Læs den officielle beskrivelse

Den American Film Institute er Amerikas løfte om at bevare arven fra filmen, for at ære de kunstnere og deres arbejde og til at uddanne den næste generation af fortællere. Som en nonprofit pædagogiske kunst organisation, AFI giver lederskab i film og tv, og er dedikeret til initiativer, der engagerer fortiden, nutiden og fremtiden for de levende billeder kunst. Det AFI Arkiv og AFI Katalog af Spillefilm bevare arven fra Amerikas filmarv for kommende generationerOmfattende sjældne optagelser fra hele historien om levende billeder og udarbejdelse af en autoritativ fortegnelse over de første 100 år af amerikansk film.

AFI ærer film- og tv-kunstnere og deres arbejde ved at være vært en række årlige programmer og særlige arrangementer, herunder AFI Life Achievement Award og AFI AWARDS. Den AFI Life Achievement Award er forblevet den højeste ære for en karriere i film og viser den enorme magt og filmkunsten. AFI Awards, Instituttets 21. film og tv-tallet almanak, fejrer de mest fremragende film og tv-programmer af året, og de kreative teams bag dem i en ikke-konkurrencepræget atmosfære. AFI bifalder filmskabere og film entusiaster med film udstillinger hele året; AFI DOCS, Præsenterer fem dage internationale dokumentarfilm og er den eneste festival i USA dedikeret til screeninger og begivenheder, der forbinder publikum, filmskabere og politiske ledere i Washington, DC; det AFI Silver Theatre og Kulturcenter tilbyder året rundt programmering i Washington, DC-området; AFI FEST præsenteret af Audi, at instituttets udstillingsvindue for de bedste festival film af året, og en mulighed for master-filmskabere og nye kunstnere kommer sammen med publikum i hjertet af Hollywood. AFI FEST er den eneste festival for sin statur, der er gratis for offentligheden. AFI's bemærkelsesværdige 100 ÅR ... 100 FILM lister genindføre klassiske amerikanske film til millioner af filmelskere over hele verden.

AFI uddanner den næste generation af fortællere på AFI Conservatory, Som konsekvent er blevet anerkendt som en af ​​verdens bedste filmskoler. Konservatoriet er samarbejdende, hands-on produktionsmiljø med vægt på historiefortælling prale roste alumner herunder Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick og mange, mange flere. Den AFI Conservatory tilbyder en to-årig Master of Fine Arts i seks discipliner: Cinematography, Ledelse, redigering, Produktion, Production Design og Screenwriting.

Den prestigefyldte bestyrelse under ledelse af Sir Howard Stringer, og bestyrelse under ledelse af Bob Daly, sammen med koncernchef Bob Gazzale, består af nøgletal fra underholdning, erhvervsliv og akademiske samfund, der styrer AFI. Som en nonprofit pædagogisk organisation, afhængig af generøs finansiel støtte fra levende billeder arts entusiaster som dig til at yde støtte til sine programmer og initiativer. Bliv en AFI medlem i dag og spille din rolle i at bevare såvel som at gøre amerikansk filmhistorie.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

American Film Institute

Udvikling i et indgående kendskab til alle aspekter af kreativ og fysisk produktion, Producere Fellows opgradere med en evne til at tænke kreativt og føre med tillid og a ... [+]

Udvikling i et indgående kendskab til alle aspekter af kreativ og fysisk produktion, Producere Fellows opgradere med en evne til at tænke kreativt og føre med tillid og autoritet.

Første år Fellows producere tre narrative projekter i samarbejde med Fellows fra andre discipliner. De deltager med deres hold i både kreative og produktion møder, hvorunder deres individuelle projekter drøftes og udvikles. Produktion Fellows deltage også ugentlige workshops og seminarer, hvor de lærer om producentens rolle og ansvar i film processen.

I det andet år, at producenterne hold med Fellows i andre discipliner skabe en kort fortælling afhandling produktion. Derudover er de forpligtet til at udvikle en spillefilm eller tv-projektet som en integreret del af deres individuelle afhandling portefølje. Produktion Fellows også deltage i en række workshops og seminarer om alle aspekter af kreativ iværksætter producerer.... [-]

USA Los Angeles
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
American Film Institute

Redigering Programmet er designet omkring de æstetiske, tekniske og kollaborative aspekter af post-produktion med det primære fokus på historiefortælling. Fellows udvikle ... [+]

Redigering Programmet er designet omkring de æstetiske, tekniske og kollaborative aspekter af post-produktion med det primære fokus på historiefortælling. Fellows udvikle de færdigheder til at være redaktører, assistent redaktører og post-produktions-producenter, mens samarbejde med andre teammedlemmer.

Sony Digital Arts Center er en Avid baseret state-of-the-art post-produktionsanlæg.

Første år redaktører arbejde på seks narrative digitale projekter - med instruktion herunder ikke kun billede og visuelle effekter redigering, men også æstetik lyddesign - som de skaber og bland lyd med Pro Tools audio arbejdsstationer.

Andet år redigering Fellows samarbejder om to film eller high-definition digitale projekter, der tager dem gennem et komplet post-produktionen, replikere et studie eller uafhængig produktion og udvikling af faglige relationer med eksterne leverandører.... [-]

USA Los Angeles
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
American Film Institute

Tiltrækning kunstnere fra arkitektur, indretning, naturskønne design, teater kunst og andre relaterede områder, Production Design pensum fokuserer på den kreative proces ... [+]

Tiltrækning kunstnere fra arkitektur, indretning, naturskønne design, teater kunst og andre relaterede områder, Production Design pensum fokuserer på den kreative proces med visuelt og fysisk at udvikle et miljø, der bliver en væsentlig bestanddel af storytelling processen. Produktion Designere skal have en stor forståelse af historien for at skabe en troværdig og realistisk verden på skærmen.

Første år Fellows samarbejde om mindst tre producerede narrative projekter, lære at forvandle designs til virkelighed på en lydbillede eller placering, samtidig med at begrænsede budgetter. Fellows udvikler design færdigheder gennem klasser, workshops og praktiske sæt konstruktion, der fokuserer det første år på traditionelle designmetoder til at udtrykke deres ideer. Digital design værktøjer og teknikker er en integreret del af pensum og er i fokus i det andet år.... [-]

USA Los Angeles
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk