Læs den officielle beskrivelse

London gren campus

Vores London campus er beliggende lige i hjertet af byen, i historisk Holborn. Tæt på mange transportforbindelser, restauranter, barer og attraktioner, vores campus stadig formår at have en intim føler, med venlig personale og studerende.

Campus har for nylig gennemgået en omfattende renovering overalt og nu giver en endnu bedre miljø for dig at studere og socialisere i. Udstyret med computerrum, fælles områder, klasseværelser, bibliotek faciliteter, gratis trådløs internetadgang overalt og private studieområder, er det et ideelt sted.

Hvorfor vælger at studere i London?

 • Eleverne får værdifuld indsigt i de indre funktioner i en af ​​de mest progressive og forskelligartede byer i verden. London er stadig betragtes som verdens centrum for finansiering, og det blev for nylig placeret foran New York som centrum for globale kapitalstrømme og finansielle tjenesteydelser. Londons stærk økonomisk position giver mulighed for mange muligheder for deltidsbeskæftigelse for studerende, der er i stand til at arbejde, for at hjælpe dem til enten at lægge, hvad de har lært i praksis eller supplere deres leveomkostninger.
 • London er en af ​​verdens kulturelle centre, med over 200 museer (dobbelt så mange som Paris eller New York), mange af dem er gratis at besøge, samt hundredvis af historiske bygninger, koncertsale, teatre, tusindvis af tønder parken jord, mange steder af videnskabelig interesse og 4 verdens kulturarv.
 • London har en fantastisk og verdenskendt sociale scene, og er kendt for mange førsteklasses restauranter, pubber, barer, klubber og biografer. Mange studerende drage fordel af at studere i et af de bedste steder i verden for levende musik, med steder som O2 Arena, Wembley og mange andre internationalt berømte steder såsom Brixton Academy, alle regelmæssigt vært top kunstnere og bands. Der er også et utal af karnevaler og festivaler såsom Notting Hill, fejret i London i løbet af året.
 • London har en fantastisk og veludviklet offentligt transportsystem, der giver eleverne mulighed for at rejse let ind og rundt i byen. Den underjordiske eller rør netværk, 24-timers busser, det nationale jernbanenet forbinder London med resten af ​​landet, og selvfølgelig den evigt pålidelige London sorte taxaer er altid klar til at hjælpe. Cykling er også ved at blive mere populært hvert år som en 'grøn' transport metode.

Birmingham gren campus

Vores Birmingham campus har en fantastisk beliggenhed i centrum af byen tæt på de vigtigste New Street jernbanestation i Center City bygningen.

Vi har gode undervisningsfaciliteter og en erfaren fakultet, komplimenter vores hyggelige, intime campus, der er rettet mod læring og beskæftigelse.

Hvorfor vælger at studere i Birmingham?

 • Birmingham har gennemgået en imponerende periode med visuelle ændringer i de seneste år. Den berømte og ikoniske Bullring indkøbscenter er blevet saneret. Hertil kommer, indkøbscentre såsom The Mailbox giver ekstra gode faciliteter med en række salgssteder for enhver pengepung.
 • Der er mange museer i Birmingham indeholder samlinger af lokal og national betydning. Birmingham er også hjemsted for Birmingham Royal Ballet og Birmingham Symfoniorkester, og Symphony Hall betragtes som en af ​​de fineste koncertsale i Europa. Med 4 store teatre, alle regelmæssigt viser West End viser direkte fra London, Birmingham har noget for enhver smag.
 • Birmingham indeholder også et væld af historie - Shakespeares hjem af Stratford-upon-Avon, historiske Coventry, og Warwick er i nærheden. Bournville er hjemsted for den verdensberømte chokolade producerende virksomhed Cadbury, og endnu vigtigere Cadbury World. Sarehole Mølle er angiveligt inspirationen til Hobbiton i JRR Tolkiens Midgård kollektion.
 • Birmingham har en bred vifte af restauranter, fra Michelin stjernede virksomheder til mere uformelle steder. Desuden er berømt for sine Balti huse, signatur skålen fra karry kapital af den britiske Birmingham.
 • Musik i Birmingham noget for enhver smag, med en lang række spillesteder såsom NEC, det Barclaycard Arena (tidligere NIA) og O2 Academy fremvisning handlinger fra hele verden. Den Glee Club giver et mødested for latter ved siden af ​​byens andre comedy club, Highlight. For film buffs, foruden en bred vifte af state of the art biografer, Birmingham har også landets ældste fungerende biograf, The Electric, som åbnede i 1909.
 • Med en studerende befolkning på 65.000, Birmingham har et stort antal af pubber, natklubber, barer og restauranter gør det til et af de bedste steder i Storbritannien for at være studerende.
 • Birmingham har store sportsfaciliteter. Aston Villa og Birmingham City er de to flagskib fodboldhold i byen, med West Bromwich Albion og Wolverhampton Wanderers også i nærheden. Edgbaston Cricket Ground vært cricket kampe fra hele verden. The National Indoor Arena bringer også internationale atletik til Birmingham, samt hosting tennis og en række andre sportsbegivenheder i løbet af året. The Belfry Golf Course, en af ​​verdens mest berømte golf destinationer, ligger i Sutton Coldfield område af byen.

Kurser

Undergraduate

Vores bachelor-grader har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnetheden og karriere, og bliver undervist af branchens erfarne fakultet til at hjælpe dig starte din karriere.

Pre-Masters

Vores pre-masteruddannelserne er designet til at hjælpe dig videre på postgraduate-niveau undersøgelse, hvis du ikke i øjeblikket opfylder kriterierne adgangskravene til din valgte postgraduat grad.

Postgraduat

Vores postgraduate grader er din chance for at specialisere sig i en business-tema emne, forbedre dine karrieremuligheder og give dig chancen for at skille sig ud fra dine kammerater.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Ulster University, London & Birmingham Campuses

Den MSc International Business er en etårig grad, der har til formål at give eleverne mulighed for at erhverve beherskelse af både makro og mikro kontekster i internation ... [+]

MSc i International Business

Uddannelsesniveau: Postgraduate grad

Undervisningsgebyrer 2018/19:

UK / EU - 5.150 £International - £ 11.500 (London), £ 10.000 (Birmingham)

Adgangskrav: A 2: 2 (anden klasse) æresbevisning eller tilsvarende

Engelsk sprogkrav: IELTS 6.0 med ingen komponent mindre end 5,5 eller tilsvarende

Studieform: Fuldtids klasseværelse - dagtid, eller aften og weekend muligheder til rådighed (med forbehold for støtteberettigelse)

Varighed: 1 år

Vurderingsmetode: Kun kursusarbejde (kan omfatte klastest)

Studentfinansiering: Tilgængelig

Steder: London og Birmingham

Startdato: Januar, Maj, September

Om dette kursus... [-]
Det Forenede Kongerige London Birmingham
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ulster University, London & Birmingham Campuses

Det overordnede mål med MSc Marketing kursus er at give et akademisk udfordrende, intellektuelt stimulerende studieprogram, der uddanner, udvikler og forbedrer den faglig ... [+]

MSc i Marketing

Uddannelsesniveau: Postgraduate grad

Undervisningsgebyrer 2018/19:

UK / EU - 5.150 £International - £ 11.500 (London), £ 10.000 (Birmingham)

Adgangskrav: En 2: 2 (anden klasse) æresbevisning eller tilsvarende i enhver disciplin.

Engelsk sprogkrav: IELTS 6.0 med ingen komponent mindre end 5,5 eller tilsvarende

Studieform: Fuldtidsundervisning - dagtimerne, eller aften og weekend studietilbud til rådighed (med forbehold for støtteberettigelse)

Varighed: 1 år

Vurderingsmetode: Kursusarbejde

Studentfinansiering: Tilgængelig

Steder: London og Birmingham

Startdato: Januar (kun London), september

Om dette kursus

Det overordnede mål med MSc Marketing kursus er at give et akademisk udfordrende, intellektuelt stimulerende studieprogram, der uddanner, udvikler og forbedrer den faglige kompetence studerende på markedsføring og forretning. Kurset er designet til at hjælpe med at opbygge din viden, overførbare færdigheder og evner til at forberede dig til mellem- og senioransættelser inden for offentlige, private og sociale økonomisektorer på den globale forretningsområde. Formålet med kurset er at:... [-]

Det Forenede Kongerige London Birmingham
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ulster University, London & Birmingham Campuses

Denne kandidatuddannelse er designet som et kursus for studerende, der ønsker at udvikle deres eksisterende grad for at få ekspertviden om softwareudvikling og ønsker at ... [+]

MSc Professional Software Development

Studieretning: Master's

Undervisningsgebyrer 2018/19:

UK / EU - 5.150 £International - £ 11.500

Adgangskrav: En 2: 2 (anden klasse) æresbevisning grad eller tilsvarende med højst 50% computing indhold.

Engelsk sprogkrav: IELTS 6.0 med ingen komponent mindre end 5,5 eller tilsvarende.

Studieform: Fuldtidsundervisning

Varighed: 1 år

Vurderingsmetode: Kursus og eksamen

Studentfinansiering: Tilgængelig

Steder: London

Startdatoer: september

Om dette kursus

Den MSc Professional Software Development er et konverterings kursus designet til højt motiverede kandidater med en god æresbevisning grad i enhver disciplin, med ikke mere end 50% computing indhold. Dette kursus er rettet mod de kandidater, der er interesserede i at fremme deres eksisterende grad for at få ekspertviden om softwareudvikling og dem, der ønsker at komme ind i softwareindustrien.... [-]

Det Forenede Kongerige London Birmingham
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ulster University, London & Birmingham Campuses

Den udvidede MSc International Business integrerer Graduate Certificate programmet med vores standard MSc International Business program for at give adgang for studerende ... [+]

Udvidet kandidatuddannelse i International Business (før-master)

Studieretning: Før-master

Undervisningsgebyrer 2018/19:

UK / EU - £ 6.500International - £ 15.500 (London), £ 13.750 (Birmingham)

Adgangskrav: En tredje klasse, pass eller almindelig grad eller tilsvarende

Engelsk sprogkrav: IELTS 6.0 med ingen komponent mindre end 5,5 eller tilsvarende

Studieform: Fuldtids klasseværelse - dagtid eller aften og weekend muligheder (med forbehold for støtteberettigelse)

Varighed: 16 måneder

Vurderingsmetode: Kursusarbejde (kan omfatte klastest)

Studentfinansiering: Tilgængelig

Steder: London og Birmingham

Startdato: Januar, Maj, September... [-]

Det Forenede Kongerige London Birmingham
September 2019
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ulster University, London & Birmingham Campuses

Udvidet MSc Marketing kursus er et akademisk udfordrende og strategisk relevant program i avanceret marketing studie, med særlig vægt på iværksætteri. ... [+]

Udvidet MSc Marketing (Pre-Masters)

Studieretning: Før-master

Undervisningsgebyrer 2018/19:

UK / EU - £ 6.500International - £ 15.500 (London) £ 13.750 (Birmingham)

Adgangskrav: En tredje klasse, pass eller almindelig grad eller tilsvarende

Engelsk sprogkrav: IELTS 6.0 med ingen komponent mindre end 5,5 eller tilsvarende

Studieform: Fuldtids klasseværelse - dagtid, eller aften og weekend muligheder til rådighed (med forbehold for støtteberettigelse)

Varighed: 16 måneder

Vurderingsmetode: Kursusarbejde

Studentfinansiering: Tilgængelig

Steder: London og Birmingham

Startdatoer: Maj, september (kun London)

Om dette kursus

Udvidet MSc Marketing kursus er et akademisk udfordrende og strategisk relevant program i avanceret marketing studie, med særlig vægt på iværksætteri. Kurset integrerer Graduate Certificate programmet for at give adgang til studerende med en standardgrad (tredje klasse, pass eller almindelig). Dette program er designet som en bro mekanisme for britiske, EU og internationale studerende til fremskridt fra bachelor til postgraduate studie på Ulster. Det integrerede Graduate Certificate er et forberedende kursus, der vil give dig et solidt fundament i de færdigheder, der er nødvendige for progression på MSc Marketing-programmet. Studerende, der succesfuldt gennemfører de fire moduler på Graduate Certificate fase, nemlig akademisk skrivning, postgraduate studie færdigheder, forskningsmetoder for Postgraduate Study og International Business Environment og nå et minimum generelt gennemsnit på 50%, vil være i stand til at gå videre til 12 måneders MSc Marketing.... [-]

Det Forenede Kongerige London Birmingham
September 2019
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Ulster University