Læs den officielle beskrivelse

Dean Velkommen

CAS Dean Peter Starr

Den College of Arts and Sciences ved American University tilbyder dig en udfordrende liberal kunst uddannelse inden for et levende og mangfoldigt samfund af studerende fra alle 50 stater og 150 lande. De College of Arts and Sciences fakultet omfatter nationalt og internationalt bemærket kunstnere, forskere og lærere forpligtet til innovative tilgange til undervisning og ekspertise inden for forskning og kreative bestræbelser. Hvert år verdens ledere, fremtrædende forskere fra andre institutioner, og kendte udøvere i deres områder kommer til campus for at fremme åben debat om aktuelle emner og til at udsætte studerende for cutting-edge udvikling inden for deres områder.

Uanset om du vælger en etableret bachelor større eller inden for graduate studier eller designe din egen tværfaglig grad, vil du deltage i seriøs intellektuel undersøgelse i klasseværelset. Du vil nyde godt af den brede vifte af praktikophold og samfundstjeneste aktiviteter i kunst, uddannelse, humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab i Washington, DC, og har mulighed for-på egen hånd eller i samarbejde med et medlem af fakultetet-til deltage i forskning og kreative bestræbelser såvel som i de mange klubber, studenteraktiviteter og serviceorganisationer på AU campus.

Dine erfaringer i og uden for klasseværelset vil skabe bred vision og forståelse, du bliver nødt til at få succes i din fremtidige karriere og blive en uddannet og ansvarlig borger i verden.

Mission & Fakta

Den College of Arts and Sciences er dedikeret til kvalitet i undervisning, stipendium, kunst, og service til sine lokale, nationale og internationale samfund.

Skolen giver en rig uddannelse i de liberale kunst og videnskab for alle amerikanske Universitets studerende, der tilbyder udfordrende studieprogrammer for sin bachelor-og kandidatniveau store selskaber; og fremmer fremragende forskning, praksis og kreativ aktivitet.

Kollegiet er forpligtet til de centrale henblik på liberal uddannelse: fremme af fri og rationel diskurs, fremme en forståelse af mangfoldigheden af ​​menneskelige erfaring, der giver de kritiske intellektuelle færdigheder er nødvendige for at navigere en verden i hastig forandring, og integrere viden på tværs af faggrænser.

historie

En globalt udsyn, praktisk idealisme, en passion for offentlig tjeneste: De er en del af American University i dag, og de var i luften i 1893, da AU blev chartret af Kongressen. George Washington havde drømt om en "national universitet" i landets hovedstad. Men det tog John Fletcher Hurst at grundlægge et universitet, der på mange måder, inkarnerer denne drøm.

Præsident Woodrow Wilson officielt indviet universitetet den 27. maj 1914 til de første studerende blev optaget. Den College of Liberal Arts blev grundlagt i 1925, med de første 75 studerende indrømmede, at efteråret.

Gennem hele historien om American University, har College of Arts and Sciences skiftet navn flere gange. Først kendt som "College of Liberal Arts," blev navnet ændret til "College of Arts and Sciences" i 1939. I en kort periode var det kendt simpelthen som "Bachelor College", indtil navnet blev konverteret tilbage til "College of Arts and Sciences" i 1956.

Den største skole eller college ved American University, College of Arts and Sciences har i øjeblikket 2.931 studerende, 339 fuldtidsansatte fakultet, og mere end 150 grader, der tilbydes. Mens kollegiet er stadigt stigende, den forpligtelse til at fremme fri og rationel diskurs, fremme en forståelse af mangfoldigheden af ​​menneskelige erfaring, der giver de kritiske intellektuelle færdigheder er nødvendige for at navigere en verden i hastig forandring, og integrere viden på tværs af faggrænser aldrig ændringer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Historien kandidatuddannelsen fremhæver brede forståelser af fortiden, udvikling af kapaciteten til specialiseret forskning og dyrkning af kollegiale relationer. ... [+]

Den historie kandidatuddannelse understreger brede forståelser af fortiden, udvikling af kapaciteten til specialiseret forskning og dyrkning af kollegiale relationer. Historie MA-studerende kan koncentrere sig om amerikansk historie, moderne europæisk historie, eller offentlig historie og udvikle mindre fagområder (uden felter), samt (større eller mindre) på tværs af nationale og tværfaglige områder.

Institut for Historie fakultet tilbyde kursus arbejde og vejledning i den politiske historie, sociale og kulturelle historie, diplomatisk historie, historie køn og seksualitet, sammenlignende historie, historie imperialismens og post-kolonialisme, intellektuel historie, historie medicin, afrikansk-amerikansk kultur og historie, etnisk historie, og den offentlige historie. Institut for Historie er fleksibel i sin tilgang til graduate arbejde. Eleverne opfordres til at tage initiativ og ansvar for udformningen af ​​deres programmer, og som opfylder programmets krav. Afdelingen lægger vægt på tæt samarbejde mellem studerende og vejleder i at definere fagområder, værktøj forskning, og andre funktioner i et bestemt program. Graduate studerende opfordres til at drage fordel af Washington, DC, ressourcer som supplement kursus arbejde.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Den MA i spansk og latin American Studies på American University tilbyder skræddersyede spor for at give studerende mulighed for at få en tværfaglig forståelse af Latinam ... [+]

Den MA i spanske og latinamerikanske studier på American University tilbyder skræddersyede spor for at give studerende mulighed for at få en tværfaglig forståelse af Latinamerika og Caribien, samt ekspertise i oversættelse, lingvistik, og / eller spansk sprogundervisning.

Kandidatstuderende vælger kurser som en del af en 21-kredit kerne læseplan, der giver et stærkt fundament for studiet af den kulturelle, historiske, sproglige og politiske kompleksitet i regionen. Alle centrale kurser er undervist udelukkende på spansk. Ud over de centrale seminarer, den spanske: Latinamerikansk American Studies kandidatuddannelse tilbyder tre 12-15 kredit spor, der giver værdifuld træning og faglige kompetencer til latinamerikanske specialister:... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Den TESOL kandidatuddannelse forbereder de studerende til at undervise både på hjemmemarkedet og i udlandet i højere og voksenuddannelse, i private sprogskoler, og i K-12 ... [+]

Den TESOL kandidatuddannelse forbereder de studerende til at undervise både på hjemmemarkedet og i udlandet i højere og voksenuddannelse, i private sprogskoler, og i K-12 indstillinger, hvor staten certificering ikke er påkrævet.

American University s TESOL kandidatuddannelse tilbyder en karakteristisk blanding af teori og praksis, der gør det muligt for studerende at anvende fundamentale begreber i den disciplin til praktisk undervisningserfaring. Programmet lægger stor vægt på erfaringsbaseret læring, med studerende planlægger lektioner, observere klasser og undervisning eller vejledning ESL studerende i en række forskellige sammenhænge fra starten af ​​programmet.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Økonomien kandidatuddannelsen er en anvendt, politisk orienteret program, der tilbyder fem forskellige spor, som kandidatstuderende kan forfølge: generelle, Udviklingsstu ... [+]

Den Økonomisk Institut tilbyder en kandidatuddannelse med fem markante spor, et fakultet, der kombinerer undervisning af høj kvalitet og en interesse i den økonomiske politik med alvorlige stipendium, og de særlige fordele ved at studere økonomi i Washington, DC økonomi kandidatuddannelsen er en anvendt, politikorienteret program, der tilbyder fem forskellige spor, som kandidatstuderende kan forfølge: generelle, Udviklingsstudier, køn analyse i økonomi, finansielle økonomiske politik, og anvendt økonomi (kun online).

Afdelingen har en særlig rig udbud af kurser, der beskæftiger sig med globale økonomiske spørgsmål. De fleste af vores fakultet har udført forskning eller undervist i andre lande og bringe denne erfaring til klasseværelset.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

MSc

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

MS grad Programmet kombinerer grundig undersøgelse i videnskaben om biostatistik anvendt på medicinsk og sundhed problemløsning, med kursusaktiviteter i arbejdsstyrkens k ... [+]

American Universitets kandidatuddannelse i biostatistik forbereder de studerende til direkte adgang til en bred vifte af karrieremuligheder i sundhedssektoren og medicinske områder.

MS grad Programmet kombinerer grundig undersøgelse i videnskaben om biostatistik anvendt på medicinsk og sundhed problemløsning, med kursusaktiviteter i arbejdsstyrkens kvalifikationer såsom forvaltning af sundhedspolitikker, store data, medicinsk forskning og projekter iværksætteri.

Eleverne får erfaring gennem:

biostatistik og statistik centrale kurser, statistik og biologi valgfag, ledelse og business kurser, og en capstone projekt og praktik.

Desuden studerende skræddersy deres studieforløb afhængigt af deres interesser og karriereønsker ved at vælge en af ​​tre specialisering spor: sundhedspolitik, beregningsmæssige eller ledelse.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American Universitets kandidatuddannelse i bioteknologi kombinerer naturligvis arbejde i genomik og erhvervslivet med mulighed for at forfølge studie i neurovidenskab, iv ... [+]

American Universitets kandidatuddannelse i bioteknologi kombinerer naturligvis arbejde i genomik og erhvervslivet med mulighed for at forfølge studie i neurovidenskab, iværksætteri, og andre faglige videnskabelige specialiteter. Kurset giver de studerende med de nødvendige til en karriere i værktøj:

Bioteknologiske industri Genome Research Institutioner Regeringen reguleringsorganer

Eleverne får kernekompetencer i statistik og forskning metoder, mens mastering indholdet i genomik, proteomik, neurovidenskab, biokemi, molekylærbiologi, ledelse og iværksætteri. Studerende vil skræddersy deres studieforløb afhængigt af deres interesser og karriereønsker.

... [-]
USA Washington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

CAS Video

CAS Video