Ulster University, London & Birmingham Campuses

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London gren campus

Vores London campus er beliggende lige i hjertet af byen, i historisk Holborn. Tæt på mange transportforbindelser, restauranter, barer og attraktioner, vores campus stadig formår at have en intim føler, med venlig personale og studerende.

Campus har for nylig gennemgået en omfattende renovering overalt og nu giver en endnu bedre miljø for dig at studere og socialisere i. Udstyret med computerrum, fælles områder, klasseværelser, bibliotek faciliteter, gratis trådløs internetadgang overalt og private studieområder, er det et ideelt sted.

Hvorfor vælger at studere i London?

 • Eleverne får værdifuld indsigt i de indre funktioner i en af ​​de mest progressive og forskelligartede byer i verden. London er stadig betragtes som verdens centrum for finansiering, og det blev for nylig placeret foran New York som centrum for globale kapitalstrømme og finansielle tjenesteydelser. Londons stærk økonomisk position giver mulighed for mange muligheder for deltidsbeskæftigelse for studerende, der er i stand til at arbejde, for at hjælpe dem til enten at lægge, hvad de har lært i praksis eller supplere deres leveomkostninger.
 • London er en af ​​verdens kulturelle centre, med over 200 museer (dobbelt så mange som Paris eller New York), mange af dem er gratis at besøge, samt hundredvis af historiske bygninger, koncertsale, teatre, tusindvis af tønder parken jord, mange steder af videnskabelig interesse og 4 verdens kulturarv.
 • London har en fantastisk og verdenskendt sociale scene, og er kendt for mange førsteklasses restauranter, pubber, barer, klubber og biografer. Mange studerende drage fordel af at studere i et af de bedste steder i verden for levende musik, med steder som O2 Arena, Wembley og mange andre internationalt berømte steder såsom Brixton Academy, alle regelmæssigt vært top kunstnere og bands. Der er også et utal af karnevaler og festivaler såsom Notting Hill, fejret i London i løbet af året.
 • London har en fantastisk og veludviklet offentligt transportsystem, der giver eleverne mulighed for at rejse let ind og rundt i byen. Den underjordiske eller rør netværk, 24-timers busser, det nationale jernbanenet forbinder London med resten af ​​landet, og selvfølgelig den evigt pålidelige London sorte taxaer er altid klar til at hjælpe. Cykling er også ved at blive mere populært hvert år som en 'grøn' transport metode.

Birmingham gren campus

Vores Birmingham campus har en fantastisk beliggenhed i centrum af byen tæt på de vigtigste New Street jernbanestation i Center City bygningen.

Vi har gode undervisningsfaciliteter og en erfaren fakultet, komplimenter vores hyggelige, intime campus, der er rettet mod læring og beskæftigelse.

Hvorfor vælger at studere i Birmingham?

 • Birmingham har gennemgået en imponerende periode med visuelle ændringer i de seneste år. Den berømte og ikoniske Bullring indkøbscenter er blevet saneret. Hertil kommer, indkøbscentre såsom The Mailbox giver ekstra gode faciliteter med en række salgssteder for enhver pengepung.
 • Der er mange museer i Birmingham indeholder samlinger af lokal og national betydning. Birmingham er også hjemsted for Birmingham Royal Ballet og Birmingham Symfoniorkester, og Symphony Hall betragtes som en af ​​de fineste koncertsale i Europa. Med 4 store teatre, alle regelmæssigt viser West End viser direkte fra London, Birmingham har noget for enhver smag.
 • Birmingham indeholder også et væld af historie - Shakespeares hjem af Stratford-upon-Avon, historiske Coventry, og Warwick er i nærheden. Bournville er hjemsted for den verdensberømte chokolade producerende virksomhed Cadbury, og endnu vigtigere Cadbury World. Sarehole Mølle er angiveligt inspirationen til Hobbiton i JRR Tolkiens Midgård kollektion.
 • Birmingham har en bred vifte af restauranter, fra Michelin stjernede virksomheder til mere uformelle steder. Desuden er berømt for sine Balti huse, signatur skålen fra karry kapital af den britiske Birmingham.
 • Musik i Birmingham noget for enhver smag, med en lang række spillesteder såsom NEC, det Barclaycard Arena (tidligere NIA) og O2 Academy fremvisning handlinger fra hele verden. Den Glee Club giver et mødested for latter ved siden af ​​byens andre comedy club, Highlight. For film buffs, foruden en bred vifte af state of the art biografer, Birmingham har også landets ældste fungerende biograf, The Electric, som åbnede i 1909.
 • Med en studerende befolkning på 65.000, Birmingham har et stort antal af pubber, natklubber, barer og restauranter gør det til et af de bedste steder i Storbritannien for at være studerende.
 • Birmingham har store sportsfaciliteter. Aston Villa og Birmingham City er de to flagskib fodboldhold i byen, med West Bromwich Albion og Wolverhampton Wanderers også i nærheden. Edgbaston Cricket Ground vært cricket kampe fra hele verden. The National Indoor Arena bringer også internationale atletik til Birmingham, samt hosting tennis og en række andre sportsbegivenheder i løbet af året. The Belfry Golf Course, en af ​​verdens mest berømte golf destinationer, ligger i Sutton Coldfield område af byen.

Kurser

Undergraduate

Vores bachelor-grader har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnetheden og karriere, og bliver undervist af branchens erfarne fakultet til at hjælpe dig starte din karriere.

Pre-Masters

Vores pre-masteruddannelserne er designet til at hjælpe dig videre på postgraduate-niveau undersøgelse, hvis du ikke i øjeblikket opfylder kriterierne adgangskravene til din valgte postgraduat grad.

Postgraduat

Vores postgraduate grader er din chance for at specialisere sig i en business-tema emne, forbedre dine karrieremuligheder og give dig chancen for at skille sig ud fra dine kammerater.

Placeringer

London

Address
St James' House
10 Rosebery Avenue

EC1R 4TF London, England, Det Forenede Kongerige

Birmingham

Address
5th Floor, Centre City
5-7 Hill Street

B5 4UA Birmingham, England, Det Forenede Kongerige