University of Sussex Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Sussex Business School

På University of Sussex Business School forsøger vi at tackle nogle af de vigtigste udfordringer, som den moderne verden står over for, fra klimaændringer til den arbejdsliv, der udvikler sig. Den nuværende rækkevidde og kvalitet af vores ekspertise placerer os i spidsen for forskning og undervisning, der er direkte relevant for forretningspraksis og politikudformning.

Akkrediteret af både EQUIS og AMBA udvikler University of Sussex Business School nuværende og håbefulde ledere, der vil forkæmpe kritisk og original tænkning. Vores fokus er på at styre innovation for sociale og økonomiske fremskridt.

Beliggende på Falmer nær Brighton, inden for rækkevidde af London og de store internationale lufthavne i Gatwick og Heathrow. Vi tilbyder en række kurser, der dækker ledelse, økonomi, regnskab, økonomi, politik, bæredygtighed, udvikling, iværksætteri og marketing. Vores campus og online-programmer dækker bachelor, postgraduate, MBA og ph.d.

Vi er top 10 i Storbritannien for forretning og økonomi (Times Higher Education World University Rankings 2020) og tredje i Storbritannien for forskningsindtægter 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools). Vi er også 13. i Storbritannien for økonomi og forretning præstationsrangeringen af videnskabelige papirer til verdensuniversiteter i 2020 (NTU Ranking).

Placeringer

Brighton

University of Sussex

Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0)1273 872668

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig