Unicaf - University of East London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of East London har været banebrydende fremtider siden 1898: fra den 2. industrielle revolution til hvor vi er nu, den fjerde. Vi er et karriereledet universitet, dedikeret til at støtte vores studerende til at udvikle de færdigheder, følelsesmæssig intelligens og kreativitet, der er nødvendig for at trives i en verden, der er i konstant forandring.

I løbet af studieåret 2018-19 har University of East London udviklet og begyndt at implementere en ny 10-årig strategi, Vision 2028, for at omdanne vores læseplan, pædagogik, forskningseffekt og partnerskaber for at gøre en positiv forskel for studerende, kandidat og samfunds succes. Vores ambitiøse, men opnåelige mål er at blive det førende karriererfokuserede, initiativrige universitet i Storbritannien, et som både forbereder vores studerende på fremtidens job og giver innovationen til at drive denne fremtid bæredygtigt og inklusivt.

Om partnerskabet med Unicaf

Unicaf er en global leveringspartner fra University of East London, UK, der er ansvarlig for rekruttering, optagelse, tilmelding og support af online-studerende til University Awards, der er godkendt til fjernlevering online. Efter vellykket afslutning modtager kandidater en University of East London-pris.

Unicaf online oplevelse

Online-læring har revolutioneret videregående uddannelser. Som online-studerende er du i stand til at lære efter din egen ugentlige tidsplan, studere, hvor det er mest praktisk, og beholde dit job, eller fortsætte med at pleje din familie.

Din udnævnte studerende-rådgiver vil hjælpe dig med at blive fortrolig med hele processen. Inden du begynder dine studier, vil han eller hun være ved din side, når du har brug for støtte, indtil din eksamen.

136515_photo-1516321318423-f06f85e504b3.jpg

Højdepunkter i online læring

Hvad er egentlig online-læring?

Med online-læring eller online-uddannelse kan du have flere fordele. Tre af de største forskelle er, at du kan studere, når det passer til din tidsplan, hvor som helst og for en brøkdel af omkostningerne ved et on-campus-uddannelse. Du modtager alt det studiemateriale, du har brug for online, og interagerer via onlineplatformen med dine tutorer.

Hvem kan drage fordel af online læring?

Uanset om du er en skolelever, der lige starter din karriere, nogen med familieforpligtelser eller en professionel med en travl tidsplan, kan du drage fordel af det. Men online-læring er ikke kun praktisk; det bliver også en integreret del af en succesrig karriere. Tidligere tjente en studerende den viden, der varede en levetid i begyndelsen. I dag er det ifølge Financial Times med det hurtige fremskridt nødvendigt at holde sig på top med nye udviklinger. Desuden kan det at få viden kombineret med erfaring på jobbet give din karriere et ekstra løft.

Meddelelse

Gennem online-læring kan du være i konstant kontakt med dine vejledere. Mens studier på campus begrænser interaktion til et par timer om ugen, kan evnen til at bede om afklaring eller rådgivning når som helst i høj grad forbedre din forståelse af emnet.

Netværk

Det virtuelle læringsmiljø (VLE) giver dig mulighed for at kommunikere med dine medstuderende. Uanset om du har brug for feedback eller vil diskutere et emne, er dine kolleger ved din side.

Ressourcer

Du behøver ikke længere oprette et bibliotek med store bøger. Alt hvad du behøver - forskningsartikler, e-bøger, videoer, præsentationer - er let tilgængelige online via VLE. Alt sammen et par klik eller berøringer væk.

Hjælp

I tilfælde af spørgsmål eller problemer, uanset om det er relateret til studierne, VLE, betalinger eller mere, kan du drage fordel af Unicafs Student Live Chat-service. Du modtager assistance inden for det øjeblik uden at skulle aftale aftaler eller vente til kontortid.

Nem tilmelding

Du kan nemt tilmelde dig online inden for få minutter. En studerende rådgiver vil derefter kontakte dig, diskutere alle detaljer, hjælpe dig med ansøgningsprocessen og besvare eventuelle spørgsmål. Udfyld blot nedenstående formular og kom i gang med denne livsændrende mulighed i dag.

Placeringer

London

Address
University Way, Royal Docks, E16 2RD
London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: