Warwick Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Warwick Business School er ikke kun en verdenshøjskole i hjertet af et universitet i verdensklasse; det er et nav af nysgerrighed, der konstant udfordrer status quo og forkæmper forretningen som en magt til det gode.

Med en sund balance mellem teori og praksis forvandler vi virkelig mennesker ved at udvikle dem både professionelt og personligt. Vi er for de mennesker, der er begejstrede for alt omkring dem, drevet til at lære, stille spørgsmål, debattere og have reel betydning.

Vores studerende kommer for at studere med os fra hele verden og er formet af vores institutioners værdier: nysgerrighed, rastløshed, åbenhed og fremragende karakter. Vores unikke CORE-værdier giver en udfordrende og innovativ læringskultur, der forbereder vores studerende til succes i deres fremtidige karriere.

Vores fakultet producerer transformativ forskning, der søger at lede debat og skabe effekt. Denne forskning understøtter vores undervisning, hjælper med at udvikle nysgerrige og iværksætteriske sind, som vil yde et positivt bidrag til din organisation.

Beliggende på University of Warwicks campus, tilbyder vi en række kurser, der dækker bachelor-, postgraduate, MBA og doktorgrad, mens vi fra vores London base, der ligger på The Shard, tilbyder en række MBA og executive programmer .

Vi er den første britiske handelsskole, der er blevet tildelt tredobbelt fra AACSB, EQUIS og AMBA, og modtager Athena SWAN Silver Award for forbedring af ligestilling mellem kønnene.

For de mest opdaterede kursus- og studieafgiftsoplysninger, besøg vores websted: www. WBS .ac.uk

Placeringer

Coventry

Warwick Business School

Address
Scarman Road
CV4 7AL Coventry, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 24 7652 4306

London

Address
32 London Bridge St
SE1 9SG London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

Programmer

Denne skole tilbyder også: