Læs den officielle beskrivelse

Om Dundee

Fantastisk kultur, smukke landskaber og berømt venlige mennesker .... Skotland har lidenskab og innovation i sit hjerte, og det er bare nogle af grundene til, at det er et fantastisk sted at bo og studere.

Dundee ligger på bredden af ​​floden Tay på østkyst af Skotland. Det ses regelmæssigt i toppen af ​​'livskvalitetsundersøgelser' i Storbritannien - der byder på alt, hvad der er godt om bylivet, men at være venligt, kompakt og let at navigere.

Wall Street Journal hed Dundee som en af ​​deres ti varme destinationer for 2018.

Dundees befolkning er omkring 150.000. Med elever, der udgør 1 ud af befolkningen, er vores by rettet mod elevlivet.

Vores campus ligger lige i hjertet af Dundee's pulserende og sjove West End, med butikker, caféer og restauranter lige uden for døren.

"Skotske folk er hyggelige og venlige. Jeg kan huske den første dag jeg ankom, den fyr, der skulle møde mig, var ikke der endnu. Taxachaufføren faldt mig af, jeg bankede på døren og han var ikke der, så jeg ventede udenfor. Nogen kom og spurgte, om jeg var okay og inviterede mig ind, mens jeg ventede. Han hilste mig velkommen og gav mig mad og drikke, så jeg begyndte at elske befolkningen i Dundee og Skotland fra den første dag jeg kom. " Willy William Mrema er fra Tanzania og studerer MSc Geoteknisk Engineering.

Rankings: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Samfundsvidenskab

Samfundsvidenskaben indkapsler mange af de akademiske områder, der forener samfundet. Disse omfatter hvordan vi styres (lov), hvor vi bor (arkitektur, planlægning og geografi), hvordan økonomier og virksomheder fungerer (erhvervs- og ledelsesstudier), de valg vi laver (psykologi) og vores politik og internationale relationer. I det væsentlige alt hvad der påvirker hvordan folk tænker og opfører sig.

Hvad du kan studere

  • Arkitektur
  • Forretning
  • Geografi
  • Energilov
  • Miljøvidenskab
  • Lov
  • Psykologi
  • Politik

Institut for Samfundsvidenskab Forskning

Vi er engagerede i at forstå verdens mest komplekse og udfordrende spørgsmål. Disse spænder fra sundhed, arbejde og trivsel til klimaforandringer og samfundets modstandsdygtighed og fra sikkerhed og social retfærdighed til oplevelser fra børn, familier og relationer.

Vores forskere arbejder sammen med politik og praksis samfund i Skotland, Storbritannien og internationalt for at sikre, at deres forskning har en virkning ud over akademiet.

Vi udfører verdens førende forskning, der er baseret på en unik kombinationsdisciplin: Lov, Forretning, Energilov og Politik, Geografi, Miljøvidenskab, Politik og Internationale Relationer, Psykologi, Arkitektur og Byplanlægning.

Vores banebrydende forskning er kendt for ekspertise, ekspertise og effekt og søger at forstå verdens mest komplekse og udfordrende spørgsmål. Vi er stolte af at levere forskning med stor indflydelse på global innovation og international politik.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Dundee - School of Social Sciences

Hvis du vil orientere din tidligere diplomuddannelse mod en karriere inden for international økonomi, bank og forsikring, vil denne kandidatgrad på University of Dundee s ... [+]

Oversigt

Hvis du vil orientere din tidligere diplomuddannelse mod en karriere inden for international økonomi, bank og forsikring, vil denne kandidatgrad på University of Dundee sætte dig på den rigtige vej.

Som en traditionel økonomi MSc, åbner dette kursus op for moderne erhvervslivs organisationers rolle og de finansielle institutioners og kapitalmarkedernes rolle i den globale økonomi. MFin-graden er dog særlig velegnet til dem med eller uden en erhvervsgrad, som måske ønsker at omdirigere eller udvide deres karrierevej i denne retning.

Kurset reagerer direkte på arbejdsgivernes behov og prioriterer teamwork; forskning og data analyse rapportskrivning; præsentationer og multikulturelle interaktioner.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk

MSc

University of Dundee - School of Social Sciences

Bæredygtighed er opstået som et af de afgørende spørgsmål i det 21. århundrede. At opnå varige og retfærdige samfund kræver livskraftige økonomier, sund videnskab og god ... [+]

Oversigt

Bæredygtighed er opstået som et af de afgørende spørgsmål i det 21. århundrede. At opnå varige og retfærdige samfund kræver livskraftige økonomier, sund videnskab og god regeringsførelse. Dette kursus giver teori og kritisk analyse i træning sammen med de praktiske færdigheder for at lette de transformationer, der er nødvendige for at levere sikre lavt kulstof-futures.

MSc i bæredygtighed introduceres i anerkendelse af de store udfordringer med vand, mad, energi og sundhedssikkerhed overfor planeten. Porteføljen af ​​miljødiscipliner er usædvanlig stærk på universitetet, ligesom dens traditioner for tværfagligt samarbejde og samarbejde.

Sammen med flagskibet MSc i Sustainability er der tre specialiserede Pathways :... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Målet med kandidatuddannelsen er at forberede deltagerne på ledelsesmæssige, rådgivende og akademiske holdninger i energisektoren. Programmet sigter mod at give et intell ... [+]

Oversigt

Målet med kandidatuddannelsen er at forberede deltagerne på ledelsesmæssige, rådgivende og akademiske holdninger i energisektoren. Programmet sigter mod at give et intellektuelt udfordrende akademisk studieprogram, som vil kræve, at den studerende evner at analysere, syntetisere og evaluere centrale teoretiske begreber og praktiske anvendelser i energi med vægt på fagets økonomiske dimensioner.

Verdens langsigtede økonomiske udvikling afhænger af eksistensen af ​​effektive, innovative og kreative energi- og ressourceindustrier. Disse er igen afhængige af personer, der har en god forståelse for deres juridiske, økonomiske, tekniske og politiske baggrund.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Hvis du vil orientere din tidligere gradskvalifikation mod en karriere i ledelse, vil dette kandidatuddannelse kvalificere dig til at lykkes. ... [+]

Oversigt

Hvis du vil orientere din tidligere gradskvalifikation mod en karriere i ledelse, vil dette kandidatuddannelse kvalificere dig til at lykkes.

Med udgangspunkt i din kandidatkapacitet får du de ledelsesmæssige og ledende færdigheder, du behøver for at kunne håndtere:

Firmaetmennesker og deres præstationerkriser og forandringerprojekter og de dermed forbundne risici

Du vil udvikle strategier til at håndtere globale udfordringer og muligheder for virksomhederne. Du kan kombinere dine ledelsesstudier med en bred vifte af specialiteter afhængigt af din foretrukne karrierevej.

Lær af casestudier og virkelige projekter hvordan man sætter de seneste akademiske tænkning og forretningsstrategier i praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Verdens langsigtede økonomiske udvikling afhænger af eksistensen af ​​effektive, innovative og kreative energi- og ressourceindustrier. Disse er igen afhængige af persone ... [+]

Oversigt

Verdens langsigtede økonomiske udvikling afhænger af eksistensen af ​​effektive, innovative og kreative energi- og ressourceindustrier. Disse er igen afhængige af personer, der har en god forståelse for deres juridiske, økonomiske, tekniske og politiske baggrund.

CEPMLP er kernen i disse spørgsmål og giver det bedste inden for avanceret uddannelse på sit område, og forbereder sine kandidater til at imødegå de udfordringer, som den globale økonomi står over for.

CEPMLP har gennem hele sin historie opnået løbende vækst og har etableret international pre-eminence i sine kerneaktiviteter: videnskabelig præstation, akademisk forskning på højt plan, strategisk rådgivning og topkvalitets executive education. I øjeblikket har vi over 500 registrerede ph.d.-studerende fra mere end 50 lande verden over.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Dette kursus giver en omfattende analyse af internationale og globale politiske spørgsmål. Det fokuserer på nogle af de mest omstridte områder inden for international pol ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver en omfattende analyse af internationale og globale politiske spørgsmål. Det fokuserer på nogle af de mest omstridte områder inden for international politik, herunder transatlantiske forbindelser, Den Europæiske Unions fremtid og Ruslands genopståen som en global politisk kraft.

Det giver også en grundig grundforbindelse i den akademiske studie af international politik, der fokuserer på de teoretiske tilgange og analysemetoder, der udgør grundlaget for enhver seriøs postgraduate forskning på dette område.

Mens politik på Dundee er stort nok til at have en reel international tilstedeværelse, er det stadig lille og intimt nok til at tilbyde et venligt og lydhurt hjem for studerende fra alle baggrunde. Dette er mere end blot et krav - uafhængige undersøgelser konsekvent vurderer politik i Dundee som blandt de bedst modtagne programmer i landet.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Vores MSc i regnskab, ledelse og strategi vil sætte dig i centrum for det daglige og strategiske organisatoriske liv. Morgendagens revisionskonsulenter og konsulenter er ... [+]

Oversigt

Vores MSc i regnskab, ledelse og strategi vil sætte dig i centrum for det daglige og strategiske organisatoriske liv. Morgendagens revisionskonsulenter og konsulenter er dynamiske partnere til virksomhedsledere. De er ledere af forandringsledelsesprojekter, systemdesign, strategiformulering og meget mere.

Ledende forskning tyder på et bredt kendskab til strategiske ledelsesproblemer bliver afgørende i alle mellemstore og store organisationer. Finansiel og ikke-økonomisk forvaltning er blevet et vigtigt krav til ledere på tværs af alle forretningsfunktioner. Dundee er et elituniversitet. Det har designet dette kursus for at gøre det muligt for ambitiøse kandidater at deltage i de hurtigt skiftende verdener af ledelseskonsulenter, ledelseskonsulenter og globale forretningsforvaltere.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Faderen til byplanlægning, Patrick Geddes var professor i botanik på dette universitet og dermed vores stærke historiske forbindelser til planlægningsprofessionen. Univer ... [+]

Oversigt

Faderen til byplanlægning, Patrick Geddes var professor i botanik på dette universitet og dermed vores stærke historiske forbindelser til planlægningsprofessionen. Universitetet i Dundee har i løbet af over halvtreds år kørt byens og regionalplanlægningsprogrammerne med en stolt liste over kandidater, der fortsatte med at tage stillingspositioner til udvikling af kvalitetsbyer og rum i hele verden. Dundee, byen, ligger i et idealistisk sted for at lære planlægning.

Dette kursus tiltrækker studerende fra et bredt netværk af lande og varieret faglig baggrund og dette er et unikt miljø for at samarbejde om forskellige oplevelser med andre studerende.

Dette program er akkrediteret af Royal Town Planning Institute og giver mulighed for specialisering inden for miljøvurdering, maritim fysisk planlægning, bæredygtigt bydesign og bybevarelse. Vores akademiske medarbejdere har en stærk forskning og praksis baggrund inden for disse fagområder. Programmet har stærke forbindelser med praktikere, så vores studerende har mulighed for at engagere sig med 'live' projekter som en del af deres læring.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Sociale forskningsmetoder er et middel til at bevise at undersøge ideer om samfundet - de er en måde at "kende" på. Dette kursus søger at introducere dig til en portefølj ... [+]

Oversigt

Sociale forskningsmetoder er et middel til at bevise at undersøge ideer om samfundet - de er en måde at "kende" på. Dette kursus søger at introducere dig til en portefølje af forskningsevner, der vil hjælpe dig med ikke kun at blive en kompetent forsker, men også at udvide dine beskæftigelseshorisonter.

Sociale forskningsmetoder er vigtige ikke kun for sociale forskere, der ønsker at studere et bestemt problem eller at teste en teori på en måde, der anses for at være streng. De er også grundlæggende værktøjer til værdi for regeringen, tjenesteydere og virksomheder. Du vil få gevinster i et mangfoldigt udvalg af kvantitative og kvalitative forskningsmetoder, undervist af forskningsaktive medarbejdere i Geografi. Hvad gør Dundee University særpræg, er dets vægt på anvendelsen af ​​forskning for at forstå og tackle 'virkelige verden' problemer. I hele MSc Social Research Methods, vil du engagere dig med 'live' forskningsproblemer og eksterne organisationer. Vores studerende fortsætter med at få beskæftigelse i regeringen, forskningsorganisationer og erhvervslivet; nogle tager deres studier videre med en ph.d.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee - School of Social Sciences

Med fokus på spædbarns- og børnsudvikling behandler kurset et omfattende udvalg af emner omkring typisk og atypisk udvikling. Forskellige teoretiske tilgange til udviklin ... [+]

Oversigt

Med fokus på spædbarns- og børnsudvikling behandler kurset et omfattende udvalg af emner omkring typisk og atypisk udvikling. Forskellige teoretiske tilgange til udvikling vil blive undersøgt sammen med overvejelse af komparative og tværkulturelle tilgange. Du vil blive undervist af akademiske medarbejdere i spidsen for psykologisk forskning og aflægge en afhandling under deres tilsyn.

Et kendetegn ved vores kursus er muligheden for at deltage i løbende forskning, som universitetet gennemfører i partnerskab med lokale uddannelsestjenester til Research in Practice-modulet. Dette giver praktisk erfaring med at gennemføre psykologisk forskning med små børn. Det giver også mulighed for at opleve psykologisk arbejde i 'virkelige verden' indstillinger og i samarbejde med tværfaglige fagfolk.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Start your journey

Learn why our international students choose to study at the University of Dundee