University of Bath School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er en af ​​Storbritanniens førende handelsskoler. Vi er rangeret som 1st for Marketing, 2. for Business og Management Studies (The Complete University Guide 2018) og 3. for Business Studies (The Times og Sunday Times University Guide 2017).

Vi er et førende center for ledelsesforskning, placeret 8. i Storbritannien i den seneste forskningsevaluering, ekstern hjemmeside.

EQUIS, Det Europæiske Institut for Ledelsesudviklingens kvalitetsinspektorat, har givet os fem års akkreditering. Kun omkring 1% af erhvervsskoler over hele verden har med succes opnået denne anerkendelse.

Vores forskning

Vi har et fremragende ry for kvaliteten af ​​vores forskning, der dækker alle ledelsesområder. Vi organiserer vores forskning i tværfunktionelle forskningscentre, der fokuserer vores initiativer og finansiering.

Disse centre overlapper med vores divisioners og forskningstemas interesser.

Vores samfund

Vi har et fakultet på over 100 undervisnings- og forskningspersonale og et professionelt team på omkring 70 ledelses- og administrativt personale.

Vi har omkring 2.500 studerende: 150 MBA studerende, 600 MSc studerende, 250 forskningsstuderende og over 1.500 kandidater.

Vores kurser

  • Undergraduate kurser
  • MSc kurser
  • MBA-programmer
  • Forskeruddannelser
  • Executive udviklingsprogrammer

Vores identitet og formål

  • Vi engagerer erhvervslivet og samfundet til at påvirke nutiden og forme fremtiden gennem vores stipendium.
  • Vi tiltrækker de klareste sind for at producere de bedste business kandidater og uddanne den næste generation af ledere.
  • Vi leverer fremadrettede, praktiserer relevant uddannelse for at give den bedst mulige elevoplevelse.
  • Vi opnår dette ved at være en kollegial, socialt ansvarlig Management School, der udfører international, avanceret forskning.

For at udstyre de studerende med de bedst mulige muligheder udfører vores akademikere verdensklasse forskning løbende. Vi er ivrige efter at generere ideer, der har indflydelse på arbejdspladsen, og mener, at eleverne lærer bedst gennem interaktiv debat, så muligheden for at stille spørgsmålstegn ved den nuværende tænkning er positivt opmuntret. Det er dette partnerskab mellem studerende og akademikere, der tegner sig for, hvorfor vi er så højtrangerede for både studenttilfredshed og graduate employability.

Byen

Bath er en af ​​de mest interessante, kosmopolitiske og pulserende byer i Storbritannien. Det er også på UNESCOs verdensarvsliste og er et populært turistmål på grund af sin romerske og georgiske historie. Byen er kendt især for sin smukke georgiske arkitektur og naturlige varme kilder.

Bath er også en livlig og kosmopolitisk by, der byder på gode shoppingmuligheder og et bredt udvalg af caféer, barer, restauranter og klubber. Det har også to biografer og tre teatre. Som en lille by er det let at finde vej rundt. Besøg Bath har flere oplysninger om, hvad byen har at tilbyde, og The Pig Guide tilbyder en venlig udflugt / restaurant guide til Bath. Bath Leap List fremmer også elevvenlige arrangementer i og omkring byen.

Der er mange måder, du kan involvere i skolens samfund, herunder at deltage i vores arrangementskomiteer og hjælpe med til at organisere begivenheder, konversationsklubben, som møder hver uge, som gør det muligt for eleverne at forbedre deres engelsk i et uformelt miljø eller skolens elev- og medarbejderfodbold og basketball teams.

Studerende Union

Studerende Union tilbyder en bred vifte af tjenester og aktiviteter. Det er hjemsted for næsten 100 forskellige samfund, 55 forskellige sportsforeninger og tilbyder frivillige muligheder, samt arrangere regelmæssige arrangementer som Freshers 'Week, Summer Ball og dagsture.

Campus

Den lille campus ligger i store grunde med åben udsigt og ligger en kilometer væk fra byens centrum. Det huser en række boliger, et døgnåbent bibliotek, butikker, to banker, en Chaplaincy, The Edge Arts Center, førsteklasses sportsfaciliteter og flere restauranter, caféer og barer og skaber en stærk følelse af fællesskab.

Sport ved Bath

Universitets Sports træningsby tilbyder nogle af de bedste sportsfaciliteter i Storbritannien. Faciliteterne omfatter fitness suite, flodbelagt 8-lane atletik spor, 50m swimmingpool, 18 tennisbaner, 12 badmintonbaner, judo dojo, 8 hegn pister, luft pistol rækkevidde, bobsleigh spor og omfattende rugby og fodboldbaner.

Internationale studerende

Bath har studerende fra over 130 forskellige lande, hvilket udgør godt 30 procent af studenternes befolkning. Vi tilbyder vores samfund af internationale studerende et støttende og kosmopolitisk miljø at lære. International Office hjemmeside giver yderligere information og support.

Placeringer

Bad

Address
University Of Bath, School of Management
Bad, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1225 383757

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer