University of Bradford

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Inspireret af vores fortid for at hjælpe med at forme din fremtid

Med 50 års akademisk ekspertise bag os som universitet har vi fortsat med at vokse vores internationale omdømme og kursusudbud. Vi har altid været pionerer inden for udvikling af nye kursusemner, der afspejler og forudser arbejdsgivernes, vores studerendes og samfundets behov som helhed.

Bradford var det første universitet uden for London for at tilbyde deltidskurser, og vores kurser er designet som reaktion på det skiftende erhvervsliv, sociale, videnskabelige og miljømæssige landskab.

Fra den første moderne Business School, der har et internationalt ry, til den første fredstudiegrad, fortsætter vi med at tilbyde relevant, praktisk og praktisk læring for alle vores elever.

I dag er vores foreninger med arbejdsgivere udvidet over hele kloden. Vores samarbejder spænder fra foreninger med lokale arbejdsgivere gennem vores arbejdsgiver engagement engagementer, til oversøiske partnerskaber, herunder dem i Singapore, Brunei, Malaysia, Pakistan og Indien.

"Du kan være sikker på, at dit universitet udvikler sig i fremtiden med den samme dynamik, som det tidligere har vist sig - at uddanne mænd og kvinder, der modtager uddannelse og uddannelse, der er relevante for vores ændrede samfunds behov."

Harold Wilson

tidligere premierminister og vores første kansler

Strategier, Politikker, Mission og Værdier

Alt, hvad universitetet gør, uanset hvor lille, er en del af vores mission som en institution og vores virksomhedsstrategi.

Vores værdier og politikker er på plads for at sikre, at vi ved at nå vores mål gør det så retfærdigt og godt som muligt.

Vores vision om en bæredygtig campus

På University of Bradford vi forpligtet til bæredygtighed og har vundet anerkendelse for vores bæredygtige campus, og vi er en af ​​verdens førende ecoversities.

Vores vision omfatter at opfylde fire hovedmål:

Arbejde mod bæredygtig uddannelse

Udforme en mere bæredygtig fremtid ved at engagere elever, medarbejdere, lokalsamfundet og arbejdsgiverne om de færdigheder og viden, der er nødvendige for at fremme en bæredygtig udvikling.

Arbejde mod et sundt miljø

Beskyttelse af miljøet ved at minimere vores ressourceforbrug og -emissioner samtidig med at det omgivende miljø forbedres.

Arbejde mod social velvære

At skabe et grønnere og mere sikkert miljø, hvor vores studerende, medarbejdere og lokalsamfundet kan leve, interagere, studere og være aktive.

Arbejde hen imod en blomstrende økonomi

Udvikling af forskning, innovation og videnoverførsel for at skabe større velstand for vores studerende, universitetet, byen og regionen.

Forskning

University of Bradford er et teknologihøjskole med over 50 års avanceret forskningserfaring.

Vores forskning er rangeret i top 50 i Storbritannien (HEFCE, 2014) for forskningskvalitet med tre fjerdedele klassificeret som enten verdensledende eller internationalt fremragende.

Placeringer

Bradford

Address
BD71DP Bradford, England, Det Forenede Kongerige

Dubai

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai Block 2A - F164 Dubai Knowledge Village P.O. Box 501723 Dubai, U.A.E
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Programmer

Ledelseskurser
MA
MSc