Læs den officielle beskrivelse

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved University of Nottingham tilbyder et bredt udvalg af kurser på tværs af erhvervslivet, økonomi, uddannelse, geografi, lov, politik og internationale relationer samt sociologi og socialpolitik.

Omdømme for excellence

Universitetet i Nottingham er et verdensomspændende top 100 universitet og rækker i top 50 for en række samfundsvidenskabelige fag i de seneste QS World University Rankings. En virkelig global institution med campusser i Kina og Malaysia, Nottingham byder studerende velkommen fra hele verden.

Det tilbyder et dynamisk læringssamfund, hvor undervisning understøttes af verdensledende forskning. I den seneste Research Excellence Framework rangerede universitetet 8. i Storbritannien for en måling af "research power", og mere end 97% af sin forskning anerkendes internationalt. Fakultetet yder et værdifuldt bidrag til dette med forskning, der har omfattende konsekvenser for samfundet, herunder økonomi, sundhed og velfærd, kultur, offentlig politik og miljø.

Inspirerende sted

Skoler inden for fakultetet er baseret i hjertet af England, på tværs af University Park og Jubilee Campus. Universitetsparken dækker over 300 hektar, og det betragtes som en af ​​de smukkeste campusser i Det Forenede Kongerige med en sejlsø og rullende grønne bakker. Det er kun 10 minutter med bus fra det pulserende Nottingham centrum og godt forbundet med et sporvognnetværk. Jubilæumskampus har vundet adskillige priser for sine innovative, miljøvenlige bygninger, og dets søenindstilling og moderne skulpturer gør det til et inspirerende læringsmiljø.

Dedikeret supportnetværk

Universitetet leder dig før du ankommer og støtter dig gennem hele studiet. De giver information og vejledning om adskillige emner, herunder internationale kvalifikationer, visa, finans, arbejdsbestemmelser og tilpasning til livet i Storbritannien.

Akkrediteret af Det britiske råd til undervisning i engelsk i Storbritannien, giver Center for Engelsk Sprogundervisning kurser før og under dine studier for at udvikle dine sprogfærdigheder til det krævede niveau.

Karriere- og ansættelsesservice tilbyder karriere rådgivning til livet, og Student Services bistår med eventuelle personlige eller akademiske spørgsmål, du måtte have.

Real-world learning

Alle skoler i fakultetet har værdifulde forbindelser med industrien, og vores kurser udstyre dig med de væsentlige færdigheder og specialkundskaber, du skal bruge for at nå dine professionelle mål.

---

Oplysningerne på denne hjemmeside er udarbejdet i forvejen af ​​det akademiske år, som det gælder for. Alt er gjort for at sikre, at oplysningerne er korrekte på udgivelsestidspunktet, men der vil sandsynligvis ske ændringer (for eksempel til kursusindhold) i forhold til intervallet mellem udgivelse og påbegyndelse af kurset. Det er derfor meget vigtigt at tjekke universitetets hjemmeside for eventuelle opdateringer, før du ansøger om kurset ved at følge nottingham.ac.uk/studywithus . Hvor der er forskel på indholdet på denne hjemmeside og på universitetets hjemmeside, har indholdet på universitetets hjemmeside forrang .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus fokuserer på kritiske spørgsmål og vigtige udviklinger i forbindelse med offentlig forvaltning, såsom ledelse, strategi og performance og human resource mana ... [+]

Oversigt

Dette kursus fokuserer på kritiske spørgsmål og vigtige udviklinger i forbindelse med offentlig forvaltning, såsom ledelse, strategi og performance og human resource management.

Det er en internationalt anerkendt kvalifikation og giver dig kompetencer og viden til at håndtere kreativt i udfordrende politiske miljøer. Det er egnet til nye kandidater og dem med ledelsesmæssige og / eller offentlige eller tredje erhvervserfaring.

Med den nuværende udvikling rundt om i verden er dette en af ​​de mest spændende tider at studere den offentlige sektor, regeringsførelse og regering og levering af tjenester for at imødekomme folks behov.

Vi sigter mod at give dig de færdigheder, viden og værktøjer, der giver mening i verden af ​​offentlig politik og ledelse, så du kan analysere situationer og problemer og bruge dette til at forbedre praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Disse programmer giver dig mulighed for at foretage en dybtgående forskning i et videnskabeligt, teknologisk eller samfundsvidenskabsfokuseret aspekt af geografi. ... [+]

Oversigt

Disse programmer giver dig mulighed for at foretage en dybtgående forskning i et videnskabeligt, teknologisk eller samfundsvidenskabsfokuseret aspekt af geografi.

De er rettet mod studerende, der ønsker at fokusere primært på at opnå en forskningsbaseret masteruddannelse.

Med tæt støtte og vejledning fra fagspecifikke akademikere foretager MRes studerende typisk dybtgående forskning i et samfundsvidenskabeligt aspekt af geografi, mens (Sc) MRes studerende fokuserer på et videnskabeligt eller teknologisk aspekt af geografi. Det kan være muligt at opgradere til en ph.d. efter skolens skøn.

Du vil have gavn af at være en del af en verdensledende, forskningsintensiv skole, bruge tid på et emne efter eget valg, samtidig med at du forbedrer dine forskningsfærdigheder og fagkundskaber.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programmet er designet til at være fleksibelt, så du kan udføre en 25.000 ords forskningsbaseret afhandling om et emne efter eget valg og vælge 60 studiepoints af moduler ... [+]

Oversigt

Du vil aflevere en afhandling og gennemføre undervisede og generiske forskeruddannelsesmoduler. Programmet er designet til at være fleksibelt, så du kan udføre en 25.000 ords forskningsbaseret afhandling om et emne efter eget valg og vælge 60 studiepoints af moduler på postgraduate niveau i områder relateret til dit forskningsemne.

Du kan kombinere dette arbejde med specialuddannelse fra en bred vifte af muligheder inden for skolen og på tværs af universitetet, som internationale relationer, diplomati, sikkerhedsstudier, Asien-Stillehavsstudier, britisk politik, europæisk integration, komparativ politik, politisk teori og generisk forskningsmetoder uddannelse.

Politik og internationale relationer forskningsområder omfatter:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Designet til at udvikle en avanceret kritisk forståelse af kriminalitet i sin sociale sammenhæng, trækker dette kursus indblik i humaniora og samfundsvidenskab. ... [+]

Oversigt

Designet til at udvikle en avanceret kritisk forståelse af kriminalitet i sin sociale kontekst, trækker dette program ind på tværs af humaniora og samfundsvidenskab.

Dette kursus omfatter sociologi, lov, psykologi, geografi, historie og kultur- og mediestudier. Det afspejler kriminologiens karakter som et hurtigt udviklende tværfagligt emne, der beskæftiger sig med at forstå kriminalitet i lokal, regional, national og international sammenhæng.

Du vil overveje spørgsmål som:

Hvordan og hvorfor bliver visse former for adfærd defineret som »forbrydelse«, mens andre skadelige aktiviteter ikke gør det?Hvem har magt til at afgøre, hvad der er 'kriminelt', og hvorfor varierer det på tværs af forskellige tidspunkter og steder?Hvordan kan teori og forskning hjælpe os med at redegøre for forskellige former for lovbrudende adfærd?Hvordan reagerer samfund på problemet med "forbrydelse" og dets indflydelse på ofre gennem systemer med formel og uformel social kontrol?... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus forklarer de seneste ændringer i det globale kulturelle og politiske landskab, og hvad det betyder for enkeltpersoner og grupper, der har adgang til deres me ... [+]

Oversigt

Dette kursus forklarer de seneste ændringer i det globale kulturelle og politiske landskab, og hvad det betyder for enkeltpersoner og grupper, der har adgang til deres menneskerettigheder.

Efterspørgslen efter forskellige former for ekspertise om menneskerettigheder, borgerskab og identiteter vokser hurtigt, idet regeringer, internationale agenturer, ikke-statslige og private organisationer bliver mere og mere følsomme over for og interesseret i spørgsmål om rettigheder og identiteter.

I den nuværende globale sammenhæng har nationale versioner af statsborgerskab nået krisepunkt. Men hvad betyder det at tænke på dig selv som global borger? Dette kursus undersøger kritiske globale spørgsmål som krig, migration, klimaforandringer, kreditkrisen, nationalisme, globale medier, sex turisme, moderne slaveri, køn og seksualitet og moderne racisme.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus giver dig mulighed for at forstå de nye udfordringer i vores stadig mere afhængige verden. ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig mulighed for at forstå de nye udfordringer i vores stadig mere afhængige verden.

Det er ikke længere muligt at studere nationale socialpolitikker isoleret. Globale sammenkoblinger multiplicerer og intensiverer på tværs af en række felter, herunder økonomi, politik og det naturlige miljø. Dette kursus giver en introduktion til komparativ socialpolitik og den seneste udvikling i velfærdsreformer fra hele verden.

Socialpolitikken beskæftiger sig med spørgsmål som:

Hvordan kan vi skabe et godt samfund?Hvor mange penge skal vi bruge på velfærdsydelser?Er den nuværende fordeling af indkomst og rigdom socialt bare?Skal vi blive opkrævet individuelt for at bruge velfærdsydelser?Bør frie markeder og fortjenestemotiver spille en central rolle i serviceleverancen?Hvad er årsagerne og konsekvenserne af fattigdom?... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Fokuseret på kritiske spørgsmål og nøgleudviklinger vedrørende den offentlige orden undersøger dette kursus globalisering, europæiskisering, styring og politisk evaluerin ... [+]

Oversigt

Fokuseret på kritiske spørgsmål og nøgleudviklinger vedrørende den offentlige orden undersøger dette kursus globalisering, europæiskisering, styring og politikanalyse og evaluering.

Med den nuværende udvikling rundt om i verden er dette en af ​​de mest spændende tider at studere den offentlige sektor, regeringsførelse og regering og levering af tjenester for at imødekomme folks behov. Du vil have mulighed for at studere politikudvikling, implementering og evaluering på tværs af en bred vifte af politikområder (såsom sundhed, mad, uddannelse) og lande.

Vi sigter mod at give dig de færdigheder, viden og værktøjer, der giver mening i verden af ​​offentlig politik og ledelse, så du kan kritisk analysere situationer og problemer og bruge dette til at forbedre praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Et ideelt fundament for en karriere i Asien, omfatter dette kursus mulighed for at studere i Kina eller Malaysia, udvikle din viden om kultur og politik i regionen. ... [+]

Oversigt

Et ideelt fundament for en karriere i Asien, omfatter dette kursus mulighed for at studere i Kina eller Malaysia, udvikle din viden om kultur og politik i regionen.

Du vil studere på vores britiske campus for første semester, flytter til universitetets campus i Kina eller Malaysia for den anden. Dette giver dig den virkelig unikke mulighed for at studere Asiens lande og forholdet mellem dem og resten af ​​verden.

Dette kursus undervises af akademikere på tværs af universitetets britiske, kinesiske og malaysiske campuser, som er eksperter i asiatisk politik, historie og internationale relationer.

Global Asia-modulet vil introducere dig til pan-asiatiske temaer som nationalisme, globalisering, miljøudfordringer, ressourcepolitik og kønsrelationer. Det udfordrer den fremherskende opfattelse af 'Asien Rising' som et nyt fænomen og vil også give dig mulighed for at specialisere dig i specifikke land eller regionale studier.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Designet til at introducere dig til den avancerede studie af diplomati, vil dette kursus udsætte dig for den seneste forskning i loven om væbnede konflikter, krisestyring ... [+]

Oversigt

Udformet til at introducere dig til den avancerede studie af diplomati, vil dette kursus sætte dig i stand til at engagere sig i den nyeste forskning i loven om væbnede konflikter, krisestyring og moderne international historie.

Diplomati giver den vitale menneskelige ramme for udviklingen af ​​det internationale samfund i en globaliserende verden. Stadig mere komplekse juridiske, kulturelle, historiske, økonomiske og politiske mønstre - inden for og mellem stater - er medieret af diplomati. Diplomatiets håndværk spiller en central rolle i reguleringen af ​​nutidens verden.

Dette dynamiske tværfaglige kursus tilbydes i fællesskab af Politikskolen og Internationale Forbindelser, Juridisk Skole og Institut for Historie. Du vil udvikle en bred forståelse af diplomati og forhandlinger, herunder traditionelle tilgange, der betragter det som en specialiseret form for statsvidenskab og moderne forestillinger, der omfatter områder som medier og kulturdiplomati.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion til en række politiske systemer og udvikling over hele verden omfatter dette kursus mulighed for at tilbringe et semester, der studerer i udlandet. ... [+]

Oversigt

Introduktion til en række politiske systemer og udvikling over hele verden omfatter dette kursus mulighed for at tilbringe et semester, der studerer i udlandet.

Du vil drage fordel af vores styrker i komparativ politik, især asiatisk og kinesisk politik, og vil udvikle de færdigheder, der kræves for bedre at forstå de forskellige former for styring.

Dette kursus knytter sig til en række førende forskningscentre:

Asien Research InstituteNottingham Tværfagligt Center for Økonomisk og Politisk ForskningMetoder og Data Institut

Den tilbydes over et år på heltid, helt udgangspunkt i Nottingham, eller to år på fuld tid, med et semester på dit andet år i Europa, Kina eller Malaysia. Dette giver dig mulighed for direkte at opleve den komparative metode til at studere ved forskellige institutioner og bor i forskellige lande.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus er et internationalt anerkendt uddannelsesprogram, der giver dig en solid grounding i de filosofiske og praktiske aspekter af international politisk analyse. ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig en solid grundforbindelse i de filosofiske og praktiske aspekter af international politisk analyse.

Du vil blive introduceret til nøglekoncepter som magt, agentur, stat, internationalt samfund og orden. Dette kursus kan skræddersyes til dine interesser og karrieremuligheder gennem det store udvalg af valgfrie moduler.

Undervisningen er informeret af vores akademiske medarbejders forskningsinteresser, som er veletablerede ledere inden for internationale relationer, der dækker:

diplomati i Mellemøsten og Asienglobalt civilsamfund og global retfærdighedglobaliseringmenneskelig sikkerhed og humanitærismeefterretning og national sikkerhedinternationale menneskerettigheder og krigsforbrydelserinternational politisk økonomiinternationale relationersteoriretfærdighed ud over grænserneterrorisme, gerillakrig og lavintensitetskonfliktUSA's udenrigs- og sikkerhedspolitik... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette innovative kursus giver dig en ramme for detaljeret undersøgelse af international sikkerhed og terrorisme. ... [+]

Oversigt

Dette innovative kursus giver dig en ramme for detaljeret undersøgelse af international sikkerhed og terrorisme.

Sikkerhed og sikkerhed har altid været kernen i den menneskelige tilstand. En forståelse for sikkerhed indebærer at studere ikke kun det, som får os til at føle sig trygge, men også hvad vi betragter som truende.

I det nuværende internationale miljø med opstanden i international terrorisme og konflikter i Syrien og Ukraine giver dette kursus mulighed for en grundig undersøgelse og analyse.

Undervises af internationale sikkerheds- og terroreksperter, vil dette kursus introducere dig til nogle af de store tankeskoler inden for disciplinen, herunder realisme, liberalisme og kritisk teori.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Primært rettet mod studerende efter en ESRC-finansieret Pathway på en ph.d., kan dette kursus også være egnet, hvis du har til hensigt at ansøge om 3 ESRC funding (til dæ ... [+]

Oversigt

Udbyder bredbaseret træning i samfundsvidenskabelig forskning, vil dette kursus udstyre dig med færdigheder til at styre en vellykket forsknings karriere og bidrage til et bredere samfund på en række måder.

Det er en del af Midlands Graduate School ESRC Doctoral Training Partnership, som anerkender vigtigheden af ​​at bringe banebrydende ekspertviden til hjertet af ph.d.-uddannelse.

Kernemoduler giver et omfattende grundlag for fremskridt til avanceret træning i forskningsmetoder. Du vil være i stand til at gennemføre avanceret fagspecifik træning inden for vores ekspertiseområder, der giver en bred vifte af muligheder for at uddybe og udvide dine evner.

... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Hvis du er forpligtet til at forbedre undervisning og læring, kan dette kursus hjælpe dig med at forstå betingelserne for effektiv læring og undersøge, hvordan nye teknol ... [+]

Oversigt

Dette postgraduate program undersøger anvendelsen af ​​digitale teknologier i uddannelse, og hvordan de kan bruges til at forbedre læring. Vi tilbyder også MA Learning, Technology and Education (online)

Det vil hjælpe dig med at forstå, hvordan evidensbaserede læringsteorier kan informere design og brug af innovative læringsteknologier i din praksis.

Dette kursus tilbydes af Læringsforskningsinstitutet (LSRI) inden for Uddannelsesskolen. Læringsvidenskab trækker fra psykologi, datalogi og uddannelse. Det giver et unikt perspektiv på teorierne, der understøtter vellykket læring, undervisning og innovation inden for den hurtige digitale verden af ​​nye teknologier.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Fleksibel og dækker alle områder af praksis, forbereder dette kursus dig til at arbejde som en person-centreret erfaringsrådgiver og psykoterapeut. ... [+]

Oversigt

Fleksibel og dækker alle områder af praksis, forbereder dette kursus dig til at arbejde som en person-centreret erfaringsrådgiver og psykoterapeut.

Du vil deltage i et forskelligartet og professionelt samfund, der har en person-centreret oplevelsesmæssig tilgang i hjertet. Som team har vi en unik blanding af praksis og faglig baggrund og erfaring.

På dette kursus vil du:

lære og udvikle person-centreret erfaringsbehandlingengagere sig kreativt med spørgsmål i det moderne samfundvælge mellem to specialiserede Pathways :rådgivning til voksne over hele levetidenrådgivning til børn og ungevære en del af et levende rådgivning og psykoterapi samfundhar mulighed for at deltage i vores forskningsklinikstudere i et verdensklasse universitet inden for et prisvindende bæredygtigt miljø... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus er eksplicit historisk i rækkevidde og har et særligt fokus på disse ting i levende hukommelse, hvilket afspejler den store stigning i interesse i nutidig hi ... [+]

Oversigt

Afspejler øget interesse for nutidig historie efter slutningen af ​​den kolde krig, og dette kursus er eksplicit historisk, med særlig fokus på begivenheder inden for levende hukommelse.

Det omhandler stridende tilgange til de seneste begivenheder, som har formet dit eget liv og livet for dem omkring dig.

Nottingham har et af de største akademikere med fokus på nutidig historie i Storbritannien. Medarbejdere i politiskolen og internationale relationer er aktivt engageret i denne forskning og bliver tilsluttet af eksperter i School of American and Canadian Studies, Department of History og Teologi og Religionsstudier.

Områder af særlig interesse omfatter:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Udbyder bredbaseret træning i samfundsvidenskabelig forskning, vil dette kursus udstyre dig med færdigheder til at styre en vellykket forsknings karriere og bidrage til e ... [+]

Oversigt

Udbyder bredbaseret træning i samfundsvidenskabelig forskning, vil dette kursus udstyre dig med færdigheder til at styre en vellykket forsknings karriere og bidrage til et bredere samfund på en række måder.

Du vil udvikle følgende færdigheder og evnen til at anvende dem på praktiske forskningsmæssige sammenhænge:

Forståelse af principperne for forskningsdesign og strategi, herunder forståelse for, hvordan man formulerer forskningsspørgsmål til empirisk undersøgelseVurdering af alternative tilgange til forskningForståelse af en lang række forskningsmetoder (herunder kvantitative, kvalitative og blandede metoder) og anvendelse af passende software til deres anvendelseAvanceret forskning færdigheder og teknikker relevante for dit fagområdeForskningsstyringsteknikker, herunder databehandling, og udførelse og formidling af forskning på en måde, som er i overensstemmelse med både faglig praksis og de normale principper for forskningsetikForståelse af betydningen af ​​alternative epistemologiske holdninger, der giver konteksten til teorikonstruktion, forskningsdesign og udvælgelse af passende analytiske teknikkerSolid jordforbindelse i det grundlæggende sandsynlighedsgrundlag og en kritisk forståelse af den videnskabelige metode og karakteren af ​​refleksivitetAnvendelse af god etisk praksis i hele forskningsprocessen... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Kernemoduler giver et omfattende grundlag for fremskridt til avanceret træning i forskningsmetoder. Du vil være i stand til at gennemføre avanceret fagspecifik træning in ... [+]

Oversigt

Udbyder bredbaseret træning i samfundsvidenskabelig forskning, vil dette kursus udstyre dig med færdigheder til at styre en vellykket forsknings karriere og bidrage til et bredere samfund på en række måder.

Det er en del af Midlands Graduate School ESRC Doctoral Training Partnership, som anerkender vigtigheden af ​​at bringe banebrydende ekspertviden til hjertet af ph.d.-uddannelse.

Kernemoduler giver et omfattende grundlag for fremskridt til avanceret træning i forskningsmetoder. Du vil være i stand til at gennemføre avanceret fagspecifik træning inden for vores ekspertiseområder, der giver en bred vifte af muligheder for at uddybe og udvide dine evner.

... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Udbyder bredbaseret træning i samfundsvidenskabelig forskning, vil dette kursus udstyre dig med færdighederne til at styre en vellykket forsknings karriere og bidrage til ... [+]

Oversigt

Udbyder bredbaseret træning i samfundsvidenskabelig forskning, vil dette kursus udstyre dig med færdighederne til at styre en vellykket forsknings karriere og bidrage til samfundet på en række måder.

Du vil udvikle følgende færdigheder og evnen til at anvende dem på praktiske forskningsmæssige sammenhænge:

Forståelse af principperne for forskningsdesign og strategi, herunder forståelse for, hvordan man formulerer forskningsspørgsmål til empirisk undersøgelseVurdering af alternative tilgange til forskningForståelse af en lang række forskningsmetoder (herunder kvantitative, kvalitative og blandede metoder) og anvendelse af passende software til deres anvendelseAvanceret forskning færdigheder og teknikker relevante for dit fagområdeForskningsstyringsteknikker, herunder databehandling, og udførelse og formidling af forskning på en måde, som er i overensstemmelse med både faglig praksis og de normale principper for forskningsetikForståelse af betydningen af ​​alternative epistemologiske holdninger, der giver konteksten til teorikonstruktion, forskningsdesign og udvælgelse af passende analytiske teknikkerSolid jordforbindelse i det grundlæggende sandsynlighedsgrundlag og en kritisk forståelse af den videnskabelige metode og karakteren af ​​refleksivitetAnvendelse af god etisk praksis i hele forskningsprocessen... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Med betydelige bidrag fra erfarne socialarbejdere og servicebrugere kombinerer dette kursus universitets- og praksisbaseret læring og reguleres af Sundheds- og Erhvervsrå ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig et grundigt forberedelse til en givende og udfordrende karriere som socialarbejder.

Socialarbejdernes rolle er en privilegiumsposition, der gør det muligt for dig at samarbejde med mennesker, der har brug for din hjælp, og at give dem mulighed for at omdanne deres liv. Det kræver derfor socialt arbejde uddannelse af højeste standard for at sikre, at du er fuldt forberedt til at registrere og praktisere, når du graduerer.

Som medlem af D2N2-undervisningspartnerskabet bidrager vi til etablering af et socialt eksperthøjskolakademi, der giver en holistisk tilgang, som ikke kun giver dig en væsentlig bredbaseret, praktisk færdighed, men udvikler også din dybere akademiske læring, som vil danne grundlaget for din praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus giver et omfattende fokus på nutidige debatter inden for special og inklusiv uddannelse, herunder lokale, nationale og internationale politikker og tilgange. ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver et omfattende fokus på nutidige debatter inden for special og inklusiv uddannelse, herunder lokale, nationale og internationale politikker og tilgange.

Dette tilbydes også som et online kursus .

Vi overvejer de specifikke behov hos børn med indlæringsvanskeligheder og handicap, kommunikationssvigt, læsefærdigheder / dysleksi, autisme og SEBD / ADHD for at illustrere udfordringerne i faglig praksis.

Kritisk udforskning af nuværende teori og forskning informerer om pædagogiske tilgange samt udvikling af effektive systemer og strukturer til arbejde med forældre / plejere og forskellige organer.

Dette kursus er egnet, hvis du er interesseret i at udvikle din viden og forståelse af børn og unge med særlige uddannelsesmæssige behov, arbejde som lærer eller tilknyttet faglig i almindelig uddannelse eller specialiserede indstillinger, der ønsker at udvide dine færdigheder og praksis, en erfaren professionel eller ny til at arbejde med børn med yderligere behov. Det giver professionel udvikling og fleksibilitet af høj kvalitet for dig at udforske områder og specialiteter, der interesserer dig.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

At give mulighed for at forstå karakteren af ​​psykologisk traume, giver dette kursus et rigt og varieret fundament for arbejde inden for traume for en bred vifte af fagl ... [+]

Oversigt

At give mulighed for at forstå karakteren af ​​psykologisk traume, giver dette kursus et rigt og varieret fundament for arbejde inden for traume for en bred vifte af faglige discipliner.

Psykologisk traume påvirker næsten alle på et eller andet tidspunkt i deres liv, det være sig ved tab, ulykke eller sygdom. Professionelle fra en bred vifte af baggrunde arbejder med traumatiserede mennesker.

Dette kursus er ideelt, hvis du søger eller arbejder i rådgivning, psykoterapi, psykologi, socialt arbejde, politi / forsøg / fængselsvæsen, uddannelse, ngo'er eller som nødtjenestepersonale.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Udformet til at afspejle individers og organisationers behov, vil dette kursus uddybe og forbedre din evne til at reflektere kritisk på den måde, du arbejder på. ... [+]

Oversigt

Udformet til at afspejle individers og organisationers behov, vil dette kursus uddybe og forbedre din evne til at reflektere kritisk på den måde, du arbejder på.

Dette tilbydes også som et online kursus.

Undervisning på dette kursus understøttes af systematisk praktiserende undersøgelse, og du vil blive opfordret til at identificere spørgsmål, der er vigtige for din faglige praksis.

Selv om hvert modul har sit eget fokus, er alle interesserede i at undersøge nutidige uddannelsesmæssige spørgsmål i lyset af historiske, politiske og sociale sammenhænge, ​​passende litteratur og fælles erfaringer med kursusmedlemmer.

Undersøgelsen er fleksibel for at imødekomme individers og organisationers behov og omfatter:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

University of Nottingham School of Education har et fremragende internationalt ry for kvaliteten af ​​sin undervisning og forskning inden for pædagogisk ledelse og ledels ... [+]

Oversigt

Dette kursus er ideelt, hvis du søger at udvikle en bedre forståelse af, hvordan pædagogisk lederskab påvirker erfaringerne fra medarbejdere og studerende. Vi tilbyder også MA Educational Leadership and Management (Fjernundervisning).

Det er designet til dem, der har erfaring med at arbejde i skoler, gymnasier, universiteter og andre uddannelsesudbydere, såvel som dem med en akademisk interesse i at studere uddannelsesmæssig ledelse og ledelse.

På baggrund af britisk og international forskning, hvoraf mange er blevet udført af dem, der underviser på kurset, søger det at:

forbedre forståelsen af ​​lederpraksis både nationalt og internationalt i sociale, kulturelle, politiske og politiske sammenhængestyrke kendskab til ledelse og forandringsledelseudnytte eksisterende og fremvoksende internationalt forskningsinformeret kendskab til uddannelsesmæssigt lederskabengagere sig i kritisk diskussion af en række praksis i ledelse og ledelse af andre voksne i organisationeraktivere en dybere forståelse af din organisation og det miljø, du opererer iFremme udviklingen af ​​dig, dine kolleger og din organisation... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus vil udvikle din kritiske forståelse af den seneste udvikling i TESOL teori og praksis og stimulere dig til at afspejle din egen undervisning. ... [+]

Oversigt

Designet til at udvikle din kritiske forståelse af den seneste udvikling i TESOL teori og praksis, vil dette kursus motivere dig til at reflektere over din egen undervisning. Dette tilbydes også som en webbaseret fjernundervisning MA.

Dette kursus er velegnet, hvis du i øjeblikket søger engelsk i højttalere af andre sprog, gerne vil bygge videre på din eksisterende viden og erfaring og søge at forbedre dine karrieremuligheder eller er interesseret i at forske i din egen undervisningspraksis / kontekst.

Det vil forberede dig til selvstændig forskning i undervisning og læring og giver en Pathway til doktorgradsstudiet. Du vil møde ekspertvejleder inden for engelsk sprogundervisning, en stor filial af anvendt lingvistik, der har mange års erfaring med at undervise på dette niveau, og som er forpligtet til at levere den bedste kvalitetsstudieoplevelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus er meget relevant, hvis du i øjeblikket søger at lære kinesere at tale om andre sprog. ... [+]

Oversigt

Dette kursus er egnet, hvis du søger at tage en tur i at udvikle en karriere i det hurtigt voksende område af kinesisk sprogundervisning i Storbritannien eller hele verden.

Det er også for nuværende kinesiske sproglærere, der gerne vil bygge videre på viden og erfaring, og for lærere af andre emner, der har til hensigt at flytte ind på dette felt, samt de interesserede i kursusdesign, ledelse eller læreruddannelse både i Storbritannien og internationalt.

Vores undervisning er informeret af ledende forskning, og vi tilbyder valgfrie moduler, der afspejler det nyeste inden for anvendt lingvistik og sproglæreruddannelse. Du vil lære i et moderne, højteknologisk læringsmiljø inden for et forskelligartet og levende læringssamfund af sekundær og fremmedsprogsundervisning, primær, sekundær og videregående uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus udforsker de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på industriteknik. ... [+]

Oversigt

Dette kursus udforsker de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på industriteknik.

Nogle af vores nært beslægtede driftsledelseskurser vil passe dig, hvis du har kvalitative og kvantitative færdigheder og ønsker at forfølge en karriere i driftsledelse:

Industrial Engineering og Operation Management MScInformationssystemer og Operation Management MScLogistik og Supply Chain Management MScSupply Chain og Operations Management MSc

De undersøger de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor. De ser på de metoder, modeller og teknikker, der bruges til at løse organisatoriske vanskeligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Akkrediteret af Chartered Banker Institute som et Center of Excellence, giver dette kursus dig den nyeste viden om bank, finansielle markeder og risiko i den finansielle ... [+]

Oversigt

Akkrediteret af Chartered Banker Institute, har dette kursus til formål at give dig den nyeste viden om bank, finansielle markeder og risiko i finanssektoren.

Business Schools forskning er blevet tildelt Center of Excellence status af Chartered Banker Institute (CBI) og på dette kursus vil du blive tilsluttet af førende industri eksperter, der vil dele deres erfaringer fra den finansielle verden.

Dette kursus er ideelt for dem, der ønsker at forfølge en karriere i finansmarkedsafdelingen for en international bank, før de går i en ledende stilling på højt plan.

Det vil sætte dig i stand til at udvikle færdigheder i analysen af ​​finansielle institutioner og instrumenter, markeder, forbrugernes krav og konkurrence og give dig en konceptuel og teoretisk grundforbindelse i nuværende begreber og teknikker inden for bank, politik, økonomi og risikostyring og tilhørende områder.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Behavioral økonomi er et hurtigt voksende felt, der undersøger de menneskelige og sociale faktorer, der påvirker beslutninger truffet af forbrugere, låntagere og investor ... [+]

Oversigt

Behavioral økonomi er et hurtigt voksende felt, der undersøger de menneskelige og sociale faktorer, der påvirker beslutninger truffet af forbrugere, låntagere og investorer.

Vores forskningsorienterede tilgang til undervisning garanterer en udfordrende oplevelse, der giver de færdigheder, du skal udvikle som professionel økonom eller akademisk forsker.

I slutningen af ​​dette kursus vil du kunne læse og forstå aktuelle og klassiske forskningspapirer inden for adfærdsmæssig økonomi, og du vil have modtaget en-til-en vejledning, så du kan gennemføre dit første adfærdsmæssige forskningsprojekt eller eksperiment.

Indholdet af dette kursus er informeret af den førende forskning fra Center for Decision Research and Experimental Economics (CeDEx) . Du vil lære om eksperimentelle metoder, som vores forskere bruger og bruge vores computerlaboratorium til at udføre økonomiske eksperimenter. Du vil også blive inviteret til at deltage i workshops og seminarer, der drives af centret, som omfatter højttalere fra hele verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ønsker du at lære at omdanne data til forretningsindsigt ved en state-of-the-art undervisningsanlæg ledet af internationale eksperter? Er du interesseret i at opdage avan ... [+]

Oversigt

Ønsker du at lære, hvordan du omdanner datoen til forretningsindsigelser på en topmoderne undervisningsanlæg ledet af internationale eksperter? Er du interesseret i at finde avancerede analyser ved hjælp af rigtige datasæt, der udvikler både din karriere og rådgivning

Dette kursus er udviklet af Neo-demografiske Laboratorium for Analytics i Business (N-LAB), en state-of-the-art undervisning, datavisualisering og forskningsfacilitet inden for Business School. Den tilbydes i samarbejde med multinationale virksomheder for at give den nøjagtige skillset, de søger.

Udover at lære at udnytte store datafunktioner, datavidenskabsteknikker og administrere analyseprojekter, vil du drage fordel af vigtige engagementer i branchen.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

På dette kursus er ledelsen skabt som et levende og vigtigt område af erhvervskompetencer i moderne organisationer. ... [+]

Oversigt

På dette kursus er ledelsen skabt som et levende og vigtigt område af erhvervskompetencer i moderne organisationer.

Vores undervisning er praktisk taget fokuseret og baseret på de seneste ideer og principper i ledelsesvidenskab. Vi arbejder med fremtrædende organisationer og industri for at sikre, at undervisningen fortsat er relevant for arbejdsgivere.

Kurset er fleksibelt og giver dig mulighed for at skræddersy det til dine behov og karriere interesser, udvikle enhver relevant erfaring, som du allerede har i forretning og ledelse. Det giver en teoretisk grundlaget dækning af nøglebegreberne og den praktiske udvikling på tværs af en lang række forretnings- og ledelsesdiscipliner. Det søger at udvikle dine forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder, som efterspørges af arbejdsgivere.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Hvis du er interesseret i at arbejde iværksætter, hvad enten det er i en stor multinationale, din egen virksomhed eller som forretningskonsulent eller analytiker, er dett ... [+]

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde iværksætter, hvad enten det er i en stor multinationale, din egen virksomhed eller som forretningskonsulent eller analytiker, er dette kursus designet til dig.

Du vil tage vores opfindsomhedsmodul, hvor du vil overveje, hvordan du løser problemer ved at tænke anderledes, samt tage moduler i ledende iværksættervækst, lancere nye ventures og iværksætterkreativitet.

Din nye viden bliver derefter implementeret gennem et live-konsulentprojekt med en hurtigt voksende lokal forretning, hvor du vil udvikle en rapport for at vise, hvordan virksomheden kan udnytte nye markedsmuligheder, hvilket er en af ​​de ting, vores elever mest gerne synes om Rute.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Det vil give dig et solidt fundament i moderne økonomi og investering og forberede dig til en karriere inden for investment banking, økonomistyring eller yderligere postg ... [+]

Oversigt

Det vil give dig et solidt fundament i moderne økonomi og investering og forberede dig til en karriere inden for investment banking, økonomistyring eller yderligere postgraduate studie i et beslægtet emne.

Kurset har et tydeligt kvantitativt fokus og indeholder både teoretiske begreber såvel som deres anvendelser. Du vil drage fordel af realtidsadgang til vores Bloomberg-terminaler, og du vil lære at udnytte data til at analysere finansielle instrumenter og hjælpe med at træffe effektive beslutninger.

Du vil studere en række moduler på tværs af to semestre samt en sommerseddel. Den lærte komponent består af fem kernemoduler plus to muligheder fra en lang række moduler. Dette omfatter emner inden for corporate finance, kapitalmarkeder og finansiel sikkerhedsvurdering samt en grundig grundforbindelse i forskningsmetoder til finansiering og en chance for at studere adfærdsmæssig finansiering.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Hvis du anerkender vigtigheden af ​​at erhverve viden i rekruttering, motivation, tilbageholdelse og udvikling af mennesker, så er dette CIPD godkendte kursus designet ti ... [+]

Oversigt

Hvis du anerkender vigtigheden af ​​at erhverve viden i rekruttering, motivation, tilbageholdelse og udvikling af mennesker, så er dette CIPD godkendte kursus designet til dig.

Det vil gavne dig, hvis du ønsker at erhverve færdigheder til at forfølge en karriere på højt plan, der involverer at administrere ansættelsesforhold i private, offentlige eller ikke-for-profit sektorer, samt at få det bedste ud af folk, du beskæftiger i din egen virksomhed .

Du vil skærpe din forståelse af vigtigheden af ​​at have den rigtige blanding af mennesker med de relevante sæt af kompetencer og kompetencer, lederskabets betydning og rolle, forandringsledelse, udvikling og fastholdelse af talent, udfordringerne ved at styre folk i multikulturelle og globale sammenhænge og strategisk human resource management.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus gennemgår de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på informationssysteme ... [+]

Oversigt

Dette kursus gennemgår de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på informationssystemer.

Nogle af vores nært beslægtede driftsledelseskurser vil passe dig, hvis du har kvalitative og kvantitative færdigheder og ønsker at forfølge en karriere i driftsledelse:

Industrial Engineering og Operation Management MScInformationssystemer og Operation Management MScLogistik og Supply Chain Management MScSupply Chain og Operations Management MSc

De undersøger de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor. De ser på de metoder, modeller og teknikker, der bruges til at løse organisatoriske vanskeligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Designet til kandidater, der ønsker at gøre overgangen til erhvervslivet, fokuserer dette kursus på alle aspekter af international forretning. ... [+]

Oversigt

Designet til kandidater, der ønsker at gøre overgangen til erhvervslivet, fokuserer dette kursus på alle aspekter af international forretning.

Du vil studere fag i ledende økonomi; styring af mennesker og virksomheder finansiel strategi og kreativ problemløsning og vil analysere det skiftende internationale erhvervsmiljø i real dybde.

Du vil kunne skræddersy dit kursus med en række moduler, så du kan fokusere på dine karrieremuligheder. Derudover får du en grundig grundforbindelse i forskningsmetoder og vil gennemføre en afhandling, der giver dig mulighed for at udnytte den viden og forståelse du har opnået og bruge dette som springbræt til din karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus vil udvikle din forståelse af turisme organisationer, deres ledelse og markedsføring, og det skiftende internationale eksterne miljø, hvor de opererer. ... [+]

Oversigt

Dette kursus vil udvikle din forståelse af turisme organisationer, deres ledelse og markedsføring, og det skiftende internationale eksterne miljø, hvor de opererer.

Du vil studere fundamentale aspekter af international business management og marketing kombineret med centrale moduler om centrale spørgsmål i turismens struktur og organisation og det internationale erhvervsmiljø. Du vil også kunne skræddersy dine studier ved at vælge fra en række marketing- eller business management moduler i andet semester.

Vores undervisning er praktisk taget fokuseret og baseret på de seneste ideer og spørgsmål i international turisme. Vi arbejder med fremtrædende organisationer og industri for at sikre, at undervisningen fortsat er relevant for arbejdsgiverne, og så udvikler du evnen til at anvende viden og forståelse for komplekse internationale turisme spørgsmål, både systematisk og kreativt, for at forbedre forretnings- og ledelsespraksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus gennemgår de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på logistik- og forsyn ... [+]

Oversigt

Dette kursus gennemgår de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på logistik- og forsyningskæder.

Nogle af vores nært beslægtede driftsledelseskurser vil passe dig, hvis du har kvalitative og kvantitative færdigheder og ønsker at forfølge en karriere i driftsledelse:

Industrial Engineering og Operation Management MScInformationssystemer og Operation Management MScLogistik og Supply Chain Management MScSupply Chain og Operations Management MSc

De undersøger de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor. De ser på de metoder, modeller og teknikker, der bruges til at løse organisatoriske vanskeligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus hjælper med at forme dine ledelses- og ledelsesevner ved at omfatte innovation og forandring, hvilket giver dig mulighed for at tænke kreativt og sætte din n ... [+]

Oversigt

Dette kursus hjælper med at forme dine ledelses- og ledelsesevner ved at omfatte innovation og forandring, hvilket giver dig mulighed for at tænke kreativt og sætte din nyopkøbte viden i praksis.

Det vil hjælpe dig med at følge en karriere i ledelse til ledelsesniveau på en række områder. Du vil blive opfordret til at arbejde i grupper og vil blive undervist af personale og besøger højttalere, som er ledere på deres områder. Kurset vil udfordre og inspirere dig til at tænke anderledes om ledelsens vigtigste discipliner.

Det omfatter kerne moduler inden for ledelse, erhvervsøkonomi, regnskab, ledelse og kreativ problemløsning og giver dig mulighed for at skræddersy kurset til dine behov med et udvalg af valgfrie moduler. Undervisningen omfatter forelæsninger, casestudier, seminarer og individuelle og gruppeprojektarbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus vil udvikle din forståelse af centrale områder inden for forbrugeradfærd og forbrug, marketing management, strategi, analytics og kritisk marketing. ... [+]

Oversigt

Dette kursus vil udvikle din forståelse af centrale områder inden for forbrugeradfærd og forbrug, marketing management, strategi, analytics og kritisk marketing.

Du vil være i stand til at skræddersy dine studier ved at vælge fra en bred vifte af marketing moduler og vil gennemføre et dedikeret modul i forskningsmetoder til markedsføring.

Dette kursus er akkrediteret af Chartered Institute of Marketing (CIM), som er den førende professionelle organisation for marketingfolk verden over. Vi tilbyder eleverne mulighed for at fuldføre CIM Diploma i Professional Marketing sammen med deres MSc studier uden ekstra omkostninger. Det betyder, at du vil blive uddannet med to internationalt anerkendte faglige kvalifikationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus er designet til at udvikle miljøledere, der er rustet til at drive og lede ændringer i organisationer for at imødegå de dybtgående miljømæssige udfordringer ... [+]

Oversigt

Dette kursus er designet til at udvikle miljøledere, der er rustet til at drive og lede ændringer i organisationer for at imødegå de dybtgående miljømæssige udfordringer i vores tid.

Der er en stigende anerkendelse af, at håndtering af miljømæssige og bæredygtighedsudfordringer kræver en unik kombination af grundlæggende viden, praktiske problemløsningskompetencer og interpersonelle kompetencer. Alle disse væsentlige elementer er integreret med dette program, og det er denne karakteristiske holistiske tilgang, der vil give dig den færdighed, der er kritisk for succes på dette område.

Dette program er en af ​​de første i sin art i Storbritannien, og dets unikke funktioner omfatter:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette specialkursus giver dig den nyeste forskning og tænkning i forbindelse med regnskab og finansiering. Du vil have studeret en erhvervsrelateret emne som en bachelor, ... [+]

Oversigt

Dette specialkursus er designet til at fremme din eksisterende viden om regnskab og finansiering ved at bygge på teori og anvendelse af regnskabsprincipper.

Det passer dig, hvis du har studeret et erhvervsrelateret emne som en bachelor og ønsker at fokusere på økonomisk regnskab som en særskilt karrierevej.

Engagerende med aktuelle debatter på området, vil du have mulighed for at berige og udvide din forståelse og forståelse af vigtige emner inden for regnskab og finansiering.

Du vil tage fem kernemoduler på tværs af to semestre og en sommerafhandling. Valgfrie moduler giver dig mulighed for at skræddersy din grad for at passe dine interesser og karriere aspirationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

På dette kursus vil vi hjælpe dig med at udvikle forståelse og viden inden for risikoanalyse, risiko og samfund, virksomhedsrisiko, kvantitativ risikostyring og strategis ... [+]

Oversigt

På dette kursus vil vi hjælpe dig med at udvikle forståelse og viden inden for risikoanalyse, risiko og samfund, virksomhedsrisiko, kvantitativ risikostyring og strategisk brug af forsikring i risikostyring.

Du vil gennemføre forskningsmetoder og en afhandling skræddersyet til risikostyring. Dette kursus giver dig alt hvad du behøver for at etablere din karrierevej til en Chief Risk Officer position inden for sundhedspleje, luftfart, lov, teknik, olie og gas, sundhed og sikkerhed og forsikring.

Det anerkendes af Chartered Insurance Institute, verdens førende faglige organ for forsikring og finansielle tjenesteydelser. Derudover bliver kandidater automatisk tilknyttet medlemmer af instituttet for risikostyring.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus gennemgår de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor med fokus på forsyningskæder og ... [+]

Oversigt

Nogle af vores nært beslægtede driftsledelseskurser vil passe dig, hvis du har kvalitative og kvantitative færdigheder og ønsker at forfølge en karriere i driftsledelse:

Industrial Engineering og Operation Management MScInformationssystemer og Operation Management MScLogistik og Supply Chain Management MScSupply Chain og Operations Management MSc

De undersøger de beslutninger, der er truffet for at løse ledelsesproblemer i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor. De ser på de metoder, modeller og teknikker, der bruges til at løse organisatoriske vanskeligheder.

Integrering af ledelsesteknikker og de teknologier, de styrer, vil de udstyre dig med analytiske færdigheder for at forstå kompleksiteten af ​​de operationelle ledelsesudfordringer i erhvervslivet samt fremme din kreative tænkning for at skabe potentielle løsninger.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus giver de tekniske værktøjer, der kræves for at forstå og udvikle mikroøkonomiske og makroøkonomiske modeller, samtidig med at man bygger en omfattende viden ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver de tekniske værktøjer, der kræves for at forstå og udvikle mikroøkonomiske og makroøkonomiske modeller, samtidig med at man bygger en omfattende viden om økonometriske teknikker.

Det udsætter dig for moderne økonomisk tænkning og maksimerer rækken af ​​specialøkonomiske emner, der er tilgængelige for studier.

I slutningen af ​​kurset vil du kunne læse og forstå aktuelle og klassiske forskningsartikler inden for økonomi. Din teoretiske viden understøttes af praktisk træning i brug, præsentation og fortolkning af økonomiske data, som omfatter at udforske forskellige avancerede økonometriske softwarepakker.

Udvalget af valgfrie moduler, der tilbydes, giver dig mulighed for at skræddersy dine studier, så de passer til dine interesser, mens vores forskningsorienterede tilgang til undervisning garanterer en spændende og udfordrende oplevelse, der giver de færdigheder, du skal udvikle som professionel økonom eller akademisk forsker.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus undervises af økonomer med stor erfaring med at arbejde med centralbanker, tilsynsmyndigheder og andre finansielle institutioner. ... [+]

Oversigt

Dette kursus undervises af økonomer med stor erfaring med at arbejde med centralbanker, tilsynsmyndigheder og andre finansielle institutioner.

Den er designet til dem, der har til hensigt at forberede sig på en aktiv karriere i en centralbank eller en regulerende myndighed, der fører tilsyn med finansielle markeder og institutioner, eller som ønsker at få erfaring med disse institutioner, inden de arbejder inden for finanssektoren. Det giver relevant forberedelse til arbejde som økonom, tilsynsførende eller regulator i handels- og investeringsbanker, kreditvurderingsbureauer, pensionsselskaber og forsikringsselskaber såvel som i den offentlige sektor.

I modsætning til en typisk økonomi MSc omfatter dette kursus kernemoduler i forbruger- og fast adfærd og den makroøkonomiske kontekst til politisk beslutningstagning. Det giver en introduktion til monetær og finansiel politikudvikling samt praktisk dataanalysemoduler med applikationer, der er relevante for monetære og finansielle institutioner.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus udforsker aktuelle teorier, samtidig med at du giver forskeruddannelse og de grundlæggende færdigheder og teknikker, der er nødvendige for analytisk arbejde ... [+]

Oversigt

Dette kursus udforsker aktuelle teorier, samtidig med at du giver forskeruddannelse og de grundlæggende færdigheder og teknikker, der er nødvendige for analytisk arbejde på de finansielle markeder.

De sidste to årtier har oplevet en dramatisk ændring i den økonomiske teori på de finansielle markeder. Dette kursus er påvirket af akademikernes arbejde på Center for Finans, Kredit og Makroøkonomi (CFCM) , der fokuserer på problemer som følge af driften af ​​finansielle markeder, husholdningsgæld og corporate finance. Den undersøger også transmissionsmekanismerne i pengepolitikken via kreditkanaler, især når kredit er begrænset.

Baseret på det centrale økonomiske teori modul, giver dette kursus specialiserede moduler om økonomi økonomi og økonomi økonometri. Der er også mulighed for at vælge moduler i beslutningstagningen under Risiko og Usikkerhed, Options og Futures Markets og Behavioral Finance.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus fokuserer på international økonomi, samtidig med at der gives et solidt grundlag for anvendelsen af ​​analytiske og kvantitative metoder til undersøgelse af ... [+]

Oversigt

Dette kursus fokuserer på international økonomi, samtidig med at der gives et solidt grundlag for brugen af ​​analytiske og kvantitative metoder til undersøgelse af økonomiske spørgsmål.

Det er påvirket af arbejdet i Nottingham Center for Forskning om Globalisering og Økonomisk Politik (GEP) , som er en af ​​de førende europæiske forskergrupper, der studerer årsagerne og konsekvenserne af globaliseringen. Dens akademikere har rådgivet finansministeriet, Verdensbanken og Verdenshandelsorganisationen.

Dette kursus er designet til at give forskeruddannelse på det niveau, der kræves for at komme videre til et ph.d.-program. Gennem specialiserede moduler inden for international makroøkonomi og international handelsteori vil du blive undervist i at anvende og udvikle dine analytiske og kvantitative færdigheder udviklet i kernekurserne og at tage yderligere muligheder på områder, der vil styrke disse færdigheder til at undersøge internationale økonomiske spørgsmål.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus udforsker teorier, emner og beviser i økonomi analyse, som anvendt til udviklingslande. ... [+]

Oversigt

Dette kursus udforsker teorier, emner og beviser i økonomi analyse, som anvendt til udviklingslande.

Det er informeret af det banebrydende arbejde af akademikere i forbindelse med Center for Forskning i Økonomisk Udvikling og International Handel (CREDIT) . Centret er et forskningsfokus for medlemmer af School of Economics og kolleger i andre forskningsinstitutioner, og deres principielle interesser er økonomiske spørgsmål vedrørende udviklingslande som Afrika.

I slutningen af ​​dette kursus vil du kunne læse og forstå aktuelle og klassiske forskningsartikler inden for økonomi og udviklingsøkonomi, og du vil have modtaget en-til-en vejledning, så du kan gennemføre dit første adfærdsmæssige forskningsprojekt eller eksperiment.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus giver et solidt fundament i nutidens økonometriske teori, og ekspertisen til at anvende denne teori til analyse af økonomiske data. ... [+]

Oversigt

Dette kursus giver dig et solidt fundament i nutidens økonometriske teori og ekspertisen til at anvende denne teori på analyse af økonomiske data.

Det er designet til at uddanne dig i brugen af ​​analytiske og kvantitative metoder til at undersøge økonomiske problemer og give forskeruddannelse på det niveau, der er nødvendigt for at komme videre til en ph.d.

Vores forskningsorienterede tilgang til undervisning garanterer en spændende og udfordrende oplevelse, der giver de færdigheder, du skal udvikle som professionel økonom eller akademisk forsker.

Programmet er påvirket af akademikernes arbejde på Granger Center for Time Series Econometrics, herunder Nobelprisvinder og Nottingham-alumnus, Sir Clive Granger. Centret blev oprettet i 2006 for at udvikle og distribuere forskning i både teoretisk og anvendt tidsserier økonometrisk analyse, herunder panel data metoder.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kursus udforsker aktuelle teorier, emner og beviser i den økonomiske politik som anvendt til udviklingslande. ... [+]

Oversigt

Det er ideelt, hvis du har en særlig interesse i udvikling og ønsker at anvende en avanceret viden om økonomi til praktiske og politiske spørgsmål.

Det vil introducere dig til en række teknikker til udviklingspolitik analyse og revision politik og praksis i mange af de vigtigste områder af den økonomiske politik i udviklingslandene. Kernemoduler giver et solidt fundament i økonomi, mens specialiserede moduler giver dig mulighed for at løse aktuelle teorier, problemstillinger og beviser i økonomisk politik.

Indholdet af dette kursus er påvirket af Center for Forskning i Økonomisk Udvikling og International Handel (CREDIT) , der giver dig viden og anvendelse af teknikker til økonomisk politikanalyse i udviklingslande.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre