Læs den officielle beskrivelse

Inspireret af vores fortid for at hjælpe med at forme din fremtid

Med 50 års akademisk ekspertise bag os som universitet har vi fortsat med at vokse vores internationale omdømme og kursusudbud. Vi har altid været pionerer inden for udvikling af nye kursusemner, der afspejler og forudser arbejdsgivernes, vores studerendes og samfundets behov som helhed.

Bradford var det første universitet uden for London for at tilbyde deltidskurser, og vores kurser er designet som reaktion på det skiftende erhvervsliv, sociale, videnskabelige og miljømæssige landskab.

Fra den første moderne Business School, der har et internationalt ry, til den første fredstudiegrad, fortsætter vi med at tilbyde relevant, praktisk og praktisk læring for alle vores elever.

I dag er vores foreninger med arbejdsgivere udvidet over hele kloden. Vores samarbejder spænder fra foreninger med lokale arbejdsgivere gennem vores arbejdsgiver engagement engagementer, til oversøiske partnerskaber, herunder dem i Singapore, Brunei, Malaysia, Pakistan og Indien.

"Du kan være sikker på, at dit universitet udvikler sig i fremtiden med den samme dynamik, som det tidligere har vist sig - at uddanne mænd og kvinder, der modtager uddannelse og uddannelse, der er relevante for vores ændrede samfunds behov."

Harold Wilsontidligere premierminister og vores første kansler

Strategier, Politikker, Mission og Værdier

Alt, hvad universitetet gør, uanset hvor lille, er en del af vores mission som en institution og vores virksomhedsstrategi.

Vores værdier og politikker er på plads for at sikre, at vi ved at nå vores mål gør det så retfærdigt og godt som muligt.

Vores vision om en bæredygtig campus

På University of Bradford vi forpligtet til bæredygtighed og har vundet anerkendelse for vores bæredygtige campus, og vi er en af ​​verdens førende ecoversities.

Vores vision omfatter at opfylde fire hovedmål:

Arbejde mod bæredygtig uddannelse

Udforme en mere bæredygtig fremtid ved at engagere elever, medarbejdere, lokalsamfundet og arbejdsgiverne om de færdigheder og viden, der er nødvendige for at fremme en bæredygtig udvikling.

Arbejde mod et sundt miljø

Beskyttelse af miljøet ved at minimere vores ressourceforbrug og -emissioner samtidig med at det omgivende miljø forbedres.

Arbejde mod social velvære

At skabe et grønnere og mere sikkert miljø, hvor vores studerende, medarbejdere og lokalsamfundet kan leve, interagere, studere og være aktive.

Arbejde hen imod en blomstrende økonomi

Udvikling af forskning, innovation og videnoverførsel for at skabe større velstand for vores studerende, universitetet, byen og regionen.

Forskning

University of Bradford er et teknologihøjskole med over 50 års avanceret forskningserfaring.

Vores forskning er rangeret i top 50 i Storbritannien (HEFCE, 2014) for forskningskvalitet med tre fjerdedele klassificeret som enten verdensledende eller internationalt fremragende.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Bradford

Master of Research (MRes) er et etårigt forskningsfokuseret postgraduate program leveret på Institut for Kræftterapeutik og Det Biovidenskabelige Fakultet. Det giver udda ... [+]

Oversigt

Master of Research (MRes) er et etårigt forskningsfokuseret postgraduate program leveret på Institut for Kræftterapeutik og Det Biovidenskabelige Fakultet. Det giver uddannelse til at arbejde som professionel videnskabsmand eller i forberedelse til en ph.d.

Der er seks specialer til rådighed for dig:

MRes Cancer Drug DiscoveryMRes Cancer PharmacologyMRes Drug Toxicology and Safety PharmacologyMRes Molecular and Cell BiologyMRes kemisk biologiMRes Farmaceutisk Teknologi

Programmet lægger stor vægt på at udvikle laboratoriebaserede forskningsfærdigheder og ekspertise. Et seks måneders forskningsprojekt giver dig mulighed for at erhverve færdigheder og sætte dem i praksis ved at udføre avanceret forskning med en virkelighed i virkeligheden.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Bradford

MA Avanceret Praksis i Peacebuilding og Konfliktløsning tilbydes af det internationalt anerkendte Institut for Fredstudier og International Udvikling, der bygger på over ... [+]

Oversigt

Er du interesseret i at fremme din viden om moderne konfliktstudier og udvikle de færdigheder og kvaliteter, der er nødvendige for professionel konflikt og fredsøvelse?

Ønsker du at tilbringe et år at studere i et stimulerende akademisk miljø, arbejde med medarbejdere, der er i spidsen for deres felt og med studerende fra hele verden?

Leder du efter en udfordrende læringserfaring, løser problemer i virkeligheden, håndterer komplekse etiske dilemmaer, udfører uafhængige forskningsprojekter og praktiserer avancerede færdigheder til konfliktindsats?

Vil du gerne bygge en portefølje af arbejde, der viser din opnåelse af et sæt faglige kompetencer relevant for beskæftigelse i fred, konflikt og udvikling?... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

MA Filmmaking programmet vil engagere dig i produktionen af avancerede digitale film produkter. Du vil studere moduler i produktion og teknologi af videografi (skydning, ... [+]

MA Filmmaking programmet vil engagere dig i produktionen af avancerede digitale film produkter.

Du vil studere moduler i produktion og teknologi af videografi (skydning, redigering, efterproduktion), sammen med specialmoduler inden for filmindustri, musikvideooptagelser og filmhistorie og kontekst.

Studerende vil også blive undervist i teoretisk og historisk / kontekstuel analyse og kreative processer som visualisering og storyboarding.

Kandidater fra dette program vil have erhvervet værktøjerne til kritisk analyse, idégenerering og industri forståelse for at fortsætte med at producere vellykkede praktiske projekter.

Sammenhængen mellem teori, kreativitet og praksis bliver i stigende grad værdsat af arbejdsgiverne, og programmet bygger på en stærk skoleradition om integration af teori og praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

MA i Fred, Konflikt og Udvikling Studier giver en avanceret forståelse af sammenhænge mellem konflikt, udvikling, sikkerhed og styring i udvikling, skrøbelige, overgangs- ... [+]

Oversigt

MA i Fred, Konflikt og Udvikling Studier giver en avanceret forståelse af sammenhænge mellem konflikt, udvikling, sikkerhed og styring i udvikling, skrøbelige, overgangs-og / eller konflikt ramte regioner og lande. Du får den forståelse og færdigheder, du har brug for at forfølge eller udvikle en karriere i, hvad der nu er et stort område for internationale, nationale og lokale politik og praktiserende samfund. Du vil være rustet til at arbejde på tværs af mange sektorer, herunder:

international udviklingkonfliktforebyggelse og fredsopbygningpost-konflikt opsvinghumanitær bistandforvaltning af naturressourcer

Du har mulighed for at tage specialiserede Pathways , herunder specialiseret i udvalgte regioner (Europa, Afrika, MENA, Asien eller Latinamerika og Caribien) med muligheder for udvalgte studiebesøg. Programmet vil give bedre træning og engagement med udbredte politiske og praktiserende analytiske værktøjer og modeller, så du kan udvikle dine færdigheder og beskæftigelsesegnethed. Programmet leveres af Afdeling for Fredstudier og International Udvikling, som opretholder et internationalt ry som et center for ekspertise inden for forskning, undervisning, træning og politisk engagement. Det betyder, at din undervisning ikke alene vil være forskningsmæssigt informeret, men også leveret af medarbejdere, som er godt rustet til at lette politik og praktiserende samfunds engagement.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Vores nye MA i fred, modstandsdygtighed og social retfærdighed er designet til dem, der søger en avanceret forståelse af de store nutidige tendenser, der skaber vores ver ... [+]

Oversigt

Vores nye MA i fred, modstandsdygtighed og social retfærdighed er designet til dem, der søger en avanceret forståelse af de store nutidige tendenser, der skaber vores verden, såsom miljøkrise, udvidelse af ulighed og social opdeling, ressourceknaphed og voldelig konflikt.

Programmet undersøger kritisk, hvordan samfundet reagerer på disse udfordringer, fra omstridt kollektiv handling og politisk modstand gennem indsats for at designe og skabe mere modstandsdygtige, bæredygtige samfund.

Du vil udforske emner som:

konsekvenserne af klimaændringer for fred og social retfærdighedressourcebegrænsningernes rolle og grunde til at fremme konfliktenfremkomsten af bevægelser for oprindelige rettigheder og fødevaresuverænitetkrisen i demokratiske institutioner og stigningen af den politiske populismestigning i omstridt kollektiv handling - i både de reelle og virtuelle riger... [-]
Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Denne grad er i forkant med udviklingsteori, politik og ledelse. Det giver eleverne de kritiske og analytiske færdigheder, der gør dem i stand til at fungere effektivt i ... [+]

Oversigt

Denne grad er i forkant med udviklingsteori, politik og ledelse. Det giver eleverne de kritiske og analytiske færdigheder, der gør dem i stand til at fungere effektivt i internationale udviklingsmiljøer. Kurset dækker makro- og mikroniveauperspektiver og giver rig indsigt i udfordringerne i nutidig udviklingsteori, politik og ledelse. Kurset er struktureret omkring de obligatoriske kernemoduler i International Development Theory og International Development Policy, med fleksibilitet indbygget gennem de valgfrie uddannelsesenheder valgt af studerende til at opfylde deres egne mål og interesser.

Kursets mål er at tilvejebringe en integreret tværfaglig ramme for den postgraduate studie af udvikling. Kursets samlende fokus er analysen af strategier til bekæmpelse af fattigdom. Studerende vil få kendskab til forskellige udviklingsparadigmer og en bevidsthed om deres udvikling. Studerende opfordres til at udvikle komparative perspektiver (mellem forskellige regioner / lande, disciplinære tilgange, tankegang) og gennem individuel undersøgelse, seminarer og skriftlige opgaver for at udvikle deres viden og kritiske og analytiske færdigheder på dette område.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Den nye MA i International Relations og Security Studies udforsker temaer for fred og konflikt studier. ... [+]

Oversigt

Den nye MA i International Relations og Security Studies udforsker temaer for fred og konflikt studier, herunder:

krig, vold og sikkerhedskonstruktion mellem og inden for stater og regionerbekæmpelse af masseødelæggelsesvåben, konventionel våbenspredning, politisk vold og terrorismeudvikling og drift af internationale og regionale institutionerTidligere og nuværende tværnationale udfordringer i international og regional diplomatimoderne globale udfordringer som miljøforringelse, menneskehandel / kriminalitet og migration

Du vil udvikle en avanceret akademisk og politisk relevant forståelse af internationale relationer og sikkerhed, sammen med analytiske færdigheder, der er i høj efterspørgsel inden for institutionel politik, ngo og lobbyorganisationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Bradford

Vores program vil give dig grundlæggende færdigheder i både molekylære og beregningsmetoder. Du vil lære at designe og udføre forsøg og analysere næste generations sekven ... [+]

Oversigt

Bioinformatik er en gren af biovidenskaberne, der fokuserer på at analysere og integrere store data erhvervet i biomedicinsk eksperimentering.

I de sidste par år har teknologierne omdannet sundhedspleje, biomedicinsk forskning og industri, og der er mangel på biomedicinske kandidater med bioinformatikuddannelse i den avancerede sundhedssektor.

Vores program vil give dig grundlæggende færdigheder i både molekylære og beregningsmetoder. Du vil lære at designe og udføre forsøg og analysere næste generations sekventeringsdata effektivt. Du vil erhverve forskningsdata minedrift færdigheder til Biologiske Sciences, Transcriptomics, Genomics, Proteomics og Metagenomics.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Den fuldtidsansatte Analytical Sciences MSc og Postgraduate Diploma er en forsknings-fokuseret grad. ... [+]

Oversigt

Den fuldtidsansatte Analytical Sciences MSc og Postgraduate Diploma er en forsknings-fokuseret grad.

Du udvikler de erfaringer og teknikker, der kræves for at være en uafhængig udøver af moderne analytisk videnskab, med de nødvendige færdigheder til forskning og industri.

Den leverer kerneundervisning i avancerede aspekter af analytisk kemi og giver dig mulighed for at udforske områder af specialkundskab gennem valgfrie moduler.

Du vil anvende en bred vifte af analytiske teknikker og få uvurderlig forskningserfaring gennem et udvidet forskningsprojekt.

Efter at have udviklet de grundlæggende videnskabelige grunde anvendes disse kerne teknikker til discipliner, herunder:... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette MSc eller Postgraduate Diploma i Arkæologiske Sciences giver kandidater i arkæologi og beslægtede emner en systematisk uddannelse i anvendelsen af moderne videnskab ... [+]

Oversigt

Dette MSc eller Postgraduate Diploma i Arkæologiske Sciences giver kandidater i arkæologi og beslægtede emner en systematisk uddannelse i anvendelsen af moderne videnskabelige metoder.

Det giver dig de praktiske, analytiske og fortolkende færdigheder, du skal anvende en bred vifte af specialiserede tilgange, og forbereder dig ikke kun til forskning i arkæologisk videnskab, men også for at forfølge karrieremuligheder på alle områder af den almindelige arkæologi.

Du vil deltage i en gruppe af postgraduate studerende fra hele verden og have mulighed for at bruge en bred vifte af specialiserede faciliteter og samlinger, samtidig med at de bliver undervist af internationalt anerkendte, forskningsaktive akademiske medarbejdere.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette teknisk fokuserede kandidatuddannelse giver dig den dybtgående viden, du har brug for til at designe innovative strukturer; styre byggeri i det byggede miljø redegø ... [+]

Dette teknisk fokuserede kandidatuddannelse giver dig den dybtgående viden, du har brug for:

design innovative struktureradministrere byggeri i det byggede miljøredegøre for konsekvenserne af jordskælv og jordudfordringer

Det er velegnet til kandidater med en bacheloruddannelse kvalificeret til at styrke deres tekniske viden og forbedre deres karrieremuligheder i sektoren.

Du vil blive undervist af forskning aktivt personale, så du bliver undervist i den nyeste teori og praksis. Det betyder også, at du får mulighed for at arbejde på igangværende forskningsprojekter.

Du vil øve dig ved at udvikle designs til virkelige projekter. I designprojektmodulet bliver du guidet igennem af vores Industrial Royal Academy of Engineering besøgsprofessor fra Arup.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Din studie på MSc niveau i Bradford vil være et fundament for livet med det formål at udvikle en dyb forståelse af avancerede tekniske principper, analytiske værktøjer og ... [+]

Det moderne samfund er afhængig af kemiske ingeniører, der udvikler og udformer de processer, der gør de nyttige produkter til samfundet ved effektiv brug og forvaltning af ressourcer, herunder vand og energi, samtidig med at man kontrollerer sundhed og sikkerhedsprocedurer og beskytter miljøet.

Kemiteknologi giver vigtige værktøjer baseret på begrebet bæredygtighed og lavt CO2-fodaftryk for at skifte råmaterialer til nyttige produkter på en sikker og omkostningseffektiv måde. Kemiske ingeniører forstår, hvordan man ændrer stoffets kemiske, biokemiske eller fysiske tilstand, for at skabe alt fra sundhedsplejeprodukter (ansigtscremer, shampoo, parfume, stoffer) til fødevarer (mejeriprodukter, korn, agro-kemikalier) og vand (afsaltning for ferskvand) til energi (råolie til nukleare brændstoffer).... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Denne fuldtidsuddannelse program vil uddybe din tekniske evne, udvide din forståelse af andre grene af engineering, og forbedre dine forskningsfærdigheder. Det er akkredi ... [+]

Denne fuldtidsuddannelse program vil uddybe din tekniske evne, udvide din forståelse af andre grene af engineering, og forbedre dine forskningsfærdigheder.

Det er akkrediteret af Institutionen for Mekaniske Ingeniører og udvikler lederskab og ledelsesmæssige styrker, der kan føre til Chartered Engineer (CEng) status.

Du vil udvikle en avanceret forståelse af:

MechanicsValg af materialerProduktionMekatronikComputer-aided engineering designUdvikling af integrerede mekaniske systemer

Du vil lære de principper, der understøtter design og styring af mekaniske systemer, sammen med beregningsmetoder og simuleringsmetoder, der bruges til at sikre pålideligheden og robustheden af mekaniske systemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette nye program er designet til at udvikle ledere med en dyb forståelse af ideer, institutioner, politikker og netværk for bæredygtig udvikling - og de nødvendige kriti ... [+]

Oversigt

Dette nye program er designet til at udvikle ledere med en dyb forståelse af ideer, institutioner, politikker og netværk for bæredygtig udvikling - og de nødvendige kritiske tænkningskompetencer til at informere politik og skabe langsigtet effekt.

Den er designet og leveret af et team med avanceret forskning og politisk rådgivende track record, der er lidenskabelig for bæredygtig udvikling.

At vælge dette program betyder at deltage i Division of Peace Studies and International Development ved University of Bradford - det største universitetscenter i sin art i verden.

Efter eksamen er du en del af et verdensomspændende netværk af alumner, hvoraf mange har gået på lederrolle i internationale organisationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Hovedmålet med MSc Cyber Security er at forberede professionelt uddannede kandidater til industrien. Det er designet til at tilbyde kandidater mulighed for at udvikle en ... [+]

Hovedmålet med MSc Cyber Security er at forberede professionelt uddannede kandidater til industrien. Det er designet til at tilbyde kandidater mulighed for at udvikle en dybere forståelse af cybersikkerhed som disciplin. Fokuset i dette program på principperne, teknologier og praksis med cybersikkerhed hjælper dig med at få de nødvendige færdigheder til fremtidige ph.d.-studier og forskningskarrierer samt at blive kompetente praktikere. Programmet omfatter særlige udviklinger i sikkerhed med en solid base i akademisk forskning og giver også mulighed for at studere udvalgte emner inden for avanceret datalogi.

Inkluderet i programmet er muligheden for at forbedre branchens relevante færdigheder med studier i ISO27001 Lead Implementer og Ethical Hacking. Disse fagområder blev fremhævet af tidligere alumni og branchefolk for inddragelse i programmet. Derfor har du mulighed for at få yderligere kvalifikationer i Certified ISO / IEC 27001 Lead Implementer; og CEH v8 Ethical Hacking.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Den MSc europæiske og International Business Management er unik i Storbritannien. Du vil leve og studere i tre forskellige europæiske lande, hvilket giver dig et virkelig ... [+]

Oversigt

Den MSc europæiske og International Business Management er unik i Storbritannien. Du vil leve og studere i tre forskellige europæiske lande, hvilket giver dig et virkelig internationalt perspektiv på ledelsen.

Den leveres sammen med to andre ekspertisecentre:

Deusto Business School ved Universidad de Deusto, Bilbao, SpanienAudencia Business School, Nantes, Frankrig

Programmet er undervist på tre sprog: spansk, fransk og engelsk. Du vil bruge den første semester i Spanien eller Frankrig, den anden i Frankrig eller Spanien, og den tredje på School of Management i Bradford. Du bruger de sidste 12 uger af kurset på en arbejdsplads eller skriver en rapport.

Den MSc Europæiske og International Business Management omfatter nogle sprogundervisning, men du skal være kompetent i mindst to af de tre sprog og have evnen til at blive dygtig i den tredje.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
13 - 16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

MSc i økonomi og investering giver dig et indgående kendskab til virksomhedernes virksomhed, investeringsbeslutninger, pensionsfonde, international finansiering. Det er e ... [+]

Oversigt

MSc i økonomi og investering giver dig et indgående kendskab til:

VirksomhedsaktivitetInvesteringsbeslutningerPensionsmidlerInternational finansiering

Det er en velkendt kvalifikation, der vil øge dit beskæftigelsesegnethed og karrieremuligheder i finans-, bank- og forsikringssektoren.

Vores program fokuserer på ansvarlig beslutningstagning inden for finansiering ved hjælp af avancerede metoder og beregningsværktøjer som Bradford Trading Room for at give dig oplevelse af live økonomiske finansdata og 'real life'-beslutningsprocessen.

Vi balance finansiel teori og tanke lederskab med praktisk anvendelse til at producere økonomiske eksperter, der kan gøre en forskel i den virkelige verden af erhvervslivet, finans og investeringer. Vi inviterer jævnligt eksterne eksperter fra den akademiske verden og industrien til at taler for yderligere at forbedre relevansen af diskussion og studie i klasseværelset og give en meningsfuld kontekst til begivenheder og tendenser i sektoren.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Forensic Archaeology er den specialiserede anvendelse af arkæologiske teknikker til søgning og genopretning af bevismateriale fra kriminalitet scener, ofte men ikke altid ... [+]

Oversigt

Forensic Archaeology er den specialiserede anvendelse af arkæologiske teknikker til søgning og genopretning af bevismateriale fra kriminalitet scener, ofte men ikke altid relateret til begravet menneskelige rester.

Dette kursus undervises af medarbejdere med omfattende kriminalitet scene erfaring, som regelmæssigt arbejder på en række operationer og er i spidsen for faglig udvikling af disciplinen.

Kurset vil:

Giv dig avancerede praktiske, analytiske og fortolkende færdigheder i retsmedicinsk arkeologiUddanne disciplin færdigheder for at gøre det muligt for kandidater at forfølge karriere inden for retsmedicinsk arkeologi og kriminalitet undersøgelse (CSI)Forbered eleverne til karriere i ikke-kognitive områder gennem vægt på teamwork og anvendelse af en bred vidensbase til problemløsning... [-]
Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette dual-award-program er fuldt akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), hvilket giver fuld fritagelse for deres Level 7 Advanced Diplom ... [+]

Oversigt

Dette dual-award-program er fuldt akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), hvilket giver fuld fritagelse for deres Level 7 Advanced Diploma i HRM.

Det inspirerende etårige program forbereder dig til en ledende stilling i HR. Programmet giver dig de værktøjer, du behøver for at skelne dig selv fra konkurrencen; Du vil udvikle den ekspertise, der er nødvendig for at forme HR-dagsordenen i enhver sektor.

Du får indblik i virksomhedens aktiviteter, funktioner og miljø, og hvordan HR-funktioner kan yde et vigtigt bidrag til dens succes.

Programmet vil give dig en grundig grundforbindelse i kerneområderne HR-praksis, herunder:

førendeudvikle og styre menneskermedarbejder relationerarbejdsret... [-]
Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Vores International Business og Management Master's program giver dig de færdigheder, du har brug for for at låse op for en bred vifte af globale ledelsesmuligheder. Du v ... [+]

Oversigt

Vores International Business og Management Master's program giver dig de færdigheder, du har brug for for at låse op for en bred vifte af globale ledelsesmuligheder.

Du vil udvikle et solidt fundament for ledelseskendskab og en betydelig og detaljeret forståelse af de problemer, der konfronterer virksomheder, der opererer internationalt, såsom:

rationaliseringer for international ekspansionudenlandske markedsadgangsmetoderteorier om international forretningsstrategikulturens rolle og indflydelse i international forretningtværkulturel forvaltning

Programmet er fleksibelt - valgfrie moduler giver dig mulighed for at skræddersy dine studier til dine personlige karrieremuligheder. Et forskningsmetodemodul giver dig de værktøjer, du har brug for til at generere og analysere business intelligence, og du vil kunne udforske et emne efter eget valg i dybden for afhandlingen under ledelse af en ekspert faglig.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

MSc i International Strategic Marketing udvikler den specialiserede viden og færdigheder, du har brug for at forfølge en marketing karriere. Du vil udvikle din viden om m ... [+]

Oversigt

MSc i International Strategic Marketing udvikler den specialiserede viden og færdigheder, du har brug for at forfølge en marketing karriere.

Du vil udvikle din viden om marketingværktøjer og -teknikker og lære at integrere dem i planlægning og implementering af vellykkede marketingprogrammer og -initiativer. Der er stor vægt på praktisk anvendelse, med muligheder for at udvikle dine analytiske og problemløsende evner gennem brug af case studies og marketing simuleringer.

At lære fra akademikere og elevkammerater fra hele verden giver dig et uvurderligt perspektiv på de problemer og udfordringer, som markedsførere står over for i dagens globale erhvervsklima.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

3D-metoder til digital dokumentation af objekter, websteder og landskaber giver et betydeligt potentiale for arkæologi og arvsledelse. Digitale data kan være en måde at a ... [+]

Oversigt

3D-metoder til digital dokumentation af objekter, websteder og landskaber giver et betydeligt potentiale for arkæologi og arvsledelse. Digitale data kan være en måde at arkivere arv (behovet for dette er grafisk illustreret af tabet af verdensarvsteder i konflikt) og det bliver guldstandarden for kommerciel optagelse af steder og landskaber.

Digitale data kan bruges til forskellige formål:

at overvåge ændringer til bevarelse og forvaltningat undersøge og analysere funktionertil genopbygningsformålat visualisere og præsentere fortidengiver nye måder at engagere sig med offentligheden pågiver adgang til eksterne steder eller utilgængelige samlinger, som ellers er vanskelige at nå.... [-]
Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Vores kandidatuddannelse i ledelse giver dig et bredt kendskab til centrale ledelsesteorier, principper og praksis som anvendt i erhvervslivet. Det er designet til dem, d ... [+]

Oversigt

Vores kandidatuddannelse i ledelse giver dig et bredt kendskab til centrale ledelsesteorier, principper og praksis som anvendt i erhvervslivet.

Det er designet til dem, der søger eksponering for det bredest mulige udvalg af forretningsdiscipliner, i stedet for at forpligte sig til en bestemt specialisme. Du behøver ikke have studeret business / management på bachelor niveau.

Du vil udvikle din forståelse af emner, herunder:

ErhvervsøkonomiRegnskab og finansieringHuman Resource ManagementInternational forretningsstrategiMarketing planlægning og strategiOperations Management

Du vil også være i stand til at skræddersy dine studier til nye områder af interesse eller din karriere ambitioner; Vi tilbyder en bred vifte af valgfrie moduler som led i vores omfattende postgraduate ledelsesportefølje... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Vores nye kandidatuddannelse i Logistik, Data Analytics og Supply Chain Management er designet til dem, der overvejer at udvide deres viden ud over deres eksisterende dis ... [+]

Oversigt

Vores nye kandidatuddannelse i Logistik, Data Analytics og Supply Chain Management er designet til dem, der overvejer at udvide deres viden ud over deres eksisterende disciplin og sikre en karriere inden for logistik, forsyningskæde og transport.

Programmet er designet med input fra logistik- og forsyningskæde fagfolk og fokuserer på integration af data analytics teknikker i forbindelse med dette forretningsområde.

Du vil udvikle din forståelse af emner som:

Nye problemer i Logistik og Supply Chain ManagementBusiness Data AnalyticsSupply Chain Analytics og Technology Management spørgsmål omkring emner som Industry 4.0 og AutomationIndkøbsstrategier og Business Sustainability... [-]
Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Vores kandidatuddannelse i Marketing og Management omfatter kerne forretningspraksis og markedsføringsprincipper, hvilket giver dig den række kompetencer, du har brug for ... [+]

Oversigt

Vores kandidatuddannelse i Marketing og Management omfatter kerne forretningspraksis og markedsføringsprincipper, hvilket giver dig den række kompetencer, du har brug for at blive marketing professionel eller forfølge en lederkarriere med en specialisering inden for marketing.

Du behøver ikke have en første grad i erhvervslivet, markedsføring eller ledelse; programmet er designet til dem, der søger at opbygge en bred vidensbase for at starte deres karriere, ændre karriere retning eller tage det næste skridt i en eksisterende karriere.

Du vil udvikle en kritisk forståelse af ledelsesemner, herunder:

driftsstyringInternational forretningøkonomiHuman Resource Managementfinans og regnskab... [-]
Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette kursus bygger viden og færdigheder i planlægning og styring af udviklingsprojekter og -programmer. Det er designet til at uddybe den kritiske forståelse af strategi ... [+]

Dette kursus bygger viden og færdigheder i planlægning og styring af udviklingsprojekter og -programmer. Det er designet til at uddybe den kritiske forståelse af strategier, processer, teknikker og spørgsmål, der er involveret i at tage ideer til udvikling og gøre dem til praktiske realiteter med identificerbare resultater og fordele.

Graden giver et fremragende grundlag for karriereforbedring eller konvertering til dem med interesse og erfaring i projekter til udvikling. Kursets fokus er på udviklingsprojekter i det offentlige eller tredje (frivillige eller samfund) sektorer, men de underliggende principper gælder for alle typer projekter, herunder dem til kommerciel fordel.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

MSc og PG Diploma i Psykologi tilbyder en hurtig rute til berettigelse til Graduate Basis for Chartered Medlemskab med British Psychological Society, forudsat at en minim ... [+]

Oversigt

MSc og PG Diploma i Psykologi tilbyder en hurtig rute til berettigelse til Graduate Basis for Chartered Medlemskab med British Psychological Society, forudsat at en minimumsstandard på 50% opnås.

Det betyder, at ansøgere normalt allerede har studeret en del psykologi på bacheloruddannelsen i et tidligere uddannelsesprogram og nu ønsker at foretage yderligere undersøgelser for at give mulighed for specialisering i psykologi i fremtiden.

Dette er derfor det første skridt i retning af yderligere postgraduate uddannelse for dem, der ønsker at forfølge en professionel karriere i psykologi.

Du får mulighed for at deltage i praktisk arbejde og vil bruge den omfattende psykologiske laboratoriebestemmelse i Center for Psykologi. Du får også mulighed for at deltage i avancerede teoretiske debatter, der er relevante for forståelsen af nutidige spørgsmål i samfundet.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Energiselskaber og virksomheder undersøger allerede hvordan man vedtager RES i nettet, men de mangler Smart Grids ledelsesevner og viden blandt medarbejdere. Dette nye MS ... [+]

Dette kursus er underlagt validering. Du kan stadig søge om dette kursus, mens det bliver godkendt.

Det smarte net er en moderne form for det traditionelle strømnettet, der bringer computerteknologi til et standard elnet; muliggør lettere kommunikation mellem detailhandlere, distributører og kunder.

Smarte net kan hjælpe med at integrere en stigende mængde vedvarende energikilder (RES) i nettet. RES udgør en udfordring for traditionelle elnet, fordi de ofte er både intermitterende og svære at forudsige. Smart grids hjælper netværksfirmaer til fjernt at forudse og reagere på problemer, så reparation af besætninger fra din lokale distributør kan reparere strømafbrydelser hurtigere.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette program vil uddybe din forståelse af avanceret softwareudvikling, systemer til stor dataanalyse, statistisk dataanalyse, dataudvinding, dataintegritet og sikkerhed, ... [+]

Oversigt

Udvikle de færdigheder, du har brug for til en karriere i dette hurtigt voksende datavidenskab.

Dette program vil uddybe din forståelse af avanceret softwareudvikling, systemer til stor dataanalyse, statistisk dataanalyse, dataudvinding, dataintegritet og sikkerhed, datavisualisering og udforskning.

Det er et tværfagligt program, designet til studerende med en første grad i emner som:

Computer videnskabElektroteknikMatematikFysikØkonomi

Vores undervisning er stærkt forbundet med forskning inden for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, som omfatter aspekter af anvendt databehandling, teoretisk datalogi og kommunikation og netværk. Statistisk analyse af data på tværs af forskellige discipliner er et centralt tema for vores forskning.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Det forventes, at mere end 50 milliarder enheder, eller ting rundt om i verden, vil blive forbundet til internettet i 2020 - hvilket gør Internet til ting (IoT) en mainst ... [+]

Det forventes, at mere end 50 milliarder enheder, eller ting rundt om i verden, vil blive forbundet til internettet i 2020 - hvilket gør Internet til ting (IoT) en mainstream-teknologi.

Smart Cities, Industrial Internet of Things (IIoT), Selvkørende biler, Smart Grids, Smart Homes og Buildings, Smart Infrastruktur, Smart Landbrug, Smart Health, Smart Mobility er nogle af de applikationsområder, der driver den fænomenale vækst af IoT.

Virksomheder er allerede ved at undersøge, hvordan man vedtager IoT for deres aktiviteter, men de mangler IoT-færdigheder og viden blandt medarbejdere og ledelse.

Dette unikke fuldtidsuddannelsesprogram er designet af eksperter på området med et væld af forsknings- og udviklingserfaringer i IoT for at imødegå denne mangel på professionelt kvalificerede specialister.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Et års fuldtidsuddannelse, der er designet til at producere fuldt afrundede ledere med fokus på økonomi. Du vil fokusere på, hvordan en virksomhed skaber og måler værdi, ... [+]

Oversigt

Et års fuldtidsuddannelse, der er designet til at producere fuldt afrundede ledere med fokus på økonomi. Du vil fokusere på, hvordan en virksomhed skaber og måler værdi, og hvordan man nærmer sig regnskab og finansiering ud fra et strategisk perspektiv.

Programmet kombinerer finansiering og regnskab med en detaljeret undersøgelse af andre discipliner, der kræves til ledelse af organisationer. Dette giver dig også mulighed for at overveje økonomisk beslutningstagning fra flere perspektiver.

Nøgleelementer omfatter:

erhvervsøkonomidriftsstyringstrategisk regnskabs- og økonomistyringInternational forretningmarketing planlægning og strategi

Du vil drage fordel af faciliteter som Bradford Trading Room, som giver adgang til real-time markedshandel data fra Bloomberg Professional. Dette vil give dig en følelse af rigtige investeringsbeslutninger i branchen, og hvordan man håndterer ansvarligt med økonomiske og økonomiske markedsdata.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette kursus giver dig en systematisk forståelse af økonomiske tilgange til udvikling og især økonomiens og finansinstituttets rolle. Studerende vil være i stand til at v ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig en systematisk forståelse af økonomiske tilgange til udvikling og især økonomiens og finansinstituttets rolle. Studerende vil være i stand til at vurdere fordelene ved de forskellige mekanismer for finansiering af udvikling og at forstå grundlaget for finanspolitikken.

I løbet af kurset udvikler du de færdigheder, der kræves til analyse af udviklingsproblemer, og for at forstå sammenhænge mellem statistik og økonometri og udvikle ekspertise inden for international handel og valutakurspolitik og relaterede økonomiske forhold. Derudover har eleverne mulighed for at studere en række muligheder, der dækker projekt- og programstyring, offentlig politik og udviklingspolitik.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bradford

Dette strenge MSc Financial Management program giver dig en stærk grundforbindelse i centrale finansielle discipliner, herunder økonomi, bank, regulering, risikostyring, ... [+]

Oversigt

Dette strenge MSc Financial Management program giver dig en stærk grundforbindelse i centrale finansielle discipliner, herunder:

finansierebankreguleringRisikostyringfinansiel teori

Der lægges stor vægt på at anvende specialkundskaber og færdigheder til virkelige erhvervsscenarier. Du vil blive dygtig til at analysere finansiel information og dens anvendelse i en organisation.

Du vil udvikle en kritisk forståelse af:

hvordan kapitalmarkederne fungererhvordan virksomheder er værdsathvordan markeder forme økonomistyrelsens driftskonteksthvordan virksomheder kan beskytte sig mod risiko og usikkerhed

Det har et internationalt perspektiv, med centrale moduler på Corporate Finance og International Finance, der udvider dine kandidatkarrieremuligheder. Kandidater fremskridt i karriere inden for finansiering, inden for både finansielle og ikke-finansielle institutioner.... [-]

Det Forenede Kongerige Bradford Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk