UWL University of West London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

 • En top 50 University i Guardian University Guide 2019.
 • Rangeret som topmoderne universitet i London. *
 • Times Higher Education Awards 2018 nomineret for 'Årets Universitet'
 • Det højeste moderne universitet i London for studerende tilfredshed **

Universitetet i West London giver ikke kun en uddannelse af høj kvalitet, der er tæt knyttet til beskæftigelsen, men sætter den studerende i centrum for et venligt og støttende samfund. Universitetet har investeret £ 150 millioner i en ny campus på Ealing-webstedet for at forbedre elevernes læring og sociale oplevelser; Udviklingen omfattede et nyt bibliotek, renoveret Studerende Union, nye undervisningsfaciliteter og nye studiecentre til elevradiostationen.

 • Beliggende i det vestlige London er universitetet på kanten af ​​en af ​​Storbritanniens mest succesrige forretningsområder "The Golden Mile", samt fremragende forbundet med byen. En 20 minutters tube eller togtur tager dig til / fra Central London eller til / fra Heathrow Lufthavn.
 • Universitetet i West London , Karriereuniversitetet, er topmoderne universitet i London for beskæftigelsesegnethed: 98% af eleverne er i beskæftigelse eller efteruddannelse inden for seks måneder efter eksamen.
 • UWL har tætte forbindelser med industrien, herunder nationale og multinationale organisationer.
 • Alle skoler har højt kvalificeret personale, der har et væld af erhvervserfaring inden for deres valgte område og er forpligtet til at udvikle de studerendes færdigheder og karriere.
 • Universitetet kan prale med specialbygget indkvartering på deres Brentford-sted, med en gratis bus, der tilbydes mellem campuserne og Ealing Broadway.
 • Universitetet har et levende studerende samfund, og alle studerende har mulighed for at blive involveret med Studerende Union, der har en bred vifte af samfund og særlige arrangementer taget højde for alle.

UWL tilbyder to hovedindtag; hver januar og september samt maj for de forlængede master programmer. For studerende i deres første år med UG eller PG studie tilbyder universitetet også op til 100 internationale ambassadør stipendier (op til £ 5.000) hvert år - hvilket giver dig alle grunde til at ansøge om studier i det vestlige London.

En livlig beliggenhed

Universitetet ligger i pulserende og trygge områder i det vestlige London, hvor eleverne kan forvente multinationale samfund på deres dørtrin. Der er gode offentlige transportforbindelser og også en gratis bus mellem UWL vestlige London og Ealing Broadway stationen. Det er mindre end 30 minutter på metroen til hjertet af byen med Cross Rail snart for at forbedre transportforbindelser yderligere.

UWL har i alt tre steder. To steder kan findes i det vestlige London - Brentford og Ealing - og det tredje i Reading, som specifikt er vært for sygeplejersker og obstetricitetsstuderende. Ealing webstedet er baseret i et attraktivt historisk kvarter med mange caféer og parker og ligger tæt på Ealing Broadway Shopping Centre (hjem til mode, skønhed, elektriske, telekommunikation og dagligvarer). Selve stedet er UWL primære undervisningsrum, men er også hjemsted for forskellige caféer og restauranter, Students 'Union gym og bar. Yderligere sportsfaciliteter såsom en fodboldbane og en cricketgrøn kan også findes lokalt i Ealing.

Brentford-webstedet er en moderne 11-etagers facilitet, der nemt genkendes, når man rejser langs M4-korridoren, og er også hjemsted for Paragon Lets; universitetets målbyggede bolig. Brentford togstation - mindre end fem minutters gang væk - giver direkte togforbindelser i London Waterloo eller ud af byen mod Windsor.

I og omkring Campus

Nye faciliteter

Som en del af genopbygningsprojektet, som UWL nylig gennemførte, blev der skabt en række nye undervisnings- og læringsfaciliteter på tværs af både Ealing og Brentford-lokaliteterne. Blandt dem er et 24-timers adgangsbibliotek, et mock retssalon, specialiserede radiostudioer, et fuldt udstyret teater- og specialsimulationscenter for studerende, der studerer med College of Nursing, Midwifery og Healthcare. Et Food Innovation Lab er for nylig blevet lanceret, ligesom Westmont Enterprise Hub - en start-inkubator og The Faringdon Center, der huser jordtrækningsradarteknologi. En ny flysimulator (Flight Pad) åbnes også øjeblikkeligt.

Studerende Union

UWL Students Union (UWLSU) blev anerkendt som The Best Students Union i England i 2017 **. Hovedformålet med Studerendeforeningen er at repræsentere både individuelle studerende og elevstuderende som helhed. Studerende kan også slutte sig til et af de studentkørende samfund på campus, med en bred vifte at vælge imellem. UWLSU har også sin egen bar, kaffebar og gym, som eleverne kan drage fordel af hele året.

Boliger

Sikker og sikker bolig er en nødvendighed for internationale studerende, mens de studerer på universitetet. Der er forskellige muligheder for internationale studerende, der studerer i London, herunder privat indkvartering, delt bolig eller Paragon Lets.

Paragon Lets er UWL websted for studielokaler, der drives af Notting Hill Housing, og anbefales stærkt til førsteårsstuderende. Denne specialbyggede studentboliger er beliggende på Brentfords websted. Hvert af værelserne har bredbåndsinternetadgang og eget toilet og brusebad. Fælles køkkener og spisepladser er udstyret til hver gruppe på otte værelser.

Ekspressbus

Universitetet erkender, at eleverne vil udforske, hvad London har at tilbyde, mens de studerer og hjælper med at lette dette ved at tilbyde en gratis busforbindelse for at forbinde lokaliteterne med de vigtigste transportforbindelser. UWL Shuttle Bus forbinder Ealing Broadway (Central Line, District Line, Circle Line, Cross Rail og mainline tog) til Brentford webstedet (5 minutters gang til Brentford mainline togstationen). Ind imellem stopper den også på Ealing-siden og South Ealing stationen (Piccadilly-linjen), der giver eleverne alle muligheder for at få mest muligt ud af deres tid i byen.

Studieretninger

University of West London er en officielt anerkendt britisk offentlig institution, der tilbyder akkrediterede kurser på følgende studie niveauer:

 • Undergraduate
 • Postgraduate.

Integreret Foundation kurser (som en del af en grad), Extended Masters og præ-sessional engelsk kurser tilbydes også.

Universitetet tilbyder en varieret portefølje af bachelor-og postgraduate kurser på tværs af følgende akademiske skoler:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • School of Human and Social Sciences
 • College of Nursing, Midwifery og Healthcare
 • Claude Littner Business School
 • Juridisk og Kriminologisk Skole
 • London Geller College of Hospitality and Tourism
 • Skole for Computing og Engineering

Entry-ruten

Kursusundersøgelsesteamet ved University of West London er altid tilgængelig for at hjælpe eleverne med at vælge det rigtige kursus fra et bredt spektrum af kunst-, business-, sundheds- og mediekurser - dette omfatter et passende fundament eller engelskkursus, hvis den studerende ikke har karakterer til at gå lige ind i en grad.

Undergraduate Applications

Internationale studerende, der ansøger om bacheloruddannelser, kan søge UWL direkte ved hjælp af universitetets online ansøgningsskema . Alternativt kan eleverne ansøge ved hjælp af Universitetet og Colleges Admissions Service (UCAS).

Postgraduate Applications

Ansøgere til postgraduate kurser skal ansøge direkte på universitetet ved hjælp af online-formularen . Postgraduate ansøgninger vil blive overvejet sammen med dommerrapporter (hvis det kræves) og eleverne kan også have brug for at deltage i et interview.

Gebyrer og stipendier

Studieafgifter

Oversøiske studerende ved University of West London skal betale de fulde omkostninger ved deres undersøgelse. Gebyret, som den studerende skal betale, varierer afhængigt af visse krav. Kravene varierer også afhængigt af uddannelsesniveauet og det valgte kursus.

Studerende skal betale £ 3.000 af deres gebyr som et ikke-refunderbart depositum, når de accepterer et tilbud fra universitetet. For dem, hvis gebyrer betales af en udenlandsk sponsor, er fuld betaling af gebyrer under eller før tilmelding obligatorisk.

Mere information om studiegebyrkrav findes på universitetets hjemmeside.

Ambassadør stipendier

University of West London tilbyder op til 100 internationale ambassadør stipendier hvert akademisk år til studerende i deres første år af enten UG eller PG studie. Disse stipendier yder økonomisk støtte (gennem rabat på første års studieafgift) til fremragende studerende, der ønsker at blive ambassadører for universitetet.

forbehold:

* Tider / Søndagstider God Universitetsvejledning 2018.
** National Student Survey (NSS) 2017.
Dette er de seneste tal i henhold til beskæftigelsespræstationsindikatorer (EPI), der udgives af HESA i Højre Uddannelsesstatistik i 2018.
NB: Moderne universiteter defineres som videregående uddannelsesinstitutioner, der blev indrømmet universitetsstatus i og efter 1992. UWL modtog de ovennævnte placeringer sammenlignet med alle andre moderne universiteter, der er anført i de nævnte guider / undersøgelser.

Placeringer

London

University of West London

Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0) 20 8231 2440