Læs den officielle beskrivelse

Over 6.500 internationale studerende fra mere end 135 lande vælger at studere ved University of Southampton hvert år. Derudover har vi forbindelser med universiteter og partnere rundt om i verden, hvilket gør os til en virkelig international institution.

Her på Humaniora fascineres vi af mennesker og deres aktiviteter og præstationer gennem århundrederne, fra forhistorien til nutiden. Vi er velkendte for banebrydende og internationalt vigtig forskning og uddannelse på tværs af vores omfattende discipliner, hvoraf de fleste er placeret i top ti på tværs af britiske universiteter .

At vide, hvad der gør mennesker ticker, er vigtigere end nogensinde i disse turbulente tider. At studere for en grad i en af ​​vores discipliner giver folk nyt indblik i menneskeheden og beder om den slags intellektuel vitalitet og kreativ energi, der springer af en dyb lidenskab for læring og undervisning.

Vores videregående akademiske medarbejdere yder vores undergraduate og postgraduates med det højeste niveau af undervisning og support, deres ekspertise er altid baseret direkte på deres personlige forskning.

Udover at arbejde inden for deres egne fag arbejder vores akademikere sammen på tværs af fagområderne for at få yderligere viden. Det betyder, at tankevækkende emner som slaveri kan undersøges fra flere perspektiver for at give eleverne et omfattende billede af de komplekse problemer.

Vores innovative forskningscentre samler forskere til at fokusere på brede emner som det 18. århundrede og middelalder- og renæssancens verdener. Vi er også vært for det unikke Parkes-institut for jødiske / ikke-jødiske relationer og Parkes-biblioteket, en af ​​de største samlinger af jødiske arkiver i Europa.

Vores banebrydende forskning informerer vores undervisning, som regelmæssigt anerkendes som den næstbedste i den årlige National Student Survey. Gennem hele humaniora er vores akademiske medarbejdere venlige og tilgængelige. altid villig til at hjælpe og støtte deres elever til at lykkes.

Postgraduate muligheder for dig

I top 1% af universiteterne i verden (QS World University Rankings 2018), med 200 undervisede kurser og mere end 90 forskningskurser, har Southampton de verdenskendte akademikere og faciliteter, der hjælper dig med at blive det bedste inden for dit felt .

At vælge at studere i Southampton betyder at blive en del af et pulserende, postgraduate samfund.

Tag dit sted i spidsen, blandt nogle af de mest talentfulde studerende og akademikere i verden.

Southampton er den største by i den ceremonielle amt i Hampshire på Englands sydkyst.

Vi er beliggende 75 miles fra London; 19 miles fra Portsmouth og 12 miles fra Winchester. Vi er kun få minutter fra New Forest National Park, som er 219 kvadrat miles af smukke park og skov. Meget af det sydvestlige Hampshire er et smukt landskab, der strækker sig ind i det sydøstlige Wiltshire og mod øst for Dorset. Vi er også meget tæt på Stonehenge, en af ​​verdens underværker og det mest kendte forhistoriske monument i Europa.

Southampton har en befolkning på ca. 220.000 og er et af Storbritanniens mest grønne og hyggelige storbyområder. Southampton har sin egen lufthavn og hurtig-jernbaneforbindelser til London og resten af ​​Storbritannien. At være placeret på sydkysten er vi hjemsted for Carnival UK og har regelmæssigt de største krydstogtskibe i verden.

Southampton er også hjemsted for Southampton Football Club, som konkurrerer i Premier League og The Ageas Bowl, hjemmet til Hampshire County Cricket Club.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Southampton

Vi tilbyder et bredt MMUS-program med tre Pathways : musikvidenskab, ydeevne og sammensætning. Alle tre Pathways kan bruges som professionel træning for sig selv eller so ... [+]

Vi tilbyder et bredt MMUS-program med tre Pathways : musikvidenskab, ydeevne og sammensætning. Alle tre Pathways kan bruges som professionel træning for sig selv eller som forberedelse til ph.d.-studie. Studerende i vores MMus-program drage fordel af intensiv en-til-en-undervisning med verdensledende eksperter inden for musikhistorie, kulturstudier af musik, præstationsstudier og analyse; internationalt noterede kunstnere med aktive solo og ensemble karriere; og fremtrædende komponister af samtidskunstmusik, elektronisk musik, mediemusik (herunder film, tv og videospil) og jazz.

Introduktion til dit kursus

Ønsker du at vide, hvor store filmresultater blev sammensat? Er du interesseret i ideerne bag musikalske forestillinger? Udvid din viden om komponenterne og aspekterne af musik med MMus Music (Performance, Composition and Musicology) ved University of Southampton og forbedre dine musikalske talenter. Dette brede MMus-program vil lære dig elementerne i musikalske præstationer såvel som de forskellige musikgenrer. At opnå denne erfaring på tværs af forskellige kategorier vil forberede dig til en vellykket karriere i musikbranchen.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Southampton

Dette program giver en fokuseret rute for nye engelsksprogede fagfolk, der ønsker at udvikle avanceret viden og færdigheder i engelskspråklige læseplaner, pædagogik og be ... [+]

Dette program giver en fokuseret rute for nye engelsksprogede fagfolk, der ønsker at udvikle avanceret viden og færdigheder i engelskspråklige læseplaner, pædagogik og bedømmelse. Du vil studere moderne tilgange til læseplanlægning, vurdering og pædagogik, med muligheder for at følge specialinteresser, som f.eks. Autonomi i autonomi og engelsk som internationalt sprog. Du vil udvikle en dybere forståelse af teorien og praksis i engelsksproglig undervisning og få de færdigheder, der er nødvendige for at udfordre nuværende erhvervspraksis, at forny sig og at udføre en række ledelsesrolle i engelsksproglig undervisning.

Introduktion til din grad

Dette program giver en fokuseret rute for nyuddannede, der ønsker at udvikle deres forståelse af teorien og praksis i engelsksproglig undervisning for at starte deres karriere som engelsksprogede fagfolk og få de færdigheder, der kræves for at udvikle deres professionelle praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

MA i engelsk litterære studier vil give dig mulighed for at forfølge litterære emner og genrer fra et bredt udvalg af forfattere og perioder: fra Shakespeare, Jane Austen ... [+]

MA i engelsk litterære studier vil give dig mulighed for at forfølge litterære emner og genrer fra et bredt udvalg af forfattere og perioder: fra Shakespeare, Jane Austen og 18. århundrede fiktion til viktoriansk printkultur, modernisme og moderniteter, litteratur og lov, Holocaust Literature og postkoloniale verdens litteraturer.

Programmet kan tages over et års fuldtidsarbejde eller to års deltid.

Introduktion til din grad

Programmet vil give dig mulighed for at udføre avanceret forskning og uafhængig kritisk tænkning; at effektivisere brug af arkiver, manuskripter og forskningsbiblioteker og at undersøge, hvordan litteraturen formidler den offentlige forståelse af forskellige områder som klimaforandringer, økonomi, medicin, religion og meget mere. Ikke alene vil du dukke op med en internationalt anerkendt kandidatgrad fra et top Russell Group universitet, du vil også erhverve de kritiske tænkning og skrivefærdigheder, der vil give dig konkurrencemæssige fordele, enten som en fremtidig lærer eller som professionel i karriere som f.eks. skrivning, udsendelse, undervisning og offentlig administration.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

MA English Language Teaching (ELT) er et post-erfaring program, der giver engelsk som fremmedsprog (EFL) lærere fra Storbritannien og i udlandet med mulighed for at refle ... [+]

MA English Language Teaching (ELT) er et post-erfaring program, der giver engelsk som fremmedsprog (EFL) lærere fra Storbritannien og i udlandet med mulighed for at reflektere over deres erhvervserfaring, udvikle en dybere forståelse af teori og praksis af Engelsk sprogundervisning og få de færdigheder og kompetencer, der kræves for lederskab roller i ELT.

Introduktion til dit kursus

Giv folk over hele verden muligheden for at tale og kommunikere flydende på engelsk og begynde at opbygge fundamentet mod en givende og spændende karriere med en masteruddannelse i engelsk sprogundervisning (ELT) ved University of Southampton . Denne MA grad fra University of Southampton kan give dig de værktøjer, der er nødvendige for at undervise engelsk effektivt, gennem aktuelle spørgsmål i sprogundervisningsmetoder til den kritiske vurdering af sprogundervisning.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

I begyndelsen af ​​det 21. århundrede spillede kulturområdet en stadig større rolle i den offentlige politik; politisk, socialt og økonomisk. Kulturindustrien, som filmin ... [+]

I begyndelsen af ​​det 21. århundrede spillede kulturområdet en stadig større rolle i den offentlige politik; politisk, socialt og økonomisk. Kulturindustrien, som filmindustrien, er nu et særligt fokus for denne opmærksomhed på grund af deres potentiale til at broere den opfattede kløft mellem kultur og handel, det vil sige deres evne til samtidig at styrke kulturlivet og skabe rigdom. I denne sammenhæng er der en stærk bevidsthed om betydningen af ​​professionalisme i kulturforvaltningen.

MA Film og Kulturel Management er designet til studerende, der ønsker at kombinere studie af film på postgraduate niveau med kendskab til kulturel ledelse.

Dette kursus giver en ramme, hvorigennem den samtidige kulturelle sektor kan analyseres og forstås; det placerer filmindustrien i den sammenhæng og giver samtidig teoretisk viden om film og dens industrielle dimensioner.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

Filmstudier ved University of Southampton er veletableret og har kørt i 15 år. MA-programmet er en solid og udfordrende grad kursus, en af ​​de mest karakteristiske træk ... [+]

Filmstudier ved University of Southampton er veletableret og har kørt i 15 år. MA-programmet er en solid og udfordrende grad kursus, en af ​​de mest karakteristiske træk ved programmet er dens vægt på tværnationale og globale perspektiver på biograf. Programmet er undervist af forskere af international stående og har en fremragende rekord for forskning og publikation, herunder topping liga tabeller for bedste filmafdeling i Det Forenede Kongerige i The Guardian og til forskning i den nationale forskningsvurdering af 2009 (under europæiske studier).

Introduktion til dit kursus

MA i film studier grad giver mulighed for dig at undersøge udviklingen af ​​biograf, fra klassisk film teori til post-klassiske og aktuelle spørgsmål i film distribution. Dette masteruddannelse kan give værdifuld indsigt i filmindustrien og tage dig på en karrierevej, der kan føre til belønnede erhverv i kunst- og medieindustrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

MA i filosofi giver en grund til avanceret arbejde i filosofi. Det er designet til at imødekomme både for dem, der har interesse i at gøre en MA for egen skyld og for dem ... [+]

MA i filosofi giver en grund til avanceret arbejde i filosofi. Det er designet til at imødekomme både for dem, der har interesse i at gøre en MA for egen skyld og for dem, der agter at fortsætte med at udøve en ph.d. Dette program giver dig mulighed for at erhverve en grundig træning i forskningskompetencer sammen med den detaljerede undersøgelse af filosofiens centrale værker. Du får mulighed for at vælge fra en bred vifte af muligheder, der dækker bestemte områder og bestemte filosoffer. Du kan vælge din egen Pathway eller vedtage en pick-and-mix tilgang til dine studier.

Introduktion til dit kursus

Filosofien ved Southampton er internationalt kendt for sin forskning inden for områder som æstetik, normativitet og filosofiens historie. I 2014 Research Excellence Framework Filosofi i Southampton opnåede den 7. højeste score i Storbritannien for sit udgivne arbejde, så du bliver medlem af et meget højt kaliberhold.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Southampton

Dette program er en Pathways forskningsgrad, med stærk vægt på udvikling af færdigheder og specialiteter i højere arkeologisk praksis, palæoantropologi eller bioarkæologi ... [+]

Dette program er en Pathways forskningsgrad, med stærk vægt på udvikling af færdigheder og specialiteter i højere arkeologisk praksis, palæoantropologi eller bioarkæologi. Du kan vælge at fokusere på et af disse områder, eller du foretrækker måske at erhverve en bred vifte af færdigheder på tværs af disse specialiteter.

Du vil engagere dig i praktiske arkeologiske materialer og situationer, herunder muligheder for at samarbejde med en række interessenter og partnere i den arkæologiske sektor gennem en professionel placering. På den måde opnår du færdigheder til erhvervsarbejde eller efterfølgende ph.d.-forskning. Dit program vil blive indlejret i Southampton Archaeology's særprægede forskningskultur, med ekspertise i verdensklasse, forskelligartet praksis og kontakter med det kommercielle miljø og arvssektoren.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

Arv industrien er en stor og voksende bidragyder til den globale økonomi, med et øget antal dygtige arv ledere. Denne grad tilbyder en skræddersyet studieplan for at udvi ... [+]

Arv industrien er en stor og voksende bidragyder til den globale økonomi, med et øget antal dygtige arv ledere. Denne grad tilbyder en skræddersyet studieplan for at udvikle den videnbase og færdigheder, der kræves af både fagområderne for arkæologi og arkæologi for at muliggøre en effektiv forvaltning af verdens arv. Som studerende på dette program vil du blive styret gennem moduler for at udvikle din forståelse af de økonomiske og juridiske hovedprincipper, inden for hvilke arvforvaltning opererer over hele kloden, fra museumsvisninger til stedpræsentationer og hvordan arv former national identitet. Dette vil blive matchet med uddannelse i teori og praksis med at vurdere, bevare, præsentere og afbøde udviklingen på vores fælles arv. Dine forretningskompetencer udvikles i økonomi, marketing, projekt og risikostyring for at give en bred base, der er velegnet til at arbejde i både den offentlige (offentlige) og den private sektor. Kandidater fra dette program vil være velegnet til at arbejde i en lang række forretnings- og ledelsesroller inden for arv, turisme og byggesektorer.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk