Læs den officielle beskrivelse

Undervisning og forskning i verdensklasse

University of Lincoln er blevet tildelt guld i Teaching Excellence Framework 2017, bedømt som leverer konsekvent fremragende undervisning, læring og resultater for sine studerende. Universitetet har også etableret et internationalt ry for kvaliteten af ​​undervisning og forskning, hvor akademikere og studerende arbejder sammen om store projekter på tværs af områder, så forskellige som kræftbehandling, vandbevarelse og lavkulstofteknologi.

University of Lincoln er blevet rost af Quality Assurance Agency for sin tilgang til at forbedre elevernes læringsmuligheder. Lincoln er klassificeret som en top 50 britisk institution i både The Guardian University Guide 2018 og The Complete University Guide 2017. Universitetet i Lincoln er også blevet nævnt i Storbritanniens top ti for studerende tilfredshed ved ph.d.-studerende og internationale studerende i Whatuni Student Choice Awards 2017.

Historisk centrum beliggenhed

University of Lincolns prisbelønnede campus giver et moderne, studentcentreret miljø på den maleriske Brayford Pool marina, hvor alt hvad du behøver er enten på campus eller kun en kort gåtur væk i byens centrum. Med sit middelalderlige slot og en af ​​de fineste katedraler i Europa er Lincoln gennemsyret af historie og hjemsted for gallerier, biografer, shopping, restauranter, barer og natklubber.

Nøglefakta om University of Lincoln

1. Et universitet arbejder med sin by og på tværs af landet

 • Universitetet har investeret omkring 200 millioner pund i den fantastiske Brayford Pool Campus, der har forvandlet et bycentrums brune felt, genoplivet området og tiltrukket investeringer fra detail-, fritids- og ejendomsbranchen. Vi planlægger at investere yderligere 130 millioner pund på campus i løbet af de næste par år.
 • University of Lincoln anslås at være mere end 300 mio. £ til den lokale økonomi, fordoble de lokale økonomiske vækstrater og skabe mere end 3.000 nye job.
 • Universitets prisbelønnede business inkubationscenter, Sparkhouse, har støttet mere end 300 nye og voksende virksomheder for at etablere sig i regionen og skabe over 450 nye job.

2. Støtte til britisk industri og økonomien

 • Lincoln er anerkendt for at føre vejen i vellykkede partnerskaber med erhvervslivet. Dette blev fremhævet i de seneste anmeldelser i links mellem industri og akademi af Sir Andrew Witty og Sir Tim Wilson.
 • National Center for Food Manufacturing på universitetets Holbeach campus er en state-of-the-art træningsanlæg, sponsoreret og opdateret af fødevareindustrien med flere milliarder pund.
 • Universitetet leverer arbejdsbaseret læring til industri og forsvarsministeriet, forbedrer arbejdsstyrken og redder den britiske skatteyder millioner af pund.
 • Lincoln åbnede Storbritanniens første specialbyggede ingeniørskole i 25 år i samarbejde med Siemens plc. Denne banebrydende tilgang til arbejde med arbejdsgivere er blevet anerkendt gennem en række nationale priser og anerkendelser, herunder en Times Higher Education Award og en Lord Stafford Award.
 • Universitetet har skabt det nye centrum Lincoln Science and Innovation Park i samarbejde med Lincolnshire Co-operative som et knudepunkt for investeringer i videnskab og teknologi. Flagskibet Joseph Banks Laboratories åbnet i september 2014.
 • Ekspertisen hos Lincoln akademikere og kandidater er indlejret i nationale og lokale virksomheder gennem Knowledge Transfer Partnerships.
 • Kontraktsforskning og konsulentvirksomhed købt fra universitetet af virksomheder og den offentlige sektor i løbet af de sidste fem år er værd at næsten 16 millioner kroner.

3. Forskning med reel indvirkning på mennesker og samfund

 • University of Lincoln producerer verdens førende forskning på tværs af mange fagområder.
 • Mere end halvdelen (53%) af den forskning, der blev forelagt af universitetet til National Research Excellence Framework 2014, blev vurderet som internationalt fremragende eller verdens førende - de højeste standarder.
 • Universitetets akademiske personale omfatter mere end 60 substantive professorer, der støtter en blomstrende forskningskultur og en højkvalitets elevoplevelse.
 • Universitetet er hjemsted for mere end 40 forskningscentre og forskningsgrupper, der undersøger emner lige fra Vision Engineering og Autonome Systemer til Bevarelse og Kulturarv.
 • Større forskningsprojekter fra universitetet gavner samfund på områder som varieret som ny vaccineudvikling, agrikosteknologi, medicinsk billeddannelse til kræftdiagnose, overvågning af terrorisme, bevarelse af historiske bygninger, behandling af søvnløshed og børns sprogudvikling.
 • En tværfaglig tilgang sikrer, at mange projekter involverer eksperter fra hele universitetets forskellige skoler og gymnasier. For eksempel bringer Lincoln Institute for Health sammen ekspertise, der spænder fra laboratoriebaseret videnskab til frontline medicinske interventioner.
 • Universitetet har forpligtet sig til forskningslæret undervisning på tværs af sin læseplan, hvilket giver bachelorstuderende mulighed for at arbejde med kandidater og akademiske medarbejdere på forskningsprojekter gennem Lincolns banebrydende Student as Producer-initiativ.

4. Meget tilfredse studerende

 • Lincoln er ranket 11. i Storbritannien for studerende tilfredshed i National Student Survey (NSS) 2016. Derudover har Lincoln været placeret som nummer et i en række NSS-fagområder, herunder Zoologi, Transport og Rejser, Design, Biokemi og Animal Science.
 • Universitetet er forpligtet til at udvikle initiativrige kandidater, med Lincoln studerende nyder godt kandidat perspektiver og mange fortsætter med at starte deres egne succesfulde virksomheder. Femoghalvfems procent af vores seneste kandidater var på arbejde eller studerede seks måneder efter afslutningen af ​​deres kursus, med næsten tre fjerdedele på kandidatniveau roller [Destinations of Leavers fra Higher Education Survey 2014/15, udgivet juli 2016].
 • Arbejder i partnerskab med Students Union gør det muligt for University of Lincoln løbende at forbedre en stor elevoplevelse

5. Forpligtelse til akademisk ekspertise

 • Universitetet modtog i sit seneste kvalitetssikringsagentur et glimrende resultat og blev rost for de innovative måder, hvorpå det giver sine elever en stemme.
 • Lincoln er stolt af at blive akkrediteret af en række faglige organer, herunder Foreningen og Midwifery Council, Royal Pharmaceutical Society of Great Britain, Health Professions Council, General Social Work Council, British Psychological Society, National Council for Journalist Training, Periodisk træning Rådet, Chartered Institute for Environmental Health, Chartered Institut for Personale og Udvikling, Chartered Institute of Logistics and Transport, Advokatsamfundet, Bar Council og Institut for Biomedicinsk Videnskab.

6. Globalt engagement

 • Omkring 100 forskellige nationaliteter er repræsenteret blandt University of Lincolns studerendes befolkning.
 • Universitetet har partnerskaber med store universiteter over hele verden, og International Study Center arbejder for at udvide sin globale rækkevidde.
 • University of Lincoln understøtter multinationale virksomheder og organisationer i deres uddannelses-, uddannelses-, forsknings- og konsulentbehov.
 • Universitetet har spillet en nøglerolle i lokale, nationale og internationale festligheder, der markerer 800-årsdagen for Magna Carta i 2015, herunder oprettelsen af ​​1215.today - en stor ny digital kunstplatform understøttet af Arts Council England.

7. Kørselsændring i videregående uddannelse

 • Universitetet ledede det banebrydende Learning Landscapes-projekt til at designe fremtidens akademiske rum.
 • Lincoln ledede det innovative Student as Producer-projekt, et stort institut for højskoleakademi, der blev finansieret for at undersøge og fremme deltagernes deltagelse i forskning lige fra starten af ​​deres studier.
 • Lincolns vicekansler Professor Mary Stuart er medlem af bestyrelsen for Higher Education Funding Council for England og næstformand for University Alliance.

8. Stærkt fællesskabsfokus

 • University of Lincoln er en tilhænger af Lincoln Book Festival, Lincolnshire Business Awards, Lincolnshire Sports Awards og Frekvensfestivalen for Digital Kultur.
 • Brayford Campus kan prale med spektakulære kunststeder i Lincoln Performing Arts Center, en af ​​de største teatre i regionen, Engine Shed levende musik mødested og Project Space Plus kunstgalleri.
 • Universitetet er vært for en række fri-til-delt offentligt foredrag, herunder Great Lives gæstelesningsserie, der bringer internationalt anerkendte eksperter til scenen for at dele deres læring, erfaring og ekspertise. Højttalere har inkluderet Sir John Hurt, Professor Lord Robert Winston og Baroness Susan Greenfield.
 • University of Lincoln er en partner i Lincoln Cultural and Arts Partnership, en organisation, der samler offentlige og private organisationer over hele byen for at understøtte og forbedre turismen og den besøgende økonomi.
 • Siren FM, der blev anbragt i industristandardstudier i Lincoln School of Film & Media, var Storbritanniens første fuldskala-fællesskabsstation, der var vært for et universitet. Det blev kaldt East Midlands Radio Station of the Year i 2013 og 2014.
 • Hvert år bidrager mere end 1.500 Lincoln-studerende omkring 15.000 frivilligtimer til værdifulde fællesskabsprojekter i og omkring byen og bredere Lincolnshire-regionen. Den samlede økonomiske værdi af de frivillige timer, som universitetssamfundet foretager, anslås til næsten £ 500.000.

9. Social mobilitet og mangfoldighed

 • Universitetet er forpligtet til at øge ambitioner blandt 14 til 19-årige, og arbejder sammen med skoler lokalt og nationalt for at fremme og hjælpe progression til videregående uddannelse.
 • Som led i regeringens National Networks for Collaborative Outreach-program (NNCO) leder universitetet i Lincoln Lincolnshire Outreach Network, som tilskynder og støtter flere unge fra lokale skoler og gymnasier for at få adgang til højere uddannelse.
 • I 2013 sluttede Lincoln sig til Sorrell Foundation Network, og universitetet var vært for National Art and Design Saturday Club. Dette gratis program af begivenheder for lokale gymnasieelever stimulerer kreativitet ved at yde ekspertundervisning i designfag med adgang til universitetets førende faciliteter
 • Universitetet støtter eleverne fra mindre fordelagtige baggrunde ved at tilbyde en række stipendier og stipendier. Disse omfatter University of Lincoln Scholarship, Vice Chancellor's Scholarship, Excellence Scholarship, Lincoln Graduate Scholarship og Blackburn Bursary. Gennem sin industri partnerskaber, det tilbyder også Santander Stipendier og Siemens Engineering Bursaries.

10. Kvalitet og succes inden for få år

 • Universitetet i Lincoln var den første nye bycentrums campus, der blev bygget i 25 år takket være offentlig og privat abonnement, der bidrager med 32 millioner pund.
 • Lincoln campus blev officielt åbnet af Hendes Majestæt The Queen i 1996. Det tidligere universitet i Lincolnshire og Humberside blev University of Lincoln i 2001.
 • Universitetet er nu vært for omkring 13.000 studerende og 1.500 ansatte på tværs af universiteter i Lincoln, Riseholme og Holbeach.
 • Universitetet i Lincolns Studerende Union vandt titlen Studerendes Union of the Year ved National Union of Students (NUS) Awards 2014.
 • Universitetets faciliteter blev brugt som Pre-Games træningslejr ved paralympiske atleter forud for de olympiske og paralympiske spil i London 2012.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Lincoln

Dette erhvervsuddannelse har til formål at give en højkvalitetsuddannelse til håbende arkitekter. Programmet er foreskrevet af Architects Registration Board og valideret ... [+]

Kurset

Dette erhvervsuddannelse har til formål at give en højkvalitetsuddannelse til håbende arkitekter. Programmet er foreskrevet af Architects Registration Board og valideret af Royal Institute of British Architects.

Dette kursus opmuntrer kritisk overvejelse om personlige mål, præstationer og designfilosofi inden for rammerne af struktureret teoretisk debat og individuel forskning. Det giver frihed til at skræddersy din læring inden for rammer, der opfylder kravene i Royal Institute of British Architects og Architects Registration Board Part 2.

Der lægges vægt på at udvikle faglige færdigheder gennem individuel undersøgelse, gruppearbejde og studieaktiviteter. Du vil have mulighed for at fokusere på de aspekter af arkitektur, der interesserer dig mest, og dem der passer til dine karrieremuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette erhvervsuddannelse giver fleksibilitet til at skræddersy din læring inden for rammer, der opfylder kravene fra Royal Institute of British Architects (RIBA) og Archi ... [+]

Kurset

Dette erhvervsuddannelse giver fleksibilitet til at skræddersy din læring inden for rammer, der opfylder kravene fra Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects Registration Board (ARB).

Dette kursus tilskynder til kritisk refleksion over personlige mål, præstationer og designfilosofi inden for rammerne af struktureret teoretisk debat og individuel forskning. Der lægges vægt på at udvikle faglige færdigheder gennem individuel undersøgelse, gruppearbejde og studieaktiviteter.

Studerende kan bruge laboratorier og workshops til at anvende traditionelle modelleringsteknikker såvel som digital fabrikationsteknologi. Efter en vellykket gennemførelse af programmet kan du vælge at gå videre til Postgraduate Diploma i Professional Practice and Management in Architecture (ARB / RIBA del 3) som en Pathway til at blive en registreret arkitekt.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Lincoln

Dette kandidatuddannelse er informeret af det blomstrende 21. århundredes forskningsmiljø ved University of Lincoln . ... [+]

Kurset

Dette kandidatuddannelse er informeret af det blomstrende 21. århundredes forskningsmiljø ved University of Lincoln .

MA 21. århundrede litteratur giver dig mulighed for at udvikle en kritisk forståelse af aktuelle udviklinger i litteratur ved at prøve en række forskellige postmillenniale tekster. Du får mulighed for at udvikle en grundig viden om litterære genrer og fremme dine forsknings-, kommunikations- og skrivefærdigheder.

Du kan også drage nytte af engagementet med universitetets 21. århundredes forskningsgruppe, som omfatter styrker i gotisk litteratur, kvinders skrifter, økokritik, amerikansk fiktion og utopisk litteratur og skolens tætte forhold til den britiske sammenslutning for nutidige litterære studier (BACLS).... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MA Conservation of Cultural Heritage er et praktisk program, der undervises af eksperter på området, hvilket giver dig mulighed for at udvikle en bred vifte af avancerede ... [+]

Kurset

University of Lincoln har til formål at skabe et ideelt miljø for at fremme dine viden og bevaringsfærdigheder på postgraduate niveau.

Du vil have adgang til et bredt udvalg af historiske materialer og kan vælge at fokusere på afhjælpende behandling, forebyggende bevarelse eller indsamling ledelse.

For dem, der allerede arbejder i bevarelse, tillader en blandet læring mulighed for forelæggelse af praktiske projekter afledt af dit nuværende ansættelsessted.

Skolen for historie

Hvordan du studerer

De fleste bevarelsesvejlere og teknikere er kvalificerede konservatorer med en bred vifte af erhvervserfaring i museet og kulturarven. Blandede læringsmuligheder kombinerer fleksibilitet, støtte og akademisk rigor eksisterer også for dem, der allerede arbejder i bevarelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette program har til formål at give designere mulighed for at finpudse deres kreative og professionelle praksis ved at arbejde sammen med akademikere og praktikere i et ... [+]

Kurset

Dette program har til formål at give designere mulighed for at finpudse deres kreative og professionelle praksis ved at arbejde sammen med akademikere og praktikere i et dynamisk og tværfagligt studiemiljø.

Lincoln School of Design giver dig den kreative frihed til at udforske din valgte disciplin og chancen for at udvikle din kritiske praksis. Du kan deltage i et internationalt samfund af kreative praktikere og forskere med mange muligheder for at samarbejde med andre designere og opbygge et netværk af industrielle kontakter.

Hvordan du studerer

På grund af fagets brede emne er der fire mulige Pathways inden for MA Design-programmet, hvorfra studerende kan vælge:... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Denne praktik-ledede MA giver mulighed for at fremme din praktiske og teoretiske forståelse af medieproduktionsprocesser i et professionelt og kreativt miljø. ... [+]

Kurset

Denne praktik-ledede MA giver mulighed for at fremme din praktiske og teoretiske forståelse af medieproduktionsprocesser i et professionelt og kreativt miljø.

Programmet er informeret af professionelle fagfolk og vores faglige team, der aktivt beskæftiger sig med forskning, professionel praksis, filmfremstilling og udgivelse. Du vil have mulighed for at udvikle de faglige færdigheder, der kræves af ledende medarbejdere og fagfolk i medierne og dække de etiske, lovmæssige og lovgivningsmæssige rammer, der styrer og påvirker branchen.

Du får mulighed for at udvikle dine praktiske produktionsevner i vores Media Broadcast Center. Du får mulighed for at skræddersy din læring til dine interesser og karriereforudsætninger ved at vælge at fokusere på den kreative produktion af programmer i fiktion-, dokumentar- eller eksperimentelle former på tværs af en bred vifte af medieplatforme.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette akademisk strenge kandidatuddannelse er designet til at give dig mulighed for at udvikle din specialkundskab om historie og chancen for at udvikle avancerede forskn ... [+]

Kurset

Undervisningen er informeret af forskningsekspertise i Historieskolen

Du kan drage fordel af de historiske ressourcer, der er til rådighed i Lincoln, herunder et omfattende arkiv af materialer på Media Center of Central England (MACE) og International Command Center. Der er også The Wren Library på Lincoln Cathedral, der besidder flere tusinde tidlige moderne bøger.

Du får mulighed for at gennemføre et dybtgående uafhængigt forskningsprojekt og få mulighed for at udarbejde en detaljeret afhandling.

Hvordan du studerer

De undervisede moduler leveres gennem en række seminarer. Når du forsker og skriver din afhandling, kan du blive støttet af en række tutorialmøder med din vejleder.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette MA-program er designet til kunst, arkitektur og design kandidater, der ønsker at specialisere sig i kreative tilgange til interiør i bygninger og miljømæssige desig ... [+]

Kurset

Programmet er designet til at gøre det muligt for dig at undersøge potentialet i mellemrum og strukturer med input fra lærere og praktikere. Du kan drage fordel af et tværfagligt studiemiljø på Arkitektskolen

Denne MA giver dig mulighed for at udvikle dine intellektuelle og kreative tilgange for at overveje interiørarkitektur i forbindelse med bygninger og miljødesign.

Hvordan du studerer

Du kan studere på fuldtid, deltidsarbejde eller arbejdsbaseret og kan ændre din studietype i slutningen af ​​et hvilket som helst stadium. Alle studerende indskrev sig i kandidatuddannelsen. Du kan så vælge at tage en etape kvalifikation eller forfølge det fulde program.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Denne kandidatgrad er et tværfagligt program, der tager udgangspunkt i politik, økonomi, historie, sociologi, international ret, geografi og kulturstudier for at undersøg ... [+]

Kurset

Internationale relationer giver en kritisk vigtig platform for at forstå mange af de vigtigste moderne spørgsmål og debatter af vores tidspunkter.

Denne kandidatgrad er et tværfagligt program, der tager udgangspunkt i politik, økonomi, historie, sociologi, international ret, geografi og kulturstudier for at undersøge globale problemer som konflikt, globale uligheder, suverænitet og menneskerettigheder.

Studerende har mulighed for at undersøge komplekse politiske spørgsmål, såsom religion og sekterisme, konflikt og demokratisering. Programmet har til formål at forberede eleverne til fremtidig undersøgelse og forskning samt til potentiel beskæftigelse inden for områder som diplomatisk service, udviklingsagenturer, ikke-statslige sektorer, journalistik, rådgivning, internationale og regionale organisationer og den offentlige sektor. Studerende deltager i et blomstrende samfund af lærde og kan få adgang til en række ekstracurricular aktiviteter, herunder eksterne højttalere og oversøiske studieture.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Denne grad sigter mod at yde den faglige og praktiske uddannelse, der er nødvendig for en karriere i den spændende verden af ​​journalistik. Det giver også en akademisk s ... [+]

Kurset

Du har mulighed for at blive undervist i journalistikkens kunst fra et hands-on multiplatform perspektiv, med chancen for at specialisere sig i det ønskede medium.

Du kan også få mulighed for at høre fra topnavne i journalistikbranchen. Tidligere gæstesprogere inkluderer internationalt anerkendt journalist John Pilger, BBC direktør i London 2012 Roger Mosey og chef for Channel 4 News Dorothy Byrne.

Engelskskolen

akkrediteringer

Skolen er blevet en af ​​de første institutioner i Europa for at blive tildelt en anerkendelse for Excellence-anerkendelse af European Journalism Training Association (EJTA).

Hvordan du studerer

Undersøgelsen vil være en blanding af praktiske workshops, foredrag og seminarer. University of Lincoln har et omfattende akademisk bibliotek, som du også kan bruge til selvstændig undersøgelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Vores MA Journalistik (Digital) sigter mod at give et innovativt fremadrettet program, der forbereder dig til en karriere, der arbejder i spidsen for den digitale mediere ... [+]

Kurset

Dette program lægger vægt på den tekniske side af digital journalistik, såvel som om kerneskrivning og produktionsfærdigheder. Du får mulighed for at lære om korrespondenter og specialiserede journalisters arbejde og muligheden for at udvikle dine egne interessepunkter, vælge de emner, stil og medium, der er af særlig interesse.

Ud over muligheden for at erhverve praktiske færdigheder kan du foretage en akademisk analyse på tværs af en række kritiske og teoretiske spørgsmål, som for eksempel forholdet mellem digital journalistik og menneskerettigheder.

En to-ugers arbejdsplads er designet til at give dig mulighed for at opleve et professionelt journalistikmiljø og giver dig mulighed for at forbinde din akademiske læring med professionel praksis. Denne praktik er en integreret, læret og vurderet træk ved kurset.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Denne praktiske og teoretiske MA fokuserer på undersøgelsen af ​​krigsrapportering, internationale menneskerettigheder og journalistikkens rolle i konfliktløsning. ... [+]

Kurset

Dette kursus tager sigte på at tilbyde et udfordrende postgraduate studieprogram med mulighed for at få praktisk erfaring indenfor trykt og online medier, radio og tv. Det er designet til at give en professionel uddannelse i journalistik, som giver dig mulighed for at udvikle de praktiske og intellektuelle færdigheder, der er nødvendige for karriere i medierne.

Kurset er designet til at appellere til dem, der beskæftiger sig med menneskerettigheder og spørgsmål vedrørende krig og fred, og som søger mulighed for at udvikle de journalistiske færdigheder, der er nødvendige for at formidle dette til en bredere offentlighed.

Du vil have mulighed for at foretage den akademiske analyse af en række kritiske tilgange til studiet af krig og medier, journalistik og konfliktløsning og journalistik og internationale menneskerettigheder. Dit endelige projekt giver mulighed for at fokusere på et bestemt område inden for journalistik, krig og internationale menneskerettigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette kandidatuddannelse, der drives af tidligere og i øjeblikket praktiserende sportsjournalister, er designet til at forberede dig til en spændende karriere inden for s ... [+]

Kurset

Du får mulighed for at udvikle færdigheder til at rapportere om lokale og nationale sportsbegivenheder, og du får mulighed for at udsende og producere dit eget sportsindhold på en af ​​vores campusbaserede medieplatforme.

Programmets arbejdsplanlægning giver dig mulighed for at få praktisk erfaring designet til at hjælpe dig med at forberede dig på en karriere inden for denne sektor. Tidligere har eleverne været i stand til at trække på erfaring med BBC Sport og BBC Radio 5 Live, talkSPORT og ITV.

Du har også mulighed for at høre fra en række gæstens højttalere. Nylige højttalere har inkluderet BBC Director of London 2012 Roger Mosey, Controller af 5 Live Jonathan Wall, Redaktør af FourFourTwo David Hall og ITV kommentator Clive Tyldesley.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Vores MA i Creative Writing giver mulighed for at arbejde tæt sammen med at praktisere kreative forfattere og høre fra fagfolk fra forlagsbranchen i gæsteforedrag. ... [+]

Kurset

Vores MA i Creative Writing giver mulighed for at arbejde tæt sammen med at praktisere kreative forfattere og høre fra fagfolk fra forlagsbranchen i gæsteforedrag.

Dette program har til formål at opmuntre dig til at afbalancere kreativ praksis med kritisk analyse, reflektere over produktionsprocesser og finpudse dine færdigheder. Der er en stærk vægt på den produktive forfatter som en produktiv læser, der er bekendt med litteraturen der produceres omkring dem.

Du har mulighed for at arbejde i en række litterære genrer, og der er støtte til studerende, der ønsker at offentliggøre deres arbejde. Der er mulighed for at udvikle en portefølje af kreativt arbejde og opbygge et netværk af kontakter som forberedelse til en karriere i den kreative industri.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MA i kriminologi og strafferet udfordrer eleverne til at engagere sig i nutidige problemer, der står over for det strafferetlige system ud fra et kriminologisk og juridis ... [+]

Kurset

I det 21. århundrede er midlerne til at reagere som et samfund til kriminalitet og victimisering under større kontrol end nogensinde før. Hvordan vi reagerer på tilfælde af historisk seksuelt misbrug, brugen af fængsling som et retfærdigt og effektivt middel til at straffe eller rehabilitere kriminelle, og de udfordringer, der er forbundet med organiseret kriminalitet og international terrorisme, er et kriminologisk og juridisk stipendium, der kommer i spidsen.

Dette kursus er designet til at give eleverne de konceptuelle værktøjer, der er nødvendige for at engagere sig i sådanne problemer, hvilket giver en bred vifte af kognitive, analytiske og generelle overførbare færdigheder, herunder vurdering og evaluering af beviser, tolkning af data, generering og syntetisering af informationer og formulering af begrundede argumenter.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Kultur- og kulturbranchen oplever hurtig vækst i hele verden. MA Kultur og Heritage Management sigter mod at øge din viden om de særlige krav til forvaltning af attraktio ... [+]

Kurset

Kultur- og kulturbranchen oplever hurtig vækst i hele verden. MA Kultur og Heritage Management sigter mod at øge din viden om de særlige krav til forvaltning af attraktioner og samlinger i disse miljøer.

Programmet undervises i fællesskab af akademikere i fagområderne Turisme / Begivenheder og Historie / Kultur, som er i stand til at trække på bred praktisk ekspertise og forskningserfaring og bringe videnskabelig og humanistisk viden ind i programmet.

Derudover fordele kurset fra gæstens højttalere fra relevante brancher. Du får chancen for at deltage i spændende live-projekter, der sigter mod at udvikle praktisk viden og ledelsesevner, både fra publikum og udbyderperspektiver. Studerende vil også have mulighed for at deltage i studiebesøg på kulturelle og kulturarv attraktioner i og omkring Lincoln for at anvende og kritisere nuværende begreber og teorier for at styre attraktioner, hvorom omkostningerne dækkes af skolen.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MA Gender Studies tilbyder mulighed for at udforske kønsaspekter og få viden om moderne kønsaspekter i en global sammenhæng på et avanceret niveau. ... [+]

Kurset

MA Gender Studies tilbyder mulighed for at udforske kønsaspekter og få viden om moderne kønsaspekter i en global sammenhæng på et avanceret niveau.

Denne kandidatgrad er inspireret af en nysgerrighed om køn, hvordan køn virker, hvilken forskel kønnen skaber og hvordan køn kan forestilles på måder, som kunne lette modstand og forandring.

Studerende vil blive opfordret til kritisk at undersøge deres egne antagelser og, vigtigst af alt, at stille spørgsmålstegn ved populære og fornuftige opfattelser af køn.

MA Gender Studies lægger stor vægt på avancerede forskningsmetoder, som sætter eleverne i stand til at skaffe sig kvalitative og kvantitative forskningsfærdigheder og støtte dem til selvforsynende forskere. Programmet trækker på en række fagspecialer inden for Social- og Politiske Fakultet og forbinder elever med vejledere, som er forskningsledere inden for deres respektive fagområder.Atmosfæren i School of Social and Political Sciences er kollegial og venlig. Alle studerende er inviteret til at deltage i skolens forskningsseminarie serie. Vejledere er tilgængelige og ivrige efter at støtte eleverne på deres personlige forskning og karriereveje.... [-]
Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette kursus er designet til at udvikle en kritisk forståelse og omfattende analytiske færdigheder, der kan være særligt gavnlige for karriere i arvssektoren, museer og u ... [+]

Kurset

Lincolns lange og fascinerende historie, sammen med dens række middelalderlige ressourcer, gør det til et ideelt sted at gennemføre en avanceret undersøgelse af middelalderen.

Dette kursus er designet til at udvikle en kritisk forståelse og omfattende analytiske færdigheder, der kan være særligt gavnlige for karriere i arvssektoren, museer og undervisning. Kernemoduler ser ud til at give en grunding i de færdigheder, der er nødvendige for avanceret studie. Studerende kan også vælge fra en spændende palæ af valgfrie moduler: Disse varierer fra år til år, men kan omfatte Mellemmedie Latin, Reason and Rebellion, og offentlige og private følelser i middelalderen.

... [-]
Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MA Politik giver dig mulighed for at udvikle en avanceret forståelse af politik og politikker inden for nationale og internationale rammer. Du kan udforske kritiske spørg ... [+]

Kurset

MA Politik giver dig mulighed for at udvikle en avanceret forståelse af politik og politikker inden for nationale og internationale rammer. Du kan udforske kritiske spørgsmål, der driver den politiske proces og undersøger statens rolle i samfundets styring. Du kan overveje moderne udfordringer, såsom politikformulering og implementering på områder som mod terrorisme, ligestilling mellem kønnene og sundhed. Sammen med vejledere og jævnaldrende har du mulighed for at engagere dig i vigtige diskussioner om fremtiden for repræsentativt demokrati i Storbritannien og globalt.

Programmet trækker på ekspertise inden for Social- og Politikskolen, og du kan drage fordel af tæt støtte fra specialiserede akademikere. En nøglefunktion er tilvejebringelsen af ​​kernemoduler, der sigter mod at gøre dig bekendt med avancerede forskningsfærdigheder. MA i Politik er designet til at hjælpe dig med at blive en selvsikker forsker med evnen til at udforske alle dimensioner af politikken.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MA Public Relations-programmet er designet til at udforske PR-råds rolle i kommercielle og ikke-for-profit organisationer. Der lægges vægt på teori og evnen til kritisk a ... [+]

Kurset

Dette program anerkender de hurtige ændringer, der finder sted i kommunikationsmiljøet, og giver dig mulighed for at udvikle færdigheder til at arbejde på tværs af multimedie og digitale platforme. Undervisningen tager et internationalt fokus i erkendelse af, at mange firmaer og PR-agenturer opererer inden for et globalt mandat.

Du vil have mulighed for at undersøge og kritisere udviklingen i PR praksis med fokus på en etisk tilgang til fortælling i post-Leveson æra. Du har mulighed for at udvikle de strategiske ledelsesevner, der kræves for at være en fleksibel, reflekterende PR-praktiserende læge.

Der er mulighed for at deltage i vores student-run PR-firma, Cygnet PR.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette program er designet til at tilbyde tværfaglige møder med nogle af de seneste udviklinger og baner i medie- og kulturteori. ... [+]

Kurset

Programmet søger at give en grundig grundforbindelse i de filosofiske fundamenter af mægling og kulturelle praksis og at undersøge nøgle teoretiske debatter omformere dette ekspanderende og forskelligartede felt.

Programmets sammenhæng opnås gennem tætte forbindelser mellem kernemoduler og specialiserede valgfrie moduler. Du vil have mulighed for at udforske forskellige aspekter af mediernes økologiske forvirring, hvilket afspejler kursusgruppens forskningsinteresser. Mulighederne vil blive præsenteret for at analysere det 21. århundredes kulturelle processer og fænomener i en global sammenhæng og at engagere sig i refleksiv, eksperimentel forskningspraksis.

... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MA Uddannelse tilbyder praktiserende og håbende lærere muligheder for at lære, anvende og producere kritisk viden inden for tværfaglig uddannelse, med det formål at sætte ... [+]

Kurset

Programmet er designet omkring tre kernemoduler og to valgfrie moduler. Kernemodulerne har til formål at støtte eleverne i at identificere deres specifikke forskningsspørgsmål gennem en kritisk gennemgang af litteraturen; udvikle den nødvendige viden, forståelse og praktiske færdigheder i passende forskningsmetoder og producere et overbevisende stykke avanceret forskning. Valgfrie moduler giver dig mulighed for at uddybe din eksisterende fagkundskab og udvide din forståelse af studiet af uddannelse.

MA i uddannelse er et program med avanceret studie for alle, der ønsker at uddybe deres viden om uddannelse generelt og for dem, der ønsker at skabe forbindelser mellem uddannelsespraksis, teori og forskning.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Lincoln

Dette program har til formål at udstyre elever med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktledelsesroller i den globalt vigtige la ... [+]

Dette program har til formål at udstyre elever med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktledelsesroller i den globalt vigtige landbrugsfødevare sektor.

Fødevaresektoren er i bund og grund forbundet med udfordringer omkring jord- og vandforbrug, klimaændringer og sundhed og trivsel.

Studerende vil have mulighed for at studere områder som avanceret afgrødevidenskab, avanceret fødevarefremstilling, nyt produkt og procesudvikling, fødevaresikkerhed

Studerende vil også have adgang til industriel relevante specialteknologier og nyt udstyr på både University of Lincoln mad- og landbrugs-campus, National Center for Food Manufacturing i Holbeach og i Riseholme Park.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Bioteknologi programmet sigter mod at give de studerende mulighed for at udvikle avanceret niveau teoretisk viden, forståelse, praktisk erfaring og uddannelse, med sæ ... [+]

Kurset

MSc Bioteknologi programmet sigter mod at give de studerende mulighed for at udvikle avanceret niveau teoretisk viden, forståelse, praktisk erfaring og uddannelse, med særlig fokus på moderne molekylære og systembiologi tilgang til nye bioteknologier.

Kurset er designet til at give en god grundforbindelse i kernebioteknologi og specialuddannelse inden for medicinsk, industriel, miljømæssig og fermenteringsbioteknologi med mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt inden for et af disse områder.

Programmet søger også at yde uddannelse og support til udvikling af en række vigtige faglige færdigheder, herunder kommunikation, kritisk analyse og tænkning, projekt- og tidsstyring, videnskabelig skrivning, teamwork, etik, informationsteknologi og karriereforvaltning.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Vores MSc i Byggevidenskab og Ledelse reagerer på de globale udfordringer, som byggede miljøer står overfor: ændringer i klima, teknologi, urbanisering, befolkningsdynami ... [+]

Kurset

Vores program er udviklet til at videreudvikle elevernes viden og forståelse af bygningens videnskab og ledelse af byggeprocessen for at opfylde deres faglige opgaver i at skabe, forbedre og opretholde vores bebyggede miljø. Det er designet til at give eleverne et program, der tager et holistisk perspektiv af byggeledelsesprocesser og de globale udfordringer, som den moderne byggebranche står over for.

Dette program er egnet til nyuddannede kandidater fra byggeri og andre beslægtede discipliner, der søger at udvikle de tekniske viden og ledelsesmæssige færdigheder, der kræves for en hurtig karriere inden for byggebranchen. Det er også velegnet til erfarne byggeprofessorer, der stræber efter ledende stillinger i Storbritannien og i udlandet. Derudover kan de viden- og færdighedsstuderende udvikle sig på dette program åbne muligheder for at komme videre til MPhil / Ph.d.-forskningsstudier inden for byggevidenskab, byggeteknik og byggeledelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

På skolen for matematik og fysik får du mulighed for at fremme din viden om beregningsfysik, samtidig med at du udvikler dine forskningsfærdigheder og arbejder sammen med ... [+]

Kurset

På skolen for matematik og fysik får du mulighed for at fremme din viden om beregningsfysik, samtidig med at du udvikler dine forskningsfærdigheder og arbejder sammen med specialister.

Computational Physics er et grundlæggende studieområde, der understøtter en lang række emner. Under din forskning får du mulighed for at arbejde med specialister på området og kan have mulighed for at udvikle stærke nationale og internationale samarbejder.

Forskning inden for Computational Physics dækker et bredt spektrum, herunder de forskellige områder af nanostruktureret blød materie, aktivt stof, materialevidenskab og molekylær biofysik. Du drager fordel af dedikerede faglige vejledere, dybtgående træningsprogrammer og specialiserede beregningsmuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette program er designet til at udstyre dig med den avancerede viden og færdigheder til at udvikle de innovative løsninger, der kræves af dagens hurtigt fremskredne comp ... [+]

Kurset

Udviklingen i kunstig intelligens, computersyn, robotik, mobilteknologi og spil applikationer er alle blevet en normal del af samfundets interaktion med computerenheder.

Denne MSc Computer Science giver mulighed for at forbedre din eksisterende viden om computer programmering og matematiske rammer gennem laboratorie workshops, forelæsninger, debatter og uafhængig forskning.

Sammen med vores medarbejdere har du mulighed for at udvikle din kritiske forståelse og få praktisk erfaring inden for innovative områder som computersyn og overvågning, robotik og mobil computing for at udvikle innovative løsninger til aktuelle og fremtidige udfordringer.

akkrediteringer... [-]
Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Den MSc Engineering Management grad er designet til at bygge på en tidligere engineering baggrund og fokusere på at forbedre ledelsesmæssig forståelse i engineering domæn ... [+]

Kurset

Informeret af industriens behov, giver denne grad studerende mulighed for at udvikle de stærke kommunikationsevner og -evner, som arbejdsgiverne søger udover ledelse, forhandling og indflydelse, præsentation og selvbevidsthedsfærdigheder.

Du vil have mulighed for at studere moduler, herunder energi fundament, økonomi, økonomi, energisystemer, iværksætteri og risikostyring. Leveres af både Lincoln International Business School og School of Engineering, maksimerer programmet på specialkunnskapen inden for hver skole, samtidig med at begge områder meldes til en sammenhængende levering.

Undervisningen omfatter brugen af ​​real-life case studies med det formål at sætte dig i stand til at relatere teori til at øve på tværs af en række forretningssituationer. Du vil have mulighed for at deltage i workshops ledet af forretningseksperter, besøge virksomheder for at se nuværende praksis (omkostningerne dækkes af School of Engineering) og engagere sig i firma-baserede projekter. For at understøtte disse aktiviteter har du adgang til et sæt karriere begivenheder, der er designet til at hjælpe med at opbygge et CV, beskæftige sig med psykometriske test og formulere effektive applikationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Den internationalt fokuserede MSc i Events Management er designet til at forberede dig til en karriere i eventsbranchen. På trods af økonomisk volatilitet og politisk usi ... [+]

Kurset

Den internationalt fokuserede MSc i Events Management er designet til at forberede dig til en karriere i eventsbranchen. På trods af økonomisk volatilitet og politisk usikkerhed er begivenhedsindustrien fortsat en væsentlig bidragyder til globale, nationale og regionale økonomier og arbejdsmarkeder.

Arbejdsstyrkenes størrelse og dynamik og kulturelt mangfoldige publikum betyder, at der er et løbende krav til sofistikerede ledere og analytikere. Som en vigtig komponent i service- og oplevelsesøkonomierne kræver arrangementssektoren fortsat brugbare og højtuddannede fagfolk, som ikke kun forstår processer til arrangementplanlægning og -administration, men også evne til at klare sig i de udfordrende miljøer, inden for hvilke arrangementer er iscenesat.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc i Fashion Management sigter mod at producere kandidater, der er i stand til at analysere forbrugere og andre trends i samfundet for at udvikle effektive indkøbs-, det ... [+]

Kurset

MSc i Fashion Management sigter mod at producere kandidater, der er i stand til at analysere forbrugere og andre trends i samfundet for at udvikle effektive indkøbs-, detail- og salgsstrategier.

Programmet er velegnet til kandidater, der søger at forfølge en lederkarriere i modebranchen. Eksempler på potentielle roller omfatter butikschef, brandrepræsentant, modekøber, trendprognoser og marketingchef.

Ansøgninger er velkomne fra en bred vifte af grad discipliner, herunder design, business, kunst og samfundsvidenskab.

HøjdepunkterProgrammet er undervist af et team af internationale akademikere. Derudover har kurset fordele fra gæstens højttalere, som er professionelle inden for mode og andre forretningsområder.... [-]
Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Ved hjælp af kritisk analyse, selvrefleksion og problemløsningsteknikker giver den studerende HRC mulighed for at lære at udvikle og implementere kreative og strategiske ... [+]

Kurset

Professionel akkreditering, industriforbindelser og forretningsfokus gør dette program ideelt, hvis du i øjeblikket er involveret i menneskelige ressourcer eller er interesseret i at forfølge en karriere på dette område.

Med forskellige akademiske og praktiserende perspektiver får du mulighed for at finde nye måder at styre mennesker på den moderne arbejdsplads på under hensyntagen til udvikling af medarbejdere og medarbejderrelationer og forståelse af de overordnede forretningsmæssige problemer i ledelsen. Du vil blive udfordret til at tænke kritisk på spørgsmål om organisatorisk ledelse og selvrefleksion.

Dette program giver mulighed for at opnå en fagligt anerkendt kvalifikation, der vil hjælpe med at imødekomme det stigende krav om, at HRM-udøvere skal have en CIPD-kvalifikation (Chartered Institute of Personnel and Development).... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette program kombinerer en computerkerne med computersyn og datalogi og maskinlæringsspecialer for at give de studerende den teoretiske og praktiske erfaring, der er nød ... [+]

Kurset

Dette program kombinerer en computerkerne med computersyn og datalogi og maskinlæringsspecialer for at give de studerende den teoretiske og praktiske erfaring, der er nødvendig for at udvikle de innovative løsninger, der kræves i en dynamisk og innovativ teknologisektor.

Moduler dækker emner, herunder avanceret kunstig intelligens, computersyn, grænser for maskinlæring og computersynsforskning, maskinlæring og neuralcomputing.

Studerende har også mulighed for at gennemføre et betydeligt forskningsprojekt med fokus på et område af særlig personlig og faglig interesse gennem udarbejdelse af en afhandling og materiel implementering af software.

Hvordan du studerer... [-]
Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Det MSc International Business-program i Lincoln er designet til at udstyre dig med de nødvendige kvaliteter og fagkundskaber, der gør det muligt for dig at konkurrere ef ... [+]

Kurset

Programmet tilbyder et højt niveau af støtte til internationale studerende. Der er integrerede tilgange til støtte på engelsk, orientering til at studere i Storbritannien og til ph.d.-studiekompetencer, udvikling af initiativrige og beskæftigelsesmæssige karrieremuligheder og pastorale support. Tæt engagement med International Office, Engelsk Sprogcenter, Student Services, Karriere, Bibliotek og andre centrale tjenester er et væsentligt element i denne støtte.

Virksomhedskandidater kan bruge dette program til at undersøge emneområdet i dybden, mens andre kan kombinere deres eksisterende viden og færdigheder med international businessteori.

Du kan starte dette program i september eller februar. Kontakt skolen for yderligere oplysninger lbs@lincoln.ac.ukHøjdepunkterFlere muligheder for at engagere sig i en international virksomhed gennem gæsteforedrag og live case studies.Netværksbegivenheder løber hele året rundt.Et centralt element i kurset er Leadership Residential weekend hvor eleverne kan arbejde sammen om en opgave at udvikle deres lederskab færdigheder.Studerende vil også holde en løbende Professional Development Log (CPDL) designet til at forbedre graduate employability over grænserne.... [-]
Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Den MSc International Business Economics er designet til studerende, der har en baggrund i business og management studier. Målet er at give mulighed for at udvide kendska ... [+]

Kurset

Kombinationen af ​​international business og anvendt økonomi på dette program er designet til at give et overblik over den internationale verden af ​​erhvervslivet og et solidt fundament for en karriere i en række organisationer, der opererer internationalt, eller som en anvendt / businessøkonom. Dette program er designet til dem uden en stærk økonomi eller økonometrics baggrund og er både kvantitativ og forskning orienteret i naturen.

HøjdepunkterDette program fokuserer på kvantitative metoder og International Finance og International Business.Programmet drives af akademikere med ekspertise inden for International Makroøkonomi og Finans og International Business.Du kan også opbygge dine færdigheder og viden yderligere med ekstra-curricular aktiviteter ved at fuldføre Lincoln Award.... [-]
Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc International Banking and Investment i Lincoln er designet til dem, der ønsker at følge en karriere inden for investment banking sektor. Efterspørgslen efter dem med ... [+]

Kurset

MSc International Banking and Investment i Lincoln er designet til dem, der ønsker at følge en karriere inden for investment banking sektor. Efterspørgslen efter dem med relevant viden om corporate finance, investment, commercial og investment banking er højt i Storbritannien, Europa og de fremvoksende markedsøkonomier i Asien.

MSc International Investment Banking er designet til at kaste lys over, hvordan økonomien virker, hvordan beslutninger træffes, og hvordan finansielle systemer og kapitalmarkeder opererer.

Højdepunkter

Programmet er designet til at belyse hvordan økonomien virker, hvordan beslutninger træffes, og hvordan finansielle systemer og kapitalmarkeder fungerer.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc International Tourism Management sigter på at udstyre kandidater med de akademiske forståelse og industri applikationer, der kræves til at arbejde på højt niveau i de ... [+]

Kurset

MSc International Tourism Management sigter på at udstyre kandidater med de akademiske forståelse og industri applikationer, der kræves til at arbejde på højt niveau i denne voksende globale sektor.

Programmet giver mulighed for at udvikle de analytiske færdigheder, der er nødvendige for at evaluere branchens tendenser, markedets efterspørgsel og relateret rejseadfærd. Vigtige temaer som iværksætteri, bæredygtighed og globalisme er integreret i programmet. Studerende forventes at blive informeret, fortolkende, analytisk og kritisk samt opmærksom på værdien af at erhverve og demonstrere overførbare personlige færdigheder.

Personale har faglig erfaring inden for international turisme og gæstfrihed, herunder planlægning, organisering og koordinering af arrangementer for erhvervskunder.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Crisis and Disaster Management samler områderne krisestyring, risikostyring og katastrofehåndtering med det formål at give eleverne mulighed for at udvikle en forståe ... [+]

Kurset

MSc Crisis and Disaster Management samler områderne krisestyring, risikostyring og katastrofehåndtering med det formål at give eleverne mulighed for at udvikle en forståelse af nuværende tilgange til krise og katastrofe og virkningen af ​​sådanne hændelser på virksomhederne, lokalsamfund og nationer. Programmet behandler især problemerne med afbrydelser i erhvervslivet og behovet for beredskabs-, respons- og genopretningsstrategier for at minimere både økonomiske og menneskelige tab som følge af kriser og katastrofer af både naturlig og menneskelig oprindelse.

Der er en stigende global efterspørgsel efter virksomheder, samfund og nationer for at øge deres modstandsdygtighed over for potentielle kriser og katastrofer, især ved at anvende principperne om krise og katastrofehåndtering, katastrofeberedskab, reaktions- og genopretningsplanlægning.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Arbejdsgiverne søger i stigende grad at rekruttere kandidater, som kan demonstrere, at de har højt kvalifikationer og evner til at lykkes i global logistikstyring. MSc Lo ... [+]

Kurset

MSc Logistics og Global Operations grad giver eleverne mulighed for at udforske praksis i sammenhæng med relevant moderne teori og forskning inden for Logistik Management fra et internationalt perspektiv.

Programmet søger at udvikle den strategiske vision af de studerende, der fokuserer på udvikling af kreativ tænkning og proaktiv ledelse. Programmet anerkender, at alle organisationer, lokale og globale, er ved at ændre sig og søger at sikre, at ledere udvikler den nødvendige viden og kompetencer til at klare det. Studieprogrammet giver mulighed for kontekst og situationsspecifik læring.

Forelæsninger, seminarer, casestudier og gæstens højttalere sigter mod at give de studerende en rig og grundig forståelse af emnet. Det forventes, at kandidater vil være klar til at starte en karriere inden for ledelse eller rådgivning inden for logistik og operationer inden for lokal og global skala.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

University of Lincoln MSc Management Program er designet til at forberede eleverne til en karriere inden for business og management. Studerende kan studere emner fra regn ... [+]

Kurset

Moduler i lederskab, personlige konsekvenser og forhandlinger sigter mod at udvikle elevernes forståelse af udviklende ledelsespraksis i moderne organisationer, samtidig med at man prioriterer behovene hos arbejdsgivere, der søger kandidater med stærke kommunikationsfærdigheder og en "can-do" -indstilling.

Udover at gennemføre en kombination af kerne- og valgfag, forventes de studerende at foretage en grundig uafhængig undersøgelse.

Kandidater fra alle discipliner, uden tidligere erfaring inden for erhvervs- og ledelsesstudier, er velkomne til at ansøge om programmet. For dem, der allerede har studeret en beslægtet disciplin, giver dette kursus mulighed for at udvikle din viden til et avanceret niveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Management og International Relations grad i Lincoln er designet til studerende interesseret i at forfølge en karriere i internationale organisationer. ... [+]

Kurset

Dette program kombinerer teorien om internationale relationer og udviklingsstudier med kerneforvaltning og organisatoriske færdigheder med det formål at uddanne eleverne til at blive effektive medlemmer af private, offentlige og nonprofitorganisationer. Eksempler på potentielle arbejdsgivere omfatter ikke-statslige organisationer (ngo'er), mellemstatslige organisationer, civil service, velgørende organisationer og virksomheder.

Du vil have mulighed for at udvikle teamarbejder færdigheder ved at deltage i en simulering øvelse, klatring Mount Everest. Du vil også have mulighed for at deltage i et interaktivt og intuitivt spil i real-life escape som en del af en valgfri studietur til Escape Rooms i Manchester. Omkostningerne dækkes af skolen.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Den MSc Marketing med luksusmærker grad i Lincoln tilbyder eleverne en mulighed for at specialisere sig i luksusvarer og brand management. Dette program sigter mod at udv ... [+]

Kurset

Den MSc Marketing med luksusmærker grad i Lincoln tilbyder eleverne en mulighed for at specialisere sig i luksusvarer og brand management. Dette program sigter mod at udvikle en grundig viden om markedsføringsteori og planlægning, strategisk tænkning og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at sikre en karriere inden for luksusvarer og oplevelsesbranchen.

Programmet er undervist af et team af internationale akademikere. Derudover vil kurset være til gavn for gæstens højttalere, som er fagfolk i velkendte og innovative organisationer.

Studerende kan få adgang til et sæt eksklusive karriere begivenheder, der hjælper med at opbygge et CV, beskæftige sig med psykometriske test og formulere effektive applikationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Marketing grad giver mulighed for håbende og erfarne markedsførere at fremme deres ekspertise og specialiserede viden for at yde et stort bidrag til en organisations ... [+]

Kurset

Marketing er en vigtig ledelsesopgave, der er afgørende for succesen for morgendagens forretningsfolk. I Lincoln vil du blive undervist af erfarne praktikere og akademikere, der giver dig mulighed for at udvikle et grundigt kendskab til marketingteori og chancen for at udvikle planlægning, strategisk tænkning og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at fremme din karriere.

Som en del af Lincoln International Business School får du mulighed for at deltage i en imponerende serie af forelæsninger fra branchens ledere og forretningsfolk. Vores stærke industriforbindelser informerer læseplanen om dette program, og du opfordres til at etablere og opbygge dit eget netværk af kontakter.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette program har til formål at give mulighed for kandidater fra videnskab, teknologi, teknik og matematik discipliner at opnå de færdigheder, viden og evner, der kræves ... [+]

Kurset

University of Lincoln 's Master i maskinteknik har blevet udviklet omkring nøgleområderne for energikonvertering, systemdesign ved hjælp af computerstøttet teknik, systemstyring og bæredygtighed.

Undersøgelsen er baseret på undersøgelse og handling læring, hvor eleverne introduceres til et emne og derefter have mulighed for at udvikle deres forståelse gennem problembaserede scenarier. Moduler undervises i ugens lange blokke, hvilket gør det muligt for deltidsstuderende at deltage i fuldtidsbeskæftigelse.

Du kan indgå i et blomstrende nav for forskning og udvikling inden for Ingeniørhøjskolen, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med akademikere på projekter i samarbejde med industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Project Management grad i Lincoln giver mulighed for at engagere sig med grundlæggende teorier og bedste praksis på en systematisk, kritisk og samtidig kreativ måde. ... [+]

Kurset

Projekter er allestedsnærværende i dag og formaliserer den måde, hvorpå virksomheder organiserer og gennemfører de konstante forbedringer, der kræves for at kunne fungere på konkurrencedygtige markeder og normalt indebærer høj risiko og usikkerhed. Den historiske arv af projektledelse er tydelig overalt i verden. Alt, der blev bygget, begyndte med de egyptiske pyramider gennem middelalderlige katedraler til skyskrabere og andre fremtrædende eksempler på moderne infrastruktur, var på et tidspunkt et projekt.

Uanset dit nuværende niveau af projektledelse viden eller erfaring, vil du have mulighed for at få mere tillid til bedre at planlægge komplekse projekter, lede og inspirere dit team, håndtere vanskelige interessenter og klare de mest ubehagelige eller uventede risici. Du vil også have mulighed for at udvikle praktiske færdigheder i forbindelse med design, planlægning og gennemførelse af projekter, udover konfliktløsning og effektiv multifunktionel projektintegration.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Da Corporate Governance nu er en integreret del af det daglige erhvervsliv, er MSc Governance-programmet designet til at være relevant og attraktivt for en bred vifte af ... [+]

Kurset

Den globale finanskrise, virksomhedskandaler og sammenbrud og offentlig bekymring over den tilsyneladende mangel på effektive bestyrelser har alle bidraget til en eksplosion af interesse for god regeringsførelse. Programmet er struktureret med fokus på praktisk anvendelse i erhvervsmiljøet og sigter mod at give de studerende en stærk fagkundskab og den seneste tænkning i verden af Governance, Sustainability Reporting, Business Ethics, Organisation og Board Effectiveness, Finance, Law and Strategic Tænker.

Med virksomheder, der står over for flere risici og større potentielle virkninger af deres aktiviteter på samfundet, er bæredygtighedsaspekterne mere kritiske end nogensinde. Bæredygtighed drejer sig ikke kun om risiko og overholdelse, men også om innovation, mulighed og hvordan man opnår excellence i både bæredygtighed og økonomiske resultater. Programmet sigter mod at udvikle en god forståelse af processer og tilsyn, der driver de højeste standarder for lederskab, ansvarlighed, bæredygtighedsrapportering og etisk adfærd i erhvervslivet.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette kursus giver mulighed for at udvikle analytiske færdigheder, der kan værdsættes højt af arbejdsgivere i den offentlige og private sektor. Kandidater har gået på kar ... [+]

Kurset

MSc Accounting på University of Lincoln er en konverterings Master for dem med en ikke-regnskabsmæssig baggrund, der ønsker at bevæge sig hen imod en regnskabsmæssig relateret karrierevej.

I dagens globaliserede økonomi er standardiseret regnskabsaflæggelse af største betydning. Dette program er designet til at give eleverne mulighed for at udvikle de færdigheder, der kræves for at komme videre til ledende stillinger inden for regnskab.

Akademisk streng, giver MSc Accounting programmet studerende mulighed for at både udforske regnskabspraksis i sammenhæng med moderne teori og forskning og gøre sunde økonomiske vurderinger og anbefalinger.

Kursusindhold gennemgås regelmæssigt i overensstemmelse med branchepraksis, hvilket giver eleverne mulighed for at udvikle en grundig forståelse af de internationale regnskabsstandarder, der i øjeblikket anvendes af fagfolk over hele verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Accounting og Finance grad sigter mod at udvikle og forbedre karrieremulighederne for dem, der arbejder eller ønsker at arbejde, i økonomi eller regnskab. Programmet ... [+]

Kurset

MSc Accounting og Finance grad sigter mod at udvikle og forbedre karrieremulighederne for dem, der arbejder eller ønsker at arbejde, i økonomi eller regnskab. Programmet påtager sig lille eller ingen erhvervskendskab på bachelor niveau og er derfor velegnet til kandidater fra en række discipliner, der ønsker at bryde ind i dette højtkvalificerede erhverv.

Studerende forventes at udvikle deres forståelse af både de centrale principper og de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at forberede og analysere regnskaber og relaterede finansielle oplysninger. Studerende vil også have mulighed for at udvikle deres forståelse af beslutningstagningen om økonomistyring og metoderne til finansiering af virksomheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Dette videnskabeligt strenge kandidatuddannelse er designet til at give omfattende træning i de nyeste teknikker, der anvendes i retsmedicinske laboratorier rundt om i ve ... [+]

Kurset

I Lincoln vil du blive undervist af erfarne akademikere og praktikere med specialistkompetencer inden for analytisk og organisk kemi, apotek, entomologi, antropologi og molekylærbiologi. Du vil blive opfordret til at deltage i den tværfaglige forskningskultur ved University of Lincoln og arbejde sammen med akademikere, der stræber efter at fremme forskudte videnskabsteknikker.

Undervisningen inkorporerer retsmedicinske principper, der fungerer inden for rammerne af juridiske overvejelser, ekspertbevidstets rolle og fremlæggelse af bevismateriale. Du vil have mulighed for at lære om de processer, der er involveret i at levere upartisk beviser i straffeundersøgelser, fra kriminalitet scener til laboratoriet og endelig til retssalen.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Robotics and Autonomous Systems er designet til at udstyre de studerende med den avancerede viden og færdigheder til at udvikle de innovative løsninger, der kræves af ... [+]

Kurset

MSc Robotics and Autonomous Systems er designet til at udstyre de studerende med den avancerede viden og færdigheder til at udvikle de innovative løsninger, der kræves af den hurtigt voksende globale industri inden for Robotics and Autonomous Systems (RAS).

Programmet sigter mod at give mulighed for at forbedre og anvende elevernes eksisterende viden om computerprogrammering og matematiske rammer gennem laboratorieværksteder, forelæsninger, debatter og selvstændig forskning.

Kurset forudsætter en fortrolighed med programmeringskoncepter og den understøttende matematiske ramme, samtidig med at der fremlægges avancerede begreber, der specifikt vedrører computerdomenet.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Games Development og Design er designet til at bygge videre på elevernes eksisterende computerprogrammeringsfærdigheder til at give viden og færdigheder til at udvikl ... [+]

Kurset

MSc Games Development og Design er designet til at bygge videre på elevernes eksisterende computerprogrammeringsfærdigheder til at give viden og færdigheder til at udvikle nutidige videospil ved hjælp af en række avancerede værktøjer og platforme, såsom virtuel virkelighed.

Industri kontekst er et vigtigt aspekt af dette program, og studerende studerer også spil design temaer, der gælder for industri arbejde og uafhængige spil skabelse, samt forskningsteknikker passende til yderligere postgraduate studie. Dette understøttes af vores medarbejders erhvervserfaring, hvoraf mange har enten været ansat i spilbranchen eller har aktuelle aktive forbindelser med industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

MSc Sport Science er designet til kandidater fra sport-relaterede grader og professionelle praktikere, der ønsker at holde deres videnskabelige viden og færdigheder opdat ... [+]

Kurset

Med hovedvægten på anvendt teori, praktisk arbejde og fællesskabsengagement har dette program til formål at give eleverne en tværfaglig forståelse af sportsvidenskab med mulighed for at specialisere sig i et bestemt område.

MSc Sport Science er designet til kandidater fra sport-relaterede grader og professionelle praktikere, der ønsker at holde deres videnskabelige viden og færdigheder opdateret.

Du vil blive opfordret til at gennemføre anvendt arbejde på de områder, der passer bedst til dine interesser og karrieremuligheder. Akademikere med specialkundskaber vil mentorere og støtte dig gennem hele dit valgte forskningsprojekt.

Du kan vælge at fokusere dit selvstændige arbejde inden for en af ​​tre navngivne Pathways - Biomekanik, Fysiologi eller Psykologi - eller studere MSc Sport Science uden en bestemt Pathway , for at afspejle den tværfaglige karakter af dine studier.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Programmet er designet til at udvikle en forståelse af markedsføring i forbindelse med turisme. Studerende vil have mulighed for at studere en række moduler inden for tur ... [+]

Turisme er en globalt vigtig industri, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. MSc Turisme og Marketing grad i Lincoln er designet til studerende interesseret i en karriere inden for turisme som en global industri, der tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder.

Programmet er designet til at udvikle en forståelse af markedsføring i forbindelse med turisme. Studerende vil have mulighed for at studere en række moduler inden for turisme og markedsføring med det formål at udvikle en forståelse af turister som forbrugere og hvordan destinationer kan mærkes og fremmes. Studerende vil også have mulighed for at udvikle kritisk tænkning og organisatoriske færdigheder, der har til formål at støtte dem til at blive en effektiv professionel.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Lincoln

Vores MSc Finance grad er designet til at skabe rammer for at konsolidere og forbedre elevernes økonomi og økonomi færdigheder. Studerende har mulighed for at lære af erf ... [+]

Kurset

Vores MSc Finance grad er designet til at skabe rammer for at konsolidere og forbedre elevernes økonomi og økonomi færdigheder. Studerende har mulighed for at lære af erfarne økonomi specialister og chancen for at udvikle avanceret viden til forberedelse til praksis eller videre faglig uddannelse.

Deregulering, globalisering og virkningen af ​​den globale økonomiske krise på tværs af de internationale aktiemarkeder har ført til en stigende interesse for emnet finans. Professionelle i dagens marked skal være dygtige til at forvalte investeringer af både økonomisk og økonomisk karakter og bruge en sund og velinformeret dom for at træffe afgørende beslutninger.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Change your World at the University of Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, England, Det Forenede Kongerige