Ulster University, London & Birmingham Campuses

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ulster er et universitet med et nationalt og internationalt ry for ekspertise, innovation og regionalt engagement. Vi bidrager væsentligt til den økonomiske, sociale og kulturelle udvikling i Nordirland og spiller en nøglerolle i at tiltrække indvendige investeringer. Vores kerneforretningsaktiviteter er undervisning og læring, udvidet adgang til uddannelse, forskning og innovation og teknologi og videnoverførsel.

Se på vores kurser, så ser du, hvordan vi forbereder studerende til morgendagens verden i dag.

  • Vi har en positiv indvirkning på økonomien og samfundet i Nordirland og beskæftiger over 3000 ansatte med en årlig omsætning på mere end £ 200 millioner.
  • Teknologi og videnoverførsel og kommerciel udnyttelse af ideer fremmes af vores kontor for innovation gennem en række initiativer og løbende forskning og rådgivning med erhvervslivet.
  • Vi er en stor bidragyder til forsknings- og udviklingsevnen inden for Nordirland, og vi støtter lokalt erhvervsliv. Undersøgelsesvurderingsøvelsen i 2008 bekræftede styrken og kvaliteten af vores forskning og de fremskridt, vi løbende gør.
  • Vi yder et førende bidrag til livslang læring (via eLearning) og udvider adgangen til uddannelse for alle - forbedrer regionens vidensbase.
  • Partnerskaber er blevet smedt med andre uddannelsesudbydere lokalt, nationalt og internationalt, og vi har et netværk af strategiske partnerskaber over hele verden.

Placeringer

London

Address
10 Rosebery Ave, Farringdon
EC1R 5HP London, England, Det Forenede Kongerige

Birmingham

Address
Centre City House, 7 Hill St
B5 4UA Birmingham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig