University of Sussex Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Sussex Business School

University of Sussex er et førende forskningsintensivt universitet nær Brighton. De har både et internationalt og lokalt perspektiv, med personale og studerende fra mere end 100 lande og hyppigt engagement i samfundets aktiviteter og tjenester.

På University of Sussex Business School , vil de hjælpe dig med at se yderligere. De tager ikke bare verden for givet som den er, men tænk på, hvordan det kunne være.

Deres arbejde bygger på ledelse, økonomi, videnskab, teknologi og innovationsstudier for at påvirke fremtiden for mennesker og institutioner verden over. De studerer de spørgsmål, der er vigtige, for at omdanne verden og din fremtid.

Business School trækker på mange af Sussex intellektuelle traditioner, herunder et kritisk perspektiv på nutidige forretningsmæssige, politiske, økonomiske og sociale spørgsmål og en overbevisning om, at store samfundsmæssige udfordringer har brug for ekspertise på tværs af mange akademiske discipliner.

Erhverv og økonomi i Sussex er placeret i top 60 i verden (Times Higher Education World University Rankings 2019).

Studer i et virkelig internationalt miljø - du vil lære fra og med folk fra hele verden, der giver dig de kompetencer at gøre global forretning, uanset hvilket kursus du vælger.

Sussex ligger i Falmer, i udkanten af ​​Brighton og inden for rækkevidde af London og store internationale lufthavne i Gatwick og Heathrow.

Placeringer

Brighton

University of Sussex

Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0)1273 872668

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig