Akron University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At få studerendes karriere klar og tilsluttet '

College of Business Administration (CBA) blev oprettet som et professionelt college ved University of Akron i 1953. I dag har vi adskilt os som en nationalt rangeret og globalt anerkendt institution til at udvikle forretningsfolk og ledere.

Professionelle investerede områder

Vores aktive forretningsnet adskiller os virkelig. CBA-studerende tilslutter sig øjeblikkeligt et forretningsnetværk på 25.000 alumner - 400 + i top udøvende stillinger. Mere end 270 fagfolk er især forbundet med CBA gennem service på rådgivende bestyrelser, der mødes regelmæssigt for at give ekspertise og vejledning om læseplanbeslutninger og strategisk retning. Rådgivende bestyrelsesmedlemmer var med til at udvikle vores markedsrelevante grunduddannelser og effektive kandidatprogrammer, der fremmer studerendes karriere. Rådgivende bestyrelsesmedlemmer bringer også deres organisations erhvervspraktikpladser og co-ops, projekter og konkurrencer til CBA-studerende hvert år.

Studerende til professionel udvikling

Robust, karrierefokuseret faglig udvikling og praktiske læringsmuligheder - fra hundreder af praktikpladser til projekter i den virkelige verden - skelner CBA fra andre institutioner. Vores program for EDGE Professional Development Designation tilbyder snesevis af ekstraordinære muligheder hvert semester, der tager læring ud over klasselokalet og placerer studerende på vej til karriereberedskab. Gennem disse kan studerende netværke med fagfolk, der er aktive på vores rådgivende bestyrelser. Denne indsats hjælper med at sikre, at de studerende er karrierereklare og tilsluttede, når de udeksamineres. Fra og med 2019 vil vores professionelle udviklingspersonale blive huse i et nyt $ 5,2 millioner professionelt udviklingscenter, der bringer alle CBA's faglige udviklingsressourcer sammen på et centralt sted.

Fakultet underviser i CBA - ikke undervisningsassistenter

Vores mission for at sikre, at vores studerende udeksamineres som karriere klar og tilsluttet, er drevet af vores højt kvalificerede og lidenskabelige instruktører. Mens vores CBA-professorer udfører kvalitetsundersøgelser, instruerer de også studerende på fuld tid, ofte i avancerede faciliteter og læringslaboratorier. De samarbejder ofte med fagfolk i området og samarbejder med snesevis af virksomheder hvert semester for at søge projekter i den virkelige verden, der giver praktiske læringsmuligheder og forbinder klasseværelser med bestyrelseslokaler.

Missionen fra College of Business Administration

Mens College of Business Administration (CBA) blev oprettet som en professionel college ved University of Akron (UA) i 1953, blev forretningsklasser først tilbudt ved UA i 1916, næsten 100 år siden!

Historisk har vores fokus været på at have stærke programmer og oplevelser for at tiltrække kvalitetsstuderende og fakultet. I dag forbliver dette fokus, når vi udfører vores mission:

At forberede vores studerende på at blive kompetente og ansvarlige forretningsfolk og ledere. Denne mission styres af troen på, at forretning er en anvendt, global disciplin, der afspejles i vores omfattende partnerskaber med erhvervslivet gennem adskillige rådgivende bestyrelser, klasseprojekter og praktikpladser samt gennem forskellige læringsmuligheder.

135167_pexels-photo-3184465.jpeg

Gå på en nationalt rangeret handelsskole med dobbelt akkreditering

Rangordningsorganisationer genkender regelmæssigt vores programmer og den samlede kvalitet af oplevelser i College of Business Administration (CBA).

Rangordninger - kandidatprogrammer

CBA's kandidatuddannelser er inkluderet i The Princeton Review's liste over bedste handelsskoler hvert år siden 2005. Skoler anerkendes på grundlag af akademiske programmer af høj kvalitet og de gunstige udtalelser fra studerende, der bedømmer og rapporterer deres erfaringer på campus.

Bloomberg Businessweek har rangeret deltids-MBA-programmet blandt de bedste i nationen. Disse placeringer er baseret på målinger for studerendes tilfredshed, akademisk kvalitet og resultater efter uddannelsen, som f.eks. Jobplacering.

US News og World Report har rangeret CBAs MBA-program blandt de bedste MBA-programmer på deltid i USA Rangeringen er baseret på en gennemsnitlig peer assessment-score samt fire studerende-relaterede faktorer - den gennemsnitlige GMAT-score, gennemsnitlig bachelor-GPA , års arbejdserfaring fra studerende, der deltager i programmet, og procentdelen af studerende i programmet, der er tilmeldt deltid.

CEO Magazine har rangeret vores MBA som et Tier 1-program. Baseret på programkvalitet og studerendes succes.

Rangordninger - bacheloruddannelser

Businessweek har rangeret vores grundskole som en af de bedste i USA i seks år i træk. Businessweek baserer placeringerne på den akademiske kvalitet af programmerne, efter-graduering resultater for studerende, rekrutterer tilfredshed og ni mål for studerendes tilfredshed.

US News og World Report har rangeret CBA som et af landets bedste forretningsprogrammer. Denne placering er udelukkende baseret på peer assessment. US News undersøger dekaner og seniorfakultet ved hvert bacheloruddannelsesprogram, der er akkrediteret af AACSB International og beder dem om at bedømme kvaliteten af alle programmer, som de var fortrolige med.

Dobbelt akkreditering af AACSB

Siden 1966 er CBA blevet akkrediteret af AACSB International, som er kendetegnende for ekspertise inden for ledelsesuddannelse og repræsenterer den højeste præstation for handelsskoler over hele verden. Mindre end 6 procent af verdenshøjskoler i verden - 716 ud af 13.000 - har opnået denne anerkendelse. Desuden er CBA en af kun 181 handelsskoler, der har opnået yderligere specialiseret akkreditering for deres regnskabsprogrammer.

Skoler er akkrediteret baseret på 21 standarder, der vedrører fakultetets kvalifikation, strategisk styring af ressourcer, interaktion mellem fakultet og studerende, samt en forpligtelse til løbende forbedring og opfyldelse af læringsmål i uddannelser.

Akkreditering bekræfter CBAs forpligtelse til kvalitet og kontinuerlig forbedring. Det forsikrer vores potentielle studerende, alumner, akademiet og vores samfund, at kollegiet:

 • Administrerer sine ressourcer for at nå vores mission med at forberede kompetente og ansvarlige forretningsfolk og ledere.
 • Fremmer forretnings- og ledelsesviden gennem fakultetsforskning og stipendium.
 • Det giver undervisning af høj kvalitet og aktuelle læseplaner.
 • Dyrker meningsfulde interaktioner mellem vores studerende og fakultet.
 • Producerer kandidater, der har opnået specifikke læringsmål inden for vores emne.

Velkommen internationale studerende og ansøgere

Uddannelsesprogrammer fra University of Akron College of Business Administration (CBA) har en rig tradition for at tilmelde studerende fra hele verden. Hvert år har vi studerende, der repræsenterer over 30 lande, der tager forretningsklasser og har haft mere end 50 Fulbright-studerende i løbet af de sidste 15 år. Vores fakultetsmedlemmer har også en række forskellige baggrunde, inklusive brancheerfaring, og kommer fra mange lande. Vi værdsætter den indsigt, en mangfoldig befolkning tilbyder.

Internationale studerende har visse skridt at tage for at blive optaget i og med succes udføre i et CBA Graduate-program. Vi har oprettet denne side til at give links til vigtige trin og anden nyttig information for studerende uden for De Forenede Stater. Det vil være vigtigt for dig at læse de sider, der er linket på denne side, for at sikre, at din ansøgning bliver behandlet problemfrit, så du kan begynde at planlægge at blive medlem af os i Akron!

University of Akron Graduate School behandler ansøgninger og godkender optagelser til alle kandidatuddannelser på campus. Oplysninger specifikt til internationale studerende samles på en del af hjemmesiden, herunder Visa papirarbejde (I-20) og obligatorisk sygesikringsdækning.

Før du ankommer til Akron

Internationale studerende kan arrangere, at værtsfamilier hjælper dem ved ankomsten ved at kontakte Global Ties-Akron. Andre oplysninger om visumstatus, ankomst til Akron, og hvad de skal medbringe, er tilgængelige fra Center for International Students and Scholars.

De fleste af University of Akron-kontorer er lukket lørdag og søndag, så studerende, der ankommer til området i weekenden, skal arrangere et hotel eller en værtsfamilie, før de kommer til Akron. Transport er tilgængelig fra Cleveland Hopkins International Airport eller Akron Canton Airport.

Den første arbejdsdag (mandag til fredag) skal du besøge Center for International Students and Scholars for at tage sig af alle visa-, forsikrings- og diverse krav til nye studerende. Efter dette skal du besøge vores kontor.

Kontakt os inden du forlader dit land for at planlægge en rådgivende aftale.

Bor i Akron

Mange studerende og alumner har kommenteret de overkommelige boliger i Akron samt det store udvalg af kulturelle og underholdningssteder i det nordøstlige Ohio. Campusbusser og bybussystemet giver transport inden for regionen, så studerende kan komme sig rundt uden en bil.

Boliger i Akron

Off-Campus Housing

Der er mange lejlighedskomplekser og lejehuse i nærheden af campus, der tilbyder studentboliger. Der er et nummer i nærheden af College of Business Administration. Da de fleste af vores personlige kandidatuddannelser tilbydes om aftenen, finder mange studerende, at lejligheder tæt på CBA foretrækkes. Du kan tjekke afstande til CBA-adressen på 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

On-Campus Housing

De fleste på campusboliger er for studerende. Et par opholdshaller accepterer kandidatstuderende.

At komme rundt i det nordøstlige Ohio

University of Akron Roo Express Shuttle leverer service på campus og i det nærliggende samfund for UA-studerende, fakultet og personale med en gyldig universitetsidentifikation - Zip Card. Gæster kan også køre på shuttle, hvis de ledsages af nogen med et ZipCard.

Akron Metro Bus-system tilbyder MetroZip, der giver studerende transport rundt i Summit County gratis på enhver almindelig metroute ved at stryge et zip-kort. Dette er tilgængeligt for studerende, fakultet og ansatte. SCAT-tjenester er udelukket fra dette program.

Du kan også tage en metrobus til Cleveland for kun $ 4. Normal billetpris er $ 5, med en $ 1 rabat med dit Zip Card. Northcoast Express Service til Cleveland tilbyder to ruter med oprindelse i Akron-området, tjenesten er kun hverdage og kører tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen.

Metro kører ikke på nogle helligdage.

Rejse rundt i USA

For fjernere rejser i USA er Greyhound Bus-service tilgængelig fra Akron, og Amtrak-togstationen er tilgængelig fra Cleveland eller Alliance. Der er også en række biludlejningsfirmaer i Akron. Akron Canton Airport og Cleveland Hopkins International Airport giver adgang til et antal luftfartsselskaber.

De skiftende årstider - Hvad man skal bære og hvordan man forbereder sig

Universitetet i Akron har tre semestre efterår, der begynder i august (sommer) og slutter i december (vinter), forår, der begynder i januar (vinter) og slutter i maj (forår) Sommer, der begynder i maj (forår) og slutter i august (sommer). Dette betyder, at hvis du flytter til Akron for at studere, vil du opleve to sæsoner hvert semester og bliver nødt til at have en garderobe, der dækker alle sæsoner. De fleste studerende klæder sig i forretningsmæssigt afslappet påklædning for at deltage i undervisningen, medmindre de holder en præsentation, i hvilket tilfælde de klæder sig i professionelle klæder. Der er mange begivenheder, aktiviteter og spillesteder at nyde i Akron og nordøst i Ohio.

135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Stipendier, arbejde, muligheder for økonomisk bistand og omkostninger

Til støtte for akademisk ekspertise tilbyder både University of Akron og College of Business Administration en lang række stipendier og andre muligheder for at hjælpe studerende i deres uddannelsesmæssige arbejde. Disse stipendier leveres af virksomheder, fonde, faglige organisationer, fakultet, alumner og andre personer.

Federal Work-Study Program

Federal College Work-Study finansiering er tilgængelig for studerende. Du skal indgive en FAFSA-formular og tjekke ved University of Akron-studiekontoret for finansiel hjælp for at få flere oplysninger eller kigge efter oplysninger om støtteberettigelse.

College of Business Administration-stipendier

Hvert år tildeler College of Business Administration mere end 100 kandidat- og bachelorstipendier til både nuværende CBA-studerende og indgående nybegynder.

Universitetsstipendier

University of Akron tilbyder stipendier specifikt til CBA-majors.

Eksterne stipendiemuligheder

Universitetet tilbyder stipendier uden for kollegiet stillet til rådighed af forskellige eksterne organisationer.

Studerendes beskæftigelse

Studerende kan finde beskæftigelsesmuligheder på eller uden for campus. Internationale studerende er begrænset til ansættelse på campus, medmindre de deltager i et praktikprogram.

Praktikophold

Kandidatstuderende er begrænset til praktikmuligheder, der afspejles på udskrifter som en kredit / ingen kreditklasse. Der er begrænsede muligheder for co-op til rådighed for kandidatstuderende.

UA ARMY ROTC-stipendium

Stipendmuligheder er tilgængelige for kvalificerede College of Business-studerende gennem Army ROTC på University of Akron. Gennem dette stipendium kan du modtage penge til skole- og leveomkostninger plus lederuddannelse i verdensklasse. Deltagelse i Army ROTC indeholder:

 • Stipendpenge til dækning af undervisning og gebyrer, bøger og nogle leveomkostninger
 • Lederskabsuddannelse
 • Unikke oplevelsesmæssige uddannelsesmæssige oplevelser
 • Pathway til karriere i det militære og civile liv

Vi glæder os over muligheden for at fortælle dig mere om Army ROTC på University of Akron. Kontakt kandidatskolen for at tale med en stipendirådgiver.

Adgangsproces

Graduate Admission Criteria: COVID-19 Response

I betragtning af omstændighederne og begivenhederne omkring COVID-19-pandemien vil College of Business Administration anvende en helhedsorienteret tilgang til kandidatoptagelser til UA for studieåret 2020-21. I dette miljø er det umuligt at ignorere eksterne faktorer, der påvirker individuelle omstændigheder og liv. Mange finder deres job og karriere under overgang, og College of Business Administration ønsker at give så stor fleksibilitet som muligt til enhver studerende, der beslutter sent på året at gå på forskerskole på UA. Som et resultat heraf kan enhver ansøger anmode om at fravige kravet om standardiseret adgangstest. Ansøgere kan vælge at medtage disse scoringer, men test er ikke påkrævet.

Med virkning fra 22. maj fraviger CBA Ansøgningsgebyr for ansøgere i efteråret 2020.

Afslutning af optagelsesprocessen

Som studerende, der indsender optagelsesmateriale, er det vigtigt, at du indsender alt det krævede og til tiden. Materialelisten nedenfor viser kravene. En kandidatuddannelsesudvalg gennemgår alle ansøgningsmaterialer, der er modtaget til alle kandidater i College of Business Administration (CBA).

University of Akron Graduate School fører tilsyn med optagelser til alle kandidatuddannelser. De leverer en obligatorisk online-ansøgningsproces. Studerende kan indsende påkrævede formularer via det online ansøgningssystem. Elementer, der ikke leveres i onlinesystemet inden indsendelse, kan sendes til Graduate Programs in Business Office. Når en ansøgning er indsendt og udskrifter er leveret, sender Graduate School dine ansøgningsoplysninger til CBA Graduate Programs Office (College of Business Administration, Room 412, Akron, OH 44325-4805) til gennemgang.

Frister - indenlandsk og international

Indenlandske studerende

 • Efterårssemesterstart - 1. august
 • Forårssemesterets start - 1. december
 • Sommersemesterets start - 1. maj
 • Lørdag MBA - Efterårsstart kun - 1. august

Internationale studerende

Graduate School anbefaler, at du anvender seks måneder inden starten af semesteret, hvor du planlægger at begynde dine studier. CBA anbefaler, at du ansøger senest følgende datoer:

 • Efterår - 15. juni
 • Forår - 15. oktober
 • Sommer - 15. marts

Online og sendt applikationsmateriale

For at ansøge skal du udfylde en online ansøgningsdel og sende visse materialer via mailen eller via e-mail til gradcba@uakron.edu inden fristen.

For at anvende skal du udføre alle følgende trin.

Trin 1: Fuldfør online-applikationen, som inkluderer:

 • Ansøgningsskema
 • Ansøgningsgebyr Fraviste for ansøgere i efteråret 2020
 • $ 45 for indenlandske studerende Fraviste ansøgere i efteråret 2020
 • 70 dollars for internationale studerende Fraviste ansøgere i efteråret 2020
 • 45 ansøgningsgebyr på ny frafaldet Ansøgere fra efteråret 2020

Trin 2: Mail eller mail følgende til gradcba@uakron.edu

 • Mindst 2 anbefalelsesbreve (del dette link med dine anbefalere)
 • Dit nuværende CV
 • Formålserklæring, der skitserer din historie. Beskriv, hvad der motiverer dig til at fortsætte graden, og hvilke egenskaber, der vil føre til din succes. Hvis du søger om tværfaglig koncentration om lørdag MBA, skal du angive din interesse i lørdag MBA i første afsnit.
 • Officielle udskrifter. Alle udskrifter skal indsendes til Graduate School. Studerende kan indsende uofficielle kopier til gradcba@uakron.edu til optagelsesformål, men et officielt udskrift skal præsenteres eller sendes til Graduate School i Leigh Hall-bygningen.
 • Standardiserede testresultater. Uofficielle kopier kan sendes til gradcba@uakron.edu til behandling af optagelser.
 • GMAT (send en kopi af dine resultater). Anmodning om at få den officielle kopi sendt til University of Akron, enten når man tager testen eller efter. Graduate Admission Committee (GAC) foretrækker, at ansøgere har et minimum GMAT-score på 500. For de ansøgere med score lidt under dette niveau er det muligt at indsende en andragende til indtægtsudvalget med anmodning om foreløbig optagelse.
 • Andre standardiserede tests. Studerende, der har taget GRE, MCAT, PCAT, LSAT eller CAT, kan anmode om overvejelse om optagelse baseret på disse score. Studerende, der leverer CAT forventes at give point på 90% eller derover. Hvis en studerende endnu ikke har aflagt en prøve, foretrækkes GMAT. Fælles erhvervs- / jusstudenter kan anmode om, at School of Law videresender al papirarbejde til CBA og Graduate School. Se ansøgningsprocessen for fælles grad for flere detaljer.

Studerende med en kandidat-, doktorgrad- eller jurisdoktor fra et amerikansk universitet kan anmode om optagelse baseret på en avanceret grad. Den studerendes samlede ansøgning gennemgås, og GAC forbeholder sig retten til at kræve GMAT for optagelse.

Ansøgere kan andrage GAC om afkald på GMAT-, GRE- eller andre standardiserede prøver, hvis de har opnået tre års fagligt ansvar, efter afslutningen af en bachelorgrad fra et akkrediteret universitet. Efter ansøgning kan du indsende vores online Test Waiver-andragelsesformular. Beslutningen om at give afkald på vil blive revideret under revisionen af GAC.

Studerende med mindre end tre års arbejdserfaring kan anmode om en undtagelse baseret på vores COVID-19-svar. Ansøgere skal nævne undtagelsen fra COVID-19 under "yderligere oplysninger" på vores online Test Waiver Petition Form.

College of Business Administration tilbyder generelt ikke en ansøger optagelse uden en standardiseret test score. Hvis du har en ikke-erhvervsmæssig bacheloruddannelse og endnu ikke har aflagt en standardiseret prøve, kan du tilmelde dig som ikke-studerende, hvilket giver dig mulighed for at tage op til ni (9) kredittimer i Gateway- eller Foundation-kurser, mens du forbereder dig til din standardiserede test. Bemærk dog, at studerende, der søger grad, har prioritet til at tilmelde sig undervisningen. Denne valgfri grad er begrænset til indenlandske studerende.

Sprogkrav

Duolingo engelsk test er midlertidigt tilladt i stedet for TOEFL.

2. marts 2020 - I betragtning af lukningen af testcentre i områder, der er påvirket af coronavirus-udbruddet (COVID-19), har University of Akron godkendt brugen af Duolingo English Test (DET) til demonstration af engelskkundskaber. DET vil blive accepteret i stedet for den personlige TOEFL og IELTS gennem 31. marts, 2020 Ansøgere bliver nødt til at modtage en DET-score på 115 eller højere for at opfylde vores kvalifikationskrav til kandidatoptagelser.

Vi vil fortsætte med at overvåge situationen nøje og vil tage yderligere overvejelser som berettiget. Tak skal du have.

Internationale studerende og endda nogle permanente beboere forventes at vise bevis på færdigheder i engelsk. Dette kan gøres ved at tilvejebringe acceptabel score på testen af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), International English Language Testing System (IELTS) eller gennem test tilgængelig på University of Akron English Language Institute (ELI). De, der ikke opfylder de forventede minimumsresultater på 79 på TOEFL eller 6,5 på IELTS, kan ansøge om betinget optagelse til at studere engelsk ved UA-ELI.

 • TOEFL minimum score på 79 internetbaseret test eller 550 papirbaseret test
 • IELTS minimum score på 6,5 på IELTS

137761__SRA8472-16x10.jpg.jpg

Placeringer

Akron

Address
259 S. Broadway St.
Akron, OH

44325 Akron, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited