University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skolen består af filosofi, psykologi og sprogvidenskab (lingvistik og engelsk sprog). Skolen har til formål at opretholde sit internationalt anerkendte ry for forskning og at bruge dette som et solidt fundament for undervisning.

Alle skolens emner rangerer top 5 i Storbritannien og top 30 i verden (The World University Rankings 2018 efter fagresultater).

På alle fagområder er skolen anerkendt som verdensledende, som vist i sin høje placering på tværs af alle områder i THE-rangordningen efter emnet i den seneste forskningsfortræffelsesramme (REF 2014).

  • Lingvistikforskning ved Edinburgh er 1. i Skotland og 2. i Storbritannien
  • Filosofi forskning ved Edinburgh rangerer 2. i Skotland og 7. i Storbritannien
  • Psykologisk forskning ved Edinburgh er 1. i Skotland og 11. i Storbritannien som led i en fælles indsendelse til psykologi, psykiatri og neurovidenskab

Vores forskningsmiljø er bedømt som 100% til gavn for at producere verdensledende eller internationalt fremragende forskning (REF 2014). I 2015/16 indførte skolen ca. 8 mio. £ i forskningsfinansiering.

Der er over 100 akademiske medarbejdere i skolen, og ekspertbredden spænder fra analytisk filosofi og studiet af engelsksprog, gennem teoretisk og anvendt lingvistik og eksperimentel psykologi, til kognitiv neurovidenskab og genetisk indflydelse på menneskelig adfærd.

Skolen er unik i at tilbyde fremragende muligheder for tværfaglig undervisning og i banebrydende nye forskningsmetoder, der rækker over traditionelle grænser.

Hvert år byder skolen velkommen på en mangfoldig blanding af over 1.400 bachelor- og postgraduate studerende fra hele verden. Skolen har veletablerede forbindelser med andre områder af universitetet som klinisk neurovidenskab, medicin, informatik og Edinburgh College of Art.

Alle fagområder har aktive forbindelser med forskningsorganisationer uden for universitetet og et bredt netværk af samarbejde med en række universiteter over hele kloden. Skolen tilbyder omfattende støtte til akademikere, herunder dedikeret bachelor- og postgraduate-undervisningssteder, forsknings- og vidensudvekslings supportteam og IT-ressourceteam.

Skolefaciliteterne omfatter en række speciallaboratorier og et velassorteret og ressourcet skolebibliotek, der understøttes af en heltidsbibliotekar. Dette er i tillæg til det nærliggende universitetsbibliotek. Skolen ligger på tværs af to bygninger i hjertet af universitetets George Square campus.

Skolen er en del af College of Arts, Humaniora og Samfundsvidenskab.

Placeringer

Edinburgh

University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Telefonnummer
+44 (0)131 651 3083

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig