University of St Andrews

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gør Skotlands første universitet til dit første valg

134039_ScreenShot2020-04-07at7.01.08PM.png

Som en 600 år gammel institution er det ikke overraskende, at University of St Andrews er kendt over hele kloden som verdensledende inden for uddannelse. Vi er Skotlands bedste universitet rangeret efter den komplette universitetsguide 2019 og 2. samlet i Storbritannien (Guardian Good University Guide 2019) .

I seks århundreder er nogle af verdens lyseste og mest lovende studerende kommet til St. Andrews for at studere, og de finder afgørende plads til at stille spørgsmålstegn ved, hvad de læres. Vores kandidater hjælper med at forme verden, fra ambassadører, banebrydende forskere og opfindere, til markedsledende administrerende direktører og eksperter - og endda underskriver den amerikanske uafhængighedserklæring - St. Andrews vil hjælpe dig med at realisere dit potentiale, uanset hvor i verden du går.

Fortæl os, hvad du er interesseret i - Tilmeld dig for at finde ud af mere

Postgraduate erfaring hos St. Andrews

University of St Andrews er blevet kåret til den bedste studerendeoplevelse i Storbritannien konsekvent i 10 af de sidste 13 år af studerende i National Student Survey. Når du kommer til at studere hos os, er du garanteret en unik og uforglemmelig oplevelse, som du ikke finder andre steder.

St. Andrews er et lille universitet, og vores størrelse giver studerende mulighed for at interagere mere med personalet, opbygge tætte og varige forhold til venner og udmærke sig i dine studier. Byen St. Andrews og vores universitet har udviklet sig sammen, hvilket giver os et unikt forhold og perspektiv. Når du slutter dig til os, bliver du medlem af samfundet, og hele St. Andrews bliver din campus. Med vores forelæsningsteatre og klasseværelser placeret rundt i byen får du snart en følelse af tilhørighed og sikkerhed, som det er svært at finde andre steder.

Som postgraduate studerende har du adgang til vores eksklusive postgraduate community og college . Disse arrangerer regelmæssige netværksbegivenheder og -muligheder samt gæsteforelæsninger, workshops og sociale aktiviteter, som hjælper dig med at møde ligesindede jævnaldrende og skabe forbindelser, der vil hjælpe dig gennem din tid med os og videre.

Hvorfor St Andrews

St. Andrews er et unikt sted at studere og bo. Beliggende på østkysten af Skotland, kan de studerende muligvis finde sig selv på tværs af golfbaner på vej til undervisning eller jogging langs stranden efter middagen. Ikke kun har universitetet et omdømme i verdensklasse, men det tilbyder også en bred vifte af sociale aktiviteter, herunder over 150 studerende samfund og 50 sportsklubber. Når du går gennem byen indånder du den skotske historie omgivet af historiske bygninger, vartegn og vores studerendes traditioner. Vores rige historie, avancerede moderne faciliteter og smukke beliggenhed gør studiet i St. Andrews til en uforglemmelig og givende oplevelse.

Karriereudsigter

Vores kandidater er meget efterspurgt af arbejdsgivere over hele kloden på grund af de kvalitetsevner og evner, de lærer. Studerende har adgang til den nyeste viden og teknikker inden for deres felt, avancerede faciliteter og supporttjenester, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at nå dit fulde akademiske potentiale.

Vores programmer er udfordrende, meget anerkendte og vil efterlade dig med en prestigefyldt kvalifikation anerkendt over hele verden. Uanset om du er på udkig efter et omfattende undervist kursus eller en dyb forskningsbaseret grad , vil University of St Andrews hjælpe katapult dig med at nå dine mål

Fortæl os, hvad du er interesseret i - Tilmeld dig for at finde ud af mere

Placeringer

Saint Andrews

Address
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ Saint Andrews, Skotland, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MSc