University of Strathclyde Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt historie om at være en innovativ business school - og en del af et førende teknologisk universitet - med 'nyttig læring' i sit hjerte. SBS blev udnævnt til Business School of the Year i Times Higher Education 2016 Awards. Prisen blev lavet som anerkendelse af Business Schools innovative og iværksætteriske holdning og dens overordnede "fremragende" præstationer.

Strathclyde er en tredobbelt akkrediteret business school: en af kun 89 i verden og den første business school i Skotland at være tredobbelt akkrediteret, med akkreditering fra de internationale organer, AMBA, AACSB og EQUIS. Ud over triple akkreditering. Det er også Europas første universitet fakultet at blive tildelt en licens til at drive et MBA-program i De Forenede Arabiske Emirater.

Skolens fagafdelinger og specialiserede enheder samarbejder for at give et dynamisk, fuldt afrundet og varieret program af specialiserede og tværfaglige postgraduate kurser.

Skolens flagskib MBA-program har været tilgængeligt uden for Det Forenede Kongerige siden 1988, med tusindvis af MBA kursus deltagere nu eksamen og meget mere i øjeblikket studerer i deres eget land. Programmet har mange studieveje, men vi lægger vægt på vores 'en MBA' tilgang. Executive MBA du studerer via et af vores internationale centre er nøjagtig det samme program som du ville studere i Glasgow, og de akademikere, der leverer kerneelementerne i programmet i dit land, leverer også MBA i Glasgow.

Programformatet er specielt designet til travle ledere, der skal kombinere karriere- og familieforpligtelser med kravene i MBA-studier. Den fleksible deltidstilgang gør det muligt for deltagerne at gå inden for to år. Undersøgelsen kan dog spredes over længere tid, hvis det er nødvendigt, i højst seks år.

Strathclyde Executive MBA tilbydes deltid gennem vores internationale centre i:

  • Bahrain
  • Dubai i
  • Grækenland
  • Malaysia
  • Oman
  • Singapore

Placeringer

Glasgow

Address
University of Strathclyde Business School
199 Cathedral Street

G4 0QU Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige

Milano

Address
Politecnico di Milano
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy

Milano, Lombardiet, Italien

München

Address
TUM School of Management
Arcisstraße 21, 80333 München, Germany

München, Bayern, Tyskland

Beijing

Address
Beijing Jiaotong University School of Economics and Management
Siyuan East Building, Beijing Jiaotong University, Haidian District, Beijing 100044, China

Beijing, Beijing, Kina

Toulouse

Address
Toulouse Business School
1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810
31068 TOULOUSE Cedex 7, France

Toulouse, Occitanie, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

Programmer