Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Surrey blev oprettet den 9. september 1966 med tildeling af sit kongelige charter, men dets rødder går tilbage til et sent 1800-tallets bekymring for at give større adgang til videre og videregående uddannelse for de fattige indbyggere i London.

Battersea Polytechnic Institute

Forløberen for universitetet, Battersea Polytechnic Institute blev grundlagt i 1891 og begyndte at koncentrere sig om videnskab og teknologi fra omkring 1920, hvor han underviste dag- og aftenstuderende til grader ved University of London.

Dets akademiske omdømme voksede støt til det punkt, hvor det i 1956 var en af de første institutioner, der blev udnævnt til et 'college for avanceret teknologi'. Det blev omdøbt til Battersea College of Technology i 1957.

Flytningen til Guildford

I begyndelsen af 1960'erne havde kollegiet vokset frem sin hovedbygning i Battersea Park Road, og i 1962 blev det besluttet at flytte institutionen til Guildford.

Kort efter, i 1963, foreslog Robbins-rapporten, at Battersea College skulle udvides og blive et universitet, der tildeler sine egne grader.

Surrey Research Park

En af universitetets mest markante webudviklinger var Surrey Research Park, som blev åbnet af HRH The Duke of Kent i 1985.

Parken har i øjeblikket plads til mere end 100 virksomheder, der beskæftiger 2.500 ansatte, der beskæftiger sig med forsknings- og udviklingsaktiviteter - hvoraf mange er tæt knyttet til universitetets egne fakulteter.

Udvikling af Manor Park

I betragtning af pladsbegrænsningerne på Surrey's største Stag Hill-campus udvides universitetet i 2000'erne til en ny campus på Manor Park.

Lidt over en kilometer fra Stag Hill og forbundet til det med et netværk af stier og cykelstier, er Manor Park nu hjemsted for et stort område med studerende, samt Surrey Sports Park og School of Veterinary Medicine.

Styrke forbindelser i ind-og udland

I 2006 blev Surrey International Institute-DUFE (SII-DUFE) oprettet som en fælles akademisk partnerskabsinstitution mellem University of Surrey og Dongbei University of Finance and Economics i Dalian, Kina.

SII-DUFE tilbyder programmer af høj kvalitet inden for fag, der er tilpasset Business Management og Tourism Management, der kombinerer høje akademiske standarder og beskæftigelsessucces i en behagelig kystby i det nordøstlige del af landet.

Vores mangeårige forhold til Guildford School of Acting (GSA) blev endnu tættere i 2009, da konservatoriet - som er specialiseret i skuespil og musikalteater - underskrev en fusionsaftale med universitetet.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

£ 400m i investering i campus

Siden 2000 er vores ejendom omdannet gennem et bygningsudviklings- og forbedringsprogram på 400 mio. £ - inklusive £ 130 mio. Til studerende, 36 mio. Pund på Surrey Sports Park, £ 16 mio. I biblioteket og læringscenter og £ 4,5 mio. På Ivy Arts Center.

Desuden er der kommet yderligere investeringer i form af en ny £ 45 mio. Skole for veterinærmedicin og £ 70 mio. Støtte til 5G Innovation Center, et af verdens første forskningscentre dedikeret til mobilkommunikation og fremtidige internetteknologier.

125 år med at forme fremtiden

I 2016 fejrede Surrey 125-års jubilæum for grundlæggelsen. Mens institutionen har udviklet sig markant i den tid, er vores engagement i første klasses akademisk aktivitet og løsninger i den virkelige verden forblevet konstant.

Med vores voksende ekspertise inden for områder som bæredygtig energi, telekommunikation, rum, sygdomsbekæmpelse og sundhed, brænder vi for at omdanne den nye viden, vi skaber, til praktiske innovationer, der forbedrer folks liv.

Årets universitet 2016

Vi var glade for at være blevet kåret til Årets universitet i The Times og The Sunday Times Good University Guide 2016.

Nuværende studerendes antal

I studieåret 2018-19 har vi over 16.000 studerende på Surrey - såvel som 615 studerer til den første fase af kurser på vores campus i Kina.

  • Grundstuderende: 13.289
  • Postgraduate (undervist) studerende: 2.526
  • Postgraduate (forsknings) studerende: 1.085

Et internationalt studerende organ

36 procent af studerende på Surrey er uden for Storbritannien, hvilket hjælper med at demonstrere både forskelligheden i vores studerende og det internationale omdømme, som universitetet nyder godt af.

International

Vi er stolte over at være et af de mest kulturelt forskellige universiteter i England, med mere end 140 nationaliteter, der spiller en rolle i universitetslivet.

Vi er her for at hjælpe dig i hele ansøgningsprocessen - fra at rådgive om at vælge det rigtige kursus til at ansøge om et visum og forberede dig til dine første par uger på Surrey.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Surrey

Dette unikke og innovative kursus er det første af sin art i England. Du får en dybtgående, systematisk forskeruddannelse i oversættelse og tolkning og tilpasset forbered ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Dette unikke og innovative kursus er det første af sin art i England. Du får en dybtgående, systematisk forskeruddannelse i oversættelse og tolkning og tilpasset forberedelse til en ph.d.

Vi er et af Storbritanniens bedste oversættelsesforskningscentre med mere end tre årtier erfaring med postgraduate uddannelse og forskeruddannelse. Vi fokuserer på spændende og nyudviklede områder inden for disciplinen, såsom oversættelses- og tolketeknologier, oversættelsesprocesforskning, oversættelse som interkulturel formidling, korpusbaseret oversættelse, audiovisuel oversættelse og multimodalitetsundersøgelser.

Hvad du vil studere

Ved at studere MRes-oversættelses- og tolkeundersøgelser på Surrey tilslutter du dig vores internationalt anerkendte Center for Oversættelsesstudier. Vi kombinerer førende forskningskompetence med faglig relevans og giver dig evnerne til at trives i enten akademia eller i industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MRes Economics er designet til at være dit første skridt hen imod doktorgradsforskning, der fører enten til vores tre-årige ph.d. eller til en selvstændig MRes-grad ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Vores MRes Economics er designet til at være dit første skridt hen imod doktorgradsforskning, der fører enten til vores tre-årige ph.d. eller til en selvstændig MRes-grad.

Du lærer af akademikere på grænsen til deres forskningsfelt, så du kan udvikle specialiserede færdigheder og teknikker i en pulserende forskningsfokuseret afdeling.

Vi tilbyder generøse studerende i hele MRes / ph.d.-kurset for dem med et stærkt forskningspotentiale, der dækker internationale gebyrer, et stipendium (for 2019-indrejse, op til £ 17.469) og et forskergodtgørelse.

Vores School of Economics producerer kandidater, der er efterspurgt af førende økonomiafdelinger, centralbanker og forskningsinstitutioner over hele verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Surrey

For at være en international marketing, skal du forstå dit publikum. Dette kursus kombinerer forsknings- og undervisningsstyrkerne på vores School for Literature and Spro ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

For at være en international marketing, skal du forstå dit publikum. Dette kursus kombinerer forsknings- og undervisningsstyrkerne på vores School for Literature and Sprog med ekspertisen fra Surrey Business School, der tilbyder en spændende blanding af færdigheder og erfaring, der kan fremskynde din karriere.

Surrey var et af de første universiteter i Storbritannien, der tilbyder kommunikationskurser - vi har siden med succes uddannet mere end 300 kandidater, der er gået videre til frugtbar karriere i en række internationale organisationer, især inden for reklame, international ledelse, medier og offentlighed relationer.

Hvad du vil studere

For at være en international marketing, skal du forstå dit publikum. Dette kursus kombinerer forsknings- og undervisningsstyrkerne på vores School for Literature and Sprog med ekspertisen fra Surrey Business School, der tilbyder en spændende blanding af færdigheder og erfaring, der kan fremskynde din karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Dette er et af de længste løbende MA-oversættelseskurser i verden. Vores internationalt anerkendte kursus har over 30 års erfaring i oversætterundervisning og fokuserer p ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Dette er et af de længste løbende MA-oversættelseskurser i verden.

Vores internationalt anerkendte kursus har over 30 års erfaring i oversætterundervisning og fokuserer på professionel oversættelse og forbereder dig til en karriere inden for sprogservicesektoren.

Kurset har en stærk praktisk komponent designet til at passe til behovene på oversættelsesmarkedet i dag. Vi understøtter 'virtuelle praktikpladser', som giver dig mulighed for at samarbejde med sprogudbydere og opbygge en professionel engagementsportefølje, der kan præsenteres for fremtidige arbejdsgivere. Vores europæiske medlemskab af oversættelse af oversættelse giver dig prioritet adgang til praktikophold hos EU's generaldirektorat for oversættelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Dette unikke kursus, der er designet i samarbejde med Dr. Kevin Lin OBE, vil træne dig til at være klar til dit første konference-tolkjob efter konfirmationen. Vores MA h ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Dette unikke kursus, der er designet i samarbejde med Dr. Kevin Lin OBE, vil træne dig til at være klar til dit første konference-tolkjob efter konfirmationen. Vores MA har en stærk praktisk komponent, der imødekommer tolkemarkedets behov. Det vil give dig avancerede tolkefærdigheder i alle tolkningsmetoder, inklusive fortløbende / samtidig tolkning, chuchotage, oversættelse af syn, dialog og fjerntolkning. Det giver også ekstraordinære muligheder for simuleret og brancherelevant tolkningserfaring.

Vi understøtter 'virtuelle praktikpladser', der giver dig mulighed for at samarbejde med sprogudbydere og opbygge en professionel engagementsportefølje, som du kan præsentere for fremtidige arbejdsgivere.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Den voksende kompleksitet af international kommunikation, der involverer skriftlig, talt og teknologimedieret kommunikation, kræver fagfolk med færdigheder i både oversæt ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Den voksende kompleksitet af international kommunikation, der involverer skriftlig, talt og teknologimedieret kommunikation, kræver fagfolk med færdigheder i både oversættelse og tolkning. Dette kursus er et af få i England, der giver dig de nødvendige færdigheder til at udføre begge opgaver professionelt.

Kurset har en stærk praktisk komponent, der passer til behovene på oversættelses- og tolkemarkedet i dag. Vi understøtter 'virtuelle praktikpladser', som giver dig mulighed for at samarbejde med sprogudbydere og opbygge en professionel engagementsportefølje for fremtidige arbejdsgivere. Vores europæiske medlemskab af oversættelse af oversættelse giver dig prioritet adgang til praktikophold hos EU's generaldirektorat for oversættelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Dette er det eneste kursus i Storbritannien, der giver dig avancerede tolkefærdigheder i alle tolkningsmetoder, inklusive på hinanden følgende, samtidige, chuchotage, ove ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Dette er det eneste kursus i Storbritannien, der giver dig avancerede tolkefærdigheder i alle tolkningsmetoder, inklusive på hinanden følgende, samtidige, chuchotage, oversættelse af syn, dialog og fjerntolkning. Vi er det første universitet, der underviser i videomedieret og telefonisk tolkning baseret på forskning i fjerntolkning, hvilket giver dig fremragende og fleksible karrieremuligheder.

Kurset har en stærk praktisk komponent designet til at imødekomme tolkemarkedets behov i dag. Vi understøtter 'virtuelle praktikpladser', som gør det muligt for dig at samarbejde med sprogudbydere og opbygge en professionel engagementsportefølje, som du kan præsentere for potentielle fremtidige arbejdsgivere.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MA TESOL er placeret i School for Literature and Sprog, en højt rangeret akademisk skole, der er international både hvad angår sammensætning og outlook. At blive læ ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Vores MA TESOL er placeret i School for Literature and Sprog, en højt rangeret akademisk skole, der er international både hvad angår sammensætning og outlook.

At blive lærer i engelsk som andet som fremmedsprog giver dig chancen for at skabe meningsfulde forbindelser på tværs af kulturer og samfund og åbne værdifulde muligheder for andre.

Vi har kombineret vores praktiske, interkulturelle og anvendte tilgang til sprogundervisning med vores ekspertise inden for sprogvidenskab for at skabe et mesterkursus, der kan hjælpe dig med at realisere dit fulde potentiale.

Hvad du vil studere

At studere til en MA Undervisning i engelsk til højttalere i andre sprog (TESOL) er nøglen til at frigøre internationale karrieremuligheder i en sektor, der nyder en imponerende vedvarende vækst. Vi hjælper dig med at mestre de vigtigste teorier og principper for sprogindlæring og undervisning, så du kan anvende dem med selvtillid og fantasi i din egen undervisningspraksis. En række valgfrie moduler giver dig mulighed for at specialisere dig, mens afhandlingen giver dig mulighed for at udføre dybdegående forskning i et emne af særlig interesse for dig.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Økonomi former vores verden, fra inflation og arbejdsløshed, gennem konsekvenserne af Brexit og mælkeprisen. Vores MA i økonomi giver dig muligheden for at udforske dette ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Økonomi former vores verden, fra inflation og arbejdsløshed, gennem konsekvenserne af Brexit og mælkeprisen. Vores MA i økonomi giver dig muligheden for at udforske dette fascinerende emne og dets løbende indflydelse på vores verden.

Vores intensive omstillingskursus er designet til at give dig de nødvendige færdigheder for at give dig mulighed for at forfølge en karriere inden for det spændende og givende felt inden for økonomi, uanset dit tidligere uddannelseseksamen.

Hvad du vil studere

Vores MA i økonomi giver dig en grundig uddannelse i teorier og anvendelser af økonomi. Du studerer de centrale principper for mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometrik og får en kritisk bevidsthed om aktuelle økonomiske problemer og indsigt. Du vil også udvikle evnen til at kombinere relevante analytiske teknikker med indsigtsfuld dataanalyse for at producere økonomiske konklusioner.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Surrey

5G og kommende generation af kommunikationssystemer forbinder næsten alt i verden omkring os. Ligesom opfindelsen af flyrejser og internettet, vil det blive vanskeligt at ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

5G og kommende generation af kommunikationssystemer forbinder næsten alt i verden omkring os. Ligesom opfindelsen af flyrejser og internettet, vil det blive vanskeligt at forestille sig livet uden det.

På vores MSc i 5G og Future Generation Kommunikationssystemer vil du være i forkant af denne udviklende, spændende sektor. Hos Surrey er vi internationalt anerkendt i fremtidig forbindelse - vores banebrydende 5G Innovation Center er hjemsted for verdens største akademiske forskningsgruppe med speciale i 5G-kommunikation.

Ved hjælp af softwaresimulatorer og testbeds genererer vores forskning nye koncepter i marken og omdanner ideer til fremtidstænkende løsninger til morgendagens verden... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Kunstig intelligens, maskinlæring og ledelsesvidenskabelige magtbeslutninger i erhvervslivet. Du får datastyret indsigt og optimerer virksomheder ved hjælp af beskrivende ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

I vores hurtige, datadrevne moderne verden hjælper forretningsanalytikere organisationer med at omdanne big data til store ideer.

Kunstig intelligens, maskinlæring og ledelsesvidenskabelige magtbeslutninger i erhvervslivet. Du får datastyret indsigt og optimerer virksomheder ved hjælp af beskrivende, forudsigende og receptpligtig analyse.

Vores yderst praktiske MSc Business Analytics-kursus vil omdanne dig til en selvsikker lateral tænker, der er opdateret om den nyeste teori og praksis. Mens du drager fordel af input fra inspirerende brancheeksperter, i klassen og på stedet, vil vi også sørge for, at du er nedsænket i de forretningsproblemer, som det globale erhvervsliv står overfor i dag.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Hvis du er fascineret af kunstig intelligens, anvendelsen af robotik og skaber maskiner, der kan 'se', så er dette mesterkurs for dig. ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Hvis du er fascineret af kunstig intelligens, anvendelsen af robotik og skaber maskiner, der kan 'se', så er dette mesterkurs for dig.

Vores MSc i computervision, robotik og maskinlæring undervises af akademikere fra vores Center for Vision, tale og signalbehandling (CVSSP). Centret er internationalt anerkendt for sin forskning inden for computervision, multimediesignalbehandling og maskinindlæring. Med et forskelligartet samfund på mere end 120 forskere er de en af de største og bedst respekterede visionforskningsgrupper i Storbritannien.

Hvad du vil studere

Vores MSc i computervision, robotik og maskinlæring vil give dig grundig træning og praktiske læringsoplevelser. Det er velegnet til enhver, der er interesseret i en karriere i forskningsorienterede institutioner eller banebrydende teknologivirksomheder, der specialiserer sig i dyb- og maskinlæring, robotik og automatisering og billed- og videoanalyse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Ved afslutningen af dette kursus vil du kunne bruge din digitale marketingviden til at oprette marketingkommunikationskampagner til både sociale medier og mere traditione ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

"Teknologi har skabt nye udfordringer og muligheder for virksomheder: fra deres produkter og tjenester til den måde, distributionen fungerer på. Dette specialkursus giver dig den teoretiske viden og praktiske færdigheder, som arbejdsgivere leder efter i dette udfordrende, men spændende miljø.

Ved afslutningen af dette kursus vil du kunne bruge din digitale marketingviden til at oprette marketingkommunikationskampagner til både sociale medier og mere traditionelle kanaler. Du har også en praktisk forståelse af markedsanalyse og kanalstyring, så du kan tage velinformerede beslutninger i praksis. "

Anastasios Siampos

Programleder

Hvad du vil studere... [-]
Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Surrey har et internationalt omdømme inden for fremtidstænkende områder såsom nanoteknologi, rumteknik, fremtidig 5G-kommunikation og kunstig intelligens. Vores to-årige ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Surrey har et internationalt omdømme inden for fremtidstænkende områder såsom nanoteknologi, rumteknik, fremtidig 5G-kommunikation og kunstig intelligens. Vores to-årige kandidatuddannelse i elektronisk teknik (EuroMasters) giver dig mulighed for at lære af akademikere i forkant af disse felt og engagere sig i deres arbejde.

Kurset afspejler det toårige kandidatkursus, der er almindeligt andetsteds i Europa og i USA, men har til formål at udvikle dine faglige færdigheder for industrien. Det giver også højtydende studerende mulighed for at finde en professionel placering eller praktikplads, så du kan styrke dit CV med industriel arbejdserfaring, som ikke tilbydes som standard et års masterkursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
24 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Hvis du vil blive en drivkraft bag folks effektivitet og velvære på arbejdspladsen, samt hjælpe virksomheder og organisationer med at nå deres maksimale potentiale, er vo ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

”Hvis du ønsker at blive en drivende kraft bag folks effektivitet og velvære på arbejdspladsen, samt hjælpe virksomheder og organisationer med at nå deres maksimale potentiale, er vores MSc Erhvervs- og Organisationspsykologi noget for dig.

Undervist af akademikere og eksperter i forkant af deres felt, vi ønsker, at alle, der studerer vores kursus, skal være til gavn og blive inspireret af vores forskning og erfaring. Vi er stolte af vores fremragende afdeling for mennesker og organisationer på Surrey Business School.

Vi forkæmper et tværfagligt miljø, der består af dedikerede organisatoriske og erhvervspsykologer, personalespecialister og organisatoriske adfærdseksperter. ”... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Når du vælger Surrey til at studere din kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi og finansiering, tilslutter du dig en af Storbritanniens førende økonomiskoler. Vores kandida ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Økonomi og finansiering styrer de beslutninger, der former forretningsverdenen.

Når du vælger Surrey til at studere din kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi og finansiering, tilslutter du dig en af Storbritanniens førende økonomiskoler. Vores kandidatuddannelse kombinerer omfattende dækning af centrale økonomiske principper med fokus på deres anvendelse i forretnings- og virksomhedsfinansiering.

Hvad du vil studere

Vores MSc i erhvervsøkonomi og finansiering tilbyder dig omfattende studier i mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometrik, samtidig med at du også kan specialisere dig i emner relateret til forretning og økonomi.

Gennem dette kursus vil du udvikle specialistviden på to vigtige områder. For det første vil vores moduler 'Economics of the Firm' og 'Human Resource Economics' give dig mulighed for at undersøge betydningen af forretningsspørgsmål i studiet af økonomi samt moderne udvikling inden for personaløkonomi. Det andet område, du vil specialisere dig i, fokuserer på en kombination af teori om finansiering og finansiel økonometrik. Dette giver dig et grundigt kendskab til både moderne finansteori og de vigtigste teknikker, der kan anvendes på økonomiske data.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc i styring af menneskelige ressourcer giver dig de færdigheder, du har brug for for at hjælpe organisationer af alle slags med en dynamisk, fremadstormende HR. ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Vores MSc i styring af menneskelige ressourcer giver dig de færdigheder, du har brug for for at hjælpe organisationer af alle slags med en dynamisk, fremadstormende HR.

Vi kombinerer engagerende akademisk undersøgelse med udvikling af vigtige faglige færdigheder, der vil imponere potentielle arbejdsgivere. Vores kursus er også akkrediteret af Chartered Institute of Staff and Development.

Uden for selve det underviste program giver studerende med os dig også adgang til spændende samtaler og værdifulde netværksbegivenheder med HR-ledere, færdighedsworkshops og meget mere. Du vil også have mulighed for at udføre anvendt HR-forskning i en reel organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Dette kursus lærer dig, hvordan du administrerer en multinationale forretning. Du lærer, hvordan man udvikler og implementerer globale strategier, og hvordan man gør virk ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Dette kursus lærer dig, hvordan du administrerer en multinationale forretning. Du lærer, hvordan man udvikler og implementerer globale strategier, og hvordan man gør virksomheder af enhver størrelse virkelig internationale.

Mens du drager fordel af Surrey Business Schools vægt på virksomhed og innovation, vil du blive opmuntret og motiveret til at udvide dine kreative og praktiske tankegang.

Vi sørger for, at du har de færdigheder og viden, som arbejdsgivere kigger efter, og at du får chancen for at engagere dig i reelle, moderne udfordringer inden for moderne forretning gennem dine studier.

Hvad du vil studere

At studere dette kursus vil hjælpe dig med at få en grundig forståelse af, hvordan succesrige virksomheder fortsat har en international rækkevidde på trods af de mange udfordringer, som den moderne verden stiller.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc International Corporate Finance-kursus giver dig den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder til at arbejde som finansieringsperson i virksomheder ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Vores MSc International Corporate Finance-kursus giver dig den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder til at arbejde som finansieringsperson i virksomheder eller finansielle institutioner. Gennem en omhyggeligt valgt blanding af indbyrdes forbundne moduler lærer du at navigere i et stadig mere komplekst, dynamisk og globalt finansielt miljø.

Du får undervisning af eksperter, forskere, akademikere og branchefolk. Surrey Business School, der er kendt og respekteret for sin ekspertise inden for international virksomhedsfinansiering, vil guide dig gennem en fremadstormende og forfriskende kombination af akademisk teori og brancheerfaring.

Hvad du vil studere... [-]
Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc i international økonomi, finans og udvikling er baseret på en af de øverste økonomiskoler i Storbritannien. Kurset giver dig en avanceret forståelse af grundlæg ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Den globale forretningsverden er markant påvirket og påvirket af den internationale udvikling på de økonomiske og finansielle markeder.

Vores MSc i international økonomi, finans og udvikling er baseret på en af de øverste økonomiskoler i Storbritannien. Kurset giver dig en avanceret forståelse af grundlæggende økonomiprincipper, hvor du ser nøje på international handel, finans og markedsfriktioner, der påvirker udviklingsøkonomier.

Hvad du vil studere

Ud over at give en grundig forståelse af mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometrik, fokuserer vores MSc International Economics, Finance and Development-kursus på to specifikke områder.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Begivenheder underholder, informerer og inspirerer mennesker over hele verden. Deltagelse i vores MSc International Events Management-kursus sætter dig i stand til at for ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Begivenheder underholder, informerer og inspirerer mennesker over hele verden. Deltagelse i vores MSc International Events Management-kursus sætter dig i stand til at forstå, hvordan de er tænkt, planlagt, iscenesat og skræddersyet til det globale publikum.

Foruden vores internationale anseelse og imponerende globale forbindelser betyder det at studere med os, at du lærer af vejledere med erfaring, der spænder over festivaler, sport, MICE og nonprofit-begivenheder og fra foredrag fra førende brancheeksperter. Med kontinuerlig positiv feedback fra studerende er vores School of Hospitality and Tourism Management en af de bedste i verden og rangeres i top 10 af QS World University Rankings 2019.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc International Financial Management giver dig praktisk viden og forståelse af hurtigt skiftende økonomiske markedsforhold samt chancen for at engagere sig i reel ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Vores MSc International Financial Management giver dig praktisk viden og forståelse af hurtigt skiftende økonomiske markedsforhold samt chancen for at engagere sig i reelle forretningsproblemer.

Takket være Surrey Business Schools unikke styrker til forskning og undervisning kan vi give dig adgang til en lang række internationale indhold. Dette inkluderer vores viden om nye økonomier, de angloamerikanske og kontinentale europæiske finansmarkeder med mere.

Dette kursus vil gøre dig til et velkendt individ, der er i stand til at gå videre til en spændende finansieringskarriere hos en lang række internationale virksomheder.

Hvad du vil studere... [-]
Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

At studere vores MSc i International Hospitality Management giver dig adgang til vores indflydelsesrige brancheforbindelser og vores unikke, langsynte forskning, takket v ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

At studere vores MSc i International Hospitality Management giver dig adgang til vores indflydelsesrige brancheforbindelser og vores unikke, langsynte forskning, takket være vores inspirerende School of Hospitality and Tourism.

Skolen har en fremragende ansættelsesmulighed for kandidaterne og blev rangeret som 3. i Complete University Guide 2020 og top fem i UK af Guardian University Guide 2019. På samme måde rangerede skolen også i top 10 for gæstfrihed og fritidsledelse i QS World University Placering 2019 og top 10 for gæstfrihed, fritid og turisme i The Times og Sunday Times Good University Guide 2019.

Hvad du vil studere

Dette kursus tager dig med på en unik rejse gennem de forskellige aspekter af gæstfrihedsbranchen og de spændende sammenflettede forhold mellem dem.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

I vores globaliserede verden er der stigende efterspørgsel på hoteller og konkurrerer om at sætte målestokken for kundeoplevelse, samtidig med at der tages højde for alle ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Tjekker dig ind - forbered dig på at blive gæstfrihedsleder.

I vores globaliserede verden er der stigende efterspørgsel på hoteller og konkurrerer om at sætte målestokken for kundeoplevelse, samtidig med at der tages højde for alle kulturer og smag. Vores MSc International Hotel Management-kursus giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for for at blive manager i branchen.

En kombination af vores akademiske ekspertise og imponerende netværk af brancheforbindelser vil udstyre dig med det, du har brug for for at udvikle et avanceret niveau for forståelse af driften, styringen og strategien, som succes i moderne, global gæstfrihed kræver.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores kursus giver et fremragende springbræt ind i en spændende karriere. Du får fordel af Surrey Business Schools lange og vedvarende tradition for forskning og undervis ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

”Vores kursus giver et fremragende springbræt ind i en spændende karriere. Du får fordel af Surrey Business Schools lange og vedvarende tradition for forskning og undervisning i både marketing og detailhandel.

Dette kursus, der drives af Department of Marketing and Retail Management, vil strække dit intellekt gennem dets kombination af en analytisk tilgang og et globalt fokus.

Dette kursus vil også opmuntre dig til at være iværksætter og innovativ, hvilket giver dig værdifulde muligheder for at engagere sig i virkelige forretningsproblemer gennem dine studier. ”

Dr. Alvina Gillani

Programleder

Hvad du vil studere

Forskellene mellem nationer og kulturer har altid stillet spændende marketingudfordringer. Dette kursus giver dig et omfattende insiders kig på kerneteorier, koncepter og mere, og dette kursus vil inspirere og forme dig til en kandidat klar til at hjælpe med at tackle disse udfordringer. Vi vil sørge for, at du er veludstyret til at navigere og forstå det unikke ansvar, som marketingfolk står overfor i vores stadigt skiftende, globaliserede verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores skole for gæstfrihed og turismestyring er rangeret i top 10 globalt af QS World University Rankings 2019, så du vil være i gode hænder, når du træner for at sætte d ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Hvad er det der motiverer folk til at rejse, og hvad er deres forventninger?

Dette er den slags spørgsmål, du overvejer, når du lærer, hvad det kræver at blive manager i turistbranchen.

Vores skole for gæstfrihed og turismestyring er rangeret i top 10 globalt af QS World University Rankings 2019, så du vil være i gode hænder, når du træner for at sætte dit præg i denne sektor. Du vil også drage fordel af vores fremtrædende track record for kandidatansættelighed og vores fremragende brancheforbindelser.

Hvad du vil studere

Vores MSc er et af de længst etablerede universitetskurser af sin type i verden, der lover dig banebrydende forskning såvel som et stærkt fokus på fremadstormende ideer og innovation.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Dette kursus lærer dig en systematisk tilgang til beslutningstagning i investeringsstyring. Du lærer af erfarne investeringsforvaltere og akademikere og udvikler de færdi ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Dette kursus lærer dig en systematisk tilgang til beslutningstagning i investeringsstyring. Du lærer af erfarne investeringsforvaltere og akademikere og udvikler de færdigheder, du har brug for for at få succes i investeringsstyring eller investeringsanalyseroller inden for finanssektoren.

Dette kursus er ideelt, hvis du ønsker at starte en karriere inden for investeringsstyring, investeringsbank, pensionskasser, forsikring eller alternative investeringspartnerskaber.

Du lærer, hvordan du bruger markedsledende værktøjer som Bloomberg, med Bloomberg Market Concepts-certificering inkluderet i kurset. Du har også muligheden for at forberede dig til chartret finansanalytiker niveau 1-eksamen.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Iværksætteri og innovationsstyring er vigtigt for vækststrategier i en verden, der er udsat for teknologisk forstyrrelse. Dette kursus forbereder dig på disse udfordringe ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

"Iværksætteri og innovationsstyring er essentielt for vækststrategier i en verden, der er udsat for teknologisk forstyrrelse. Dette kursus vil forberede dig på disse udfordringer og muligheder - hvad enten det drejer sig om en stor organisation, en vækstvirksomhed eller start-up.

Vi kombinerer et akademisk fundament med praktisk erfaring for at styrke dine evner. Dette kan omfatte en crowdfunding-kampagne eller et projekt med virksomheder i SETSquared-partnerskabet - Surrey, som er placeret som en universitetsinkubator på verdensplan af UBI Global.

Du kan også skræddersy din læring gennem et valg af moduler og et afsluttende projekt, mens du drager fordel af mentorekspertise for at hjælpe dig med at opfylde dine karriere ambitioner. "... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Efterhånden som samfundet udvikler sig og teknologien ved siden af, stiller vi større krav til internettet. Både traditionelle og kommende telekommunikationsinfrastruktur ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Efterhånden som samfundet udvikler sig og teknologien ved siden af, stiller vi større krav til internettet. Både traditionelle og kommende telekommunikationsinfrastrukturer vandrer fortsat til internettet på forskellige fremadrettet måder. Der er en voksende efterspørgsel efter dygtige kandidater, der kan udvikle og understøtte mobilnetværk og fremtidige internettjenester. Du kan blive en af disse kandidater ved at studere dette kursus.

På vores kandidatuddannelse inden for kommunikation, netværk og software drager du fordel af eksperterne i vores 5G Innovation Center, der går i spidsen for ændringen i det spændende race til den næste generation af kommunikationsnetværk.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Over fire milliarder mennesker rejser nu årligt med fly, og flyrejser vokser med over fem procent om året. Vores MSc Lufttransportledelse giver dig den viden, færdigheder ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Over fire milliarder mennesker rejser nu årligt med fly, og flyrejser vokser med over fem procent om året. Vores MSc Lufttransportledelse giver dig den viden, færdigheder og ekspertise, du har brug for, for at få succes med den spændende forretning inden for lufttransport.

Vores skole for gæstfrihed og turismestyring er en af de bedste i verden og rangeres i top 10 globalt af QS World University Rankings 2019. Du får gavn af vores banebrydende forskning, vores nærhed til to af Storbritanniens to største lufthavne , og vores fremragende forbindelser med branchen.

Hvad du vil studere

På vores spændende og intellektuelt udfordrende Air Transport MSc-kursus holder vi os ajour med de aktuelle tendenser og ændringer inden for branchen for bedre at forberede dig til ansættelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc Management-kursus er designet med et nøje øje med det internationale kandidatjobmarked og giver dig mulighed for at konvertere til dette fagområde fra et andet ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Dette er et mesterkursus, der vil begejstre din konkurrenceevne og fodre din ambition.

Vores MSc Management-kursus er designet med et nøje øje med det internationale kandidatjobmarked og giver dig mulighed for at konvertere til dette fagområde fra et andet felt og starte en spændende karriere.

Du vil blive udsat for en verden af forretningspraksis og lære af virkelige eksempler - og vores fremragende undervisning og forbindelser med industrien giver dig en fordel med arbejdsgivere. Vores akademiske indhold, der er hentet fra prominente organisationer, praktikere og lærde, afspejler den seneste internationalt anerkendte forskning, der udføres på Surrey Business School.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Our School of Psychology etablerede den første kandidatuddannelse i miljøpsykologi i verden i 1973. Det er stadig kun en af få af dens type i verden. ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Hvordan påvirker miljøet, vi lever og arbejder i, hvordan vi føler, tænker og handler?

Hvad kan der gøres for at ændre samspillet mellem mennesker og deres miljøer for at skabe en bedre morgendag?

Hvis det er disse typer spørgsmål, der inspirerer dig, kunne studere af vores MSc i miljøpsykologi motivere og ændre din tankegang. Our School of Psychology etablerede den første kandidatuddannelse i miljøpsykologi i verden i 1973. Det er stadig kun en af få af dens type i verden.

Hvad du vil studere

Vores akademikere vil stimulere din nysgerrighed med teorier, metoder og praksis inden for miljøpsykologi. Når du bruger din viden på aktuelle verdensproblemer, vil du forberede dig til din karriere, når du reflekterer over spørgsmål om professionel praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Mobil- og satellitteknologi holder os tilsluttet og hjælper med at drive og koordinere den moderne verden, som vi kender og undertiden tager for givet. Vores kursus invol ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Mobil- og satellitteknologi holder os tilsluttet og hjælper med at drive og koordinere den moderne verden, som vi kender og undertiden tager for givet. Vores kursus involverer dig direkte i den spændende forskning og innovation, der konstant udvikler sig på dette felt.

Hos Surrey er vi anerkendt over hele verden for vores indflydelsesrige arbejde inden for satellitkommunikation, radio- og tv-spredning, jordbaserede mobilnet og internettet: væsentlige komponenter i kommunikation og søjler i det moderne liv og moderne forretning.

På vores MSc i mobil- og satellitkommunikation bliver du undervist af akademikere og forskere med omfattende praktisk erfaring og teoretisk ekspertise.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Hos Surrey er vi anerkendt for vores internationalt banebrydende forskning inden for multimediesignalbehandling, maskinindlæring og kommunikation. Hvis du er interesseret ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

En voksende tilgængelighed til videostreaming har radikalt omdannet den moderne verden.

Hos Surrey er vi anerkendt for vores internationalt banebrydende forskning inden for multimediesignalbehandling, maskinindlæring og kommunikation. Hvis du er interesseret i disse felter og ønsker at modtage ajourført uddannelse i nye teknologier, vil vores MSc i mobil mediekommunikation udstyre dig med færdigheder og viden, der er meget værdsat af potentielle arbejdsgivere.

Din læring vil blive informeret om den seneste udvikling inden for 5G-teknologi, der undersøges i vores 5G Innovation Center, og multimediesignalbehandling i vores Center for Vision, tale og signalbehandling.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc i nanoteknologi og vedvarende energi giver dig mulighed for at opdage den praktiske implementering af nanovidenskab og kvanteteknik, nanomaterialer og nanotekno ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Kunne atomer og molekyler have hemmeligheden bag at redde vores planet?

Vores MSc i nanoteknologi og vedvarende energi giver dig mulighed for at opdage den praktiske implementering af nanovidenskab og kvanteteknik, nanomaterialer og nanoteknologi til produktion og opbevaring af vedvarende energi.

Du vil blive undervist af internationalt anerkendte eksperter på universitetets Advanced Technology Institute og få specialiserede færdigheder gennem et individuelt forskningsprojekt inden for vores forskningsgrupper ved hjælp af det nyeste avancerede udstyr og faciliteter.

Hvad du vil studere

Vores kandidatuddannelse i nanoteknologi og vedvarende energi udforsker den praktiske implementering af nanovidenskab og kvanteteknik, nanomaterialer og nanoteknologi til vedvarende energi.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Videnskaben om adfærd og sind, følelse og tanke - psykologi er et hurtigt bevægende og engagerende emne. Vores intensive og konkurrencedygtige MSc i psykologi (konverteri ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Videnskaben om adfærd og sind, følelse og tanke - psykologi er et hurtigt bevægende og engagerende emne. Vores intensive og konkurrencedygtige MSc i psykologi (konvertering) sætter dig på vejen for en spændende karriereændring, når du fordyber dig i den fascinerende verden af psykologi.

Vi glæder os også over ansøgninger, hvis du allerede har en grad i psykologi og har brug for en anden grad for at få kandidatgrundlaget for chartret medlemskab af British Psychological Society.

Dette kursus er akkrediteret af British Psychology Society og opfylder foreningens høje standarder.

Hvad du vil studere

Vores MSc i psykologi (konvertering) vil udvikle din viden om teorier og praktiske anvendelser af nutidig psykologi. Vi lægger særlig vægt på, hvordan psykologi anvendes i praksis. Du lærer om kerneområderne i psykologi, såsom social, udviklingsmæssig og kognitiv psykologi, psykologiens biologiske baser og individuelle forskelle.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc-regnskab og økonomi undervises af Surrey Business School. Du skal dimittere udstyret med de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i multinationale selsk ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Revisorer og finansfolk hjælper os med at navigere i den brede og komplicerede forretningsverden.

Vores MSc-regnskab og økonomi undervises af Surrey Business School. Du skal dimittere udstyret med de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i multinationale selskaber og være en succesrig beslutningstager i et stadig mere komplekst globalt finansielt miljø.

Dette kursus er praktisk og opmuntrer dig til at omfavne regelmæssige muligheder for at engagere sig i reelle forretningsproblemer gennem dine studier.

Hvad du vil studere

På vores MSc Accounting and Finance får du en solid forståelse af populære økonomiske og ledende regnskabssystemer, og hvordan de anvendes i beslutningsprocessen.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Hos Surrey er vi internationalt kendt for vores arbejde inden for satellitkommunikation, transmission, jordbaserede mobilnet og internettet: væsentlige komponenter i mode ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Satellitter giver os et hidtil uset perspektiv af vores planet, forbedrer rejser og leverer global kommunikation.

Hos Surrey er vi internationalt kendt for vores arbejde inden for satellitkommunikation, transmission, jordbaserede mobilnet og internettet: væsentlige komponenter i moderne kommunikation og information.

Vores MSc i satellitkommunikationsteknologi undervises af akademikere og forskere med omfattende teoretisk ekspertise og praktisk erfaring - så du får en læringsoplevelse, der virkelig er ude af denne verden.

Hvad du vil studere

Satellitkommunikation muliggør trådløs kommunikation i regioner, hvor mobilnetværk muligvis ikke er muligt. Vores kursus giver dig en dybdegående forståelse af de tekniske aspekter af disse vigtige teknologier.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Nattehimmelen giver os idéen om uendelighed, og fremskridt inden for rumteknik fører an til at give os muligheden for at gå videre og udforske mere end nogensinde før. ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Nattehimmelen giver os idéen om uendelighed, og fremskridt inden for rumteknik fører an til at give os muligheden for at gå videre og udforske mere end nogensinde før.

Hos Surrey banede vi banebrydende 'mikrosatellitter' i 1980'erne. Siden da har vi opretholdt et program med opbygning af hele satellitter, udførelse af missionsplanlægning, samarbejde med internationale lanceringsagenturer og levering af operationer i kredsløb, og holder os i spidsen for rumrevolutionen.

Vores strategiske partnerskabsaftaler med Surrey Satellite Technology Ltd og Airbus sikrer, at vi fortsat er en del af livsnerven i Storbritanniens industrielle rumfartsektor.

Hvad du vil studere... [-]
Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Vores MSc i strategisk hotelstyring vil guide dig til at opdage den strategiske tankegang, der går ud på at gøre en uforglemmelig kundeoplevelse i gæstfrihedsbranchen og ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Vores MSc i strategisk hotelstyring vil guide dig til at opdage den strategiske tankegang, der går ud på at gøre en uforglemmelig kundeoplevelse i gæstfrihedsbranchen og mere.

Vores skole for gæstfrihed og turismestyring er et af de bedste steder at studere dette emne i verden: vi blev rangeret til top 10 på verdensplan for gæstfrihed og fritid i QS World University Rankings 2019. Vores kandidater har en fremragende beskæftigelsesrekord, og studere hos os vil sætte dig i en god position til at gå videre med din karriere.

Hvad du vil studere

Hvis du allerede har studeret et kursus i hotelstyring eller har praktisk erfaring i branchen, er dette kursus designet til dig.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Hvis du er en eksisterende turistuddannet eller har erfaring i sektoren og vil tage dine færdigheder til det næste niveau, er dette kurset for dig. Hos Surrey er vi et af ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Hvis du er en eksisterende turistuddannet eller har erfaring i sektoren og vil tage dine færdigheder til det næste niveau, er dette kurset for dig. Hos Surrey er vi et af de bedste universiteter i verden, der tilbyder emnet: vores School of Hospitality and Tourism Management blev rangeret til top 10 globalt for gæstfrihed og fritidsstyring i QS World University Rankings 2019.

Vi lærer dig de færdigheder, du har brug for for at fremme din karriere og viden, der vil inspirere dig, når du afslører, hvor vigtig turisme er for verdens økonomi.

Hvad du vil studere

Dette kursus kombinerer den nyeste ekspertise og forskning med værdifulde brancheforbindelser. Du vil blive udsat for fremadstormende ideer inden for strategisk forvaltning af menneskelige ressourcer, strategisk turismestyring og smart turismedesign. Du vil også kunne lære af vores spændende valgfrie moduler, såsom digital marketing og sociale mediekampagner, strategisk turistkonsulentvirksomhed og arrangementsportefølje og destinationsudvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Dette kursus har et strategisk, digitalt og analytisk fokus, der kombinerer fagspecifik marketingviden og digital marketingfærdigheder med praktisk praktisk marketingople ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Kreativ, klientvendt, analytisk, praktisk eller mere: uanset hvilken marketingspecialisme du stræber efter, vores MSc Strategic Marketing kan hjælpe dig med at komme dertil.

Dette kursus har et strategisk, digitalt og analytisk fokus, der kombinerer fagspecifik marketingviden og digital marketingfærdigheder med praktisk praktisk marketingoplevelse.

Dette kursus er karakteristisk i sit fokus på digital marketing og sociale medier, som giver dig en avanceret forståelse af moderne marketingprincipper. At forstå digital er afgørende for markedsføring i en datadrevet verden, og dette kursus giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for for at være et aktiv for fremtidige arbejdsgivere.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Dette kursus er baseret på en af de øverste økonomiske skoler i Storbritannien og udstyrer dig med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at forberede dig ti ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Økonomi former vores verden, fra inflation og arbejdsløshed, gennem konsekvenserne af Brexit og mælkeprisen. Vores MSc i økonomi giver dig mulighed for at udforske dette fascinerende emne og dets globale indflydelse.

Dette kursus er baseret på en af de øverste økonomiske skoler i Storbritannien og udstyrer dig med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at forberede dig til en fremtidig karriere eller ph.d.-forskning inden for økonomi.

Det giver også muligheder for dig at specialisere dig i aspekter af den disciplin, der opfylder dine interesser og karriere ambitioner.

Hvad du vil studere

Vores MSc Economics-kursus dækker omfattende kerneområderne mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometrik. Ud over at erhverve fremragende teknisk træning på disse områder lærer du også, hvordan du bringer dine analytiske styrker til brug for anvendte spørgsmål. Dette kursus inkluderer uddannelse i forskningsmetodik, der giver dig de færdigheder, du har brug for for at udføre uafhængig forskning i økonomi og afslutte din afhandling.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Surrey

Økonomi og finans er drivkraften bag alle beslutninger, der former vores samfund. ... [+]

Hvorfor vælge dette kursus

Økonomi og finans er drivkraften bag alle beslutninger, der former vores samfund.

Vores MSc Economics and Finance-kursus tilbydes af en af Storbritanniens førende økonomiskoler. Kursets kombination af økonomisk teori og kvantitative økonomiske færdigheder vil give dig et bredere og skarpere perspektiv på de finansielle markeders funktionsmåde og udstyre dig til en succesrig karriere i den hurtigt udviklende og stadig mere komplekse verden af internationale finanser.

Hvad du vil studere

Vores MSc Economics and Finance-kursus kombinerer ekspertise og praktisk viden fra både vores School of Economics og Surrey Business School. Som studerende på dette kursus vil du anvende avancerede kerneøkonomiske principper i konteksten af forretnings- og virksomhedsfinansiering, mens du mestrer kompleksiteten i bank- og finansielle systemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
University of Surrey Guildford
Guildford, England, Det Forenede Kongerige