University of Bradford

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At få viden til at arbejde

På University of Bradford vil du drage fordel af - og være en del af - undervisning og forskning, der udnytter teknologi til gavn for samfundet.

Du lærer af akademiske eksperter og brancheeksperter, der former fremtiden for deres sektorer i faciliteter i verdensklasse. Vi har investeret millioner af pund i højteknologiske læringsmiljøer, såsom vores motion capture studio og nye School of Management-faciliteter.

I din tid med os kan du blive den allerbedste version af dig selv. Universitetet er et sted, hvor du kan udvide dit sind og få livslange venner; hvor du kan vokse, lære, opleve. Hvor du kan høre hjemme, og hvor vi støtter dig hvert skridt på vejen.

Kurser

Vi tilbyder over 100 bacheloruddannelser og mere end 200 undervisere, forskning og CPD-kurser. Disse leveres på tværs af vores fire fakulteter:

  • Biovidenskab
  • Sundhedsstudier
  • Ledelse, jura og samfundsvidenskab
  • Ingeniørvidenskab og informatik

Mange af vores kurser er designet med input fra brancheeksperter og partnere, og flere har faglig, lovmæssig eller lovgivende organ godkendelse eller godkendelse, hvilket betyder, at du udvikler kvalifikationer, der er meget værdsat af arbejdsgivere.129527_engineering-student.jpg

Du lærer af akademiske eksperter og erhvervseksperter, der former fremtiden for deres sektorer. Du studerer i faciliteter i verdensklasse - vi har investeret millioner af pund i højteknologiske læringsmiljøer, såsom vores motion capture studio og Digital Health Enterprise Zone.

Vores campus

Du finder alt, hvad du har brug for på City Campus, uanset om du studerer, slapper af eller socialiserer dig. Det har den slags fælles atmosfære, som du ikke finder andre steder. Det er et venligt, indbydende sted, hvor fantastiske ting sker.

City Campus er et knudepunkt for studerendes aktiviteter. Det er hjemsted for Student Central - basen for University of Bradford Students 'Union og 24-timers bibliotek. Det unikke fitnesscenter tilbyder nyligt opgraderede sportsfaciliteter, og vores studentboliger The Green ligger lige i hjertet af campus.

Usædvanligt for et campus i byens centrum har vi også masser af grønne områder. Du vil ikke kæmpe for at finde et sted stille udendørs for at studere, slappe af eller spille sport i de varmere måneder.129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Årets universitet for social integration

University of Bradford er et af Storbritanniens mest forskellige universiteter. Times Good University Guide 2020 udnævnte os til University of the Year for Social Inclusion ”i anerkendelse af vores dedikation til folks succes uanset deres baggrund, identitet, tro og udfordringer.129529_bradford-university-of-the-year-for-social-inclusion-2020.jpg

Vi ser enkeltpersoner og deres potentiale, arbejder hårdt for at fjerne hindringerne for deres succes og sikre, at vores studerende forstår, at de er i stand til at gå videre og foretage positive ændringer for alle vores fremtider gennem deres oplevelser og uddannelse.

Forskning

University of Bradford har over 50 års forskningserfaring og er rangeret til top 50 i Storbritannien (REF 2014) for forskningskvalitet. Tre fjerdedele af vores forskning er klassificeret som enten verdensledende eller internationalt fremragende.

Vi tilbyder forskellige forsknings muligheder på tværs af vores fire fakulteter.

Placeringer

Bradford

Address
Richmond Rd
BD7 1DP Bradford, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc