Læs den officielle beskrivelse

Om os

UWE Bristol er et universitetsalliansuniversitet med en fælles mission for at gøre forskellen til vores byer og regioner. Vi bruger vores erfaring med at levere undervisning og forskning af høj kvalitet med virkelighedens virkninger til at forme videregående uddannelser og forskningspolitik til gavn for vores studerende og erhvervsliv og borgerlige partnere. Vi innoverer sammen, lærer af hinanden og støtter ethvert medlem for at omdanne liv og levere vækst.

Vores undervisning

Med mere end 600 kurser på bachelor-, postgraduate, professionelle og kort kursusniveau tilbyder vi en bred vifte af emner på tværs af kunst, kreative industrier, sundhed, videnskab, erhvervsliv, lov, miljø og teknologi. Vi er velkendte for kvaliteten af ​​vores undervisning og for vores elevoplevelse som helhed.

Vi har opbygget tætte forbindelser med førende arbejdsgivere som CERN, Rolls Royce, NHS, Aardman Animation og BBC for at hjælpe med at udvikle det rigtige indhold til vores kurser og give vores elever eksponering for forskellige professionelle muligheder.

"Vi ønsker, at vores elever bliver klar og i stand til kandidater, der føler sig overbeviste om deres evner og den del, de skal spille i verden."

Professor Steve West, vicekansler

Vores campusser

Vores 14 forskellige afdelinger er spredt på tre campuser i og omkring Bristol - og vi har campuser på Gloucester og Hartpury College, samt tilbyder kurser gennem lokale studiepartnere og globale partnerinstitutioner.

Vi har investeret i de nyeste faciliteter og ressourcer for at give vores elever adgang til alt, hvad de behøver for at lykkes - med 300 mio. Kr. Brugt på nye state-of-the-art læringsrum og indkvartering som led i vores 2020-strategi for at forbedre vores tilbud selv yderligere.

Vores forskning og bredere effekt

Udover vores undervisning arbejder vores akademikere på nationalt og internationalt anerkendt forskning på mange interessante områder - fra robotik til udseende. Foruden at forbedre vores undervisning sikrer vi, at vores forskning bidrager til samfundet og økonomien gennem vidensudveksling, videnskabskommunikation, partnerskaber og understøttelse af forretningsinnovation og vækst.

Vi spiller også en meget aktiv rolle i vores by og bredere region og ses af mange arbejdsgivere og organisationer som "gå til universitetet" for kandidat rekruttering.

Vores beliggenhed

Bristol er et stort træk for både studerende og arbejdsgivere. En af Storbritanniens mest forskelligartede og ønskelige byer at studere og leve i, det er også en by, der brummer med industrien - med interessante netværk, muligheder og kandidater til beskæftigelsesmuligheder lige her lige uden for døren.

Vores region

Samlet set anslås universitetet at have genereret et bruttoværditilskud på over 400 mio. £ til Vesten af ​​Englands BNP i 2014/15. Dette svarer til 1,3% af byregionens økonomiske produktion.

Vores rapport, Den økonomiske virkning af University of the West of England, undersøger det bidrag, UWE Bristol har gjort til sin lokale økonomi i 2014/15.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University Of the West Of England, Bristol

Denne industriledede MA vil hjælpe dig med at blive en kreativ indholdsudvikler til nye former for fordybende oplevelser, herunder VR og 360 ° filmproduktion, med en krit ... [+]

Efterhånden som virtual reality (VR) og augmented reality (AR) -teknologier bliver mere overkommelige og tilgængelige, bliver mange industrier opmærksomme på fordelene ved fordybende fortællinger. Som sådan er der et voksende behov for professionelle historieudviklere, der kan udnytte og udforske VR's ekstraordinære potentiale.

MA Virtual Reality er til kreative kandidater og eksisterende filmskabere, der ønsker at komme ind i den radikale verden af virtuel og forstærket medieproduktion til forbløffende historiefortællinger inden for underholdning, journalistik, uddannelse, marketing og fortalervirksomhed. Det er for uafhængige tænkere, der trives i eksperimentelle, praktiske læringsmiljøer.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University Of the West Of England, Bristol

Bliv en specialist i naturbeskyttelse, der har praktiske færdigheder, erfaring og videninnovation for at beskytte verdens mest sårbare arter. Lær af vores konserveringspa ... [+]

Dette spændende kursus er ikke kun teoretisk. Det er designet til at give dig praktisk oplevelse af moderne og avancerede teknikker til at bevare den biologiske mangfoldighed i en verden, der ændrer sig hurtigt. Det leveres i samarbejde med det internationalt anerkendte Bristol Zoological Society (BZS) , og er unikt i den måde, det forbereder dig til komplet praktisk bevaring.

Ved siden af at udvikle dine evner og praksis inden for økosystem- og artsbeskyttelse, kommunikation og påvirke adfærdsændring, har MSc Advanced Wildlife Conservation in Practice-kursen en stærk vægt på at udvikle din innovation og iværksætterevner. Der er et stadigt mere presserende behov for bevaringsmænd for at skabe og arbejde med nye teknologier for at sikre, at vi maksimerer mulighederne for bevarelse af biodiversitet.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

Unikt i den måde, det udforsker alle aspekter af en bygnings hele livscyklus, fra design til nedrivning, giver dette kursus dig muligheden for at dække nyt grundlag og væ ... [+]

Bygningsinformationsmodellering (BIM) inden for design, konstruktion og drift er hurtigt ved at blive den industrielle standardtilgang til design, analyse og styring af bygningens livscyklus. På dette kursus lærer du en helhedsorienteret tilgang til alt fra design og konstruktion til vedligeholdelse, drift og bæredygtighed fra industri- og forskningseksperter ved hjælp af avanceret BIM-software. Du vil også drage fordel af regelmæssige samtaler fra BIM-eksperter og nære links til industrien og BIM Regional Hub: South West.

Praktisk erfaring og verdensklasse forskning

Et unikt træk ved dette kursus er, at du har mulighed for at blive placeret hos et firma for at levere en BIM organisationsstrategi og en BIM implementeringsplan. Du vil også give virksomheder med BIM-forskning, der har reel forretningsværdi, der producerer en organisationsstrategi og implementeringsplan for at sikre, at deres BIM er tilpasset forretningsstrategien. Derefter vil du undersøge et BIM-relateret emne efter eget valg i dybden for din afhandling.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

Dette kursus giver dig et sæt overførbare færdigheder, der gør dig meget efterspurgt på arbejdsmarkedet, og leverer et studieprogram for at give kandidater fra en ikke-as ... [+]

Landmåling er et fremtrædende erhverv - det respekteres godt, lever godt og giver mulighed for at arbejde overalt i verden. Dette kursus giver dig et sæt overførbare færdigheder, der gør dig meget efterspurgt på arbejdsmarkedet, og leverer et studieprogram for at give kandidater fra en ikke-associeret grad den centrale tekniske viden og færdigheder, der kan føre til medlemskab af Royal Institution af chartrede landmænd (RICS) . Som studerende på dette kursus vil du kunne få gratis studerendes medlemskab af RICS.

Giv din karriere en konkurrencemæssig fordel

Du får en avanceret forståelse af begreber i vurdering af ejendomme, vurdering, udvikling og ledelse og lærer at anvende teorien på den virkelige verden, så du kan forfølge og udvikle din karriere. Du vil også udvikle Masters niveau forskning og analyse færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

Alle organisationer har brug for effektivt lederskab, og ledere, som kan demonstrere en bevidsthed om globale forretningsspørgsmål sammen med dette, vil altid blive efter ... [+]

Alle organisationer har brug for effektivt lederskab, og ledere, der kan demonstrere en bevidsthed om globale forretningsspørgsmål ved siden af dette, vil altid være efterspurgt af arbejdsgivere. Denne 1-årige fuldtids MSc i International Management giver dig den ekspertise, viden og færdigheder, der kræves for at udføre en ledelsesrolle i en international organisation.

Uanset om dette er en karriereændring eller karriereforøgelse, vil kurset løfte dig over andre kandidater på jobmarkedet og udstyre dig til at gå ind i en bred vifte af stillinger, ikke kun nationalt men globalt.

Avancerede forretningsevner

Kurset er designet til at give dig en solid forankring i viden og analytiske og forskningsevner for at være i stand til at arbejde med succes i et internationalt miljø med moduler, der dækker alt fra globalisering til at styre mennesker i en international kontekst. Der er også et omfattende personlig udviklingsprogram, der udstyrer dig med selvledelses- og problemløsningsevner, der er essentielle for lederroller.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

MSc Construction Project Management er designet specielt til at forbedre din forståelse af at styre projekter og at støtte byggeprofessorer i praksis og klientorganisatio ... [+]

I dagens stadig skiftende marked har byggeprofessorer brug for den viden og de færdigheder, der er til rådighed via postgraduate studie mere end nogensinde. Succesfulde projektledere skal kunne tænke, lede og handle i et usikkert og dynamisk forretningsmiljø, have adgang til de nyeste oplysninger, forstå de relevante teknikker og systemer og have ekspertise til at anvende disse på markedsbehov og forretningsmuligheder.

MSc Construction Project Management er specifikt designet til at forbedre din forståelse af styring af projekter og til at støtte byggefagfolk i praksis og klientorganisationer. Det er rettet mod arkitekter, landmænd, serviceteknikere, civile ingeniører, byggeledere og eksisterende projektledere, der ønsker at formalisere deres uddannelse på klient- og forsyningssiden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 28 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

MSc Real Estate Finance and Investment koncentrerer sig om finansiering og investering af ejendom, men giver også en oversigt over landmåling og ejendomsspørgsmål. ... [+]

MSc Real Estate Finance and Investment koncentrerer sig om finansiering og investering af ejendom, men giver også en oversigt over landmåling og ejendomsspørgsmål. Det fører til en karriere i kortlægning af et respekteret erhverv med fremragende indtjeningspotentiale og mulighed for at arbejde overalt i verden. Dette kursus giver kandidater fra en ikke-associeret grad et sæt overførbare færdigheder, der gør dig meget efterspurgt på jobmarkedet og giver den centrale tekniske viden og færdigheder, der kræves for Chartered RICS-medlemskab. Som studerende på dette kursus vil du være i stand til at få gratis studerendes medlemskab af både Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) og Investment Property Forum (IPF).... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

Et fremtrædende kursus for studerende, der er interesseret i risiko i den globale forsikringsbranche, med omfattende netværksmuligheder og progression mod branchestandard ... [+]

Hvorfor studere dette kursus?

Med det britiske forsikringsmarked til en værdi af over 200 milliarder pund og mere end 320.000 mennesker, der arbejder inden for det, er der enorme muligheder for kandidater, der ønsker at komme ind i branchen, især dem med specialkendskab og færdigheder.

MSc Risikostyring og forsikring er udviklet med arbejdsgivere, brancheeksperter og Chartered Insurance Institute (CII) for at give dig værktøjer til hurtig fremgang i denne varierede og hurtige sektor.

Du vil undersøge, hvordan risiko styres i forsikring, og hvordan forsikringsselskaber har brug for at samarbejde med virksomheder for at afbøde risiko og forberede sig på det ukendte og uventede på dagens globale markedsplads.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Make your professional ambitions possible with UWE Bristol

University Of the West Of England, Bristol
Hjemmeside
Telefonnummer
+44(0)1179656261