Albany State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vision Statement

Albany State University vil være et verdensklasse omfattende universitet og en stærk katalysator for den økonomiske vækst og udvikling af Sydvest Georgien. ASU vil blive anerkendt for sin innovative og kreative levering af fremragende uddannelsesprogrammer, bredbaseret samfunds engagement og offentlig service og kreativt stipendium og anvendt forskning, som alle beriger livet for de forskellige valgkredse, der serveres af universitetet.

Mission statement

Albany State University , en stolt medlem institution af University System of Georgia, hæver sin samfund og region ved at tilbyde en bred vifte af kandidater, baccalaureate, associerede og certifikat programmer på sine vigtigste campus i Albany samt på strategisk placerede filialer og online. Forpligtet til excellence i undervisning og læring forbereder universitetet studerende til at være effektive bidragsydere til et globalt forskelligartet samfund, hvor viden og teknologi skaber muligheder for personlig og professionel succes. ASU respekterer og bygger på sine institutionelle forgængers historiske rødder med sit engagement i adgang og en stærk liberal kunstarv, der respekterer mangfoldighed i alle dets former og giver alle studerende det fundament, de har brug for for at lykkes. Gennem kreativt stipendium, forskning og offentlig service danner universitetets fakultet, personale, studerende og administratorer strategiske alliancer internt og eksternt for at fremme samfundsmæssig og økonomisk udvikling, hvilket resulterer i en forbedret livskvalitet for borgerne i sydvest georgien og videre.

Retningslinjer

Aspire to Excellence

Albany State University vil stræbe efter excellence i undervisning og læring og dermed blive den første valg institution for studerende fra sydvest Georgien og opnå anerkendelse som en premier sydlige regionale universitet.

Omfavne mangfoldighed

Som en historisk sort institution og ledet af en meget forskelligartet fakultet og personale, vil Albany State University omfavne mangfoldighed i alle dens former - herunder alder, køn identitet, race og etnicitet, oprindelsesland, religion, evneniveau, seksuel orientering og veteran status - og forsøge at fremme en lignende accept og fejring af denne mangfoldighed.

Udvid adgang til højere uddannelse

Som en adgangsinstitution vil Albany State University fremme studenters succes for alle ved at byde studerende velkommen fra forskellige niveauer af akademisk forberedelse, holde omkostningerne lave, tilbyde fleksible klassetider og instruktionsmåder og parre højt forventede elevers forventninger med ekstraordinær vejledning, rådgivning og vejledning.

Forhøje historisk ubesvarede populationer

Albany State University vil genkende og imødegå de mange udfordringer, der står over for afroamerikanere og andre farveelever, voksenelever, førstegenerationsstuderende, studerende med lav socioøkonomisk baggrund og andre fra underbevidste befolkninger og danner stærke partnerskaber med K-12, statslige organer , og samfundets opsøgende organisationer for at øge adgangen og succesfrekvenserne.

Fremme økonomisk udvikling

Som led i sit engagement i undervisning og læring vil Albany State University fremme den økonomiske udvikling i Albany og i hele sydvest georgien ved at engagere sig i anvendt forskning, tilrettelægge sine ressourcer til støtte for identificerede behov, udvikle og forbedre akademiske programmer til at imødekomme udviklende behov og danne bredt strategiske partnerskaber, leverer en uddannet arbejdsstyrke og fremmer en følelse af iværksætteri.

Placeringer

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, Georgien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig