University of St Andrews

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

St Andrews er grundlagt i det femtende århundrede og er Skotlands første universitet og den tredje ældste i engelsktalende verden

Hvorfor St Andrews

St. Andrews er et unikt sted at studere og leve. Beliggende på østkyst af Skotland, kan eleverne overveje golfbaner på vej til klassen eller jogge langs stranden efter middagen. Universitetet har ikke blot et omdømme i verdensklasse, men tilbyder også en bred vifte af sociale aktiviteter, herunder over 140 studentersamfund og 50 sportsforeninger. Historiske bygninger sidder sammen imod de moderne faciliteter, og de mange studentertraditioner gør virkelig ved St Andrews en uforglemmelig oplevelse.

St Andrews uddannelse

En grad fra University of St Andrews er efterspurgt af arbejdsgivere over hele kloden, delvis på grund af det fremragende ry universitetet opretholder. Studerende har adgang til nogle af verdens bedste professorer og foredragsholdere, og vores state-of-the-art faciliteter og supporttjenester er altid tilgængelige for at hjælpe dig med at nå dit fulde akademiske potentiale under dine studier.

Omdømme

Som en 600-årig institution er det ingen overraskelse, at University of St Andrews er kendt over hele kloden som verdensleder inden for uddannelse. Vores konsekvent høje placeringer i både nationale og globale liga tabeller placerer os inden for de top 100 verdensuniversiteter.

Universitetet var det højest placerede skotske universitet i 2019 Complete University Guide og blev bedømt som det femte bedste universitet i Storbritannien. St. Andrews var også det øverste skotske universitet i The Times og Sunday Times University Guide 2018 og blev udnævnt til "UK University of the Year for Student Experience". 2018 Guardian University Guide rangerede University of St Andrews som det tredje bedste universitet i Storbritannien. Ifølge QS University World Rankings 2018 placeres vi 92. Markerer 10 år, at St Andrews har lavet verdens førende 100 universiteter.

The 2018 Times Higher Education World University Rankings rangerede University of St Andrews som det 44. bedste universitet i verden for kunst og humaniora.

Vi står også højt for vores forskning, hvor en særlig høj procentdel af vores forskning i psykologi og engelsk litteratur er bedømt til 4 * ved REF 2014, hvilket betyder, at den er verdensledende hvad angår originalitet, betydning eller strenghed.

Emne placeringer

University of St Andrews også liga tabeller for sin ekspertise inden for specifikke emner. De fleste emner tilbydes af universitetet er ofte rangeret inden for Storbritanniens top 10, med mange højt placeret i 2018 Guardian University Guide.

Arbejdsgiver ry

Vores fantastiske ry over hele verden gør University of St Andrews kandidater højt værdsat af arbejdsgivere. Den komplette University Guide 2019 rangerer os højt for kandidatperspektiver.

Bibliotek

Som studerende på universitetet vil få bygninger i St. Andrews være lige så vigtige for dig som biblioteket. Universitetet besidder et stort antal samlinger og har erfaret personale til at hjælpe dig med at få adgang til og bruge bibliotekets ressourcer til at understøtte dit studie og forskning.

På University of St Andrews kan du studere, hvordan du vil: i bibliotekets cafe, i et enkelt studieområde eller et studielokale - du vælger. Du kan også udskrive, kopiere og scanne i biblioteket og bruge det enorme antal online ressourcer og værktøjer, vi leverer.

Hovedbiblioteket er beliggende i centrum af St. Andrews. Den er åben i over 100 timer om ugen i løbet af semesteret, herunder weekender. Biblioteket tilbyder et stort antal ressourcer, som omfatter:

  • over en million volumener
  • mere end 400.000 e-bøger
  • tusindvis af trykte og elektroniske tidsskrifter
  • akademiske databaser
  • en omfattende samling af dvd'er
  • computere på hvert niveau i biblioteket.

Biblioteket tilbyder også ekspertstøtte fra medlemmer af det akademiske forbindelsesbibliotekarteam, som kan yde hjælp og træning til at finde information i biblioteket og online.

Brug af biblioteket er hurtigt og enkelt. Du vil blive tilbudt en orienteringstur, når du ankommer, og de nemme at bruge selvbetjeningsmaskiner betyder, at det tager kun sekunder at kontrollere dine bøger ind og ud.

It-tjenester

Universitetets it-tjenester tilbyder en bred vifte af tjenester, der sikrer, at du forbinder dig uanset hvor du er på universitetet, og så har du adgang til support, hvis du har brug for det.

It-tjenester fortsætter med at gøre betydelige infrastrukturinvesteringer for at give den bedst mulige brugeroplevelse. Dette omfatter en omfattende levering af wifi, Office 365, en bred vifte af software apps, en pc klinik og en support service, der er åben syv dage om ugen for at sikre, at problemer behandles effektivt og effektivt.

IT adgang

Du kan få adgang til universitetets netværk - og internettet - på følgende måder:

Trådløs adgang er tilgængelig på tværs af mere end 95% af universitetets bygninger, herunder i alle haller.

Computer klasseværelser er fordelt over hele universitetet, og mange af dem er åbne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Der er over 1.000 faste computere i hele universitetet.

112202_112085_library-004.jpg

Studerende erfaring på St. Andrews

St Andrews-studerende er mest tilfredse i landet i forhold til andre almindelige universiteter, med den nationale studieundersøgelse 2018, der navngiver St Andrews-top i Storbritannien for 10. gang i de seneste 12 år.

Livet her er centreret omkring et internationalt anerkendt undervisningssystem, men det er det enorme udvalg af ekstra muligheder, kun St Andrews kan tilbyde, som skaber en unik oplevelse. Fordi St Andrews er et lille universitet, har eleverne mulighed for at interagere med medarbejderne, integrere med hinanden og at føle en følelse af tilhørsforhold. De er aktive i politik, velgørende fundraising, frivilligt arbejde lokalt og i at spille en styringsrolle i, hvordan deres tjenester drives.

Vores studerende forlader St. Andrews med en uddannelse, der går langt ud over deres grad.

Undervisningsevner

Vi har en århundredes tradition for at bringe de klareste sind rundt om i verden for at dele deres ideer. Her som ingen andre steder kan nysgerrige elever mødes med de bedste lærde og lærere fra hele verden og finder afgørende plads for at spekulere på, hvad de læres.

Vores undervisning understøttes af det skotske systems fleksible karakter, som giver dig mulighed for at vælge at studere flere fag i løbet af din uddannelse. Alt dette hjælper med at forklare, hvorfor vi blev tildelt TEF Gold status i 2017, og hvorfor vi blev kronet årets britiske universitet for undervisningskvalitet i The Times og Sunday Times University Guide 2017.

Byen

St. Andrews har hilst velkommen pilgrimme i århundreder, og som følge heraf er gæstfriheden hos lokalbefolkningen instinktiv og indrænet. De mange filmstjerner, berømtheder og politikere, der besøger, siger, at en af St Andrews attraktioner er, at hver besøgende får en lige så velkommen.

Mange er trukket til St. Andrews som 'Home of Golf'. Golf i St. Andrews er den ultimative ambition for mange golfspillere. Det er en drøm, der gælder for mange studerende hvert år, fordi golf på St. Andrews forbliver tro mod sine skotske rødder som et spil for alle.

Men 'Auld Gray Toun' handler ikke kun om golf. St. Andrews blev tildelt Creative Place Award 2012 - Skotlands højeste kunstkunstpris - anerkendt af sit bemærkelsesværdige udvalg af festivaler, kulturelle arrangementer og deltagelse i samfundet. Byen har også tre strande, Skotlands største katedral og en eklektisk blanding af uafhængige butikker, restauranter og gallerier.

Byen er normalt betragtes som hjemsted for omkring 16.000 mennesker, som består af lokalsamfundet, universitetsstuderende og personale og besøgende. Dette giver byen en intim følelse suppleret af nærhed af alle universitetets faciliteter, bygninger og haller af boliger.

Begivenheder

En anden unik fordel ved St. Andrews er den rigdom af begivenheder, som forekommer hvert semester. Fra akademiske samtaler og konferencer til universitetsbegivenheder som valg af universitetsrektor eller de årlige carol-tjenester er der altid noget i gang.

Studentarrangementer er også meget populære. Musikbegivenheder spænder fra den student-run Starfields musikfestival gennem til en række acapella koncerter, orkestre og kor. Fans af teater og kunst vil nyde On the Rocks, Skotlands største student-runde kunstfestival, som finder sted hver forår, samt tæt på universitetets to teatre.

Studerende

Fra din første dag i St. Andrews vil du blive støttet af en række professionelle medarbejdere inden for akademiske skoler, i haller og ved universitetets Student Services team.

Med alle første års bachelorstuderende garanteret et sted i en universitetshal i deres første år, er det ikke overraskende, at vores studerende ofte krediterer deres haller som det sted, de finder deres venskabsgruppen for resten af deres grad. Hvert af vores haller er også hjemsted for et wardennial system af personale og postgraduate studerende, der er tilgængelige om aftener og weekender til studerende, der har brug for rådgivning, support eller bare en person til at sidde sammen med til middag. Studerende, der har brug for ekstra støtte, henvender sig til universitetets Student Services team.

Studenttjenesten holdet, som omfatter uddannede rådgivere, kan yde råd og støtte til en række spørgsmål, herunder handicap, mental sundhed, akademiske spørgsmål, økonomi eller velvære. Universitets Chaplain er også let tilgængelig for at støtte studerende på en række områder.

Du kan bruge universitetets personlige og faglige udviklingstjeneste, CAPOD, som kan hjælpe med studiekompetencer og akademisk støtte gennem dine studier. Internationale studerende har også mulighed for at arbejde sammen med vores engelsksprogundervisningsteam, som kan yde støtte til engelsksprogede både inden starten af din uddannelse eller når du er her.112462_SRB_3260a.jpg

Placeringer

Saint Andrews

Address
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ Saint Andrews, Skotland, Det Forenede Kongerige

Programmer

Ledelseskurser