University of Dundee - School of Social Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Dundee

Fantastisk kultur, smukke landskaber og berømt venlige mennesker .... Skotland har lidenskab og innovation i sit hjerte, og det er bare nogle af grundene til, at det er et fantastisk sted at bo og studere.

Dundee ligger på bredden af ​​floden Tay på østkyst af Skotland. Det ses regelmæssigt i toppen af ​​'livskvalitetsundersøgelser' i Storbritannien - der byder på alt, hvad der er godt om bylivet, men at være venligt, kompakt og let at navigere.

Wall Street Journal hed Dundee som en af ​​deres ti varme destinationer for 2018.

Dundees befolkning er omkring 150.000. Med elever, der udgør 1 ud af befolkningen, er vores by rettet mod elevlivet.

Vores campus ligger lige i hjertet af Dundee's pulserende og sjove West End, med butikker, caféer og restauranter lige uden for døren.

"Skotske folk er hyggelige og venlige. Jeg kan huske den første dag jeg ankom, den fyr, der skulle møde mig, var ikke der endnu. Taxachaufføren faldt mig af, jeg bankede på døren og han var ikke der, så jeg ventede udenfor. Nogen kom og spurgte, om jeg var okay og inviterede mig ind, mens jeg ventede. Han hilste mig velkommen og gav mig mad og drikke, så jeg begyndte at elske befolkningen i Dundee og Skotland fra den første dag jeg kom. " Willy William Mrema er fra Tanzania og studerer MSc Geoteknisk Engineering.

Rankings: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Samfundsvidenskab

Samfundsvidenskaben indkapsler mange af de akademiske områder, der forener samfundet. Disse omfatter hvordan vi styres (lov), hvor vi bor (arkitektur, planlægning og geografi), hvordan økonomier og virksomheder fungerer (erhvervs- og ledelsesstudier), de valg vi laver (psykologi) og vores politik og internationale relationer. I det væsentlige alt hvad der påvirker hvordan folk tænker og opfører sig.

Hvad du kan studere

  • Arkitektur
  • Forretning
  • Geografi
  • Energilov
  • Miljøvidenskab
  • Lov
  • Psykologi
  • Politik

Institut for Samfundsvidenskab Forskning

Vi er engagerede i at forstå verdens mest komplekse og udfordrende spørgsmål. Disse spænder fra sundhed, arbejde og trivsel til klimaforandringer og samfundets modstandsdygtighed og fra sikkerhed og social retfærdighed til oplevelser fra børn, familier og relationer.

Vores forskere arbejder sammen med politik og praksis samfund i Skotland, Storbritannien og internationalt for at sikre, at deres forskning har en virkning ud over akademiet.

Vi udfører verdens førende forskning, der er baseret på en unik kombinationsdisciplin: Lov, Forretning, Energilov og Politik, Geografi, Miljøvidenskab, Politik og Internationale Relationer, Psykologi, Arkitektur og Byplanlægning.

Vores banebrydende forskning er kendt for ekspertise, ekspertise og effekt og søger at forstå verdens mest komplekse og udfordrende spørgsmål. Vi er stolte af at levere forskning med stor indflydelse på global innovation og international politik.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig