University of Surrey

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Surrey blev oprettet den 9. september 1966 med tildeling af sit kongelige charter, men dets rødder går tilbage til et sent 1800-tallets bekymring for at give større adgang til videre og videregående uddannelse for de fattige indbyggere i London.

Battersea Polytechnic Institute

Forløberen for universitetet, Battersea Polytechnic Institute blev grundlagt i 1891 og begyndte at koncentrere sig om videnskab og teknologi fra omkring 1920, hvor han underviste dag- og aftenstuderende til grader ved University of London.

Dets akademiske omdømme voksede støt til det punkt, hvor det i 1956 var en af de første institutioner, der blev udnævnt til et 'college for avanceret teknologi'. Det blev omdøbt til Battersea College of Technology i 1957.

Flytningen til Guildford

I begyndelsen af 1960'erne havde kollegiet vokset frem sin hovedbygning i Battersea Park Road, og i 1962 blev det besluttet at flytte institutionen til Guildford.

Kort efter, i 1963, foreslog Robbins-rapporten, at Battersea College skulle udvides og blive et universitet, der tildeler sine egne grader.

Surrey Research Park

En af universitetets mest markante webudviklinger var Surrey Research Park, som blev åbnet af HRH The Duke of Kent i 1985.

Parken har i øjeblikket plads til mere end 100 virksomheder, der beskæftiger 2.500 ansatte, der beskæftiger sig med forsknings- og udviklingsaktiviteter - hvoraf mange er tæt knyttet til universitetets egne fakulteter.

Udvikling af Manor Park

I betragtning af pladsbegrænsningerne på Surrey's største Stag Hill-campus udvides universitetet i 2000'erne til en ny campus på Manor Park.

Lidt over en kilometer fra Stag Hill og forbundet til det med et netværk af stier og cykelstier, er Manor Park nu hjemsted for et stort område med studerende, samt Surrey Sports Park og School of Veterinary Medicine.

Styrke forbindelser i ind-og udland

I 2006 blev Surrey International Institute-DUFE (SII-DUFE) oprettet som en fælles akademisk partnerskabsinstitution mellem University of Surrey og Dongbei University of Finance and Economics i Dalian, Kina.

SII-DUFE tilbyder programmer af høj kvalitet inden for fag, der er tilpasset Business Management og Tourism Management, der kombinerer høje akademiske standarder og beskæftigelsessucces i en behagelig kystby i det nordøstlige del af landet.

Vores mangeårige forhold til Guildford School of Acting (GSA) blev endnu tættere i 2009, da konservatoriet - som er specialiseret i skuespil og musikalteater - underskrev en fusionsaftale med universitetet.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

£ 400m i investering i campus

Siden 2000 er vores ejendom omdannet gennem et bygningsudviklings- og forbedringsprogram på 400 mio. £ - inklusive £ 130 mio. Til studerende, 36 mio. Pund på Surrey Sports Park, £ 16 mio. I biblioteket og læringscenter og £ 4,5 mio. På Ivy Arts Center.

Desuden er der kommet yderligere investeringer i form af en ny £ 45 mio. Skole for veterinærmedicin og £ 70 mio. Støtte til 5G Innovation Center, et af verdens første forskningscentre dedikeret til mobilkommunikation og fremtidige internetteknologier.

125 år med at forme fremtiden

I 2016 fejrede Surrey 125-års jubilæum for grundlæggelsen. Mens institutionen har udviklet sig markant i den tid, er vores engagement i første klasses akademisk aktivitet og løsninger i den virkelige verden forblevet konstant.

Med vores voksende ekspertise inden for områder som bæredygtig energi, telekommunikation, rum, sygdomsbekæmpelse og sundhed, brænder vi for at omdanne den nye viden, vi skaber, til praktiske innovationer, der forbedrer folks liv.

Årets universitet 2016

Vi var glade for at være blevet kåret til Årets universitet i The Times og The Sunday Times Good University Guide 2016.

Nuværende studerendes antal

I studieåret 2018-19 har vi over 16.000 studerende på Surrey - såvel som 615 studerer til den første fase af kurser på vores campus i Kina.

  • Grundstuderende: 13.289
  • Postgraduate (undervist) studerende: 2.526
  • Postgraduate (forsknings) studerende: 1.085

Et internationalt studerende organ

36 procent af studerende på Surrey er uden for Storbritannien, hvilket hjælper med at demonstrere både forskelligheden i vores studerende og det internationale omdømme, som universitetet nyder godt af.

International

Vi er stolte over at være et af de mest kulturelt forskellige universiteter i England, med mere end 140 nationaliteter, der spiller en rolle i universitetslivet.

Vi er her for at hjælpe dig i hele ansøgningsprocessen - fra at rådgive om at vælge det rigtige kursus til at ansøge om et visum og forberede dig til dine første par uger på Surrey.

Placeringer

Guildford

Address
University of Surrey
Guildford

Guildford, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Ledelseskurser
MA
MSc