University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Det Humanistiske Fakultet og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Det Humanistiske Fakultet og Samfundsvidenskab har en fremragende ry på tværs af et bredt spektrum af discipliner.

Vi stræber efter at skabe nye ideer, viden og færdigheder til at øge vores forståelse af verden og stræber efter at yde et væsentligt bidrag til økonomien, samfundet og kulturen i Skotland og videre. Med en af ​​Skotlands top lov skoler, og som landets største udbyder til læreruddannelsen, vi også har stor ekspertise i at udvikle den professionelle praksis er nødvendig for at udstyre moderne samfund på alle niveauer.

Vores forskning og viden udveksling aktiviteter har en indvirkning på den sociale, den offentlige og erhvervspolitik, sundhed, og i pædagogisk og juridisk praksis. Vi reflektere over historier og litteratur, som hjælper os med at forstå den kulturelle verden; vi udforske sprog psykologiske, terapeutiske, pædagogiske og litterære perspektiver; og vi producerer kreative output, som selv en form for forskning, der fører til vidensudveksling.

Mange af vores forskningscentre og kurser har et internationalt perspektiv og vores Graduate School giver en indbydende og støttende miljø for internationale studerende at integrere universitetet og udforske byen og resten af ​​Skotland. Vores innovative postgraduate kurser er designet til at hjælpe vores elever lykkes i en stadig mere teknologiske tidsalder og at gøre det med social samvittighed.

Fakultetet er organiseret i følgende skoler:

Socialt Arbejde og socialpolitik uddannelse Regeringen og Public Policy HUMANIORA lov Psykologiske Sciences og sundhed

At studere i Det Humanistiske Fakultet og Samfundsvidenskab giver et indblik i nutidens samfunds- hvordan den er formet og styret, hvordan den kommunikerer, og hvordan de udfordringer, den står kan løses. Du vil blive en del af et fællesskab af studerende fra hele verden, der udforsker ideer og løsninger til en stadig mere teknologisk alders- og udvikle de nødvendige færdigheder til at imødekomme disse udfordringer.

Tilmeld dig vores blomstrende postgraduate samfund i hjertet af Glasgow

Kr 32M Investeringer i studiefaciliteter siden 2012 Fakultetet brede forskningsprogram Fuld tid, deltid, og fjernundervisning muligheder Fyrre-to undervist postgraduate programmer på tværs hver af vores seks skoler

Placeringer

Glasgow

University of Strathclyde Humanities and Social Sciences (HaSS)

Address
Lord Hope building (level 4)
141 St James Road
G4 0LT

Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 141 444 8600

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig