The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Innovation, kreativitet og branchefaglig uddannelse definerer alle den livlige og interaktive kultur, som du vil være en del af som mesterstudent hos WMG , University of Warwick. Vi giver dig mulighed for at opnå niveauet af færdigheder og viden for at sikre dig, at du imponerer fremtidige arbejdsgivere.

Vi er en af ​​de største akademiske afdelinger ved University of Warwick; et universitet konsekvent rangeret som en af ​​Storbritanniens øverste universiteter og et medlem af elite russell gruppe. Som afdeling er vi en førende tværfaglig gruppe, der gør en reel indflydelse gennem samarbejde R

Postgraduate uddannelse

Vores kandidatuddannelser indtager en væsentlig position mellem akademia og industri og er designet med samme fokus: uddannelse, der imødekommer den globale industris behov og krav. Vi tilbyder dig muligheden for at få en lederuddannelse med reel forretnings- og brancheapplikation.

Vores lærere er eksperter på deres område; de er i stand til at trække på deres industrielle oplevelser og faglig baggrund gennem hele deres undervisning. Gæstehøjttalere fra industri og regering bidrager også jævnligt og bringer den virkelige verden indblik i din læringserfaring.

Desuden er vi et globalt samfund, der tiltrækker studerende fra hele verden for at studere på vores kandidatuddannelser i Warwick og forbedre dit globale perspektiv.

Femten master kurser at vælge imellem:

Management kurser

 • MSc Engineering Business Management
 • MSc International Technology Management
 • MSc Supply Chain Logistics Management
 • MSc Management for Business Excellence
 • MSc Program og projektledelse

Business kurser

 • MSc e-Business Management
 • MSc Innovation og iværksætteri
 • MSc International Handel, Strategi og Operationer
 • MSc Service Management og Design

Sektorspecifikke kurser

 • MSc Healthcare Operational Management
 • MSc Cyber ​​Security og Management
 • MSc Cyber ​​Security Engineering
 • MSc Manufacturing Systems Engineering og Management
 • MSc Bæredygtig Automotive Engineering
 • MSc Smart, Connected og Autonome Vehicles

Studerende synspunkter

"Warwick har givet mig et helt nyt perspektiv på verden. Da jeg ankom, overraskede mangfoldigheden af ​​mennesker på WMG mig virkelig. Der var studerende fra alle områder i verden, og jeg følte at dette var et sted, hvor jeg kunne bygge et netværk med fremtidige ledere fra hele verden. Jeg vidste straks, at jeg havde truffet den rigtige beslutning. "

Botan Rasool, MSc Program og Projektledelse (2016-17)

Fremtidige karrieremuligheder

WMG har stærke forbindelser med industrien, som er vant til at trække i virkeligheden indsigt i undervisningen og skabe en dynamisk læringskultur. Dette fører til, at kandidater er eftertragtede for deres forståelse og erfaring i erhvervslivet kombineret med teknologisk ekspertise. Mange af vores kandidater er gået videre til at fremme deres karriere i ledelse og lederroller i en række brancher. Se vores alumni profiler side for nogle eksempler. University of Warwicks karriere service er også meget proaktiv og tilbyder stor støtte til både nuværende studerende og alumner.

Et pulserende campus samfund

At studere på et campusuniversitet betyder at opleve en reel følelse af samfund og tilhørighed. Warwick har en prisbelønnet campus beliggende i hjertet af England ved siden af byen Coventry og Warwickshire amt. De sociale, sportslige og akademiske faciliteter i Warwick er vidtgående; med supermarkeder, butikker, banker, restauranter, barer, sportsfaciliteter og det største Arts Center uden for London, alt sammen beliggende på eller i gåafstand fra Warwicks campus. London ligger kun en times kørsel væk med tog, så du får den ekstra fordel at nemt kunne udforske denne verdensby, mens Birmingham lufthavn kun er 20 minutters kørsel.

Adgangskrav

For at imødekomme vores krav om akademisk adgang skal du have opnået ækvivalent med en britisk første- eller anden klasse honours degree (minimum Bachelor 2: 2 (Hons). Nogle af vores kurser kræver, at du har studeret visse fag på bachelor-niveau, se på vores hjemmeside for information om adgangskrav til hvert kursus.

Hvis du er engelsksprogede, skal du sende et engelsk testresultat svarende til IELTS 6.5.

Undervisningsgebyrer og finansiering

For optagelse i oktober 2020 er undervisningsafgift som følger:

 • UK / EU: 14.820 £
 • Oversøisk: £ 27.160

WMG Excellence Stipendier er tilgængelige på et konkurrencedygtigt grundlag. Disse stipendier vil tildele succesfulde studerende mellem 25% - 50% studieafgift rabat. For mere information, fuld støtteberettigelse og ansøgning, besøg vores stipendies hjemmeside.

For information om andre finansieringsmuligheder, besøg WMG finansieringswebsiden.

Placeringer

Coventry

Warwick Manufacturing Group

Address
WMG
International Manufacturing Centre
University of Warwick


CV4 7AL Coventry, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 2476 5 22725

Coventry

Address
International Manufacturing Center
University of Warwick
Coventry

Coventry, England, Det Forenede Kongerige