University of Bath

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi modtog vores Royal Charter i 1966 og er nu etableret som et top 10 britisk universitet med et ry for forskning og undervisningskvalitet.

University of Bath er et universitet i verdensklasse, der tilbyder fantastiske undervisningsmuligheder og forskningsmuligheder, en fuldt understøttet og veletableret placeringsplan, førsteklasses sportsfaciliteter og en livlig og social campus og by.

Universitetet er klassificeret som guld inden for rammerne af uddannelsesekspertise (TEF), regeringens vurdering af undervisningskvalitet på universiteter, hvilket betyder, at dens undervisning er af den højeste kvalitet i England.

Vi er nummer 6 i England af The Guardian University Guide 2020 og fjerde i THE Student Experience Survey. Bath er også nummer 5 på kandidatudsigter af Times og Sunday Times Good University Guide 2020.

Universitetsstrategien

Vores mission

Vores mission er at levere verdensklasse forskning og undervisning, uddanne vores elever til at blive fremtidige ledere og innovatører og drage fordel af den bredere befolkning gennem vores forskning, virksomhed og indflydelse.

Vores vision

Vores vision er at blive anerkendt som et internationalt center for forskning og undervisningspraksis, opnåelse af global indflydelse gennem vores alumner, forskning og strategiske partnerskaber.

Vores værdier

Vores værdier kan ses i vores engagement i:

 • levere kvalitet og ekspertise
 • pleje høje forhåbninger;
 • støtte friheden til at udfordre modtaget visdom;
 • stræber efter de højeste standarder for videnskabelig og faglig integritet;
 • arbejder ansvarligt og med respekt for andre
 • fremme ligestilling, mangfoldighed, inklusivitet og tilgængelighed
 • vedtagelse af den bedste miljøpraksis.

134178_pexels-photo-3184407.jpeg

Vores strategier

Lever forskning ekspertise

At styrke vores forskningskapacitet gennem nye akademiske ansættelser og kapitalinvesteringer vil øge vores indflydelse og indflydelse. Udvidelse af vores ph.d.-studerende og støtte forskere i den tidlige karriere vil forbedre livskraften i vores forskningskultur og skabe en pipeline af talent. Udvidelse af vores forskningssamarbejde vil øge vores profil, give nye perspektiver og skabe nye muligheder. Engagement regionalt, nationalt og internationalt vil sikre, at vores intellektuelle ressourcer har optimal indflydelse på økonomisk acceleration og samfundsmæssig innovation.

Lever undervisningskvalitet

Innovativt læseplanlægning og teknologiforbedret læring vil bevare den anerkendte kvalitet af vores levering. Engagerende meningsfuldt med vores undergraduates og postgraduates vil informere den løbende forbedring af vores undervisning og læring. Engagerende med arbejdsgivere og faglige organer vil lette vores reaktion på de skiftende færdigheder, der kræves på arbejdspladsen. At anerkende og udvikle excellence i undervisningspraksis vil øge elevtilfredshedsniveauet og støtte karrieremæssige ønsker hos dem, der er ansvarlige for leveringen. Analyse af karriere destinationer af kandidater og kandidater vil sikre, at vi tilføjer værdi til beskæftigelsesudsigterne. Investering i digital teknologi og ny infrastruktur vil hjælpe os med at imødekomme den store efterspørgsel efter vores bestemmelse og vedtage nye pædagogiske tilgange.

Fremme internationalt engagement og partnerskaber

Uddybning af vores formelle partnerskaber med førende internationale universiteter og politikere vil styrke vores internationale netværk og udvide vores indflydelse. Øget mobilitet og interkulturel støtte til etablerede og tidlige karriereforskere vil bidrage til at øge deres internationale profil og udvide deres forskningsnetværk. Støtte til samarbejdsvillige bilaterale og multilaterale forskningsfaciliteter, symposier og colloquia vil styrke vores internationale netværk. Udvidelse af mulighederne for bachelor- og postgraduate mobilitet vil hjælpe vores elever med at forbedre deres beskæftigelsesegnethed på det globale rekrutteringsmarked og skabe fremtidens netværk.

Tiltræk og støtte de bedste studerende med forskellig social og kulturel baggrund

At tilbyde et rummeligt miljø, der forudser de varierede supportkrav fra vores forskelligartede elevpopulation, vil hjælpe de enkelte studerende med at nå deres potentiale. At arbejde sammen med partnerskoler og gymnasier for at øge de talentfulde ungdoms håb og sikre, at de har den nødvendige viden og færdigheder til fordel for vores bestemmelse, vil hjælpe os med at nå vores udvidede deltagelsesmål. Forbedring af vores målrettede og peer-supportnetværk til studerende fra underrepræsenterede baggrunde hjælper os med at bevare vores fremragende rekord for elevretention og succes.

Forbedre den studerendes oplevelse i partnerskab med et engageret studerende organ

Arbejde i partnerskab med Studerendeunionen sikrer, at den studerendes stemme informerer beslutningstagningen og alle elever, bachelor og postgraduate, modtager velfærd, pastoral og akademisk støtte af høj kvalitet. Det vil også støtte levering af muligheder for personlig, faglig og faglig kompetenceudvikling og engagement med sociale, rekreative og frivillige aktiviteter. Forbedring af vores induktionsaktiviteter vil støtte studerende overgang til universitetets liv og graduere overgang til postgraduate studie. Investering i placeringsstøtte vil styrke et fremragende og karakteristisk aspekt af vores tilbud.

Udvikl kapaciteten i vores fysiske infrastruktur og IT til at reagere på ændringer i omfanget og arten af vores aktiviteter

I tæt samarbejde med en række lokale myndigheder og lokale virksomheder partnerskaber vil vi søge at udvikle vores fysiske infrastruktur for at understøtte væksten i vores forskningsstyrke og imødekomme efterspørgslen fra potentielle kandidater og kandidater. Vedtagelsen af ​​nye digitale teknologier og øget modstandsdygtighed i vores it-infrastruktur vil reagere på IT's grundlæggende betydning for alle aspekter af vores aktiviteter samt understøtte udvidelsen af ​​vores online og blended learning leverance.

Udvikle vores menneskers evne til at levere vores mål og reagere fleksibelt på ændrede behov

Rekruttering af de bedste mennesker og støtte dem til at realisere deres fulde potentiale vil hjælpe os med at levere excellence. Investering i vores ledelses- og ledelseskapacitet hjælper os med at hjælpe kolleger til at reagere fleksibelt på de ændrede behov hos vores studerende og andre interessenter.

Lever den økonomiske kapacitet til ressourceekspertise inden for forskning og uddannelse

At levere finansielle overskud gør det muligt for os at investere i vores fremtid, styrke vores forskningskapacitet, udvide vores internationale indflydelse, vokse vores postgraduate befolkning og opretholde kvaliteten af ​​den studerendes oplevelse. Selektiv investering og ressourceallokering vil optimere virkningen af ​​vores aktiviteter. Opnåelse af vores 50.000 års jubilæums fundraising mål vil gøre det muligt for os at accelerere leveringen af ​​investeringer i forskningskraft og nye faciliteter for at forbedre den studerende oplevelse.

Vores arv

University of Bath blev oprettet af Royal Charter i 1966. Vores campus har udsigt til den smukke UNESCO World Heritage City of Bath og tilbyder et indbydende, støttende og inspirerende miljø til forskning eller studier.

Videnskaben i vores campus samfund stammer fra en kultur med høj ambition, virksomhed, kreativitet og mangfoldighed. Vores forsknings- og undervisningsaktiviteter fokuserer på vores akademiske styrke inden for videnskab, teknologi, teknik, ledelse og samfundsvidenskab. Indenfor disse områder har vi skabt en dygtig cirkel af forskning og undervisningspraksis, og vores engagerede, agile tilgang er tilpasset den hurtigt udviklede globale dagsorden.

Vores forskning har praktiske anvendelser med social og økonomisk fordel og udføres i en ægte ånd af internationalt og tværfagligt samarbejde. Vi er branchens førende inden for oversættelse af opdagelse til forbedret praksis, politik, design, effektivitet og effektivitet.

Vi er et første valg universitet for studerende over hele verden. Vi tilbyder en særskilt blanding af akademisk omdømme, fremragende graduate jobskabelse, verdensklasse sportsfaciliteter og et komplet program af sociale, kulturelle, rekreative og personlige udviklingsmuligheder.

Vores partnerskabsetos understøtter vores forskning, vores placeringsnetværk og vores ansættelsesevne på kandidat- og postgraduate-niveau. Tilvejebringelsen af placeringsmuligheder på tværs af vores disciplinbase er unik blandt førende britiske forskningsuniversiteter.

Vi yder et positivt bidrag til energien i vores region, og støtter et ud af hver 17 job og tegner sig for ca. 300 mio. £ til Bath og North East Somersets BNP. Vores innovationscenter hjælper med at diversificere byens økonomiske profil ved at inkubere virksomheder med højt udbytte og koordinere et antal regionale netværk til avancerede teknologisektorer.

Vores fremtid

I løbet af 2016-2021 er vores mål at bygge videre på denne rige arv fra opfindelsen, virksomheden og internationalt engagement til:

 • udvide vores forskningsstyrke ved at rekruttere dynamiske forskere, pleje deres talent og udbrede deres ambitioner;
 • bekræfte vores internationale indflydelse gennem verdensomspændende partnerskaber, der tilbyder kreative svar på forskning og uddannelsesmuligheder;
 • blive en international leder inden for kandidatuddannelse og tiltrækker stigende antal kandidater ved at forbedre vores eksisterende prestigeportefølje med innovative og globale leveringsmåder;
 • berige den postgraduate og bacheloroplevelse ved at engagere sig målrettet med vores medarbejdere, studerende, arbejdsgivere, partner og alumni samfund;
 • udvide vores kapacitet og kapacitet ved at investere i ny infrastruktur, faciliteter og teknologier.

Dermed vil vi også styrke de karakteristiske træk ved vores ekspertise inden for forskning og undervisning.

Vores universitetsrangering

Vi er højt rangeret i uafhængige ligatabeller for samlet præstation, studerendes tilfredshed og kandidatbeskæftigelse.

Højdepunkter

 • Tildelt guldstatus i regeringens rammer for fremragende undervisning
 • Placeret som nummer 4 ud af 122 i THE Student Experience Survey 2018
 • Rangeret 6. bedste universitet i Storbritannien af Guardian University Guide 2020
 • Placeret som 4. placering efter seks måneder i Guardian University Guide 2020
 • 87,26% for den samlede studerendes tilfredshed i National Student Survey 2019
 • Placeret som 5. for kandidatudsigter af The Times og The Sunday Times Good University Guide 2020

Placeringer

Claverton Down

Address
BA2 7AY Claverton Down, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig