Læs den officielle beskrivelse

The University of Derby - "Inspirerende din fremtidige karriere"

Baseret på indsigt hovedbudskaber vil drive beskæftigelsesegnethed, ranking (University og Emne specifik), campus / studieliv og testimonials 81,1% af vores internationale kandidater er i en kandidat job eller i yderligere undersøgelse efter endt grad * DELHE2015

Vi har en No1 International Student Center for andet år i træk * I-graduate International Student Baramoter Ranking 2015 Eleverne bliver undervist af passionerede, industri erfarne undervisere, der har langvarige relationer med førende arbejdsgivere. De vil inspirere og støtte de studerendes mål og tilbyde en personlig og lærerig oplevelse med 12:59 støtte Vores engagement i den virkelige verden læring betyder, at vi løbende investerer i nogle af de bedste universitetets faciliteter, du finder i Storbritannien. Studerende har mulighed for at arbejde i disse unikke miljøer for at sikre, at de får hands-on praktiske færdigheder og erfaring arbejdsgiverne er på udkig efter.

University of Derby Online

The University of Derby Online Learning er den blomstrende fjernundervisning division fra University of Derby. Siden 2001 har University of Derby tilbydes online fjernundervisning til studerende, der krævede mere fleksible studiemuligheder. Da efterspørgslen efter disse populære online fjernundervisning kurser steg, lærte vi at skræddersy kursus indhold specielt til online-levering. Vi har nu lanceret vores Shorts Kurser for faglig udvikling. Vores vifte af online korte kurser er designet til at hjælpe enkeltpersoner i deres personlige udvikling, hvad enten det er til din fortsatte faglige udvikling (CPD) eller som en del af deres egen uddannelse og udviklingsplan. Disse online kurser kan passe i let omkring arbejde og familieliv, så du kan studere på et tidspunkt og sted, der passer. Vores nuværende kurser til rådighed, er:

Voksenuddannelse: Sådan Teach Online Børne- og ungdomspsykiatrisk mental sundhed Finansiering for ikke-finansielle Managers IFRS 16 Leasingkontrakter Introduktion til Innovativ 21. århundrede Undervisning Førende til Resultater og Forandring Social Pædagogik: Give børn og unge med Omsorgsfuld pleje og uddannelse Forståelse Matematik Angst

Alle vores korte kurser er professionelt orienteret og arbejde-baserede så du kan straks anvende din læring til arbejdspladsen. Klik her for aktuelle kursus oversigter, som løbende bliver opdateret.

ARTS

MA Mode og Tekstil -

Du vil studere på vores Markeaton Street hjemmeside, som har både traditionelle og industrielt udstyr, og avancerede nye teknologi i vores mode og tekstiler atelierer og andre specialiserede workshops

BA Medieproduktion -

Dette er en praktisk kursus, hvor du vil producere en betydelig portefølje af høj kvalitet produktion mediearbejde at imponere potentielle arbejdsgivere. Fra spændende konkurrencer til samarbejdsprojekter med industrien, vil du blive udfordret til at komme med innovative løsninger i en række indbyrdes forbundne medier

Ingeniør og teknologi

"Vi er forpligtet til at udvikle den næste generation af høj opnå forskere, teknologer og ingeniører - ambitiøse og tillidsfulde fagfolk, der vil gå på at forme erhvervslivet og samfundet. Dette er din mulighed for at deltage i en levende akademisk samfund, der vil forberede dig til en givende og spændende karriere. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig meget snart. "

Professor Nikos Antonopoulos, dekan for College of Engineering and Technology

Diplomingeniør H Elektroteknik - Bliv en af ​​eliten af ​​ingeniørfaget - en Chartered Engineer (CEng). Denne grad er akkrediteret af Institution of Engineering og Teknologi (IET) under strenge regler i Engineering Council med henblik på delvist at opfylde den akademiske krav om registrering som Chartered Engineer.

Vi er rangeret 15th højest blandt alle britiske universiteter og 12. for engelske institutioner med 96% af kandidater i arbejde eller videre studier inden for seks måneder for at færdiggøre deres grad: HESA 2016.

Diplomingeniør H Produktion og Production Engineering - Bliv en af ​​eliten af ​​ingeniørfaget - en Chartered Engineer (CEng). Denne grad er akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE) på vegne af Engineering Council med henblik på delvist at opfylde den akademiske krav om registrering som Chartered Engineer.

Vi er rangeret 15th højest blandt alle britiske universiteter og 12. for engelske institutioner med 96% af kandidater i arbejde eller videre studier inden for seks måneder for at færdiggøre deres grad: HESA 2016.

Diplomingeniør H Mechanical Engineering -

Bliv en af ​​eliten af ​​ingeniørfaget - en Chartered Engineer (CEng). Denne grad er akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE) på vegne af Engineering Council med henblik på delvist at opfylde den akademiske krav om registrering som Chartered Engineer.

Vi er rangeret 15th højest blandt alle britiske universiteter og 12. for engelske institutioner med 96% af kandidater i arbejde eller videre studier inden for seks måneder for at færdiggøre deres grad: HESA 2016.

http://www.derby.ac.uk/alumni/graduates/collegeofengineeringandtechnology/samahatsamim/

Livet efter endt uddannelse - et casestudie af en Mechanical Engineering Graduate fra 2012

LHSS

Casestudier - http://www.derby.ac.uk/lhss/law/experience/career/

Vi har etableret et ry for at producere meget effektive jurister, der udmærker sig i alle områder af den juridiske profession - du kan høre fra nogle af dem nedenfor.

Derby Law School er en af ​​de førende centre for studiet og undervisning af lov og retfærdighed i Storbritannien. Vores jura inspirere, stræk og udfordring.

98% af de studerende var tilfredse med deres Derby Law grad (LLB studerende reagerer på National Student Survey (NSS) 2015) Vi har etableret et ry for at producere meget effektive jurister, der udmærker sig i alle områder af den juridiske profession - du kan høre fra nogle af dem her.

http://www.derby.ac.uk/lhss/law/video/

LLM - Derby LLM giver maksimal fleksibilitet. Til rådighed for advokater og ikke-advokater ens, det giver uovertruffen valg og muligheder - så du kan vælge fra specialiserede veje og moduler til at opbygge en grad, der matcher dine karriereønsker, forskning sysler og personlige interesser.

Benyt dig af vores moderne tilgang til undervisningen lov i en global sammenhæng: du kan skræddersy dine kurser og opgaver til forskellige jurisdiktioner, så få en virkelig international smag af lov Læs om nogle af vores jurastuderende og finde ud af, hvad de mener om at studere på Derby

HRSM

The University of Derby er anerkendt som en Top 10 * britisk universitet for grader i Turisme, gæstfrihed, Events og Spa Management og tilbød den første Spa grad i verden. Vi leverer høj kvalitet virkelige verden læring gør det muligt for studerende til at udvikle deres viden og færdigheder inden for kommercielle virksomheder, herunder en høj kvalitet restaurant, en stor konference, events og udstillingssted, en prisvindende dag spa og spændende placeringsmuligheder.

BSc International Spa Managemen t -

Du indgår i en afdeling med en verdensklasse ry for banebrydende spa ledelse og wellness grader

Du vil studere i vores inspirerende Grade II * opførtDevonshire Dome i Buxton, en førende spa og gæstfrihed by Study dette emne på Derby og automatiskblive medlem af hosco, verdens førende gæstfrihed karriere netværk for studerende og kandidater

forretning

Hos Derby Business School, vi er heldige: vi simpelthen ser omkring os at finde inspiration. Fordi her, det er overalt.

I og omkring Derby, der er en levende historie at tænke, opfatte og gøre, som har påvirket verden. Vi er stolte af at være en del af det.

Form din fremtid, og Derby, her hos os.

MBA Global - Bliv en succesfuld manager og inspirerende leder, fuldt fortrolig med globale forretningsmæssige problemstillinger. Vores MBA Global og MBA Global Finance er designet til en ny generation af ambitiøse erhvervsfolk med en virkelig internationalt udsyn.

Få den strategiske viden, vision og tillid til at innovere, udfordring og bly forandring

Pædogogik

En gnist af viden kan være alt det tager at inspirere en person eller samfund til at lære, udvikle og opnå mere, end de nogensinde troede var muligt. Hvis du brænder for brændstofpåfyldning at brand og hjælpe andre realisere deres potentiale, College of Education tilbyder et udvalg af kurser designet til at forbedre livet for de enkelte elever og de samfund, de er en del af.

MA Uddannelse - Udforsk undervisning i sin fulde forstand, fra sin centrale rolle i samfundet til de teorier, politikker og praksis, der påvirker og forbedre det.

Vi tilbyder en fleksibel tilgang til læring - du kan få en bredt funderet kandidatgrad eller vælge at fokusere på et bestemt område af interesse ved at tage en af ​​vores syv specialiserede veje.

Læs om en MA Education kandidat og hendes erfaringer her

KLANER

På College of Life og naturvidenskab, er vores kurser specielt designet til brændstof sind den lidenskabeligt nysgerrig. Vores dygtige medarbejdere er aktivt involveret i forskning, og vi opfordrer dig til at have en aktiv sind på alle stadier af din læring rejse.

Væk din naturlige nysgerrighed

MSc Miljøvurdering og Kontrol -

Dette kursus er akkrediteret af Institution of Environmental Sciences Gain en dybdegående og helhedsorienteret forståelse og viden om forurenet jord og ferskvand miljøer, samt strategier for at forebygge, håndtere og forurening kontrol over disse miljøer

Masters of Public Health - Udvikle de færdigheder og viden er nødvendig for at blive en offentlig sundhed praktiserende læge, der kan lede, udvikle og evaluere den offentlige sundhedsprojekter Lær sammen en erfaren lærerteam, der består af offentlige sundhed specialister, sundhed psykologer og biomedicinske forskere

Kontakt

Tel: 00 44 (0) 1332 591.698

e-mail: international@derby.ac.uk

Skype: derby.uni.international

internet side: www.derby.ac.uk/international/

Facebook: www.facebook.com/derbyuniuk/

Programmer undervist i:
English (UK)

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Derby

Du vil studere på vores Markeaton Street hjemmeside, som har både traditionelle og industrielt udstyr, og avancerede nye teknologi i vores mode og tekstiler atelierer og ... [+]

Du vil studere på vores Markeaton Street hjemmeside, som har både traditionelle og industrielt udstyr, og avancerede nye teknologi i vores mode og tekstiler atelierer og andre specialiserede workshops. Studerende drage fordel af vores gode forbindelser med industrien i mode og tekstiler sektorer Du vil blive omgivet af ligesindede kreative personer i vores Institut for Kunst og Design. Du vil få mulighed for at få passende industriel erfaring med at arbejde på højt niveau, tværfaglige projekter.

Derbyshire har en stærk arv i mode og tekstiler industrier, med verdenskendte virksomheder som Paul Smith, John Smedley og Aristoc på vores dørtrin. Denne inspirerende kulisse vil understøtte dine studier på denne postgraduate kursus, som er en af ​​kun et par programmer i England med mulighed for kombineret undersøgelse på tværs af mode og tekstiler.... [-]

Det Forenede Kongerige Derby
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Derby

I dette kursus, har du mulighed for at få en ekspert forståelse af målene for uddannelse og dens rolle i samfundet gennem udforskning af uddannelses- teorier, politikker ... [+]

Hvorfor vælge denne Master i Uddannelse kursus? 90% af de studerende sagde, at de var tilfredse med den generelle kvalitet af kurset, i henhold til 2015 Postgraduate Undervist Experience Survey (PTES) Du vil udforske undervisning i sin fulde forstand - fra dens centrale rolle i samfundet til de teorier, politikker og praksis, der påvirker, ændre og forbedre det Vi tilbyder en fleksibel tilgang til læring, så du kan tjene en bredt funderet grad eller specialisere sig i et bestemt område af fokus ved at tage en af ​​vores veje Du vil modtage en række faglige udviklingsmuligheder, fra tidlige år frem til gymnasiet, videregående uddannelse, videregående uddannelse, og i samfundet Vores lærerteam er venlige og imødekommende med specialviden, som de videregiver til dig. Du kan være sikker på, at du vil være up to date med den nyeste teori og praksis. Om dette kursus ... [-]
Det Forenede Kongerige Derby
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

University of Derby – This is our classroom

International students at the University of Derby, UK