University of Westminster

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores universitet har en lang og stolt historie om internationalt samarbejde og globalt engagement fra vores forskningspartnerskaber, kolleger, studerende og alumner fra hele verden, relationer til globale universiteter og inspirerende og praktiske rejsemuligheder for vores studerende.

Anerkendelsen i de seneste tiders højere læreanstalters verdensuniversitetsrangeringer, at vi er rangeret 117. i verden for International Outlook ud over at blive rangeret 28 i verden for International Outlook i Times Higher Education Young University Rankings er et testamente for vores engagement i global engagement.

Vi er hjemsted for et spændende undervisnings- og forskningsmiljø og en førende praksisfokuseret institution. Gennem vores lange historie har vi hilst velkommen studerende fra alle samfundslag fra hele verden til et universitetssamfund, der er dedikeret til akademisk ekspertise, kulturelt engagement og personlig berigelse. Vores uddannelseserfaring udvider udenfor klasseværelset og på tværs af grænserne. Studerende har adgang til en af de største studie i udlandet programmer, der byder over 1.000 studerende hvert år fra USA, Japan og på tværs af EU og partnerskaber med næsten 80 universiteter i 20 lande, som vores studerende kan studere på som en del af deres kursus. Vi er forpligtet til at inspirere den næste generation af globale borgere.

Vores verdensledende forskning, der produceres i partnerskaber med uddannelsesinstitutioner og industri over hele verden, har reel indflydelse. Fra kursusmoduler, der sætter eleverne i stand til at arbejde med velgørende organisationer og udvikle sociale virksomheder, for at undersøge banebrydende nye metoder til storskovsbrandbekæmpelse, fortsætter Westminster med at ændre folks liv på internationalt plan.

Vores fremtid som institution er virkelig global, da vi sikrer, at hele vores Westminster-fællesskab af kolleger, studerende og alumner er "globale borgere", som kan engagere sig og hjælpe med at forme verdens fremtid.

Placeringer

London

University Of Westminster

Address
University of Westminster
309 Regent Street

W1B 2HW London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 20 7911 5000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA