University of Liverpool Online Programmes

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion

Velkommen til University of Liverpool Online Programmes .

Vores postgraduate programmer giver en overkommelig og bekvem rute til at fremme din læring og fremskridt i din karriere. Du vil modtage en højt anset kvalifikation fra et prestigefyldt britisk universitet og et medlem af Russell Group, en gruppe på 24 forskningsledede britiske universiteter, der er forpligtet til at opretholde de højest mulige standarder for forskning og uddannelse.

Portrait of a concentrated mature business woman working on a laptop while sitting at the table at home

Hvorfor studere med University of Liverpool Online Programmes

Alle vores programmer er specielt designet til online læring. Undervisning og evalueringer leveres fleksibelt gennem vores avancerede læringsplatform, der giver dig adgang til alle de ressourcer og support, der kræves for at gennemføre dine studier online. Efter en vellykket afslutning af dit program vil du blive inviteret til at opgradere på University of Liverpools smukke campus i det nordvestlige England.

Om os

University of Liverpool har tilbudt online-programmer siden 2000, hvilket gør os til en af Europas førende udbydere af helt online postgraduate grader. Med fokus på karriereudvikling og globalt samarbejde er vores programmer designet til ambitiøse fagfolk med flere års erfaring på arbejdspladsen, der ønsker at opnå en prestigefyldt kvalifikation uden at gå på kompromis med deres eksisterende forpligtelser.

Close up top view of african American young man typing texting on modern laptop keyboard, biracial male employee sit at desk working on computer, consult client or studying online, technology concept

Placeringer

Liverpool

Address
Liverpool, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig