Læs den officielle beskrivelse

Om os

Kent Arkitektskole er en af ​​de mest succesrige arkitekturskoler i Storbritannien. Innovative programmer, studiebaseret undervisning, faglige links og fremragende faciliteter kombinerer til at skabe et inspirerende læringsmiljø.

  • 10th i The Guardian University Guide 2018.
  • 90% af de afsluttende arkitekturstuderende var tilfredse med den overordnede kvalitet af deres kursus.
  • 3RD for kandidatudsigter i The Guardian University Guide 2018.
  • 91% af arkitekturstuderende, der udgik fra Kent i 2016, var i professionelle job eller yderligere studier inden for seks måneder (DLHE).

Vores vision

Kent School of Architecture har en fremtidsrettet filosofi. Vi kombinerer moderne forskning med en uddannelsesmæssig ramme, der forbereder dig til den akademiske og professionelle verden.

Vores studerende nyder godt af et af de mest avancerede læringsmiljøer i Storbritannien. Udover en kreativ studiekultur får du erfaring med at bruge de nyeste faciliteter og udstyr, som forbereder dig til arbejde i branchen eller videre studier.

Vi har udviklet og opretholdt stærke forbindelser med lokale virksomheder, regionale samfund og byggede miljøfolk. Dette har ført til, at vores studerende og kandidater arbejder sammen med hinanden om projekter, der direkte påvirker den lokale region, samt mange af vores elever fortsætter med at arbejde på professionelt respekterede arkitektoniske praksis over hele verden.

State-of-the-art faciliteter

Kent School of Architecture er udstyret med de nyeste ressourcer, herunder moderne designstudier, et dedikeret modelværksted med laserskærende faciliteter og 3D-udskrivning samt et computerstudio med den nyeste teknologi.

Vores ultramoderne digitale crit-rum har otte højteknologiske 70 tommers uTouch-skærme med HD-opløsning. Disse giver vores studerende og vejledere chancen for at interagere og bidrage til præsentationer og vejledninger.

Inspirerende undervisning

Vores entusiastiske akademiske medarbejdere har mange års undervisningserfaring på uddannelsesniveau og særlige styrker inden for historiske, miljømæssige, tekniske og digitale aspekter af emnet. Vi tager en innovativ tilgang til undervisning, der udvikler din designtillid gennem eksperimentering og projektarbejde.

Din akademiske studie suppleres af en mentorordning med Royal Institute of British Architects (RIBA). Du kan også drage fordel af praktisk involvering med lokale arkitekter og projekter samt læringserfaringer til rådighed uden for Kent Arkitektskole som fx ture og studieture.

Forskning excellence

Kent School of Architecture har et internationalt ry for kvaliteten af ​​sin forskning. Vores forskningspersonale er aktive på akademiske og faglige konferencer, både nationalt og internationalt, og vises og publiceres i lokale og nationale medier.

Vi fremmer innovativ og tværfaglig forskning med vægt på bæredygtigt design. Vi er vært for to forskningscentre: Center for Forskning i Europæisk Arkitektur (CREAte) og Center for Arkitektur og Bæredygtigt Miljø (CASE).

Imponerende udsigter

At studere med Kent School of Architecture udstikker dig til en vellykket karriere. Udover at forbedre dine faglige færdigheder udvikler vi også dine overførbare færdigheder som kommunikation, teamarbejde, problemløsning og computerfærdighed.

Mange af vores studerende fortsætter med at arbejde på professionelt respekterede arkitektoniske praktikker over hele verden, som Grimshaw Architects, Farrells, HLM Architects, HOK, Jestico Whiles og Herzog

Professionel anerkendelse

Vores programmer er valideret af RIBA, og priserne er foreskrevet af Architects Registration Board (ARB). Dette giver dig mulighed for at arbejde for fuld akkreditering som professionel arkitekt.

En vellykket gennemførelse af arkitekturen BA (Hons) giver undtagelse fra del 1 af ARB / RIBA eksamenerne, mens det toårige MArch-program giver undtagelse fra del 2 af ARB / RIBA eksamenerne.

Beliggenhed

Kent School of Architecture er baseret på vores Canterbury campus med sine førsteklasses akademiske og fritidsfaciliteter. Vi er udstyret med de nyeste ressourcer, og vores smukke omgivelser byder på masser af rolige områder at studere og slappe af.

Alt hvad du behøver på campus er inden for gåafstand, herunder en dagligvarebutik, en boghandel, en bank, et lægecenter og et apotek. Du kan gå ud af campus for at udforske byens middelalderlige bygninger, historiske pubber og et væld af butikker, og London er kun en times kørsel med tog.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Kent, Kent School of Architecture

Sulten efter den digitale visualisering af arkitektur og bymiljøer er vokset eksponentielt i både arkitektoniske og filmindustrien. Da behovet for dygtige modeller og ani ... [+]

Sulten efter den digitale visualisering af arkitektur og bymiljøer er vokset eksponentielt i både arkitektoniske og filmindustrien. Da behovet for dygtige modeller og animatorer med en bevidsthed om arkitektoniske og filmiske problemer stiger, udvikler denne MA i Architectural Visualization dine kompetencer til at kommunikere arkitektur og urbanitet til en lang række applikationer og publikum.

Oversigt

MA i arkitektonisk visualisering er fælles undervist af Kent School of Architecture og School of Engineering og Digital Arts. På baggrund af den succesfulde kandidatuddannelse i computer animation og digitale visuelle effekter, giver denne MA eleverne mulighed for at udvikle færdigheder, viden og forståelse af digital simulering og 3D modellering, der vil udstyre dem til at blive højt kvalificerede fagfolk inden for arkitektonisk visualisering.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, Kent School of Architecture

MA i Arkitektur og Urban Design (MAUD) er et bredt mainstream Master's program i arkitektur, der giver dig et tværfagligt og tværkulturelt perspektiv på nutidens arkitekt ... [+]

MA i Arkitektur og Urban Design (MAUD) er et bredt mainstream Master's program i arkitektur, der giver dig et tværfagligt og tværkulturelt perspektiv på nutidens arkitektur og bydesign. Programmet informerer dig om den nyeste viden om arkitektur og bydesign for at forberede dig til at blive en succesfuld professionel virksomhed på globalt plan.

Oversigt

Man lærer, hvordan man kombinerer akademisk analyse med udviklingen af ​​kreative og intellektuelle evner. Vi betragter arkitekturets teori og praksis som lige vigtige og mener, at fælles indsats og ekspertise på begge områder er nødvendige for at kommunikere arkitektur og bydesign kompetent og vellykket. Du opfordres til at udvikle dine kreative og fantasifulde evner; at producere ideer og arbejde for at formidle din forståelse af arkitektur og byer på friske og effektive måder.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, Kent School of Architecture

MA i arkitektur og bydesign (MAUD) foreslår et bestemt perspektiv af byen, der kombinerer styrken af ​​arkitektonisk historie og teori med studiet af nutidens by for at g ... [+]

Oversigt

Du undersøger baneernes udvikling, især i forhold til oplysning, industrialisering, modernismens rolle og forholdene i det 21. århundrede. Dermed trækker du ud fra den bredere kontekst af humaniora, kulturstudier, billedkunst, drama, film og andre medier, der påvirker dannelsen af ​​et bylandskab.

Et tværkulturelt tværfagligt program, du bruger din første semester på vores Canterbury campus med fuld adgang til sine fremragende akademiske og rekreative faciliteter. I forårstiden flytter du til Paris School of Arts and Culture, hvor du studerer på Columbia Global Center (kendt som Reid Hall) i et historisk hjørne af Montparnasse. Du besøger Paris i efterårsterminalen, hvor du møder vores Paris personale og bliver taget på en rundvisning i byen. Vi tilbyder råd og støtte til at hjælpe dig med at flytte til Paris.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Kent, Kent School of Architecture

MSc i arkitektonisk bevarelse er et undervist kursus rettet mod fagfolk og akademikere verden over med interesse for arkitektonisk arv, herunder arkitekter, ingeniører, a ... [+]

MSc i arkitektonisk bevarelse er et undervist kursus rettet mod fagfolk og akademikere verden over med interesse for arkitektonisk arv, herunder arkitekter, ingeniører, arkæologer, kunsthistorikere, geografer og landmænd.

Oversigt

Dette kursus er fuldt anerkendt af Institute of Historic Building Conservation (IHBC). Kurset giver både en grundig forståelse af arkitektonisk arv og de færdigheder, der kræves for at bidrage til bevarelse og udvikling af historiske steder. Ud fra sin placering i den historiske by Canterbury kombinerer programmet studiet af bevaringsteori og filosofi med en udforskning af de tekniske aspekter af reparation og rekonstruktion. Byens fantastiske katedral giver eleverne en uddannelsesmæssig ressource, der giver dem mulighed for at lære af bevarelsen af ​​et verdensarvssted.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, Kent School of Architecture

MSc i arkitektur og bæredygtigt miljø (MASE) er et undervist kursus rettet mod fagfolk og akademikere verden over med interesse for bæredygtighed i det byggede miljø, her ... [+]

MSc i arkitektur og bæredygtigt miljø (MASE) er et undervist kursus rettet mod fagfolk og akademikere verden over med interesse for bæredygtighed i det byggede miljø, herunder arkitekter, ingeniører, geografer, landmænd, historikere og bydesignere.

Oversigt

MSc tilbydes af Center for Arkitektur og Bæredygtig Miljø, et nyt forskningscenter i Kent School of Architecture, der fremmer en tværfaglig tilgang til forskning inden for bæredygtighed i det byggede miljø, bro over de traditionelle grænser mellem kunst og videnskab, forskning og praksis.

Kursusindholdet spænder fra udviklingen af ​​designkundskaber og den tekniske og videnskabelige forståelse, der er nødvendig for at udvikle bæredygtige løsninger til nye og eksisterende bygninger, analysen af ​​historiske bygninger og tidligere miljøteknologier til en kritisk udforskning af den historiske og kulturelle kontekst for bæredygtighed og miljømæssige design.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Marlowe Building
Address
Kent School of Architecture, Marlowe Building, University of Kent
CT2 7NR Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 1227 824689