Læs den officielle beskrivelse

Kunstakademiet ved University of Kent er baseret på universitetets Canterbury campus, lige uden for den historiske og kulturelt betydningsfulde by Canterbury.

Kunstakademiet tilbyder bachelor- og postgraduate-uddannelser inden for fire fagområder: Drama og Teater; Film; Kunsthistorie; og medieundersøgelser.

Vores single honors programmer giver en professionel praksis fokus sammen med teoretisk fundament. Vi tilbyder også en bred vifte af fælles æresprogrammer, der giver dig mulighed for at kombinere din kunstgrad med et andet emne. Der er også muligheder for at tilbringe et år i udlandet eller på placering, underlagt god akademisk udvikling. Vi opfordrer til at skræddersy dit uddannelsesprogram, så det passer til dine interesser og ambitioner.

Alle vores fag har gavn af vores personalekompetence, der er hentet fra forskning og industri. Vores programmer gør også brug af vores fremragende faciliteter, herunder dedikerede rum til teaterproduktion, filmoptagelse og redigering, et galleri og biografer og teatre på stedet.

Kent er højt vurderet: The Guardian University Guide 2019 rangeret Kent 10th i Storbritannien for film- og mediestudier. Og Kent blev tildelt guld, den højeste rating, i den britiske regerings undervisningsevalueringsramme.

Canterbury selv har et rigt kulturliv, herunder Marlowe Theatre og Beaney House of Art og Knowledge. Kent selv har også sin egen fjernsynsstation KMTV, der dækker livet i regionen.

Byen har også højhastighedstogforbindelse til London, hvilket giver hurtig adgang til det rige kulturliv i hovedstaden, herunder teatre og gallerier i West End. Ligeledes er Tate Margate kun 30 minutters togrejse væk.

Kent er kendt som "Storbritanniens europæiske universitet", der udnytter sin nærhed til det europæiske fastland. Eurostar-terminalen er kun 15 minutters togtur væk i Ashford, og Dover havn ligger kun 30 minutter væk.

Vi tilbyder MA-programmer, der omfatter studier på Kent's centre i Paris og Rom, herunder kandidatuddannelser i film og historie og kunstfilosofi, der tilbyder en betegnelse på vores Paris School of Arts and Culture og en MA i kunsthistorien, der tilbyder en term på vores Rom School of Classical og Renaissance Studies. Du kan også studere til MA i Film eller Historie og Kunstfilosofi udelukkende i Paris. Alle vores MA og programmer er tilgængelige på vores Canterbury campus.

Kunstakademiet har stærke forbindelser med mange kunstbaserede organisationer og giver chancer for, at du kan arbejde sammen med dem og erhverve nyttige forbindelser, så du kan forbedre din elevoplevelse og øge din beskæftigelsesevne.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Kent, School of Arts

MA Film programmet undervises af eksperter i Film og søger at engagere dig med de centrale elementer, der udgør den forskelligartede karakter af film og bevægelige billed ... [+]

Oversigt

MA Film programmet undervises af eksperter i Film og søger at engagere dig med de centrale elementer, der udgør den forskelligartede karakter af film og bevægelige billeder.

Film MA kan også studeres mellem Canterbury og Paris, med første term på vores Canterbury campus og forårsterminalen i vores centrum i Paris. Det er også tilgængeligt i Paris, hvor du bruger hele året i den franske hovedstad.

Tænk Kent videoserier

Denne tale af dr. Maurizio Cinquegrani, direktør for kandidatstudier i Kunstskolen, fokuserer på en gruppe dokumentarfilm, der er filmet i Polen og viser portræt af postmemory til stederne for jødisk liv før krigen og jødisk ødelæggelse under holocaust.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Kent, School of Arts

Det omfatter et udtryk i Rom, hvor vi kører MA med det amerikanske universitet i Rom. En række temaer og tilgange overvejes i denne MA med særlig fokus på middelalder, re ... [+]

Oversigt

Det omfatter et udtryk i Rom, hvor vi kører MA med det amerikanske universitet i Rom. En række temaer og tilgange overvejes i denne MA med særlig fokus på middelalder, renæssance og barok kunst i Italien. Den første semester er undervist i Canterbury.

I løbet af terminen i Rom fokuserer denne MA på kunsten i Rom med et kerneforløb, der spænder over næsten to årtusinder og undersøger det evige byers skiftende ansigt. Denne kerne bruger mere tid på perioden 1400-1700, hvilket også er den periode, hvorfra et andet kursus er valgt fra en række emner. Du vil studere Rom's første hånd, besøge relevante websteder og museer, med muligheder for at studere Romas historie og bestemte kunstnere. Kent personale er til stede for en del af forårstiden i Rom for at sikre kontinuitet i akademisk vejledning og pastorale støtte.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

International Student Testimonial

Graduate Profile - Eleni Duke

Graduate Profile - Niamh Lynam-Cotter

Graduate Profile - Colum McGuire

Graduate Profile - Piers Bailey

Jarman Building
Address
School of Arts, University of Kent, Jarman Building, The University of Kent
CT2 7UG Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 1227 764000