Læs den officielle beskrivelse

University of Hull blev dannet i 1927, hvilket gjorde os til det 14. ældste universitet i England. Med en stolt historie med akademisk ekspertise og med at skabe og inspirere livsskiftende forskning, tilbyder vi den perfekte kombination af arv og højteknologi, alt sammen i en venlig og overkommelig studentby.

Ekspertise inden for undervisning og forskning

Hull vandt en sølvpris i regeringsrammen for uddannelsesekspertise (TEF 2018), der anerkender ekspertise i undervisning og læring i britiske universiteter og colleges og har specialiseret sig i en bred vifte af højkvalitets undervisere undervist kurser og postgraduate forskning.

Vi er blandt de top 50 universiteter til forskningskraft (REF 2014) og utroligt ambitiøse over vores forskningsdagsorden. Vi tager de store globale udfordringer op - fra sundhed til levesteder, fra mad til oversvømmelse og fra forsyningskæder til slaveri. Vores syv forskningsinstitutter samler ekspertise fra alle hjørner af universitetet, og vores forskere samarbejder med centrale partnere og interessenter for at levere forskning, der er til gavn for alle, og former og informerer fremtidig politik.

Internationale studerende

Med studerende fra mere end 100 lande over hele verden, der vælger at studere på Hull, er vi en virkelig global institution. Imponerende 97,9% af vores internationale studerende går på arbejde eller yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen (HESA 2018).

Der er ofte muligheder for at møde personale fra vores universitet i dit hjemland. For at finde ud af, hvornår vi besøger næste, kan du tjekke din landside på vores websted.

Campus og studerendes liv

Vi har investeret 300 millioner pund på nye faciliteter, herunder et bibliotek i verdensklasse, en avanceret koncertsal, studerende på campus og nye sportsfaciliteter. Her finder du alt hvad du har brug for for at studere, leve og socialisere - fra alsidige arbejdsområder til en prisbelønnet karriereservice - alt sammen på et websted. Vores prisbelønnede studentforening - med mere end 150 samfund og sportsklubber - og vores studiestøtteteam - rådgivning om spørgsmål som sundhed og velvære, penge, læringsstøtte - hvilket sikrer, at du får mest muligt ud af alt, hvad universitetet har at tilbyde.

Udforsk den virtuelle tour for at se vores smukke, grønne campus for dig selv!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Vi er også det eneste universitet, der er en officiel partner for Team GB. Dette eksklusive seks-årige partnerskab vil gavne vores studerende, der præsenterer muligheder for fælles forsknings- og virksomhedsprojekter og karriereøkonomiske muligheder.

Gebyrer og finansiering

Studieafgift varierer for forskellige kurser og programmer, se vores hjemmeside for mere information samt vores sider om stipendier og stipendier og internationale stipendier.

Adgangskrav

Vi accepterer en række internationale kvalifikationer for at finde ud af om vores adgangskrav på vores bachelor- og postgraduate kursus sider.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, og du har brug for mere støtte, før du studerer hos os, tilbyder vi præsessionelle engelsk sprogkurser på forskellige niveauer.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Hull

MMus-programmet er sektorledende og tillader enestående specialisering og blanding af interesser inden for en lang række områder, herunder performance, komposition (akust ... [+]

Kursusoversigt

Bliv den musiker, du vil være, med en fleksibel undervist-kandidatgrad på Hull.

MMus-programmet er sektorledende og tillader enestående specialisering og blanding af interesser inden for en lang række områder, herunder performance, komposition (akustisk, elektroakustisk, sonisk kunst), dirigering, musikteknologi, optagelse, produktion, pædagogik, filmmusik, æstetik, filosofi, semiotik, historisk og kritisk musikologi, jazzundersøgelser, populærmusikstudier, musikpsykologi, teori og analyse.

Dette kursus er rettet mod dem, der har en særlig interesse i at forfølge deres studium af musik til et højere niveau og udstyrer studerende med en bred vifte af overførbare færdigheder. At få MMus åbner karrieremuligheder inden for musik og på mange andre områder, hvor færdigheder i kritisk undersøgelse og en demonstration af avanceret egnethed er afgørende.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Hull

MA Uddannelse er et fleksibelt program for dem, der ønsker at udvide deres viden og forståelse for aktuelle uddannelsespraksis, moderne debatspørgsmål i uddannelsesverden ... [+]

Kursusoversigt

MA Uddannelse er et fleksibelt program for dem, der ønsker at udvide deres viden og forståelse for aktuelle uddannelsespraksis, moderne debatspørgsmål i uddannelsesverdenen og centrale spørgsmål i forbindelse med uddannelsespraksis.

Vægten i hele MA-programmet er på at udvikle din uafhængige kritisk tænkning og problemløsning. Ved hjælp af en forespørgselsbaseret tilgang er programmet designet til at give dig mulighed for i detaljer at undersøge emner, der er af særlig interesse for dig.

MA-uddannelse kan studeres over et år på heltid eller to år på deltid. Det hjælper lærerne med at udvikle den uddannelsesmæssige forståelse, analytiske evner og lederegenskaber, der er nødvendige for at forbedre elevens udvikling og præstation i skolerne.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Hull

Forskning viser, at arbejdsgivere favoriserer jobansøgninger, der har relevant arbejdserfaring. Med dette i tankerne udviklede vi den populære MSc Business Management med ... [+]

Kursusoversigt

Forskning viser, at arbejdsgivere favoriserer jobansøgninger, der har relevant arbejdserfaring. Med dette i tankerne udviklede vi den populære MSc Business Management med praktikplads.

Dette program følger det samme format som MSc Business Management, men med en fire-måneders praktik. Dette udgør en del af din endelige vurdering. Det vil hjælpe dig med at blive en kompetent og selvsikker professionel med vigtig akademisk viden og praktiske færdigheder.

Gennem hele programmet får du en omfattende forståelse af, hvordan organisationer fungerer. Vedtage en række strategiske, moderne perspektiver og blive dygtige til markedsføring, finansiering og human resource management. Dette vil forbedre din evne til at skabe forandringer, der vil gavne organisationen som helhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hull

Mange arbejdsgivere er desperate efter at rekruttere højtuddannede elektriske og elektroniske ingeniører, og denne MSc giver dig avanceret viden på tværs af et bredt områ ... [+]

Kursusoversigt

Mange arbejdsgivere er desperate efter at rekruttere højtuddannede elektriske og elektroniske ingeniører, og denne MSc giver dig avanceret viden på tværs af et bredt område såvel som meget efterspurgte og overførbare færdigheder, der værdsættes af arbejdsgivere.

Det er et fleksibelt program med en række muligheder for at imødekomme dine præferencer, der giver dig mulighed for at få fagspecifikke og generiske færdigheder og kombinerer akademisk dybde med den aktuelle industrielle praksis i forbindelse med ægte ingeniørapplikationer. Du studerer en balance mellem kerneområder og særlige emner relateret til forskning og nye teknologier. Mange af projekterne udføres i forskningsgrupper eller er knyttet til industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hull

Dette program er ideelt til dem, der i øjeblikket arbejder i HR, der ønsker at fremme deres karrierepotentiale, eller for dem, der ønsker at starte en HR-karriere. ... [+]

Kursusoversigt

Mennesker er kernen i enhver virksomhed, hvilket betyder, at en højtydende HR-funktion er en af nøglerne til forretningssucces. Hull University Business School er et chartret institut for personale og udvikling (CIPD) godkendt center. Kandidater på dette kursus er berettiget til at ansøge om CIPD for at blive et chartret medlem med den anerkendte status og karrierefordele, dette medfører.

Vores forskningsaktive medarbejdere bringer deres internationalt anerkendte ekspertise til klasseværelset og kombinerer avanceret teori med levende real-case case-studier, der trækker på stærk praktisk erfaring.

Dette program er ideelt til dem, der i øjeblikket arbejder i HR, der ønsker at fremme deres karrierepotentiale, eller for dem, der ønsker at starte en HR-karriere. Du kan også vælge at studere dette program på deltid til Postgraduate Diploma eller MSc niveau. Du vil udvikle evnen til at genkende og adressere etiske dilemmaer og spørgsmål om virksomhedernes sociale ansvar, når du skrider frem gennem programmet, hvor du forstår det bidrag, effektiv HR Management giver til organisatorisk succes.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hull

Vores MSc er blevet akkrediteret af de mest relevante professionelle organer inden for logistik - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Insti ... [+]

Kursusoversigt

Vores MSc er blevet akkrediteret af de mest relevante professionelle organer inden for logistik - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) - hvilket giver dig et forspring på dette konkurrencedygtige felt.

Programindhold inkluderer feltrejser, branchehøjttalere og et stærkt praktisk og problemløsende element, leveret af personale, der er anerkendt til banebrydende forskning og oversættelse af branchens bedste praksis.

Du vil blive fortrolig med de værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at udvikle effektive og effektive forsyningskæder, der leverer højere niveauer af værdi for slutbrugeren og letter bæredygtig forretningsvækst. Du vil udforske aktuelle teori og forskning, se, hvordan dette informerer praksis, og udvikle innovative løsninger til virkelighedens logistik og forsyningskædeproblemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hull

Vores maskinteknologi MSc har brugervenlighed i hjertet og giver dig muligheden for at udvikle dybdegående viden, forståelse og forståelse af teoretiske og praktiske anve ... [+]

Kursusoversigt

University of Hull er beliggende i et område med en pulserende og voksende industri, der er vært for store aktører inden for rum-, kemisk, ingeniørdesign, farmaceutisk, transport, marine og energi. Dette gør byen til det ideelle sted at studere maskinteknik - den største ingeniørdisciplin, der tilbyder karriereudvikling i de fleste brancher.

Vores maskinteknologi MSc har brugervenlighed i hjertet og giver dig muligheden for at udvikle dybdegående viden, forståelse og forståelse af teoretiske og praktiske anvendelser af maskinteknik, herunder en kritisk bevidsthed om aktuelle problemer og udviklinger. Der lægges en stærk vægt på praktisk anvendelse af viden. Universitetet har stærke, direkte forbindelser med industrien, hvilket giver dig muligheder for at arbejde på virkelige ingeniørprojekter og forbedre dine karrieremuligheder. Dette program er udviklet til at give en top-up for kandidater, der har afsluttet en BIng i maskinteknik eller et beslægtet emne.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Cottingham Road
HU6 7RX Hull, England, Det Forenede Kongerige