Læs den officielle beskrivelse

Om os

UWE Bristol er et universitetsalliansuniversitet med en fælles mission for at gøre forskellen til vores byer og regioner. Vi bruger vores erfaring med at levere undervisning og forskning af høj kvalitet med virkelighedens virkninger til at forme videregående uddannelser og forskningspolitik til gavn for vores studerende og erhvervsliv og borgerlige partnere. Vi innoverer sammen, lærer af hinanden og støtter ethvert medlem for at omdanne liv og levere vækst.

Vores undervisning

Med mere end 600 kurser på bachelor-, postgraduate, professionelle og kort kursusniveau tilbyder vi en bred vifte af emner på tværs af kunst, kreative industrier, sundhed, videnskab, erhvervsliv, lov, miljø og teknologi. Vi er velkendte for kvaliteten af ​​vores undervisning og for vores elevoplevelse som helhed.

Vi har opbygget tætte forbindelser med førende arbejdsgivere som CERN, Rolls Royce, NHS, Aardman Animation og BBC for at hjælpe med at udvikle det rigtige indhold til vores kurser og give vores elever eksponering for forskellige professionelle muligheder.

"Vi ønsker, at vores elever bliver klar og i stand til kandidater, der føler sig overbeviste om deres evner og den del, de skal spille i verden."

Professor Steve West, vicekansler

Vores campusser

Vores 14 forskellige afdelinger er spredt på tre campuser i og omkring Bristol - og vi har campuser på Gloucester og Hartpury College, samt tilbyder kurser gennem lokale studiepartnere og globale partnerinstitutioner.

Vi har investeret i de nyeste faciliteter og ressourcer for at give vores elever adgang til alt, hvad de behøver for at lykkes - med 300 mio. Kr. Brugt på nye state-of-the-art læringsrum og indkvartering som led i vores 2020-strategi for at forbedre vores tilbud selv yderligere.

Vores forskning og bredere effekt

Udover vores undervisning arbejder vores akademikere på nationalt og internationalt anerkendt forskning på mange interessante områder - fra robotik til udseende. Foruden at forbedre vores undervisning sikrer vi, at vores forskning bidrager til samfundet og økonomien gennem vidensudveksling, videnskabskommunikation, partnerskaber og understøttelse af forretningsinnovation og vækst.

Vi spiller også en meget aktiv rolle i vores by og bredere region og ses af mange arbejdsgivere og organisationer som "gå til universitetet" for kandidat rekruttering.

Vores beliggenhed

Bristol er et stort træk for både studerende og arbejdsgivere. En af Storbritanniens mest forskelligartede og ønskelige byer at studere og leve i, det er også en by, der brummer med industrien - med interessante netværk, muligheder og kandidater til beskæftigelsesmuligheder lige her lige uden for døren.

Vores region

Samlet set anslås universitetet at have genereret et bruttoværditilskud på over 400 mio. £ til Vesten af ​​Englands BNP i 2014/15. Dette svarer til 1,3% af byregionens økonomiske produktion.

Vores rapport, Den økonomiske virkning af University of the West of England, undersøger det bidrag, UWE Bristol har gjort til sin lokale økonomi i 2014/15.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University Of the West Of England, Bristol

Et unikt træk ved dette kursus er, at du har mulighed for at blive placeret hos et firma for at levere en BIM organisationsstrategi og en BIM implementeringsplan. Du vil ... [+]

Om

Building Information Modeling (BIM) inden for design, konstruktion og drift er hurtigt ved at blive industriens standard tilgang til design, analyse og styring af bygningens livscyklus. På dette kursus vil du lære en holistisk tilgang til alt fra design og konstruktion til vedligeholdelse, drift og bæredygtighed fra industri og forskning eksperter ved hjælp af state-of-the-art BIM software. Du vil også drage fordel af regelmæssige samtaler fra BIM-eksperter og tætte forbindelser til branchen og BIM Regional Hub: South West.

Praktisk erfaring og verdensklasse forskning

Et unikt træk ved dette kursus er, at du har mulighed for at blive placeret hos et firma for at levere en BIM organisationsstrategi og en BIM implementeringsplan. Du vil også give virksomheder med BIM-forskning, der har reel forretningsværdi, der producerer en organisationsstrategi og implementeringsplan for at sikre, at deres BIM er tilpasset forretningsstrategien. Derefter vil du undersøge et BIM-relateret emne efter eget valg i dybden for din afhandling.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

Surveying er et stand-out profession - det er godt respekteret, giver et godt liv, og giver mulighed for at arbejde overalt i verden. Dette kursus giver dig et sæt overfø ... [+]

Om

Surveying er et stand-out profession - det er godt respekteret, giver et godt liv, og giver mulighed for at arbejde overalt i verden. Dette kursus giver dig et sæt overførbare færdigheder, der gør dig meget efterspurgt på jobmarkedet og leverer et studieprogram for at give kandidater af en ikke-tilknyttet grad med den grundlæggende tekniske viden og færdigheder, der kan føre til medlemskab af Royal Institution for Chartered Surveyors (RICS). Som studerende på dette kursus vil du kunne få gratis studerende medlemskab af RICS.

Giv din karriere en konkurrencemæssig fordel

Du får en avanceret forståelse af begreber i vurdering af ejendomme, vurdering, udvikling og ledelse og lærer at anvende teorien på den virkelige verden, så du kan forfølge og udvikle din karriere. Du vil også udvikle Masters niveau forskning og analyse færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 32 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

Alle organisationer har brug for effektivt lederskab, og ledere, som kan demonstrere en bevidsthed om globale forretningsspørgsmål sammen med dette, vil altid blive efter ... [+]

Om

Alle organisationer har brug for effektivt lederskab, og ledere, som kan demonstrere en bevidsthed om globale forretningsspørgsmål sammen med dette, vil altid blive eftertragtede af arbejdsgivere. Denne etårige, fuldtids-MSc i International Management vil give dig den ekspertise, viden og færdigheder, der er nødvendige for at udføre en ledende rolle i en international organisation.

Uanset om dette er en karriereændring eller karriereforøgelse, vil kurset løfte dig over andre kandidater på jobmarkedet og udstyre dig til at gå ind i en bred vifte af stillinger, ikke kun nationalt men globalt.

Avancerede forretningsevner

Kurset er designet til at give dig en solid grounding i viden og analytiske og forskningsfærdigheder for at kunne arbejde succesfuldt i et internationalt miljø med moduler, der dækker alt fra globalisering til at styre mennesker i en international sammenhæng. Der er også et omfattende personlig udviklingsprogram til at udstyre dig med selvforvaltning og problemløsningskompetencer, der er afgørende for ledelsesroller.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of the West Of England, Bristol

MSc Construction Project Management er designet specifikt til at forbedre din forståelse af at styre projekter, og at støtte byggepersonale i praksis og klientorganisatio ... [+]

Om

I dagens stadig skiftende marked har byggeprofessorer brug for den viden og de færdigheder, der er til rådighed via postgraduate studie mere end nogensinde. Succesfulde projektledere skal kunne tænke, lede og handle i et usikkert og dynamisk forretningsmiljø, have adgang til de nyeste oplysninger, forstå de relevante teknikker og systemer og have ekspertise til at anvende disse på markedsbehov og forretningsmuligheder.

MSc Construction Project Management er designet specielt til at forbedre din forståelse af at styre projekter og at støtte byggeprofessorer i praksis og klientorganisationer. Det er rettet mod arkitekter, landmænd, serviceingeniører, civilingeniører, byggeledere og eksisterende projektledere, der ønsker at formalisere deres træning på kunden og forsyningssiden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stoke Gifford
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 28 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

UWE Bristol overview

Bristol's views

Frenchay campus open day

University Of the West Of England, Bristol
Hjemmeside
Telefonnummer
+44(0)1179656261