University of Suffolk

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Suffolk er et transformationsuniversitet, der absorberer det bedste af britiske universitets traditioner og tilpasser dem med et publikum fra det enogtyvende århundrede og en moderne verden af ​​beskæftigelse og iværksætteri. Vi er et særpræg, blomstrende akademisk samfund, som giver en klar og øjeblikkelig virkning. Vores formål er at ændre liv - af enkeltpersoner og samfund - til det bedre.

I en verden, hvor intet nogensinde forbliver det samme, skal vi alle ændre, udvikle sig, lykkes og ændre sig igen. Det er det, vi gør. Vær modig og gør det samme. Sammen opnår vi mere.

Vores universitet

Vi er stærkt indlejret i vores lokale region, et universitet for og for folket. Vores nationale og internationale konsekvenser gennem forskning og innovation giver anerkendelse og mulighed for regionen og støtter regional vækst og udvikling.

Studieoplevelsen er kernen i det, vi gør; Det stærke partnerskab mellem studerende og ansatte ved universitetet er centralt for vores ambitioner. Vores studerende oplever den højeste kvalitet i undervisning, læring og sociale miljøer. Stipendium og stor effektforskning er gennemgribende inden for institutionen, og vi tilbyder vores studerende en transformationsoplevelse, der gør det muligt at forberede dem til deres fremtid.

Vores historie

University of Suffolk blev oprindeligt etableret som University Campus Suffolk (UCS) i 2007, og transformerede udbuddet af videregående uddannelse i Suffolk og videre. Derefter blev den første uafhængige University of Suffolk den 1. august 2016 officielt lanceret.

Historien stammer faktisk tilbage til Tudor-tiderne, da kardinal Wolsey etablerede Cardinal College (nu Christ Church College), for hvilket han planlagde en række feedercolleges; hvoraf den vigtigste var at være i Ipswich. Nogle 500 år senere har Suffolk nu sit eget universitet og arv fra kardinal Wolsey er stærkt forankret i uddannelseshistorien i Ipswich.

Vi erkender den betydelige rolle, som elevens legeme har spillet i denne transformation og er sikre på, at vores studerende og kandidater har mange minder om, hvordan vores Ipswich Campus og hver af vores partnerhøjskoler har udviklet og ændret sig. Galleriet nedenfor giver et lille øjebliksbillede af, hvor meget vores Ipswich Campus er ændret.

Vi vil elske dig at dele dine minder og billeder af University of Suffolk bygninger, den gamle Suffolk College eller nogen af ​​vores partnerhøjskoler og se, hvor meget der er ændret. Send venligst en e-mail til alumni@uos.ac.uk

Vi er ivrige efter at bygge et galleri af billeder, minder, dokumenter, kort eller andre vigtige ting for at vise, hvordan højere uddannelse har udviklet sig i Suffolk. Kontakt Alumni Office for at dele dine minder på alumni@uos.ac.uk eller ring 01473 338000.

Vores vision

University of Suffolk er et sammenhængende, selvkritisk og student-centreret akademisk samfund. Vores vision i løbet af de næste fem år er at udvikle en bredere base, være af højere akademisk status, med en større studerendes befolkningstegning fra regionen, nationalt og internationalt. Universitetet vil blive understøttet af en indlejret videnskabelig base med national og internationalt anerkendt forskning på målrettede områder. Vores rolle som et samfundseffektuniversitet vil have en klar, målbar og positiv indvirkning på de økonomiske, kulturelle og uddannelsesmæssige liv i de samfund, vi tjener.

Placeringer

Ipswich

Address
University of Suffolk, Waterfront Building, 19 Neptune Quay
IP4 1QJ Ipswich, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: