Læs den officielle beskrivelse

Om os

 • En top 50 University i Guardian University Guide 2019.
 • Rangeret som topmoderne universitet i London. *
 • Times Higher Education Awards 2018 nomineret for 'Årets Universitet'
 • Det højeste moderne universitet i London for studerende tilfredshed **

Universitetet i West London giver ikke kun en uddannelse af høj kvalitet, der er tæt knyttet til beskæftigelsen, men sætter den studerende i centrum for et venligt og støttende samfund. Universitetet har investeret £ 150 millioner i en ny campus på Ealing-webstedet for at forbedre elevernes læring og sociale oplevelser; Udviklingen omfattede et nyt bibliotek, renoveret Studerende Union, nye undervisningsfaciliteter og nye studiecentre til elevradiostationen.

 • Beliggende i det vestlige London er universitetet på kanten af ​​en af ​​Storbritanniens mest succesrige forretningsområder "The Golden Mile", samt fremragende forbundet med byen. En 20 minutters tube eller togtur tager dig til / fra Central London eller til / fra Heathrow Lufthavn.
 • Universitetet i West London , Karriereuniversitetet, er topmoderne universitet i London for beskæftigelsesegnethed: 98% af eleverne er i beskæftigelse eller efteruddannelse inden for seks måneder efter eksamen.
 • UWL har tætte forbindelser med industrien, herunder nationale og multinationale organisationer.
 • Alle skoler har højt kvalificeret personale, der har et væld af erhvervserfaring inden for deres valgte område og er forpligtet til at udvikle de studerendes færdigheder og karriere.
 • Universitetet kan prale med specialbygget indkvartering på deres Brentford-sted, med en gratis bus, der tilbydes mellem campuserne og Ealing Broadway.
 • Universitetet har et levende studerende samfund, og alle studerende har mulighed for at blive involveret med Studerende Union, der har en bred vifte af samfund og særlige arrangementer taget højde for alle.

UWL tilbyder to hovedindtag; hver januar og september samt maj for de forlængede master programmer. For studerende i deres første år med UG eller PG studie tilbyder universitetet også op til 100 internationale ambassadør stipendier (op til £ 5.000) hvert år - hvilket giver dig alle grunde til at ansøge om studier i det vestlige London.

En livlig beliggenhed

Universitetet ligger i pulserende og trygge områder i det vestlige London, hvor eleverne kan forvente multinationale samfund på deres dørtrin. Der er gode offentlige transportforbindelser og også en gratis bus mellem UWL vestlige London og Ealing Broadway stationen. Det er mindre end 30 minutter på metroen til hjertet af byen med Cross Rail snart for at forbedre transportforbindelser yderligere.

UWL har i alt tre steder. To steder kan findes i det vestlige London - Brentford og Ealing - og det tredje i Reading, som specifikt er vært for sygeplejersker og obstetricitetsstuderende. Ealing webstedet er baseret i et attraktivt historisk kvarter med mange caféer og parker og ligger tæt på Ealing Broadway Shopping Centre (hjem til mode, skønhed, elektriske, telekommunikation og dagligvarer). Selve stedet er UWL primære undervisningsrum, men er også hjemsted for forskellige caféer og restauranter, Students 'Union gym og bar. Yderligere sportsfaciliteter såsom en fodboldbane og en cricketgrøn kan også findes lokalt i Ealing.

Brentford-webstedet er en moderne 11-etagers facilitet, der nemt genkendes, når man rejser langs M4-korridoren, og er også hjemsted for Paragon Lets; universitetets målbyggede bolig. Brentford togstation - mindre end fem minutters gang væk - giver direkte togforbindelser i London Waterloo eller ud af byen mod Windsor.

I og omkring Campus

Nye faciliteter

Som en del af genopbygningsprojektet, som UWL nylig gennemførte, blev der skabt en række nye undervisnings- og læringsfaciliteter på tværs af både Ealing og Brentford-lokaliteterne. Blandt dem er et 24-timers adgangsbibliotek, et mock retssalon, specialiserede radiostudioer, et fuldt udstyret teater- og specialsimulationscenter for studerende, der studerer med College of Nursing, Midwifery og Healthcare. Et Food Innovation Lab er for nylig blevet lanceret, ligesom Westmont Enterprise Hub - en start-inkubator og The Faringdon Center, der huser jordtrækningsradarteknologi. En ny flysimulator (Flight Pad) åbnes også øjeblikkeligt.

Studerende Union

UWL Students Union (UWLSU) blev anerkendt som The Best Students Union i England i 2017 **. Hovedformålet med Studerendeforeningen er at repræsentere både individuelle studerende og elevstuderende som helhed. Studerende kan også slutte sig til et af de studentkørende samfund på campus, med en bred vifte at vælge imellem. UWLSU har også sin egen bar, kaffebar og gym, som eleverne kan drage fordel af hele året.

Boliger

Sikker og sikker bolig er en nødvendighed for internationale studerende, mens de studerer på universitetet. Der er forskellige muligheder for internationale studerende, der studerer i London, herunder privat indkvartering, delt bolig eller Paragon Lets.

Paragon Lets er UWL websted for studielokaler, der drives af Notting Hill Housing, og anbefales stærkt til førsteårsstuderende. Denne specialbyggede studentboliger er beliggende på Brentfords websted. Hvert af værelserne har bredbåndsinternetadgang og eget toilet og brusebad. Fælles køkkener og spisepladser er udstyret til hver gruppe på otte værelser.

Ekspressbus

Universitetet erkender, at eleverne vil udforske, hvad London har at tilbyde, mens de studerer og hjælper med at lette dette ved at tilbyde en gratis busforbindelse for at forbinde lokaliteterne med de vigtigste transportforbindelser. UWL Shuttle Bus forbinder Ealing Broadway (Central Line, District Line, Circle Line, Cross Rail og mainline tog) til Brentford webstedet (5 minutters gang til Brentford mainline togstationen). Ind imellem stopper den også på Ealing-siden og South Ealing stationen (Piccadilly-linjen), der giver eleverne alle muligheder for at få mest muligt ud af deres tid i byen.

Studieretninger

University of West London er en officielt anerkendt britisk offentlig institution, der tilbyder akkrediterede kurser på følgende studie niveauer:

 • Undergraduate
 • Postgraduate.

Integreret Foundation kurser (som en del af en grad), Extended Masters og præ-sessional engelsk kurser tilbydes også.

Universitetet tilbyder en varieret portefølje af bachelor-og postgraduate kurser på tværs af følgende akademiske skoler:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • School of Human and Social Sciences
 • College of Nursing, Midwifery og Healthcare
 • Claude Littner Business School
 • Juridisk og Kriminologisk Skole
 • London Geller College of Hospitality and Tourism
 • Skole for Computing og Engineering

Entry-ruten

Kursusundersøgelsesteamet ved University of West London er altid tilgængelig for at hjælpe eleverne med at vælge det rigtige kursus fra et bredt spektrum af kunst-, business-, sundheds- og mediekurser - dette omfatter et passende fundament eller engelskkursus, hvis den studerende ikke har karakterer til at gå lige ind i en grad.

Undergraduate Applications

Internationale studerende, der ansøger om bacheloruddannelser, kan søge UWL direkte ved hjælp af universitetets online ansøgningsskema . Alternativt kan eleverne ansøge ved hjælp af Universitetet og Colleges Admissions Service (UCAS).

Postgraduate Applications

Ansøgere til postgraduate kurser skal ansøge direkte på universitetet ved hjælp af online-formularen . Postgraduate ansøgninger vil blive overvejet sammen med dommerrapporter (hvis det kræves) og eleverne kan også have brug for at deltage i et interview.

Gebyrer og stipendier

Studieafgifter

Oversøiske studerende ved University of West London skal betale de fulde omkostninger ved deres undersøgelse. Gebyret, som den studerende skal betale, varierer afhængigt af visse krav. Kravene varierer også afhængigt af uddannelsesniveauet og det valgte kursus.

Studerende skal betale £ 3.000 af deres gebyr som et ikke-refunderbart depositum, når de accepterer et tilbud fra universitetet. For dem, hvis gebyrer betales af en udenlandsk sponsor, er fuld betaling af gebyrer under eller før tilmelding obligatorisk.

Mere information om studiegebyrkrav findes på universitetets hjemmeside.

Ambassadør stipendier

University of West London tilbyder op til 100 internationale ambassadør stipendier hvert akademisk år til studerende i deres første år af enten UG eller PG studie. Disse stipendier yder økonomisk støtte (gennem rabat på første års studieafgift) til fremragende studerende, der ønsker at blive ambassadører for universitetet.

forbehold:

* Tider / Søndagstider God Universitetsvejledning 2018.
** National Student Survey (NSS) 2017.
Dette er de seneste tal i henhold til beskæftigelsespræstationsindikatorer (EPI), der udgives af HESA i Højre Uddannelsesstatistik i 2018.
NB: Moderne universiteter defineres som videregående uddannelsesinstitutioner, der blev indrømmet universitetsstatus i og efter 1992. UWL modtog de ovennævnte placeringer sammenlignet med alle andre moderne universiteter, der er anført i de nævnte guider / undersøgelser.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

UWL University of West London

Denne postgraduate pris i fødevarevirksomhed og ledelse er designet til at producere kandidater, der er exceptionelt veludstyrede med de kvalifikationer og kompetencer, d ... [+]

Oversigt

Fødevare- og restaurationsbranchen har oplevet en enorm vækst og robusthed i det 21. århundrede, og efterspørgslen efter dygtige medarbejdere fortsætter med at vokse. SMV'er (små og mellemstore virksomheder) har også oplevet en betydelig udvikling på trods af den økonomiske afmatning.

Denne postgraduate pris i fødevarevirksomhed og ledelse er designet til at producere kandidater, der er exceptionelt veludstyrede med de kvalifikationer og kompetencer, der er nødvendige for at designe, styre og lede udviklingen inden for fødevareindustrien.

Du vil blive forsynet med både et sammenhængende program for akademisk studie og en dybdegående uddannelsesmæssig oplevelse med fokus på lederens og ledelsens rolle i den internationale fødevareindustri, fødevaresektoren, gæstfrihed og en udforskning af banebrydende madforskning. .... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Kandidatuddannelsen i International Tourism and Aviation Management søger at samle teorier, begreber og praksis for at udvikle kritiske forståelser af en lederskole inden ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i International Tourism and Aviation Management søger at samle teorier, begreber og praksis for at udvikle kritiske forståelser af en lederskole inden for turisme eller luftfartsindustrien.

MA giver mulighed for at forbedre forskningsmæssige færdigheder for at fremme beskæftigelsesegnetheden inden for turisme eller luftfartsindustrien. Det tilbydes som et års fuldtids- og toårigt deltidsuddannelse. Dette kursus leveres i en internationalt anerkendt institution.

Hvorfor vælge dette kursus?

I løbet af kurset vil du vedtage en tværfaglig tilgang til studiet af turisme og luftfartsforvaltning ved at trække på internationalt casestudiemateriale for at forstå de globale aktiviteter inden for turisme og luftfartssektoren.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Kommerciel succes og en vedvarende karriere inden for musikbranchen afhænger i stigende grad af kunstnerens evne til at oprette deres egne små pladeselskaber, administrer ... [+]

Oversigt

Kommerciel succes og en vedvarende karriere inden for musikbranchen afhænger i stigende grad af kunstnerens evne til at oprette deres egne små pladeselskaber, administrere deres ophavsret, lette live events, udvikle deres karriere og opretholde deres sundhed.

Styret af et team af dedikerede branchefolk med unik indsigt og enestående erfaring inden for området, får du mulighed for at studere nøglebegreber i at styre og udvikle din egen karriere - eller en handling du repræsenterer.

Hvorfor vælge dette kursus?

Vi er placeret i West London, centrum for Storbritanniens musik- og medievirksomhed - så der er ikke noget bedre sted at studere Music Industry Management og Artist Development.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Som studerende på MA Advertising, Branding and Communication kursus på University of West London, bliver du en strategisk tænker og kommunikator til at skabe spændende re ... [+]

Oversigt

Disse dage kommer de gode ting ikke til dem, der venter - de kommer til dem, der bevæger sig.

Som studerende på MA Advertising, Branding and Communication kursus på University of West London, bliver du en strategisk tænker og kommunikator til at skabe spændende reklame-, brand- og designkampagner. Vi bygger din forståelse af brandkommunikation, professionelt grafisk design, reklamestrategi og kreativitet for at hjælpe dig med at forberede dig på din fremtidige karriere. Et blandet læringsmiljø er i centrum for dette inspirerende og kritisk reflekterende samfund.

Hvorfor vælge dette kursus?

Kommunikation er i centrum for den måde, vi lever vores liv på. Dagens kommunikationssystemer og værktøjer er komplekse, sofistikerede og ekstremt kraftfulde. Nyttigheden af ​​disse systemer og værktøjer afhænger imidlertid af dem, der ved, hvordan de bedst kan bruge dem kreativt og strategisk.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

UWL University of West London

Dette kursus er designet til at fremme analytiske færdigheder inden for de centrale fagområder inden for civilingeniører, herunder strukturanalyse, bæredygtighed og hydra ... [+]

OversigtDette kursus er designet til at fremme analytiske færdigheder inden for de centrale fagområder inden for civilingeniører, herunder strukturanalyse, bæredygtighed og hydraulik. Anvendelse af moderne it-teknikker til kompleks problemløsning er et tema, der løber gennem kurset. Kurset dækker også bredere spørgsmål om projekt- og processtyring inden for civilingeniør.Hvorfor vælge dette kursus?Vores kandidatuddannelse Civil and Environmental Engineering kursus er akkrediteret af Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (ICES), og vellykket gennemførelse opfylder de akademiske krav til chartret status.Kurset er designet til at fremme dine analytiske færdigheder og give dig en bedre forståelse af sammenhængen mellem aktuelle miljøproblemer og anlægsarbejde. Kurset forbinder disse studier med de centrale fagområder inden for civilingeniør, herunder, men ikke begrænset til, bæredygtighed, geoteknologi og hydraulik.Du vil have adgang til dedikeret computerlaboratorium på to steder, og de faglige og faglige elementer af kurset understøttes godt af universitetets bibliotek.Du vil også have en række digitale ressourcer til rådighed, herunder specialsimuleringspakker med fulde licenser som:ANSYSETABSSIKKERLusas.Dette kursus tilbydes inden for en forskningsbaseret skole med omkring tredive ph.d.-studerende, og den dækker de bredere spørgsmål om projekt- og processtyring inden for civilingeniør.Specialiserede simuleringspakker med fulde licenser, herunder Ansys, ETABS, SAFE og LUSAS. En række forskellige metoder bruges til at udforske alle aspekter af feltet. Der findes en stærk støttende kultur blandt kursusvejlederne, som gør det muligt for eleverne at nå deres potentiale.Du vil få adgang til dedikeret computerlaboratorium på to steder. De akademiske og faglige elementer understøttes godt af universitetsbiblioteket, og der findes en lang række digitale ressourcer.Udvidet Civilingeniør CivilingeniørHvis du har afsluttet... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Cybersikkerhed er et centralt spørgsmål i forbindelse med levering af tjenester, fra applikationslaget til de grundlæggende byggesten i computer- og netværkssystemer. ... [+]

Oversigt

Cybersikkerhed er et centralt spørgsmål i forbindelse med levering af tjenester, fra applikationslaget til de grundlæggende byggesten i computer- og netværkssystemer.

Denne kandidatuddannelse i Cyber ​​Security udbydes af School of Computing and Engineering og er udviklet som reaktion på en høj efterspørgsel efter cybersikkerhedspersonale med en systematisk forståelse af de principper og teknologier, der understøtter dagens it-systemer.

Skolen for Computing og Engineering har samarbejdet med ledere inden for sikkerhedsbranchen for at give dig et kursus, der giver dig mulighed for at opnå omfattende viden og kritiske færdigheder inden for computersikkerhed. Dette kursus vil sætte dig i stand til at forfølge en karriere som cyber sikkerhedspersonale i enten den offentlige eller den private sektor.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Vores Masters i Digital Marketing kursus er designet med en industri fokus. Vi tilstræber at give dig en yderst konkurrencedygtig kvalifikation til det moderne arbejdsmar ... [+]

OversigtVores Masters i Digital Marketing kursus er designet med en industri fokus. Vi tilstræber at give dig en yderst konkurrencedygtig kvalifikation til det moderne arbejdsmarked, i en levende forretningssektor med et betydeligt kompetencegap.Kurset giver en god balance mellem praktisk og teori arbejde på tværs af hele kurset, og vil også integrere en forståelse af de nyeste digitale trends og teknikker. Vi vil tage et dybtgående kig på:social media marketinge-marketingonline marketing tendenserdigital marketingstrategi.Hvorfor vælge dette kursus?MSc i Digital Marketing på UWL vil give dig et godt kendskab til de nyeste online marketing trends ogteknikker på den digitale markedsplads.Du vil lære:effektiv brug af sociale medier og digitale kanalerhvordan man opbygger et online-fællesskabden nyeste digitale teknologi og innovation.Vores MSc i Digital Marketing er en god start i retning af at skabe en givende karriere. Dette praktiske faglige kursus giver dig den tillid, du har brug for til at skabe succesfulde digitale strategier.I løbet af kurset får du mange muligheder for at drive digitale marketingprojekter til virkelige virksomheder. Kurset vedtager også stærkt efterspørgselsbaseret læringsmetode, og så vil undervisningsmetoder som casestudier og simuleringsspil blive ansat.Det giver en stor balance mellem praktisk og teori arbejde på tværs af hele kurset, og vil også integrere en forståelse af de nyeste digitale tendenser og teknikker.Vores Digital Marketing MSc er:udviklet med CIM-kravene (Chartered Institute of Marketing)støttet af førende arbejdsgivere inden for sektoren, nemlig:Grain LtdSimon Inc LtdTarget Internet Ltden yderst konkurrencedygtig kvalifikation med potentiale til bæredygtig rekruttering.Udvidet MSc Digital MarketingHvis du har afsluttet en bachelorgrad og ikke opfyldt adgangskriterierne for... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Dette kursus tager sigte på at forberede eleverne til professionelle karriere inden for dette vigtige område af software systemer. Du vil blive fortrolig med en bred vift ... [+]

OversigtDette kursus tager sigte på at forberede eleverne til professionelle karriere inden for dette vigtige område af software systemer. Du vil blive fortrolig med en bred vifte af aktuelle stipendier inden for software engineering, lære at undersøge og gennemgå offentliggjort arbejde.Dine studier vil også give dig en praktisk forståelse af problemerne vedrørende design, analyse og implementering af moderne software systemer, og du vil have mulighed for at møde højttalere fra industrien, herunder potentielle arbejdsgivere.Kort sagt forbereder dette kursus dig på en professionel karriere eller forskning på dette vigtige område.Hvorfor vælge dette kursus?Med it-sektoren ekspanderende hurtigt rundt omkring i verden har der aldrig været en bedre tid til at udvikle specialiserede software engineering færdigheder.Dette kursus giver dig en forståelse for de nyeste software engineeringsteknologier, der bruges til at løse dagens udfordringer inden for softwareudvikling samt give dig en praktisk forståelse af problemerne omkring design, analyse og implementering af moderne software systemer.Studerende vil have adgang til industristandardteknologier og få mulighed for at specialisere sig i emner lige fra softwarearkitektur til implementeringsteknikker, idet de bygger på de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for at håndtere moderne software systemer i en industriel sammenhæng.Forskellige metoder bruges til at udforske alle aspekter af området. Der findes en stærk støttende kultur blandt kursusvejlederne, som gør det muligt for eleverne at nå deres potentiale.Anvendte læringsmaterialer: Gode niveauer for adgang til computerfaciliteter. De akademiske og faglige elementer understøttes godt af universitetsbiblioteket og et stort udvalg af digitale ressourcer.Udvidet MSc Software EngineeringHvis du har afsluttet en bachelorgrad og ikke opfyldt... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
UWL University of West London

Dette kursus er ideelt for regnskabsmedarbejdere og økonomi kandidater søger at forbedre deres beskæftigelse og personlige udviklingsmuligheder. Ansøgere med faglige kval ... [+]

Oversigt

Dette kursus er ideelt for regnskabsmedarbejdere og økonomi kandidater søger at forbedre deres beskæftigelse og personlige udviklingsmuligheder. Ansøgere med faglige kvalifikationer og erhvervserfaring opfordres også til at ansøge.

Medlemmer af Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) har en særlig fordel, fordi de kan kræve undtagelser fra visse moduler på MSc Finance and Accounting-kurset, baseret på afslutningen af ​​ACCAs faglige faglige papirer.

Når du studerer Finans og Regnskab ved UWL , har du direkte kontakt med vores kursusvejleder, som har en misundelsesværdig blanding af teoretisk viden og oplevelse i verden. Over 85% af vores fakultet har en doktorgradskompetence suppleret med over 100 års kombineret erhvervserfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of West London
Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF London, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 (0) 20 8231 2440