse og er designet specielt til studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for miljøsektoren. Det byder på en miljøplacering og et erhvervslinket sidste års projekt, der giver dig de vigtigste viden, færdigheder og karrierebevidsthed for at lykkes i miljøvidenskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kandidats kursus i International Journalistik introducerer studerende fra en bred vifte af akademiske og faglige baggrunde til teori og praksis i journalistik i en ... [+]

Oversigt

Vores kandidats kursus i International Journalistik introducerer studerende fra en bred vifte af akademiske og faglige baggrunde til teori og praksis i journalistik i en global sammenhæng. Kurset er internationalt fokuseret og beskæftiger sig med journalistik praksis i forskellige medier, kulturelle og lovgivningsmæssige rammer.

Med en kombination af praksis og teori giver MSc International Journalism at Stirling dig mulighed for at skræddersy dine studier ved at vælge en praksis- eller teoriorienteret rute afhængigt af dine interesser og karriereambitioner.

Kurset leveres af vores afdeling for kommunikation, medier og kultur, som har en stærk international profil og bygger videre på vores eksisterende styrker inden for undervisning og forskning. I journalistik alene har Divisionen personale fra Sydafrika, Venezuela, Pakistan, Kina og Irland samt Storbritannien.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores professionelt orienterede kandidatuddannelse åbner døren for spændende karrieremuligheder ved at tilbyde omfattende praksis i to efterspørgselsaktiviteter, oversætt ... [+]

Oversigt

Tilmeld dig nu på vores webinar tirsdag den 21. maj 2019 med kursusdirektør, professor Raquel de Pedro, for at finde ud af mere om kurset og få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have om at studere hos Stirling.

Dette kursus dækker to faglige områder, der bliver stadig vigtigere for offentlige organer og private virksomheder. oversættelse og konferencetolkning. Ud over den omfattende praksis i begge aktiviteter, der anvender industrielle standardfaciliteter og software, vil den danne grundlag for det nyeste inden for disciplinen, som kombinerer aktuelle debatter og faglige færdigheder.

Dette program vil udstyre dig med de færdigheder, du skal arbejde fra to sprog til engelsk, eller fra et sprog til og fra engelsk. Du skal have indfødt eller næsten indfødt kompetence på engelsk og på mindst et af følgende sprog: kinesisk, fransk, tysk og spansk. Mindst en anden klasse æresbevisning grad eller tilsvarende er påkrævet. Ansøgere uden disse formelle kvalifikationer men med væsentlig relevant / relevant arbejde / livserfaring opfordres til at søge.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus er designet til at give dig de færdigheder, du har brug for at arbejde fra to sprog til engelsk, eller et sprog ind og ud af engelsk på et fagligt niveau. Du ... [+]

Oversigt

Dette kursus er designet til at give dig de færdigheder, du har brug for at arbejde fra to sprog til engelsk, eller et sprog ind og ud af engelsk på et fagligt niveau. Du skal være indfødt eller have en nærliggende kompetence på kinesisk, fransk, tysk, spansk eller engelsk eller hold en grad på kinesisk, fransk, tysk eller spansk.

Vi er medlemmer af Institut for Oversættelse og Tolkning (ITI), en professionel organisation anerkendt over hele verden. Vores medlemskab af ITI gør det muligt for os at hjælpe dig med at holde dig ajour med hele spektret af spændende udviklinger og muligheder inden for sprogtjenesteindustrien. Vi er også medlemmer af det Chartered Institute of Linguists (CIOL).... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette er en intensiv Masters Psychology konverteringskursus. Det er rettet mod studerende, der har en grad i et andet emne og ønsker at "konvertere" til psykolo ... [+]

Oversigt

Dette er en intensiv Masters Psychology konverteringskursus. Det er rettet mod studerende, der har en grad i et andet emne og ønsker at "konvertere" til psykologi. Kurset giver dybdegående og accelereret træning i det grundlæggende i psykologi.

Du vil lære de centrale begreber og kendskab til psykologi, herunder socialpsykologi, kognition, udvikling, individuelle forskelle, biologiske baser af sind og adfærd. Du udvikler også dine forskningsmæssige færdigheder med vores specielt udviklede moduler i forskningsmetoder.

Kurset indeholder en måneds placering for at udvide din praktiske oplevelse i psykologi. Du vil gennemføre et tre måneders uafhængigt empirisk forskningsprojekt under ledelse af en ledende akademisk specialist.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Autisme er en udviklingsforstyrrelse diagnosticeret på baggrund af sociale forstyrrelser, fikserede interesser og gentagne adfærd. Forskning i autismespektrumforstyrrelse ... [+]

Oversigt

Autisme er en udviklingsforstyrrelse diagnosticeret på baggrund af sociale forstyrrelser, fikserede interesser og gentagne adfærd. Forskning i autismespektrumforstyrrelser er vigtig, ikke kun for at forstå årsagerne til og symptomerne på autisme, men for at sikre, at personer med autisme får den bedst mulige støtte.

MSc Psykologiske Forskningsmetoder (specialiseret i Autism Research) er et unikt kursus designet til at give de studerende en dybtgående forståelse af både psykologiske forskningsmetoder og det nuværende forskningsområde omkring autismespektrumforstyrrelser. Du vil lære om centrale områder af teori og forskning i autisme, fra klassificering og diagnose til socio-kognitive og udviklingsmæssige teorier.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne kandidatuddannelse undervises af vores ekspertgruppe af psykologer med speciale i tidlig barndomsudvikling. Formålet er at uddanne dig i hvordan man gennemfører for ... [+]

Oversigt

Denne kandidatuddannelse undervises af vores ekspertgruppe af psykologer med speciale i tidlig barndomsudvikling. Formålet er at uddanne dig i hvordan man gennemfører forskning i børneudvikling. Dette kursus er egnet til kandidater i psykologi eller beslægtede emner, samt fagfolk, der arbejder med børn som en del af deres fortsatte faglige udvikling.

Vi dækker en række emner, fra social og kognitiv udvikling til autisme og andre atypiske udviklingsproblemer, til sundhedspsykologien i fodringspraksis.

Undervisningen foregår i praksis med input fra sociale psykologer, sundhedssykologer, neuropsykologer og primatologer. Ud over en månedslang placering vil du også drage fordel af praktisk undervisning gennem vores interne legegruppe, som er integreret i undervisning og forskning på kandidatuddannelsen.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

På denne kandidatuddannelse vil du nyde godt af ekspertisen hos vores førende forskere inden for evolutionær psykologi, som har en særlig interesse i kulturel udvikling o ... [+]

Oversigt

På denne kandidatuddannelse vil du nyde godt af ekspertisen hos vores førende forskere inden for evolutionær psykologi, som har en særlig interesse i kulturel udvikling og sprog, social læring og "parret valg". Vores medarbejdere er også i spidsen for nye udviklinger i anvendelsen af ​​evolutionære principper for at løse problemer i virkeligheden.

Studerende interesseret i komparative tilgange og dyreadfærd vil drage fordel af kendskabet til andre medlemmer af vores Behavior and Evolution Research Group. Deres verdensledende forskning om adfærd og kognition hos primater, hunde og elefanter anvendes til virkelige problemer, herunder bevarelse, interaktion mellem mennesker og dyr og dyrevelfærd.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores Psychological Research Methods (General) kursus kombinerer træning i psykologisk teori med praktisk færdighedsudvikling og forbereder dig til en fremtidig karriere ... [+]

Oversigt

Vores Psychological Research Methods (General) kursus kombinerer træning i psykologisk teori med praktisk færdighedsudvikling og forbereder dig til en fremtidig karriere i psykologi. Du får en grundig introduktion til kvantitativ og kvalitativ forskning, analyse og fortolkning af data og en kritisk, skeptisk tilgang til psykologi.

Det unikke træk ved denne General Pathway er fleksibilitet - du er fri til at undersøge en bred vifte af emner på tværs af disciplinen. Dette tilskynder til forståelse af forskellige metoder og perspektiver inden for psykologiområdet.

Muligheder for praktisk praktisk udvikling af færdigheder er indbygget, lige fra lavteknologisk observationsvurdering til højteknologisk øjensporing. Du udfører en arbejdsplads, typisk i et eksternt firma, velgørenhed eller en tredje sektor organisation. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at udvikle relevante arbejdsbaserede beskæftigelsesevner og at udvikle et netværk af kontakter, der er relevante for dine fremtidige karrieremål. Studerende nyder godt af denne erfaring, kombinerer færdigheder og erfaring med personlig og faglig udvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Den psykologiske forskningsmetoder (Cognition and Neuropsychology) postgraduate grad giver bred uddannelse i fundamentale psykologiske videnskab - den moderne tilgang til ... [+]

Oversigt

Den psykologiske forskningsmetoder (Cognition and Neuropsychology) postgraduate grad giver bred uddannelse i fundamentale psykologiske videnskab - den moderne tilgang til at studere sind og adfærd. Kurset vil træne dig i psykologisk teori og udvikle dine praktiske færdigheder og forberede dig på en fremtidig karriere i psykologi. Individuelle moduler giver en grundig introduktion til kvantitativ og kvalitativ forskning, analyse og fortolkning af data og en kritisk, skeptisk tilgang til psykologi.

Der er mange muligheder for at få praktisk praktisk udvikling af evner, lige fra lavteknologisk observationsvurdering til højteknologisk øjensporing. Der er også træning på at give mundtlige præsentationer. En selvreflekterende tilgang til personlig udvikling opmuntres.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne mester introducerer dig til de vigtigste metoder til måling af opfattelse og opfordrer dig til at overveje deres styrker og svagheder. Du vil modtage bred træning i ... [+]

Oversigt

Vi træffer løbende beslutninger og udfører handlinger, der drives af vores sansorganer. Vores opfattelse af verden er ikke kun sensorisk information - det er en fortolkning baseret på, hvad vores hjerne forventer, såvel som hvad det bliver fortalt af vores sansorganer. Disse perceptuelle processer interagerer på komplekse måder for at understøtte vores adfærd og aktivere vores handlinger.

Denne mester introducerer dig til de vigtigste metoder til måling af opfattelse og opfordrer dig til at overveje deres styrker og svagheder. Du vil modtage bred træning i psykologiske metoder samt at udvikle en forståelse af perceptuel oplevelse og den grundlæggende ramme for at måle perceptuelt styrede handlinger på en biasfri måde. Du får også praktisk erfaring med at måle opfattelse og handling gennem et forskningsprojekt og mulighed for en placering i en laboratorieindstilling.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling har en lang historie af ekspertise inden for de forskellige aspekter af ansigtsforskning. Dette kursus vil hjælpe dig med at øge din forståelse af ... [+]

Oversigt

University of Stirling har en lang historie af ekspertise inden for de forskellige aspekter af ansigtsforskning. Dette kursus vil hjælpe dig med at øge din forståelse af psykologiske forskningsmetoder og give dig mulighed for at fokusere størstedelen af ​​dine bestræbelser på ansigtsforskning.

Vores internationalt anerkendte ekspertgruppe undersøger næsten alle aspekter af ansigtets opfattelse, herunder:

lav grad visuel behandlingtilpasningblik opfattelsesocial opfattelse, som forælder præference og tiltrækningskraftanerkendelsesmekanismerretsmedicinske aspekter som ukendt ansigts matchning og øjenvidne genopretning af minder for ansigter

Vores forskning har ført til EvoFIT, et unikt system til konstruktion af ansattes kompositter af lovovertrædere af vidner og ofre for kriminalitet, som har en mistænkt identifikationsrate ti gange højere end traditionelle metoder anvendt af politiet.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne MSc Psykologiske Forskningsmetoder (tosprogethed Forskning) vil give dig en detaljeret teoretisk baggrund i tosprogethed og bringe dig ajour med den nyeste forsknin ... [+]

Oversigt

Denne MSc Psykologiske Forskningsmetoder (tosprogethed Forskning) vil give dig en detaljeret teoretisk baggrund i tosprogethed og bringe dig ajour med den nyeste forskning om emnet. Du får tillid til at formidle argumenter for og imod ekspertudtalelser og eksperimentelle fund, og du vil designe et eksperiment for at løse et relevant forskningsspørgsmål.

Din avancerede forskning vil blive gennemført inden for tosprogethed og rådgive om tosproget spørgsmål, som f.eks.

Du vil være baseret på et dedikeret MSc-kontor eller i en passende forskergruppe og tildele en peer mentor. En faglig vejleder i psykologi vil støtte og styre din udvikling, herunder forskningsafhandlingen. Vi er her for at opfordre dig til at gøre overgangen til at blive en fuldt uafhængig forsker.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne master i social virksomhed hjælper med at imødekomme de igangværende udfordringer med kommerciel levedygtighed, innovation og bæredygtighed. Det er et nyt og spænde ... [+]

Oversigt

Denne master i social virksomhed hjælper med at imødekomme de igangværende udfordringer med kommerciel levedygtighed, innovation og bæredygtighed. Det er et nyt og spændende kursus rettet mod fagfolk, der arbejder inden for sociale virksomheder, rådgivere, embedsmænd, udviklingsofficerer og sektorrepræsentanter. Kurset er også et godt valg for alle, der ønsker at udvikle en karriere eller interesse for social virksomhed.

Med fokus på de ting, der betyder noget for sociale virksomheder, lærer du at levere fremragende service og høj social værdi, opbygge og vedligeholde interessentstøtte, sikre finansiering og måle og kommunikere succes. Disse er sat i den bredere sammenhæng, hvori de sociale virksomheder opererer, herunder politiske, markedsmæssige og samfundsmæssige sammenhænge. Med fleksibilitet indbygget i kurset kan du vælge at få ekspertise inden for bestemte sektorer eller funktionelle forretningsområder afhængigt af dine egne personlige behov eller organisationens behov.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus giver dig en integreret faglig og professionel kursus, der udvikler de intellektuelle og praktiske færdigheder, der er nødvendige for professionel praksis so ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig en integreret faglig og professionel kursus, der udvikler de intellektuelle og praktiske færdigheder, der er nødvendige for professionel praksis som socialarbejder.

Vi fremmer forståelse for socialt arbejde, der informeres af social retfærdighed og menneskerettigheder, et erhverv, der erkender forbindelserne mellem "offentlige spørgsmål" og "private problemer" og søger at behandle begge. Vi værdsætter socialt arbejde, der har forebyggelse i sit hjerte og anerkender betydningen af ​​kollektive tilgange, aktivt engagerer sig i og lærer fra brugerbevægelser.

Vores kursus er undervist af kvalificerede socialarbejdere, herunder verdensledere inden for deres forskningsområde, og akademikere, der opretholder tætte forbindelser med praksis. Du vil opleve inspirerende bidrag til undervisning af mennesker, der har brugt socialt arbejde, samt fra at praktisere socialarbejdere.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vi tilbyder de eneste sports psykologi Masters i Skotland, der er akkrediteret af British Psychological Society. Vores tværfaglige kursus er designet til at imødekomme de ... [+]

Oversigt

Vi tilbyder de eneste sports psykologi Masters i Skotland, der er akkrediteret af British Psychological Society. Vores tværfaglige kursus er designet til at imødekomme de nuværende behov i denne voksende industri og forberede dig på en række givende job.

Du vil udvikle en kritisk forståelse af nutidens sportspsykologi teori og forskning, som du kan trække på for at lette bedre præstationer af enkeltpersoner og teams. Du vil uddanne med et bredt kendskab til feltet samt klare indsigter i de områder, der interesserer dig mest. Du vil også drage fordel af tilstedeværelsen af ​​elite-niveau atleter og sports bureauer baseret her på universitetet campus.

Vores ekspertundervisningspersonale omfatter Chartered Psychologists, registrerede Sports- og Motionpsykologer samt praktikere og vejledere akkrediteret af British Association of Sports and Exercise Sciences. Al deres viden og forskning er blevet indarbejdet i dette Masters kursus, så du kan være sikker på, at du forlader Stirling med det bedst mulige forberedelse til en karriere inden for sportspsykologi.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Kick-start din karriere i sportsbranchen med vores højt vurderede kandidatgrad i Sport Management. ... [+]

Oversigt

Kick-start din karriere i sportsbranchen med vores højt vurderede kandidatgrad i Sport Management.

Tiltrækning af studerende fra hele verden er dette unikke kursus designet til at imødekomme sportssektorens behov for velkvalificerede ledere, som kan kombinere ledelse og økonomiske færdigheder med en specialkundskab på området. Du lærer at anvende dine indsigter på sportsforvaltningens iboende udfordringer - fra at gennemføre forskning i arrangementplanlægning til at rådgive organisationer om virkningen af ​​politiske ændringer.

Kurset undervises af førende eksperter inden for emnet, hvis forskning hjælper med at sikre, at du bliver undervist om de nyeste branchetendenser. Du vil også have uvurderlige muligheder for at gennemføre en praktikplads med en sportsorganisation og organisere en lokal sportsbegivenhed med vores industripartnere. Når du er færdiguddannet, er du godt rustet til at gøre din passion for sport til dit erhverv.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Store data er stadig vigtigere i nutidens kommercielle landskab. Som datavidenskabsmand med speciale i store data kan du hjælpe virksomheder med at give mening om store m ... [+]

Oversigt

Store data er stadig vigtigere i nutidens kommercielle landskab. Som datavidenskabsmand med speciale i store data kan du hjælpe virksomheder med at give mening om store mængder struktureret og ustruktureret data, der giver hurtig indsigt, der gør dem i stand til at træffe bedre og hurtigere beslutninger.

MSc Big Data er en undervist avanceret kandidatgrad, der dækker teknologien i Big Data og videnskaben om dataanalyse. Du får praktiske færdigheder inden for stor datateknologi, avanceret analyse og industrielle og videnskabelige applikationer.

Kurset vil lære dig at samle, styre og analysere store, hurtige data til videnskab eller handel. Du vil lære færdigheder inden for avanceret teknologi som Python, R, Hadoop, NoSQL og Machine Learning. Samtidig vil du dykke ind i vigtig matematik og datateknik, og lære de avancerede beregningsmetoder, du har brug for til at udvikle din karriere inden for datalogi.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus giver dig mulighed for at designe, gennemføre og evaluere PR-kampagner - hjælpe dig med at udvikle de praktiske og analytiske færdigheder, du har brug for ti ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig mulighed for at designe, gennemføre og evaluere PR-kampagner - hjælpe dig med at udvikle de praktiske og analytiske færdigheder, du har brug for til en vellykket karriere inden for strategisk kommunikation. Du vil udvikle en kritisk forståelse af public relations rolle i samfundet såvel som centrale analytiske og faglige færdigheder. Du får også en solid forståelse af teorien bag PR, og har mange muligheder for at sætte denne teori i praksis.

Ved afslutningen af ​​dine studier har du de nødvendige færdigheder til at arbejde på ledelsesniveau i PR. Du vil kunne analysere miljøer, problemer, organisatoriske kulturer og relationer - samt sætte mål og designe og implementere PR-strategier.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Fordyb dig i en række kulturer, mens du studerer på dette tværfaglige, avancerede postgraduate kursus i Strategisk Kommunikation og PR, der afgives i fællesskab af Univer ... [+]

Oversigt

Fordyb dig i en række kulturer, mens du studerer på dette tværfaglige, avancerede postgraduate kursus i Strategisk Kommunikation og PR, der afgives i fællesskab af University of Stirling og Pompeu Fabra University. Du vil nyde godt af et internationalt perspektiv, der har mulighed for at studere i både Stirling og Barcelona.

Undervises helt på engelsk, giver kurset en praktisk tilgang, samtidig med at du får de teoretiske grundlag, du har brug for at udøve PR på ledelsesniveau.

Du vil få en fælles MSc grad fra University of Stirling og Pompeu Fabra University. Du tilbringer Semester 1 ved University of Stirling og derefter flytter til Pompeu Fabra University for Semester 2. Du kan så beslutte, om du vil have din afhandling overvåget af personalet hos Stirling eller Pompeu Fabra.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores kandidater i undervisningsledelse er en praksis-baseret kursus for håbende og tidlige karriere skoleledere. ... [+]

Oversigt

Vores kandidater i undervisningsledelse er en praksis-baseret kursus for håbende og tidlige karriere skoleledere.

Kurset dyrker den viden og forståelse, du bliver nødt til at sætte informeret strategisk vision, værdier og mål i praksis - hjælper dig med at lede forandring til forbedring, uanset hvor du arbejder. Gennem dine studier vil du videreudvikle dine ledelses- og ledelsespraksis i støttende, kreative og udfordrende læringsmiljøer.

En fleksibel studievejl og en kombination af ansigt til ansigt og online undervisning gør det lettere for dig at tilpasse dine kurser omkring eksisterende forpligtelser, mens den praktikbaserede læring er indstillet i din faglige standarder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
36 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Hvis du allerede har nogle undervisningserfaringer eller en uddannelsesgrad, men vil lære mere, vil dette masteruddannelse være ideelt for dig. Det kombinerer et stærkt u ... [+]

Oversigt

Hvis du allerede har nogle undervisningserfaringer eller en uddannelsesgrad, men vil lære mere, vil dette masteruddannelse være ideelt for dig. Det kombinerer et stærkt uddannelsesmæssigt element med fokus på undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL). Kursets design gør det også velegnet, hvis du vil undervise i andre fag end engelsk.

Du vil uddanne med en solid grundforbindelse i principperne om sprogindlæring og -undervisning samt en forståelse af forskningsmetoderne i TESOL. Under dine studier bliver du undervist af TESOL-fagfolk, der har erfaring med at arbejde over hele verden, samt at besøge lokale skoler for at lære om lærernes pastorale rolle - især i forhold til spørgsmål om forskel, mangfoldighed og integration.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores TESOL kursus er en avanceret træning og professionel kvalifikation til personer, der enten arbejder i eller planlægger at arbejde inden for noget undervisning i eng ... [+]

Oversigt

Vores TESOL kursus er en avanceret træning og professionel kvalifikation til personer, der enten arbejder i eller planlægger at arbejde inden for noget undervisning i engelsk til talere af andre sprog. Du vil uddanne med viden og praktisk klasseværelset færdigheder til at være en selvsikker, kritisk reflekterende og initiativrig lærer.

Leveres af erfarne fagfolk, der har levet og undervist rundt om i verden, giver kurset en fremragende balance mellem teori og praksis ved hjælp af en række spændende, innovative undervisningsmetoder. Det trækker også på bedste praksis fra hele TESOL-sektoren med fokus på udvikling af avancerede faglige evner og viden inden for sprogindlæring og undervisning.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Finansiel ledelse er kernen i forretnings beslutningstagning. Denne specialiserede Masters kursus vil udstyre dig med teori og analytiske teknikker kræves for en vellykke ... [+]

Oversigt

Finansiel ledelse er kernen i forretnings beslutningstagning. Denne specialiserede Masters kursus vil udstyre dig med teori og analytiske teknikker kræves for en vellykket karriere som en finansiel professionel.

Du får praktisk erfaring med processen med økonomisk beslutningstagning og praktisk kendskab til de finansielle markeders funktion og rolle i tildeling af kapital. Kurset giver dig også en forståelse af de kvalitative og kvantitative teknikker, der er nødvendige for at fortolke markedsreaktioner på geopolitiske begivenheder som Brexit, olieprischok og finansielle kriser.

Få virkelighedens oplevelse

I vores finansieringsoversigt analysemodul arbejder du som en del af et hold for at udvikle en investeringskøb eller sælgeanbefaling. I din afhandling identificerer og besvarer du et virkeligt spørgsmål eller udvider dine virksomhedsanalysevner, der er udviklet i regnskabsanalyse.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Datavidenskabens område har oplevet en hurtig vækst i de seneste år, hvor store mængder data nu genereres af store virksomheder og serviceudbydere. ... [+]

Oversigt

Datavidenskabens område har oplevet en hurtig vækst i de seneste år, hvor store mængder data nu genereres af store virksomheder og serviceudbydere.

Samtidig erkendes det, at der er mangel på kvalificerede analytikere, både i Storbritannien og globalt, for at få mest muligt ud af disse data. Vigtigt er der nu mangel på matematik kandidater med de data analyse færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme industriens krav.

Vores MSc matematik og datalogi er et af de første kurser, der forbinder de to centrale områder inden for matematik og datalogi, hvilket gør det unikt placeret for at hjælpe dig med at imødekomme denne efterspørgsel.

Kurset vil give dig et solidt fundament i den matematiske analyse af datastyrede systemer og hjælpe dig med at udvikle dine computerkompetencer til at anvende de teknikker du lærer i stor skala. Du vil lære de teknikker, der bruges til at nærme data ved hjælp af beregningsanalyse og forstå den matematik, der understøtter disse teknikker.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

I vores forløb vil du undersøge strategisk bæredygtig forvaltning og dens miljømæssige, sociale og økonomiske dimensioner. ... [+]

Oversigt

I vores forløb vil du undersøge strategisk bæredygtig forvaltning og dens miljømæssige, sociale og økonomiske dimensioner. Lære fra virkelige situationer og inspirerende praktikere vil dine studier fokusere på tre nøgleområder:

bæredygtig forretningstrategisk ledelseiværksætteri til at føre bæredygtig forandringUnik, praktisk læring

Vi fokuserer på udfordringer og muligheder for transformativ og praktisk styring for bæredygtighed. Der er en balance mellem teori og praksis for at hjælpe dig med at forberede job inden for bæredygtig forvaltning og virksomhedernes sociale ansvar. Vores partnerskaber med bæredygtigt forvaltede organisationer giver dig chancen for at se, hvordan disse metoder virker i den virkelige verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Har du en passion for tv? Er du fizzing med ideer til nyt, spændende indhold? Ønsker du at vide, hvordan du får ideer ud af dit hoved og på skærmen? Dette kunne være kurs ... [+]

Oversigt

Har du en passion for tv? Er du fizzing med ideer til nyt, spændende indhold? Ønsker du at vide, hvordan du får ideer ud af dit hoved og på skærmen? Dette kunne være kurset for dig.

Den første af sin art i Skotland fokuserer denne kandidat på udvikling og produktion af faktuelle indhold for broadcast-tv. Udviklet med industri og undervist af erfarne praktikere, er dette kursus fokuseret på den praktiske side af tv-produktion - voksende ideer, udvikling af forslag og programmering.

Du lærer at generere gode ideer og kvalitetsfakta, hvordan moderne tv-virksomhed fungerer, og hvordan redaktionelle og etiske spørgsmål påvirker programmører i dag.

Øvelse er kernen i alt, hvad vi gør. Udviklet til at spejle professionel praksis i branchen, vil undervisningen omfatte masterclasses, workshops og pitching paneler med erfarne fagfolk.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Denne nye masteruddannelse er anderledes end andre: den lægger stor vægt på at anvende økonomisk tænkning på virkelige erhvervsliv og politiske udfordringer. Vores kursus ... [+]

Oversigt

Denne nye masteruddannelse er anderledes end andre: den lægger stor vægt på at anvende økonomisk tænkning på virkelige erhvervsliv og politiske udfordringer. Vores kursus er velegnet til alle, der har en drivkraft til at lykkes i økonomi, selvom du ikke har haft nogen tidligere træning på dette område.

Du vil undersøge interaktioner mellem internationale institutioner, regeringer og husholdninger og udvikle en forståelse af de indsigter, som økonomisk analyse kan bringe til forretning og politik. Vores kursus kultiverer også dine færdigheder i beslutningstagning og analyse, samtidig med at du forbedrer dine kritiske tænkning evner ved at evaluere forretningsresultater, ledelsesstil og statistik samt de offentlige, sociale og makroøkonomiske politikker og deres indvirkning på virksomheder og husholdninger.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
University of Stirling,
Stirling, Skotland, FK9 4LA GB