The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Innovation, kreativitet og branchefaglig uddannelse definerer alle den livlige og interaktive kultur, som du vil være en del af som mesterstudent hos WMG , University of Warwick. Vi giver dig mulighed for at opnå niveauet af færdigheder og viden for at sikre dig, at du imponerer fremtidige arbejdsgivere.

Vi er en af ​​de største akademiske afdelinger ved University of Warwick; et universitet konsekvent rangeret som en af ​​Storbritanniens øverste universiteter og et medlem af elite russell gruppe. Som afdeling er vi en førende tværfaglig gruppe, der gør en reel indflydelse gennem samarbejde R

Postgraduate uddannelse

Vores masteruddannelser har en vigtig position mellem akademi og industri, og de er designet med samme fokus: uddannelse, der opfylder behovene og kravene i den globale industri. Vi tilbyder dig mulighed for at få en ledelsesuddannelse med ægte erhvervsliv og applikation.

Vores lærere er eksperter på deres område; de er i stand til at trække på deres industrielle oplevelser og faglig baggrund gennem hele deres undervisning. Gæstehøjttalere fra industri og regering bidrager også jævnligt og bringer den virkelige verden indblik i din læringserfaring.

Desuden er vi et globalt samfund, der tiltrækker studerende fra hele verden for at studere på vores kandidatuddannelser i Warwick og forbedre dit globale perspektiv.

Femten master kurser at vælge imellem:

Management kurser

 • MSc Engineering Business Management
 • MSc International Technology Management
 • MSc Supply Chain Logistics Management
 • MSc Management for Business Excellence
 • MSc Program og projektledelse

Business kurser

 • MSc e-Business Management
 • MSc Innovation og iværksætteri
 • MSc International Handel, Strategi og Operationer
 • MSc Service Management og Design

Sektorspecifikke kurser

 • MSc Healthcare Operational Management
 • MSc Cyber ​​Security og Management
 • MSc Cyber ​​Security Engineering
 • MSc Manufacturing Systems Engineering og Management
 • MSc Bæredygtig Automotive Engineering
 • MSc Smart, Connected og Autonome Vehicles

Studerende synspunkter

"Warwick har givet mig et helt nyt perspektiv på verden. Da jeg ankom, overraskede mangfoldigheden af ​​mennesker på WMG mig virkelig. Der var studerende fra alle områder i verden, og jeg følte at dette var et sted, hvor jeg kunne bygge et netværk med fremtidige ledere fra hele verden. Jeg vidste straks, at jeg havde truffet den rigtige beslutning. "

Botan Rasool, MSc Program og Projektledelse (2016-17)

Fremtidige karrieremuligheder

WMG har stærke forbindelser med industrien, som er vant til at trække i virkeligheden indsigt i undervisningen og skabe en dynamisk læringskultur. Dette fører til, at kandidater er eftertragtede for deres forståelse og erfaring i erhvervslivet kombineret med teknologisk ekspertise. Mange af vores kandidater er gået videre til at fremme deres karriere i ledelse og lederroller i en række brancher. Se vores alumni profiler side for nogle eksempler. University of Warwicks karriere service er også meget proaktiv og tilbyder stor støtte til både nuværende studerende og alumner.

Et pulserende campus samfund

Studerende på et campus universitet betyder at opleve en reel følelse af fællesskab og tilhørsforhold. Warwick har en prisvindende campus beliggende i hjertet af England, der støder op til Coventry og County of Warwickshire. De sociale, sportslige og akademiske faciliteter i Warwick er vidtrækkende; med supermarkeder, butikker, banker, restauranter, barer, sportsfaciliteter og det største kunstcenter uden for London, alle beliggende på eller i gåafstand fra Warwick's campus. London er kun en time væk med tog, så du vil have den ekstra fordel at let kunne udforske denne verdensby, mens Birmingham lufthavn ligger kun 20 minutters kørsel.

Adgangskrav

For at opfylde vores akademiske adgangskrav, skal du have opnået tilsvarende en britisk første eller anden klasse honnør grad (minimum Bachelor 2: 2 (Hons). Nogle af vores kurser kræver, at du har studeret visse emner på bachelor niveau, tak se på vores hjemmeside for information om adgangskrav til hvert kursus.

Hvis du er engelsksprogede, skal du sende et engelsk testresultat svarende til IELTS 6.5.

Undervisningsgebyrer og finansiering

For oktober 2019 indtræden er studieafgiften som følger:

UK / EU: £ 14.115

Oversøiske: £ 25.870

WMG Excellence Stipendier er tilgængelige på et konkurrencedygtigt grundlag. Disse stipendier vil tildele succesfulde studerende mellem 25% - 50% studieafgift rabat. For mere information, fuld støtteberettigelse og ansøgning, besøg vores stipendies hjemmeside.

For information om andre finansieringsmuligheder, besøg venligst WMG funding websiden eller University of Warwick Graduate School.

Placeringer

Coventry

Warwick Manufacturing Group

Address
WMG International Manufacturing Centre University of Warwick
CV4 7AL Coventry, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 2476 5 22725

Coventry

Address
International Manufacturing Center University of Warwick Coventry
Coventry, England, Det Forenede Kongerige