University of Notthingham, Faculty of Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En kort historie om universitetet

1881 - Nottinghams første borgerskole

Nottinghams første borgerskole blev åbnet i byens centrum i 1881, fire år efter, at grundstenen blev lagt af den tidligere premierminister, WE Gladstone. En anonym velkomstmand havde tilbudt £ 10.000 til et kollegium under forudsætning af, at en passende bygning blev opført af Rådet, og at kollegiet skulle forsynes med £ 4.000 om året.

1928 - Flytningen til University Park

Efter den første verdenskrig voksede kollegiet fra sin oprindelige bygning. En generøs gave af Sir Jesse Boot på 35 acres jord på Highfields præsenterede løsningen og i 1928 flyttede kollegiet til det, der nu er den største campus, University Park. Oprindeligt blev den indkvarteret i den elegante Trent-bygning og blev officielt åbnet af kong George V i november samme år.

Selv i de tidlige dage på dette sted tiltrakkede kollegiet høje profilerede besøgende undervisere, herunder professor Albert Einstein, Mahatma Gandhi og HG Wells.

1948 - Bliv universitetet i Nottingham

I 1948 blev universitetet tildelt Royal Charter og blev University of Nottingham, nu i stand til at tildele grader i sit eget navn. I denne periode blev School of Agriculture oprettet, da Midland College of Agriculture i Sutton Bonington fusionerede med universitetet.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / Pexels

University of Nottingham strategi

University of Nottingham blev grundlagt på Jesse Boots vision og filantropiske ånd, som i 1928 donerede det land, der nu er University Park. Visionen om et universitet, der er afsat til opdagelse, virksomhed og fremme af den menneskelige tilstand, kombineret med hans livslange forpligtelse til at forbedre sundhed og velvære, forbliver iboende for universitetets kultur i dag og vil fortsat understøtte vores fremtidige formål.

Mission

 • Vi har inspirerende campusse i tre lande, der giver os energi til at være et globalt engageret universitet, der også er forpligtet til at gøre en forskel i vores byer og regioner
 • Vi bemyndiger og støtter studerende og personale til at samarbejde om læring, stipend og opdagelse på tværs af alle viden, løse problemer og forbedre liv
 • Vi er forvaltere af en banebrydende og iværksætter tradition for kreativitet og innovation

Vores vision er:

At være et universitet uden grænser, hvor vi omfavner de muligheder, som en verden ændrer sig, og hvor ambitiøse mennesker og kreativ kultur vil sætte os i stand til at ændre verden til det bedre.

128309_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Fakultet for videnskab

Fakultetet består af syv skoler:

 • Biosciences
 • Kemi
 • Computer videnskab
 • Matematiske videnskaber
 • Apotek
 • Fysik og astronomi
 • Psykologi

Fakultetet tilbyder også tværfaglige kurser inden for naturvidenskab.

Den seneste Research Excellence Framework (2014) viste, at vores forskning var "verdensklasse" og "internationalt fremragende".

Baseret på de tilgængelige beviser vurderede TEF-panelet, at University of Nottingham leverer undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for sine studerende. Det overstiger konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK's videregående uddannelse.

"Det Naturvidenskabelige Fakultet forvalter forskning i verdensklasse, der spænder over omfattende emner, herunder kvantefysik, plantegenetik, menneskelig billeddannelse, bæredygtig kemi, neurovidenskab, matematisk modellering og videre. Vi arbejder tæt sammen med industrien om uddannelse af næste generations videnskabsfolk og samarbejde globalt for at sikre, at vores forskning har en stor samfundsmæssig indvirkning. "

Professor kevin shakesheff

Prorektor for Det Naturvidenskabelige Fakultet

Skoler, centre og institutter

Det Naturvidenskabelige Fakultet består af syv skoler og har stærke forbindelser med Life Sciences og Skole for Veterinærmedicin og Videnskab. Skoler fra fakultetet samarbejder også med de fra universitetets øvrige fakulteter for at danne forskellige forskningscentre og forskningsinstitutter.

Studere hos os

Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser på undervisning, postgraduate undervist og postgraduate research niveau. Mange af vores kurser er akkrediteret af professionelle organer, og vi har stærke bånd til industrien, hvilket afspejles i vores undervisnings- og læringsudbytte.

Undervisning og læring i naturvidenskab

Vi stræber efter at skabe et åbent, inkluderende og innovativt miljø og engagere studerende som partnere i undervisning og læring.

Hvad vi gør
 • Vi kører en række seminarer med god praksis og sikrer, at alt akademisk personale bliver informeret om tilgængelige teknologier, og hvordan de kan anvendes.
 • Vi kører en årlig mindre tilskudsordning, der giver midler til personalet til at forfølge nye initiativer inden for undervisning og læring.
 • Vi bruger regelmæssigt programmet Students as Change Agents for at hjælpe med at skabe forbedringer i undervisning og læring.
Vores indflydelse og resultater
 • 88% af studerende på Det Naturvidenskabelige Fakultet rapporterede, at de var tilfredse eller meget tilfredse med kvaliteten af deres kursus (National Student Survey 2018).
 • Vores medarbejdere er regelmæssige prisvindere inklusive Staff Oscars og Lord Dearing Awards.
 • Beskæftigelsesegenskaber er indlejret i hele læseplanerne, og den seneste undersøgelse af Destinations of Leavers from Higher Education (DLHE) viser, at over 96% af vores studerende er i beskæftigelse inden for seks måneder efter eksamen.
 • Undergraduate studenter er engageret i at forsøge at udvikle nye stoffer til at tackle Malaria.
Projekter finansieret af vores mindre tilskudsordning

Landbrugsvirksomhed i den globale økonomi

 • En enkel forretningspraksis giver de studerende mulighed for at omsætte deres landbrugsøkonomi og forretningsvidenhed på en sjov og kreativ måde.

Forbedring af viden om neuroanatomi

 • Brug af et brætspil har vist sig at forbedre bachelorviden om neuroanatomi.

Overgang til studier på postgraduate niveau

 • Personalet arbejder på at tackle de vanskeligheder, som nye kandidater rapporterer med at tilpasse sig den autonomi, der kræves for en vellykket undersøgelse.

128470_pexels-photo-2280568.jpegChokniti Khongchum / Pexels

Ligestilling, Mangfoldighed og Inklusion i Det Naturvidenskabelige Fakultet

Vi er forpligtet til at skabe et inkluderende miljø for alt personale og studerende, så de kan nå deres potentiale.

Vi glæder os over ansøgninger fra alle personer, og tilbud om arbejde og undersøgelse fremsættes udelukkende på grundlag af fortjeneste.

Vores skoler

Ud over at implementere universitetets ligestillings- og mangfoldighedsstrategier tilbyder vores skoler også:

 • Betalt barselsorlov for studerende til hjemmefra / EU
 • Uformelt fleksibelt arbejde
 • Nedsatte undervisnings- og administrationsopgaver for personale, der vender tilbage fra barselsorlov
 • Skole møder, arrangementer og træning i kerne timer
Ligestillings-, mangfoldigheds- og inkluderingsudvalg

Hver skole indeholder et aktivt ligestillings-, mangfoldigheds- og inkluderingsudvalg og opsøgende program, der bl.a. tager sigte på at forbedre antallet af kvinder, der studerer videnskab på alle niveauer.

De har repræsentation fra akademiske, tekniske, forsknings- og administrative medarbejdere sammen med bachelor- og postgraduate studerende.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Ræve / Pexels

Placeringer

Nottingham

Address
Faculty of Science,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, England, Det Forenede Kongerige

Sutton Bonington

Address
The University of Nottingham,
Sutton Bonington Campus

LE12 5RD Sutton Bonington, England, Det Forenede Kongerige

Nottingham

Address
The University of Nottingham,
Jubilee Campus,
Wollaton Road

NG8 1BB Nottingham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig