University Of the West Of England, Bristol

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

UWE Bristol er et universitetsalliansuniversitet med en fælles mission for at gøre forskellen til vores byer og regioner. Vi bruger vores erfaring med at levere undervisning og forskning af høj kvalitet med virkelighedens virkninger til at forme videregående uddannelser og forskningspolitik til gavn for vores studerende og erhvervsliv og borgerlige partnere. Vi innoverer sammen, lærer af hinanden og støtter ethvert medlem for at omdanne liv og levere vækst.

Vores undervisning

Med mere end 600 kurser på bachelor-, postgraduate, professionelle og kort kursusniveau tilbyder vi en bred vifte af emner på tværs af kunst, kreative industrier, sundhed, videnskab, erhvervsliv, lov, miljø og teknologi. Vi er velkendte for kvaliteten af ​​vores undervisning og for vores elevoplevelse som helhed.

Vi har opbygget tætte forbindelser med førende arbejdsgivere som CERN, Rolls Royce, NHS, Aardman Animation og BBC for at hjælpe med at udvikle det rigtige indhold til vores kurser og give vores elever eksponering for forskellige professionelle muligheder.

"Vi ønsker, at vores elever bliver klar og i stand til kandidater, der føler sig overbeviste om deres evner og den del, de skal spille i verden."

Professor Steve West, vicekansler

Vores campusser

Vores 14 forskellige afdelinger er spredt på tre campuser i og omkring Bristol - og vi har campuser på Gloucester og Hartpury College, samt tilbyder kurser gennem lokale studiepartnere og globale partnerinstitutioner.

Vi har investeret i de nyeste faciliteter og ressourcer for at give vores elever adgang til alt, hvad de behøver for at lykkes - med 300 mio. Kr. Brugt på nye state-of-the-art læringsrum og indkvartering som led i vores 2020-strategi for at forbedre vores tilbud selv yderligere.

Vores forskning og bredere effekt

Udover vores undervisning arbejder vores akademikere på nationalt og internationalt anerkendt forskning på mange interessante områder - fra robotik til udseende. Foruden at forbedre vores undervisning sikrer vi, at vores forskning bidrager til samfundet og økonomien gennem vidensudveksling, videnskabskommunikation, partnerskaber og understøttelse af forretningsinnovation og vækst.

Vi spiller også en meget aktiv rolle i vores by og bredere region og ses af mange arbejdsgivere og organisationer som "gå til universitetet" for kandidat rekruttering.

Vores beliggenhed

Bristol er et stort træk for både studerende og arbejdsgivere. En af Storbritanniens mest forskelligartede og ønskelige byer at studere og leve i, det er også en by, der brummer med industrien - med interessante netværk, muligheder og kandidater til beskæftigelsesmuligheder lige her lige uden for døren.

Vores region

Samlet set anslås universitetet at have genereret et bruttoværditilskud på over 400 mio. £ til Vesten af ​​Englands BNP i 2014/15. Dette svarer til 1,3% af byregionens økonomiske produktion.

Vores rapport, Den økonomiske virkning af University of the West of England, undersøger det bidrag, UWE Bristol har gjort til sin lokale økonomi i 2014/15.

Placeringer

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Telefonnummer
+44(0)1179656261