University of Lincoln

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge Lincoln?

Siden åbningen af dronning Elizabeth II i 1996 har University of Lincoln investeret mere end £ 300 millioner i sine bygninger og faciliteter. Det moderne studentcentrede miljø er baseret på den maleriske marina i Brayford Pool, og alt hvad studerende har brug for er enten på campus eller en kort gåtur væk. University of Lincoln er klassificeret som 17. i Storbritannien i The Guardian University Guide 2020 , blev også tildelt guld i rammen for undervisningskompetence og blev også placeret som 10. i England for universitetsfaciliteter i Times Higher Education Student Experience Survey 2018.

En af verdens store historiske byer, Lincoln er kendt for sin fusion af gammelt og nyt . Lincolnshire er fødestedet til den kendte fysiker og matematiker Sir Isaac Newton og Storbritanniens første kvindelige premierminister, Margaret Thatcher. For nylig har byen Lincoln vist sig i Downton Abbey og Da Vinci-koden.

University of Lincoln globale kandidatfællesskab inkluderer mere end 90.000 tidligere studerende i 135 lande . Lincoln-kandidater er fortsat med at sikre job hos større virksomheder og organisationer over hele verden, herunder BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank og Rockstar Games.

En unik oplevelse

Byens berømte Steep Hill - en smuk brostensbelagt gade foret med boutiquebutikker og tearooms - giver porten til byens historiske katedralkvarter og Bailgate-området, hvor uafhængige butikker og caféer ligger mellem væggene i det middelalderlige Lincoln Castle og storslået i Lincoln Cathedral.

University of Lincoln gradueringsceremonier finder sted i den historiske ramme af Lincoln Cathedral, hvilket hjælper dig med at skabe minder, der vil vare livet.

At prøve amts fristende lokale mad er et must, fra den berømte Lincolnshire-pølse til lækre oste og hjemmelavet blommebrød. Lincoln er hjemsted for en række restauranter og caféer, der specialiserer sig i køkken fra hele verden. Eksempler inkluderer kinesisk, koreansk, spansk, græsk og mexicansk. Der er også en række orientalske og europæiske madbutikker og en halal-slagter. Gå ikke glip af byens berømte julemarked i december.

Et fokus på beskæftigelsesegnethed

Hvert år bifalder universitetet en række gæsteforelæsere, der holder inspirerende foredrag på deres respektive områder som en del af vores Great Lives-foredragsserie. Tidligere eksempler inkluderer BBC-præsentant Chris Packham og ExoMars rumfartøjsingeniør Abbie Hutty.

University of Lincoln tilgang til at arbejde med arbejdsgivere er blevet anerkendt gennem en række nationale priser og anerkendelser, herunder en Lord Stafford Award (2011) til anerkendelse af partnerskaber med virksomheder, og en Times Higher Education Award for Outstanding Employer Engagement (2012) ).

Placeringer

Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

MA