City and Islington College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Principal velkommen

Tak for din interesse i byen og Islington College.

Vi er Londons førende College, og den eneste College i London dømte udestående på hver foranstaltning Ofsted.

Vi er det første valg Yderligere Uddannelse College for tusinder af unge mennesker på tværs af London, der opnår gode faglige resultater. 1400 af vores elever skred til videregående uddannelser sidste år.

Det er vores mission at levere ekstraordinære læring erfaringer for vores studerende og hjælpe dem med at opnå deres ambitioner. Mange af de resultater, som vores elever er utrolig og ud over det sædvanlige. Fra en bred vifte af udgangspunktet, de studerende viser, at med den rette indstilling og tilgang, og med støtte fra kreative og ekspert personale, ekstraordinære ting kan ske. Fed ambitioner kan opnås.

Vi modtager mange eksterne priser, men vi er mest stolte af anerkendelsen fra vores elever. 95% fortæller os, at de føler sig respekteret og sikker her, at undervisningen er god, og de ville anbefale kollegiet til en ven.

På City og Islington tilbyder vi dig

Moderne og spændende steder at lære Dygtige og højt kvalificerede lærere med brancheerfaring, der brænder og strålende på hvad de gør Individuel støtte til at sikre, at du har succes Berigelse muligheder, arbejdserfaring og mentorordninger til at hjælpe dig med at få vigtige liv og beskæftigelsesegnethed færdigheder

Eleverne lærer i en af ​​vores fem centre, som hver især er en diskret fællesskab af studerende og ansatte med fokus på kurser og kvalifikationer inden for en bestemt speciale, som kommer sammen til en enkelt kollegium, der er mangfoldigt og spændende. På tværs hvert center arbejder vi med over 200 arbejdsgivere til at give dig klare sigtelinjer til at arbejde.

Uanset om du tager en akademisk eller faglig rute til din videre undersøgelse, er jeg sikker på, vi vil have et kursus, der opfylder dine behov. Jeg håber meget, at du vil vælge at slutte sig til os og blive en del af det næste kapitel i vores succeshistorie.

Principal Sir Frank McLoughlin KBE

Vores mission

Er, hvad vi gør godt hver dag - EKSTRAORDINÆR UDDANNELSE for alle elever.

Vores vision

Er, hvad fremtiden ser ud - AT VÆRE Londons førende College.

Tilsammen vores mission og vision galvanisere og binde dem, der arbejder inden for kollegiet - personale, studerende og samarbejdspartnere. De er ikke intetsigende udsagn, sidder indrammet på en væg, stort set ignoreret: de er katalysatorer for handling.

Hvad betyder vores mission betyde?

At yde ekstraordinær uddannelse for alle elever er vores mission. Være usædvanlige er at være usædvanlig gode til det, vi gør: men at være usædvanlige noget af tiden, for nogle elever, er utilstrækkelig. Sammenhæng er nøglen.

På City og Islington College enestående træning og uddannelse:

Er strengt fokuseret på at skabe de bedste resultater for studerende Aktiverer og opfordrer alle studerende til at sætte deres seværdigheder højt og opnå deres ambitioner Går ud over kvalifikationer; giver eleverne de færdigheder og kvaliteter, de har brug for langsigtet succes i en global økonomi Har en klar linje af syne til at arbejde Er yderst relevant, innovativ og fremtidsorienteret fokus Er formet af behovene hos de studerende og arbejdsgivere

Leveres af personale, der brænder, vidende og engagerede.

Hvad gør vi værdsætter?

Vores værdier er de vigtigste idéer og principper, som mennesker i vores organisation og vores partnere mener er vigtige; de definerer den måde, vi arbejder på.

EXCELLENCE

Studerende og ansatte er dedikerede til stor læring; læring, er konsekvent høj kvalitet, relevant og fokuseret på resultater.

AMBITION

Ambition er en del af vores DNA som en organisation - vi er altid på udkig efter måder at vokse og udvikle, hvad vi gør til gavn for vores studerende Alle vores elever er understøttet til at udvikle og opnå deres ambitioner. Vores medarbejdere har høje ambitioner for alle studerende og for sig selv. De opfordres til at være modige og kreative i deres arbejde.

SAMARBEJDE

Studerende og medarbejdere arbejder sammen for at hjælpe alle studerende opnå succes Vi arbejder tæt sammen med arbejdsgivere og andre partnere; tegning i ekstern ekspertise til at hjælpe os med at sikre bedre resultater for eleverne

LEJLIGHED

Alle får de bedst mulige muligheder for at lære og blive en succes Hver elev og hvert medlem af personalet behandles som en individuel og med respekt.

Vores historie

Siden 1993 er over en kvart million unge og voksne har studeret i videreuddannelse på City og Islington College. De er kommet med alle mulige erfaringer og ambitioner og repræsenterede alle slags London baggrund. De har studeret på mange niveauer - fra begyndere på engelsk som andetsprog til Foundation grader - og livtag med en bred vifte af fag og færdigheder. Den tid, de har brugt på College spænder fra et til fire år, og nogle har gennemført flere uddannelser.

Overskriften statistik i form af studerendes fremskridt er dette: i 1993, langt under 50% af de studerende opnået succes i deres kurser. I 2014 succesraten var 85%.

Magtfulde historier om succes, plus ydeevne statistik, kontrolrapporter og udmærkelser fange den fulde billede af vores historie.

Placeringer

London

Address
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig