Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1451, University of Glasgow er den fjerde ældste universitet i den engelsktalende verden, med Kunst og humaniora bliver undervist og forsket siden dens begyndelse. I dag er vi i top 1% af verdens universiteter.

I løbet af de sidste fem århundreder, og flere, har vi hele tiden arbejdet på at skubbe grænserne for hvad der er muligt. Vi har skabt talenter syv nobelpristagere, en statsminister og Skotlands konstituerende førsteminister. Vi har budt velkommen Albert Einstein til at give et foredrag om oprindelsen af ​​den almene relativitetsteori. Skotlands første kvindelige medicinske kandidater afsluttet deres grader her i 1894 og i 1957, den første i Skotland for at få en elektronisk computer.

Alt dette betyder, at hvis du vælger at studere her, vil du være efter i fodsporene af innovatorer, premierministre, filosoffer, Emmy prisbelønnede producenter, forfattere og ledere i den kreative og kulturelle sektor.

Vores fremtid

Universitetet udvider og udvikler sig. Efter stedet for den vestlige Infirmary sted i 2015, planlægger vi at investere £ 1 mia, omdanne universitetet at nå vores vision om en verden skiftende campus.

Arbejdet er næsten afsluttet på den første fase af ombygningen af ​​Kelvin Hall. Denne ikoniske Glasgow bygning, i mange år en sportslig og fritid mødested og hjem til Transport Museum, der bliver givet en ny leasing af liv. Et partnerskab er blevet dannet involverer Glasgow museer, Glasgow Life, det skotske Screen Archives fra National Library of Scotland og University of Glasgow.

Den Hunterian, med over 1,3 millioner genstande i sin samling, er en af ​​verdens fineste universitet museer. Nyt topmoderne faciliteter på Kelvin Hall vil tillade College of Arts på University of Glasgow at bygge videre på sit internationale ry for indsamling baseret forskning og undervisning, hvilket giver langt større adgang til samlinger, mens smedning nye akademiske og pædagogiske praksis.

Fakta og tal

er rangeret 62. i verden og er den første og eneste britisk universitet skal bedømt som 5 Stjerner Plus samlet. (QS World University Rankings 2015) hilser studerende fra mere end 140 lande verden over har mere end 25.000 bachelor-og ph.d.-studerende har årlige forskning indkomst på mere end £ 181 er medlem af den prestigefyldte Russell gruppen af ​​førende britiske forskningsuniversiteter er rangeret top i Skotland og tredje i Russell Group i National Student Survey 2015 er et stiftende medlem af Universitas 21, en international sammenslutning af universiteter dedikeret til at sætte globale standarder for de videregående uddannelser omfatter blandt sine tidligere studerende, far til økonomi Adam Smith, Skotlands arkitekt decentralisering Donald Dewar og berømt fysiker og ingeniør Lord Kelvin.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Glasgow

Dette program giver dig mulighed for at forfølge dine egne interesser på engelsk litteratur på ph.d.-niveau på tværs af en bred vifte af kurser ledet af internationalt an ... [+]

Engelsk litteratur MLitt

Dette program giver dig mulighed for at forfølge dine egne interesser på engelsk litteratur på ph.d.-niveau på tværs af en bred vifte af kurser ledet af internationalt anerkendte eksperter. En kerne forskeruddannelse Kurset vil introducere dig til vigtige færdigheder i postgraduate studier, mens en fleksibel grad struktur gør det muligt at vælge mellem den rige variation af valgfrie kurser på tilbud fra Skolen for kritiske studier og andre steder i College of Arts, eller endda ud . Du kan også udøve en af ​​de specialiserede veje, der tilbydes af engelsk litteratur, herunder Fantasy, Middelalder- og Tidlig Moderne, modernities, og victorianske litteratur. Programmet slutter med en mulighed for at skrive en afhandling om en passende engelsk litteratur-relateret emne efter eget valg.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Glasgow

Master of Music i Sammensætning og Creative Practice er designet til at give de studerende mulighed for at udvikle deres kompositoriske praksis i et dynamisk, stringent o ... [+]

Sammensætning og Creative Practice MMus

Master of Music i Sammensætning og Creative Practice er designet til at give de studerende mulighed for at udvikle deres kompositoriske praksis i et dynamisk, stringent og støttende kreativt miljø. Den har til formål at tilbyde uddannelse i en række tilgange, indføre værktøjer og teknikker er relevante til dagens musik at gøre, og tilskynde udforskning, innovation og eksperimenter.

Hvorfor dette program Studerende gennemføre en større portefølje af kreative praksis med en ledsagende kritisk kommentar, forberede dem til sammensætning og musikalske karriere. Studerende har mulighed for en placering med en musical eller kunst organisation, når de foreligger, og up-to-date forskning færdigheder bestemmelse i digital kunst. Vi tilbyder mulighed for at have dit arbejde udført af en professionel ensemble, herunder en årlig udstillingsvindue for postgraduate arbejde SoundThought. Vores faciliteter inkluderer en Concert Hall, tre studier, en lyd-lab, og øvelokaler. Levering af specialiserede undervisning i kreative industrier og kulturpolitik ved Center for Cultural Policy Research. Vi har en række moderne og historiske tangentinstrumenter herunder to Steinway Model D flygler, et 1840'erne Broadwood flygel, et klassisk forte-piano og to cembaloer. Andre instrumenter, der ejes af skolen omfatter et udvalg af slagtøjsinstrumenter, en consort af viols, barokke strygere, optagere, crumhorns og andre blæseinstrumenter. Musikhuset er udstyret med en diffusion system til udførelse af elektroakustiske musik. Som en UNESCO by Music, har Glasgow blomstrende musik, performance og moderne kunst scener. Det er hjemsted for mange orkestre og ensembler, herunder BBC Scottish Symphony Orchestra og Royal Scottish National Orchestra, hvilket gør det... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Glasgow

Den MMus i musikvidenskab giver de studerende med intensiv undersøgelse i aktuelle tendenser i musikvidenskab på avanceret niveau. Programmet kombinerer en bred base i Mu ... [+]

Musikvidenskab MMus

Den MMus i musikvidenskab giver de studerende med intensiv undersøgelse i aktuelle tendenser i musikvidenskab på avanceret niveau. Programmet kombinerer en bred base i Musikvidenskabeligt forskning, herunder teoretiske og metodiske tilgange fra historieskrivning, analyse, sociologi og kulturel og kritisk undersøgelse af musik, med mulighed for speciale inden for områder som Populære Musikvidenskab, Screen Music Studies, Historisk informeret ydeevne praksis (videnskabelige tilgange kun) og Sonic Arts Æstetik og Kritik.

Hvorfor dette program Levering af placeringer i musikalske eller kulturelle og kunstforeninger Levering af undervisning i digital musikvidenskab Levering af specialiserede undervisning i kreative industrier og kulturpolitik ved Center for Cultural Policy Research Som en UNESCO by Music, Glasgow er en unik centrum for kreativ aktivitet i forskellige områder, fra klassiske orkestre og ensembler, herunder BBC Scottish Symphony Orchestra og Royal Scottish National Orchestra, til legendariske spillesteder i populær og traditionel musik, hvilket gør det et fremragende sted for Musikvidenskabeligt undersøgelse. Vores faciliteter inkluderer en Concert Hall, tre studier, en lyd-lab og øvelokaler Vi har en fremragende samling af moderne og historiske tangentinstrumenter herunder to Steinway Model D flygler, et 1840'erne Broadwood flygel, et klassisk forte-piano og to cembaloer. Andre instrumenter omfatter et udvalg af slagtøjsinstrumenter, en consort af viols, barokke strygere, optagere, crumhorns og andre blæseinstrumenter. ... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Glasgow
Address
Glasgow G12 8QQ
G12 8QQ Glasgow, Scotland, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 141 330 2000