Læs den officielle beskrivelse

University of Bath blev oprettet af Royal Charter i 1966. Vores campus har udsigt til den smukke UNESCO World Heritage City of Bath og tilbyder et indbydende, støttende og inspirerende miljø til forskning eller studier.

Videnskaben i vores campus samfund stammer fra en kultur med høj ambition, virksomhed, kreativitet og mangfoldighed. Vores forsknings- og undervisningsaktiviteter fokuserer på vores akademiske styrke inden for videnskab, teknologi, teknik, ledelse og samfundsvidenskab. Indenfor disse områder har vi skabt en dygtig cirkel af forskning og undervisningspraksis, og vores engagerede, agile tilgang er tilpasset den hurtigt udviklede globale dagsorden.

Vores forskning har praktiske anvendelser med social og økonomisk fordel og gennemføres i en sand ånd af internationalt og tværfagligt samarbejde.

Vi er brancheledere i at oversætte opdagelse til øget praksis, politik, design, effektivitet og effektivitet.

Vi er et første valg universitet for studerende over hele verden. Vi tilbyder en særskilt blanding af akademisk omdømme, fremragende graduate jobskabelse, verdensklasse sportsfaciliteter og et komplet program af sociale, kulturelle, rekreative og personlige udviklingsmuligheder.

Vores partnerskabsethos understøtter vores forskning, vores placeringsnetværk og vores graduate / postgraduate beskæftigelsesegnethed. Tilvejebringelsen af ​​placeringsmuligheder på tværs af vores disciplinbase er unik blandt førende britiske forskningsuniversiteter.

Vi yder et positivt bidrag til kraften i vores regions økonomi og støtter en ud af hver 17 arbejdspladser og tegner sig for omkring 300 millioner kroner til Bath og North East Somerset's BNP. Vores innovationscenter hjælper med at diversificere byens økonomiske profil ved at inkubere virksomheder med høj ydeevne og koordinere en række regionale netværk for avancerede teknologisektorer.


Vores mission

Vores mission er at levere verdensklasse forskning og undervisning, uddanne vores elever til at blive fremtidige ledere og innovatører og drage fordel af den bredere befolkning gennem vores forskning, virksomhed og indflydelse.


Vores vision

Vores vision er at blive anerkendt som et internationalt center for forskning og undervisningspraksis, opnåelse af global indflydelse gennem vores alumner, forskning og strategiske partnerskaber.


Vores værdier

Vores værdier kan ses i vores engagement i:

 • levere kvalitet og ekspertise
 • pleje høje forhåbninger;
 • støtte frihed til at udfordre modtaget visdom
 • stræber efter de højeste standarder for videnskabelig og faglig integritet;
 • arbejder ansvarligt og med respekt for andre
 • fremme ligestilling, mangfoldighed, inklusivitet og tilgængelighed
 • vedtagelse af den bedste miljøpraksis.

University of Bath - En rundvisning af bygninger og faciliteter fra University of Bath på Vimeo.


Vores fremtid

I løbet af de næste fem år vil vi bygge videre på denne rige arv af opfindelse, virksomhed og internationalt engagement til:

 • udvide vores forskningsstyrke ved at rekruttere dynamiske forskere, pleje deres talent og udbrede deres ambitioner;
 • bekræfte vores internationale indflydelse gennem verdensomspændende partnerskaber, der tilbyder kreative svar på forskning og uddannelsesmuligheder;
 • blive en international leder inden for kandidatuddannelse og tiltrækker stigende antal kandidater ved at forbedre vores eksisterende prestigeportefølje med innovative og globale leveringsmåder;
 • berige den postgraduate og bacheloroplevelse ved at engagere sig målrettet med vores medarbejdere, studerende, arbejdsgivere, partner og alumni samfund;
 • udvide vores kapacitet og kapacitet ved at investere i ny infrastruktur, faciliteter og teknologier. På den måde vil vi også forbedre de karakteristiske egenskaber ved vores forskning og undervisningspraksis.


Vores strategier

Lever forskning ekspertise

At styrke vores forskningskapacitet gennem nye faglige udnævnelser og kapitalinvesteringer vil øge vores indflydelse og indflydelse. Udvidelse af vores doktorandpopulation og støtte til forskere fra tidlig karriere vil styrke vores forskningskultur og skabe en talentpibe. Udvidelse af vores forskningssamarbejde vil øge vores profil, give nye perspektiver og skabe nye muligheder.

Forlovelse regionalt, nationalt og internationalt vil sikre, at vores intellektuelle ressourcer har optimal indvirkning på økonomisk acceleration og samfundsmæssig innovation.


Lever undervisning excellence

Innovativt læseplanlægning og teknologiforbedret læring vil bevare den anerkendte kvalitet af vores levering. Engagerende meningsfuldt med vores undergraduates og postgraduates vil informere den løbende forbedring af vores undervisning og læring. Engagerende med arbejdsgivere og faglige organer vil lette vores reaktion på de skiftende færdigheder, der kræves på arbejdspladsen. At anerkende og udvikle excellence i undervisningspraksis vil øge elevtilfredshedsniveauet og støtte karrieremæssige ønsker hos dem, der er ansvarlige for leveringen. Analyse af karriere destinationer af kandidater og kandidater vil sikre, at vi tilføjer værdi til beskæftigelsesudsigterne. Investering i digital teknologi og ny infrastruktur vil hjælpe os med at imødekomme den store efterspørgsel efter vores bestemmelse og vedtage nye pædagogiske tilgange.


Fremme internationalt engagement og partnerskaber

Uddybning af vores formelle partnerskaber med førende internationale universiteter og politikere vil styrke vores internationale netværk og udvide vores indflydelse. Øget mobilitet og interkulturel støtte til etablerede og tidlige karriereforskere vil bidrage til at øge deres internationale profil og udvide deres forskningsnetværk. Støtte til samarbejdsvillige bilaterale og multilaterale forskningsfaciliteter, symposier og colloquia vil styrke vores internationale netværk. Udvidelse af mulighederne for bachelor- og postgraduate mobilitet vil hjælpe vores elever med at forbedre deres beskæftigelsesegnethed på det globale rekrutteringsmarked og skabe fremtidens netværk.


Tiltræk og støtte de bedste elever fra forskellige sociale og kulturelle baggrunde

At tilbyde et rummeligt miljø, der forudser de varierede supportkrav fra vores forskelligartede elevpopulation, vil hjælpe de enkelte studerende med at nå deres potentiale. At arbejde sammen med partnerskoler og gymnasier for at øge de talentfulde ungdoms håb og sikre, at de har den nødvendige viden og færdigheder til fordel for vores bestemmelse, vil hjælpe os med at nå vores udvidede deltagelsesmål. Forbedring af vores målrettede og peer-supportnetværk til studerende fra underrepræsenterede baggrunde hjælper os med at bevare vores fremragende rekord for elevretention og succes.


Forbedre elevoplevelsen i partnerskab med en engageret elevkrop

Arbejde i partnerskab med Studerendeunionen sikrer, at den studerendes stemme informerer beslutningstagningen og alle elever, bachelor og postgraduate, modtager velfærd, pastoral og akademisk støtte af høj kvalitet. Det vil også støtte levering af muligheder for personlig, faglig og faglig kompetenceudvikling og engagement med sociale, rekreative og frivillige aktiviteter. Forbedring af vores induktionsaktiviteter vil støtte studerende overgang til universitetets liv og graduere overgang til postgraduate studie. Investering i placeringsstøtte vil styrke et fremragende og karakteristisk aspekt af vores tilbud.


Udvikle kapaciteten i vores fysiske infrastruktur og it til at reagere på ændringer i omfanget og arten af ​​vores aktiviteter

I tæt samarbejde med en række lokale myndigheder og lokale virksomheder partnerskaber vil vi søge at udvikle vores fysiske infrastruktur for at understøtte væksten i vores forskningsstyrke og imødekomme efterspørgslen fra potentielle kandidater og kandidater. Vedtagelsen af ​​nye digitale teknologier og øget modstandsdygtighed i vores it-infrastruktur vil reagere på IT's grundlæggende betydning for alle aspekter af vores aktiviteter samt understøtte udvidelsen af ​​vores online og blended learning leverance.


Udvikle vores folks evne til at levere vores mål og at reagere fleksibelt på skiftende behov

Rekruttering af de bedste mennesker og støtte dem til at realisere deres fulde potentiale vil hjælpe os med at levere excellence. Investering i vores ledelses- og ledelseskapacitet hjælper os med at hjælpe kolleger til at reagere fleksibelt på de ændrede behov hos vores studerende og andre interessenter.


Lever den finansielle kapacitet til ressourcekvalitet i forskning og uddannelse

At levere finansielle overskud gør det muligt for os at investere i vores fremtid, styrke vores forskningskapacitet, udvide vores internationale indflydelse, vokse vores postgraduate befolkning og opretholde kvaliteten af ​​den studerendes oplevelse. Selektiv investering og ressourceallokering vil optimere virkningen af ​​vores aktiviteter. Opnåelse af vores 50.000 års jubilæums fundraising mål vil gøre det muligt for os at accelerere leveringen af ​​investeringer i forskningskraft og nye faciliteter for at forbedre den studerende oplevelse.


Vores egenskaber

Attributterne, at vores fællesskabspræmier er:

Bestemmelsen om at udmærke sig :
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Bath

Nuværende globale udviklinger - som f.eks. Sikkerhedstrusler, ledelsesændringer, fremkomsten af ​​nye kræfter og EU's udvikling - nuværende friske udfordringer for re ... [+]

Dæmp din viden om internationale relationer og få evner til at udpakke og opdage årsagerne og konsekvenserne af verdens største udfordringer.

Nuværende globale udviklinger - som f.eks. Sikkerhedstrusler, ledelsesændringer, fremkomsten af ​​nye kræfter og EU's udvikling - nuværende friske udfordringer for regeringer, regioner og det internationale system som helhed.

Kurset udforsker disse spørgsmål dybtgående og tager et tæt kig på politik og politisk beslutningstagning i nutidens Europa, Europas rolle som global aktør og samspillet mellem international magt, orden og institutioner.

Du får analytiske evner til at kunne udpakke og opdage årsagerne og konsekvenserne af specifikke politiske problemer og de forskellige politiske processer, der har genereret dem.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

MA Oversættelse og Professional Languages ​​Færdigheder kursus blev udviklet i 2003 som svar på anmodninger fra arbejdsgivere for sprogkyndige med uddannelse i oversættel ... [+]

MA Oversættelse og Professional Languages ​​Færdigheder kursus blev udviklet i 2003 som svar på anmodninger fra arbejdsgivere for sprogkyndige med uddannelse i oversættelse, redigering og korrekturlæsning blandt andre færdigheder. Dette er et af de få kurser i verden til at uddanne eleverne i så mange efterspurgte færdigheder, som kan bruges straks på det professionelle marked.

Læring fra professionelle oversættere og tolke

Vores kurser undervises af højt erfarne vejledere, der tidligere eller i øjeblikket arbejder som professionelle oversættere, redaktører, oversættelseschefer eller professionelle tolke. De vil dele et væld af erfaringer med dig og give nyttige forbindelser, herunder potentielle jobmuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

MA tolkning og oversættelse (europæisk) ... [+]

50 års undervisningsteknologi

MA tolkning og oversættelse på bad har kørt i over 50 år og er højt respekteret internationalt for kvaliteten af ​​træningen.

Kurset dækker faglig oversættelse og forskellige former for tolkning, herunder simultant og konsekvent tolkning og kontakt i offentlige og kommercielle rammer. Studerende har adgang til de nyeste digitale tolke suiter og deltager i mini-konferencer for at sætte færdigheder i praksis, holde debatter om kontroversielle emner og fungere som både delegeret og tolk.

Læring fra professionelle oversættere og tolke

Vores kurser undervises af højt erfarne vejledere, der tidligere eller i øjeblikket arbejder som professionelle oversættere, redaktører, oversættelseschefer eller professionelle tolke. De vil dele et væld af erfaringer med dig og give nyttige forbindelser, herunder potentielle jobmuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Bath

Vores MSc Anvendt Økonomi er en serie af undervisede kurser, der giver rigoruddannelse i alle de vigtigste aspekter af økonomi. ... [+]

Få en stærk grundforbindelse i avanceret økonomi, og tag din viden et vigtigt skridt videre ved at anvende det på det område, som mest interesserer dig.

Vores MSc Anvendt Økonomi er en serie af undervisede kurser, der giver rigoruddannelse i alle de vigtigste aspekter af økonomi.

Med en omfattende genopfriskningskursus i væsentlige matematik- og økonomikompetencer vil du fortsætte med at få avanceret træning i analysen af ​​problemer i anvendt mikroøkonomi, makroøkonomi, økonometri og strategisk beslutningstagning.

Vigtigst er det, at du får mulighed for at skræddersy kurset til det forretningsområde eller den politik, du er mest interesseret i, hvilket giver dig ekstra ekspertise og en start når du søger arbejde på dette område.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Vores kursus er for ingeniører og forskere, der ønsker at spille en ledende rolle i at forny, designe og styre bæredygtige processer og systemer. Forbedring af ressourcee ... [+]

Tag udfordringen med at skabe et mere bæredygtigt samfund ved at lære at udvikle og styre mere ressourceeffektive kemiske ingeniørprocesser.

Vores kursus er for ingeniører og forskere, der ønsker at spille en ledende rolle i at forny, designe og styre bæredygtige processer og systemer. Forbedring af ressourceeffektiviteten er en vigtig prioritet for procesindustrier, der er afhængige af materialer og energi. Vores kursus fokuserer på at løse denne udfordring ved at give dig værktøjerne til at finde bæredygtige måder at gøre mere eller bedre med mindre.

Bygger på din første grad, vil du udvikle mere dybtgående viden og overførbare færdigheder i kemiteknik. Du vil lære at bruge materiale og energiressourcer mere effektivt ved at:... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Datavidenskab driver en betydelig del af den globale økonomiske aktivitet og påvirker videnskabelige fremskridt på mange områder. Dette kursus giver dig værktøjerne til a ... [+]

Få en solid grounding i teori og praksis af datalogi. Du udvikler specialkundskaber i statistik, maskinlæring og software teknologi.

Datavidenskab driver en betydelig del af den globale økonomiske aktivitet og påvirker videnskabelige fremskridt på mange områder. Dette kursus giver dig værktøjerne til at blive en industriekspert med et stærkt matematisk fundament. Du vil få en forståelse af den afbalancerede kombination af videnskab og teknologi, der kræves for at levere effektiv datavidenskab.

Du vil lære stærke statistiske fundamenter af universel relevans og udvikle specialkendskab til probabilistiske maskinindlæringsteknikker. Du vil få ekspertise inden for softwareteknologier, der er centrale for at sætte denne viden i praksis og tage fat på udfordringerne ved små og store datasæt.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Hvis du ønsker en karriere, der arbejder med elektroniske enheder og systemer, vil vores mester udvikle din ekspertise til at forberede dig til branchen. Vi giver dig træ ... [+]

Undersøg en mester s, der fokuserer på din beskæftigelsesegnethed ved at give dig de praktiske design færdigheder til at spille en hovedrolle i elektronikindustrien.

Hvis du ønsker en karriere, der arbejder med elektroniske enheder og systemer, vil vores mester udvikle din ekspertise til at forberede dig til branchen. Vi giver dig træningen for at hjælpe dig med at blive en talentfuld ingeniør, der kan tilpasse og forny dig i en hurtigt skiftende sektor.

Vores kursus dækker en række elektronikteknologier, herunder integrerede kredsløb og printplader. Du vil udvikle en dybtgående forståelse af de komplicerede indlejrede hardware og software strukturer. Ved hjælp af moderne kontrol, designautomatisering, digital og blandesignal og computerteknik, vil du undersøge, hvordan du forbedrer ydeevnen for elektronisk udstyr og enheder. Dette giver dig et udgangspunkt for at undersøge og udvikle dine egne elektroniske systemer, delsystemer, teknologier, processer og produkter.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Vores kursus bygger dine ledelses- og ledelsesevner og lærer dig, hvordan du anvender dem i en ingeniørkontekst. Du vil undersøge virkningen af ​​nye teknologier og hvord ... [+]

Udvikle de tekniske færdigheder og forståelse af forretning, drift og strategi for at forberede dig til en karriere inden for ingeniørledelse.

Dette kursus er nyt for 2018

Vores kursus bygger dine ledelses- og ledelsesevner og lærer dig, hvordan du anvender dem i en ingeniørkontekst. Du vil undersøge virkningen af ​​nye teknologier og hvordan de vedrører ledelsen inden for ingeniørbranchen. Dine studier vil dække forretningsanalyse, produktudvikling og supply chain management.

I løbet af kurset udvikler du et stærkt fundament i ledelsens væsentligste ting som økonomi, drift, projektledelse og strategi. Du får også mulighed for at fokusere på ledelsesområder, der er mest interessante for dig.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Dette kursus omhandler de centrale globale udfordringer i konflikt og humanitær krise med et praktisk fokus på de værktøjer og tilgange, der kan reagere på disse udfordri ... [+]

Udvikle en kritisk forståelse af konflikt og humanitær krise i dette fjernundervisningskursus. Få færdigheder i fredsbyggeri og humanitært svar.

Dette kursus omhandler de centrale globale udfordringer i konflikt og humanitær krise med et praktisk fokus på de værktøjer og tilgange, der kan reagere på disse udfordringer. Du vil undersøge dybtgående kompleksiteterne involveret i løsning af konflikt og fremme af fred. Derudover vil du også undersøge bæredygtige politiske løsninger, der dækker behovene hos dem, der er fordrevet af konflikter og naturkatastrofer.

På baggrund af casestudier fra Mellemøsten og Nordafrika, Afrika syd for Sahara og Sydasien vil du lære, hvordan de praktiske og politiske udfordringer i forbindelse med konflikt og humanitær krise spiller ud i specifikke sammenhænge.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
University of Bath

Uanset om du er en kandidat, der har til formål at gøre en forskel i verden, eller en professionel der ønsker at uddybe din viden og kritisk tænkning, er vores pakke af I ... [+]

Udvikle færdigheder og forståelse for at tackle de globale udfordringer med fattigdom, ulighed, konflikt, bæredygtighed og social retfærdighed.

Uanset om du er en kandidat, der har til formål at gøre en forskel i verden, eller en professionel der ønsker at uddybe din viden og kritisk tænkning, er vores pakke af International Development MSc-kurser for dig.

Engageret med aktuelle debatter i politik og praksis og baseret på tværfaglige samfundsvidenskaber, vil du udvikle værktøjer og selvtillid til at arbejde hen imod kreative løsninger, der adresserer praktiske problemer på strategiske måder.

Fire forskellige Pathways giver et valg af fleksibilitet og bredde, eller chancen for at forfølge en bestemt interesse i større dybde.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Du vil lære at bruge ny viden til at løse komplekse maskinindlæring og autonome systemproblemer. Du udvikler en række færdigheder, herunder teorien om maskinindlæring, ku ... [+]

Lær hvordan man forsker, designer og udvikler maskinindlæring og autonome systemteknologier. Du vil være forberedt på en bred vifte af karrierer i branchen.

Intelligente og autonome systemer bliver stadig vigtigere på alle områder af menneskeliv og aktivitet fra medicin og rumforskning til landbrug og underholdning.

Forståelse og udvikling af autonome systemer indebærer en række færdigheder og viden, herunder design af interaktive systemer med både menneskelige og maskinelle elementer og modellerings- og bygningssystemer, der kan fornemme og lære.

Maskinindlæring er kernen i autonome og intelligente systemer, herunder computersyn og robotik. Det understøtter også den seneste udvikling i dataanalyse på mange områder.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Denne specialiserede MSc i Offentlig Politik giver dig mulighed for at dykke ind i, hvordan den offentlige politik er lavet, hvad der former det, og hvordan du kan gøre e ... [+]

Redegøre for den offentlige orden fra bunden af ​​dette fjernundervisningskursus. Udforsk kreative tilgange til at skabe og påvirke politisk design og levering.

Denne specialiserede MSc i Offentlig Politik giver dig mulighed for at dykke ind i, hvordan den offentlige politik er lavet, hvad der former det, og hvordan du kan gøre en reel forskel som politimaker.

Du vil undersøge den politiske, økonomiske og sociale dynamik og kræfter, som påvirker nutidige offentlige politiske spørgsmål. Dette vil gøre det muligt for dig at tænke kreativt om design og levering af offentlige politikker og din rolle i den.

Højt anvendt i naturen trækker kurset på forskellige sager fra policymaking globalt såvel som fra Europa og Storbritannien. Du arbejder sammen med akademikere fra Institut for Politikforskning, Institut for Socialt... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
University of Bath

Vores kursus vil hjælpe dig med at tage din karriere fremad i et innovativt og udviklingsmæssigt område inden for ingeniørvidenskab. Det afbalancerer avanceret teori med ... [+]

Lær de væsentlige færdigheder og teknikker, der er nødvendige for at udvikle autonome systemer, indlejret kunstig intelligens og robotik.

Dette kursus er nyt for 2018

Vores kursus vil hjælpe dig med at tage din karriere fremad i et innovativt og udviklingsmæssigt område inden for ingeniørvidenskab. Det afbalancerer avanceret teori med tekniske færdigheder, så du kan lære at udvikle komplette operativsystemer. Vores kursus er velegnet til dig, hvis du har en baggrund inden for elektronik og elektroteknik, datalogi eller en relateret disciplin.

I løbet af kurset får du en omfattende forståelse for, hvordan man forsker, designer og udvikler systemer. Du vil undersøge robotteknik og software, autonome systemteknologier, processer og produkter i hele branchens værdikæde. Andre områder, du vil dække, omfatter computational intelligence, maskinindlæring og sensorer.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath

Hvis du overvejer at arbejde i en finansiel institution, konsulentvirksomhed, finansministerium eller økonomi eller centralbank, er vores MSc i økonomi og finansiering et ... [+]

Kombinere kerneøkonomi med relevante finansemner er dette kursus et af de få af sin art og ideelle forberedelse til en finansorienteret karriere.

Hvis du overvejer at arbejde i en finansiel institution, konsulentvirksomhed, finansministerium eller økonomi eller centralbank, er vores MSc i økonomi og finansiering et fremragende valg.

At samle en overbevisende kombination af uddannelse i avanceret økonomisk teori med relevante finansieringsmoduler er vores specialiserede master er et af de få kurser i Storbritannien, der tilbyder denne blanding af fag.

Fra og med en omfattende genopfriskningskursus i væsentlige matematik- og økonomikompetencer vil vi fortsætte med at undersøge, hvordan økonomien kan bruges til at hjælpe med at løse reelle økonomiske problemer som den globale finanskrise.... [-]

Det Forenede Kongerige Claverton Down
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bath University - 50th anniversary video