Læs den officielle beskrivelse

St Andrews er grundlagt i det femtende århundrede og er Skotlands første universitet og den tredje ældste i engelsktalende verden

Hvorfor St Andrews

St. Andrews er et unikt sted at studere og leve. Beliggende på østkyst af Skotland, kan eleverne overveje golfbaner på vej til klassen eller jogge langs stranden efter middagen. Universitetet har ikke blot et omdømme i verdensklasse, men tilbyder også en bred vifte af sociale aktiviteter, herunder over 140 studentersamfund og 50 sportsforeninger. Historiske bygninger sidder sammen imod de moderne faciliteter, og de mange studentertraditioner gør virkelig ved St Andrews en uforglemmelig oplevelse.

St Andrews uddannelse

En grad fra University of St Andrews er efterspurgt af arbejdsgivere over hele kloden, delvis på grund af det fremragende ry universitetet opretholder. Studerende har adgang til nogle af verdens bedste professorer og foredragsholdere, og vores state-of-the-art faciliteter og supporttjenester er altid tilgængelige for at hjælpe dig med at nå dit fulde akademiske potentiale under dine studier.

Omdømme

Som en 600-årig institution er det ingen overraskelse, at University of St Andrews er kendt over hele kloden som verdensleder inden for uddannelse. Vores konsekvent høje placeringer i både nationale og globale liga tabeller placerer os inden for de top 100 verdensuniversiteter.

Universitetet var det højest placerede skotske universitet i 2019 Complete University Guide og blev bedømt som det femte bedste universitet i Storbritannien. St. Andrews var også det øverste skotske universitet i The Times og Sunday Times University Guide 2018 og blev udnævnt til "UK University of the Year for Student Experience". 2018 Guardian University Guide rangerede University of St Andrews som det tredje bedste universitet i Storbritannien. Ifølge QS University World Rankings 2018 placeres vi 92. Markerer 10 år, at St Andrews har lavet verdens førende 100 universiteter.

The 2018 Times Higher Education World University Rankings rangerede University of St Andrews som det 44. bedste universitet i verden for kunst og humaniora.

Vi står også højt for vores forskning, hvor en særlig høj procentdel af vores forskning i psykologi og engelsk litteratur er bedømt til 4 * ved REF 2014, hvilket betyder, at den er verdensledende hvad angår originalitet, betydning eller strenghed.

Emne placeringer

University of St Andrews også liga tabeller for sin ekspertise inden for specifikke emner. De fleste emner tilbydes af universitetet er ofte rangeret inden for Storbritanniens top 10, med mange højt placeret i 2018 Guardian University Guide.

Arbejdsgiver ry

Vores fantastiske ry over hele verden gør University of St Andrews kandidater højt værdsat af arbejdsgivere. Den komplette University Guide 2019 rangerer os højt for kandidatperspektiver.

Bibliotek

Som studerende på universitetet vil få bygninger i St. Andrews være lige så vigtige for dig som biblioteket. Universitetet besidder et stort antal samlinger og har erfaret personale til at hjælpe dig med at få adgang til og bruge bibliotekets ressourcer til at understøtte dit studie og forskning.

På University of St Andrews kan du studere, hvordan du vil: i bibliotekets cafe, i et enkelt studieområde eller et studielokale - du vælger. Du kan også udskrive, kopiere og scanne i biblioteket og bruge det enorme antal online ressourcer og værktøjer, vi leverer.

Hovedbiblioteket er beliggende i centrum af St. Andrews. Den er åben i over 100 timer om ugen i løbet af semesteret, herunder weekender. Biblioteket tilbyder et stort antal ressourcer, som omfatter:

  • over en million volumener
  • mere end 400.000 e-bøger
  • tusindvis af trykte og elektroniske tidsskrifter
  • akademiske databaser
  • en omfattende samling af dvd'er
  • computere på hvert niveau i biblioteket.

Biblioteket tilbyder også ekspertstøtte fra medlemmer af det akademiske forbindelsesbibliotekarteam, som kan yde hjælp og træning til at finde information i biblioteket og online.

Brug af biblioteket er hurtigt og enkelt. Du vil blive tilbudt en orienteringstur, når du ankommer, og de nemme at bruge selvbetjeningsmaskiner betyder, at det tager kun sekunder at kontrollere dine bøger ind og ud.

It-tjenester

Universitetets it-tjenester tilbyder en bred vifte af tjenester, der sikrer, at du forbinder dig uanset hvor du er på universitetet, og så har du adgang til support, hvis du har brug for det.

It-tjenester fortsætter med at gøre betydelige infrastrukturinvesteringer for at give den bedst mulige brugeroplevelse. Dette omfatter en omfattende levering af wifi, Office 365, en bred vifte af software apps, en pc klinik og en support service, der er åben syv dage om ugen for at sikre, at problemer behandles effektivt og effektivt.

IT adgang

Du kan få adgang til universitetets netværk - og internettet - på følgende måder:

Trådløs adgang er tilgængelig på tværs af mere end 95% af universitetets bygninger, herunder i alle haller.

Computer klasseværelser er fordelt over hele universitetet, og mange af dem er åbne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Der er over 1.000 faste computere i hele universitetet.

112202_112085_library-004.jpg

Studerende erfaring på St. Andrews

St Andrews-studerende er mest tilfredse i landet i forhold til andre almindelige universiteter, med den nationale studieundersøgelse 2018, der navngiver St Andrews-top i Storbritannien for 10. gang i de seneste 12 år.

Livet her er centreret omkring et internationalt anerkendt undervisningssystem, men det er det enorme udvalg af ekstra muligheder, kun St Andrews kan tilbyde, som skaber en unik oplevelse. Fordi St Andrews er et lille universitet, har eleverne mulighed for at interagere med medarbejderne, integrere med hinanden og at føle en følelse af tilhørsforhold. De er aktive i politik, velgørende fundraising, frivilligt arbejde lokalt og i at spille en styringsrolle i, hvordan deres tjenester drives.

Vores studerende forlader St. Andrews med en uddannelse, der går langt ud over deres grad.

Undervisningsevner

Vi har en århundredes tradition for at bringe de klareste sind rundt om i verden for at dele deres ideer. Her som ingen andre steder kan nysgerrige elever mødes med de bedste lærde og lærere fra hele verden og finder afgørende plads for at spekulere på, hvad de læres.

Vores undervisning understøttes af det skotske systems fleksible karakter, som giver dig mulighed for at vælge at studere flere fag i løbet af din uddannelse. Alt dette hjælper med at forklare, hvorfor vi blev tildelt TEF Gold status i 2017, og hvorfor vi blev kronet årets britiske universitet for undervisningskvalitet i The Times og Sunday Times University Guide 2017.

Byen

St. Andrews har hilst velkommen pilgrimme i århundreder, og som følge heraf er gæstfriheden hos lokalbefolkningen instinktiv og indrænet. De mange filmstjerner, berømtheder og politikere, der besøger, siger, at en af St Andrews attraktioner er, at hver besøgende får en lige så velkommen.

Mange er trukket til St. Andrews som 'Home of Golf'. Golf i St. Andrews er den ultimative ambition for mange golfspillere. Det er en drøm, der gælder for mange studerende hvert år, fordi golf på St. Andrews forbliver tro mod sine skotske rødder som et spil for alle.

Men 'Auld Gray Toun' handler ikke kun om golf. St. Andrews blev tildelt Creative Place Award 2012 - Skotlands højeste kunstkunstpris - anerkendt af sit bemærkelsesværdige udvalg af festivaler, kulturelle arrangementer og deltagelse i samfundet. Byen har også tre strande, Skotlands største katedral og en eklektisk blanding af uafhængige butikker, restauranter og gallerier.

Byen er normalt betragtes som hjemsted for omkring 16.000 mennesker, som består af lokalsamfundet, universitetsstuderende og personale og besøgende. Dette giver byen en intim følelse suppleret af nærhed af alle universitetets faciliteter, bygninger og haller af boliger.

Begivenheder

En anden unik fordel ved St. Andrews er den rigdom af begivenheder, som forekommer hvert semester. Fra akademiske samtaler og konferencer til universitetsbegivenheder som valg af universitetsrektor eller de årlige carol-tjenester er der altid noget i gang.

Studentarrangementer er også meget populære. Musikbegivenheder spænder fra den student-run Starfields musikfestival gennem til en række acapella koncerter, orkestre og kor. Fans af teater og kunst vil nyde On the Rocks, Skotlands største student-runde kunstfestival, som finder sted hver forår, samt tæt på universitetets to teatre.

Studerende

Fra din første dag i St. Andrews vil du blive støttet af en række professionelle medarbejdere inden for akademiske skoler, i haller og ved universitetets Student Services team.

Med alle første års bachelorstuderende garanteret et sted i en universitetshal i deres første år, er det ikke overraskende, at vores studerende ofte krediterer deres haller som det sted, de finder deres venskabsgruppen for resten af deres grad. Hvert af vores haller er også hjemsted for et wardennial system af personale og postgraduate studerende, der er tilgængelige om aftener og weekender til studerende, der har brug for rådgivning, support eller bare en person til at sidde sammen med til middag. Studerende, der har brug for ekstra støtte, henvender sig til universitetets Student Services team.

Studenttjenesten holdet, som omfatter uddannede rådgivere, kan yde råd og støtte til en række spørgsmål, herunder handicap, mental sundhed, akademiske spørgsmål, økonomi eller velvære. Universitets Chaplain er også let tilgængelig for at støtte studerende på en række områder.

Du kan bruge universitetets personlige og faglige udviklingstjeneste, CAPOD, som kan hjælpe med studiekompetencer og akademisk støtte gennem dine studier. Internationale studerende har også mulighed for at arbejde sammen med vores engelsksprogundervisningsteam, som kan yde støtte til engelsksprogede både inden starten af din uddannelse eller når du er her.112462_SRB_3260a.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of St Andrews

Erasmus Mundus MLitt i kryds i kulturelle fortællinger er et toårigt EU-godkendt, tværfagligt og flersproget program leveret af et konsortium af internationale universite ... [+]

Erasmus Mundus MLitt i kryds i kulturelle fortællinger er et toårigt EU-godkendt, tværfagligt og flersproget program leveret af et konsortium af internationale universiteter. På St. Andrews fokuserer studiet i denne grad på områderne kulturelle identiteter og sammenlignende litteratur.

Erasmus Mundus MLitt i kryds i kulturelle fortællinger er et toårigt uddannet postgraduate-program, der er åbent for både europæiske og ikke-europæiske studerende. Det drives af et internationalt konsortium af følgende universiteter:

Bergamo, ItalienNova Lisboa, PortugalPoznan, PolenPerpignan, FrankrigSantiago de Compostela, SpanienSt. Andrews, ScotlandSheffield, EnglandGuelph, CanadaTres de Febrero, ArgentinaTübingen, TysklandMexico City, Mexico... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Fjernundervisning PG Diploma / MLitt i Bibelen og Moderne Verden er et deltids virtuelt læringsprogram, der forbinder bibelske og teologiske studier med andre discipliner ... [+]

Fjernundervisning PG Diploma / MLitt i Bibelen og Moderne Verden er et deltids virtuelt læringsprogram, der forbinder bibelske og teologiske studier med andre discipliner inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab.

Bibelen og den moderne verden tilbydes også som et fuldtids boligprogram.

PGDip / MLitt i Bibelen og Moderne Verden er et fjernundervisningsprogram på deltid, der tager sigte på både lægfolk, der søger personlig udvikling og præst, der søger en fortsat faglig udvikling.

HøjdepunkterFå en forståelse for, hvordan offentlige spørgsmål og kultur både formes og formes af kristen teologi, bibelsk fortolkning og praksis.Deltag i en international og interdenominational gruppe på 20 til 25 studerende, hvoraf de fleste er lægfolk.En studie studie uge i St. Andrews starter hvert modul med foredrag og seminar diskussioner og giver dig mulighed for at møde dine medstudere og vejledere.Åbner muligheder for fremtidigt ph.d.-arbejde inden for områder som praktisk teologi eller for dem, der søger at uddybe deres kritiske tænkning i karriere (ofte i den frivillige sektor), der har en religiøs dimension.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i analytisk og eksegetisk teologi behandler centrale temaer i kristen tankegang, der omfatter de akademiske idealer og principper for analytisk teologi, mens de eng ... [+]

MLitt i analytisk og eksegetisk teologi behandler centrale temaer i kristen tankegang, der omfatter de akademiske idealer og principper for analytisk teologi, mens de engagerer sig i moderne forskning i både bibelsk eksegese og analytisk filosofi.

MLitt i analytisk og eksegetisk teologi er et etårigt undervist program, der drives af Logos Instituttet i Guddommers Skole. Programmet er rettet mod studerende, der er interesserede i at engagere centrale teologiske emner på et undervist masterniveau og overvejer at udvikle sig til at forfølge doktorgradsforskning.

Dette er et intellektuelt stringent program, der introducerer eleverne til tværfagligt engagement med store teologiske temaer på et avanceret niveau. Kurset trækker på forskning i bibelske studier og analytisk filosofi, samtidig med at de metodologiske forpligtelser og intellektuelle idealer karakteriserer den analytiske teologi.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Bibelen og Moderne Verden er et kursus, der forbinder bibelske og teologiske studier med andre discipliner inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab. ... [+]

MLitt i Bibelen og Moderne Verden er et kursus, der forbinder bibelske og teologiske studier med andre discipliner inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab.

Bibelen og den moderne verden tilbydes også som et fjernundervisningsprogram på deltid.

MLitt i Bibelen og Moderne Verden er et etårigt undervist program, der drives af Guddommens Skole.

HøjdepunkterFå en forståelse for, hvordan offentlige spørgsmål og kultur både formes og formes af kristen teologi, bibelsk fortolkning og praksis.Kombinerer campusbaserede og virtuelle læringsmoduler.Deltag i en international og interdenominational gruppe på 20 til 25 studerende i forbindelse med de kristne traditioner til en lang række offentlige spørgsmål.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i bibelske sprog og litteratur giver studerende med eksisterende kompetence på bibelske sprog mulighed for at øge deres sproglige og eksegetiske evner gennem vedvar ... [+]

MLitt i bibelske sprog og litteratur giver studerende med eksisterende kompetence på bibelske sprog mulighed for at øge deres sproglige og eksegetiske evner gennem vedvarende tæt og kritisk engagement med de bibelske tekster og temaer.

MLitt i bibelske sprog og litteratur er et etårigt undervist program, der drives af Guddommens Skole. Kurset fokuserer på tekstkritiske spørgsmål, og de studerende får færdigheder i grammatik og syntaks af hebraisk og græsk og bliver fortrolig med brugen af kritiske udgaver af tekster og metoder, kilder og normer for bibelsk stipendium.

HøjdepunkterFokuser på læsning af bibelske manuskripter og brugen af apparaterne i de hebraiske bibelers kritiske udgaver, Septuagint og Det Nye Testamente med forberedelse til forskningsgrader.Forøgelse af færdigheder i grammatik og syntaks af både hebraisk og græsk.Få en kritisk og historisk informeret forståelse af bibelske traditioner og deres tekstlige udvikling.Kontekstualisere de forskellige metoder og kilder, der anvendes i bibelsk stipendium til at anvende tekstundersøgelser i bredere bibelsk, historisk og teologisk forskning.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i boghistorie giver en tværfaglig tilgang til studiet af bøgerverdenen fra begyndelsen af den trykte bog i det 15. århundrede til opfindelsen af den mekaniserede pr ... [+]

MLitt i boghistorie giver en tværfaglig tilgang til studiet af bøgerverdenen fra begyndelsen af den trykte bog i det 15. århundrede til opfindelsen af den mekaniserede presse i det 19. århundrede.

MLitt i Boghistorie er et underviset postgraduate program kørt af School of History.

HøjdepunkterStuderende vil erhverve de tekniske færdigheder, der kræves for sjældne bog kuratorhip (undervisning involverer Department of Special Collections).Programmet giver en dyb forståelse af centrale spørgsmål og metoder i boghistorie og fortæller eleverne om opfindelsen, udvikling, spredning og transformation af trykning.Studerende kan foretage færdigheder træning i palaeografi og enten latin eller et moderne fremmedsprog.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Creative Writing udvikler originalt arbejde, samtidig med at man leverer et kritisk og kreativt studie i enten poesi eller prosa. MLitt tilbyder teknisk orientere ... [+]

MLitt i Creative Writing udvikler originalt arbejde, samtidig med at man leverer et kritisk og kreativt studie i enten poesi eller prosa. MLitt tilbyder teknisk orienteret undervisning af nutidige forfattere med vægt på bedste praksis i moderne skrift.

MLitt i Creative Writing er et etårigt undervist program, der drives af skolen for engelsk. Kurset består af to semestre med undervisede komponenter efterfulgt af et individuelt kreativt skriveprojekt, der finder sted i løbet af året, men med særlig fokus i de sidste tre måneder.

HøjdepunkterTilskynder til kritisk tænkning og skrivning - og anerkendelse af medfødte styrker og potentiale - i enten poesi eller prosa og understreger nødvendigheden af bred og velinformeret læsning i udviklingen af en original 'stemme'.Hjælper med at opbygge en bevidsthed om kreative industriens normer og forventninger samt potentialet på forskellige områder, herunder genre og genkorsearbejde.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i epistemologi, sind og sprog giver eleverne mulighed for at undersøge emner, herunder normativitet, intentionalitet, repræsentation, bevidsthed, regler, tanke og g ... [+]

MLitt i epistemologi, sind og sprog giver eleverne mulighed for at undersøge emner, herunder normativitet, intentionalitet, repræsentation, bevidsthed, regler, tanke og grund og rationalitet.

MLitt i epistemologi, sind og sprog er et etårigt uddannet postgraduate program kørt af St. Andrews og Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), undervist af personale fra både University of St Andrews Universitet og University of Stirling. Det fokuserer på emner inden for epistemologi, tankegang og sprogfilosofi. Der findes klasser, der dækker normativitet, intentionality, repræsentation, bevidsthed, regler, tanke og grund og rationalitet.

HøjdepunkterFilosofien ved St. Andrews blev bedst placeret i Skotland og femte i Storbritannien i UK Excellence Framework 2014.St Andrews og Stirling Graduate Program blev rangeret som det tredje bedste filosofiske program i Storbritannien i den seneste filosofiske gourmetrapport.En række moduler er til rådighed med et specifikt fokus på epistemologi, sansfilosofi og sprogfilosofi.Tilsynsførende på både St. Andrews og Stirling er til rådighed for at overvåge MLitt-afhandlingen.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Filmstudier hjælper eleverne med at mastre en række avancerede forskningsevner og erhverve viden relateret til konstruktion og analyse af det bevægende billede, f ... [+]

MLitt i Filmstudier hjælper eleverne med at mastre en række avancerede forskningsevner og erhverve viden relateret til konstruktion og analyse af det bevægende billede, fortid og nutidens realiteter af forskellige nationale og regionale filmtraditioner, dynamikken i den globale filmindustri , og de teoretiske tilgange relateret til film.

MLitt i Filmstudier er et etårigt uddannet program kørt af Institut for Filmstudier. Programmet nærmer sig studiet af film gennem en varieret intellektuel tilgang, der udforsker biograf i en global sammenhæng. Du vil opdage filmskabskulturer uden for canonen og undersøge klassisk film gennem nye kulturelle, teoretiske og historiske perspektiver.

HøjdepunkterFilmstudier modtager regelmæssige besøg fra højt profilerede filmforskere, kritikere og filmindustriens personligheder. I 2015 afholdt den anerkendte filmregissør Joe Russo et værksted åbent for alle elever.Studerende har mulighed for at præsentere deres arbejde på det årlige kandidatkolloquium i maj, hvor en besøgende professor giver dem feedback om deres arbejde.Filmstudier postgraduate samfund blander MLitt og ph.d.-studerende på venlige og samarbejdsvillige måder.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i filosofi giver mulighed for at studere en bred vifte af emner inden for disciplinen for at udvide din forståelse og undersøge forskellige forskningsemner. ... [+]

MLitt i filosofi giver mulighed for at studere en bred vifte af emner inden for disciplinen for at udvide din forståelse og undersøge forskellige forskningsemner.

MLitt i filosofi er et etårigt uddannet postgraduate program, der drives af St Andrews og Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), undervist af personale fra både University of St Andrews Universitet og Stirling Universitet.

HøjdepunkterFilosofien ved St. Andrews blev bedst placeret i Skotland og femte i Storbritannien i UK Excellence Framework 2014.St Andrews og Stirling Graduate Program blev rangeret som det tredje bedste filosofiske program i Storbritannien i den seneste filosofiske gourmetrapport.Tilsynsførende på både St. Andrews og Stirling er til rådighed for at overvåge MLitt-afhandlingen.Studerende kan vælge en af de valgfrie moduler, der tilbydes af afdelingen, så du kan udforske enhver kombination af filosofiske emner.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i filosofiens historie fokuserer på de vestlige filosofiske historiske traditioner, så de studerende kan studere over en række perioder - fra den klassiske periode ... [+]

MLitt i filosofiens historie fokuserer på de vestlige filosofiske historiske traditioner, så de studerende kan studere over en række perioder - fra den klassiske periode til den tidlige analytiske filosofi.

Filosofiens historie MLitt er et etårigt uddannet postgraduate program, der drives af St Andrews og Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), undervist af personale fra både University of St Andrews Universitet og Stirling Universitet.

Det giver mulighed for at studere en række forskellige filosofiske perioder fra den klassiske periode via middelalderfilosofien, den moderne filosofi, herunder skotsk oplysning og kant, til tidlig analytisk filosofi. Hvis du er interesseret i at fokusere på de indbyrdes forbundne spørgsmål, temaer og emner, der spænder over disse perioder, er Philosophy History MLitt et godt valg.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt in History of Photography tilbyder en række innovative moduler, der dækker fra oprindelsen af fotografering til moderne praksis og debatter, herunder modernistisk k ... [+]

MLitt in History of Photography tilbyder en række innovative moduler, der dækker fra oprindelsen af fotografering til moderne praksis og debatter, herunder modernistisk kunstfotografi, dokumentariske tilgange, fotografiske samlinger og teknologiske fremskridt op til den digitale tidsalder.

MLitt i Fotografihistorie giver en unik mulighed for at studere fotograferingens historie som et specialiseret forskningsområde.

HøjdepunkterDenne innovative grad er inspireret af den vigtige rolle, som St Andrews spiller i den tidlige historie af det mest indflydelsesrige visuelle medium i den moderne æra.Studerende introduceres til de teoretiske og metodologiske udfordringer og debatter, som fotografiens flere funktioner og sammenhænge har fremkaldt siden sin opfindelse.Klasser gør fuld brug af de fremragende fotografiske samlinger på Universitetsbiblioteket og tilhørende arkiver, såsom det, der afholdes af National Gallery of Scotland i Edinburgh.Små klassestørrelser prioriterer diskussion med jævnaldrende og interaktion med vejleder.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i franske studier giver eleverne mulighed for at erhverve avanceret viden om sammenhænge, der har formet litteratur og kultur i de fransktalende lande fra middelald ... [+]

MLitt i franske studier giver eleverne mulighed for at erhverve avanceret viden om sammenhænge, der har formet litteratur og kultur i de fransktalende lande fra middelalderen til nutiden.

MLitt i franske studier er et etårigt undervist program, der drives af Institut for Fransk i Skolen for Moderne Sprog. Programmet koncentrerer sig om den forskningsorienterede undersøgelse af større konflikter og kontinuiteter i den fransktalende lands kulturelle, litterære eller intellektuelle historie.

HøjdepunkterStuderende modtager træning i traditionelle og nye forskningsteknikker og har mulighed for at udvide deres sprogporteføljer.Små klassestørrelser på ikke mere end 20 studerende giver et tæt sammenholdende postgraduate samfund og venligt miljø.Undervisningen er rettet mod at opmuntre og styre selvstændig forskning.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Global Social and Political Thought er en etårig tværfaglig masteruddannelse. Den udforsker historien om den sociale og politiske tanker rundt om i verden og dens ... [+]

MLitt i Global Social and Political Thought er en etårig tværfaglig masteruddannelse. Den udforsker historien om den sociale og politiske tanker rundt om i verden og dens indflydelse i nutidige debatter om identitet, kommunikation, styring, økonomi og diplomati.

MLitt Global Social and Political Thought er en tværfaglig grad, der udforsker historien om sociale og politiske ideer fra oldtiden til nutiden. Graden vil udvikle din forståelse af historie, natur og praksis i moderne global politik og give uddannelse i komparativ analyse af historie, filosofi, politisk økonomi og internationale relationer.

HøjdepunkterGradstruktur og indhold hjælper studerende, der i starten kan have begrænset direkte erfaring inden for dette område for at udvikle avanceret viden og forståelse ved hjælp af omhyggeligt designet kerne moduler.Undersøger, hvordan viden skabes, ændres og kommunikeres i en digital æra; hvordan online identiteter og argumenter dannes, bruges og misbruges; og arten af politik i en alder af global online kommunikation.Transnational og komparativ undersøgelse af globale traditioner giver graden en bemærkelsesværdig rigdom og dybde i forhold til traditionelle politiske tankeprogrammer.Udbyder eleverne til videre studier og forskning gennem træning i brug og analyse af trykte, elektroniske og uskrevne kilder; sammenlignende analyse og kulturel evaluering og teknikker som sentiment analyse og emne modellering.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Masters i Human Resource Management (MLitt) giver en omfattende tilgang til forvaltningen af en organisations mest værdifulde og værdsatte aktiver - de mennesker der arbe ... [+]

Masters i Human Resource Management (MLitt) giver en omfattende tilgang til forvaltningen af en organisations mest værdifulde og værdsatte aktiver - de mennesker der arbejder der, som individuelt og kollektivt bidrager til at nå sine mål.

Masters i Human Resource Management er et etårigt uddannet program kørt af School of Management.

HøjdepunkterStuderende er i stand til at yde et effektivt bidrag som human resource specialister under hensyntagen til kompleksiteten inden for human resource management disciplin.Programmet er akkrediteret gennem Chartered Institute of Personnel and Development.Studerende har mulighed for at deltage i Masters Programmet (Masters), der omfatter gæsteforelæsninger fra fremtrædende akademikere og virksomhedsledere, særlige sessioner for at forbedre karrieremulighederne og en række virksomhedsbesøg.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i intellektuel historie er et tværfagligt program, der giver eleverne et bredt kendskab til den nyeste intellektuelt-historiske forskning, der omfatter politik, rel ... [+]

MLitt i intellektuel historie er et tværfagligt program, der giver eleverne et bredt kendskab til den nyeste intellektuelt-historiske forskning, der omfatter politik, religion, filosofi, videnskab, internationale relationer, økonomi og litteratur.

MLitt i intellektuel historie er et tværfagligt underviset postgraduate program kørt af School of History. Kurset udforsker store historiske, historiografiske og metodologiske aspekter af intellektuel historie sammen med et individuelt skræddersyet program med rettet læsning.

HøjdepunkterDette tværfaglige program samler eksperter fra hele universitetet med en fælles interesse i at forske og kontekstualisere nøgleideer på deres fagområder.Studerende lærer at behandle tidligere ideer som historiske fænomener, samt vurdere betydningen af disse ideer som beregnet af deres forfattere, og i sammenhænge ud over dem, som deres forfattere måtte have forudset.Kurset dækker de forskellige former for intellektuel historie, der praktiseres i dag, og forholdet mellem intellektuel historie og filosofi, litteratur og litterære studier, internationale relationer, lov, politik, økonomi og teologi.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Masters i International Business (MLitt) forbereder eleverne til tværkulturelt arbejde, der giver viden og kritisk forståelse af centrale forretnings- og ledelsespraksis, ... [+]

Masters i International Business (MLitt) forbereder eleverne til tværkulturelt arbejde, der giver viden og kritisk forståelse af centrale forretnings- og ledelsespraksis, samtidig med at man overvejer ansvarsområder i organisationer på globalt plan.

Masters i International Business er et etårigt uddannet program kørt af School of Management.

HøjdepunkterProgrammet giver en dybdegående analyse og forståelse for ændringer i det globale forretnings- og organisationsmæssige miljø og introducerer nye tilgange til ledelsens tænkning.Kurset giver eleverne mulighed for at påbegynde en karriere inden for en multinationel eller global organisation med en fast grunding i principperne for strategisk ledelse.Studerende har mulighed for at deltage i Masters Programmet (Masters), der omfatter gæsteforelæsninger fra fremtrædende akademikere og virksomhedsledere, særlige sessioner for at forbedre karrieremulighederne og en række virksomhedsbesøg.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i International Politisk Teori giver eleverne en dynamisk og systematisk forståelse for, hvordan politisk teori kan bæres af international politikk og verdensspørgs ... [+]

MLitt i International Politisk Teori giver eleverne en dynamisk og systematisk forståelse for, hvordan politisk teori kan bæres af international politikk og verdensspørgsmål.

MLitt i International Politisk Teori er et etårigt uddannet postgraduate program, der drives af School of International Relations. Programmet begynder i september og slutter den følgende august.

HøjdepunkterKurset giver et unikt dybt fokus på både den politiske tankes historie og nutidens politiske teori.Dette program er ideelt til videre akademisk arbejde, der fører til en ph.d. i St. Andrews eller andre steder.MLitt i International Politisk Teori forbereder eleverne til en bred vifte af fagområder, herunder lovgivning, politisk forskning og rådgivning, ngo'er, velgørende organisationer, internationale organisationer, offentlig service og forlag.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i International Security Studies introducerer international sikkerhed gennem traditionelle og kritiske tilgange. Studerende vil lære at dyrke deres egen stemme ved ... [+]

MLitt i International Security Studies introducerer international sikkerhed gennem traditionelle og kritiske tilgange. Studerende vil lære at dyrke deres egen stemme ved at engagere sig i forskellige teoretiske tilgange og empiriske casestudier.

MLitt i International Security Studies er et etårigt uddannet postgraduate program kørt af School of International Relations.

HøjdepunkterDette program giver eleverne mulighed for at studere kritiske og traditionelle sikkerhedsmetoder.Det sikrer, at eleverne får fat i de forreste debatter, der finder sted i sikkerhedsstudier.Det opfordrer eleverne til at tænke oprindeligt og skubbe dem til at stille alternative spørgsmål.Det giver studerende mulighed for at anvende et bredt udvalg af teoretiske linser.Det opfordrer eleverne til at fokusere på specifikke empiriske casestudier og globale sikkerhedsspørgsmål.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i iranske studier giver eleverne mulighed for at studere Irans historie, politik og internationale forbindelser i et forskelligartet og intellektuelt stimulerende m ... [+]

MLitt i iranske studier giver eleverne mulighed for at studere Irans historie, politik og internationale forbindelser i et forskelligartet og intellektuelt stimulerende miljø.

MLitt i iranske studier er et etårigt undervist program, der drives af School of History.

HøjdepunkterIntroduktion til hovedtemaer, begreber og tilgange, herunder aspekter af metodologi og historiografi samt spørgsmål om nationalisme, religion og samfund samt en oversigt over Irans sted i regionen og det bredere internationale samfund.Adgang til en unik ekspertise om Iran fra sen antikvitet til den moderne æra sammen med et rige forskningsmiljø fra Institut for Iranske Studier og personale placeret i andre skoler, herunder kunsthistorie, klassikere og moderne sprog.Du drager fordel af universitetsbibliotekets ressourcer, som har omkring 6.000 persiske bøger, en særprægende samling og en af de bedste i Storbritannien.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i italienske studier giver eleverne mulighed for at videreføre deres studier i italiensk litteratur og kultur. Udover en dybtgående efterforskning af teori og træni ... [+]

MLitt i italienske studier giver eleverne mulighed for at videreføre deres studier i italiensk litteratur og kultur. Udover en dybtgående efterforskning af teori og træning i forskningsmetoder, forfølger de studerede undersøgelser af emner, som vil udvide og udvikle deres egne forskningsinteresser.

MLitt i italienske studier er et etårigt uddannet program kørt af Institut for Italiensk i Skolen for Moderne Sprog. Programmets kernefokus er på spørgsmål om italiensk national identitet, og eleverne opfordres til at tage deres særlige interesser i italiensk kultur yderligere gennem mere forskningsfokuseret undersøgelse med udgangspunkt i det brede historiske og tematiske udvalg af specialkompetencer, som den italienske afdeling tilbyder.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Den PGDip / MLitt i juridiske og forfatningsmæssige studier er et tværfagligt program, hvor eleverne kan konstruere en individuelt skræddersyet grad med hovedfokus i juri ... [+]

Den PGDip / MLitt i juridiske og forfatningsmæssige studier er et tværfagligt program, hvor eleverne kan konstruere en individuelt skræddersyet grad med hovedfokus i juridisk historie eller international ret, eller de kan forfølge en integreret tværfaglig grad.

PGDip og MLitt i juridiske og forfatningsmæssige studier er tværfaglige programmer, der drives i fællesskab af Skoler for Historie og Internationale Forbindelser.

HøjdepunkterStuderende har mulighed for at arbejde på individuel og lille gruppe med internationalt ledende forskere inden for juridisk, forfatningsmæssig og historisk forskning.Programmets fleksible karakter gør det velegnet både for dem, der ønsker at gå videre til doktorgradsforskning og for dem, der kun ønsker at tage et års specialiststudie.De obligatoriske moduler udstyre de studerende med viden om forskellige teoretiske tilgange til lov, juridisk historie og konstitutionelisme ved hjælp af fortiden til at forhøre og undersøge aktuelle spørgsmål og kontroverser.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Classics er et intensivt undervist program, der primært er designet som forberedelse til yderligere forskning. Kurset giver dig mulighed for at specialisere sig p ... [+]

MLitt i Classics er et intensivt undervist program, der primært er designet som forberedelse til yderligere forskning. Kurset giver dig mulighed for at specialisere sig på en bred vifte af områder, herunder græsk eller latinsk litteratur, antik historie, klassisk arkæologi, modtagestudier og gammel filosofi.

MLitt i Classics er et fuldtidsundervist undervisningsprogram, der drives af School of Classics. Kurset omfatter undersøgelsen af alle aspekter af den antikke græske og romerske verden, herunder græsk og latinsk litteraturkultur, antik historie, arkæologi, klassisk filosofi og modtagelse af antikken i senere perioder.

HøjdepunkterInkluderer et unikt og intensivt kerne kursus, herunder træning i brug af en række litterære kilder og materielle beviser; ressourcer og hvordan man får adgang til dem teoretiske tilgange og centrale temaer i undersøgelsen af antikken; og træning i praktiske færdigheder (fx præsentationsfærdigheder, digitale humaniora, opsøgende og offentligt engagement).Giver et bredt fundament i nøgle debatter i undersøgelsen af antikken.Giver mulighed for at fokusere på en bred vifte af specialområder, med et-til-en-tilsyn fra førende forskere.Tillader eleverne at udvikle deres færdigheder på græsk eller latin eller at begynde gamle sprog fra bunden og at udvikle læsefærdigheder på et relevant moderne sprog.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i kulturelle identitetsstudier giver eleverne mulighed for at få en teoretisk forståelse af forskellige dimensioner af kulturel identitet og undersøge, hvordan såda ... [+]

MLitt i kulturelle identitetsstudier giver eleverne mulighed for at få en teoretisk forståelse af forskellige dimensioner af kulturel identitet og undersøge, hvordan sådanne dimensioner er repræsenteret i en eller flere af de arabiske og persisktalende verdens franske, franske, italienske og kulturelle traditioner , Tyskland, Spanien, Latinamerika og Rusland.

MLitt i kulturelle identitetsstudier er et etårigt uddannet program, der drives af Cultural Identity Studies Institute (CISI), en del af School of Modern Languages. Programmet udforsker det moderne problem med kollektive identiteter som modelleret af og udtrykt i national kultur.

HøjdepunkterProgrammet trækker på den litterære og sproglige ekspertise i School of Modern Languages samt på perspektiver af relaterede akademiske discipliner af kritisk teori.Studerende kan vælge at specialisere sig på arabisk, fransk, italiensk, tysk, spansk eller russisk.Studerende modtager træning i traditionelle og nye forskningsteknikker og har mulighed for at udvide deres sprogporteføljer.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i kunsthistorie byder på en bred vifte af fagområder, fra tidlig middelalderlig kunst og arkitektur til moderne performance kunst; moduler adresserer store temaer o ... [+]

MLitt i kunsthistorie byder på en bred vifte af fagområder, fra tidlig middelalderlig kunst og arkitektur til moderne performance kunst; moduler adresserer store temaer og koncepter, der forbinder forskellige perioder med kunsthistorie.

MLitt i kunsthistorie er designet til at udvikle og forbedre kerneforsknings- og skrivefærdigheder, at introducere og uddybe kendskab til de teoretiske og metodologiske grundlag for kunsthistorie og at sætte de studerende i stand til at udforske aktuelle kritiske debatter, kunstmedier og kontekstuelle spørgsmål.

HøjdepunkterValget af moduler giver mulighed for en omfattende undersøgelse af tematiske eller metodiske problemstillinger, samt fokuseret forskning Pathways .Små klassestørrelser prioriterer diskussion med jævnaldrende og interaktion med vejleder.Studerende har mulighed for at deltage i klasseture, og der er et forskningsseminar med gæsteforelæsere for alle medarbejdere og studerende hver anden uge. Studerende kan også anmode om at deltage i et sommerudvekslingsprogram med École du Louvre i Paris.Studerende har adgang til omfattende biblioteksbedrifter, herunder en større Visual Resources Collection med over 150.000 billeder og en mikrofiche kopi af Conway og Witt fotografiske arkiver, der indeholder omkring to millioner billeder af kunstværker.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Masters i Management (MLitt) giver studerende fra andre discipliner end forretning og ledelse en forståelse af centrale moderne ledelsesmetoder og de grundlæggende analyt ... [+]

Masters i Management (MLitt) giver studerende fra andre discipliner end forretning og ledelse en forståelse af centrale moderne ledelsesmetoder og de grundlæggende analytiske, praktiske og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for ledelsesroller i organisationer.

Masters i Management er et etårigt undervist program ledet af School of Management.

HøjdepunkterDette program er designet til studerende fra en ikke-erhvervslivet disciplin med lille eller ingen erhvervserfaring.Studerende, der gennemfører programmet, modtager akkreditering fra Chartered Management Institute.Studerende får vigtige analytiske og ledelsesmæssige færdigheder, der kræves for at opnå en professionel stilling med ledelsesmæssige ansvar eller en ledende rolle inden for en organisation.Kurset giver et solidt fundament i moderne ledelsesmetoder og kerneforretninger.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Logik og Metafysik tilbyder studerende en specialuddannelse inden for forskellige emner inden for både Logik og Metafysik. Studerende opfordres til at finde forbi ... [+]

MLitt i Logik og Metafysik tilbyder studerende en specialuddannelse inden for forskellige emner inden for både Logik og Metafysik. Studerende opfordres til at finde forbindelser mellem disse specialiteter og er forsynet med den forståelse og de værktøjer, der er nødvendige for fremtidig forskning.

MLitt i Logik og Metafysik er et etårigt uddannet postgraduate program, der drives af St Andrews og Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), undervist af personale fra både University of St Andrews Universitet og Stirling Universitet. Det fokuserer på emner inden for metafysik og logik. Du kan tage klasser, der dækker logik og avanceret logik, formelle tilgange til naturlige sprog og nutidige og historiske debatter i metafysik.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Masters in Marketing (MLitt) udvikler en integreret og kritisk bevidst forståelse af markedsføring og organisationer og udstyre de studerende til at imødekomme de strateg ... [+]

Masters in Marketing (MLitt) udvikler en integreret og kritisk bevidst forståelse af markedsføring og organisationer og udstyre de studerende til at imødekomme de strategiske udfordringer på den globale markedsplads.

Masters i Marketing er et etårigt uddannet program kørt af School of Management.

HøjdepunkterProgrammet fokuserer på den rolle, som markedsføring inden for organisationer og den bredere globale kontekst, inden for hvilken de arbejder. Efter afslutningen af dette program vil du have en integreret og kritisk opmærksom forståelse af markedsføring og organisationer og være klar til at tage en effektiv rolle i dem.Dette program er blevet godkendt og akkrediteret af Chartered Institute of Marketing for at give adgang til CIM's Chartered Postgraduate Diploma i Marketing.Markedsføringseksperter fra industri og akademi inviteres regelmæssigt som gæstens højttalere til at tale for at deltage i programmet, tale med studerende og lede masterklasser.Studerende har mulighed for at gå på en årlig marketingrelateret feltur.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Mellemøsten, Kaukasus og Centralasiatiske Sikkerhedsstudier (MECCASS) giver eleverne en dybtgående fortrolighed med den politiske og sikkerhedsdynamik i det geogr ... [+]

MLitt i Mellemøsten, Kaukasus og Centralasiatiske Sikkerhedsstudier (MECCASS) giver eleverne en dybtgående fortrolighed med den politiske og sikkerhedsdynamik i det geografiske område i Mellemøsten, Kaukasus og Centralasien.

MLitt i Mellemøsten, Kaukasus og Centralasiatiske Sikkerhedsvidenskabelige Studier er et etårigt tværfagligt uddannelsesniveau, der drives af International Relations School, der tilbyder en avanceret grundforbindelse for sikkerheden i tre fascinerende og turbulente regioner: Mellemøsten, Kaukasus og Centralasien. Det udforsker sikkerhed, politik, økonomi, historie og kultur af disse strategisk vigtige områder.

HøjdepunkterKurset er designet som et forspil til professionelt arbejde i diplomati, regering, ngo'er eller international forretning eller som forberedelse til ph.d.-studie.I de fleste år gennemfører MECCASS-undervisningspersonalet en studietur for studerende til enten Centralasien eller Mellemøsten, der tilbyder unikke indsigter (disse rejser afhænger af tilgængelighed og forhold på medarbejderne på stedet og kan derfor ikke garanteres at være tilgængelige hvert år ; de finansieres af deltagende studerende)Kurset giver mulighed for sprogstudier på arabisk, persisk eller russisk.Undervisningen er dybt informeret med virkelighedens erfaring, da programmet regelmæssigt bringer praktikere og eksterne eksperter op.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Mellemøsten Historie giver eleverne mulighed for at uddybe en række emner relateret til historien og kulturen i denne afgørende vigtige region i verden. Kurset tr ... [+]

MLitt i Mellemøsten Historie giver eleverne mulighed for at uddybe en række emner relateret til historien og kulturen i denne afgørende vigtige region i verden. Kurset trækker på den brede vifte af ekspertise inden for Historieskolen.

MLitt i Mellemøsten Historie er et undervist postgraduate program ledet af School of History.

HøjdepunkterStuderende uddyber i vid udstrækning et bredt udvalg af historiske emner, herunder social, politisk, kulturel og intellektuel historie af denne afgørende vigtige region i verden.Felt til rådighed for at udforske omfatter: klassisk islamisk historie (Umayyads og Abbasids); Seljuks; den middelalderlige islamiske øst; middelalderlige anatolien; Ayyubid og Mamluk i nærheden af Østen; Osmannisk historie; Middelalderlige armenien; Islamisk intellektuel historie; og forskellige andre områder, der er underlagt forudgående høring.Kurset introducerer eleverne til metodologiske og analytiske tilgange, herunder orientalisme.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i mellemøstlige litterære og kulturelle studier giver eleverne mulighed for at uddybe deres viden om klassisk og moderne arabisk og persisk litteratur og kulturer, ... [+]

MLitt i mellemøstlige litterære og kulturelle studier giver eleverne mulighed for at uddybe deres viden om klassisk og moderne arabisk og persisk litteratur og kulturer, herunder musik og film, som en forside for professionelt arbejde inden for området kunst og kultur eller som en lydgrundlag for progression til ph.d.-studiet.

MLitt i mellemøstlige litterære og kulturelle studier er et etårigt undervist program, der drives af Institut for Arabisk og Persisk i Skolen for Moderne Sprog. Programmet er rettet mod dem, der har studeret persisk eller arabisk litteratur, og er interesserede i andre sprogs litteratur og komparativ litteratur, postkoloniale studier, oversættelsesstudier, kønsstudier og Mellemøsten historie og kultur.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i middelalderlig historie giver eleverne mulighed for at studere en række emner i dybden fra på tværs af middelalderlige verdener, både øst og vest, fra sen antikvi ... [+]

MLitt i middelalderlig historie giver eleverne mulighed for at studere en række emner i dybden fra på tværs af middelalderlige verdener, både øst og vest, fra sen antikvitet til senere middelalder. Dette omfattende program er designet til at tage højde for studerende med forskellige karrieremæssige ambitioner, specialiseringsområder og tidligere træning.

MLitt i middelalderhistorie er et underviset postgraduate program kørt af School of History.

HøjdepunkterKurset nyder godt af et stort udvalg af ekspertise fra middelalderlige lærde.Programmets fleksible karakter gør det velegnet både for dem, der ønsker at gå videre til doktorgradsforskning og for dem, der kun ønsker at tage et års specialiststudie.Studie fremmer grundlæggende forskningsfærdigheder, herunder bibliografi og kildekritik.Udvikler skrivefærdigheder til præsentation af udvidede forskningsprojekter, herunder som uddannelse til ph.d.-studie.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Dette tværfaglige kursus udveksler studerende med viden om forskellige teoretiske tilgange og aktuelle debatter inden for historie, kunsthistorie, guddommelighed, sprog o ... [+]

Dette tværfaglige kursus udveksler studerende med viden om forskellige teoretiske tilgange og aktuelle debatter inden for historie, kunsthistorie, guddommelighed, sprog og litteratur. Studerende kan arbejde på emner, der passer til deres egne interesser, samtidig med at deres horisonter udvides ud over en enkelt disciplin.

MLitt i middelalderstudier er et tværfagligt program, der drives af St Andrews Institut for Medieundersøgelser (SAIMS).

HøjdepunkterTegner på de veletablerede og anerkendte styrker i middelalderlige studier, der er tilgængelige fra de deltagende discipliner - Kunsthistorie, Guddommelighed, Engelsk, Historie, Moderne Sprog og Filosofi.Giver eleverne mulighed for at arbejde tæt sammen med kolleger, der dækker en bred vifte af ekspertise fra sen antikvitet til det 15. århundrede og på tværs af middelalderen, fra Mellemøsten og Middelhavet til de britiske øer og skandinavien.Introducerer forskellige teoretiske tilgange, aktuelle debatter og karakteren af tværfagligt og tværfagligt arbejde inden for historie, kunsthistorie, sprog og litteratur.Tilbyder en mulighed for at kombinere træning i manuskriptundersøgelser og palaeografi med tværfagligt arbejde eller enkeltdisciplin moduler.Omfatter ugentlige seminarer og regelmæssige workshops, der bringer eleverne i direkte kontakt med de besøgende akademikere.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i miljøhistorie udforsker menneskelig interaktion med den ikke-menneskelige naturlige verden inden for rammerne af en undersøgelse af videnskabens, medicinens og mi ... [+]

MLitt i miljøhistorie udforsker menneskelig interaktion med den ikke-menneskelige naturlige verden inden for rammerne af en undersøgelse af videnskabens, medicinens og miljøets historie.

MLitt i Miljøhistorie er et tværfagligt kandidatuddannelsesprogram i fællesskab af Institut for Miljøhistorie og Institut for Moderne Historie.

Miljøhistorie undersøger menneskets interaktion med den naturlige verden gennem tiden, og eleverne får mulighed for at engagere sig i dette intellektuelt presserende felt.

HøjdepunkterProgrammet nyder godt af ekspertisen hos medlemmer af Instituttet for Miljøhistorie og Institut for Moderne Historie.Studerende udforsker flere dimensioner af dette intellektuelt betydelige fagområde, samtidig med at man styrker denne viden i en gradvis bedre forståelse af kerneproblemer inden for historiografi og metodologi.Nogle moduler er tværfaglige og interdepartementale, der involverer Geografi og Geovidenskole.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i moderne historie giver eleverne mulighed for at uddybe deres forståelse af centrale spørgsmål i disciplinen ved at forfølge deres studier på et konceptuelt avance ... [+]

MLitt i moderne historie giver eleverne mulighed for at uddybe deres forståelse af centrale spørgsmål i disciplinen ved at forfølge deres studier på et konceptuelt avanceret niveau. Postgraduate historikere arbejder intensivt på en række fagområder, mens de opnår en stabil fremgang inden for kerneområder som historiografi og metodologi.

MLitt i moderne historie er et underviset postgraduate program kørt af School of History.

HøjdepunkterKurset giver en introduktion til historie og historiografi for studerende interesseret i alle brancher af historisk studie.Programmet er designet til at maksimere studenternes valg. Studerende kan enten specialisere sig i et bestemt område (fx fransk historie, tysk historie, tværnational historie, amerikansk historie) eller få en bredere introduktion til studiet af historie på postgraduate niveau.Studerende vil undersøge litteraturen om et emne af individuel interesse under ledelse af en ekspert.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i moderne og nutidig litteratur og kultur forbedrer elevernes viden og tænker på de centrale tekster, kontekster og teorier, der har formet litteratur og kultur fra ... [+]

MLitt i moderne og nutidig litteratur og kultur forbedrer elevernes viden og tænker på de centrale tekster, kontekster og teorier, der har formet litteratur og kultur fra 1900 til nutiden.

MLitt i moderne og nutidig litteratur og kultur er et intensivt etårigt undervist program, der drives af skolen for engelsk. Kurset sigter på at forbedre elevernes tekstriske viden og fremme tænkning om sammenkoblingerne mellem moderne og nutidig litteratur og dens historiske, kulturelle og teoretiske kontekster.

Studerende vil læse og diskutere nogle af de store tekster og debatter, der har bidraget til udformningen af de "modernistiske", "postmoderne" og "nutidige" kulturelle øjeblikke.

... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i moralsk, politisk og juridisk filosofi giver et solidt fundament for studerende, der ønsker at specialisere sig i etik, og specifikt i moderne etik, herunder mora ... [+]

MLitt i moralsk, politisk og juridisk filosofi giver et solidt fundament for studerende, der ønsker at specialisere sig i etik, og specifikt i moderne etik, herunder moralfilosofi, politisk filosofi og juridisk filosofi.

MLitt i Moral, Politisk og Juridisk Filosofi er et etårigt uddannet postgraduate program kørt af St. Andrews og Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), undervist af personale fra både University of St Andrews Universitet og Stirling Universitet. Fokus er på at introducere elever til moderne debatter inden for moralsk, politisk og juridisk filosofi, samtidig med at de opmuntrer til forbindelser mellem disse forskellige specialiteter.

HøjdepunkterFilosofien ved St. Andrews blev bedst placeret i Skotland og femte i Storbritannien i UK Excellence Framework 2014.St Andrews og Stirling Graduate Program blev rangeret som det tredje bedste filosofiske program i Storbritannien i den seneste filosofiske gourmetrapport.Valgfrie moduler i moralsk, politisk og juridisk filosofi er tilgængelige for studerende på MLitt.Tilsynsførende på både St. Andrews og Stirling er til rådighed for at overvåge MLitt-afhandlingen.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i museums- og galleristudier forbereder eleverne til beskæftigelse i museer, hovedsagelig som kuratorer, med bred træning i alle typer museer, gallerier og andre ku ... [+]

MLitt i museums- og galleristudier forbereder eleverne til beskæftigelse i museer, hovedsagelig som kuratorer, med bred træning i alle typer museer, gallerier og andre kulturarv.

MLitt i museums- og galleristudier er rettet mod studerende, der ønsker at starte en karriere i museums- eller galleriarbejde, eller for dem der søger en mellemkarriereændring. Deltidskursuset er designet til museets og galleriets medarbejdere eller frivillige, der ønsker at studere, mens de fortsætter med deres arbejde.

HøjdepunkterGraden giver bred uddannelse, der dækker alle typer museer, gallerier og kulturarv, og omfatter principperne om bevarelse, museumsuddannelse, udstillingsplanlægning og design og ledelse.Undervisningen foregår normalt på Museum of University of St Andrews (MUSA), og strukturerede besøg på museer, kunstgallerier, historiske huse, skibe og andre kulturarv er en væsentlig del af programmet.Studerende gennemfører praktisk projektarbejde med en bred vifte af værtsorganisationer, fra Aberdeen til Edinburgh. Dette omfatter universitetets museumskollektioner, som indeholder over 100.000 kunstgenstande og eksemplarer inden for en lang række fagområder, fra kunst til zoologi.Heltidsstuderende har mulighed for at kurere professionelle udstillinger i universitetets gallerier og Fife Cultural Trusts St. Andrews Museum, som giver dig mulighed for at udvikle relevante praktiske færdigheder.Studerende kan også anmode om at deltage i et sommerudvekslingsprogram med École du Louvre i Paris.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt Contemporary Studies er et etårig tværfaglig masteruddannelse. Det undersøger hvad det betyder at mærke noget som "nutidigt" og overvejer hvordan viden defineres og ... [+]

MLitt Contemporary Studies er et etårig tværfaglig masteruddannelse. Det undersøger hvad det betyder at mærke noget som "nutidigt" og overvejer hvordan viden defineres og formidles i forskellige discipliner.

MLitt Contemporary Studies er en tværfaglig grad, der udforsker den moderne tids karakter. Den omhandler moderne emner fra en række kunst-, samfunds- og videnskabelige perspektiver. Programmet vil udvikle din evne til at nærme sig moderne emner og udfordringer med en tværfaglig og dermed fleksibel tankegang.

HøjdepunkterBringer sammen studerende fra humaniora, samfundsvidenskab og fysik - tilbyder en tværfaglig grad, der er unik inden for St. Andrews.Bredker din vidensbase og forbedrer dine evner til analyse og kommunikation. du vil tænke ud over metoderne i en enkelt disciplin og begynde at udvikle et fælles leksikon, der broder disciplinære opdelinger.Studerende gennemfører to korte placeringer, der fremmer engagement ud over akademiet og hjælper dig med at udvikle dit faglige kompetencer sæt.Dit sommerforskningsprojekt kan tage form af en praksisbaseret indsendelse baseret på en praktisk komponent som f.eks. En videoopgave, hærdningsarbejde eller website design eller en standard skriftlig afhandling.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Postcolonial og World Literatures giver mulighed for at studere de teoretiske, litterære, kulturelle og historiske dimensioner af nutidig postkolonialisme fra kol ... [+]

MLitt i Postcolonial og World Literatures giver mulighed for at studere de teoretiske, litterære, kulturelle og historiske dimensioner af nutidig postkolonialisme fra koloniale møder til fremkomsten af marken i sidstnævnte halvdel af det 20. århundrede, indtil den nuværende artikulering i en globaliseret æra af verdenslitteratur.

Den år lange MLitt i Postcolonial og Word Literatures er et fuldtidsundervist undervisningsprogram, der drives af School of English. Det er et intensivt undervist studieprogram, der sigter mod at fremme den næste generation af lærde i postkoloniale og verdens litterære studier.

Dækker både postkolonial og verdenslitteratur, giver dette kursus en enestående mulighed for at udvide elevernes viden og forståelse af et globalt udvalg af teorier og litteratur, der fokuserer på europæisk kolonialisme og dets legater i dag, mens de arbejder med forskningsaktive eksperter inden for en bred vifte af relevante emner.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Reformation Studies giver intensiv træning i historiografi, debatter og kilder til de protestantiske og katolske reformationer. ... [+]

MLitt i Reformation Studies giver intensiv træning i historiografi, debatter og kilder til de protestantiske og katolske reformationer.

MLitt i Reformation Studies er et undervist postgraduate program ledet af Reformation Studies Institute i School of History.

HøjdepunkterStuderende har mulighed for at udforske litteraturen på et område af særlig individuel interesse med en sagkyndig medarbejder.Programmet giver eleverne fleksibilitet til at forfølge deres egne interesser, der har specialiseret sig i et bestemt teologisk, geografisk eller metodologisk område, samtidig med at man skaber en bred kontekstuel bevidsthed om alle de europæiske reformationer.Undervisningsformat

Undervisningsmetoder omfatter seminarer og to uger tutorials. Klassestørrelser spænder fra individuelt tilsyn til op til seks studerende. Modulerne bedømmes kun ved kurser. Der er ingen afsluttende eksamen.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i romantiske og viktorianske studier forbedrer elevernes viden og tænker romantik og viktoriansk litteratur gennem studiet af litterær kultur fra 1790'erne til 1900 ... [+]

MLitt i romantiske og viktorianske studier forbedrer elevernes viden og tænker romantik og viktoriansk litteratur gennem studiet af litterær kultur fra 1790'erne til 1900. Ved at udforske en række litterære genrer får de viden om faser af litterær produktion og modtagelse , og af relevante kulturelle og historiske sammenhænge.

MLitt i romantiske og viktorianske studier er et intensivt etårigt undervist program, der drives af skolen for engelsk. Kurset behandler tekster og emner fra hele det 18. og 19. århundrede.

HøjdepunkterUdvikle dine færdigheder som forsker inden for et bestemt studieområde ved at tage specielle emne moduler.Undersøg romantisk og viktoriansk litteratur i forhold til en bred vifte af ideologier, herunder diskurser om revolution og reform, debatter om køn og æstetik.Styrker din viden om de historiske, kulturelle og kritiske sammenhænge i 1800-tallets litteratur.Skaffe erfaring med uafhængig forskning gennem arbejde på en ph.d.-afhandling.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i russiske studier giver eleverne mulighed for at uddybe deres viden om de interrelaterede felter i russisk litteratur, kultur og historie fra 1800-tallet til i dag ... [+]

MLitt i russiske studier giver eleverne mulighed for at uddybe deres viden om de interrelaterede felter i russisk litteratur, kultur og historie fra 1800-tallet til i dag.

MLitt i russiske studier er et etårsuddannet program kørt af Institut for Russisk i Skolen for Moderne Sprog. Programmet kombinerer guidet og uafhængig undersøgelse af nogle af de mest bemærkelsesværdige russiske forfattere og ideer fra det 19. århundrede til nutiden.

HøjdepunkterStuderende modtager træning i teoretiske og metodologiske spørgsmål relevante for deres område af studier.Små gruppeundervisning i emner, der svarer til bestemte undervisnings- og forskningsstyrker i St. Andrews.Studerende har mulighed for at studere dybtgående et emne efter eget valg og bygge videre på dette i form af en 15.000-ordsafhandling.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i sammenlignende litteratur udforsker den tværnationale forståelse af litteratur og kultur, og giver eleverne en kritisk vurdering af teoretiske tilgange kombineret ... [+]

MLitt i sammenlignende litteratur udforsker den tværnationale forståelse af litteratur og kultur, og giver eleverne en kritisk vurdering af teoretiske tilgange kombineret med den intensive undersøgelse af en ekstremt bred vifte af europæiske tekster og deres forhold til anden litteratur.

MLitt i Comparative Literature er et etårigt undervist program, der drives af School of Modern Languages. Programmet udforsker den tværnationale forståelse af litteratur og kultur. Det sigter mod at give træning i traditionelle og nye forskningsteknikker.

HøjdepunkterStuderende modtager træning i traditionelle og nye forskningsteknikker og har mulighed for at udvide deres sprogporteføljer.Små klassestørrelser på ikke mere end 20 studerende giver et tæt sammenholdende postgraduate samfund og venligt miljø.En bred vifte af valgfrie moduler giver mulighed for at tage moduler fra andre discipliner eller at lære et tredje sprog.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i Shakespeare og renæssancens litterære kultur giver eleverne mulighed for at studere en af de mest spændende og formative perioder i europæisk historie, centreret ... [+]

MLitt i Shakespeare og renæssancens litterære kultur giver eleverne mulighed for at studere en af de mest spændende og formative perioder i europæisk historie, centreret om den vigtigste forfatter i den engelske litterære tradition: William Shakespeare.

MLitt i Shakespeare og renæssancens litterære kultur er et intensivt etårigt underviset program kørt af engelskskolen. Kurset tilbyder en all-round introduktion til litteraturen fra det 16. og 17. århundrede, med særligt fokus på William Shakespeares arbejde.

HøjdepunkterDækker både elite og populærskrivning, indflydelsen fra andre kontinentale vernaculars og vigtigheden af print og manuskriptmedier.Har en række kritiske og fortolkende perspektiver.Udvikle dine færdigheder som forsker inden for et bestemt studieområde ved at tage specielle emne moduler i manuskript, trykt, tale og redigering af renæssancetekster.Bliv del af et indbydende og livligt akademisk fællesskab. St Andrews er et konsortiemedlem i Folger Shakespeare Library Institute i Washington DC og er også vært for en række forskningsgrupper, der er relevante for den engelske renæssance.Udforsk de vigtigste udviklinger i moderne og nutidige litterære studier i dialog med ledende forskere inden for Shakespeare-studier, Shakespeare-boghistorie, renæssancens populære litteratur og litteraturkulturen fra det 17. århundrede.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i skotske historiske studier giver eleverne mulighed for at udforske Skotlands langsigtede udvikling over tid og at fokusere på mere specifikke emner af interesse u ... [+]

MLitt i skotske historiske studier giver eleverne mulighed for at udforske Skotlands langsigtede udvikling over tid og at fokusere på mere specifikke emner af interesse under ledelse af berømte eksperter på området.

MLitt i skotske historiske studier er et undervist postgraduate program kørt af School of History.

HøjdepunkterModuler udforsk historien om historisk skrivning i Skotland og forholdet mellem den skotske fortid og den skotske nutid.Fokuseret opmærksomhed på en af tre tidsperioder udvikler den forståelse og færdigheder, der kræves for at forfølge uafhængig forskning.Studerende har mulighed for at forfølge en mere intensiv undersøgelse af litteraturen om et emne efter eget valg under ledelse af en ekspertvejleder.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i spanske og latinamerikanske studier sigter mod at udvikle og forbedre elevernes kendskab til spansk litteratur, kultur og historie gennem tekststudier og teoretis ... [+]

MLitt i spanske og latinamerikanske studier sigter mod at udvikle og forbedre elevernes kendskab til spansk litteratur, kultur og historie gennem tekststudier og teoretisk refleksion.

MLitt i spansk og latinamerikanske studier er et etårigt undervist program, der drives af Institut for Spansk i Skolen for Moderne Sprog. Det er primært rettet mod studerende, hvis hovedfokus er litterære studier med interesse for historie og visuel kultur.

HøjdepunkterStuderende modtager træning i traditionelle og nye forskningsteknikker og har mulighed for at udvide deres sprogporteføljer.Små klassestørrelser på ikke mere end 20 studerende giver et tæt sammenholdende postgraduate samfund og venligt miljø.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i strategiske studier behandler kerneområder i strategiske studier, der gør det muligt for studerende at anvende viden om strategisk og strategisk tænkning som en h ... [+]

MLitt i strategiske studier behandler kerneområder i strategiske studier, der gør det muligt for studerende at anvende viden om strategisk og strategisk tænkning som en historisk praksis til væbnet konflikt.

MLitt i strategiske studier er et etårigt uddannet postgraduate program, der drives i fællesskab af Skoler for Internationale Relationer og Historie og er knyttet til Institut for Studie af Krig og Strategi.

HøjdepunkterKurset er solidt grundlagt i en historisk tilgang til emnet, både med henblik på strategisk teori som et underfelt af intellektuel historie og politisk teori.Det brede udvalg af valgfrie moduler gør det muligt for eleverne at skræddersy programmets lærte elementer til deres individuelle behov og interesser.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i systematisk og historisk teologi giver eleverne mulighed for at engagere sig på højt niveau med studiet af kristen doktrin i sin historiske sammenhæng og systemat ... [+]

MLitt i systematisk og historisk teologi giver eleverne mulighed for at engagere sig på højt niveau med studiet af kristen doktrin i sin historiske sammenhæng og systematisk udtryk.

MLitt i Systematisk og Historisk Teologi er et etårigt undervist program, der drives af Guddommens Skole.

HøjdepunkterTræner elever med en bachelorgrad i teologi eller en kognitiv disciplin i et højt engagement med kristne doktriner i deres historiske og systematiske dimensioner.Integrerer studiet af bibelsk oprindelse, primære teologiske tekster og moderne stipendium.Balances coursework og en forskningskomponent, der tillader anvendelse af erhvervede færdigheder til et væsentligt emne eller spørgsmål om den studerendes valg.Udbyder studerende til ph.d.-studier i systematisk og historisk teologi, eller for forbedret ministerium i kirke og samfund.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i teologi og kunst giver eleverne en teoretisk bøjelig og historisk kontekstualiseret introduktion til teologi- og kunstområdet, der optræder som en selvstændig kan ... [+]

MLitt i teologi og kunst giver eleverne en teoretisk bøjelig og historisk kontekstualiseret introduktion til teologi- og kunstområdet, der optræder som en selvstændig kandidatuddannelse eller en skridt for dem, der overvejer ph.d.-forskning på området.

MLitt i teologi og kunst er et etårigt undervist program, der drives af Institut for Teologi, Fantasi og Kunst (ITIA), en del af Guddommens Skole. Kurset er designet til at give en bred introduktion til postgraduate arbejde inden for teologi og kunst. Det kan tages som et selvstændigt studieprogram eller som grundlag for dem, der har til hensigt at forfølge doktorgradsforskning på dette område.

HøjdepunkterEt unikt træningsprogram for kunstnere, der ønsker at reflektere over deres teologiske dimensioner og teologer, der ønsker at udforske kunststedet inden for teologisk tankegang og praksis.En ideel skridt mod instituttets ph.d.-program, der fokuserer på et treårigt uafhængigt forskningsprojekt.Engagerer med forskellige former for kultur af forskellige epoker, herunder litteratur, drama, billedkunst og musik.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i terrorisme og politisk vold stræber efter at udvikle eleverne en kritisk forståelse af begrebet terrorisme og politisk vold inden for rammerne af en tværfaglig ti ... [+]

MLitt i terrorisme og politisk vold stræber efter at udvikle eleverne en kritisk forståelse af begrebet terrorisme og politisk vold inden for rammerne af en tværfaglig tilgang til sikkerhedsstudier.

Terrorisme og politisk vold tilbydes også som deltid fjernundervisningsprogram.

MLitt i terrorisme og politisk vold er et underviset postgraduate program, der drives af School of International Relations.

HøjdepunkterUndersøgelse i terrorisme og politisk vold undersøger udvalgte tilgange til vidensdannelse omkring terrorisme og terrorbekæmpelse og betragter udviklingen af nye reaktioner på terrorisme og politisk vold.Studerende har mulighed for at ansøge om et semester i udlandet på Georgetown University i Washington DC i løbet af deres andet semester.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i tidlig moderne historie giver en avanceret undersøgelse af historien om de tidlige moderne europæiske og atlantiske verdener, herunder det osmanniske imperium. De ... [+]

MLitt i tidlig moderne historie giver en avanceret undersøgelse af historien om de tidlige moderne europæiske og atlantiske verdener, herunder det osmanniske imperium. Det introducerer eleverne til en række tilgange til tidlig moderne historie (1450-1750) og giver avanceret træning i færdigheder, der kræves til studiet af perioden.

MLitt i tidlig moderne historie er et etårigt undervist postgraduate program kørt af School of History.

HøjdepunkterArbejde med et betydeligt antal forskere fra den tidlige moderne historie, der kan tilbyde et højt niveau af specialiseret tilsyn og avanceret træning i historien om de tidlige moderne europæiske og atlantiske verdener.Drage fordel af bred og dyb forberedelse, der giver dig chancen for at udforske og kritisk evaluere både historiografi og primære kilder.Fortsæt på højt niveau færdigheder træning for at opbygge din MLitt dissertation og forberede studerende, der er interesseret i efterfølgende doktorgradsforskning.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Dette kursus fremmer nye tværnationale perspektiver og måder at se fortiden gennem en eksplicit forståelse af skalaen i rum og tid. Studerende udforsker en række tilgange ... [+]

Dette kursus fremmer nye tværnationale perspektiver og måder at se fortiden gennem en eksplicit forståelse af skalaen i rum og tid. Studerende udforsker en række tilgange til studiet af global handel, udvikling af netværk, sammenlignende historie og tværkulturelle møder.

MLitt i tværnational, global og rumlig historie er et underviset postgraduate program, der drives af Institut for Transnational and Spatial History (ITSH) i School of History.

HøjdepunkterDette program giver en unik introduktion til det fremvoksende område af rumlig historie, herunder undersøgelsen af repræsentationer af rum, landskaber, mentale kort, rumlige praksis og hukommelseshistorier.Dette program fremmer nye tværnationale perspektiver og måder at se fortiden gennem en eksplicit forståelse af skalaen i rum og tid.Studerende vil udforske tilgange til byens historie som hubber, overførsler og rejser, ideernes omsætning og folkemigration.Studerende vil udforske en række tilgange til undersøgelsen af global handel, udvikling af netværk, komparativ historie og tværkulturelle møder.Studerende vil opnå færdigheder i kraftfulde værktøjer til kortlægning, geografisk analyse og undersøgelse af sociale netværk samt færdigheder i brugen af ikke-tekstlige kilder og overvinde udfordringerne ved oversættelse og flersprogede arkiver.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i tyske studier giver eleverne mulighed for at udvikle deres faglige interesser i samfund, kulturer, litteratur og film fra de tysktalende lande fra middelalderen t ... [+]

MLitt i tyske studier giver eleverne mulighed for at udvikle deres faglige interesser i samfund, kulturer, litteratur og film fra de tysktalende lande fra middelalderen til nutiden.

MLitt i tysk studier er et etårigt undervist program, der drives af Institut for Tysk i Skolen for Moderne Sprog. Programmet er rettet mod dem, der ønsker at udvide deres forståelse og viden om tyskernes litteratur, kultur og historie eller fortsætte på ph.d.-niveau.

HøjdepunkterStuderende modtager en omhyggeligt afbalanceret kombination af træning i avanceret forskningsteknikker og færdigheder, et overblik over de nyeste tyskstudier og specialisering inden for tysk studier.Du får personlig adgang til lærere med ekspertise inden for et bredere udvalg af områder i tyske studier (middelalderlitteratur, det nittende århundrede, realisme, historiografi, kulturminne og film).Undervisningen er rettet mod at opmuntre og styre selvstændig forskning.Du vil være en del af vores venlige afdeling og blomstrende og tæt sammenholdende fællesskab med mange studerende fra vores partneruniversitet i Bonn.Kurset giver adgang til lærere med ekspertise inden for en bred vifte af områder i tysk studier, herunder middelalderlig litteratur, det nittende århundrede, realisme, historiografi, kulturminne og film.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MLitt i tysk og komparativ litteratur giver en unik mulighed for at få et komparativt perspektiv på tysk litteratur gennem en fælles kvalifikation fra University of St An ... [+]

MLitt i tysk og komparativ litteratur giver en unik mulighed for at få et komparativt perspektiv på tysk litteratur gennem en fælles kvalifikation fra University of St Andrews (MLitt) og Universitetet i Bonn i Tyskland (MA).

MLitt i tysk og komparativ litteratur er et toårigt uddannet program køre i fællesskab af School of Modern Languages ved St. Andrews og University of Bonn. Programmet vil uddybe din viden om den seneste tænkning i litterære og komparative studier og give dig de forsknings-, kommunikations- og skriftkundskaber, der er nødvendige for at påbegynde en ph.d.-uddannelse eller en kandidatuddannelse på højt niveau.

HøjdepunkterStuderende bliver virkelig tosprogede og interkulturelle ved at studere på to verdenskendte og historiske universiteter.Programmet er undervist af en gruppe internationalt anerkendte eksperter på alle større områder af tyske og komparative studier fra middelalderen til det 21. århundrede.Studerende tilbringer deres første år i Tyskland og det andet år i Skotland.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i økonomisk og social historie tilbyder en karakteristisk kombination af tværfaglig undersøgelse og specialisering. Det giver uddannelse til avanceret forskning i soc ... [+]

MSc i økonomisk og social historie tilbyder en karakteristisk kombination af tværfaglig undersøgelse og specialisering. Det giver uddannelse til avanceret forskning i social og økonomisk historie; Det tilbyder specialiseret studie i en valgt historisk periode og nyskabende uddannelse i vidensoverførsel.

MSc i Økonomisk og Social Historie er et etårsuddannet program kørt af Historieskolen.

Programmet tilbyder en karakteristisk kombination af tværfaglig undersøgelse og specialisering. Det giver den uddannelse, der kræves for avanceret forskning i social og økonomisk historie; samt specialiseret studie i en valgt historisk periode (middelalder til moderne) og uddannelse i vidensoverførsel, hvor elever kommunikerer aspekter af deres forskning til ikke-akademiske publikum.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MRes i antropologi, kunst og perception giver træning til postgraduate forskning i antropologi af menneskelig kreativitet, kunst, materialekultur og visuel ekspression. D ... [+]

MRes i antropologi, kunst og perception giver træning til postgraduate forskning i antropologi af menneskelig kreativitet, kunst, materialekultur og visuel ekspression. Det tager opfattelsen som udgangspunkt og trækker på temaer, der strækker sig over faggrænserne mellem kunst og antropologi.

MRes i Antropologi, Kunst og Perception ledes af Institut for Social Antropologi inden for Filosofiske, Antropologiske og Filmstudier.

HøjdepunkterStuderende vil undersøge nye måder at tænke antropologisk på og få adgang til banebrydende forskningsværktøjer til fremtidig forskning, herunder praktiske læringslaboratorier med inviterede eksperter og et feltbesøg.Kurset nyder godt af små klassestørrelser og en tværfaglig tilgang.Studerende har mulighed for at skrive en biblioteksbaseret afhandling eller en afhandling med en praktisk komponent.Kursus beskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Dette program er rettet mod dem, der har sikret et ph.d.-forskningssted inden for human geografi eller bæredygtig udvikling ved St. Andrews, og som ønsker eller kræver et ... [+]

Dette program er rettet mod dem, der har sikret et ph.d.-forskningssted inden for human geografi eller bæredygtig udvikling ved St. Andrews, og som ønsker eller kræver et års forskningstræning, inden de går videre til deres ph.d.

Ansøgere skal ansøge til Geografi og Bæredygtig Udvikling for at sikre en ph.d.-plads i første omgang.

Dem, der ikke har sikret en ph.d.-forskningsplads, kan i stedet være interesseret i det undervisede MSc i Sustainable Development-programmet.

MRes i Human Geography / Bæredygtig Udvikling er et etårigt, fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af School of Geography and Sustainable Development.

Programmet er rettet mod dem, der ønsker at gå videre til ph.d.-forskning inden for bæredygtig udvikling eller human geografi inden for skolen. Det faste program tilbyder en bred grundforbindelse i forskningsdesign, teoretiske tilgange og kvantitative og kvalitative forskningsmetoder. Studerende modtager også skræddersyet træning i faglige færdigheder og forskningsdesign specielt skræddersyet til deres egne forskningsinteresser.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MRes i International Relations giver intensiv træning i forskning design og metode og er beregnet til studerende overvejer ph.d.-studier. Studerende vil blive introducere ... [+]

MRes i International Relations giver intensiv træning i forskning design og metode og er beregnet til studerende overvejer ph.d.-studier. Studerende vil blive introduceret til teoretiske og analytiske tilgange inden for IR og forskningsdesign i samfundsvidenskaben, der fører til afslutningen af et omfattende forskningsforslag.

MRes i International Relations er et etårigt undervist postgraduate program, der drives af School of International Relations.

Kurset giver et struktureret program for forskningstræning for at udstyre de studerende med de færdigheder, der kræves for at gennemføre doktorgradsstudier i international politik eller en forskningsrelateret karriere.

MRes studerende vil udvikle viden om og ekspertise inden for kvantitative og kvalitative metoder og anvende denne forskningstræning til et bestemt emneområde knyttet til en af skolens eksisterende MLitt-programmer.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MRes i neurovidenskab er designet til at give avanceret træning inden for neurovidenskabsforskning. Studerende gennemfører et årligt forskningsprojekt og lærer relevante ... [+]

MRes i neurovidenskab er designet til at give avanceret træning inden for neurovidenskabsforskning. Studerende gennemfører et årligt forskningsprojekt og lærer relevante teknikker og færdigheder gennem kursusarbejde. Forskningsprojekter udføres i et enkelt laboratorium i hele programmets længde, hvorved de studerende får en enestående mulighed for at uddybe forskningsspørgsmål i dybden. Det overordnede mål er at hjælpe eleverne med at erhverve de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes som selvstændige forskere.

MRes i neurovidenskab er en fuldtidsundervist postgraduate program ledet af Psykologi og Neurovidenskab.

HøjdepunkterIntensive ugentlige introduktionsmodul forbereder eleverne til kurset inden starten af Semester 1.Kurset indeholder en strømlinet underviset komponent.Studerende har mulighed for at gennemføre et årligt projekt i et enkelt laboratorium.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MRes i socialantropologi giver et solidt fundament i metoder og metoder inden for social antropologi og humaniora, som kan danne grundlag for kyndig og dygtig forskning i ... [+]

MRes i socialantropologi giver et solidt fundament i metoder og metoder inden for social antropologi og humaniora, som kan danne grundlag for kyndig og dygtig forskning inden for social antropologi.

MRes i Social Antropologi er et fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af Institut for Social Antropologi inden for Filosofiske, Antropologiske og Filmstudier.

Programmet giver en generel introduktion til social antropologi på postgraduate niveau, som omfatter forbedring af eksisterende antropologisk viden og udvikling af viden hos dem, der kommer til antropologi for første gang. MRes omfatter forskellige samfundsvidenskabelige komponenter, forsknings- og metodetræning og kerne social antropologi undervisning.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MRes i Stillehavsstudier undersøger historien, sprogene, kulturerne og sorterne af Stillehavets sociale organisation (Melanesien, Polynesien og Mikronesien). Programmet e ... [+]

MRes i Stillehavsstudier undersøger historien, sprogene, kulturerne og sorterne af Stillehavets sociale organisation (Melanesien, Polynesien og Mikronesien). Programmet er designet til studerende, der har en særlig interesse i at udføre deres feltarbejde til en antropologi ph.d. i regionen eller fordi de ønsker at arbejde der i en anden kapacitet.

MRes i socialantropologi med Stillehavsstudier er et fuldtidsuddannet postgraduate-program, der drives af Institut for Social Antropologi inden for Filosofiske, Antropologiske og Filmstudier.

Du vil forfølge moduler af studie afsat til historien, sprogene, kulturerne og sorterne i Stillehavets sociale organisation, deres betydning for nutidens liv for dets mange folk og den grundlæggende indflydelse af denne region på disciplinen for social antropologi.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MRes i social antropologi og Amerindian Studies er rettet mod studerende, der søger etnografisk og historisk specialisering i Amerika. Programmet sigter mod at give eleve ... [+]

MRes i social antropologi og Amerindian Studies er rettet mod studerende, der søger etnografisk og historisk specialisering i Amerika. Programmet sigter mod at give eleverne en bevidsthed om forskningstemaer og tendenser i amerindiske studier og forberede dem på antropologisk feltarbejde.

Den MRes i Social Antropology og Amerindian Studies er et fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af Institut for Social Antropologi inden for School of Philosophical, Antropological og Film Studies.

Programmet sigter mod at forberede dig til en række relaterede aktiviteter i forskellige dele af verden, at deltage i nationale og regionale debatter og at levere akademiske og udvidelsesforedrag og kurser i forskellige lande i den latinamerikanske verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of St Andrews

MSc i Advanced Systems Dependability er et toårigt Erasmus Mundus program, der tilbydes af St Andrews i samarbejde med Maynooth University i Irland og Université de Lorra ... [+]

MSc i Advanced Systems Dependability er et toårigt Erasmus Mundus program, der tilbydes af St Andrews i samarbejde med Maynooth University i Irland og Université de Lorraine Nancy i Frankrig. Det giver eleverne de færdigheder og den dybtgående tekniske forståelse af de nøglekoncepter, der er nødvendige for at designe og opbygge pålidelige software systemer.

Erasmus Mundus Joint Masters i Advanced Systems Dependability er et toårigt uddannet program køre i fællesskab af edb-videnskab afdelinger ved University of St Andrews , Maynooth University og Université de Lorraine Nancy i Frankrig.

HøjdepunkterStuderende studerer på to af de tre følgende internationalt anerkendte universiteter inden for computervidenskab: University of St Andrews Universitet, Maynooth University og Université de Lorraine Nancy i Frankrig.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Andetårsstuderende kan være berettiget til at påtage sig en seks måneders industri- eller forskningsplacering (arbejder på industrielt sponsoreret forskning i et firma eller universitetsforskningslaboratorium).Studerende får den logiske ræsonnement og problemløsningskrav, der er nødvendige for en karriere inden for softwareindustrien.Mens i St. Andrews har eleverne døgnet rundt adgang til fremragende moderne laboratorier, der er udstyret med moderne dual-screen pc-arbejdsstationer og gruppearbejdefaciliteter.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Den PGDip / MSc i bæredygtig akvakultur tilbyder en række deltid, e-learning, moduler på postgraduate level, der sigter mod at udvikle elevernes kritiske forståelse af ak ... [+]

Den PGDip / MSc i bæredygtig akvakultur tilbyder en række deltid, e-learning, moduler på postgraduate level, der sigter mod at udvikle elevernes kritiske forståelse af akvakulturens udvikling og principper.

Modulprogrammet for fjernundervisning af bæredygtig akvakultur læres deltid via en online e-læringsplatform, der tilbyder online undervisningsstøtte, direkte e-mail-kontakt med vejledere, video-streams og adgang til studentarbejde. Denne struktur giver eleverne den maksimale fleksibilitet til at fuldføre deres studier, mens de fortsætter deres beskæftigelse.

HøjdepunkterFleksibel modulær e-læring giver eleverne mulighed for at fuldføre deres studier, mens de fortsætter deres beskæftigelse.Kurset anvender en online e-learning platform med vejledning support, direkte kontakt med vejledere, video stream og adgang til elev opslagstavler.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Den PGDip / MSc i anvendt statistik og datamining er et kommercielt relevant studieprogram, der giver de studerende de statistiske dataanalysevner, der er nødvendige for ... [+]

Den PGDip / MSc i anvendt statistik og datamining er et kommercielt relevant studieprogram, der giver de studerende de statistiske dataanalysevner, der er nødvendige for erhvervslivet, handel og andre applikationer.

Den PGDip / MSc i Anvendt Statistik og Datamining er et etårigt uddannet program kørt af Matematik og Statistisk Skole. Kurset henvender sig til dem med en god grad, der indeholder kvantitative elementer, der ønsker at få statistiske data analyse færdigheder.

HøjdepunkterKommercielt relevant kursus.Kursusindhold er tilpasset kravene i den kommercielle analysesektor.Dissertation emner er genereret delvis af kommercielle partnere.Undervisningen indebærer udbredte kommercielle softwarepakker (SAS, SPSS).Det populære open source-værktøj (R) bruges også.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i astrofysik giver eleverne mulighed for at opnå erfaring inden for astrofysikens kerneområder for at udvikle de nødvendige forskningsfærdigheder til at udføre astrof ... [+]

MSc i astrofysik giver eleverne mulighed for at opnå erfaring inden for astrofysikens kerneområder for at udvikle de nødvendige forskningsfærdigheder til at udføre astrofysisk forskning.

MSc i Astrofysik er et etårigt undervist program kørt af Fysik og Astronomi. Programmet er beregnet til at give en adgangsveje til astrofysik forskning og potentielt ph.d.-programmer for studerende, der har taget en bachelorgrad i fysik, matematik eller en tilsvarende beslægtet disciplin.

HøjdepunkterStuderende er i stand til og opmuntret til at bruge universitetsobservatoriet og James Gregory Telescope, det største arbejdende optiske teleskop i Storbritannien.Studerende vil også have mulighed for at deltage i et observatørløb ved Teide Observatory på Tenerife, Spanien.Programmet forbereder eleverne til at foretage astrofysisk forskning på ph.d.-niveau.Moduler giver overførbare færdigheder, der forbedrer beskæftigelsesegnetheden ind og ud af den akademiske verden.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i avanceret datalogi giver studerende med en stærk bacheloruddannelse i datalogi en mulighed for at følge deres interesser i at studere emnet på et avanceret, forskni ... [+]

MSc i avanceret datalogi giver studerende med en stærk bacheloruddannelse i datalogi en mulighed for at følge deres interesser i at studere emnet på et avanceret, forsknings-ledet niveau. Studerende har fleksibilitet til at vælge fra en bred vifte af moduler i avancerede emner, herunder kunstig intelligens, human-computer interaktion, netværk og distribuerede systemer og software engineering.

MSc i avanceret datalogi er et etårigt uddannet program kørt af skolen for computervidenskab. Kurset består af to semestre med undervisede komponenter efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterKurset er designet til at være fleksibelt for at give eleverne frihed til at forfølge deres egne interesser inden for datalogi.Studerende er i stand til nemt at skifte til andre specialiserede kandidatuddannelser, der tilbydes af skolen.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse og en væsentlig softwareudvikling, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.Studerende, der udvikler en stor interesse for et af følgende områder, kan nemt skifte til den relevante specialiserede MSc i deres studier, forudsat at de gennemfører passende moduler: Kunstig intelligens, Human-Computer Interaction, Computer Communications Systems eller Software Engineering.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Master of Banking and Finance giver eleverne et solidt forberedende arbejde til yderligere akademisk orienteret forskning inden for bank og finans samt de nødvendige færd ... [+]

Master of Banking and Finance giver eleverne et solidt forberedende arbejde til yderligere akademisk orienteret forskning inden for bank og finans samt de nødvendige færdigheder til en bred vifte af karriere i den finansielle sektor.

Masters i Banking og Finans er et etårigt undervist program ledet af School of Management.

HøjdepunkterKurset giver en grundig undersøgelse af teori og praksis i moderne bank og finans.Centret for Ansvarlig Banking og Finans (CRBF) udsætter eleverne for forskning og arbejde hos fremtrædende akademikere og virksomhedsledere.Dette program åbner en bred vifte af nye og spændende karrieremuligheder, da mange finansielle virksomheder og offentlige myndigheder kræver en dybtgående viden om de finansielle markeder og institutioners funktion.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc Conservation Studies er en etårig tværfaglig masteruddannelse. Det giver en videnskabelig forståelse af dataindsamling og analyse, miljøstyring og konflikter mellem b ... [+]

MSc Conservation Studies er en etårig tværfaglig masteruddannelse. Det giver en videnskabelig forståelse af dataindsamling og analyse, miljøstyring og konflikter mellem bevarelse og samfund.

MSc Conservation Studies tilbyder en tværfaglig tilgang til bevarelse teori og praksis. Det bringer studerende og akademikere sammen fra en række disciplinære baggrunde, men med en fælles passion for bevarelse.

HøjdepunkterUdforsk konflikter mellem forskellige menneskelige agenturer, engagere sig i bevarelsespolitik og styring på forskellige skalaer (lokalt, nationalt og internationalt), og overvej forholdet mellem offentligheden, videnskaben og politikken.Forskning økologiske casestudier og eksempler fra en række levesteder i akvatiske og jordbaserede systemer og få en videnskabelig forståelse af dataindsamling og analyse.En tværfaglig tilgang betyder, at du kan udforske en række metodologiske tilgange til bevarelse - økologisk, økonomisk, historisk osv.Dit sommerforskningsprojekt kan (afhængigt af tilgængelighed) gennemføres i samarbejde med en ekstern organisation involveret i bevarelsespraksis.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i bæredygtig udvikling er rettet mod studerende med en baggrund inden for biologi, økonomi, miljøvidenskab, geografi, matematik, politik eller sociologi, der er inter ... [+]

MSc i bæredygtig udvikling er rettet mod studerende med en baggrund inden for biologi, økonomi, miljøvidenskab, geografi, matematik, politik eller sociologi, der er interesserede i at ændre samfund, miljø og økonomi.

MSc i Bæredygtig Udvikling er et etårigt, fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af School of Geography and Sustainable Development.

Bæredygtig udvikling betragtes nu bredt som den mest lovende ramme, inden for hvilken udfordringerne ved rent vand og tilstrækkelig sanitet, energigenerering og -forsyning, menneskers sundhed, fødevareproduktion og distribution samt trusler mod biodiversitet kan løses. MSc programmet vil gøre det muligt for dig at udvikle den viden, du har brug for at forstå og løse bæredygtighedsproblemer fra flere perspektiver.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Denne kandidatuddannelse er en del af en dobbeltmester, der finder sted på både University of St Andrews og Moskva Statens Institution for Internationale Forbindelser (MG ... [+]

Denne kandidatuddannelse er en del af en dobbeltmester, der finder sted på både University of St Andrews og Moskva Statens Institution for Internationale Forbindelser (MGIMO), for hvilke eleverne modtager en kvalifikation fra begge institutioner. Det første år i St. Andrews fokuserer på bæredygtig udvikling, mens andet år på MGIMO fokuserer på energi.

MSc i Bæredygtig Udvikling og Energi er et fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af School of Geography and Sustainable Development.

Kurset er en del af en dobbel masteruddannelse, hvor eleverne tilbringer et år på St. Andrews og det andet år, der studerer i udlandet på MGIMO i Moskva. MSc på St. Andrews uddeles uafhængigt af det andet år i Moskva.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Bæredygtig Udvikling og Miljøøkonomi tilbyder yderligere uddannelse og forskningsmuligheder inden for miljøøkonomi for studerende interesseret i at ændre samfund, m ... [+]

MSc i Bæredygtig Udvikling og Miljøøkonomi tilbyder yderligere uddannelse og forskningsmuligheder inden for miljøøkonomi for studerende interesseret i at ændre samfund, miljø og økonomi.

MSc i Bæredygtig Udvikling og Miljøøkonomi er et etårigt, fuldtidsuddannet postgraduate program kørt af School of Geography and Sustainable Development.

Deling af undervisningsmaterialer fra kandidatuddannelsen i bæredygtig udvikling tager dette program tværfaglig tilgang og trækker på økonomisk analyse og tænkning for at forstå sammenhængen mellem mennesker og deres miljø, hvilket resulterer i et studieprogram, som både er intellektuelt stimulerende og yderst relevant for dagens arbejde marked.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Catalysis giver eleverne specialiseret avanceret viden og færdigheder i moderne katalyse med evnen til at gennemføre et betydeligt forskningsprojekt for deres afhan ... [+]

MSc i Catalysis giver eleverne specialiseret avanceret viden og færdigheder i moderne katalyse med evnen til at gennemføre et betydeligt forskningsprojekt for deres afhandling. Kurset sigter mod at introducere opmærksomhed om den rolle katalysen spiller for at forbedre bæredygtigheden og løse miljøproblemer inden for kemisk fremstilling.

Kandidatuddannelsen i Catalysis er et etårigt uddannet program kørt af Chemistry School. Det er designet til de studerende og fagfolk, der har en grad i kemi eller et allieret emne, for at udstyre dem med en række analytiske, kritiske og kommunikationsevner.

Kurset giver eleverne specialiseret avanceret viden og færdigheder i moderne katalyse med evnen til at gennemføre et betydeligt forskningsprojekt for deres afhandling. Kurset sigter mod at introducere opmærksomhed om den rolle katalysen spiller for at forbedre bæredygtigheden og løse miljøproblemer inden for kemisk fremstilling.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Computer Communication Systems er et avanceret forskningsledende kursus, der giver eleverne en grundig forståelse af teknologier, protokoller og systemer, der gør d ... [+]

MSc i Computer Communication Systems er et avanceret forskningsledende kursus, der giver eleverne en grundig forståelse af teknologier, protokoller og systemer, der gør det muligt for computere at kommunikere i vidt forskellige og heterogene kontekster.

MSc i Marine Mammal Science er et etårigt uddannet program, der drives af Sea Mammal Research Unit (SMRU), som er den eneste britiske institution, der udelukkende beskæftiger sig med forskning i havpattedyr og trækker på den kvantitative og forskelligartede akademiske ekspertise inden for universitetets Scottish Oceans Institute (SÅ JEG).

HøjdepunkterSelvom der er fokuseret på marine pattedyr, dækker dette program avancerede emner inden for kvantitativ marin økologi og dyreadfærd.Moduler omfatter intens uddannelse i kvantitative teknikker (for eksempel statistisk modellering og GIS) og anvendte forskningsmetoder, herunder et feltkursus for at øve undersøgelsesteknikker (uden yderligere omkostninger).Studerende har den spændende mulighed for at gennemføre feltarbejde og træning i Antarktis som led i det valgfrie modul i polarøkologi (der kræves ekstra betaling af et betydeligt ekspeditionsgebyr). Se elevernes Antarktis-ekspeditionsblog.Kernelæringsprogrammet suppleres af avancerede valgfrie moduler inden for aktuelle forskningsområder biologi, bioakoustik, adfærd og kognition og populationsbiologi.Stimulerende, små klassestørrelser med fokus på elevledet, erfaringsmæssig læring.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Formålet med internationale studerende, der bruger engelsk som ekstra sprog, giver dette innovative kombinerede kursus et skræddersyet kandidatuddannelse til computervide ... [+]

Formålet med internationale studerende, der bruger engelsk som ekstra sprog, giver dette innovative kombinerede kursus et skræddersyet kandidatuddannelse til computervidenskabelige studerende, der ønsker at udvikle deres engelsksprogede færdigheder inden for akademiske sammenhænge.

Alle MSc-grader i Computer Science School ved University of St Andrews kan studeres på engelsk. Studerende studerer over tre lærte semestre, og udover alle modulerne fra deres valgte computervidenskab grad studerer de moduler på engelsk til akademiske formål og engelsk for computervidenskab 1 og 2.

Et visum dækker hele længden af programmet.

Kursus muligheder

Studerende med en grad i datalogi eller en beslægtet disciplin, som f.eks. Informationssystemer eller teknik, kan vælge at studere:... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Computing and Information Technology udvikler elevernes kritiske forståelse af de problemer, der er forbundet med brugen af computersystemer og deres indvirkning på ... [+]

MSc i Computing and Information Technology udvikler elevernes kritiske forståelse af de problemer, der er forbundet med brugen af computersystemer og deres indvirkning på forretningsprocesser og projektledelse. Det giver også studerende uden forudgående programmeringserfaring mulighed for at få programmeringsevner i et moderne softwareudviklingsmiljø.

MSc i Computing og Informationsteknologi er et etårigt uddannet program kørt af School of Computer Science. Kurset består af to semestre af undervisede komponenter efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterKurset er designet til at være fleksibelt for at give eleverne frihed til at forfølge deres egne interesser inden for datalogi.Kurset introducerer eleverne til programmeringsfærdigheder i et moderne softwareudviklingsmiljø.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i data-intensiv analyse er et tværfagligt kursus, der giver de studerende en forståelse for, hvordan data bruges til at få nyttig indsigt på alle områder af videnskab ... [+]

MSc i data-intensiv analyse er et tværfagligt kursus, der giver de studerende en forståelse for, hvordan data bruges til at få nyttig indsigt på alle områder af videnskabelig indsats. Programmet har en substantiel statistisk komponent - både teori og praksis - allieret til datalogi og visualisering.

MSc i Data-Intensive Analysis er et etårigt uddannet program, der drives sammen af Skolerne for datalogi og matematik og statistik. Kurset består af to semestre af undervisede moduler efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterKurset udvikler praktiske færdigheder i afledning, validering og implementering af prædiktive modeller baseret på indsamlede data og giver træning i brugen af industri- og forskningsstandardsteknologier og -teknikker.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i evolutionær og komparativ psykologi giver avanceret forskningstræning i en række intellektuelle og praktiske færdigheder forbundet med evolutionære, komparative og ... [+]

MSc i evolutionær og komparativ psykologi giver avanceret forskningstræning i en række intellektuelle og praktiske færdigheder forbundet med evolutionære, komparative og udviklingsmæssige tilgange til undersøgelsen af sindet.

MSc i Evolutionary and Comparative Psychology er et fuldtidsundervist undervisningsprogram, der drives af School of Psychology and Neuroscience. Dette særprægede program tackler grundlæggende problemer forbundet med dyrs og menneskers kognitioners oprindelse via en bred vifte af teoretiske og metodologiske tilgange.

HøjdepunkterStuderende får en detaljeret viden om den evolutionære og komparative litteratur og hoved teoretiske og metodiske spørgsmål på dette område.Kurset udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder til at forfølge en forskeruddannelse på MPhil eller ph.d.-niveau i psykologi.Studerende har mulighed for at foretage uafhængig forskning på et givet forskningscenter i Storbritannien eller i udlandet, typisk i sommeren.Kurset undervises af medlemmer af den internationalt anerkendte Origins of Mind-forskningsgruppe med yderligere klasser af medlemmer af det bredere Center for Social Inlæring og Kognitiv Evolution og tilhørende akademisk personale med interesser i evolutionær og komparativ psykologi.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Forskningsmetoder i Psykologi er designet til at uddanne studerende, der ønsker at forfølge en højere forskningsgrad i psykologi og udstyrer dem med de specifikke f ... [+]

MSc i Forskningsmetoder i Psykologi er designet til at uddanne studerende, der ønsker at forfølge en højere forskningsgrad i psykologi og udstyrer dem med de specifikke færdigheder, der er nødvendige for at udføre en karriere som en forskningspsycholog.

MSc i Forskningsmetoder i Psykologi er et fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af Psykologi og Neurovidenskab. Kurset er baseret på et initiativ til tværfaglig uddannelse i samfundsvidenskab samt avanceret forskningstræning i psykologi.

HøjdepunkterKurset giver tværfaglig uddannelse i samfundsvidenskab samt avanceret forskningstræning i psykologi.Studerende har adgang til laboratorier i neurofysiologi, psykofarmakologi, psykofysik, dyre læring og kognition, kognitiv psykologi, udviklingspsykologi og socialpsykologi.MSc anerkendes af Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC) som et akkrediteret kursus.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Denne kandidatuddannelse giver efteruddannelse i laser, optik og halvledere skræddersyet til behovene hos dem, der søger at komme ind i en fotonikbaseret industri og univ ... [+]

Denne kandidatuddannelse giver efteruddannelse i laser, optik og halvledere skræddersyet til behovene hos dem, der søger at komme ind i en fotonikbaseret industri og universitetsforskning. Studerende nyder godt af klasser ved hjælp af ekspertisen på St Andrews og Heriot-Watt universiteter, efterfulgt af et ca. 3,5-måneders projekt, ofte med et britisk fotonikfirma. Industriprojektet muliggør anvendelse af det materiale, der er omfattet af universiteterne, og giver værdifuld erfaring inden for kommerciel fotonik.

Til indgangen til 2019 administreres adgang til Photonics og Optoelectronic Devices MSc af Heriot-Watt University.

MSc i fotonik og optoelektroniske enheder er et 12-månedersuddannet program køre i fællesskab af School of Physics and Astronomy ved University of St Andrews og School of Engineering and Physical Sciences ved Heriot-Watt University i Edinburgh, som stiller til rådighed for studerende den kombinerede mangfoldighed af forskningsudstyr og ekspertise på begge universiteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i geokemi ved St. Andrews udvikler viden og færdighedsuddannelse inden for geokemi og moderne geokemiske metoder, der involverer praktisk laboratorieuddannelse, erfar ... [+]

MSc i geokemi ved St. Andrews udvikler viden og færdighedsuddannelse inden for geokemi og moderne geokemiske metoder, der involverer praktisk laboratorieuddannelse, erfaring med feltprøveudtagning og erfaringer med state-of-the-art udstyr.

MSc i geokemi er et fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af skolen for jord- og miljøvidenskab.

Geokemi er en grundlæggende disciplin inden for Jordvidenskaben, der giver teknikker og viden til at tage fat på sådanne grundlæggende spørgsmål som: Var der nogensinde liv på Mars, hvordan udgør planeter, og hvad er priser og drivkræfter for klimaændringer, både tidligere og nutid?

Kurset er omfattende og stringent omfattende obligatoriske og valgfrie undervisede moduler, feltarbejde, korte kurser og en forskningsafhandling. Praktisk erfaring med at udvikle et mangfoldigt sæt laboratoriefærdigheder er indlejret i kurset.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Human-Computer Interaction giver eleverne værktøjer, viden og færdigheder til at blive praktiserende inden for områderne brugeroplevelse, brugervenlighed, informati ... [+]

MSc i Human-Computer Interaction giver eleverne værktøjer, viden og færdigheder til at blive praktiserende inden for områderne brugeroplevelse, brugervenlighed, informationsvisualisering, menneskelige faktorer i computersystemer og human-computer interaktionsforskning.

MSc i Computing og Informationsteknologi er et etårigt uddannet program kørt af School of Computer Science. Kurset består af to semestre af undervisede komponenter efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterKurset er designet til at være fleksibelt for at give eleverne frihed til at forfølge deres egne interesser inden for datalogi.Kurset introducerer eleverne til programmeringsfærdigheder i et moderne softwareudviklingsmiljø.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Informationsteknologi udvikler elevernes kritiske forståelse af de problemer, der er forbundet med brug af informationsteknologi systemer og deres indflydelse på fo ... [+]

MSc i Informationsteknologi udvikler elevernes kritiske forståelse af de problemer, der er forbundet med brug af informationsteknologi systemer og deres indflydelse på forretningsprocesser og projektledelse.

MSc i Computing og Informationsteknologi er et etårigt uddannet program kørt af School of Computer Science. Kurset består af to semestre af undervisede komponenter efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterKurset er designet til at være fleksibelt for at give eleverne frihed til at forfølge deres egne interesser inden for datalogi.Kurset introducerer eleverne til programmeringsfærdigheder i et moderne softwareudviklingsmiljø.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Informationsteknologi med ledelse giver studerende fra andre discipliner end forretning og ledelse med den viden og de analytiske og kritiske færdigheder, der er nø ... [+]

MSc i Informationsteknologi med ledelse giver studerende fra andre discipliner end forretning og ledelse med den viden og de analytiske og kritiske færdigheder, der er nødvendige for at styre de informations- og kommunikationsteknologier, der understøtter alle vellykkede forretningspraksis.

MSc i Informationsteknologi med Management er et etårigt uddannet programkurs i fællesskab af School of Computer Science og School of Management. Kurset består af to semestre af undervisede moduler efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterDette kursus er et tværfagligt program, der kombinerer færdigheder og erfaring hos ledende akademikere fra Handelshøjskolen og Computer Science.Programmet lærer moderne informations- og kommunikationsteknologier og ledelsesteknikker for at forberede eleverne til en karriere inden for it-ledelse og andre relaterede områder.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i International Development Practice er en etårig tværfaglig masteruddannelse. Undervist af akademiske medarbejdere og udviklingspraktikere, det udforsker de teoretis ... [+]

MSc i International Development Practice er en etårig tværfaglig masteruddannelse. Undervist af akademiske medarbejdere og udviklingspraktikere, det udforsker de teoretiske og praktiske aspekter af internationalt udviklingsarbejde.

MSc International Development Practice tilbyder en tværfaglig tilgang til international udviklingsteori og praksis. Studerende udforsker centrale teoretiske begreber i udviklingsstudier og modtager praktik, der kan anvendes i internationale udviklingsroller.

HøjdepunkterMålrettet mod studerende, der agter at følge en karriere i international udvikling.Kombinerer udforskning af centrale teoretiske begreber i udviklingsstudier med uddannelse i færdigheder anvendt af udviklingspraktiserende.Giver en væsentlig introduktion til kvantitative og kvalitative metoder til vurdering af udviklingsprogrammer.Tværfaglig tilgang betyder at du kan udforske en række metodologiske tilgange.Dit sommerforskningsprojekt kan - afhængigt af tilgængelighed - gennemføres i samarbejde med en ekstern organisation involveret i udviklingspraksis.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Kemisk Videnskab giver eleverne avanceret viden og færdigheder i moderne kemiske videnskaber og opfordrer dem til at udforske forskningsledte emner gennem en bred v ... [+]

MSc i Kemisk Videnskab giver eleverne avanceret viden og færdigheder i moderne kemiske videnskaber og opfordrer dem til at udforske forskningsledte emner gennem en bred vifte af moduler.

Kandidatuddannelsen i Kemisk Videnskab er et etårigt uddannet program kørt af Kemiets Kemi. Kurset er designet til de studerende og fagfolk, der har en grad i kemi eller et allieret emne.

Det giver eleverne avanceret viden og færdigheder inden for moderne kemiske videnskaber og opfordrer dem til at udforske forskningsledte emner gennem en bred vifte af moduler. Studerende kan vælge imellem en række modulvalg, der giver mulighed for at udvide grundlæggende viden om alle områder inden for kemi og / eller specialisering inden for interesseområdet.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i kunstig intelligens er et avanceret forskningsledende kursus i studiet af kunstig intelligens, der udvikler elevernes færdigheder inden for logik, begrænsningsprogr ... [+]

MSc i kunstig intelligens er et avanceret forskningsledende kursus i studiet af kunstig intelligens, der udvikler elevernes færdigheder inden for logik, begrænsningsprogrammering, sprogbehandling, maskinindlæring og neurale netværk.

MSc i Kunstig Intelligens er et etårigt undervist program, der drives af School of Computer Science. Kurset består af to semestre af undervisede moduler efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterMSc i Kunstig Intelligens er et specialkursus, men bevarer en vis fleksibilitet, så de studerende kan forfølge andre områder inden for computervidenskab sammen med de obligatoriske specialmoduler.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse og en væsentlig softwareudvikling, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Denne kandidatuddannelse giver eleverne en bedre forståelse af marine systemer, udforsker sammenkoblingerne mellem det fysiske miljø, biodiversiteten og virkningerne af m ... [+]

Denne kandidatuddannelse giver eleverne en bedre forståelse af marine systemer, udforsker sammenkoblingerne mellem det fysiske miljø, biodiversiteten og virkningerne af menneskelige aktiviteter. Undervist af førende eksperter fra Scottish Oceans Institute, er designet til at forberede eleverne til professionelle karriere inden for forskning og ledelse.

MSc i Marine Ecosystem Management er et etårigt uddannet program kørt af Biologisk Skole. Programmet tager en holistisk tilgang til forståelse af økosystemfunktionen og -tjenesterne og trækker på den kvantitative og forskelligartede akademiske ekspertise inden for University's Scottish Oceans Institute (SOI).

HøjdepunkterModuler omfatter intens træning i kvantitative teknikker (for eksempel statistisk modellering og GIS).Studerende har den spændende mulighed for at udføre feltarbejde og praktisk bådbaseret træning lokalt som led i kernemodulet (inkluderet i kursusafgift) og længere væk som en del af valgfrie feltkurser (ekstra omkostninger) i Antarktis (polarøkologi) eller Indonesien (videnskabelig dykning).Kombinationen af kerne moduler og et udvalg af specialiserede og avancerede valgfrie moduler giver eleverne mulighed for at skræddersy programmet til deres individuelle interesser.Stimulerende, små klassestørrelser med fokus på elevledet, erfaringsmæssig læring.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Marine Mammal Science forbereder eleverne til professionelle karriere i forskning og bevarelse af havpattedyr. Det er den eneste forskningsfokuserede kandidatgrad i ... [+]

MSc i Marine Mammal Science forbereder eleverne til professionelle karriere i forskning og bevarelse af havpattedyr. Det er den eneste forskningsfokuserede kandidatgrad i dette populære emne over hele verden og undervises af førende eksperter hos Sea Mammal Research Unit og Scottish Oceans Institute.

MSc i Marine Mammal Science er et etårigt uddannet program, der drives af Sea Mammal Research Unit (SMRU), som er den eneste britiske institution, der udelukkende beskæftiger sig med forskning i havpattedyr og trækker på den kvantitative og forskelligartede akademiske ekspertise inden for universitetets Scottish Oceans Institute (SÅ JEG).

HøjdepunkterSelvom der er fokuseret på marine pattedyr, dækker dette program avancerede emner inden for kvantitativ marin økologi og dyreadfærd.Moduler omfatter intens uddannelse i kvantitative teknikker (for eksempel statistisk modellering og GIS) og anvendte forskningsmetoder, herunder et feltkursus for at øve undersøgelsesteknikker (uden yderligere omkostninger).Studerende har den spændende mulighed for at gennemføre feltarbejde og træning i Antarktis som led i det valgfrie modul i polarøkologi (der kræves ekstra betaling af et betydeligt ekspeditionsgebyr). Se elevernes Antarktis-ekspeditionsblog.Kernelæringsprogrammet suppleres af avancerede valgfrie moduler inden for aktuelle forskningsområder biologi, bioakoustik, adfærd og kognition og populationsbiologi.Stimulerende, små klassestørrelser med fokus på elevledet, erfaringsmæssig læring.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Denne MSc forbereder studerende med en baggrund i ren eller anvendt matematik til en ph.d. eller en karriere i den private sektor. En bred vifte af emner er dækket, herun ... [+]

Denne MSc forbereder studerende med en baggrund i ren eller anvendt matematik til en ph.d. eller en karriere i den private sektor. En bred vifte af emner er dækket, herunder gruppeteori, matematisk computing, combinatorics, fluid dynamik, solteori, matematisk biologi, og måle- og ergodisk teori.

MSc i matematik består af to semestre af undervisede kurser, der drives af matematik- og statistikskolen, efterfulgt af en afhandling i sommermånederne. Dette program er særligt velegnet til dem, der søger en karriere inden for akademisk matematisk forskning eller en matematikrelateret karriere i den private sektor.

HøjdepunkterDer tilbydes en bred vifte af avancerede matematiske modulvalg.Studerende har mulighed for at tilmelde sig et selvstændigt studiemodul.En faglig færdighed til matematiske forskere modul tilbydes også.Regelmæssige colloquia holdes af eksperter indefra og ud med skolen.Afhandlingerne er en fantastisk mulighed for at opleve matematisk forskning.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Mineral Resources MSc leverer viden og færdighedsuddannelse, der er afgørende for at forfølge en karriere inden for mineralindustrien og forberede de studerende til ph.d. ... [+]

Mineral Resources MSc leverer viden og færdighedsuddannelse, der er afgørende for at forfølge en karriere inden for mineralindustrien og forberede de studerende til ph.d.-forskning. Kurset giver omfattende træning i spidsen for mineralressourcer, herunder industri-ledede workshops og udflugter.

MSc i Mineral Resources er et fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af School of Earth and Environmental Sciences. Mineralressourcer er en del af næsten alt omkring vores hverdag. At finde disse ressourcer er jobbet af økonomiske geologer, tværfaglige forskere, der bruger geokemi, mineralogi, geofysik, petrologi og strukturgeologi til at forstå, beskrive og udforske mineraleressourcer.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i psykologi er en konverteringsrute for studerende, der har en bachelorgrad i en anden fag end psykologi. Programmet giver detaljeret viden om de centrale områder af ... [+]

MSc i psykologi er en konverteringsrute for studerende, der har en bachelorgrad i en anden fag end psykologi. Programmet giver detaljeret viden om de centrale områder af psykologi og hoved teoretiske og metodiske spørgsmål på området.

MSc i Psykologi (Konvertering) er en fuldtidsuddannet postgraduate program ledet af Psykologi og Neurovidenskab.

HøjdepunkterKurset uddanner eleverne de nødvendige færdigheder til at forfølge en forskeruddannelse på MPhil eller ph.d.-niveau inden for psykologi eller at gå videre til et klinisk træningsprogram.Studerende har adgang til laboratorier i neurofysiologi, psykofarmakologi, psykofysik, dyre læring og kognition, kognitiv psykologi, udviklingspsykologi og socialpsykologi.Kurset er akkrediteret af British Psychological Society og opfylder derfor kravene til adgang til de fleste britiske ph.d.-programmer i psykologi.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Software Engineering er et avanceret forskningsledet kursus i studiet af software engineering, udvikler elevernes viden og færdigheder i software genbrug, fleksibel ... [+]

MSc i Software Engineering er et avanceret forskningsledet kursus i studiet af software engineering, udvikler elevernes viden og færdigheder i software genbrug, fleksibel udvikling, software arkitektur og kritisk system engineering.

MSc i Software Engineering er et etårigt uddannet program kørt af School of Computer Science. Kurset består af to semestre af undervisede moduler efterfulgt af et 11-ugers projekt, der fører til forelæggelse af en 15.000-ordsafhandling i august.

HøjdepunkterMSc i Software Engineering er et specialiseret kursus, men bevarer en vis fleksibilitet, så de studerende kan forfølge andre områder inden for computervidenskab sammen med de obligatoriske specialmoduler.Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse og en væsentlig softwareudvikling, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i statistik forbereder studerende med en stærk kvantitativ baggrund for yderligere postgraduate studier eller en fremtidig karriere i den private sektor. ... [+]

MSc i statistik forbereder studerende med en stærk kvantitativ baggrund for yderligere postgraduate studier eller en fremtidig karriere i den private sektor.

MSc i statistik er et etårigt uddannet program kørt af matematik og statistikskolen, der er veludstyret med pc'er og bærbare computere, en parallel computer og et bibliotek på stedet.

HøjdepunkterGiver eleverne en bredere færdighed til at komme ind på markedet for kommerciel analyse.Programmet dækker forskellige teoretiske og anvendte statistiske områder på et avanceret niveau.Kurset giver studerende mulighed for at sætte deres statistiske viden i praksis.Kontinuerlige vurderinger og afhandlingen giver eleverne mulighed for at anvende deres statistiske viden.Studerende er forberedt på, at de kan gå ind for at forfølge forskning i statistik.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

TESOL MSc med en specialitet på engelsk til akademiske formål giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis i at undervise engelsk t ... [+]

TESOL MSc med en specialitet på engelsk til akademiske formål giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis i at undervise engelsk til talere af andre sprog med særlig fokus på at undervise i akademisk engelsk.

MSc i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL) med en specialisme på engelsk til akademiske formål er designet til at være nyttigt for både erfarne engelskspråklige lærere såvel som dem der overvejer en karriere i engelsk sprogundervisning. Det er rettet mod lærere med særlig interesse i at undervise unge elever.

HøjdepunkterPå campusFokusér dine studier på dit særlige område og få en bedre teoretisk og praktisk forståelse af udfordringerne og mulighederne for at undervise i engelsk til akademiske formål.Tag et specifikt engelsk modul til akademisk formål, udfør forskning på dette område som led i et aktionsforskningsmodul, og vælg et afhandlingstema for at forske mere på læringsområdet til akademiske formål.Deltag i erfarne praktikere og lærde i det engelske sprogundervisningsmiljø, med muligheder for at være involveret i løbende faglige udviklingshændelser og den årlige engelsk for akademiske formål (EAP) -konference.Integrere teori og praksis - diskutere teoretiske begreber og rammer i små grupper og anvende dem gennem praktiske vurderinger og peer-undervisningssessioner.Engagere sig i og reflektere over en ny sprogindlæringsoplevelse som en del af programmet for at få et 360 graders perspektiv på sprogundervisning og læring.OnlineProgrammet har to startdatoer (januar og september), der giver mulighed for en fleksibel deltidsstudie under arbejdet. Det giver også mange muligheder for at interagere med både på campus og... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of St Andrews

TESOL MSc med en specialisme i engelsk medium instruktion giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis for at undervise engelsk til ... [+]

TESOL MSc med en specialisme i engelsk medium instruktion giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis for at undervise engelsk til talere af andre sprog med særlig fokus på engelsk medium instruktion.

MSc i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL) med en specialisme i engelsk Medium Instruction er designet til at være nyttigt for både erfarne engelsksprogede lærere såvel som dem, der overvejer en karriere i engelsk sprogundervisning. Det er rettet mod lærere med særlig interesse i engelsk medium instruktion.

HøjdepunkterPå campusFokusér dine studier på dit særlige område og få en bedre teoretisk og praktisk forståelse af udfordringerne og mulighederne i forbindelse med engelsk mediumundervisning.Tag et specifikt engelsk medium instruktion modul, gennemføre forskning på dette område som en del af et Action Research modul, og vælg et afhandlingstema for at undersøge yderligere inden for undervisningen af unge elever.Deltag i erfarne praktikere og lærde i det engelske sprogundervisningsmiljø, med muligheder for at være involveret i løbende faglige udviklingshændelser og den årlige engelsk for akademiske formål (EAP) -konference.Integrere teori og praksis - diskutere teoretiske begreber og rammer i små grupper og anvende dem gennem praktiske vurderinger og peer-undervisningssessioner.Engagere sig i og reflektere over en ny sprogindlæringsoplevelse som en del af programmet for at få et 360 graders perspektiv på sprogundervisning og læring.OnlineProgrammet har to startdatoer (januar og september), der giver mulighed for en fleksibel deltidsstudie under arbejdet. Det giver også mange muligheder for at interagere med både på campus og andre fjernundervisningsstuderende.Fokusér dine studier på... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of St Andrews

TESOL MSc med speciale i undervisning af unge lærere giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis for at undervise engelsk til tale ... [+]

TESOL MSc med speciale i undervisning af unge lærere giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis for at undervise engelsk til talere af andre sprog med særlig fokus på at undervise unge elever.

MSc i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL) med en speciale i undervisning unge lærere er designet til at være nyttigt for både erfarne engelsksprogede lærere såvel som dem der overvejer en karriere i engelsk sprogundervisning. Det er rettet mod lærere med særlig interesse i at undervise unge elever.

HøjdepunkterPå campusFokusér dine studier på dit særlige område og få en bedre teoretisk og praktisk forståelse af udfordringerne og mulighederne i forbindelse med undervisning af unge elever.Tag et bestemt undervisningsmiljømodul, gennemfør forskning på dette område som led i et aktionsforskningsmodul, og vælg et afhandlingstema for at undersøge yderligere i undervisningsområdet for unge elever.Deltag i erfarne praktikere og lærde i vores engelskspråklige undervisningssamfund med muligheder for at være involveret i løbende faglige udviklingshændelser og den årlige engelsk for akademiske formål (EAP) -konference.Integrere teori og praksis - diskutere teoretiske begreber og rammer i små grupper og anvende dem gennem praktiske vurderinger og peer-undervisningssessioner.Engagere sig i og reflektere over en ny sprogindlæringsoplevelse som en del af programmet for at få et 360 graders perspektiv på sprogundervisning og læring.OnlineProgrammet har to startdatoer (januar og september), der giver mulighed for en fleksibel deltidsstudie under arbejdet. Det giver også mange muligheder for at interagere med både på campus og andre fjernundervisningsstuderende.Fokusér dine studier på dit særlige område... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

TESOL MSc med speciale i teknologi til undervisning giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis i at undervise engelsk til talere ... [+]

TESOL MSc med speciale i teknologi til undervisning giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis i at undervise engelsk til talere af andre sprog med særlig fokus på teknologi til undervisning.

MSc i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL) med en speciale for teknologi i undervisning er designet til at være nyttigt for både erfarne engelskspråklige lærere såvel som dem der overvejer en karriere i engelsk sprogundervisning. Det er rettet mod lærere med særlig interesse i teknologi til undervisning.

HøjdepunkterPå campusFokusér dine studier på dit særlige område og få en bedre teoretisk og praktisk forståelse af udfordringer og muligheder i forbindelse med undervisningsteknologi.Tag en specifik teknologi til undervisningsmodul, gennemfør forskning på dette område som led i et aktionsforskningsmodul, og vælg et afhandlingstema for at undersøge yderligere inden for teknologi for undervisning.Deltag i erfarne praktikere og lærde i det engelske sprogundervisningsmiljø, med muligheder for at være involveret i løbende faglige udviklingshændelser og den årlige engelsk for akademiske formål (EAP) -konference.Integrere teori og praksis - diskutere teoretiske begreber og rammer i små grupper og anvende dem gennem praktiske vurderinger og peer-undervisningssessioner.Engagere sig i og reflektere over en ny sprogindlæringsoplevelse som en del af programmet for at få et 360 graders perspektiv på sprogundervisning og læring.OnlineProgrammet har to startdatoer (januar og september), der giver mulighed for en fleksibel deltidsstudie under arbejdet. Det giver også mange muligheder for at interagere med både på campus og andre fjernundervisningsstuderende.Fokusér dine studier på dit særlige område og få en bedre... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of St Andrews

TESOL MSc med en specialitet i vurdering og evaluering giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis i at undervise engelsk til tale ... [+]

TESOL MSc med en specialitet i vurdering og evaluering giver eleverne en interesse i dette felt mulighed for at integrere teori og praksis i at undervise engelsk til talere af andre sprog med særlig fokus på vurdering og evaluering.

MSc i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL) med en speciale i vurdering og evaluering er et kursus kørt af den engelske sprogundervisning afdeling. Det er designet til at være nyttigt for både erfarne engelsksprogede lærere såvel som dem der overvejer en karriere i engelsksproglig undervisning. Det er rettet mod lærere med særlig interesse i vurdering og evaluering.

HøjdepunkterPå campusFokusér dine studier på dit særlige område og få en bedre teoretisk og praktisk forståelse af udfordringerne og mulighederne i forbindelse med vurdering og evaluering.Tag et specifikt evaluerings- og evalueringsmodul, gennemføre forskning på dette område som led i et aktionsforskningsmodul, og vælg et afhandlingstema for at undersøge yderligere på området for undervisning af unge elever.Deltag i erfarne praktikere og lærde i det engelske sprogundervisningsmiljø, med muligheder for at være involveret i løbende faglige udviklingshændelser og den årlige engelsk for akademiske formål (EAP) -konference.Integrere teori og praksis - diskutere teoretiske begreber og rammer i små grupper og anvende dem gennem praktiske vurderinger og peer-undervisningssessioner.Engagere sig i og reflektere over en ny sprogindlæringsoplevelse som en del af programmet for at få et 360 graders perspektiv på sprogundervisning og læring.OnlineProgrammet med to startdatoer (januar og september) giver mulighed for fleksibel deltidsstudie under arbejdet, men giver også masser af muligheder for at interagere med både på... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of St Andrews

TESOL MSc giver eleverne mulighed for at integrere teori og praksis for at undervise engelsk til talere af andre sprog med fleksibilitet til at vælge moduler af interesse ... [+]

TESOL MSc giver eleverne mulighed for at integrere teori og praksis for at undervise engelsk til talere af andre sprog med fleksibilitet til at vælge moduler af interesse og til gavn for din fremtidige karriere.

MSc i undervisningen engelsk til talere for andre sprog (TESOL) er et etårigt kursus kørt af den engelske sprogundervisning afdeling. Det er designet til at være nyttigt for både erfarne engelsksprogede lærere såvel som dem der overvejer en karriere i engelsksproglig undervisning.

HøjdepunkterPå campusFokusere dine studier på dit særlige område og få en bedre teoretisk og praktisk forståelse af udfordrerne og mulighederne for fagfolk på området.Ud over de obligatoriske moduler skal du vælge tre valgfrie moduler og et afhandlingstema for at forme dine studier for at udforske dine egne interesser.Deltag i erfarne praktikere og lærde i det engelske sprogundervisningsmiljø, med muligheder for at være involveret i løbende faglige udviklingshændelser og den årlige engelsk for akademiske formål (EAP) -konference.Integrere teori og praksis - diskutere teoretiske begreber og rammer i små grupper og anvende dem gennem praktiske vurderinger og peer-undervisningssessioner.Engagere sig i og reflektere over en ny sprogindlæringsoplevelse som en del af programmet for at få et 360 graders perspektiv på sprogundervisning og læring.OnlineProgrammet med to startdatoer (januar og september) giver mulighed for fleksibel deltidsstudie under arbejdet, men giver også mange muligheder for at interagere med både på campus og andre fjernundervisningsstuderende. Du kan vælge at studere for en PG Cert (60 point), en PG Dip (120 point) eller den fulde MSc grad.Fokuser dine studier på dine særlige interessepunkter... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i økonomi giver avanceret, stringent uddannelse i væsentlige elementer i økonomi - mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri - plus en række specialvalg, der dækker te ... [+]

MSc i økonomi giver avanceret, stringent uddannelse i væsentlige elementer i økonomi - mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri - plus en række specialvalg, der dækker teoretiske og empiriske tilgange, der afspejler medarbejdernes interesser i skolen.

MSc i økonomi er et etårigt uddannet postgraduate program kørt af University of St Andrews 'School of Economics and Finance.

HøjdepunkterI 2014-undersøgelsen for UK Excellence Framework blev skolens placering tiendedel i Det Forenede Kongerige og anden i Skotland på grundlag af kvaliteten af sine forsknings publikationer, med over 80% af forsknings publikationer klassificeret som internationalt fremragende eller verdens førende .Små gruppeundervisning giver mulighed for et højt niveau af elev-lærerinteraktion, der opmuntrer til et varmt og venligt læringsmiljø.Programmets fokus er at skabe en selvstændig, stringent men relevant læringserfaring, der forbereder dig enten til at starte ansættelse på højt niveau i en bred vifte af økonomirelaterede aktiviteter eller at forfølge yderligere forskning.Du vil lære de teoretiske og empiriske værktøjer, der kræves for at forstå den stadig mere komplekse og hurtigt skiftende økonomi.Supplerende forelæsninger i matematiske og statistiske metoder er tilgængelige i starten af kurset.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i Finance træner elever med avancerede analytiske evner og tekniske færdigheder inden for empirisk finansiering og modellering. Studerende erhverver en dybtgående for ... [+]

MSc i Finance træner elever med avancerede analytiske evner og tekniske færdigheder inden for empirisk finansiering og modellering. Studerende erhverver en dybtgående forståelse af de finansielle markeder og institutioner både i Storbritannien og i udlandet, og forbereder dem til en professionel karriere i finansbranchen.

MSc i økonomi er et etårigt uddannet postgraduate program kørt af University of St Andrews 'School of Economics and Finance.

HøjdepunkterDu vil lære de forskningsmetoder, der anvendes i moderne corporate finance for at forstå relevansen af corporate finance teori i en anvendt arbejdsindstilling.Case studie tilgang i kernemoduler hjælper med at udvikle analytiske færdigheder, der kan bruges i hverdagen finansielle måling applikationer.Små gruppeundervisning giver mulighed for et højt niveau af elev-lærerinteraktion, der opmuntrer til et varmt og venligt læringsmiljø.Du vil blive vidende om, hvordan ledende finansielle institutioner fungerer og begrunder både i Storbritannien og i udlandet.Du vil forfølge avancerede studier inden for økonomi og kognitive områder, der er knyttet til en stærk tradition for kandidater fra skolen, der arbejder i det finansielle samfund.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

Masters i økonomi og ledelse hjælper eleverne med at udvikle en integreret og kritisk bevidst forståelse af den økonomiske kontekst ved forvaltningen af erhvervsorganisat ... [+]

Masters i økonomi og ledelse hjælper eleverne med at udvikle en integreret og kritisk bevidst forståelse af den økonomiske kontekst ved forvaltningen af erhvervsorganisationer og udstyre dem til at tage en effektiv rolle inden for disse organisationer.

Masters i økonomi og ledelse er et etårigt undervist kursus kørt af School of Management.

HøjdepunkterKurset giver et stærkt fundament i principperne og praksis for finansiering inden for organisationer.Finans og ledelse studerende vil undersøge kompleksiteten af internationale virksomheder, finansielle markeder og investeringsforvaltning.Undervisningsformat

De lærte elementer i programmerne leveres ved hjælp af en række metoder, herunder forelæsninger, små gruppearbejder, workshops og seminarer. Den gennemsnitlige forelæsningsstørrelse er 30 elever, men i nogle tilfælde vil der være seminarer på 15 til 18 elever eller større foredrag med op til 100 elever, hvilket normalt vil blive forstærket af små gruppearbejder.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of St Andrews

MSc i økonomi og økonomi giver avanceret træning i teoretiske værktøjer og empiriske teknikker til økonomi og finansiering, forbereder eleverne til en professionel karrie ... [+]

MSc i økonomi og økonomi giver avanceret træning i teoretiske værktøjer og empiriske teknikker til økonomi og finansiering, forbereder eleverne til en professionel karriere inden for international bank, finansindustrien og statslige organer.

MSc i økonomi og økonomi er et etårigt undervist postgraduate program ledet af School of Economics and Finance.

HøjdepunkterI 2014-undersøgelsen for UK Excellence Framework blev skolens placering tiendedel i Det Forenede Kongerige og anden i Skotland på grundlag af kvaliteten af sine forsknings publikationer, med over 80% af forsknings publikationer klassificeret som internationalt fremragende eller verdens førende .Små gruppeundervisning giver mulighed for et højt niveau af elev-lærerinteraktion, der opmuntrer til et varmt og venligt læringsmiljø.Programmets fokus er at skabe en selvstændig, stringent, men relevant læringserfaring, der forbereder dig enten til at starte ansættelse på højt niveau i en bred vifte af økonomi- eller finansrelaterede aktiviteter eller at forfølge yderligere forskning.Avanceret uddannelse i væsentlige elementer i en økonomi mastergrad (makroøkonomi eller mikroøkonomi) kombineres med væsentlig uddannelse i økonomi (investeringsanalyse, corporate finance) suppleret med en bred vifte af applikationer.Programmet sigter mod at forberede eleverne på højtstående job inden for en bred vifte af områder: økonomi, finans, handel, forsikring, akademi, diplomatisk service og bankvirksomhed.Undervisningsformat... [-]
Det Forenede Kongerige Saint Andrews
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

University of St Andrews - Scotland's first university